Last news in Fakti

7 Април, 2023 13:33 1 646 57

Калин Сърменов: Всичко ще се направи, за да няма правителство. Виновните ще са национални предатели

  • калин сърменов-
  • виновни-
  • национални предатели-
  • правителство

Тази активност гласоподавателска беше просто поредната смешка, която ние сами за себе си някак си така язвително като че ли разказваме. Видяхме колко е разделен българският народ, коментира директорът на Сатирата

Калин Сърменов: Всичко ще се направи, за да няма правителство. Виновните ще са национални предатели  - 1
Снимка: БГНЕС

Правителство няма да има, виновните ще са национални предатели. Това каза за "Фокус" директорът на Сатиричния театър "Алеко Констанитнов" и активен общественик Калин Сърменов в отговор на въпроса какво направихме на тези избори и доволен ли е той от резултата.

"Не съм доволен (бел.ред.: от резултата от изборите), по простата причина, че това, което показахме като народ, е, че ние първо нямаме абсолютно никакво социално мислене един за друг, ние живеем на племенна основа и никой не си изважда абсолютно никакви изводи, което значи, че ние не можем да разделим сламата на две магарета. И това е резултат от ниската култура и ниското ниво на възпитание в тази държава. Българският народ е разделен, хората, които не живеят в България и хората без образователен ценз, не трябва да гласуват. Правителство няма да има, защото някои ще направят всичко възможно да няма. Всички, които откажат, са национални предатели", заяви той.

"Не е възможно, след като една държава в последните две години или един народ, да го наречем така, защото държавата не ни е виновна, един народ в последните две години да няма крачка напред и да няма посока, след две години да гласува по този начин. Мисля, че това е меко казано ужасяващо като констатация за нас. Тази активност гласоподавателска беше просто поредната смешка, която ние сами за себе си някак си така язвително като че ли разказваме. Видяхме колко е разделен българският народ, видяхме как говорят хората, които не живеят в България, начинът, по който те реагират, като аз дълбоко съм убеден, че това нещо трябва да престане, че хората, които не живеят в България, не трябва да гласуват, хората, които нямат образователен ценз необходим, по някакъв начин формулиран в закон, нямат право да гласуват", категоричен е Сърменов.

Директорът на Сатиричния театър коментира причините, довели до апатията на народа и негласуването на 2/3 от него: "Ние нямаме образователна политика, ние нямаме стратегически действия в тази посока. Никога не е имало в последните 30 години. Комунистите, разбира се, направиха всичко възможно да бламират ситуацията, в която т.нар. "демокрация" се появи. Ние не сме имали смяна на управлението, ние имахме едни хора, които се пребоядисаха. Тези хора бяха внедрени. Извинявайте, но "Държавна сигурност" и КГБ, това са системи, които години наред работят."

На въпрос ще има ли все пак правителство след тези избори, той отговори:

"Не, няма да има. Всичко ще се направи, за да няма. Една единствена партия съм чул, която каза, че е готова да направи правителство с всички, за да има правителство и да има стабилност в България, но никой няма да направи това с нея, никой. И всички, които откажат, са национални предатели – да знаете това от мен".


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоз

    56 2 Отговор
    разбирач и той с Боювата прическа !
  • 2 Да, бе

    47 1 Отговор
    Реално погледнато всичките са национални предатели, само може да се поспори кои са по-големите...
  • 3 гост

    59 4 Отговор
    тоя гербаджия няма ли кои да го уволни???
  • 4 НАГУШИЛИЯ СЕ

    49 3 Отговор
    ....АБЕ ОДИ ДРАПАЙ НА ТИКВАТА ДРЪЖКАТА....!
  • 5 Бият децата ни под колоните МС

    50 3 Отговор
    Е тоя на снимката Сърменов получи голям бонус от Тулупа преди години.
  • 6 Калинка, ама ти вярно ли

    42 3 Отговор
    Смяташ кирчо и кокорчо за агенти на ДС и КГБ?!? Щото ако е така, наистина много сме я закъсали! С умници като теб, имам предвид!

    Коментиран от #12

  • 7 Ххх7

    21 23 Отговор
    Пълно е с американски марионетки и национални предатели .Само Възраждане
  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    29 0 Отговор
    Този поне да беше питал дядо си -
    що не вкарва в една кошара
    Вълците и Агнетата ‼️‼️‼️

    То верно е на сатирични,
    това си е трагедия ❗
  • 9 да де

    35 1 Отговор
    Поредния Ентелигент на държавна хранилка драпащ за правитество.
  • 10 един

    36 1 Отговор
    Точно така,а тия дето фалшифицираха изборите са национални герои!У нас нещата са обратно на света!
  • 11 БЪЛГАРИН

    35 1 Отговор
    Нямаме нужда от съставянето на правителство от престъпници.
  • 12 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    7 14 Отговор

    До коментар #6 от "Калинка, ама ти вярно ли":

    АЛО КИРЧО И КОКОРЧО СА АГЕНТИ НА СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИСТ КРАВАРИЯ РАЗПАЛВАЩА ВОЙНИ И ГРЪМНА СЕВЕРЕН ПОТОК . НО СКОРО НА 04.05.2024 ГОДИНА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ...РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ МРАКА И ИЗМАМАТА
  • 13 ШЕФЕ,

    15 1 Отговор
    Ми чи
    Ако няма гласове ОТ чужбина
    То гласуването само
    В българия
    Ще трагикомедия...😁.....
    Посещаемост мижави....25/30%.....

    Коментиран от #24

  • 14 Сомелиер

    26 1 Отговор
    Ти интелектуалец ли си или си номенклатурчик , че вчера излезна списъка с ентелегенцията
  • 15 12343211

    19 1 Отговор
    Това сатира ли е !?
  • 16 Историк

    4 25 Отговор
    Очкавайте националните предатели сега да започнат да го атакуват, защото е казал истината, а тя е, че руските им господари имат интерес да нямаме редовно правителство, за да може Радевшенко "да си управлява".

    Коментиран от #20

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Спеца

    16 0 Отговор
    Аве,аман от разбирачи,ве.Като него колкото искаш.Кат толкова могат,па да на опраят де.Само акъли дават.Акъл море,глава шамандураааа.Еййййй нема оправия ве хора.Закъсахме го яката.При толкова много знаещи и можещи тикви.Мале,мале що за тъпи парчета сме веееее.
  • 19 Минго

    13 1 Отговор
    Хората НЕ ИСКАТ компрадорски васални правителства проводници на чужд интерес.

    Коментиран от #54

  • 20 681

    14 8 Отговор

    До коментар #16 от "Историк":

    Аз съм българин живеещ в чужбина, избягал от националните оредстели като този. Стига с тази Русия. Това ли е националния интерес да влезем във война с Русия? Това е много малоумна теза на полоитически неграмотни хора. Защо ние трябва да се бием и защитаваме американската хегемония? Заради влизането в Нато унищожихмр всичкото си въоръжение, това забравихте ли го? Имаме вътрешни проблеми, които конфликта с Русия няма да разреши, тояа предполагам е ясно на всички. Никой не е за Русия и Китай, но трябва да се има предвид, че те са нов център на власт, в което няма нищо лошо.

    Коментиран от #42

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Българка

    16 3 Отговор
    В България не само че нямаше лустрация, но няма каквато и да е борба с корупцията. Санкциите на САЩ по Магнитски осветиха големите грабители, по-точно част от тях. Но явно от Каскетурата са слепи или заслепени. Докато поне стотина от върхушките на ГЕРБ-ДПС и обръчите им фирми не влязат по затворите за дълго, не можем да очакваме каквато и да е нормалност и справедливост
  • 23 Наивник на средна възраст

    18 2 Отговор
    Надебелял от налапване господиниът да каже колко се налапа семейството му под егидата на ГЕРБ,колко успешен бизнесмен стана жена му.Друг въпрос е докога държавата,демек ние хората,ще субсидираме театралните мъки на туй поколение"звезди.Киното и театърът не са ли бизнес,покажете качество и печелете - докога на държавна софра. Национален предател си ти дори само защото подържаш доказани престъпници с бели якички.Ма нали е сладко лапането....гербаджийска ........сещай се.Ма колко иначе запомнящ се си от киното и театъра...нямам думи... Звезда от световна величина!

    Коментиран от #25

  • 24 6566

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "ШЕФЕ,":

    От чужбина са 170 хил. гласа (от тях 62 хил. от Турция за ДПС). При 2 млн. българи в чужбина гласуват 100 хил. - 5%.
    Това са фактите, колко ги интересува българите в чужбина гласуването!!! Прав е автора, но аз предлагам да не гласуват и пенсионерите и неграмотните и селата... Да гласуват само интелегентите от София, че то иначе не става да вземат 50% ПП-ДБ. Другите ще слушаме и гледаме как ни управляват!
  • 25 Историк

    5 8 Отговор

    До коментар #23 от "Наивник на средна възраст":

    Калин Сърменов ли не е "показал качество"?

    Коментиран от #30

  • 26 Кому е нужно

    15 2 Отговор
    Правителства в което участва шайката от Герб и ДПС. Освен на такива лакей като теб на никой друг не.
  • 27 Име

    12 1 Отговор
    Днеска намерих - един агент на ДС под кревата, както и 2-ма шпиона на КГБ, те през цялото време ме манипулирали - 30 години.

    Защо просто не стане ясно - че държавата събира пари от всички, след което ги разпределя.

    Когато ги краде - няма голяма симпатия към мошеника и крадеца.

    Да си говорим общи приказки за братство и равенство, все тая - оставаме обрани.

    Целата работа е - да изперат имиджа на Бойко и - да потекат отново - парички и така.
  • 28 Наивник на средна възраст

    11 0 Отговор
    И...понеже блестиш с акъл,при мандат на ППДБ и несъставяне на правителство,ГЕРБ,по твоята логика,също ще са национални предатели.Нали умничкия ми...
  • 29 Прав е

    5 2 Отговор
    празноглавите щатски подлоги трябва да бъдат лишени от правото да гласуват поради невменяемост.
  • 30 Наивник на средна възраст

    10 0 Отговор

    До коментар #25 от "Историк":

    На какво например - Ален Делон,или Жан Габен на бг киното и театърът ли?Качество на блюдолизец храбър - туй да

    Коментиран от #34, #45

  • 31 Налел е

    7 0 Отговор
    гушата.
  • 32 Тома

    12 0 Отговор
    А този кога излезе от под шлифера на тиквата
  • 33 123

    10 0 Отговор
    Сърменов, като толкова те е грижа за съставяне на правителство - защо не скандираш пред централата на Гроб да се коалират с ДПС, Възраждане, БСП и ИТН - и да го съставят. Имат бетонно мнозинство за 4 и за след потопа години. Какво си седнал да опяваш, ай си...
  • 34 Историк

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "Наивник на средна възраст":

    Такива коментари за Сърменов може да прави човек, който не знае какво е качествен труд и постижения т.е. човек, който нищо не е постигнал в живота.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Защо бе?

    6 0 Отговор
    Вие,ДПС ,БСП и ИТН спокойно можете да управлявате.Защо се криете?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ПЪЛНОПРАВЕН ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ

    9 0 Отговор
    ИЗЧЕЗВАЙ СЪРМА !!!!
  • 41 Ото

    6 0 Отговор
    Интересно.
    Звучи, като че иска другите да подкрепят Гроб. В същото време обаче вика, тези от чужбина и тези без ценз да нямат право да гласуват. Тук съм съгласен напълно, като дори ще добавя и тези в затворите да нямат право на глас. Ми че то тогава ГРОБ доста ще изпаднат. При тях над половината гласуващи нямат ценз, масово от маалите. Хем тези, които не подкрепят Гроб са предатели, хем иска да им резне половината и горница гласоподаватели.
    Интересно
  • 42 страхливци

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "681":

    иИ КЪДЕ ТОЧНО СИ ИЗБЯГАЛ ПРЕДАТЕЛЮ? СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА КАЖЕШ!!!!!!!
  • 43 Ламбо

    5 1 Отговор
    Поредния храненик на хранилката ГЕРБ , ама прав си е човечеца и той си чака парченцето от баницата .
  • 44 коки

    4 0 Отговор
    Ох милия герберастkи трол как се е запенил само. Вземи си оближи лигите, kариkатуро сатирична!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Буквоядец

    2 0 Отговор
    Този артист,с такива квалификации, трудно ще обедини. Той повтаря тезата на завършилия ВСШ"Георги Димитров" свой партиен водач.Толкова години разединение, роди това упражнение.
  • 47 иска правителство

    1 1 Отговор
    Щото смята, че като не подлежи на мобилизация, другите да мрат
  • 48 Минева

    4 0 Отговор
    Виновните тъпако са тия, които подкрепяш! Безсрамник!
  • 49 Ежко Бежко

    2 0 Отговор
    Тоя пропуска, че много се е изменило от последните избори насам. Възраждане печели все повече поддържници. Значи има промяна, но тя не е в интерес на евроатлантиците, тоест е дамгосана като предателство и т.н. Истината е, че народа не е евроатлантически, където го тласка върхушката. Затова и ще има нови изблри до дупка, докато Възраждане вземе 51 процента от гласовете. Тогава всички ще мирясат. Ще мине време до тогава, защото народа узрява бавно. Всички около мен дават за пример Орбан, а не припознават Костадинов. Ами прочетете какво говори Орбан и каквомговори Костадинов. Припокриват се на 100%. Но народ ни не е кТо унгарския, трябва му повече време.
  • 50 Мухльо

    3 0 Отговор
    Гербаджийски
  • 51 Даааааа

    3 0 Отговор
    Мъ.р.ша си ти, калине
  • 52 НЯКОЙ

    2 0 Отговор
    Уж интелигентни хора, с изкуство се занимават, а някяк си подминават човешките ценности като морал, справедливост, почтеност и ни натрапват че трябвало всички да се втурнат да правят правителство с крайно корумпирани личности ! Трябва ли да станем Северна Корея, а Бойко Борисов - Ким Чен Ун, за да бъде доволен господин Сърменов ?
  • 53 Бичме

    1 0 Отговор
    Твоето мнение не ни е нужно
  • 54 А какво искат?Копейкин ,който да ни

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Минго":

    извади от ЕС и НАТО ли?И ще цъфнем и вържем на секундата,нали?Май е нужно задължителното гласуване да се върне и то само за тези със завършен поне 8клас.И откъде-накъде някой живеещ от 15-20 години в Австралия да речем,който се е прибирал 2,3 пъти в България за по седмица да има право да гласува на избори у нас.Темата за гласуването в Турция въобще няма да я коментирам...Но българските изселници там със сигурност са по-често в България поне.Друг е въпросът ,че ДПС е крайно време да престане да съществува ,но не виждам как ще се случи това.
  • 55 Хахаха

    0 1 Отговор
    Държавна сигурност, трябва да се възтанови, за да ни пази. Вижте докъде я докарахме без ДС
  • 56 Казуар

    0 0 Отговор
    Говореха, че този гербер в кабинета си бил закачил портрета на Борисов.
  • 57 хора, хора

    0 0 Отговор
    Стига се противопоставяхме.
    Какви са тези обиди, намеци, упреци ?
    Не разбирате ли, че е крайно време да има редовно правителство.
    Стига с това разделение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол