Last news in Fakti

7 Май, 2023 22:04 3 954 127

Иван Гешев пред БНТ: Не бях със семейството си при атентата

  • иван гешев-
  • атентат-
  • бомба-
  • взрив

Кортежът с главния прокурор не е спрял след взрива

Иван Гешев пред БНТ: Не бях със семейството си при атентата - 1
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор е бил без семейството си в автомобила, до който в понеделник избухна взрив. Това потвърди Иван Гешев в интервю за БНТ и уточнява, че в колата е бил със служители от НСО.

Гешев отдава разминаванията в говоренето по темата на интерпретации на негови съобщения, с които неформално е отговорил на журналисти.

Кортежът с главния прокурор не е спрял след взрива, а е продължил движението си към столицата, съобава още БНТ, цитирайки интервюто си с Иван Гешев.

Пред БНТ Гешев, който в момента се намира в Ню Йорк по служебни дела, съобщава още, че кортежът не е спрял след взрива, а е продължил движението си към столицата. Той потвърди и, че маршрутът, по който се е прибирал в София, е често използван.

Иван Гешев не коментира твърденията на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев за силата на взрива като подчерта, че само експертизите могат да дадат точен отговор на въпроса.

Иван Гешев не коментира твърденията на служебния вътрешен министър за силата на взрива като подчерта, че само експертизите могат да дадат точен отговор на въпроса.

Обърна внимание обаче, че предварителните заключения за сила с 3 килограма тротилов еквивалент са направени от служители на Отряда за борба с тероризма, който е към МВР.

Аз не чух министърът на вътрешните работи да се извини за това, че каза, че има заподозрян за този атентат и за този взрив.

В петък в парламента служебният вътрешен министър заяви, че е пострадал само леко фарът на бронирания автомобил, както и че взривът няма силата да наруши защитата на колата, в която се е возил главният прокурор.

Теза, която се разминава с твърденията на следствието. Коментира още, че не е ясно защо израелският експерт, посетил мястото, е пристигнал малко преди взира и кой го е пуснал на огледа, посочи БНТ.

БНТ: Вие с кого бяхте в автомобила? Семейството ви беше ли вътре?

Иван Гешев: Бях със служители от НСО, както съм почти всеки път. И причината да отговоря на вашите въпроси е, че явно тече опит за подменяне на основния въпрос. А основният въпрос е нормално ли е до кола на главен прокурор на страна от Европейския съюз да се произведе атентат и взрив и в кои години живеем и в кои години се връщаме.

Така Иван Гешев потвърди думите на служебния вицепремиер и вътрешен министър, че семейството му не е било в автомобила.

БНТ: Защо обаче се стигна до тази ситуация, че вашият заместник се извини, че е казал, че сте бил със семейството си, къде се получи недоразумение?

Иван Гешев: Това, което мога да кажа, че едва ли някой може да предвиди каква ще е реакцията на човек след такъв случай. Аз комуникирах неформално с ваши колеги със съобщения. Те ме попитаха как съм. Аз написах, че съм добре, но се притеснявам за децата си. И това мисля, че е нормалната реакция на всеки нормален човек в този момент. След това започнаха различни импровизации в медиите, че съм бил със семейството си, което наложи да съобщя във Фейсбук, че не съм правил и няма да правя официални изявления по случая. Но явно това се оказа недостатъчно и сега в момента се налага да отговарям на този въпрос. А иначе вероятно не е съобразил изказването си г-н Сарафов, но аз не възприемам като нещо лошо да се извиниш за грешката си. Аз не чух министърът на вътрешните работи да се извини за това, че каза, че има заподозрян за този атентат и за този взрив.

В петък в парламента служебният вътрешен министър заяви, че е пострадал само леко фарът на бронирания автомобил, както и че взривът няма силата да наруши защитата на колата, в която се е возил главният прокурор.

Теза, която се разминава с твърденията на следствието. Коментира още, че не е ясно защо израелският експерт, посетил мястото, е пристигнал малко преди взира и кой го е пуснал на огледа.

БНТ: Има съществени разлики между твърденията на разследващите и тези на вътрешния министър както за силата на взрива, така и за неговата поразителна мощ, щетите. Защо са тези разминавания? Още повече в тях намира почва и тезата, че става въпрос за инсценировка. Поддръжниците на тази теза виждат аргументи в нейна подкрепа именно в тези разминавания и какъв е този израелски експерт, който е посетил мястото, кога и как е пристигнал в България, по какъв повод?

Иван Гешев: Сега аз не мога да отговоря защо служебният вътрешен министър г-н Демерджиев прави някакви изказвания. Най-малкото той не е посетил местопроизшествието. На следващо място според НПК той не участва в това разследване и няма право да разгласява информация. Разследването се води от следователи от НСлС. На следващо място неговите собствени служители устно са заявили пред следователи от НСлС, че става въпрос за взрив с поне 3 килограма тротилов еквивалент. Така че тези изявления на министър Демерджиев аз не желая да коментирам. Този израелски експерт, вярвайте ми, който трябва знае кой е. Той има богато минало и е виждал много повече взривове, отколкото министър Демерджиев. Така че без да го обидя по-скоро мога да кажа, че се доверявам повече на мнението на този човек, който в някаква степен е част от историята на държавата Израел, отколкото на министър Демерджиев.

Иван Гешев потвърди, че маршрутът, по който се е прибирал в София, е често използван.

Иван Гешев: Прибирах се по обичаен маршрут. На завой по този маршрут се чу взрив. В близост до мястото, където избухна този взрив, може би на 10-ина метра има мост. За съжаление в този ден по цялото трасе имаше доста оживено движение. И само две-три минути, след като ние продължихме с колата се разминахме с повече от 10 коли, които се движеха посока Самоков. И това, което най-много се радвам е, че в този ден не пострадаха невинни български граждани. Отдалечихме се посока София и колегите, с които бях от НСО, ме заведоха в сградата на НСО. Шофьорът ми обясни, че е останал с впечатление, че колата в един момент не се движи. А това, че сме се отдалечили от мястото, доколкото разбрах е протокол, който спазват служителите на НСО.

Гешев обясни още, че една седмица не е коментирал, защото самият той е искал първо да мине време и да си направи изводи.

БНТ: Какво правите в Ню Йорк?

Иван Гешев: Това е програма, която е съгласувана преди месеци. Така че аз следвам програмата си. В Ню Йорк ще имам срещи. Както знаете до нас има война. След агресията в Украйна в опасност е поставен целият демократичен свят. Виждате какви са проблемите в България с престъпността и за да осигурим спокойствие за българските граждани трябва да развиваме партньорските си взаимоотношения. На следващо място, ако наруша програмата, това ще покаже, че ме е страх. Вярвайте ми, не ме е страх. Някои други хора трябва да ги е страх.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бил в Ню Йорк

    115 12 Отговор
    по служебни дела. Какви ли ще са тези служебни дела в защита на американския интерес?

    Коментиран от #35

  • 2 Коя е била

    112 7 Отговор
    любовницата в колата?

    Коментиран от #4, #19

  • 3 Той не се свърта бе

    115 5 Отговор
    на инструктаж в сащ на инструктаж в Турция, не му остава време да съди корумпетата.
  • 4 Раданч Татлъту

    43 12 Отговор

    До коментар #2 от "Коя е била":

    Стефан Тафров💋🐵💋
  • 5 Именно

    95 7 Отговор
    "неформално е отговорил на журналисти"
    разбирай, излъгал е налго
  • 6 Тома

    85 5 Отговор
    Има голямо разминаване защото е милиционерска работа
  • 7 ЛИЛИ

    60 11 Отговор
    АМЕРИКАНСКО НАЗНАЧЕНИЕНЕМА КОИ ДА ГО БАРНЕ, ДА ВИДИТЕ САМО ПРЕГРЪДКИТЕ С КРАВАРСКИТЕ СЕНАТОРИ

    Коментиран от #53

  • 8 Даниел

    96 4 Отговор
    Отиде човека чак до Америка да защитава демокрацията!
    Защо не иска да ни спаси от присъствието си,не мога да разбера
  • 9 Атентат нямаше

    96 4 Отговор
    С чеи пари се разхождаш по планетата ?
  • 10 Гербераси долни

    93 2 Отговор
    Вече никой не ви вярва ,сега излиза че журналистите не разбрали.

    Коментиран от #21

  • 11 Гешев - чадъра на политическата мафия

    104 2 Отговор
    Една седмица след инсценирания взрив от него, реши да каже дали семейството му е било с него
    Смърди, ама толкова много ви смърди догановата постановка с която изложихте България за пореден път пред целия свят
  • 12 Хохо Бохо

    81 1 Отговор
    Тоя досега сливи ли имаше в устата?
    Можеше да го каже веднага след "атентата"..
  • 13 Голямо Конаре

    42 1 Отговор
    В библиотекарския институт са бедни.
  • 14 Тоя, Бойко и Доган ще продължат да

    94 2 Отговор
    са най-мразените хора в страната
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Макс

    69 3 Отговор
    Малко , гадно ко...е Лъжливо . Гешев е ЛЪЖЕЦ ! Оставка!
  • 17 Не е спрял

    50 2 Отговор
    Е спрял,защото щеше да закъса да то хванат с любовницата
  • 18 ФЕЙК

    69 2 Отговор
    ГешеФ-тара е най-големия геЙрой и храбрец ! Една пиратка така го стресна, че веднагически се телепортира през девет земи в десета и 3 морета и един океан от Истанбул та чак в Ню Йорк! ГеЙроя си е геЙрой и по света и у нас! Е ема един още по-голям, но днес той рита мачле за да скъса менискус в сюблюмния момент!
  • 19 нсо 2

    38 1 Отговор

    До коментар #2 от "Коя е била":

    Не е тя. Той е.
  • 20 Има хора

    54 2 Отговор
    Като Гешев, Боби Михайлов, Кошлуков, Волгин, Бойко, които са токива гьонсурати че никога няма да си подада оставката сами.
  • 21 Макс

    51 2 Отговор

    До коментар #10 от "Гербераси долни":

    Толупа отдавна им каза, че са мисирки . Те го взеха за комплимент и така му се радваха , а някои продължават да му се радват .
  • 22 нннн

    52 1 Отговор
    А беше ли в колата, като гръмна пиратката?
  • 23 Питам:

    68 1 Отговор
    За къде е пътувал? До сега се твърдеше, че е пътувал от София за Белчин баня за среща с млади прокурори. Днес Гефеф казва, ЧЕ Е ПЪТУВАЛ В ПОСОКА СОФИЯ! Хептен се оплете работата като пиле в кълчища!
  • 24 Хохо Бохо

    41 1 Отговор
    Стана ясно, че в резултат на "атентата" една съчма е пробила фар на джипа и Гешев е изпаднал в ужас...
    Забравил е да опровергае тиражирания фейк, че е пътувал със семейството си...
    Необходимо е било само едно телефонно обаждане от него...
    А разследващите са "забравили" да го попитат...
  • 25 Плевню Банев

    43 1 Отговор
    елементарни следователи - елементарни бомбаджии. Лоша постановка.
  • 26 Гутьо

    23 9 Отговор
    Разговарях с депутат Балабанов и ми каза че на сто процента атентата е организиран от американското посолство.
  • 27 Волгин

    21 1 Отговор
    Има напрежение в библиотекарския институт това видно но в този момент трябва да изчакаме какво ще се случи със специалната операция в Украйна.
  • 28 Еви се бе Геша

    30 1 Отговор
    Нелегитимен си "борец срещу мафията"
  • 29 Пинокио

    22 2 Отговор
    Гешев
  • 30 мечката

    39 1 Отговор
    гешо пиратката.
    доган водния пистолет.
    бойко сретано йосичо.
    артисти големи ,зеленски пасти да яде пред тия.

    Коментиран от #31

  • 31 Човек

    29 1 Отговор

    До коментар #30 от "мечката":

    Всичко е производство на Библиотекарския институт но сега са в паника .
  • 32 хи хи

    37 1 Отговор
    Какъв атентат бе, смешко.
  • 33 умни глупаци

    35 1 Отговор
    Опаааа , сега търсим другата статия " Иван Гешев: Добре съм, за децата ме е страх " . А мен ми е тъпо да ме правят на идиот .
  • 34 Младен

    27 1 Отговор
    Добре де Факти напишете кои са Библиотекарския институт кой и кога го създава колко е бюджета. От какво се страхувате ?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ДяДо Ви КуРтИ от СелО ПиПеРкОвО

    47 1 Отговор
    Сега много добре си спомням,че този червей твърдеше,че децата му са били в колата,и се били много уплашили.След една седмица твърди обратното.Във всяка нормална държава този индивид освен подаване на оставка,е задължително да бъде разследван...Този човек,заедно с толупа и шиши са директно за затвора с доживотна присъда....Безсрамен мафиот...

    Коментиран от #40, #57

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Жана д'Арк

    18 2 Отговор

    До коментар #38 от "ДяДо Ви КуРтИ от СелО ПиПеРкОвО":

    В библиотекарския институт са бесни .
  • 41 Чики-Рики

    27 1 Отговор
    Глупости на ,,таркалета,, !Кво общо има Украйна с прокуратурата на Република България?!Тоя ,, темерут,, ни прави на бохави вече 4 години!Май дипломата си търси в Америка или някой апартамент с по- нисък наем! Такива като каскета си правят каквото си искат години наред и ако не е станало в зародиш,то тяхното,, Изчегъртване,, трябва да се случи час по скоро, иначе,, тежко ни и горко,,!
  • 42 Българин

    15 1 Отговор
    Бог да пази България.
  • 43 Реалист

    11 2 Отговор
    Атентат:))))
  • 44 Реалист

    27 1 Отговор
    Цялата държава е пълна с такива нарциси:) затова след 30 години българия нема да има
  • 45 ГешеФ съм

    28 1 Отговор
    Пфуууу разкриха ме,че това е една инсценировка... Следващия път,ще кажа на шефа да ме гърмят с нещо друго,тук не мина номера...Хем се правя на луд много успешно,и пак ме разкриха....
  • 46 ГешеФ знае че предстои

    20 1 Отговор
    Магнитна буря,и за това е Ню Йорк...
    Ще му опресняват паметта...
  • 47 Гешеф-келешеф

    31 1 Отговор
    И аз се правя на луд,но вие господин премиер се правите много успешно...
    И ТОЗИ Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ...

    БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ...
  • 48 Гутьо

    11 2 Отговор
    За мен атентата е направен от американското посолство с 3 кг тротил.
  • 49 ЖАЛКА КАРТИНА

    21 2 Отговор
    ВИЖТЕ САМО КОЙ ПОДЪРЖА ТЕЗАТА ЗА АТЕНТАТ БНТ ФАКТИ И ИВО НИКОДИМОВ.

    Коментиран от #54

  • 50 Констатираща

    4 6 Отговор
    Може би, никога няма се разбере кой е организаторът на атентата, защото няма да е възможно, щом се разминават показанията. Може в най-добрия случай, да се окаже, че взривното устройство не е било предназначено за него, а за някой друг, тъй както се оказа, че е пътувал сам. Взривът може да е случайно съвпадение с минаването на кортежа.
  • 51 Уса

    16 1 Отговор
    По какви служебни дела е тук предателя?Дайте повече инфо моля

    Коментиран от #102

  • 52 коко

    16 1 Отговор
    Не ви вярваме за нищо и преди още повече и сега !
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Град Симитли

    12 0 Отговор
    ".... Този израелски експерт, вярвайте ми, който трябва знае кой е...."
    ..... Кой е?
  • 56 Петко чеченеца

    10 0 Отговор
    Господине главен прокурор и аз съм продукт на Библиотекарския институт а си миете лицето с с мен Тошко и Емили-Даниел. Имате снимки как Дани-Емили е ходил с колело от Плевен до София на концерта на Фики .моля ви
  • 57 Ключа от бараката

    17 0 Отговор

    До коментар #38 от "ДяДо Ви КуРтИ от СелО ПиПеРкОвО":

    Сега вече "до колата" "се е чул взрив" :))) и ми счупил фара :)))

    Коментиран от #64

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Гутьо

    2 3 Отговор
    До като обсъждаме главният обвинител руската армия е завзела още един квартал в Бахмут..ще става страшно

    Коментиран от #74

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Интелектуалец

    17 0 Отговор
    Нали децата се бяха уплашили заради силния взрив? Това са думи на Гешев отпреди седмица:


    Всичко е окей, добре че смених колите в последния момент. Иначе... добре че не убиха някой човек! За децата се притеснявам, много се изплашиха. Това заяви за Епицентър.бг главният прокурор Иван Гешев. Взривът е бил ужасяващ, посочи той и подчерта, че ако не е бил сменил колите, е щял да загине.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Интелектуалец

    7 3 Отговор

    До коментар #60 от "Гутьо":

    Наистина става страшно. Квартал по квартал, улица по улица този Бахмут ще го превземат.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Парадокс

    17 1 Отговор
    Къф атентат бре, разровили тревичката с мотиките и атентат било. Къде ви е кратера? Къде ви е поражението по джипа?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 0 Отговор
    а Защо Излъгахте Господин Гешев
  • 110 Леля Гошо

    15 0 Отговор
    Още по правилният въпрос е

    Нормално ли е до кола на главен прокурор който твърди че е един обикновен администратор и който досега не е спечелил нито едно знаково дело защото се прави на луд, да избухне пиратка?

    Коментиран от #112, #118

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 🦩💫да бе да

    6 0 Отговор
    Къде е фуржката на милиционера ? Гледам си телефона с тъмни очила🦩😅

    Когато и този да го вкарат в затвора , все ще е късно !
    Се"-а ко правим? Ше му леем коршум 😁👏👏🥱
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Смедерево

    4 1 Отговор
    Става страшно.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Лаута

    8 0 Отговор
    Искам Сийка после Иван .
  • 118 Смедерево

    4 0 Отговор

    До коментар #110 от "Леля Гошо":

    Бай Гошо би ли го ръгнал на вицепрезидента ?

    Коментиран от #120

  • 119 ПК-РК

    7 0 Отговор
    БОЛИ МЕ С КОЙ СИ БИЛ,ЕЛЕ СПЕЦИЯЛНО ПА ТИ,А ТВА АКО БЕШЕ атентат,АЗ СЪМ ЯДРЕН ФИЗИК…;)А СЕГА МЕ ЗАДРАСКАЙТЕ,ПАК…
  • 120 ПК-ПК

    2 1 Отговор

    До коментар #118 от "Смедерево":

    ЩО ПА НЕ,ако мене ме питаш…
  • 121 Гръч

    11 0 Отговор
    Ужас,тоя и семейство имал.че коя жена го е харесала,след като народа го ненавижда
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Гарантирано от Буци Тиквата

    15 0 Отговор
    Гарантирано от Тиквата и гроб/дпс, пълна пародия са, една инсценировка не могат а направят като хората . Тава е театро за бавно развиващи се, никой не вярва на тези лъжци и крадци . А за таралежа с каскета кво да се каже, страхлива слугичка, мънка, заеква, върти си очите като момиченце от страх . Затвор за Тиквата слугата на дпс, затвор и слугите му, затвор за тези страхливи лъжци, крадци и интриганти !!!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Човек

    6 0 Отговор
    Вчера криминалистът Ботьо Ботев каза в интервю, че на третия ден от инцидента отишъл на място и там нямало никакви служители на МВР или пък полицейски ленти, отцепващи района. При такъв атентат трябвало поне седмица да се търси активно за следи, оставени от извършителите и да няма свободен достъп на граждани, за да не "замърсят" местопрестъплението или заличат въпросните следи. Като пристигнал там имало няколко случайни човека, които разглеждали от любопитство и се снимали. Очевидно службите не искат да хванат извършителя, защото това са самите те.
  • 126 киро

    4 0 Отговор
    даве ама 3 дена се повтаря6е ,4е Ге6ев е пътувал със семейството си и това бе6е основата на тезата ,4е нямало как да е постановка и никой не би рискувал семейството си,а за атентата,това ако са профисионалисти аз съм космонавт,6те пробиват брониран джип със са4ми,това е нелепо,бронировката може да издържи на удар от РПГ,пълна пародия е целия атентат и най ве4е замазването на следи след това ахаххах
  • 127 НЕ СИ БИЛ В КОЛАТА СЪС ЖЕНИТЕ СИ

    3 0 Отговор
    АМА СИ БИЛ НА ГЪБИ С ТЯХ , НЕДЕЙ ЛЪГА ПРОКУРОРЧЕ ГЛАДНО !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове