Last news in Fakti

25 Март, 2023 14:48 6 183 194

Костадин Костадинов: Еврото няма да бъде въведено в България никога!

  • избори-
  • евро

Правителство на "Възраждане“ е единственият вариант!  Като спечелим изборите и имаме собствено мнозинство в Парламента! Ако не стане, тогава работим докато стане, казва той

Костадин Костадинов: Еврото няма да бъде въведено в България никога!  - 1

"Мислите ли, че чакам някой да ме допусне мен? Ние никога не сме се съобразявали със сегашното статукво, защото го смятаме за основен враг на българската държава! От тази гледна точка нашата задача не е да влизаме в договорки със статуквото, а да унищожим статуквото!“. Това каза пред радио К2 лидерът на "Възраждане“ Костадин Костадинов.

Костадин Костадинов заяви, че в следващите десетилетия вижда перспектива за обединението на двете български държави на Балканите – България и РСМ. Той обаче сподели, че не очаква парламентът на РСМ да включи българите в конституцията на страната. Водещата попита къде тогава вижда допирните точки между България и РСМ. Председателят на "Възраждане“ отговори: "В огромните настроения, които са в полза на България на една голяма част от местното население в Македония. Ако в Македония нямаше пробългарски чувства, нямаше да има и антибългарска истерия!“.

Според Костадинов в България няма македонско малцинство, но в Северна Македония около 40% от хората изпитват положителни чувства към България.

"И тук идва въпросът защо тогава тяхната държава прави антибългарска политика? Веднага отговарям на хората, които си задават този парадоксален въпрос с друг парадоксален въпрос – защо 80% от населението ни симпатизира на Русия, а същевременно държавата ни води брутална антируска политика и непрекъснато нашите медии "храчат“ по Русия? Ами защото България е контролирана държава, както и Македония е контролирана държава! Тук ни контролират американците, а там също американците, но и сръбските тайни служби!“.

Според Костадинов докладът на Държавния департамент на САЩ за човешките права в България е нагла намеса във вътрешните ни работи. В този доклад "Възраждане“ се споменава 3 пъти – че са нападнали митинг на украински бежанци, че използва антисемитска, антитурса и антициганска реторика и че обявява за национални предатели защитници на човешките права. И трите обвинения са неверни и представляват клевета.

Костадин Костадинов продължи, че САЩ се месят грубо във вътрешните ни работи и по друг начин, например като включват в списъка "Магнитски“ бивши директори на

АЕЦ "Козлодуй“, чиято единствена вина е, че не са се поддали на грубия американски лобистки натиск. Затова трябва да проведем референдум за излизане от НАТО и да предоговорим условията си за членство в ЕС!

Според Костадинов визитата на Си Дзинпин в Москва показва, че сегашният световен ред си отива, а за съжаление България отново е на грешната страна.

"Все още не е късно България да избере правилния път и на 2-ри април една голяма част от българите ще имат възможност да направят този избор, като гласуват за "Възраждане“! Ние сме единствената политическа сила в страната, която може да гарантира добри отношения с всички сили, която може да гарантира равнопоставеност със сегашните така наречени партньори и която може да изгради други партньорски сили, които в момента определено пренареждат политическата карта на света!“.

Лидерът на "Възраждане“ бе категоричен, че референдум за запазване на българския лев ще има и еврото няма да бъде въведено никога в България! "Еврото няма да бъде въведено в България никога! А нашите така наречени партньори ще се научат, че българите можем да казваме и не и че ние не сме токова покорен и подчинен народ, за какъвто ни мислят!“, категоричен бе той.

" Правителство на "Възраждане“ е единственият вариант! Като спечелим изборите и имаме собствено мнозинство в Парламента! Ако не стане, тогава работим за следващите избори, докато стане! "Възраждане“ иска да управлява самостоятелно! Ние не искаме да делим властта с хора, които ще ни компрометират!“.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 138 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Реалист

    53 149 Отговор
    Само за това мога да гласувам за костака, макар че е последния човек на света който бих искал да видя:)

    Коментиран от #48, #51

  • 3 ТаУмВзе

    136 90 Отговор
    Бас ловиме, че точно копейкин ще гласува За еврото много скоро! Колкото беше против Ваксата а всичките му пациенти ваксани. Даже протест бичи против ваксата на който не яви. Бухахахах

    Коментиран от #14, #19, #38

  • 4 ЗЕЛЕНА ЛЕНА ЕЛЕНА БЪЛГАРКА

    64 99 Отговор
    НЕ СЕ ВЪЛНУВАМ ОТ ЯНКИ МУЖИЦИ ЛИБЕРАСТИ И ПОЛИТИКИ,АМА КОСТАКА Е ПРАВ,,,,,,,

    Коментиран от #13

  • 5 КопейкинДжендър

    161 99 Отговор
    Този определено счупи глупомера и тАпомера
  • 6 вятъра на промяната

    131 69 Отговор
    А за рублите, за рублите нищо не каза. Да не си останем копейковци.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Копейката

    105 60 Отговор
    - ваксинирана, уядена и опаричена с евра.
  • 9 Румен

    143 89 Отговор
    Никой няма да гласува за тебе, щото си лъжец и руски измамник
  • 10 Българка

    125 77 Отговор
    Израждане е групировка на ултраси, лъжливи путинофили ,говорители на Кремъл. Какво българско и достойно виждат в тях гласоподавателите им? Освен това те са ялова шайка от разрушители, които не искат и няма да учатват в управление, а като койоти само ще вият и плюят

    Коментиран от #86

  • 11 Гост

    106 67 Отговор
    Ти си едно...Голямо Недоразумение...такива индивиди как омагьосват хората..да се чудиш...

    Коментиран от #96

  • 12 Дали

    82 58 Отговор
    Ма ти тогава що си държиш кинтите в евро, кофтито само че копейите са га са при доста неизгоден кърс към еврото, та доста загуби като ги обърна в евра, пък и даренията са ти в евро, що тъй бе копейко. Ваксинирания антиваксър те на това му се вика нонсенс

    Коментиран от #20

  • 13 Да по права линия

    42 29 Отговор

    До коментар #4 от "ЗЕЛЕНА ЛЕНА ЕЛЕНА БЪЛГАРКА":

    Напрово в кремъл води.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Без уважение

    88 51 Отговор
    Гагаузина пак е предозирал със руска шума..
  • 16 Макс

    95 47 Отговор
    Копейкин е максималист , той иска всичко. Такива политици са опасни за здравето и живота на хората. Борисов също заплашва , че без ГЕРБ няма живот . Тогава , какво ни остава , освен и двамата да разберат, че българина може да казва НЕ .
  • 17 ха ха

    83 11 Отговор
    Чугунени глави и кирякстефчовци в България винаги е имало. Затова и 3 милиона се изнесоха. Затова и османците са влезнали без съпротива...
  • 18 Не , че

    62 24 Отговор
    че сам си вярваш и не , че изобщо някой ти вярва за нещо !
  • 19 Воин

    29 13 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Аз със сигурност не съм ваксиниран.За теб не съм сигурен
  • 20 Айде ма

    19 35 Отговор

    До коментар #12 от "Дали":

    А ти като си за европейската шума, що си получаваш грантовете в лева?

    Коментиран от #87

  • 21 Гербар

    10 23 Отговор
    Трябва да минем във еврото заштото бате бойко казва че всики българин штейе два пъти повече бога
  • 22 Не разбирам

    56 26 Отговор
    На тоз единствената му задачка е да нямаме правителство в България без герб..и банковата му сметка във евро
  • 23 Бее

    24 48 Отговор
    Много искам нов политически ред с лидер Костадинов. Искам да вкараме различните по затворите.А всички ние да сложим еднакви дрехи и да си живеем спокойно и “нормално”. И който вземе да изпъква над другите или да мисли различно да го наказваме.
  • 24 Бамбука

    58 24 Отговор
    Този си мисли, че е първия неграмотник, който е бил на власт в България. Не е първия, но няма да бъде и последния, защото няма да има възможност да управлява. Локумите, дъвките са до време, после идва реалността. Да, Царя омая с ония измислени 800 дни, Борисов с лакардиите как бори престъпността, но света се развива, както и българския народ. Както ИТН падна в канала, така и "хартиената" другарка ще падне, следващия е и този финансово-икономически неграмотник, не разбрал, че живота е материален и опипваш почвата как да яхне народа за да краде, като предишните неграмотници.

    Коментиран от #189

  • 25 Голям плач

    33 18 Отговор

    До коментар #7 от "Голем смях":

    , Голям залък глъни, голяма дума не казвай. Да не стане играчка - плачка и освен оръжия да изпратим и теб
  • 26 До 2.04. 2023г

    46 30 Отговор
    Има време, още две три такива изказвания. Не еврото няма да бъде въведено в България никога а възражданеците няма да влязът в парламента.
  • 27 ха ха

    51 29 Отговор
    Акушер-гинеколозите от Максуда заподскачали за нов ред. Така пишело у музея у Добрич. Абе, аланколу, ти виждал ли си как работи една западна фирма отвътре? Имаш ли представа каква организация и синхронизация имат хората? Тръгнал държава да оправя неграмотникът от Максуда! Ще оправите државата колкото кагебешкото джудже оправи Русия.
  • 28 бгпроzzтак

    48 31 Отговор
    Като вземете пълната власт да не забравиш да назначиш Жан Виденов за министър председател да ти покаже, как за два три месеца великия лев се превръща.в тоалетна хартия.
  • 29 Майна

    37 26 Отговор
    Абе, тия проценти ей така си ги измисляте . Много ви хареса числото 80 , да не би да са 8 по-скоро ?! Номер 3 сте най-големите лъжци .
  • 30 Докторът

    39 21 Отговор
    Недоизлекуван пациент в Ловеч
  • 31 Бобо

    47 27 Отговор
    В цял свят в чейнчбюрата пише евро и долар. Левове никъде не съм видял да обменят. Но Копейкин ги знае нещата по-добре явно.
  • 32 Георги

    39 24 Отговор
    Мистър субсидия пак се изказа
  • 33 Минко

    40 25 Отговор
    Според него ще е по-добре рубли вместо евро
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Единственият

    38 52 Отговор
    с който България има шанс.

    Има глас от мен и моето семейство.
    Успех!

    Коментиран от #57

  • 36 Пепо

    49 16 Отговор
    Политиците задължително трябва да минават психотестове
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ВЗЕ ми УМ ТА

    22 8 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    се ограмоти. Всичките му пациенти били ваксани. Ти Костадинов вече за доктор ли го провъзгласи ? Всеки за себе си решава сам - който искал се ваксинирал, който не искал - протестирал
  • 39 Цар максуда

    26 10 Отговор
    много разбира
  • 40 Давай Коце

    30 42 Отговор
    С теб сме. Ще дойде време, ще изметем боклука.
  • 41 Луд

    31 45 Отговор
    Много евротролове тука в коментарите! Няма да има евро бе съсели
  • 42 БОЦ - ко

    33 23 Отговор
    Руски пигал,
    На течение спал....
  • 43 Пловдив

    41 23 Отговор
    С болна психика е човечеца,не му се сърдете...!
  • 44 Тошко

    25 30 Отговор
    Ще бъде въведено и това не зависи от една копейка като теб. Решението вече е взето извън България от чужди сили. Ако си мислиш, че ти или някой от нас има силата да решава за еврото, в дълбока заблуда си, Копейка. Кучето лае, керванът си върви.

    Коментиран от #59

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хахахах

    33 19 Отговор
    Кой те пита теб бе ..уби...так.
  • 47 Красимир Петров

    41 22 Отговор
    Тази Руска подлога иска Българите да мизерстват и да са зависими само от Русия.
  • 48 Що бе,пъзляр?

    19 20 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Кво толкова те е наплашил"Костака"?
  • 49 А рублата

    30 16 Отговор
    Дали ще бъде въведена
  • 50 ха ха

    40 22 Отговор
    Максудкият измамник, може ли да обясни как инфлацията в страните с евро е по-ниска от инфлацията у нас?
    Ето цифрите:
    Лихтенщайн - 3.4
    Испания - 6
    Гърция - 6.1
    Франция - 6.3
    Португалия - 8.1
    Германия - 8.7
    Италия - 9.1

    На другия полюс:
    Румъния - 15.5
    България - 16
    Сърбия - 16.1
    Чехия - 16.7
    Македония - 16.7
    Полша - 18.4

    И на дъното приятелите на Русия:
    Унгария - 25.4
    Молдова - 25.9
    Турция - 55.18
  • 51 Възбуждане

    26 17 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    е единствената партия, която може да върне курса лев- рубла от 1989 г.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Как ще спечели Простя като

    25 15 Отговор
    Половината му антивакселекторат се спомена подлаган от него, а другата половина също се е насочила натам 🤣🤣🤣
  • 54 Фактъ

    42 20 Отговор
    ДС проекта Възраждане скоро ще изчезне .
  • 55 Шаран БГ

    21 26 Отговор
    Ст.Стратиев го е казал точно : БЪЛГАРСКАТА УЧАСТ Е винаги да избираме НАЙ-ЛОШИЯТ вариант.......
    И 100 /сто/ референдума да има , никой ,никога няма да ни позволи да излезем от НАТО !! Тази воеанна организация се ръководи от Икономически убиец - САЩ. Англо-американците да има как, веднага да я изтрият тази държавица РБ от картата. И нищо чудно утре да бъде Косовска България. Не се позовавам само на У.Чърчил. Тази държавица е създадена от Русия и ЯВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА.. Една трета от населението вече го няма. Българскиоте политици, които не се усещат, работят упорито за окончателното затриване на странатаа. Те горките, за да останат на власт и да завършат пъкленото си дело, ще прозовати мечките да гласуват за тях.........

    Коментиран от #66, #190

  • 56 Хъхъ

    9 23 Отговор
    Щом Костя казва значи е закон вече !
  • 57 Майна

    15 10 Отговор

    До коментар #35 от "Единственият":

    Сигурен ли си ? Май те лъжат за кого ще гласуват .
  • 58 Абе

    28 46 Отговор
    Реално погледнато видяхме Борисов видяхме и Киро Канадеца до къде ни докараха....Този път ще гласувам за Костадинов.Но за ГЕРБ и ПП няма да си губя времето Костадинов е нов кадър е.Да го видя,какво ще направи .

    Коментиран от #64, #69, #134

  • 59 Божко

    13 4 Отговор

    До коментар #44 от "Тошко":

    Кучето скача според тоягата, а керванът нека си върви
  • 60 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    37 14 Отговор
    И МИНАВАМЕ НА РУБЛИ,КОПЕЙКИ И КУПОНИ!!:)))
  • 61 !!!?

    38 20 Отговор
    Разказ по картинка: Съветски въZрожденец, седнал по турски върху мечешка кожа, контролиран от американците !!!?

    Коментиран от #84

  • 62 ИЗРАЖДАНЕ

    29 15 Отговор
    Избери рублата!
  • 63 Много ясно че

    25 37 Отговор
    Еврото няма да бъде въведено в България никога!

    Коментиран от #78

  • 64 1234

    36 12 Отговор

    До коментар #58 от "Абе":

    Ти и за путлер би гласувал!
  • 65 50 ст. за евро

    12 23 Отговор
    Това е реалната цена
  • 66 Макс

    37 7 Отговор

    До коментар #55 от "Шаран БГ":

    Не се научихте да четете възродените и това си е . България създадена от Русия ??? Преди 25 години едни руснаци твърдяха , че Ленин е създал азбуката и преди него никой не е можел да чете и пише. Висшисти бяха хората, но не можаха да ми обяснят каква азбука е използувал Пушкин, Лермонтов, Лев Толстой и т.н. Прочети малко история на България , не се излагай .
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Левски

    13 21 Отговор
    Евро не е искал а Лев

    Коментиран от #122

  • 69 Макс

    20 11 Отговор

    До коментар #58 от "Абе":

    Нов кадър ??? Кадър с дългогодишен опит при много некадърни полит.партии.
  • 70 Само рубли !

    11 21 Отговор
    И злато
  • 71 пламен

    44 17 Отговор
    Костя откак захвана политиката, купува по два имота годишно
  • 72 тъп_сайт

    33 18 Отговор
    крайно време е крадливата копейка да влезе в затвора
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ВЪЗРАЖДАНЕ !!

    16 32 Отговор
    ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ! ВЪЗРАЖДАНЕ ВТОРИ, СЛЕД КРАДЕЦА ОТ БАНКЯ ! С ТОЗИ ТОРМОЗ ОТ СТРАНА НА МВР В РОМСКИТЕ МАХАЛИ РОМИТЕ МАСОВО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ !

    Коментиран от #80, #82

  • 76 Спиро

    28 8 Отговор
    Я па го тоя…
    Може ли маймун вози в трамвай?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 СССР

    24 9 Отговор

    До коментар #63 от "Много ясно че":

    Ще чакаме да въведат индийските рупии. Тогава всички ще бъдем милионери. хахо
  • 79 Дедо Пене

    36 20 Отговор
    ПО-НАГЪЛ КАНДИДАТ ЗА ПАРЛАМЕНТ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ! ДАЖЕ ЛЪЖЛИВИЯ БОЙКО СЕ ГУБИ В МИНАЛОТО. КОЙ Е ТОЗИ Ц. Ъ. Р. В. У. Л ДА КАЗВА, ЧЕ НЯМА ДА ПРИЕМЕМ ЕВРОТО. ТОЗИ С КУПЕНА ДИПЛОМА ЛИ Е ИЛИ ЛАПА РУБЛИ БЕЗ ДА ГИ БРОИ? МАРШ НА СЕЛО ЦИГ. А. Н. Ч. Е МРЪСНО!!!
  • 80 странно

    17 10 Отговор

    До коментар #75 от "ВЪЗРАЖДАНЕ !!":

    тогава кой ще гласува за вас ? Може би след ГЕРБ но отзаднапред .

    Коментиран от #88

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Фактъ

    25 3 Отговор

    До коментар #75 от "ВЪЗРАЖДАНЕ !!":

    Че те ромските махали избират банкянският , че даже и кметовете . Фандъкова я избираха с 98% в махалите .
  • 83 Браво на Копейкин

    29 18 Отговор
    Колкото повече говори какви са истинските им намерения, толкова по-бързо хората ще осъзнаят, с какъв кремълски слуга си имат работа.
  • 84 бивш фен

    31 18 Отговор

    До коментар #61 от "!!!?":

    Костадинов е обзавел дома и офиса си в синьо и жълто в знак на солидарност с Украйна. Не го слушйте какво говори, и за ваксините ви излъга така .
  • 85 мммм

    16 11 Отговор

    До коментар #81 от "Иванушка🇺🇲":

    А брачеда ти Даниел Лорер да не би да е с еврейско име?
  • 86 Студопор

    12 24 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Ти какво видя в Кирчо и Кокорчо?

    Коментиран от #89

  • 87 Ядосан шоп

    27 20 Отговор

    До коментар #20 от "Айде ма":

    Ние сме европейци на 100% от 2007г.с влизане в ЕС. НАТО ни брани от агресивното джудже, мислещо се за император. Който иска, да заминава за Сибир-там плащат в рубли, а не в Евро.
  • 88 Бъгарин

    6 12 Отговор

    До коментар #80 от "странно":

    АЗ!! /
  • 89 Гледачката

    15 13 Отговор

    До коментар #86 от "Студопор":

    Бат Бойко в нов вариант и по 2.
  • 90 мммм

    11 16 Отговор

    До коментар #81 от "Иванушка🇺🇲":

    Това е знамето на окупираната държава от еврейте сащ ! Хиляди в Исрел са с руски имена
  • 91 Само китайски юани

    19 18 Отговор
    ще има и копейки.
  • 92 Юанкин

    30 11 Отговор
    Този да си ходи в Русия , или в Максуда!
  • 93 мишо

    9 21 Отговор
    Този път ще обереш повечето гласове. Добре е има опозиция останалата партийна паплач.
  • 94 Хех

    29 7 Отговор
    Копейката най се вълнува от еврото.
  • 95 АМА КАТО НЕМА АКЪЛ

    24 10 Отговор
    АКО ТОЗИ ДВУЛИЧКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И ТОЙ МНОГО ЩЕ ЗАГУБИ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СЪВСЕМ ЩЕ СЕ ИЗНЕСЪТ И НЯМА ДА ИМА КОГО ДА ЛЪЖЕ. ПРОПАГАНДАТА МУ ЩЕ СТАНЕ ИЗЛИШНА И ЩЕ СПРЪТ ДА МУ ПЛАЩАТ. ИНАЧЕ АБСОЛЮТНО СИГУРНОТО Е ЧЕ НА ТОЗИ ЕТАП ДВУЛИЧКО СИ Е ОСИГУРИЛ КУПЧИНКА В БАНКА И ЕДНА БЯЛА СПРЕТНАТА КЪЩУРКА С ДВЕ ЛИПИ ОТПРЕД В НЯКОЯ ВЪРЛА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА С ЕВРО , КАКТО ВСИЧКИТЕ БЪЛГАРСКИ комунисти-шумкари В ДНЕШНИТЕ сложни ВРЕМЕНА. НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ТАКЪВ ДА СЕ ЗАСЕЛИ В РУСИЯТА , ЩОТО НЕМАМ ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ ВЕЧЕ 33 ГОДИНИ .

    Коментиран от #132

  • 96 Много прост и наивен народ има.

    31 11 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Затова си избират поредния "месия",който ги лъже безогледно.
  • 97 Тъмен балкански субект е

    28 13 Отговор
    Баш пък теб ли ще питат, товарищ Копейкин? Чемодан, вокзал, Масква!
  • 98 Навалний

    30 12 Отговор
    Гнусна руска подлога!
  • 99 Вуте

    13 23 Отговор
    А сега, пък Кошейкин. Ви е виновен??? Вие не знаете нскео искате бе хора. Той поне знае.
  • 100 Я марш на

    27 10 Отговор
    Фронта,бе цървул!
  • 101 лицемерие

    26 9 Отговор
    Руски слуга, изпълнител на чужда воля. Дали е спестил копейки, или и той е тъпкан с евро и долари. За публиката-едно говори, в действителност-съвсем друго.
  • 102 Демократ

    31 9 Отговор
    Ти няма да бъдеш в управлението на България никога. В Карлуково ти пазят стаята. Кремълските сценарий ще секнат, защото мислещите хора са много повече.
  • 103 Жорж Ганчев 2

    25 11 Отговор
    Този ще бъде на политическата сцена още 2-3 години. После- като Жорж Ганчев.

    Коментиран от #133

  • 104 Дама пика

    28 15 Отговор
    Народе, народе, колкото повече му вярвате на този толкова повече показвате глупостта си! България, ако въведе еврото ще паднат лихвите по кредитите и българите ще просперират.

    Коментиран от #118

  • 105 мммм

    15 6 Отговор
    Роман абрамович е с руско име, както и петте му деца София,Иля, Аткадий, Анна и Арина!
  • 106 Белата Златка

    30 9 Отговор
    Абе този още, ли не е получил повиквателна?
  • 107 Кандидат Милионер

    31 10 Отговор
    Конфискувайте му Имотите,придобити с партийна Субсидия и тоя главоч ще се гръмне сам.Поне едно нещо да направи за Своя сметка.....Щото всичко което дрънка е за сметка на Народа...
  • 108 Тази продажба сган-

    28 9 Отговор
    Във зандан!За държавна измяна
  • 109 Пуммияр

    23 8 Отговор
    На ПУММИЯРИТЕ
  • 110 Абе ти върни субсидията.

    27 9 Отговор
    Остави народът да решава за еврото

    Коментиран от #114

  • 111 Ние българските просттаци

    28 12 Отговор
    Ще гласуваме за КОНСТАНТИН от възраждането

    Той ще преоснове България

    Коментиран от #115

  • 112 Браво

    14 32 Отговор
    Глас за Възраждане април месец. Глас за България.
  • 113 Цуца

    24 10 Отговор
    Има една велика книга ”Дон Кихот”! Дали г-н Костадинов я е чел?! Много ще се радвам България да има достатъчно вятърни мелници които да заменят тецовете, но г-н Костадинов си защитава замърсителите, превърнали голяма територия в лунен пейзаж. Дали избирателите му си дават сметка за популистката му политика ?!

    Коментиран от #117

  • 114 Той

    7 11 Отговор

    До коментар #110 от "Абе ти върни субсидията.":

    Щото народа решава... Кога са питали нещо народа?
  • 115 Тц тц

    11 25 Отговор

    До коментар #111 от "Ние българските просттаци":

    Българските простаци гласуват за кикикоки и ристю комунето.
  • 116 Копейката

    25 7 Отговор
    Взимал заплатите на депутатите си.Писле , когато бил у кеф им давал по малко.Да преживяват.

    Коментиран от #119

  • 117 Добре

    6 11 Отговор

    До коментар #113 от "Цуца":

    Ама вятър ли ще ядем с тия вятърни мелници.. Дори терминологията ти е невярна. Дон Кихот иначе разправя...
  • 118 Да де да

    12 13 Отговор

    До коментар #104 от "Дама пика":

    затова ни приеха в ЕС. Да просперираме. Само олигарсите и мутрите просперират в ЕС.

    Коментиран от #120

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Ъъъ вЕрно?

    16 11 Отговор

    До коментар #118 от "Да де да":

    "Само олигарсите и мутрите просперират в ЕС" Всичките ми познати около мен просперират, а не са нито мутри, нито олигарси, нито са на държавна работа.

    Коментиран от #121

  • 121 Жендерята в западни

    7 14 Отговор

    До коментар #120 от "Ъъъ вЕрно?":

    фирми скоро ще ви уволнят. Идва криза. Не тегли кредит.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Хаха

    22 8 Отговор
    Тоя още ли е жив.... ще му спрат кранчето от рашастан и ще го видим. Оня болен сидеров беше същия и докъде го докара....
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Начо

    15 8 Отговор
    Колко евра имаш в банка кайсиева градинке или са от членски внос
  • 126 Рублъов

    18 16 Отговор
    Бъдещето на Възраждане ; 1) излизане от НАТО и ЕС и за всяка нормална западна страна ще се молим и чакаме за виза - значи връщаме се в годините на комунизма . 2) Влизаме в СИВ и просперираме с празни рафтове в магазините. 3) Въвеждаме рублата за платежно средство и си броим копейките .4)Въвеждаме задължително да се говори на руски език и забраняваме всички западни езици Хайде честито

    Коментиран от #128

  • 127 един

    14 10 Отговор
    Това лике много си повярва нещо,явно някой трябва да го сложи да седне на задните си части!Имаше един Бисер/Петното/,този е същото второ мекере,струва ми се надминава и Сидеров по-простащина!

    Коментиран от #136

  • 128 Ветеран от Протеста

    13 11 Отговор

    До коментар #126 от "Рублъов":

    Ми те са си го написали с името на партията ,ама малко са съкратили - Възраждане( на Комунизма)!!!Исакт да Възродят Комунизма...Или Най- малкото ,хората с носталгия към Комунизма да ги изберат за субсидията....Става въпрос за Държавната Субсидия,че той я похарчи предишната за Имоти и има да връща....Време е да се спрат субсидиите на Партиите от Държавата!!!!Да живеят само от Членски внос.Депутатите - на минимална работна заплата!!!
  • 129 7777777

    11 14 Отговор
    Тоя първи ще гласува каквото му наредят от брюксел
  • 130 към 126 Рублъов

    8 3 Отговор
    АКО ОСТАНЕ НЯКОЙ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. НАРОДА СЪВСЕМ ОСЪЗНАТО ПОЗВОЛЯВА ДА ГО МАНИПУЛИРАТ ДА ГЛАСУВА СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ И ДА ГО ЛЪЖАТ, ЧЕ ЩЕ ЗАВАЛИ ДЪЖД ОТ МЪРЗЕЛ ЛЕЖ-ЕЖ.
  • 131 Да бе да

    12 8 Отговор
    Аз имам един простичък въпрос 😂
    Ако 80....%🤪🤪 са русороби , що има щурци в парламента , когато иде реч за алкашите ?

    А , този лунатик с възпален мозък искам да го видя как си дере ризата публично и след това да скочи от висока сграда😂

    Лудост е да давате думата на идиоти😘
  • 132 Макс

    17 5 Отговор

    До коментар #95 от "АМА КАТО НЕМА АКЪЛ":

    Бяла спретната къщурка с две коли отпред . Ах, коя ли мижитурка тук ще стане зет ? /Р.Ралин /
  • 133 Майна

    17 6 Отговор

    До коментар #103 от "Жорж Ганчев 2":

    Да, ама Жорж поне свиреше на китара , а този по-скоро като Додука Бареков .Между другото разбрах, че Копейкин ще е кандидат за евродепутат .
  • 134 Какво очакваш да направи освен да си

    14 6 Отговор

    До коментар #58 от "Абе":

    папка сладко и да усвоява субсидията, която наивници като теб ще му осигурят? Да на би да мислиш, че Възраждане има шанс да управлява? И с кого би могла да се коалира партията на Костадинов би ли ми обяснил. Какво очакваш да направи партия, която 100%ще е в опозиция. Ами нищо... Само ще продължава да плюе управляващите(които и да са те) и по този начин да се мъчи да зарибява нови будали, за да има повече гласове на местните избори, а защо не и на тези за Европейски парламент. Въобще не би отказал тлъста заплатка в евро Коцето. Нищо че сега говоренето срещу приемането на еврото е новата мантра на Възраждане. Темата ковид няма как да им носи гласове вече.

    Коментиран от #137

  • 135 мдда

    13 7 Отговор
    Костя, никога не казвай никога.... Много си нагъл, дали няма да ти се объркат прогнозите?!?
  • 136 Същият бокклук като Белият пудел

    8 7 Отговор

    До коментар #127 от "един":

    Само,че онзи е по хитър.
  • 137 Ти пък загря!

    13 8 Отговор

    До коментар #134 от "Какво очакваш да направи освен да си":

    Мечтата на Коцето е да е евродепутат.15 000 € заплата.Там се цели.

    Коментиран от #141

  • 138 За Ленчето Гунчева,ли

    6 5 Отговор

    До коментар #119 от "А Кики":

    иде реч.Аз мислех,че давал (по малко) на Искра Тъъпата
  • 139 Доктор

    12 7 Отговор
    Бързо при мен на преглед в психиатрията .
    Може и с копейки да ми плати …
  • 140 8888

    13 9 Отговор
    Копейкин, копейките ли ще въведем?

    Коментиран от #174

  • 141 Аз отдавна съм прозрял намеренията на

    14 8 Отговор

    До коментар #137 от "Ти пък загря!":

    Копейката. Чудя се как има толкова балъци, които да му се връзват на глупостите на този субект. Имат седмица да си помислят дали си струва да гласуват за Възраждане. Надявам се все на някого да му се отворят очичките и да разбере какво цели Костадинов в действителност и как заветната му мечта е да взема 5 цифрена заплатка в евро в ЕП. Защото реален шанс да управлява няма. И той много добре го осъзнава.

    Коментиран от #142

  • 142 Той Бялата Златка

    12 5 Отговор

    До коментар #141 от "Аз отдавна съм прозрял намеренията на":

    Повече от 10 години мамеше балъците.
  • 143 Да бе

    14 9 Отговор
    Има влогове в банката в евро, а говори против еврото. Не плачи копейкин, мутрофанова ще ти даде копейки.
  • 144 Възраждане

    15 7 Отговор
    Враг номер едно на държавата спонсориран от вън
  • 145 Да бе

    15 7 Отговор
    Копейката иска да се разплащаме в рубли.
  • 146 Един

    15 8 Отговор
    Разкарай се, бе, клоун нагъл.
  • 147 Варненски

    15 8 Отговор
    гагауз, марш в масква
  • 148 Чуден човек, не иска евро,

    17 6 Отговор
    а има сметки в евро и долари ??? Как му казват на това нормалните хора които могат да мислят ? Цялата субсидия която не остана беше превърната от лева в евро, единият от ковчежниците му ми каза, защото ми е приятел, но от позицията на сигурност не мога да съобщя името му ! Лицемерие, подлост и измама това всъщност е цялото "съдържание" на една КОПЕЙКА !

    Коментиран от #157

  • 149 Точно както ти не се ваксинира

    16 7 Отговор
    НИКОГА! БAЛЪK! Обувай пак цървулите и обратно откъдето си дошъл!
  • 150 Казуар

    17 8 Отговор
    Коце, Възраждане ще управлява, кагато слънцето изгрее от запад.
  • 151 Боклук на

    15 8 Отговор
    Бокллуците
  • 152 Варненец

    15 8 Отговор
    Рублата и копейката ли ще въвеждаш бе, м.лоумник?
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Пффф

    14 4 Отговор
    Този е подъл конспиратор!
  • 155 Тома

    10 4 Отговор
    Защо на коцето сметките са му в евро и е ваксиниран за ковид а.
  • 156 Иван

    4 3 Отговор

    До коментар #153 от "Веселяк":

    Много тъпо изказване😂😂
  • 157 костадинестия жабок

    8 3 Отговор

    До коментар #148 от "Чуден човек, не иска евро,":

    Копейката добре се е подготвил за това, което ще сторят с лева, ако спечелят изборите.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Протестърът.

    11 4 Отговор
    РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА ПРОРУСКИТЕ ПАРТИИ И ТЯХНОТО ОБЯВЯВАНЕ ЗА ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ.
  • 160 Екстра 😂😂😂1300 години 6еге

    4 6 Отговор
    1300 години безмислено съществуване и кофти ген тва е 6ълхария
  • 161 Костадинов ГАГАУЗА

    11 4 Отговор
    Иска само той да оперира в ЕВРО а народа да са му роби и да им плаща в рубли.
  • 162 КОСТЯ КУ.ВАТА

    11 4 Отговор
    На мен да ми плащат в евро, а на народа в копейки.
  • 163 Най добрият лек е

    12 4 Отговор
    Унищожаването на русофилите иначе си оставяме в калта.
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 А бе най важна е субсидийката

    14 3 Отговор
    А на народа ще дадем копейки.
  • 166 Марш от Родината ми

    13 4 Отговор
    Продажнико!!!
  • 167 Предателите на България

    11 4 Отговор
    Се наказват по закона със разтрел.
  • 168 Град Варна

    14 4 Отговор
    ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ ТОЯ МОШЕНИК КАКЪВ ПАЛАТ ИМА ОТ НАШИТЕ ПАРИ СУБСИДИЯТА.
  • 169 Антибългарин

    12 6 Отговор
    Руски чехльо.
  • 170 Нема

    12 5 Отговор
    Такава подллога. Смешник. Болен Сайдеров и Шкембе войвода втори номер.
  • 171 Копейката

    10 4 Отговор
    Как беше, много иска много да върне субсидията, ама не му дават. По закон било така. И си направи къща на варненския залив. И по пет - шест апартамента на година. А те били от жена му, с честен труд. Ти да видиш. От шефа на ваксинираната партия, дето си държат парите в евро.

    Коментиран от #183

  • 172 Минева

    12 4 Отговор
    Тоя вече се самонадгражда.
  • 173 Чудя се кой е по

    11 5 Отговор
    Противен този боклук или чалгаря
  • 174 Коментар

    8 13 Отговор

    До коментар #140 от "8888":

    Едни и същи сте и през пост пишете за копейки и субсидии.Все едно другите партии не взимат субсидии.Взимат.Обаче сте се озорили във Възраждане.
    Не виждам някъде Костадинов да иска да приемаме копейките.Защо лъжете?!Не ви ли е малко неудобно да си съчинявате лъжи?!
    Възраждане искат запазване на лева и нищо повече.
    Знаете ли,че ако тръгнем да се присъединяваме към еврозоната 6 месеца преди това ще махнат валутния борд?Ей тогава смятайте какво ще стане...Не искаме еврото,защото при прехода ще затънем в мизерия,а после ще плащаме чужди заеми.Какво е това нарискане да ни забиете в мизерия не мога да разбера.

    Коментиран от #179, #182

  • 175 Алексей Сергеев

    11 5 Отговор
    ЕВРОТО ЩЕ БЪДЕ ВЪВЕДЕНО ! НО НИКОГА НЯМА ДА СЕ СБЛИЖИМ С ДИКТАТОРСКИЯ, ТЕРОРИСТИЧЕН
    РЕЖИМ С МОСКВА
    Копейкини, колкото и да сте продажни, лакеи и слуги на Путин, никога няма да сме партньори с Москва
  • 176 Младите не знаят, а старите не помнят..

    6 3 Отговор
    Гласуваш за "Възраждане" , получаваш европейската изолация на мизерна и бедна просъветска България отпреди 1989г, а сега и с още по лоши екстри..!

    Коментиран от #188

  • 177 Един българин

    5 4 Отговор
    Този пациент избягал от лудницата не е ли време да се върне пак там?
  • 178 пипероси

    2 3 Отговор
    ПОРЕДНИЯ ИЗПЪЛЗЯЛ ОТ ДУПКАТА СИ ЧЕРВЕЙ С БОЛНИ АМБИЦИИ БЕЗ ПОКРИТИЕ. ЗА НЕГО ГЛАСУВАТ ПРОСТИТЕ И НЕГРАМОТНИТЕ. СКОРО И ТОЙ ЩЕ ОТИДЕ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА. ВЪПРОСА Е КОЛКО ЩЕ ОТКРАДНЕ.
  • 179 Много е лошо,

    3 3 Отговор

    До коментар #174 от "Коментар":

    когато необразованите и неразбиращите като тези от Възраждане говорят по въпроси, които не разбират. Многооо!
  • 180 пернишки кобалт

    4 3 Отговор
    КОЙ СИ ТИ БЕ, ЧЕ ЩЕ КАЗВАШ НИКОГА??? НЕКАДЪРЕН НЕКОМПЕТЕНТЕН ЛУМПЕН. ЗАД КОПЕЙКАТА ИМА 20 ХИЛЯДИ НЕОБРАЗОВАНИ И ПРОСТОВАТИ ХОРА, ТОВА МУ Е ЕЛЕКТОРАТА. И ТОЯ М.А.Н.Г.А.Л ЩЕ КАЗВА НИКОГА. Я МАРШ В МОСКОВИЯ КОПЕЙКА ПРОДАЖНА. ТИ СИ ЕДИН НИКОЙ.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 факундо мори

    3 2 Отговор

    До коментар #174 от "Коментар":

    личи си колко си некомпетентен, то затова си привърженик на копейката. лева е едно нищо и сега реално има фунцията на евро защото с валутния борд е обвързан с еврото. тази комунделско-московска мания по хленченето за миналото не работи. лев или евро, няма никакво значение. и тъй като копейкин е един гол московски популист, той не може да предложи нищо реално за доброто на икономическото развитие на България. затова вдига пушилка за несъществени неща. което е типично за необразован лъжец като копейкин. а необразованите, наивниците и простите му вярват. което показва тяхното умствено състояние.
  • 183 И още

    4 2 Отговор

    До коментар #171 от "Копейката":

    вили и апартаменти ще си направи Костадинов щом има толкова прости и наивни хора, които да се връзват на простотиите му.
  • 184 комодор унуфри

    3 3 Отговор
    аууу колко си прост копейка. какви 80 процента харесващи русия те гонят бе лъжец?? ти да си видял опашки от желаеши да пътуват за московия? да си видял десетки хиляди мечтаещи да емигрират в московия?? защо лъжеш бе московско мекере?? основната ти идея копейкин е повърхностна и лесно видима, ти храчиш по американците защото искаш България да е губерния на московия, а ти да го играеш един нов преЦедател на политбюро. Най голямата ти лъжа е възможно България да е независима и да има независима политика. В днешния свят това е утопия, защото целия свят е обвързан със зависимости, икономически а оттам и политически. И това е ясно на всеки добре образован човек. Независима държава може да съществува само като северна корея, а сега и московия, държава самодостатъчна, обърната навътре към себе си затворена за външния свят и управлявана от диктатура. затова копейкин ти си един лъжец и слуга на московия и само простите ти вярват.
  • 185 феродим

    3 3 Отговор
    ХАХАХАХАХА, ПРОСТ ЛЪЖЕЦ СИ КОПЕЙКА, ИМЕННО СЕГА БЪЛГАРИЯ Е НА ПРАВИЛНАТА СТРАНА, А ЗАЩОТО ТИ СИ СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ,МОСКОВИЯ,БЕЛАРУС СИ НА ГРЕШНАТА СТРАНА И СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕШ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТА. ЗАРАДИ ТАЗИ МОСКОВИЯ ДЕТО ОТ СВОЯТА ПОЗИЦИЯ НА СИЛАТА УПРАЖНЯВА КОНТРОЛ, АЕЦ Е САМО МОСКОВСКИ, АРМИЯТА НИ ИМА САМО ДОПОТОПНО МОСКОВСКО ОРЪЖИЕ, И СЕГА КАТО СЕ ОТЪРВАХМЕ ОТ РУСКАТА ЗАВИСИМОСТ ОТ ГАЗА КАКВО СЕ СЛУЧИ БЕ???? НИЩО. НА ПРАВИЛНАТА СТРАНА СМЕ И ЗАРАДИ СВОБОДИТЕ, И ЗАРАДИ ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАРАДИ ТЕХНОЛОГИЧНОТО РАЗВИТИЕ. А ТОВА ЧЕ БЪЛГАРИЕ Е БЕДНА И КОРУМПИРАНА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛУМПЕНИ КАТО ТЕБ КОПЕЙКА, БОКО ТИКВАТА, БЕСЕПЕТО ДЕПЕСЕТО И НЕКАДУРНОСТА И КРАЖБИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПИШМАН ПОЛИТИЦИ. ТИ КОПЕЙКА СИ ЕДИН ЖАЛЪК ПРОПАДНАЛ ЛЪЖЕЦ. ХАХАХАХАХ
  • 186 кожухо

    5 3 Отговор
    КОПЕЙКИН Е ЕФТИНАТА ИМИТАЦИЯ НА БОЛЕН СИДЕРОВ. ХАХАХАХАХАХА
  • 187 Асенчо

    2 2 Отговор
    кость, костя, таз снимка преди да бръкнеш или след като си извадил пръста с минерали е направена?!
  • 188 Значиии...

    4 2 Отговор

    До коментар #176 от "Младите не знаят, а старите не помнят..":

    Значиии... Дания се е изолирала защото бидейки член на ЕС е декларирала, че няма да въвежда еврото в обозримото бъдеще? Британия се откъсна от съмнителния ЕС и не мисля,че британците са се изолирали.Богатите Норвегия и Швейцария и не помислят да влизат в ЕС. Чехия,Унгария,Полша,Румъния,
    Швеция засега не считит,че е полезно да въвеждат еврото.
  • 189 Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Бамбука":

    Интересно. Всички партии изреди само ППто пропусна. Що така бе приятелю?
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Злобен

    2 2 Отговор
    Г- н Костадинов, Вие говорите глупости велики.
  • 192 Душата

    1 2 Отговор
    Браво Костадинов! От твърд фен на ДБ, станах върл поддръжник на Възраждане! Аз подлога никога няма да бъда! Успех!

    Коментиран от #193

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове