Last news in Fakti

28 Март, 2023 19:41 1 095 28

Стою Стоев: Не сме обсъждали име за премиер

  • стою стоев-
  • избори-
  • пп-
  • премиер

“Има процес в партията. Вече имаме и коалиция, която е съставена от други партии”, добави той

Стою Стоев: Не сме обсъждали име за премиер - 1

Не сме обсъждали име за премиер. Това заяви в интервю за “Денят на живо” Стою Стоев от Коалиция “Продължаваме промяната - Демократична България”.

“Има процес в партията. Вече имаме и коалиция, която е съставена от други партии”, добави той.

Стоев не изключи възможността да имат 121 депутати, макар възможността да е малка. "Смятам, че ще имаме сериозна преднина", прогнозира, обаче, кандидат-депутатът.

Ако нямат мнозинство, от ПП-ДБ ще предложат кабинет на малцинството. Усещането на Стоев е, че българското общество е изморено от поредицата парламентарни избори, а дали ще има правителство, ще стане ясно доста бързо.

Той коментира и бомбените заплахи в български училища. "Данните, че са координирани и не само в България, довеждат до мисълта, че нямат общо с изборите, а е само съвпадение. Да видим какви действия ще предприеме МВР, за да организира спокойствието. Притеснително е дали ще има смущения на изборния процес. Възможно е да са хибридни заплахи от Русия, щом тези заплахи са координирани в цяла Европа", посочи Стоев.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нан

    39 0 Отговор
    Това дебело момче му трябва много диета спорт и движение. Забранете им да се занимават с политика а ги впрегнете на тежка физическа работа да видят как се изкарват парите

    Коментиран от #16

  • 2 Пена

    35 0 Отговор
    От дека дойде туй сладко прасенце ?
  • 3 Ай няма нужда

    17 9 Отговор
    Само възраждане
  • 4 Стою

    21 0 Отговор
    Отслабни малко моето момче.....ще ти помогне на мисленето! Явно от ядене на хлебарки и "хибридни" заплахи, трудно ти идва мисълта! Хайде бързо, че трябва да се готвиш за изборите......

    Коментиран от #12

  • 5 Последния Софиянец

    14 3 Отговор
    От април започва разселване на мигрантите в ЕС.Това е края на България.

    Коментиран от #6

  • 6 Хохо Бохо

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    От април започва разселване на мигрантите в ЕС.
    УРА! УРА! УРА!
    Ще се отървем от мигрантите!
    Чул те Господ!

    Коментиран от #9

  • 7 Обаче

    22 0 Отговор
    Този неизвестен неспортен младеж не казва какъв ще е неговия принос за обществото, а със самочувствие заявява, че не е обсъждал име за премиер. Пази Боже сляпо да прогледне!
  • 8 Кув тоз шопар?

    21 0 Отговор
    Веднага да се прати на фронта като продоволствие.
  • 9 Последния Софиянец

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Хохо Бохо":

    Насилствено разселване от Германия в България.
  • 10 123456

    15 0 Отговор
    Какво сладко кифтенце !
  • 11 Кокора

    19 0 Отговор
    Хубавец но трябва да свали около 70кг за да се качи в Поршето като бъдещ подарък !
  • 12 защо

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Стою":

    Защо така? Виж какъв вперен в бъдещето поглед има, и каква мисъл - "Има процес в партията. Вече имаме и коалиция, която е съставена от други партии”. Министър-председател и половина!

    Коментиран от #13

  • 13 Съгласен

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "защо":

    На 100% :)
  • 14 сарко

    11 1 Отговор
    тоя шопар пък откъде се пръкна ,аман от лапачи
  • 15 да де

    7 1 Отговор
    защо да обсъждат име за премиер - Киро им го каза в прав текст,че партията си е негова и той ще е премиер! А който не е съгласен, да напусне неговата партия, да си прави своя партия и да й стане премиер

    Коментиран от #17

  • 16 споко

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "нан":

    ще си бодне няколко инжекции в коремчето от тези за диабетиците и ще ги смъкне без да се мори - като някои други от ДБ-илите!
  • 17 мдда

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "да де":

    След резилът на киртака може само да си мечтае да е пак премиер.... фалшивата му декларация още стои.
  • 18 А кой е дядо...

    3 0 Отговор
    Стою Стоев с псевдоним Сакето е български офицер, генерал-лейтенант. Баща му умира в Балканската война. От 1923 до 1927 г. е възпитаник на сиропиталище за сираци от войната в Чирпан. Завършва професионално Столарско училище в Самоков през 1930 г. От 1930 до 1931 г. работи земеделие в родното си село. От 1931 г. работи в Държавната военна фабрика в Казанлък. Арестуван е през ноември на следващата година и уволнен от работата си. След това отслужва наборната си служба. Арестуван е в края на 1933 г. и осъден на 6 г. и 8 месеца затвор. Освободен е през 1936 г. след амнистия. От май 1936 до юни 1937 г. отбива редовната си вое


    Роден е на 12 юли 1912 г. в Долно Ново село. От 1929 г. е член на РМС, а от 1933 г. и на БКП.нна служба като трудовак в Стара Загора и е член на Районния комитет на РМС. Между април 1937 и юни 1940 г. е инструктор на ЦК на РМС. Член е на ЦК на РМС от 1938 г. От ноември 1940 до март 1941 г. е интерниран в лагера край Рибарица и Беклемето край Троян. Освободен след това. Между март 1941 и юни 1942 г. е секретар на Окръжния комитет на РМС в Русе. След разкриване на организацията е напуснал града, за което е мъмрен от ЦК на БКП. В периода юни 1942-януари 1943 г. е секретар на Окръжния комитет на РМС в Пловдив. През 1943 г. става организационен секретар на ЦК на РМС. Арестуван е отново същата година и лежи в затворите в София и Стара Загора.

    Между септември 1944 и март 1945 г. работи в апарата на ЦК на РМС. В периода март 1945-ноември 1

    Коментиран от #19, #22

  • 19 крушката

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "А кой е дядо...":

    С това родословно дърво е подходяща издънка за П,уП,уДБ
  • 20 Приятно ми е, Куррчо Путтков

    4 1 Отговор
    Прасчо Прасчов от ПП, много мило.
  • 21 Егати умника

    2 0 Отговор
    Този МУХЛЬО кой го е избрал за кандидат депутат? Първо да отслабне като Ивайло Мирчев. ПП май нямат много избор от качествени кандидати. Искам да гласувам за тях. Но отвращението ми нараства. Пфуй!
  • 22 Много лежане

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "А кой е дядо...":

    Много е лежал този човек, но малко е работил!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ганев

    1 0 Отговор
    ООООХ ЧЕ ТЮФЛЕК И ТУЙ ИСКА ДА МЕ УПРАВЛЯВА МЕН ААА СМЯХ БАС ХВАЩАМ ЧЕ НЕ ВИЖДАЛО ЖЕНА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове