Last news in Fakti

22 Март, 2023 08:09 7 238 164

Дискусия в СЕМ за цензурата: Волгин не е журналист, а пропагандатор

  • сем-
  • волгин-
  • бнр

Няма друг като Волгин - такова чудо няма

Дискусия в СЕМ за цензурата: Волгин не е журналист, а пропагандатор - 1
Снимка: БГНЕС

Петър Волин скара журналисти и членове на Съвета за електронни медии на публична дискусия за цензурата и автоцензурата. В остър спор влязоха Соня Момчилова, Пролет Велкова, Калин Манолов и доц. Георги Лозанов.

Дискусията в СЕМ е на тема “Автоцензурата - проблем на българската журналистика?" и е организирана от самия регулатор. Разговорите се фокусираха върху качествата на Волгин, а в тях се включиха редица авторитетни журналисти.

На дискусията присъстваха множество изтъкнати журналисти, сред които Златимир Йочев (bTV), Георги Любенов (БНТ), Миролюба Бенатова (TV1), Константин Вълков (Дарик), Диана Янкулова (БНР), Асен Йорданов (Биволъ), Илия Вълков (АЕЖ) и Калин Манолов. На срещата присъства и бившият председател на СЕМ доц. Георги Лозанов.

Калин Манолов поиска темата за автоцензурата да се конкретизира около войната в Украйна и да се уточни какво трябва да бъде цензурирано или автоцензурирано по темата, предават от OFFNews.

"Това, което витае във въздуха, но никой не казва е, че говорим за Петър Волгин. Вие му правите мониторинг на всеки три месеца и се установява, че няма нарушение на морала. Как стигате до този извод, след като преди това констатирате нарушение? Волгин борец срещу цензурата ли е със своето предаване?", попита Манолов.

Остро му отвърна Соня Момчилова, председателката на СЕМ, според която регулаторът не може да формулира тези и да “пише въпроси”. Манолов обяви, че предаването "Политически НЕкоректно" е демонстрация на безсилието на ръководството на БНР. Момчилова пък отвърна, че в случая се касае за “доверието на слушателите”.

"Не, не се казва доверие. Казва се манипулация. С някакви нагласени проучвания излезе, че моят рейтинг е по-нисък. Не ми обяснявайте какъв журналист съм. Петър Волгин не е журналист, той е пропагандатор”, допълни Манолов.

Соня Момчилова заяви, че не иска днешната дискусия да се превръща в терен на реваншизъм.

На Пролет Велкова от СЕМ “не ѝ харесвал тона на дискусията” и се изтъкна като един от “най-сериозните критици на Волгин” в регулатора. Струвало ѝ се обаче, че на дискусията липсва професионализъм. Диана Янкулова, водеща в БНР, отказа да обсъжда своя колега, но заяви, че тя и колегите ѝ "надлежно" са констатирали нарушения в предаването на Волгин и са ги предали "нататък по реда".

"Ние не можем да взимаме реални решения от името на генералния директор. Какви са неговите съображение за санкциите, от които би се стигнало и до реално уволнение за Волгин - не знаем", каза Янкулова.

Доц. Георги Лозанов пък заяви, че Волгин е бил “либерален, свободен тип журналист”, но преди да влезе в пропагандна роля.

"Няма друг като Волгин - такова чудо няма. Такъв голям нарушител на закона за обществени медии аз не съм виждал. Проучванията показват, че няма пресечна точка между слушателите на Волгин и слушателите на Силвия Великова. Не е въпросът просто да се санкционира Волгин, а аудиторията да е защитена, да има избор, и ако може - да избере друго", каза Лозанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    68 256 Отговор
    Волгин само мърси българския ефир

    Коментиран от #21, #32, #38, #101

  • 2 Петьо Петров

    67 246 Отговор
    този е тотално купен от Москва

    Коментиран от #10, #24, #122, #155

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Индийски БИВОЛАР

    58 239 Отговор
    чакаме с нетърпение уволнението на това недоразумение

    Коментиран от #25, #42

  • 5 фкмдхж

    278 44 Отговор
    А пък вие във СЕМ какви сте? Платени грантаджии и маши на кравария. Волгин е един от малкото които изразяват различно мнение и веднага цензура. Жалки нещастници сте събрани в СЕМ. Толкова ви е и фалшивата демокрация. Със тояги трябва да ви изгонят българите , една шепа негодници сте там в СЕМ.

    Коментиран от #36

  • 6 Съвета на вещиците

    254 42 Отговор
    Волгин подкрепям те!

    Коментиран от #16

  • 7 Гориил

    55 242 Отговор
    Волгин е руска подл...а

    Коментиран от #19

  • 8 Псевдоним

    204 25 Отговор
    Тия кат някаква глутница чакали.

    Коментиран от #65

  • 9 Гого

    224 20 Отговор
    Според доклада на САЩ медии като бТВ и Нова Сорос ТВ не трябва да са национални това са чужди медии!
  • 10 Какъв да е Петър Петров Георгиев

    56 216 Отговор

    До коментар #2 от "Петьо Петров":

    С баща руснак и пеименувал се на волгин за по руско звучене ? Не, не пропагандатор а 100% руски шпионин.
  • 11 Волгин

    42 85 Отговор
    идва от Волга, не от Волво

    Коментиран от #43

  • 12 случаен

    213 23 Отговор
    проблема е,че не е от атлантическа страна,нема журналистика вече само пропаганда,а "неправилните"като волгин пречат
  • 13 Жоро

    191 26 Отговор
    Откакто "промяната" се пръкнаха има страхотна цензура!
  • 14 Ушанка

    36 160 Отговор
    си е от всякъде волгата!
  • 15 Иван Вазов

    187 19 Отговор
    Самото съществуване на институция като СЕМ в една демократична държава е някакво недоразумение.

    Коментиран от #79

  • 16 Сатана

    32 140 Отговор

    До коментар #6 от "Съвета на вещиците":

    Щом толкова го харесваш, рибирай си го у вас !!!
  • 17 Дядо

    190 31 Отговор
    Дръж се, Петьо! СЕМ и Жълтите павета не са България.
  • 18 Новото Гестапо е като старото Гестапо

    201 16 Отговор
    Такава кампания тръгна и срещу доц. Мангъров по време на пландемията. Последните три години медиите се превърнаха в нещо ужасяващо. Няма друго мнение! Има Единствено Правилната Линия. Единствено Правилната Линия се пропагандира от Единствено Истинските Експерти. Хората Трябва да вярват само на Единствено Истинските Експерти, които пропагандират Единствено Правилната Линия. Даже има и малки щурмови отряди от фактчекъри, които громят всеки инакомислещ. Всеки съмняващ се или търсещ други отговори е умствено непълноценен или е под влияние на грешната пропаганда!

    Коментиран от #84, #156

  • 19 А бе,

    159 17 Отговор

    До коментар #7 от "Гориил":

    друго си е кинаджията Ицо Грозев правиш се, че някой те търси !
  • 20 Някой

    192 22 Отговор
    Същото може да се каже за всеки друг известен журналист. Само че, пропагандира за друго нещо.
    Волгин го слушам често и мога да кажа, че нищо от казаното от него не е пропаганда или лъжа. Човекът много добре се обосновава и има логика в думите му. Това, че някой защитава друга теза, кяото е в конфликт с тезата на Волгин, си е лично негов проблем. Не е нужно проблема да ескалира в репресии срещу журналист. Нали сме "демокрация", уж. Нали основна ценност е всеки да може да се изкаже? Ако ли не е така, дали сме демокрация?
    Въпросите по-горе са реторични...
  • 21 Някой

    95 13 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Бе, то и ти само мърсиш зоната за коментари, ама те търпим. Щото е демокрация. Нали?
  • 22 Хаха

    150 18 Отговор
    Тия всичките там който са били на тази среща са краварски журналисти който, чакат плащане от отворено общество и другите наименования на фондации ки на Сорос.
  • 23 Ком

    166 26 Отговор
    Атаката срещу Волгин е директно нападение върху Свободата на словото. Основен принцип на обществения договор. Но кафявата вълна продължава да залива нашето общество.

    Коментиран от #33

  • 24 Някой

    153 18 Отговор

    До коментар #2 от "Петьо Петров":

    А всички останали журналисти, дето защитават интересеите на Запада, не са купени тотално от Вашингтон и Брюксел, нали?
  • 25 Някой

    132 14 Отговор

    До коментар #4 от "Индийски БИВОЛАР":

    Уволнението на хора с различни убеждения НЕ Е прието да се прави в "демократичен" режим. Или не сме демокрация?
  • 26 оня с коня

    30 113 Отговор
    Невероятно е с какви Глупости се занимават в СЕМ,че и получават тлъсти заплати за нова!И се пита в задачката - Могат ли да уволнят тия Семаджии Волгин?Не, не могат.Тогава що се пенят Излишно- опитват за го превъзпитат ли?Ами той не подлежи на превъзпитание,а единствено на Уволнение от Медията в която се е развихрил щото...така е намерил!А е елементарно за изпълнение:Събира се Ръководството на Медията за 5 минути и решава ДА СЪКРАТИ ЩАТА на Волгин "по целесъобразност"- няма наказания,няма упреци,просто "Няма Щат- няма и Волгин".

    Коментиран от #99, #106

  • 27 Бият децата ни под колоните МС

    15 126 Отговор
    Волгин е пропагандатор на статуквото- ДПС,Възраждане БСП,ИТН,Герб!
  • 28 ХАХАХА

    146 18 Отговор
    Значи всеки с мнение различно от правоверната линия наложена от козяците пропагандирана от техните рупори не е журналист ? За съжаление на дебилитета от умнокрасивитета голяма част от българите са на противоположното мнение.

    Коментиран от #39

  • 29 Волгин е истински журналист,

    134 18 Отговор
    за разлика на говедарските слуги - послушковци, дето го оплюват. Много им обърква нескопосаните лъжи и агитационни манипулации. И точно карикатурата лозанов ще се грижи за хората какво да слушат и в какво да вярват. Мизерни нещастници, продали се да пропагандират лъжите на ес и фащ.
  • 30 Петьо Петров

    24 129 Отговор
    руското ме..ре Волгин-да си търси работа в частна медия-сигурен съм,че ще стой доста време без работа-никакъв журналист не е
  • 31 ЗАЩОТО

    119 19 Отговор
    Дискусия в СЕМ за цензурата: Волгин не е журналист, а пропагандатор..................МНОГО ви ДРАЗНИ ВОЛГИН , КОЙТО ГОВОРИ ИСТИНАТА ,...............НАЛИ МИ СИРИ....????

    Коментиран от #142

  • 32 Хахахахахахахахахаахахаахаахаааааа

    104 10 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Дежурният на козяк както винаги е пръв. Усърдно заработва центчетата. Господарят ще е доволен.
  • 33 Циба

    18 109 Отговор

    До коментар #23 от "Ком":

    Аве мой..във състояние на война няма свобода на словото..в Русия правилата са други Волгин иска да живее като във Русия следователно трябва да получи Русия..във всеки случай този няма как да облъчва аудиторията на държавна заплата..ако иска да се бори чак така да отива някъде другаде и да плямпа каквото си иска когато си иска

    Коментиран от #96

  • 34 тъп_сайт

    19 108 Отговор
    няма място в държавна национална медия волгин
  • 35 Бг русофили не са като в други държави

    23 100 Отговор
    Тук са с най-висока степен за потенциални предатели, като че ли родината им е русия. ДАНС да ги води на отчет в поименен списък "Потенциални предатели на родината".

    Коментиран от #61, #89

  • 36 Остарял от чакане

    104 12 Отговор

    До коментар #5 от "фкмдхж":

    Така постъпиха и с Мангъров, нещастниците продажни.
  • 37 Джоко

    93 6 Отговор
    Витиевати съчинения! Цензурата е послушание и изпълнение на заръките на властващите по тия земи към ден- днешен. Микрофоните са включени само за тези които покриват точка по точка указанията на английски. Тяхната роля е да ги преведат и доразвият като съчинение свободен текст за лесно усвояване от широката публика. Е, това ли е независимата българска журналистика?

    Коментиран от #49

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Сух

    97 19 Отговор
    Не ПИПАЙТЕ Волгин! Ще останете без ръчички продажни мисирки! Всеки ден слушам по националното радио някакви гости и "журналисти" с определена евроатлантическа ориентация, плюещи по разбиранията на по-голямата част от българите.. ПИТАМ! ТОВА РАДИО ДЪРЖАВНО ЛИ Е, И КАКВО ПРАВЯТ ПРОДАЖНИ ЛИЧНОСТИ С РУСОФОБСКИ ИДЕИ И НАКЛОННОСТИ ТАМ? ЗАЩО ИМ ПЛАЩАТЕ ЗАПЛАТИ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ БЪЛГАРИНА В СВОЯТА СИ ЦЯЛОСТ Е РУСОФИЛ? МАРШ НА ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ БНТ!!!

    Коментиран от #54, #76

  • 41 Волгата трябва

    13 70 Отговор
    да се прекръсти на нещо в среден род! Например - жигули!
  • 42 По точно

    9 28 Отговор

    До коментар #4 от "Индийски БИВОЛАР":

    Волгин и Р. Радев са гордостта на България. Затова Радев бе покрепен от Демократична България!
  • 43 Джеймс

    8 30 Отговор

    До коментар #11 от "Волгин":

    Вовкин идва от Волво, нали!?

    Коментиран от #150

  • 44 Ламбо

    88 14 Отговор
    Калин Манолов май завижда на Волгин за рейтинга , а Лозанов да не мисли за нас слушателите, ние знаем как да се защитим.

    Коментиран от #97

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Един

    25 4 Отговор
    А, добро утро.
  • 47 Русофилчо, знаеш

    15 70 Отговор

    До коментар #38 от "Ако той го мърси,":

    Мутрохванова те зове. Пуснала е повиквателна "Позови меня тихо по имени"
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Време е

    17 62 Отговор

    До коментар #37 от "Джоко":

    Няма независима журналистика във национално радио..това е инструмент на държавата да информира за събитията и официалната политика на правителството
    съгласен съм че тоя повече е пропагандатор защото си вика само хора по негов вкус..той не говори със другата страна..представя собствената си /вероятно мотивирана/ визия за света едностранно без да допуска диалог

    Коментиран от #113

  • 50 Човек

    21 85 Отговор
    Волгин е на кремълската хранилка. Един от многото национални предатели, които искат да ни отдалечат от просперитета и свободата на Европа и да ни сближат с мизерията и диктатурата на Русия и всичко това само за да си напълнят джоба.

    Коментиран от #143

  • 51 Мария

    93 15 Отговор
    Много истини казва Волгин, за това не е удобен. Нали трябва в медиите да има плурализъм, какви са сега тия спирачки, ограничения, та дори заплахи за уволнение? Уважавам журналисти и предавания които пускат директно в ефир изказване на слушатели/ зрители/, а те не са много.Всичко друго е послушници, заплатаджии.Жалко, българският журналист не е свободен!
  • 52 Кочо

    16 72 Отговор
    Руските роби и лизачи говорят за права ! ХА ХА ХА лизачиииии

    Коментиран от #115

  • 53 волен

    85 13 Отговор
    не могат да го гледат защото не е мекере и подлизурко като 90 на сто от колегите си и има собствено мнение което отстоява без значение дали е на печалба от това
  • 54 Сух ли

    17 79 Отговор

    До коментар #40 от "Сух":

    Пропит си до мозъка на костите си с обич към руснака и си готов да продадеш даже майка си. Марш в русия.
  • 55 Ало

    92 16 Отговор
    Волгин е един добър журналист, както и Карбовски

    Коментиран от #58, #73

  • 56 иzzраждане

    13 77 Отговор
    Госпожа Волга Симонян да ходи в руската тв и там да си говори на воля, не аз да му плащам да плещи глупотевини.
  • 57 !!!?

    18 73 Отговор
    Гьобелс - Волгин !!!?

  • 58 а ааа

    2 16 Отговор

    До коментар #55 от "Ало":

    ЩО???!!!
  • 59 д-р Косев

    18 76 Отговор
    Волгин е долен путлеряга, но си има много фенове и но най-глупавото нещо, което биха могли да го направят е да го уволнят. Това моментално ще му спечели репутация на жертва на репресии и мъченик. Просто трябва да го оставят да се вихри и да затъва в блатото, в което сам се е набутал. Каузата на фашистка Раша е загубена, рано или късно и на най-оскотелите копейки ще прогледнат. Друг е въпросът, че не са длъжни да проглеждат, в една свободна страна като нашата всеки е свободен да поддържа заблудите си.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Хахахахахахахахахаахахаахаахаааааа

    65 9 Отговор

    До коментар #35 от "Бг русофили не са като в други държави":

    Да ти имам IQто. Учи руски, бе готин. Със сигурност ще ти потрябва след време. Стига да ти е по силите де, че като те гледам и с българския не се справяш добре.

    Коментиран от #80

  • 62 клекав аргумент

    75 7 Отговор
    Че то кой не е пропагандатор , всеки си пропагандира разбиранията , а някои и интересите на други срещу финансови облаги , но тук Волгин не е " черешката на тортата " , забравяте удобните ви проамерикански медии .
  • 63 Чичо Дядко

    66 3 Отговор
    Най-либералното и демократично нещо явно е заглушаването на тези ,които не следват “правилната “ линия.По никакъв начин не симпатизирам на Волгин ,но цензуриране на всичко ,което не е “общоприето” далеч не индикира за свободата на мисъл и изразяване.

    Коментиран от #67

  • 64 волга газкина

    7 59 Отговор
    Както се изказа един господин при нас трябва да дойдат от УСС и за няколко месеца да депутинизират страната ни.
  • 65 Защо като ?

    45 4 Отговор

    До коментар #8 от "Псевдоним":

    Те са си глутница мършояди.Поръчкови мършояди.
  • 66 дядото

    67 6 Отговор
    нямало такова чудо като волгин,бил пропагандатор.я се засрамете.като какви се изявяват журналистките от българските телевизионни канали.те са по-остри пропагандаторки от волгин,но ясно са на правилната страна-про западната.сем прави всичко за да налага брутална цензура над честните и мислещи журналисти
  • 67 що да му не симпатизирам

    69 6 Отговор

    До коментар #63 от "Чичо Дядко":

    Аз пък му симпатизирам , дори само за различното мнение , имаме интерес от представяне на нещата и от различна гледна точка , нали това им е " ценност " на тия , дето прокламират за някакви ценности , но ги не споменават конкретно.
  • 68 ако волгин не е журналисит

    61 2 Отговор
    поръчковите ... във факти какво сте?

    Коментиран от #119

  • 69 Точен

    49 4 Отговор
    Калин Манолов нормален ли е? Само питам.
  • 70 Мдааа Дааа

    58 6 Отговор
    Ами че то ако БНР няма Волгин, то БНР ще си е една проста ХИБРИДИЯ!!!!
  • 71 сащ

    36 2 Отговор
    Нашите ценности могат да бъдат постигнати с нацистки способи , ще ползваме за малко от водещите някогашни практики на нашия съюзен колониат Швабско .
  • 72 лъжатаеистина

    53 2 Отговор
    Либералфашизмът в действие! Да запушим мозъците и устите на всеки, който не е в правата линия! И за какво скачахме по площадите? За най-грозното от соца?! Цензура и преследване, а най-срамното е, че го правят журналисти, които служат преди всичко на обществения интерес, а не облизват корпоративни, партийни и всякакви интереси срещу заплащане.
  • 73 май си прав

    8 37 Отговор

    До коментар #55 от "Ало":

    Търси свързващата спойка межу волгата карбоната.

    Коментиран от #103

  • 74 Човек

    8 47 Отговор
    В пропагандната война демокрацията няма никакъв шанс срещу диктатурата. Диктатурата позволява само нейната гледна точка и забранява тази на демокрацията. Демокрацията позволява и двете гледни точки и така се само-разцепва. За диктатурата е много лесно да си купи "журналисти" в демокрацията и така да я отслаби отвътре. Когато народът е наивен и предварително е обработен с 80 годишна пропаганда в нейна полза, за диктатурата става още по-лесно. Затова в България има толкова русофили и Костадинов е трета политическа сила, въпреки, че Русия е очевидно престъпна полицейска диктатура, която тероризира съседите си.

    Коментиран от #81

  • 75 факт

    63 5 Отговор
    Ех, значи, като трън в петата им се е забил Волгин и мисълта за него не ги оставя на мира. Иначе са демократи до мозъка на костите си, а едни от безспорните демократични принципи са свободата на словото, правото на убеждения и свободата да ги изразяваш, правото на обективна информация. Има ли право Волгин публично да анализира фактите и да прави изводи, съобразени с правилата на формалната логика, или няма това право? Имат ли право българските граждани, които са и европейски такива, да чуят и друга гледна точка? Като ни заливат от сутрин до вечер с нуждите на Украйна и воплите на нейния президент, това пропаганда ли е или не? Като отказваш на човешките същества правото сами да преценяват кое е правилно и кое не е, и когато една нация е обожествявана, а друга е обвинявана във всички земни грехове, това не е ли фашизъм? Долу ръцете от Волгин!
  • 76 Това е истината... БРАВО за поста

    56 6 Отговор

    До коментар #40 от "Сух":

    "Не ПИПАЙТЕ Волгин! Ще останете без ръчички продажни мисирки! Всеки ден слушам по националното радио някакви гости и "журналисти" с определена евроатлантическа ориентация, плюещи по разбиранията на по-голямата част от българите.. ПИТАМ! ТОВА РАДИО ДЪРЖАВНО ЛИ Е, И КАКВО ПРАВЯТ ПРОДАЖНИ ЛИЧНОСТИ С РУСОФОБСКИ ИДЕИ И НАКЛОННОСТИ ТАМ? ЗАЩО ИМ ПЛАЩАТЕ ЗАПЛАТИ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ БЪЛГАРИНА В СВОЯТА СИ ЦЯЛОСТ Е РУСОФИЛ? МАРШ НА ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ БНТ!!!"

    Коментиран от #87

  • 77 круто за круто

    30 0 Отговор
    Братчеи , нещата са мноо сериозни , церемонене нема да има , за това си правете разчетите да не бъдем в положението на жабетата на котлона в привидно студената вода , ама само първоначално.
  • 78 Нямаме Закон за НПО

    43 2 Отговор
    Просто е, въведете закон за НПО-тата и такива като този ще отпаднат. Но защо от Козяк не искат такъв закон като в САЩ??
    Ми щото и техните пропагандатори ще лъснат, а те не искат това. Искат само едните да махнат, техните да останат.
  • 79 И аз да кажа

    7 42 Отговор

    До коментар #15 от "Иван Вазов":

    Пълна тъпотия е твърдението ти- навсякъде в белите страни има регулатори! Във Франция е Аudio visuel и навсякъде се наблюдава спазване на добър тон, коректност, истина, езикови норми. Не може да се остави всеки да плещи лъжи и клевети. У нас е много разгащено- още откак позволиха на Сидеров и Ко да лъготят най-нагло, да пропагандират (и не безкористно) руските хибридни внушения. Сега същото и с Възраждане- от всички медии крякат техните хора и журналистите не смеят да ги питат решително даже за онова, което е публична тайна. Хайде някой да ми докаже, че медийното време, заемано от "възрожденците" отговаря на парламентарния им %. Настъпателни, нахални, лъжливи- отдавна трябваше да им се предявят обвинения за вредителство, особено по отношение на Ко вид и ваксините

    Коментиран от #83

  • 80 абе хилещия се,

    4 40 Отговор

    До коментар #61 от "Хахахахахахахахахаахахаахаахаааааа":

    Имаш нула Qто. ти учи руски, бе русофилчо. Ще ти потрябва мутрофанова е пуснала повиквателни под форма "улеснена форма за IT" Като гледам българския ти, как ли ще научиш какъвто и да е друг език. Ще говориш с ръце и крака.
  • 81 мдаааа

    25 2 Отговор

    До коментар #74 от "Човек":

    Е хубаво си започнал поста, всичко вярно пишеш за моментното състояние на демокрацията ама на края се ospa и сложи лъжица катран в десерта... оплю точно тия дето не трябва.
    Време е да се събудиш и да научиш ЩО Е ТО ДЕМОКРАЦИЯ!!!
    Но явно ти си наследник на Гьобелс и не подлежиш на опитомяване!!!

    Коментиран от #105

  • 82 мърша

    6 18 Отговор
    Този беше казал при Карбовски, че Пеевски трябва да е на свобода, за да има мир по улиците.
  • 83 абе келеш

    18 1 Отговор

    До коментар #79 от "И аз да кажа":

    Остава да обясниш мръсните практики , зад красивите етикети . Светата инквизиция им беше в името на отстояване на правата вяра . Не им е от вчера .
  • 84 Бях на почивка

    10 29 Отговор

    До коментар #18 от "Новото Гестапо е като старото Гестапо":

    Иди виж новите терени на Софийски гробища от 2021 насам , виж статистиката коя европейска държава е дала най-много починали в % на 100 000 и благодари на руските хибридчици и нашите атакисти и възрожденци . Тъпо племе сте, ей!
  • 85 Гост

    40 3 Отговор
    Защо имам дежавю ... Това ми прилича на другари съд. А пък онази писала доноси и клевети. Не социализъм, а направо кве в Оруеловата държава.

    А ПЪК НАЙ-СМЕШНОНОТО Е, ПРОПАГАНДАТОРЪТ ВИКА, ДРЪЖТЕ ПРОПАГАНДАТОРА ...
  • 86 слушател

    44 2 Отговор
    Ми то Силвия Великова, освен че ъка, заеква, амка, умка и бърка, винаги задава угоднически въпроси и се мазни на политкоректните либерални газо-лизци. Въобще не я слушам. Долно качество! Да не говорим, че сестра й е музикален редактор, пък и още кой знае още колко рода е уредила на хранилка! Докато Петър Волгин има позиция, изразява я ясно и я защитава аргументирано. Какво лошо има да чуваме неговото мнение? Още повече, че в националните медии в 90 % от времето говори Козяк и "правилните".
  • 87 Госあ

    43 9 Отговор

    До коментар #76 от "Това е истината... БРАВО за поста":

    Спрях да гледам и слушам националните медии отдавна. Отвращават ме. Действително предаването на Волгин беше малко по различно, но явно ще го свалят.
  • 88 До къде ни докарахте

    42 3 Отговор
    ХИБРИДНИТЕ БГ МЕДИИ....

    Щом забраняваш и криеш информация (обективни журналисти Волгин,руска ТВ) значи има нещо гнило, нещо невярно и започваш да възприемаш едностранчиво подаваната ХИБРИДНА инфо с обратно значение!!!
    Днес американците и пуделите им (в т.ч. Бг пудели) немат стигане по фейк и хибридене.... от сутрин до вечер, всеки божи ден помия и само помия.... срама нямате ли!!!
    А в живота има и логика, не само фейк и хибрид!!!!
    Докарахме се до там, че трябва да търсим истината и да слушаме Говори Москва, както на времето се е слушало Свободна Европа!!!
  • 89 Мухаха

    8 40 Отговор

    До коментар #35 от "Бг русофили не са като в други държави":

    Като знам по соца колко рускини се довлякоха през брак с наши глупчовци тук, какви мислите ш са децата им? Отгледани с български хляб, бълнуващи за величието на Русия и все някой не разбрал безценната руска душа, все някой не им благодарил достатъчно! Плюят Запада, ама стискат нашите паспорти, за да ходят лесно там и реват за излизане от ЕС и НАТО. Гнус шизофренична
  • 90 На къде отиваш ДЕМОКРАЦИО

    43 4 Отговор
    А аз вече не смея да отварям нито тоалетна, нито хладилник, фризер, консерва даже, а за ТВ да не говорим и т.н. защото от всякъде изкача фейкинфо колко лош, агресор, изнасилвач и детеядец е Путин и Русия и колко трябва да помагаме с джепанета на фашагите от Окрайна за да се постигне мир и то като я тъпчем с оръжие... ти да видиш!!!
    Мир с оръжие...БЕЗБОЖНИЦИ!!!
    Ей спрете се малко, засрамете се, намалете хибридията... дайте и друго мнение, истината не е едностранчива... ние можем да мислим и да си правим изводи!!!
    Докарахте ни да слушаме безплатно и тайно ГОВОРИ МОСКВА както се е слушала някога Свободна Европа!!!!

    Божее хибридия... пускаш Бнт, Бтв, Нтв, Дикофф, дръмжиефф, курлезич ...абе от секъде хибридия.... всичките ли са в списъка за 4000 лв. или са по описа на Америка срещу Бг.


    "Официалната русофобия на Запад е безпрецедентна, а нейният мащаб - гротесков"
    Ами тъй си е и у нас.. . Пълна хибридия и Дъе.ее.Бъъ са основни тролове!!!

    Коментиран от #144

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ама как...

    23 2 Отговор

    До коментар #39 от "абе хилещия се,":

    Ама как точно описа CNN,DW, ROITERS и други такива СМРАД ( Средства за Масова Реклама Агитация и Дезинформация).
  • 93 колкото до пропагандаторите

    34 4 Отговор
    Чехъла какъв е , Тагарев какъв е , Шаламанов какъв е ,всички дето ми прокламират евроатлантически идиотии какви са , е не са за СЕМ , но са за прокурор , а там не искат да провеждат " обсъждане " не знам защо при наличие на елементи на национално предателство .
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Мечев

    23 1 Отговор
    Манолов Смешният!
  • 96 Не съм чул....

    33 0 Отговор

    До коментар #33 от "Циба":

    Не съм чул да сме в състояние на война. Точно наобратно , всеки ден неКВи дж.ен.дъ.ри , с неКВи вратовръзки постоянно обясняват по некви ТВ-та, че , сакън, Русия да не си помисли, че воюваме с нея...ма кЪк, не , не воюваме , разбИЙш ли.
  • 97 И аз да кажа

    4 25 Отговор

    До коментар #44 от "Ламбо":

    Ми не знаете! Като помним как прегърнахте всички глупотевини за конспирации по пандемията - за починалата ваксинирана, за чипизацията, за стерилизацията, ключовата реплика: "всеки сам си прецЕня" западняците ли ви я внушиха? А прогнозите как ваксинираните ще мрем като мухи, а вие- умниците ще пребъдете? А незаслужения хейт, с който отровихте докторите от Щаба? Поне потърсете сметка от онези, дето ви пълнеха главите с небивалици

    Коментиран от #107

  • 98 чукундурчета атлантически

    29 4 Отговор
    Абе , да не би да ви не харасва и името Волгин , я да се прекръсти на Мисисипев , да ви стане густо .
  • 99 А на тебе....

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "оня с коня":

    ....ти стигат и 9 грама олово за лечение. Приложение : Перкраниално интрацеребрално
  • 100 Коментар

    38 1 Отговор
    Диана Янкулова, водеща в БНР, отказа да обсъжда своя колега, но заяви, че тя и колегите ѝ "надлежно" са констатирали нарушения в предаването на Волгин и са ги предали "нататък по реда"
    Демек "нататък по реда"се разбира- към соросоида Прокопиев и до Козяк.
    Там краварите да решават как да се справят с неудобните хора ,които им мътят водата в колонизираната от тях територия.
    Ето как се спазва "свободата на словото" от демократична satanistka Кравария!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Василева

    6 40 Отговор
    Волгин е възкръсналият Гьобелс в България.

    Коментиран от #104, #111

  • 103 Страна тройка

    4 31 Отговор

    До коментар #73 от "май си прав":

    Мартин Кирилов Богданов и Петър Петров Георгиев преименували се за по руско звучене и гурото им Калина АНДРОЛОВА, как е истинското и име ? Ето ви тройката пропагандатори а дали са само пропагандатори ?
  • 104 какче

    28 2 Отговор

    До коментар #102 от "Василева":

    Хе..хе...хе , Гьобелс е налагал правителствена идеология най-вече . Направо се сетих кого всъщност имаш пред вид , ама кво общо има тук Волгин ми убягва .
  • 105 Човек

    6 27 Отговор

    До коментар #81 от "мдаааа":

    Демокрация е България, където всички гледни точки са факт и властта не репресира никоя от тях. Диктатура е Русия, където само гледната точка на властта е факт, защото тя репресира и унищожава противоположната. На Запад (включително в България) руската пропаганда процъфтява заради демокрацията и се получава една идеологическа гражданска война между двете гледни точки, която отслабва Запада като цяло и в частност България. В Русия западната пропаганда е невъзможна и местната пропаганда печели лесно победата, защото битката не е честна. Кое точно не е ясно в нещо толкова елементарно и очевидно? Единственият шанс на Запада е временно да ограничи свободата на словото, за да може да се защити от руската пропаганда, а след края на войната да я върне. Иначе това си остава неравна битка и държави като България стават лесна плячка за руската пропаганда.

    Коментиран от #108, #110

  • 106 Нали

    28 2 Отговор

    До коментар #26 от "оня с коня":

    Като слуга на хамериканците си много наясно с демокрацията изразяваща се като sataninski гейлиберализъм.
    Всички които не са съгласни с нас -под брадвата.
    Това даже по време на комунистическия период не го е имало.
    Не случайно американското общество е толкова разделено и е пред гражданска война.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 за тука питам

    10 0 Отговор

    До коментар #105 от "Човек":

    Я па ти , ама верно ли ?
  • 109 Аман от автоматични редактори

    8 0 Отговор

    До коментар #107 от "Чшъъъ , ало бореца за ваксинация...":

    Коледа да се чете Ковида
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Отговор

    20 2 Отговор

    До коментар #102 от "Василева":

    А ти си поредната дебилна мравоядка на служба на соросоидните satanisti на запада!
  • 112 Димитър

    32 5 Отговор
    Искате ,само западните тъпанари да слушаме и там от време на време се чува нещо по истинско. Защо спряхте руските телевизии, не сме толкова тъпи че, да не можем да отсеем семето от плявата.
  • 113 И всичко това

    22 0 Отговор

    До коментар #49 от "Време е":

    ....с диалога и становището на отсрещната страна при кой водещ го видя, при Цветанка Ризова и Люба Кулезич ли?
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 доцент Гроздан Ракиев - Лозанов

    25 1 Отговор
    Дискусия в СЕМ за цензурата: Мисирките по националните телевизии не са журналист,и а пропагандатори на Америка за България.
  • 117 хаха ами че то

    33 3 Отговор
    В БНР освен Волгин други журналисти почти няма - пълно е с крякащи истерични лелки - мисирки в предпенсионна възраст, правоверни на партийната евро-атлантическа линия.
  • 118 Респект

    33 6 Отговор
    За Волгин. Един от много малкото журналисти с будна гражданска съвест!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Артилерист

    31 1 Отговор
    Вчера, във връзка с американския доклад за България-не сме само ние, на 198 държави американците така следят и се месят във вътрешните работи-прочетох, че американците при Буш пробутали закон за патриотизма. Според обясненията на Чомски за този закон излиза, че всеки гражданин на САЩ може да бъде тикнат в затвора без съд и присъда. Този закон много наподобява българския фашистки закон за защита на държавата, според който са избити и осъдени хиляди български патриоти. Думата ми е, тези СЕМ-аджии и нехаресващи Петър Волгин, да не си играят на демокрация, ами да последват примера на американците, които отдавна нямат и помен от истинската демокрация и да предложат "Закон за правата американска линия"! Тогава няма да има разни Волгиновци, а само Пасито, Поптодорова и другите от Атлантическия клуб и подобни им "журналисти". И без това сме задушени от американските зловония на т. нар. "Официални медии"...
  • 121 Волгин руска подлога

    3 25 Отговор

    До коментар #119 от "Наричат се краварски подлоги!":

    Волгин е на нивото на Соловьов и скабеева пропагандисти терористи!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Фен4е То

    26 1 Отговор
    Що да е купен човека !?? Че е обективен ли !?? Не е ли по съмнително че никой не кани и не дава дума в националния ефир на хора със неговото мислене !?? ЩО !??Само другата гледна точка !! Що ?? Помните ли короната и тогава пак беше същото !! Що !??
  • 124 Фен4е То

    27 1 Отговор
    Е щом Соломон Паси и И .Инджев са по читави дупе да ни е яко !??; За 30 год.дето им сърбаме попарата на хора като тях .....
  • 125 Ами

    26 3 Отговор
    Колкото повече се опитвате да ограничавате инакомислещите от западната пропаганда, толкова повече настройвате хората против нея. Вижте какво става във Франция. Това ви очаква.

    Коментиран от #127, #145

  • 126 Какво да коментираме

    6 22 Отговор
    Хора които си сменят имената за по руско звучене.
  • 127 Баща му руснак

    6 11 Отговор

    До коментар #125 от "Ами":

    Къде го слагаш в графа на инакомислещите!!!!
  • 128 резервист

    22 3 Отговор
    Значи който не е с нас е против нас? Хайде всички да следваме "правилната" политика и да заставаме на "правилната страна", спусната от някъде си?! Абе аланкоолу, вие фашизма ли ще възкресявате? Нали за свобода на словото се борихме толкова години? И покрай това загубихме толкова много? Долу лапите от Волгин!

    Коментиран от #129, #130

  • 129 Българстите грижовници на РФ

    2 9 Отговор

    До коментар #128 от "резервист":

    Нямат нищо общо с филството/логни се в гоглето що е филство/ а още по-вече с русофилите на други държави.
  • 130 Преименуваната волга с баща руснак

    7 20 Отговор

    До коментар #128 от "резервист":

    Си е чиста проба предател. Долу лапите от България.
  • 131 пенко

    2 4 Отговор
    НАЗНАЧЕН СЕМ И--- ГАДОСТТА НА " ВЛАДЕЛЦИТЕ " НА МЕДИИТЕ ---!?!?!?!?!?!?
  • 132 Митев

    20 4 Отговор
    За тия измислени псевдожуналисти малко хора са чували,но Петър Волгин всеки го знае,какво лошо има да се чуе и другата гледна точка,нали в България няма цензура, но явно демокрацията ни куца....

    Коментиран от #134

  • 133 Добавете

    5 15 Отговор
    Петър Петров Георгиев преименувал се на Петър Волгин. Мартин Кирилов Богданов преименувал се на Мартин Карбовси. И тахната муза/гуро КАЛИНА АНДРОЛОВА открийте истинското и име.
  • 134 Абе внучето на митьо

    0 7 Отговор

    До коментар #132 от "Митев":

    Лъжата, пропагандата, демагогията и предателството не е другата гледна точка.
  • 135 пенко

    10 1 Отговор
    ПЕТЪР Е СЪЩЕСТВИТЕЛНО , А ДРУГЕТЕ СА НАРИЦАТЛНИ !!!! НИКОЙ НЕ ГИ ЗНАЕ НАРИЦАТЕЛНИТЕ И НИКОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА ТЯХ - И НИЩО НЕ СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ -САМО СЕМЛАЙНА !!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #136

  • 136 абе пенкото,

    2 8 Отговор

    До коментар #135 от "пенко":

    от кога предателите ги определяш като съществителни.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Джамбо

    14 1 Отговор
    До 124 : Паситу е най продажния " български" гражданин " Не е възможно да бъде сравнен с журналиста ВОЛГИН . Той - ВОЛГИН е честен журналист и ни запознава с инакомислящите . Друг е въпросът, че не се харесва купените журналисти ...

    Коментиран от #139, #140, #141

  • 139 до Джамбото

    0 8 Отговор

    До коментар #138 от "Джамбо":

    Бг грижовните на РФ на предателите в полза на рашистите им казват "честен журналист запознаващ с инакомислящите" Та ти ...... твоята престава за инакомилещи, като инакодруги хора.
  • 140 Паситу не е продажния

    0 12 Отговор

    До коментар #138 от "Джамбо":

    Най-продажни са грижовните на РФ, представящи предателството си като инакомислене.
  • 141 Паситу не е продажния

    2 12 Отговор

    До коментар #138 от "Джамбо":

    Най-продажни са бг грижовните на РФ, представящи предателството си като инакомислене.
  • 142 Ха така

    2 11 Отговор

    До коментар #31 от "ЗАЩОТО":

    Да верно волгин защитава руския разбойник който при всички свои нашествия се прави на ЖЕРТВА
  • 143 Ха така

    1 10 Отговор

    До коментар #50 от "Човек":

    Нали знаете как пиночет е спасил чили от червената чума защото защото е разбрал че такава агресивна болест се лекува само със скалпел.Няма никъде комунистическа партия да е дошла на власт с демократични избори
  • 144 Ха така

    1 10 Отговор

    До коментар #90 от "На къде отиваш ДЕМОКРАЦИО":

    Не знаеш ли прекрасната поговорка: каквото повикало такова се и обадило; която пасва сега идеално за руските разбойници.Вие червените кратуни нима си мислите че голяма част от света ще заобича малкото останали диктатури.Не това е началото на края им
  • 145 Ха така

    3 9 Отговор

    До коментар #125 от "Ами":

    Я кажи защо почти всички страни по време на соца въстанаха против червената империя ама ние се снишихме
  • 146 Решетников

    3 10 Отговор
    Волгин си е бил винаги предателска мърша!
  • 147 Коритар

    1 10 Отговор
    Прекалено внимание отделяте на този продал се копейкаджия
  • 148 Зелен чорап

    2 11 Отговор
    Какъв инакомислещ? Такива като него не мислят! Други мислят вместо тях! Той просто е продал се за копейки лузър! Такива майка си продават, та вие за България говорите! Ако беше в РуZZия ,този цървул щеше да е в затвора ! А тука плещи врелени кипени

    Коментиран от #160

  • 149 Тъй тъй

    7 2 Отговор
    Значи когато някой казва истината, това е ман
    ипулация?Когато лъже и говори за другата страна,това е истина? И защо Вие СЕМ смятате, че сте най правите.
    Аз подкрепям изцяло Волгин и не ви слушам нито съботата , нито неделята. С това не може да промените ммислещите хора.Истината винаги си пробива път.
  • 150 Вовик

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Джеймс":

    на галено

    Коментиран от #151

  • 151 Вова

    1 1 Отговор

    До коментар #150 от "Вовик":

    за русолюбителите
  • 152 Алтернативата...

    3 6 Отговор
    ... на петър волгин, хората от които се вдъхновява и хората които вдъхновява е "задунайская губерния". Да ни кажат петър волгиновци каква разлика виждат в Задунайская губерния от една страна, която е напуснала НАТО и ЕС, влязла е в евразийския съюз на руския мир и от друга страна Чечения? И кой ще бъде задунайският кадиров?
  • 153 Уча се

    0 3 Отговор
    Отдавна Волгин е пропагандатор.
    Неоспоримо доказателство за това са хората,които слушат и се обаждат в предаването му.
    Те са 95% проруски настроени и 95% антиевропейски!
    Има ли по-голямо доказателство от това...?
  • 154 Уча се

    0 5 Отговор
    Отдавна Волгин е пропагандатор.
    Неоспоримо доказателство за това са хората,които слушат и се обаждат в предаването му.
    Те са 95% проруски настроени и 95% антиевропейски!
    Има ли по-голямо доказателство от това...?

    Коментиран от #159

  • 155 Уча се

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Петьо Петров":

    Не е задължително ,да е купен.
    Просто е русофил, криещ се зад либерализма.
    Той между другото, няма мъжко съзнание и поведение.
    Нищо чудно,да е някакъв джендър.
    Не ,че това и пречи,но не ми и харесва.
  • 156 Уча се

    0 5 Отговор

    До коментар #18 от "Новото Гестапо е като старото Гестапо":

    Ти тъп ли си ?
    Как да няма друго мнение ?
    Ни Мангъров,нито Волгин някой ги е забранявал,вече толкова години !
    Въпроса е,че все повече хора,не харесват техните тези и поведение на анти европейски - проруски напъни,да обясняват фактите, изоставайки истината!
    Истината е,че има корона вирус и той може да убие.
    Има и нападение на Русия,над Украйна !

    Коментиран от #158

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Похутливеца

    2 0 Отговор

    До коментар #156 от "Уча се":

    По прайдовете се ичиш май..
  • 159 Антифашист

    3 1 Отговор

    До коментар #154 от "Уча се":

    Какви са БТВ и нова? ЕдниАмерикански русофобскиПропагандниРупори Разнасящи лъжите и злобата на задокеанските си господари към Русия нашата сестра и спасителна. Осъзнайте се нищо добро не идва от запад! Това което ни връхлита е сътворено и пуснато от там! Руските братя имат историческия шанс и съдба да освободят човечеството от западнатаСатанистка "цивилизация" отАмериканския Содом и Гомор!
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Антифашист

    2 0 Отговор
    Почна се вече лов на вещици и вБългария, ако може тая колониялнаТеритория да бъде наречена така.. Тъжна и жалка гледка... Даидва вече дядо Иван да ни освободи за трети път, че тая западна мизерияИмерзост не се издържаПовече..!
  • 162 Надежда

    2 1 Отговор
    Питам, а какъв Христо Грозев журналист или пропагандатор? Май второто. А получи Оскар, ужас. Прави док. филм за един престъпник и печели, явно това е демокрация.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Егати и смешниците!

    0 0 Отговор
    Какво ви пречи Волгин,бе!Ако беше проукраински настроен,нямаше да има проблем,нали!Но понеже говори истини,на ду.едавците не им харесва!Долу мръсните си ръце от Волгин!Спрете гьобелсовата цензура!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове