Last news in Fakti

11 Април, 2023 10:56 2 748 172

Демерджиев: Имаше сигнали, че една партия купува гласове за друга. Стремежът е да се вкарат в парламента удобни патерици

  • иван демерджиев-
  • сигнали-
  • партия-
  • купуване на гласове-
  • парламент-
  • удобни патерици

Всички партии купуват гласове, но срещу две политически сили-ГЕРБ и ДПС, са получени най-много сигнали, допълни вътрешният министър  

Демерджиев: Имаше сигнали, че една партия купува гласове за друга. Стремежът е да се вкарат в парламента удобни патерици - 1
Снимка: bTV

Позата и ролята на жертва не подхождат нито на главния прокурор, нито на министъра на вътрешните работи, нито на служителите на МВР. Това заяви пред БНР вътрешният министър Иван Демерджиев.

Той коментира съобщението на Прокуратурата, че при извършени следствени действия в имоти на обвиняеми лица е открит списък с имена на магистрати – следователи, прокурори и съдии, обект на заплахи.

„Наши служители ежедневно са под заплаха. За голяма част от тях има и оперативна информация, че съществува реална опасност за живота и здравето им. Работата им е такава, че неизбежно води до сблъсък с подземния свят. Имаме протоколи за действие. Не може да всяваме паника.

Не е приемливо хората, които са призвани да защитават обществото, да излязат и да кажат, че са жертви“.

Министърът обясни, че не слуша записи.

„Не е коректно да се вадят и показват записи на части. През годините сме виждали такива случаи. Резултатите не бяха положителни и не се стигна до осъдителни присъди“.
Иван Демерджиев заяви, че работи като човек, който няма да си тръгне.

„Не защото смятам, че няма да си тръгна, а защото това е правилната позиция. Ако мислиш, че си тръгваш утре, не можеш да направиш нищо съществено. Има много работа в МВР. Готов съм да си тръгна утре, ако се сформира редовен кабинет“

Вътрешният министър смята, че в МВР са се справили добре с изборите.

"Дори по-добре, отколкото на предходните. Въпреки че предизвикателствата, пред които бяхме изправени, бяха много повече с връщането на хартиената бюлетина. Предупредих още, когато се гласуваше тази поправка в Изборния кодекс, че ще има повече опити да се манипулира вота. Ние обаче отговорихме подобаващо“

Засилена беше оперативната работа, посочи той.

„151 съдебни производства. Цифрите говорят сами. Те са работени съвместно с Прокуратурата. Не са по неотложност. Малък процент от производствата могат да бъдат прекратени, защото са съгласувани. Очаквам голяма част от тях да завършат с осъдителни съдебни актове“

Той посочи, че всички партии купуват гласове, но срещу две политически сили-ГЕРБ и ДПС, са получени най-много сигнали.

"Не мога да ги наредя като първа и втора"

Имаше сигнали, че една партия купува за друга, каза още министърът.

"Очевиден е стремежът да се вкарат в парламента удобни патерици".

Изборите, от гледна точка на ръководеното от мен министерство, бяха честни, заяви Демерджиев.

„Манипулираният вот достигна до пренебрежимо малки размери и не може да повлияе съществено“
Имаше протокол за действие при бомбена заплаха от 2013 година, но той не се познаваше от никого, посочи министърът.

„Наложи се да го преработим. Ние не сме вменили никакви задължения на учителите, запазили сме тази част протокола от 2013 г. МВР поема отговорност и освобождава от такава директорите на училища. Ако оставим те да решават дали да бъдат евакуирани децата, ще бъде сериозно разстроен учебният процес.

Протоколът, който приехме, не касае само училищата, обясни още Демерджиев.

„Ако възникне необходимост, ние сме готови да го преработим за специфичен тип сгради. Внимателно следим летищата“.

При получаване на имейл със заплаха за бомба, трябва да се подаде сигнал на телефон 112 или в МВР.

„Прави се възможното да се запази имейла. При първоначалния оглед се търсят непознати предмети. През това време пристигат полицейските органи и започват те да проверяват. Децата продължават да учат“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    25 19 Отговор
    Най много даваха ГЕРБ и ДПС.ДПС ми предложиха 500 лв да ги представям в комисията но отказах.Представителите на ГЕРБ в моята секция казаха че ще вземат по 500 лв.

    Коментиран от #5, #7, #19

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Какви сигнали, какви пет лева !

    49 9 Отговор
    От космоса се видя как се преляха гласове в последните няколко часа към ИТН!

    Коментиран от #15

  • 4 честни избори

    45 9 Отговор
    Една комшийка чула че друга съседка казала... Кажи направо, как ДъПъСъ е купувала гласове за ИТъНъ, какво ми го увъртате.
  • 5 вЕрващ

    19 21 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Така е ,така е - вЕрваме ти !!! А па - обратното - ПП и ДБ ВЗИМАХА пари - та да гласуваш за тях (щото - много желаещи ,разбираш ли) !!!
  • 6 прокопи

    23 2 Отговор
    Кога спиш бе човек! То кръчми, то секции, то протести, то драскане в сайта. Направо ти се чудя...

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 прокопи

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "прокопи":

    За "софиянеца" става дума.
  • 9 Гост

    6 3 Отговор
    Въй мизерници. Срамота.
  • 10 замислен

    14 19 Отговор
    Хайде стига с това купуване на гласове от партиите! В цяла Европа се гласува на хартия и там ли купуват? Има възможност да се гласува и по пощата - попълваш си бюлетината, сгъваш я в плик и я изпращаш и пак ти я броят и там ли купуват гласове? Защо в развитите демокрации никой не обяснява как се купуват гласове и избирателната активност е по-висока? От край време само виждам как някой вади този призрак и го размахва преди и след избори като МВР не прави нищо по темата! Нито осъдени нито обвинени. Само преди избори ходят правят някоя акция и прибират тетрадката с вересиите във някоя квартална бакалия или на някой местен лихвар тетрадката.
  • 11 УРА,, Ура

    28 8 Отговор
    Така ще бъде. ДПС правят каквото си искат. Докато хората не гласуват масово, за да премахнат влиянието на купения вот, ще сме свидетели на тоя цирк. Как българите не разбраха, че с тая апатия наливат вода в мелницата на Доган?
  • 12 Българка

    13 13 Отговор
    Такаа, ето ги и цифрите. Сигнали за купуване на гласове срещу ГЕРБ - 27, всички подадени от актинисти на ДБ! Срещу ДПС 26! Всички подадени от ДБ! Сигнали срещу ДПС, че купуват за ИТН - 2. Подадени от ПП! Сигнали срещу БСП 22, подадени от ДБ! Сигнали за купен вот в чужбина срещу ППДБ- 13, подадени от ИТН. Сигнали срещу ППДБ в България, подадени от ГЕРБ - 7. Сигнали срещу Възраждане 20. Подадени от всички групи......Извода е,че в България всички са правили опити за купуване, но са били следени изкъсо и може да се каже, че купения вот е малък. В чужбина основен купувач е бил ППДБ, но нямам представа как се интерпретира насилственото платено подкорване на хора не говорещи български в Турция. За мен най-глу павия ход на ПП, ДБ и ИТН в предишни НС, беше да махнат изискването за уседналост, надявайки се на гласове от ЕС, но забравиха Турция.
  • 13 Ела и виж

    25 9 Отговор
    Забелязвате ли как ДПС бавно и сигурно превзема държавата?

    Коментиран от #22

  • 14 един

    17 6 Отговор
    И на този доверие не може да му се има,скрита лимонка е!
  • 15 Не лъжи

    14 17 Отговор

    До коментар #3 от "Какви сигнали, какви пет лева !":

    за мафията ПП и ДБ.
  • 16 мдаааа

    14 2 Отговор
    Стадото .... Гласувайте , аз бях точен , с парите ..
  • 17 Фибата

    11 3 Отговор
    Господинът адвокат сигурно нещо не е разбрал, казвайки "ако мислиш, че си тръгваш утре, не можеш да направиш нищо съществено", понеже служебното правителство е точно такова "за кратко, без резки движения и нищо съществено". От друга страна казаното може да е някакво откровение, тип заплаха, че ще ни управляват служебни правителства във всичките 5 години на Радев! Дано не е второто, понеже има една партия, която не излиза на протести, но ако излезе.........
  • 18 сигурно е

    17 17 Отговор
    Гешев неистово се мъчи да отърве затвора , но бог си знае работата , и нищо няма да му се размине . С боко ще са в една килия.
  • 19 Последния Партиец

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Предложили ти ... 🤭 Точно па на тебе , фалиралия многопартиец..

    Коментиран от #31

  • 20 Дедо

    22 7 Отговор
    Е ДПС купува гласове за Малкото ДПС-ИТН на Славчо. Това стана ясно на всички.
  • 21 и кво от това?

    22 5 Отговор
    Стана ясно че ИТН влезе с гласовете на ДПС.Дългия чалгаджия е зависим от Пеев и Доган!

    Коментиран от #28

  • 22 нали

    11 3 Отговор

    До коментар #13 от "Ела и виж":

    ДъПъСъ е офиса на ДъСъ смятай кой е превземача.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Като

    14 0 Отговор
    кажеш А , ще кажеш и Б , а не да усукваш винаги всичко по адвокатски , служебен !
  • 25 Павел пенев

    11 2 Отговор
    Честен адвокат пледира за честни избори.
  • 26 Джипко бибитков

    7 2 Отговор
    Нали каза,че всичко покрай изборите е точно?
  • 27 Този изказ на този

    10 4 Отговор
    Министър ми прилича като изказът на всяка селска клюкарка - "имаше сигнали, че една партия купува за друга" ! Защо не се назовават имената на тези партии, защо се държи народа в неведение, а после се чудят тези крадливи политици защо все повече намаляват гладоподавателите ? Истината която се крие е ДПС купува за ИТН, а ГЕРБ за Възраждане, колкото и да не им се вярва на опростачените това е истината, която се доказва и от бизнесът на политиците които са се обвързали помежду си все от тези партии и се правят на "патриоти" много загрижени за стадото, толкова загрижени, че сметките им в ЕВРО "дебелеят" и палатите им се увеличават ! Премълчаването на имената помага на крадливите политици да продължават да извършват незаконни дейности и да работят против този опростачен суверен, лесно, продължително и сполучливо ! Жалки министри, хитри политици и прост народ = България !
  • 28 Гнусна работа

    7 15 Отговор

    До коментар #21 от "и кво от това?":

    Мафията зад ПП и ДБ да плаща за лъжи на деца.

    Коментиран от #34, #62

  • 29 1944

    9 2 Отговор
    има ли сигнали че държавата се управлява от едни пловдивски и хасковски ид.оти?
  • 30 Мафията вън!

    6 5 Отговор
    На Бжко хората в ЦИК, РИК и ЧИК-ЧИРИК прецакаха ПП и дадоха изборната победа на ГЕРБерите, въпреки явните подправени и манипулирани протоколи.
  • 31 Българка

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Партиец":

    Ти да не би да вярваш, че тоя има заведение и че работи ?? Само човек с тежък физически и донякъде ментален пробрем може са стои по цял ден пред монитор/телефон и да спами.
  • 32 Демократ

    10 0 Отговор
    Кое му е честно на изборите, след толкова много далавери? Стоян Георгиев от БТВ,който е проследил изборите,официално съобщи, че само 10% от протоколите са били верни. Значи при 90% неверни протоколи, купувани и продавани гласове, корпоративен вот, прехвърляне на гласове от една партия в друга, 50% работили машини за гласуване и непроверено резултати от броенето, неверни избирателни списъци, шашми в секциите в Турция и накрая заключение - изборите бяха честни. Няма друга такава държава в света, да видим докъде ще я докараме,ако продължаваме да търпим тази гавра.
  • 33 редуват ги

    6 4 Отговор
    След демера.джиев и дъвката за покупките е ред отново на шишков за ядките и асфалта.

    Коментиран от #36

  • 34 По-точно

    7 6 Отговор

    До коментар #28 от "Гнусна работа":

    Мафията е зад Боко Шкафа и ад Чалгаджията! А опорките на мръсната й машина и армията от тролове, която има за цел да оплюе и клевети интелигенцията и елита на нацията в лицето на ПП, е просто ужасяващо! Нямаш ли съвест и достойнство, че продаваш бъдещето на децата си за шепа мръсни пари?

    Коментиран от #39

  • 35 хе хе

    5 0 Отговор
    Закъсняла новина. Ние вече ги разгадахме.
  • 36 Истината боли

    8 5 Отговор

    До коментар #33 от "редуват ги":

    ГЕРБ купуваха най-много гласове, след тях ДПС.
    ГЕРБ са корупцията у нас.
  • 37 6нтщ5ж

    5 5 Отговор
    ГЕРБ строи фалшини магистпали.
  • 38 Мдаа

    8 2 Отговор
    Това бяха най-манипулираните и фалшиви избори у нас!
  • 39 Като гледам

    6 7 Отговор

    До коментар #34 от "По-точно":

    не боко ви плаща за лъжите, а мафията зад ПП и ДБ.

    Коментиран от #49, #51

  • 40 Истината!!!

    7 3 Отговор
    ГЕРБ ни лъгаха, че уж машините били манипулирани, а какво се оказа - хартиените бюлетини по-лесно се манипулират, защото задраскват по-лесно вота на опонентите си в изборните протоколи и няма контролна лента да се види истинския вот, а чувалите не се отварят, за да проверят истинските бюлетини, само при искане за това.

    Коментиран от #41, #44

  • 41 Питами кой?

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "Истината!!!":

    Кажи кой ги задрасква или само си говорим празни приказки?!

    Коментиран от #52

  • 42 ПП и ДБ

    5 9 Отговор
    са купували гласове за БВ, за да оберат вот на възраждане и да си имат патерица.

    Коментиран от #47

  • 43 Да си кажем истината

    4 8 Отговор
    Абе Демерджиев,не се ли усещаш,че правиш отрано предизборна кампания и то за една коалиция ПП и ДБ,партията на чалгаря и на Янев?!
    Дай си оставката!

    Коментиран от #45

  • 44 ха ха

    5 1 Отговор

    До коментар #40 от "Истината!!!":

    Този път ще се отварят чували, нищо че уж нямало време.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Президента

    3 5 Отговор

    До коментар #45 от "Ами аде си кажем истината":

    нарече шарлатани именно проекта на единият кръг на мафията, ПП. И удари десетка.

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Анонимус

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Като гледам":

    Колкото и време да минава, ти няма да научиш повече от една дума - "лъжа", "лъжи", "лъжат", ти си олицетворение на опростачен селяндур нагло демонстриращ простотията си, само по една причина, че кухата ти овча глава има липса на разум ! Не ме трийте, това е истината за това зоонещо !

    Коментиран от #61

  • 50 Борисов Фалшиви бюлетини

    5 2 Отговор
    Борисов финансира Възраждане.?! Оф Незнам.. Ние нямаме държава и законодателство. Ако имахме таков като Копеикин одавна щеше да бъде одсъден и много други но няма !, Копейкин е Руски шпионин и доностник които изнася държавни таини на агресора Путин и го спонсурират !, Стига до НС, още идно нарушение но гл. Прокурор както и Буда са Руски подлоги и няма кой !, Продажен народ сме си крадлив, лъжлив и се смятаме за велики !. Съдете по изборите и ще ви е достатъчно що за зган сме !.

    Коментиран от #53

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ами задраскват ги

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от "Питами кой?":

    необразованите, малоумните и неговорещите български, толкова е лесно да се разбере, но не и за теб ? Кой нормален ще си задраска бюлетината вместо да даде гласът си за партията на която симпатизира, да не гласува два пъти, че да драска единият път ? Опростачен суверен !
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Абе

    1 4 Отговор

    До коментар #47 от "Герберастите":

    Само за лъжи ли плаща мафията зад ПП и ДБ. Не ви ли е срам да се продавате като картофи?

    Коментиран от #56, #57, #59

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Минева

    4 3 Отговор
    Демерджо вместо да прави политически внушения ако има такива данни да ги даде в прокуратурата!
    Само дрънканици и нулев резултат от всяка негова " акция".

    Коментиран от #60

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ами

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Анонимус":

    Що се продавате да лъжите за мафията зад ПП и ДБ бе? Не ви ли е срам да си продавате бъдещето?

    Коментиран от #63

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Добре паляк

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Имам много точен мерник":

    А сега сядай да учиш уроците, вместо да си продаваш бъдещето на мафията зад ПП и ДБ.

    Коментиран от #66

  • 65 Ами недей де

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Абето,":

    Що го правиш пред мафията зад ПП и ДБ.

    Коментиран от #67

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Ти си

    3 1 Отговор

    До коментар #48 от "Абе фатмакова":

    продавай бъдещето на мафията зад ПП и ДБ, пък чакай хората да не са отвратени.

    Коментиран от #71

  • 69 Пак същите

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "куку":

    Платени глупажи на мафията зад ПП и ДБ.

    Коментиран от #70

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Е лекувай се тогава

    3 1 Отговор

    До коментар #71 от "куку":

    По полезно е от това да се продадеш като картоф на мафията зад ПП и ДБ. 😀

    Коментиран от #78, #79

  • 73 Докато

    3 1 Отговор

    До коментар #70 от "куку":

    се продаваш като картоф на мафията зад кирил ПП и ДБ, все ще е така празно! 😀

    Коментиран от #77, #80

  • 74 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 5 Отговор
    ДРУГАРЯ ДАЛАВЕРАДЖИЕВ ОТ ....... ПАРТИЯТА НА ШАРЛАТАНИТЕ В ........ ПРАВИТЕЛСТВО НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ......,. ФАКТ ! .....,. "ПАРИТЕ СА ТОЧНИ" ШАРЛАТАНИНО .......
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 НЯКОЙ

    0 0 Отговор
    Само недомлъвки, ненужни недомлъвки ! А как е в прокуратурата - там говорят открито, измислят си факти, документи, имена - МОЛОДЦИ, биха казали руснаците !
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "куку":

    Трябва да си куку, за да се продадеш като картоф на мафията зад ПП и ДБ! 😀

    Коментиран от #86

  • 82 Ами не стой де

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "куку":

    Чети книжки, вместо да стоиш и да се продаваш на мафията зад ПП и ДБ като картоф.

    Коментиран от #85

  • 83 Ако беше по умно

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "куку":

    щеше ли да се продаваш като картоф, на мафията зад ПП и ДБ? 😀

    Коментиран от #84

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Ами до кога

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "куку":

    Да се не задавиш! Воиждаш ли ко нещо е човек като стане нищо, кък стои пред дюкяните на мафията зад мафията на ПП и ДБ! Гадно викаш? Ъ? :))

    Коментиран от #96

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "куку":

    Друго не му остава на картоф, продал се на мафията зад ПП и ДБ, освен да кука! :))

    Коментиран от #98

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Кък да вкара картоф

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "Поялника на прокопито":

    продал се на мафията зад ПП и ДБ! И сега ко? Нищо! :)))

    Коментиран от #101

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "куку":

    Друг избор в този живот, вече нямаш! Все ще си нищото продало се на мафията зад ПП и ДБ! Гадно! Ъ?:))

    Коментиран от #109, #113

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Е знам де

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "куку":

    Ако не си картоф, кък сега ще си нищото на мафията зад ПП и ДБ? :))

    Коментиран от #117

  • 112 Зацикли май

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "куку":

    Ъ? :)) майнервата не издържа, че си станала нищото на мафията зад ПП и ДБ! :)) ЧИ гадно стана! :))

    Коментиран от #114

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Явно нямаш

    0 0 Отговор

    До коментар #126 от "куку, вониш":

    Ама бянята не мие срамъ да си нищо без достойнство продало го на мафията зад ПП и ДБ! Тъ свиквай с вонята! :)) Дъ тъ не плаша, до живот му е на отпадъка! :))

    Коментиран от #136, #138

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #129 от "май е другия месец":

    картоф на мафията зад ПП и ДБ! :))

    Коментиран от #140

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Няма да помогне

    0 0 Отговор

    До коментар #133 от "куку":

    на картоф с продадено достойнство на мафията ПП и ДБ! :))

    Коментиран от #143

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Е ако не е

    0 0 Отговор

    До коментар #149 от "куку":

    с пързалка в междуушието, щеше ли да се мисли за картоф и да се продава на мафията зад ПП и ДБ? Ъ? :))

    Коментиран от #159

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Тази вечер ми напълни душата

    0 0 Отговор

    До коментар #165 от "куку":

    Сите видяха ко дъно е ПП и ДБ! А това, че пак зацикли от безсилие, ми напълни душата! Утре като ме видиш да се не криеш! :)) Лека картоф с продадено бъдеще на мафията ПП и ДБ! И не се нервирай! Приеми съдбата на нищото в този живот! Продадено достойнство, не се връща! Другият живот да го пазиш повече! :))

    Коментиран от #169

  • 168 Благодаря Ани

    0 0 Отговор
    за достойното отсъждане!
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Срамота

    0 0 Отговор
    МВР - 95% неможачи
  • 171 Читател

    1 0 Отговор
    Тази статия я побликувате за 4 път.Някой е откачен но не сме ние читателите.А познайте кой
  • 172 Читател

    0 0 Отговор
    За 6 път е тая статия идиоти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол