Last news in Fakti

6 Май, 2023 14:24 2 486 25

Калоян Методиев: Върхът на политическия театър е да го играеш опозиция на самия себе си пред цяла България!

  • калоян методиев-
  • опозиция-
  • себе си-
  • цяла българия-
  • театър

Няма как да се премълчи словото на президента. В деня на празника прозвуча: чуждопоклонство, продажност, обезверяване, обществен разкол..  те политиците са отговорни…. „една крепост най-лесно се превзема отвътре”…., коментира политологът 

Калоян Методиев: Върхът на политическия театър е да го играеш опозиция на самия себе си пред цяла България! - 1
Снимка: bTV

Политологът Калоян Методиев направи анализ на речта на Румен Радев по време на днешните чествания на Деня на храбростта и българската армия. В публикацията си в социалната мрежа бившият началник на кабинета на президента казва, че Радев е създателят и разрушител на политически формации. Човекът, който от години се бърка във всички партии (крепости) и ги разбива отвътре. В поста си Методиев отправя и няколко въпроса към политик №1 в държавата.

Ето и неговата публикация:

Денят на св. Георги и на храбростта!
Няма как да се премълчи словото на президента. В деня на празника прозвуча: чуждопоклонство, продажност, обезверяване, обществен разкол.. те политиците са отговорни…. „една крепост най-лесно се превзема отвътре”….
Негативизъм, оплюване, настройване на армията и народа срещу политиците и партиите му, ярка антисистемност.
И това от човека, който управлява еднолично държавата с 5 служебни кабинета. Най-овластеният човек в държавата.
Създателят и разрушител на политически формации. Човекът, който от години се бърка във всички партии (крепости) и ги разбива отвътре.
Резонните въпроси към политик номер едно в държавата са:
Кого точно напада?
За къде трупа и канализира обществена агресия?
В какво качество насъсква народа срещу политиците?
Как се самоопределя в публичния живот на държавата?
Върхът на политическия театър е да го играеш опозиция на самия себе си пред цяла България! Цинично, но вече и опасно. Самозабравянето е факт. И тласкането да страната към друга форма на управление.
Официалните лица трябваше да проявят поне малко достойнство и да напуснат трибуната, когато ги оплю публично. Не е имало в България такова самоунижение.
Днешните смутни времена изискват храброст и смелост!
Политическата битка за подредено, развито, спокойно и сигурно общество с работещи институции е най-важната днес. Нея трябва да водим!
Честит празник!


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    27 29 Отговор
    Право куме в очи
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Путинофил

    23 11 Отговор
    Радев издаде военна тайна!
    Каза, че нямаме армия!
  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 29 Отговор
    Точен Анализ господин Методиев
  • 5 Радев изпълнявя

    22 25 Отговор
    инструкции на ген. Решетников!
  • 6 Радев, кажи бе,

    24 13 Отговор
    чии е Крим?

    Коментиран от #15

  • 7 Тъй тъй

    29 15 Отговор
    който е за България е руски шпионин. Това добре го знаем. Зер атлантичетата са граждани на света, не обичат да се наричат българи.
  • 8 българка

    14 7 Отговор
    Когато човек трупа само негативи, в един момент те се срутват върху него ! Днешният ден би трябвало да бъде ден за гордост на българската армия и за тези, които са отстоявали в битки нашето отечество и българския род ! Срамно нищожни са хората, които разрушават държавата, като си правят личните сметки най-важни ! Да внимаваме повече, когато избираме хората, на които даваме власт ! Да живее България !
  • 9 Аз съм Боко Джентълмена

    15 9 Отговор
    И джентълменски прецаках ПП с 200.
  • 10 АЙ СТИГА БЕ

    13 7 Отговор
    Селяните, докопали се до властта, няма да се спрат, докато народът най-накрая се вдигне и ги измете до един. Слабостта на нашето поколение е, че нищо смислено няма да оставим зад себе си. Когато трябваше да ги прогоним обратно в храсталаците, където са заченати, ние се отдавахме на битовизъм. Грижехме се за хляба и салама. Радвахме се на СДС, а то се оказа измама. Псувахме комунистите, а не запазихме дори и малкото полезни неща, които бяха създадени. Колко унищожени трябва да бъдем, за да разберем, че нашето време мина в безполезни опити да се правим на такива, каквито не сме. Когато на денят на армията, едно чучело говори за това колко е съсипана армията и за чуждопоклонничество, на никой ли не му идва наум, че тази армия беше превърната в гротеска именно от такива като него.

    Коментиран от #12, #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 оня

    14 4 Отговор

    До коментар #10 от "АЙ СТИГА БЕ":

    "на никой ли не му идва наум, че тази армия беше превърната в гротеска именно от такива като него. "
    Но не и от него:))
  • 13 ха ха

    6 1 Отговор
    докато партиите изповядват финансови идеологии за лично облагодетелстване така ще е калоянчо , докато закона пълни джоба на богатия крадец и вади залъка от устата на работещите няма да ни бъде , а ще стане и още по зле , с тирания по фалшиви закони и ;законен; рекет от храсталака ще оцелеете още година , две , и после пълна ликвидация , това ли искате ?
  • 14 Ветеран от Протеста

    12 0 Отговор

    До коментар #10 от "АЙ СТИГА БЕ":

    Разсъждаваш елементарно.Причините са три - Първата и основна причина беше грабежа на терените,сградите ,почивните бази,оръжието и боеприпасите както на Българската армия,така и на Строителни войски и на КЕЧ...Втората причина беше паническия страх на пребоядисаните Комунисти от Военен Преврат - резултата е 20 хиляди Армия и 70 хиляди Полиция и Жандармерия...Третата причина беше остарялото морално и технологично Руско въоръжение на Българската армия и липсата на средства в Прехода,както и откровен Саботаж за модернизация с НАТО вско такова - как така ще купуваме от друг,а не от Русия.... За схемите на Грабежа можете да се допитате до един общински съветник от ДБ в СОС - придобил имоти,които трудно бих изброил в момента....КПКОНПИ спят по бюрата си!!
  • 15 Моряка

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "Радев, кажи бе,":

    Крим е руски,разбира се,от 250 години ,за последно.Лично съм виждал копието на договора,с който Кримското ханство,династия Гирей,се самозакрива и предава Крим на Русия,в лицето на княз Потьомкин.Копието се съхранява в двореца музей Бахчисарай но не го показват на Сулю и Пулю ,като тебе.Ако не вярваш,иди и виж.По същото време украинците били галицийци,живеели са в областта Галиция,говорели са на галицийски и не са подозирали,че ще ги прекръстят на украинци.И че Ленин ще им подари половин Русия,а Хрушчов - целия Крим.Периодично се обичат с поляците,но по често едните избиват другите.
  • 16 Психопат

    5 4 Отговор
    Др Гълъбова да вземе мерки да озапти този абориген. Ако скоро не се състави редовно правителство и пак Радев ще избира служебно правителство този психопат ще превърти окончателно. Ще се налага да гледаме освен запенянето му и надяването на осмирителна риза. Доказано вече, че злобата почивен ден няма, но попаднала на хора като този, почивен миг няма.
  • 17 ГРУ

    1 1 Отговор
    ШТИРЛИЦ(р.р.) НЕ ма$он, он ГАЛФОН!
  • 18 Ако ГЕРБ

    0 1 Отговор
    предложи кабинет с Митов и Дончев, краят е близо!

    40 дни няма дата за мандат, а грабенето на Копринки и Ушанки продължава.

    Коментиран от #19

  • 19 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ако ГЕРБ":

    Ако ГЕРБ, разбирай Бойко Борисов, реши да предлага кабинет от техния клон на “Отворено общество” в лицето на
    Митов, Дончев и Сачева, т.е. другата страна на соросоидната монета, която по нищо не се различава от Денков,
    Лорер, Кико и Кокорчо, краят на двете формации е близо и само един - закриване.

    Коментиран от #20

  • 20 Съучастник

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Иван":

    и активен участник в цялата политическа битка, е и президентът Румен Радев.

    Радев играе и с двете трупи, командвани от “Козяк“ 18. Това най-ясно проличава след бърз преглед на кандидатите за министри на отбраната и социална политика и в първите, и във вторите победители от изборите.
    Всички много бързаха да правят редовен кабинет, особено от “Дондуков“ 2, но след 40 дни, даже няма дата за
    мандат. Грабенето продължава с пълна сила от кръговете на Копринки, Панаирджии и Ушанки.

    В парламента пък заплатите си вървят и никой на го е еня за електората - ами да е мислил като е или не е гласувал.

    Крайно време е Радев да не се ослушва повече, а да връчва мандат и да се спре цирка.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 🦥❤️‍🩹🍿

    3 0 Отговор
    Радев е отмъстителен човек, вероятно има връзка с терористичният акт срещу Главният Прокурор Иван Гешев и семейството му. Румен Радев и Службите за Сигурност НСО, ГДБОП, Данс и МВР са отговорни за терористичният акт срещу Иван Гешев.
    Това означава че Държавните Комуникации са компрометирани.
    Илия Павлов беше взривен през 2003, за бъде убит малко по късно.
  • 23 Минева

    4 2 Отговор
    РР го изгони, Н- то го направи шеф на кабинета си и занимават хората с личните си вражди. Навикват се като едни чудомирови героини. Резил!
  • 24 Комунистите са в МВР и Армията

    2 1 Отговор
    Руския Радев играе с няколко коня едновременно в българската политика и продължава да се източва държавата чрез залагане на дефицит на бюджета в различни пера със своите служебни правителства . По този начин и с голям дефицит няма Шенген Няма Евро
  • 25 Ха ха ха

    1 0 Отговор
    Московскозависимия летец винаги е бил долен и подмолен ненужник , та нищо ново , да им е честит ненужника на псевдоумнокрасивите ........
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол