Last news in Fakti

13 Октомври, 2013 18:25 15 768 14

Атака: 30 000 осъдени на смърт идват към България

  • атака-
  • магдалена ташева

Цялата каста, която ръководи в момента различните институции в държавата, може да бъде обвинена в държавна измяна, убедена е депутат Ташева

„Никога няма да се извиня, че съм казала една истина”. Това заяви пред bTV депутатът от „Атака” Магдалена Ташева, която нарече сирийските бежанци „сган” и „канибали”.
„Аз давам кадри, после правя коментар. Сигурна съм, че съм употребила тези думи, но съм показала какво те вършат”, отсече Ташева. Според нея не е необходимо всички до един нелегални имигранти у нас да станат канибали, за да ги наречем такива, а разпространяването на кадри с „бременни мюсюлманки” било проява на лош вкус.
По думите на Ташева имигрантите у нас не са бежанци, а на въпрос не са ли хора, които търсят надежда, тя каза: Всеки убиец търси надежда.
 
Ташева заяви още, че 30 000 престъпници, осъдени на смърт, тръгват към Европа след бягства от затвора и според нея голяма част от тях са се насочили именно към България.
 
В отговор на разпространената от вътрешния министър Цветлин Йовчев информация, че едва 4 сирийци ще бъдат екстрадирани, тя поиска МВР шефът да каже как ги разпознава като потенциално опасни. „В кълбо ли гледа? Те пристигат без документи и това не е случайно”, заяви Ташева.
 
Според депутата от „Атака” това, което се върши от институциите в момента, е „меко казано предателство”. „Смятам, че цялата каста, която ръководи в момента различните институции в държавата, може да бъде обвинена в държавна измяна”, убедена е Ташева, но с уговорката, че без да е юрист смята, че има достатъчно доказателства срещу изменниците.
 
Националистката каза още, че „политиката на отваряне на вратите за тази ислямска маса” е била започната още от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. По думите ѝ президентът Росен Плевнелиев е „най-големият фен на тези пришълци”.
 
„ЕС се оказа неподготвен за бежанската вълна. Реакцията на българските институции не е адекватна. Общата политическа нестабилност се отразява и върху авторитета на институциите”, коментира и евродепутатът Надежда Нейнски. Тя добави, че не бива хуманитарните бежанци да стават икономически.
 
На въпрос защо парламентарната група на „Атака” не уважи едноминутното мълчание в НС след кончината на председателя на ЕНП Вилфрид Мартенс, Ташева обясни, че той не е направил нищо за България и не е обвързан със страната. „Смятаме, че той има недобра репутация в собствената си родина”, допълни тя.
 
„В Европарламента минутата мълчание беше поискана от Мартин Шулц, който е социалист. Всички станаха, дори крайните националисти. Става дума за принципи и цивилизованост, каквито у нас липсват”, коментира на свой ред Надежда Нейнски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    4 9 Отговор
    Депутат Ташева, като българин който е бил дълги години по чужбина, ви казвам че по тъпо от българина няма, което значи че тези хора със сигурност са по свестни от тъпите ни съграждани с които се псуваме всеки ден
  • 2 мечока

    3 11 Отговор
    Имайки предвид че България е почти обезлюдена от работна ръка, добре ни дошли тези млади, защото са главно млади хора, които някой ден ще ви плащат пенсията. Не ги бъркайте с цигани, не не са същите .

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Anonimus

    9 4 Отговор
    Браво г-жа Ташева !
    А, на теб "Мечок", ще кажа, че не ти е ясно АБСОЛЮТНО НИЩО !!!
    Тази сган идва тук, донася си ислямизацията и никога няма да си тръгне или да поиска да се приобщи към българските нрави.
    ПРИМЕР : района около Женския пазар, Лъвов мост, ул. Цар Симеон.
    Тези хора са тук от 20 години и освен родната им цигания нищо друго не се вижда !
    Същото положение е и с емигрантите от Турция, арабските страни и Африка в Германия, Франция, Великобритания и т. н.
    Тези хора просто не подлежат на интеграция !
    Явно "Мечока" не е пътувал никъде и просто си пише, за да си намира занимание....
    Ако не разбираш от нещо, просто си замълчи. Не бъди "Бойко Борисов" !!!
  • 4 Коко Мартинов

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "мечока":

    "Имайки предвид че България е почти обезлюдена от работна ръка, добре ни дошли тези млади" ..... Отвори си очите бе ! Обезлютена е от нормални заплати и нормален живот а не от млади хора които искат да работят и да се развиват ! Смотаняци с лопатата да ги ринеш из тези статий.
  • 5 мечока

    1 5 Отговор
    Абе нема по тъпо и болно от българина, нема от какво да се страхувате

    Коментиран от #12

  • 6 Пацо

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "мечока":

    Прав си Мечок, ама нали се сещаш, че никой няма да остави да същетствува една България, където българина е малцинство.
  • 7 бати батев

    8 0 Отговор
    Защо тъпото правителство си слага таралеж в гащите незнам,или може би работи срещу собствения си народ.....

    Коментиран от #11

  • 8 PROFESIONALISTA

    6 0 Отговор
    Държавата ни си заминава, а трябва да мислим за някакви??? От къде на къде? Цялата дейност по тяхното издържане би трябвало да се поеме от Европейския съюз. Не стига, че идват с претенциите си, ами и ще ни натоварват финансово. Ако позволим да останат за дълго, сме загубени. Това ще е началото на края на Бг.Каква работна ръка, какви 5 лв.... Ако те започнат да работят тук, ще го правят за без пари, и тогава съвсем няма да има работа за българите. Ще започнат да "ядат хляба" дори и на нашите цигани- ще поемат джебчийството, наркотиците, ако щете и клошарството. Това е едно нашествие , както и да го погледнем, ни е в минус, и то голям. Дали ще ги разгледаме като сган, или като нормални хора все едно- те са ни конкурент и в живота, и в работата, и ресурсно и всякак....
  • 9 ВИП АМГ

    2 0 Отговор
    na ataka podlizurskata partia drujka na DPS ne viarvam i duma
  • 10 Бхд БхД

    1 0 Отговор
    Терористи ни липсваха
  • 11 Стар Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "бати батев":

    Защото акъла им е за тоалетната, директно в канала при изпражненията!
  • 12 Стар Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "мечока":

    Ама ти сериозно ли го мислиш това?
  • 13 Димо Димов

    1 0 Отговор
    Толкова гладни българи (може и да са цигани, но..)се разкарват по пътищата, а ние ще храним и обличаме Сирииците. Защо? Защото сме много богата държава ли? България не е тоалетната на ЕС, а на целия свят. Тука започна да се събира най-голямата сган на планетата. Време е да се отърсим от л...та и б....ците и да си ги върнем от където са дошли!!!
  • 14 Valentin Trifonov

    0 0 Отговор
    na Bulgariq 6te i e po evtino da gi deportira otkolkoto da gi hrani , i m....lite trqbva da se raztikat ,na edin samolet 50% sirita i 50 % m....vci
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове