Last news in Fakti

6 Април, 2023 13:53 1 517 19

Карлос Контрера към БХК: Вие промотирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници

  • карлос контрера-
  • бхк-
  • травестит емили

За Вас „хора на годината“ са убиецът Джок Полфрийман и насилникът на болни хора – травеститът Емили

Карлос Контрера към БХК: Вие промотирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници - 1
Снимка: Фейсбук

Това са „ценностите“ на Българския хелзинкски комитет и неговите кресливи говорители, категоричен е Карлос Контрера от ВМРО. След като снощи той написа гневен пост във „Фейсбук“, днес пусна и отворено писмо до „правозащитната“ организация, която е под патронажа на Красимир Кънев.

Повод за крайната реакция е скандално видео, разпространено в интернет, на което се вижда как травеститът Емили (номиниран/а/о за „Човек на годината“ от БХК!) води на каишка момче с видими ментални дефицити и му подхвърля предмети, които то да носи като куче. Всичко това се разиграва под зорките погледи на „Чеченеца“ и „Тошо куката“ в пловдивски МОЛ.

За никого вече не е тайна, че вместо да защитавате правата на човека, Вие промоцирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници, подчертава Контрера.

Председателят на групата общински съветници от ВМРО в Столичния общински съвет обръща внимание на наградите, които БХК раздава на „заслужили“ фигури в България. Сред тях е убиецът на българско момче Джок Полфрийман, освободен предсрочно от затвора, благодарение на правната защита на Кънев и подопечното му НПО и Емили Йорданова. Последното стана скандално известно със системното нарушаване на законите, карайки тротинетка с превишена скорост по магистралата. За това то/той/тя вместо наказание, получи публично поощрение от БХК.

Тази година може да наградите Чеченеца и Тошо куката. Догодина може да връчите награда и на някой наркодилър или изнасилвач, Ваше право е да затъвате в моралната тиня, в която се въргаляте и грухтите със задоволство. Емили ги направи известни с това, че участват във видеото и дават добър пример на нашите деца. Чеченеца и Куката са насилници, идеален контингент за Вашата човеколюбива организация, гневи се още в писмото си Контрера.

Въпреки посочените обществено недопустими примери за насърчаване на противозаконните прояви на контингента на БХК, общинският съветник от ВМРО се обръща към Красимир Кънев с апел:

... Очаквам от Вас веднъж поне да постъпите като хора и публично да заклеймите поведението на разбеснелия се рус травестит, както и да отнемете публично наградата „човек на годината“ от това същество, за да бъде срамът Ви поне малко по-малко.

Припомняме, че Карлос Контрера беше сред първите публични личности, които вчера реагираха по скандалния случай. В своя профил във „Фейсбук“ той призова държавата, в лицето на всички, имащи отношение институции, да реагира и да приложи цялата тежест на закона.

Днес на редовното заседание на СОС като председател на групата на ВМРО той ще повдигне темата и пред колегите си от Столична община.

Прилагаме и пълния текст на писмото на Карлос Контрера до БХК:

Отворено писмо

Неуважаеми г-н Кънев,

Вашата организация, наречена Български хелзинкски комитет, за пореден път доказа своята несъстоятелност. За никого вече не е тайна, че вместо да защитавате правата на човека, Вие промотирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници.

Неуважаеми г-н Кънев, награденият от Вас с грамота „Номинация за човек на годината“ – по същество травестит Емили Йорданова, заедно със своите приятели „Чеченеца“ и „Тошо куката“ и други видимо криминални типове се гавриха публично с човек, повтарям човек, със специални нужди. Завързаха го и го разхождаха като куче. Хвърляха му предмети, за да им ги носи като куче. Извършиха това със заплахи и натиск. Извършиха го на публично място, заснеха и пуснаха тази гавра в социалните мрежи. Всичко това за сеир. Всичко това за повече лайкове и повече внимание.

Неуважаеми г-н Кънев, след като Вашата организация преди няколко години номинира убиеца Джок Полфрийман, сега има още с кого да се похвалите - Емили Йорданова, борец за правата на човека. Наградили сте я с грамота през 2021 г. и тя се гордее с това. Тази година може да наградите Чеченеца и Тошо куката. Догодина може да връчите награда и на някой наркодилър или изнасилвач, Ваше право е да затъвате в моралната тиня, в която се въргаляте и грухтите със задоволство. Емили ги направи известни с това, че участват във видеото и дават добър пример на нашите деца. Чеченеца и Куката са насилници, идеален контингент за Вашата човеколюбива организация.

Гордеете ли се г-н Кънев? Защитихте ли правата на човека? Защитихте ли правата на това дете и достойнството на неговите родители? Утре, когато пак излезете да менторствате по медиите за права на човека, си спомнете за лицето Тихомир/Емили/Мелиса и за неговото поведение.

В заключение, макар без особена надежда, очаквам от Вас веднъж поне да постъпите като хора и публично да заклеймите поведението на разбеснелия се рус травестит, както и да отнемете публично наградата „човек на годината“ от това същество, за да бъде срамът Ви поне малко по-малко.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    7 19 Отговор
    Емил е мъж с мъжкарско поведение
  • 2 ХАХАХА

    41 0 Отговор
    Прав си ,ама какво правихте 4 години във властта, та не изгониха тези НПО та? "Войводата " ви се заканваше, дори нещо там с едни паразити се разправяше след като бяха налазили един военен ,ама това беше .! Късно е либе за китка.
  • 3 Подкрепям,но

    21 0 Отговор
    Правилно се изказва по темата,но нито името на господина,нито партията са с български интереси, социално вредни сте по други теми ( забрани за бизнеса по морето,че бил "шумен", отказ от повишаване на доходите на пенсионерите - контрера спомни си добре какво гласува преди години в СОС и от колко време взимаш голяма заплата с крайно намалено работно време). ДЖЕНДЪРИ НЯМАТЕ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ!!!!!!
  • 4 Механик

    36 10 Отговор
    Пътя за връщане на просперитета и достоинството на България минава през изгонването на всички НПО-та, криминализиране на дейността им със задна дата, конфискация на всички средства и имущества на служителите на тия туморни обрзувания и отнемане на българското им гражданство.
    Естествено това няма как да се случи докато сме под чехъла на ЕС и НАТО.
    Уви, това е цялата истина.
  • 5 Дебил

    7 22 Отговор
    Ей ! Това е цивилизованият избор на България и евроатлантически ценостти.Кой си ти ? Та да заклеймяваш бъдещето на страната ! Путинист 😂
  • 6 Теле

    0 11 Отговор
    Мара да редакрира заглавието
  • 7 ако

    23 0 Отговор
    ако вкарат травелата у панделата в кой зандарник ще е? Мъжкия или женския

    Коментиран от #12, #14, #15

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 чужди интереси

    19 10 Отговор
    Прав е! Не знам, до кога ще търпим тия соро-соидни неправителствени организации, които искат да променят всичко в държавата ни - история, култура, ценности, дори половете ни!
  • 11 емили

    1 12 Отговор
    ще ва скъсам
  • 12 Сеирджия

    18 9 Отговор

    До коментар #7 от "ако":

    В мъжкия, тъй като това е просто един гримиран мъж в женски дрехи.

    Коментиран от #13

  • 13 ама комитето

    5 11 Отговор

    До коментар #12 от "Сеирджия":

    комитето ще напиня да е у женскио
  • 14 Джако от Пазарджишкия

    7 11 Отговор

    До коментар #7 от "ако":

    Да го карат при мене, ще го въведем в експлоатация още първата вечер. 11 човека сме в килията, чакаме дванайстата!
  • 15 мнение

    7 10 Отговор

    До коментар #7 от "ако":

    направо на фронта при зеление да не хаби храна
  • 16 контра

    3 9 Отговор
    на тоя кънев му пусни един кадаивф с ленти, за се замаже китарита....
  • 17 имаджин

    6 10 Отговор
    ХЕЛзинкския комитет правел Фиуюуууууууу! с тротинетката на Емили.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Павел пенев

    9 10 Отговор
    Всички НПО-та у нас са създадени, регистрирани и финансирани с прякото участие и рекет на краварите от САЩ. В тези НПО-та се подвизават и прехранват убийци,наркомани,травестити, педали,проститутки, мажоретки,плеймейтки,политици и всякакви други персонажи под патронажа на Красимир Кънев- световно неизвестен адвокат. Този прайд следва да бъде ликвидиран, а Красимир Кънев - изключен от Софийската адвокатска колегия. С влизането на Финландия в НАТО,тя губи своя неутрален до сега статут и името Хелзинкски комитет също следва да бъде заличено. Извършителите на гаврата срещу това дете следва да бъдат осъдени ефективно на лишаване от свобода. Всичко останало е обща демократична фразеология на полуидиоти с евроатлантически ценности.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове