Last news in Fakti

6 Юли, 2023 08:27 2 392 210

Лорер: Референдумът за българския лев е евтин пиар трик, с който "Възраждане" манипулира народа

  • даниел лорер-
  • референдум-
  • български лев-
  • възраждане-
  • манипулация

„Невинаги се разбираме с ГЕРБ. Когато се разберем за среща в петък в 10 часа, това значи среща в петък в 10 часа, с или без закуска, с или без имунитет”, коментира Лорер неуспешните лидерски срещи между ПП-ДБ и ГЕРБ

Лорер: Референдумът за българския лев е евтин пиар трик, с който "Възраждане" манипулира народа  - 1
Снимка: Нова телевизия

„Това не е референдум за българския лев. Това е манипулация. Дори не е референдум против еврото, а е против Европа, против европейското ни бъдеще. Евтин пиар трик, с който „Възраждане” манипулира народа. Този референдум е против Конституцията, той е незаконен. Да задаваш въпрос на българското общество, който знаеш, че е противозаконен, това е манипулация, злоупотреба с общественото доверие. „Възраждане” може поне да се извинят на излъганите да подпишат.” Това коментира пред Нова телевизия Даниел Лорер от ПП-ДБ.

„ГЕРБ продължават да правят реверанси към „Възраждане” в парламентарна зала. Ако твоето име е „Граждани за европейско развитие на България”, не трябва да си сътрудничиш с партии, изповядващи ценности, обратни на твоето име”, подчерта още той, цитиран от novini.bg

„Невинаги се разбираме с ГЕРБ. Когато се разберем за среща в петък в 10 часа, това значи среща в петък в 10 часа, с или без закуска, с или без имунитет”, коментира той неуспешните лидерски срещи между ПП-ДБ и ГЕРБ.

Той подчерта, че борд по номинации ще може по прозрачен начин да обясни кой кого е номинирал и защо. „Доникъде сме все още с него обаче.”

Президентът Зеленски е добре дошъл у нас. Той е лидер на държава във война, неговата сигурност е изключително важна. Самата вероятност да дойде у нас е изключително важен знак. Той не ходи където и да е. Това преди всичко е израз на благодарност, каза още Лорер. По думите му българските боеприпаси вероятно са спасили хиляди животи в Украйна.

„Важно е България да се освободи от едно оборудване, за което сме платили на Русия прескъпо и няма да го ползваме. Проектът „Белене” очевидно няма да се случи. Икономически за нас е чудесно да си възстановим средствата”, коментира той идеята да продадем оборудването на централата на Украйна.
„Всички държави в НАТО помагат на Украйна, но не искат да влизат пряко в конфликта. Има желание за членството на Украйна в НАТО, но след края на конфликта. Декларацията ни в тази подкрепа ще бъде прието с голямо мнозинство в НС”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Плашимир

    207 16 Отговор
    Много противен тоз,бе!

    Коментиран от #58, #62, #80

  • 2 мухаха

    129 13 Отговор
    Я Я тоя се появи ... викам и тоя изчезна като дамаджан и наррккоманчетто
  • 3 Анонимен

    172 12 Отговор
    Много противен евреин !С жена му са вечните кандидати за добре платена държавна работа!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Руснаков

    106 7 Отговор
    Лорер....манипулира се лошият маТриал...не се манипулира този който е наясно с ползите....Все една и съща....
  • 6 Хаххах

    148 6 Отговор
    Е като е евтин пиар пуснете го на местните избори.Или вие усърдно ни пазите да нямаме собствено мнение!!

    Коментиран от #19

  • 7 гого

    159 8 Отговор
    Тези хора потъпкаха най-демократичното - референдума!
  • 8 Нее

    131 8 Отговор
    Има критична маса по закона за референдумите. Не може да пренебрегвате правото им да се произнесат по този въпрос! Дължите им и дебата, който заметохте под килима!
  • 9 Мутри вън

    112 8 Отговор
    Заслужавате огромен протест всеки ден пред НС!
  • 10 Дрън дрън та пляс

    14 110 Отговор
    народа е прост и се връзват на израждане без да знаят че после ги чака разграждане

    Коментиран от #21

  • 11 Този е говорител на посолствоТО

    123 19 Отговор
    Вчера правна комисия отхвърли предложението за провеждане на референдум за лева! Възмутително е как една малка група хора смятат, че техният глас тежи повече, отколкото гласът на над 600 000 български граждани. Тълкуването на закона превратно е посегателство върху основното демократично право - правото на глас. Това е разликата между демокрация и диктатура. Вероятно предстои референдумът да бъде отхвърлен и в пленарна зала в петък.

    Но Възраждане няма да остави въпроса с референдума без реализация. Знайте, че при конституционна жалба (подготвена), ... това ще доведе до принудителен указ от президента и референдум заедно с местните избори. Референдумът ще се случи, по закон няма как да бъде спрян - просто ще паднат много псевдо демократични маски. - Станислав Калейн.

    Коментиран от #53

  • 12 Някой

    75 4 Отговор
    Да, а вие даже не си давате труда да се опитате да манипулирате хората, а карате през просото. Нагло и безмилостно. Като истински мафиоти.
    Браво на вас. После да не ревете, че пак цвета на нацията е избит?
  • 13 Софиянеца

    109 6 Отговор
    Как е възможно да отхвърлят референдум при това задължителен?!
  • 14 Даниеле

    115 4 Отговор
    я обясни кое му е незаконното на референдума?Що за глупост?Незаконен, защото бил против Европа,против европейското бъдеще!?Това ли са ви правните аргументи?Вие сте пълни неграмотници!Съжалявам хората които са се подвели по вас!
  • 15 Катя

    102 6 Отговор
    Възражда ли се фашизмът в България?
    Кой и защо иска да забранява референдуми, журналисти, медии и партии?
  • 16 И кое

    91 4 Отговор
    е противоконституционно на референдума? Какво пречи пряката демокрация на конституцията? Противоканституционно е да играеш за чужди интереси, криейки се зад конституцията!
  • 17 Анонимен

    69 2 Отговор
    Тези променкаджиий не спряха да обикалят от сутринта.Те си мислислят,че като харесват на раз...тната Лена харесват и на народа.Идиота,който не може да свърже едно изречение и този евреин трябва сами да осъзнаят,че отвращават вече!Само Настимир евтиното кюфте го нямаща тази сутрин при продажните телевизии
  • 18 Жоро

    45 4 Отговор
    Намерете разликите

  • 19 Петър

    18 3 Отговор

    До коментар #6 от "Хаххах":

    Евала за коментара.
  • 20 провинциалист

    72 4 Отговор
    Референдумът би бил евтин трик само в случай, че Възраждане имитират дейност, играят заедно с хрантутниците и целта всъщнос е да се имитира дейност. Тепърва ще видим дали това е така. А Лорер като представител на партия, която за пореден път управлява без в действителност да е спечелила изборите, трябва най-малкото да бъде игнориран.
  • 21 Значи

    40 5 Отговор

    До коментар #10 от "Дрън дрън та пляс":

    си по умен от 600 000 х.д.!?!
  • 22 нннн

    65 5 Отговор
    Партиите, които саботират законния референдум трябва да бъдат наказани жестоко на местните избори. Не заслужават ни кмет, ни общински съветник.
  • 23 мхааа

    12 49 Отговор
    Комунягите с един такъв фалшив референдум през 1946г. премахват монархията. Та от тогава референдумите не са на особена почит.

    Коментиран от #24, #28

  • 24 не думай

    48 6 Отговор

    До коментар #23 от "мхааа":

    На мен монархията не ми липсва, понеже по същия начин ни е натрапена.
  • 25 Вървим

    52 6 Отговор
    към джендърска диктатура!
  • 26 Мисля

    47 5 Отговор
    На сем.Лорер намериха ли им скъпоплатена работа,че все по телевизиите висят?...въпрос за референдум
  • 27 Този е говорител на посолствоТО

    72 6 Отговор
    За Белене:Това е проекта за решение. Тези агенти искат на 100% да прекратят изграждането на АЕЦ Белене и да ни вържат към Уестинг Хаус, ако може завинаги. Тук лъсна и другата мантра, че реакторите не можели да се ползват, били опасни и т. н. Ако е така, защо ги продаваме?
    Тук не е въпроса за пари, защото 1во от Уестинг Хаус ще купят реактори за много по-висока цена, 2ро Уестинг Хаус не си взима отработеното ядрено гориво, както Русия и ще се напълним с радиоактивни отпадъци.
    Целта на това движение е:
    - Да се прекратят взаимоотношенията с Русия на 100%.
    -Да покажем малко евро-атлантически "мускули", помагайки на режима в Киев.
    -Да нямаме алтернатива освен да купим реактори от Уестинг Хаус и да сме зависими от тяхното гориво в бъдеща супер неизгодна сделка.
    -Управляващите са се навели по искане на американците с цел след това да купим техни реактори за 30 млрд. лева. или 60 пъти по- висока цена. ГЕРБ, ПП и ДПС майките си са готови да продадат на Украйна.
    -Това ще го плащат поколения наред - правете си сметката за какво гнусно предателство става въпрос. - Стоян Таслаков

    Коментиран от #118, #209

  • 28 Комунягите

    6 5 Отговор

    До коментар #23 от "мхааа":

    отдавна умряха!

    Коментиран от #48

  • 29 оня с коня

    29 2 Отговор
    простия лорер!!! и как ме манипулират!!!
  • 30 ами да кажа

    35 2 Отговор
    айде доразпродавайте държавата че не остана рушете грабете нали за това сте там да забраните и българския и нищо да не ни остане
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ван Дал

    41 2 Отговор
    Лойрер, вие сте евтин пиар трик на Козяк, но този трик повече няма да сработи!
  • 33 дори това не проумяваш

    27 2 Отговор
    Чам , това дето го твърдиш се отнася не до Възраждане , а до значителна маса от народа - 604 000 и още много други , които мислят така , но по една , или друга причина не са имали възможност да се включат в подписката . Защо тогава , щом е евтин пиар трик на Възраждане , правите всичко възможна , дори и нарушения на законите за да не допуснете провеждането на референдум
  • 34 Анонимен

    35 3 Отговор
    Този,Идиота и Гея ги подаряваме на Зеленски.Ако ги вземе ще му подарим и Лена и жената на Евреина.

    Коментиран от #91

  • 35 Браво Лорер

    37 3 Отговор
    Референдумите в България са незаконни. Искате да слушаме само назначените българофоби като теб
  • 36 Kалинка

    33 4 Отговор
    Най- големия трик беше да уредиш жена си на добре платена работа. При предишното управление успя, а този път не ти се отдаде, дори сам претърпя провал, обаче показа на всички, за какво се бори ПП. Продажници и предатели вън!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 кеф

    7 30 Отговор
    Копейките превъртяха от злоба, че им объркаха сметките. Ще трябва да връщат пари на пасола за несвършена работа.
  • 39 тука има --тука нема

    8 21 Отговор
    Който е крал много левове и се страхува, че при обмяната ще трябва да доказва произхода им няма как да не се притеснява от еврото.

    Коментиран от #86

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 зелю

    26 3 Отговор
    ТОЯ ОТ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПАРОДИЯТА ДА СИ МЪЛЧИ ЧЕ ПО ГОЛЕМИ МАНИПОЛАТОРИ И ПРОДАЖНИЦИ ОТ ТЯХ НЯМА
  • 42 дядо поп

    30 6 Отговор
    И да не би "Възраждане" да си измислиха подписите на хората поддържащи лева?
  • 43 Танас

    12 6 Отговор
    Прост народ, слаба държава
  • 44 шубето е голем страх

    24 3 Отговор
    Бих ви предложил на вас един " скъп " пиар трик , пускайте референдума тогава , а не газете законите да го препятствате .
  • 45 ахааа

    24 4 Отговор
    долна мръсна гнида
  • 46 От село Бояна

    9 20 Отговор
    Явно идва края на руските шпиони в страната .
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 библиотекар

    7 16 Отговор

    До коментар #28 от "Комунягите":

    Я отиди в президентството при зеления чорап, пука се по шевовете от такива и са все дърти.

    Коментиран от #56

  • 49 какъв

    25 4 Отговор
    противен гнусен тип този от снимката
  • 50 аман от лъжи

    26 2 Отговор
    ...аз бих попитал този ментяга / от менте-фалшиво!!!/ за какво бъдеще говори-своето ли или на българите?!!! От 2007 г. сме в този съюз и днес коя система, или коя функция на държавата ни е в ред и работи? Защо сме на последно място в този съюз. Ако се потърси в статистиките през 1939г. / считана за най-успешна!!!/ - България е на предпоследно място в Европа / пред Албания!/ по доходи и стандарт на живот-нещо да се е променило ?!!!!!!

    Коментиран от #88

  • 51 мммм

    28 4 Отговор
    Тоя мургавия еврейн Лорер какво прави в Българския парламент? Сатана мръъъсна марш от Българския парламент! Виждаме какво правите в Украйна, виждаме Зеленски, виждсме сащ командвам от еврейте , виждаме Исрел какво правят в Сирия и Палестина!
  • 52 Лорка, обаждаха се

    12 13 Отговор
    за жената.
    От Федералния резерв в Америка.
    От Кембридж и от ЦЕРН, ония с ускорителите.
    Много била уман и кадърна та искали да я назначат.
  • 53 реру

    31 9 Отговор

    До коментар #11 от "Този е говорител на посолствоТО":

    "... това ще доведе до принудителен указ от президента..."


    Типично болшевишки мераци... Когато станем обаче президентска или поне полупрезидентска република...

    Коментиран от #102

  • 54 алооо пенкилера

    22 13 Отговор
    като небългарин замлъкни за българския лев, отивай да даваш акъл за шекелите
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 При

    14 0 Отговор

    До коментар #48 от "библиотекар":

    него е пълно с палячовци от НПО-та!!!
  • 57 кокорчо

    21 3 Отговор
    За този се убиха да търсят хранилка че и за женаму а може би и до девето коляно а той ми разправя за манипулации измамник.
  • 58 Дааа

    28 3 Отговор

    До коментар #1 от "Плашимир":

    Небългаринът обижда всички, които са се подписали за референдума! Будали, които ги манипулират- това казва българофобът на американска служба!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Баш софиянец

    22 4 Отговор
    Абе при това количество подписи сте ДЛЪЖНИ да го проведете, без значение дали ви харесва. А какво бъдеще иска решава българския народ, а не шепа изменници и предатели. Не е тоя човека който ще казва дали бъдещето е европейско или лунно, или друго. Питайте хората, те ще си кажат.
    Впрочем Европа се разпада и разлага, тоя некво бъдеще бълнува!

    Коментиран от #74

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 нпо агент

    25 4 Отговор

    До коментар #1 от "Плашимир":

    откъде ги изкопаха тези от ПП..изведнъж пръкнаха..цял ден по медии...нямаме журналисти, а имаме подлизурковци.гледах този тази сутрин..после на другия канал баш шарлатанина..К П...удариха дъно под титаник..
  • 63 лайнорер

    18 3 Отговор
    ще лапаме докато можем
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 загрижения той

    19 4 Отговор
    Лорерчо с едната мисъл клета , че може да не угодят на американците .
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 на оружие братя копейки

    6 14 Отговор
    Аз съм бай ви Ганев/цончо/ със златна тъща и сребърен син. Вече му купих апартамент сега искам да му купя и нещо по чужбина да не се мъчи детето. Нали за това станах депутат и трябва да остана още няколко години и очаквам вашата подкрепа.
  • 70 Наглия

    24 4 Отговор
    Мазен предател! ОТВРАТ!
  • 71 аеее

    1 11 Отговор

    До коментар #65 от "До цензуриста":

    Обръкал си дръжавата пряката демокрация е при бае ви Путя, тамо правят референдуми.
  • 72 ВЪПРОС?

    22 3 Отговор
    Тоя тъмния Лорер има двойно гражданство българско и изрелско! Как го вкараха и продължава да стои в българския парламент??
    Изгонете го от българския Парламент, този е Изрелски агент!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Ти баш софиянец ?

    0 8 Отговор

    До коментар #60 от "Баш софиянец":

    И ти светиш със смартфона си като ходиш до 00.
  • 75 ФИЛИП ГЕОРГИЕВ

    19 2 Отговор
    120 ДНИ ИЗКАРАХ НА ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ТИKBАTА И КАСКЕТА. СЕГА СЕ НАДЯВАМ СЪЩАТА ТАЗИ OTBPAТИТЕЛНА ТИКBA ДА ИМ ПОДЛЕЕ ВОДА И ДА ПРИКЛЮЧИ УPOДЛИBOТО ПРАВИТЕЛСТВО.
  • 76 Лорер лицето на корупцията

    18 2 Отговор
    "Евтиния пиар" ще ви излезе скъпо! ПП ДБ ГЕРБ и ДПС ясно показахте, че не зачитате Конституцията и волята на народа да има референдум, за което ще си понесете последствията.
  • 77 да попитам умнокрасивите

    21 2 Отговор
    защо ви е страх от референдума?!? той си е пряка демокрация! нали според вас 50+ са за еврото, тогава какво, затвърдете го, мишоци такива!

    Коментиран от #89

  • 78 Така

    21 2 Отговор
    Много мръсно и долно дребно човече...помияр
  • 79 ха, ха, евроатлантик

    16 1 Отговор
    „„Важно е България да се освободи от едно оборудване, за което сме платили на Русия прескъпо и няма да го ползваме.“ значи ще цакаш украйната със скъпо и прескъпо оборудване?!? малей, ако разберат от посолствоТО
  • 80 Бай Митко

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "Плашимир":

    Като две капки вода са със Соломон Паси. Лика прилика, че и от една порода са нали.
    Сакскобургготски ни изтрака за 800 дни и се махна, но от тези отърване няма.
  • 81 Политкоректен

    21 1 Отговор
    А референдумът в Швеция също ли беше евтин PR? Ама там правителството се съобразява с волята на народа.
  • 82 Резерв

    24 1 Отговор
    България не е събирала 70 милиарда резерв, с глад и лишения-Валутен Борд, за да изплюскате 20 милиарда резерв и 50 млрд и активи да ги подарите на ЕЦБ, и помощи за Украйна, което ще ни струва прюс един милиард фонд помощи, плюс 2 милиарда вноска ЕС. Тези пари са за защита на финансовата ни система при поредната идваща финансова криза, а не за да ги подарявате. Никой не ви е избирал с "ала бала" и "коне". От "врътката" с унищожаването на БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ЕДИНИЦА, имат полза само политици - дългови спирали и кредити на поразия - вече неизгодни лихви по заеми - сценарий Гърция, и банкери отпадане резерв в банки, увеличаване на финансови спекулативни инструменти, безобразно раздавене на кредити. Не говорим за ЦИФРОВО ЕВРО, част от много по-голям план, с цел тотален контрол и редуциране на населението. 4-ри щата в САЩ отказват CBDC - еквивалент на цифрово евро, Румъния, Полша, Унгария, Чехия отлагат. Народът е СУВЕРЕН, а не шепа неизбирани и нелигитимни "управленци". Извършвате духовен преврат - ЛГБТ обучение у-ща. Извършвате финансов преврат - цифрово евро. Извършихте държавен преврат: "ала бала и коне". Извършвате военен преврат, въоръжаване на страни в конфликт. Не знам, докога народът ще ви търпи, освен гонения на журналисти, цензуриране на неправоверни медии, политици и икономисти. Ходете си с мир, заедно с ДПС, ДБ, СДС и ГЕРБ.
  • 83 Такива неща

    18 2 Отговор
    Можеш да каже само някой антибългарин
  • 84 Разбрахте ли сега

    14 1 Отговор
    Според този мазник, "демокрацията" за която уж се борил, не означава че народът има право на референдум. Ето за такива някои си дадоха гласа. Позор!
  • 85 Дрифт

    12 2 Отговор
    Пак ли тоя некадърник, абе пращайте го да копа на полето.

    Коментиран от #95

  • 86 Ал Бунди

    6 6 Отговор

    До коментар #39 от "тука има --тука нема":

    То за това цончо гелосаното побърза да купи за 100 000 еврака апартамент на сино си Силвестър/ какво Възрожденско име само, а/....ама хак да им е на голите шарани, дето ги къцат на гола кука
  • 87 ИНЖ

    0 19 Отговор
    Приемането на еврото е част от договора ни за влизане в ЕС. Т.е. да се запитаме трябва ли да се уважават и спават договорите или не????

    Коментиран от #90, #117, #131, #142

  • 88 Абе

    1 5 Отговор

    До коментар #50 от "аман от лъжи":

    Освен макетата,няма да намериш никой друг от бившите соц страни,да се съгласи с мнението ти.С правилните политици,бирата е европейска,не болшевишка.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 България не иска да зависи от Европа

    14 1 Отговор

    До коментар #87 от "ИНЖ":

    В договорът не пише кога да приемем еврото, така че тия адвокатски врътки ги предавай на врабчетата. Много други страни не са приели еврото, не сме първите открили топлата вода.
  • 91 Бай Митко

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "Анонимен":

    То има много напаст за подаряване, за което ще трябват композиции бая.
  • 92 Бинго

    2 2 Отговор

    До коментар #89 от "Да питам честните калутки възраждане":

    По данни на посолството.

    Коментиран от #98

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 От Варна

    17 0 Отговор
    Не мога да повярвам , че има такива мръсни души като гореописания индивид! Днешният ден е тъжен за мен с новините. Те удрят в лицето ми плесница от тези, които са избрани да направят нещата в държавата ни нормални. Показват, че аз нищо не знача за България, нито моето мнение, нито моите разбирания! Отчайващо, вече благославям решението на децата ми да емигрират преди години. Компания безродници предават интересите на народа си. Спрях телевизора за следващите 3 дни. Хайде, ще изтриете и това различно от вашето мнение, но поне ще го прочетете.
  • 95 Ти пък

    6 1 Отговор

    До коментар #85 от "Дрифт":

    Евреин да копа?
  • 96 тоз,с боята..

    7 1 Отговор
    Много мазен,они за тва го не взее в брюксел..оти знаат че първо ще уреди мазната,после дедо и баба.,не могат депутатите да решават против бг.лев,има държави в съюза,където не са въвели единната валута.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Тук има там няма

    2 9 Отговор

    До коментар #92 от "Бинго":

    Невалидни са близо 22% от подписите, които партия "Възраждане" събра за свикване на референдум за еврото. Проверката на ГРАО е установила, че 21.9% от подписите са със сгрешени лични данни, на непълнолетни, на затворници или на починали хора. Данните бяха потвърдени от Министерство на регионалното развитие.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Да да

    0 8 Отговор
    Всеки си държи парите в банката в сметка в евро. Иначе на думи никой не иска евро.

    Коментиран от #113

  • 101 Ха ха ха

    6 0 Отговор
    Чифутско дрънканици
  • 102 Нещо си се объркал

    9 19 Отговор

    До коментар #53 от "реру":

    болшевишко е да отхвърляш референдуми, а не да спазваш закона

    Коментиран от #115, #116

  • 103 Малчо

    15 0 Отговор
    Щом сте сигурни в европейското бъдеще, аз не виждам проблем референдума да се проведе.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Незаконен е всеки,

    11 0 Отговор
    Който подтиска гласът на народа, от който толкова много се страхувате, г-н Лорер.
  • 107 Хохохо

    13 0 Отговор
    Лорер българина да не казва кое е законно или не фаши.ст мръсен.уж сте демократи а ви е страх от мнението на народа.
  • 108 Тапа Нар

    10 0 Отговор
    и в Швейцария ли манипулират народа си, че решават всичко на референдум? А в Норвегия пака така ли? Опорките ви са като за първолаци
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 демокрация

    7 0 Отговор
    "Демократите" за пореден път се СТРАХУВАТ от РЕФЕРЕНДУМ! "Лош човешки матриал..." Както беше казал преди години един смел български лидер... който се превърна в Зайко Байко с примка на шията.....
  • 111 Минувач

    12 1 Отговор
    Референдумът за еврото бил против Европа - хах, значи и Румъния, която отложи разглеждането за приемането на еврото за 2029, също е против Европа или пък Полша????? Защо никой не дава примери с тези държави, а само и единствено за Хърватия, чийто дълг към БВП е огромен и съизмерим с този на западните държави, а не нисък, като нашия или румънския? А за Белене - ако ни е сме станали враг за Русия и няма кой да ни направи централата, то как тогава тези руски реактори ще са от полза и за Украйна, която също вече е враг за Русия. Кой ще обслужва тези реактори, части и ремонти в Украйна и там няма да е проблем, а тук щял да бъде? Явно е, как ни колонинират още повече - фискално с еврото, енергийно с недопускане на нов АЕЦ, когато всички около нас строят такива, а отдавна вече ни покориха и военно, оставяйки ни без армия, икономически, медийно и политически.
  • 112 ИбиСа

    2 0 Отговор

    До коментар #109 от "Абе възражданецки шм@кер ":

    недействително се води ако някой си е написал егн-то мърляво и не се чете. И кво?
  • 113 111111

    1 4 Отговор

    До коментар #100 от "Да да":

    И каква е драмата?

    Всяка коза на свой крак; в смисъл - има избор: Кеф ти евро, кеф ти лева, кеф ти злоти, кеф ти крони, кеф ти долари.

    Къде е драмата!
  • 114 ИСКАМ ЛОРЕР НА КОЛ !

    8 6 Отговор
    ПРЕПЕЧЕН !
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 реру

    22 2 Отговор

    До коментар #102 от "Нещо си се объркал":

    ЗАКОН ЗА ПРЯКО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ
    "
    ...
    Чл. 14. (1) Президентът на Републиката в срок до един месец от обнародването на решението на Народното събрание за произвеждане на референдум определя датата на референдума, която не може да е по-рано от два и по-късно от три месеца от датата на обнародване на решението на Народното събрание.
    ...
    "
  • 117 провинциалист

    2 3 Отговор

    До коментар #87 от "ИНЖ":

    Не е част от договора. Следващият път се позови на член и алинея от договора.
  • 118 бай Иван

    18 1 Отговор

    До коментар #27 от "Този е говорител на посолствоТО":

    Как си представяте драги ми съграждани ,че една Украйна във война , с такива дългове да тръгне да купува български реактори за 1.3 милиарда долара, а? Ние какви сме според това правителство ? Някакви ид.оти хванати от гората ли? Само да отбележим ,че това оборудване в момента струва минимум два пъти повече /ако трябва да го продаваме/. За нас било скъпо и неизгодно, но било изгодно за Украйна, а? Ето Ви ги умнокрасивите жълтопаветници за какви ид. оти ни имат? Защото Уестинг хаус искат да ДАРИМ на Украйна това оборудване / първо ще кажат ,че го продаваме и след това ще гласуват поради тежкото състояние на Украйна,че го даряваме като потдкрепа / и да купим техни реактори на КАКВАТО цена ни определят ! ТОВА Е ЗАМИСЪЛА НА ПОСОЛСТВОТО.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Евреин

    7 3 Отговор
    И този и пасито.... Един дол дренки
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Васко делчев

    11 0 Отговор
    На този шебек кой ще му обясни, че това е народната воля, а не неговите глупости. Евтин пр сте вие. Пълна загуба на материя и пространство.
  • 127 Кочо

    4 0 Отговор
    Щом ти чифутино казваш, значи е така!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Стеф

    1 8 Отговор
    Не е прав Лорер. Лева им трябва, защото с въвеждане на еврото ще стане трудно да доказваш доходи или как преживяваш, когато всичко отива за покриване на заеми. Сега е добре на хартия всичко е чисто, особенно за новобогаташите от Възраждане.
  • 130 И кой

    5 0 Отговор
    изобщо им се връзва на тия ?
  • 131 111111

    7 0 Отговор

    До коментар #87 от "ИНЖ":

    А бе от де ви изравят такива.

    Никъде в договора за приемане на БГ в ЕС не пише че еврото трябва да се приема веднага след подписването. Записано е че трябва д а се приеме някога.
    Кога ли: Питай Полша, питай Дания, Чехия, Унгария. Питай, де.
  • 132 аврам

    6 1 Отговор
    Несериозно е ,евреин да ни говори за евтини трикове
  • 133 бай Иван

    6 2 Отговор
    И ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО НЯМА И НЕ МОГА ДА ПРОСТЯ НИКОГА НА ПРЕЗИДЕНТА Е ,ЧЕ НИ ДОКАРА В УПРАВЛЕНИЕТО ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ И ИЗМАМНИЦИ. ПРЕЗИДЕНТА ДЪЛЖИ ОТГОВОР НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО КОЙ И КАК ПРОБУТА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ? .НИКОГА НЕ СЪМ СИ ПРЕДСТАВЯЛ ,ЧЕ ЩЕ СЪМ ПО СЪГЛАСЕН КРАДЦИТЕ НА БОЙЧЕТО ДА СИ БЯХА ОСТАНАЛИ В УПРАВЛЕНИЕТО/нямаше да имат мнозинство/.СЕГА ИМАМЕ ДВАМА БОЙЧЕТА/безобразен крадец и не по-малки, но с по-миловиден вид крадци от другата страна/. И МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА ДА СИ УПРАВЛЯВАТ КОЛКОТО РЕШАТ.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 ами питай

    7 2 Отговор

    До коментар #134 от "Важно е":

    народа, нали за това е референдума! глас народен, глас божи! ама явно ви е страх от резултата, нали така?!?

    Коментиран от #150

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 йхнкхйких

    6 1 Отговор
    Този в главата прилича на гъгрица !
  • 139 абе,

    4 1 Отговор
    тая опорка с копейките я кажете как става?!? нали отрязахте банковата система на рашките?!? или те кво, карат с кашони рублите тука и се редят хората на опашка пред посолството?!?
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Абе гогото,

    2 6 Отговор

    До коментар #135 от "гого":

    Подлоги са копейките, защитниците на руските интереси в България. Коя ти е родината, възражданеко?
  • 142 Бор Сук

    2 0 Отговор

    До коментар #87 от "ИНЖ":

    по-плоска опорка не може ли да намериш? Я опитай?
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Законите и конституцията

    6 1 Отговор
    Не са над волята на народа!!! Законите са направени да служат на народа и са спрямо неговите желания и виждания!! Тоест няма как едно решение на народа да е противозаконно!!!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Я у лево

    8 0 Отговор
    Бе,КИП а джията.Белгия,каква е като държава - антиевропейска,като е заложила изрично условие, да не влиза изобщо в еврозоната.Къде е централата Ви,на вас- Ееропейците,на остров Тамбукту,навярно,а? Поляците,Унгарците,съседна Румъния,те също ли са антиевропейци? Референдума бил противоконституционен? С кое бе, носестия? Вашите изхвърляния са противоконституционни.Чудя се ,що за народ сме,та не ви сметем докато още е рано,че във такъв екшън ще ни вкарате,ако врътнете и ротацията.Вие сте тотал щета за всеки българин.Цунки- гунки,за да изпълните на сто процента козяшките директиви.След това,както сами си признахте с ала бала...Да изпълним програмата за цял мандат,след това всеки на своя океански остров!"
  • 148 и как

    5 10 Отговор

    До коментар #143 от "абе бг грижовния на РФ":

    я подарява на русия?!? с това, че лева остава разплащателно средство?!? значи полша и чехия са руски?!? смях, та смях! ако някой е виновен за всичко в света, то той е руснак!

    Коментиран от #158

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Важно е

    2 13 Отговор

    До коментар #136 от "ами питай":

    На незаконни референдуми не участвам, възражданеците като фашистка организация, са по незаконните действия.

    Коментиран от #152, #177

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 111111

    1 0 Отговор

    До коментар #150 от "Важно е":

    Дрън-дрън.

    ПС
    Какво ли означава "дрън-дрън"?
    Подсказвам - ДВЕ неща.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 111111

    4 1 Отговор
    Ти да видиш....
    Ако някой започне с аргументи да надприказва евролюбителите ,,, МОД-ът си знае работата.

    Евролюбителите не трябва да се надприказват. Всякакви опити са недопустими. Страхът е голема работа.
  • 157 Абе възражданецки шм@кер 

    1 10 Отговор

    До коментар #154 от "бай Иван":

    Екстремистки организации не виреят в България. Продължавай да агетираш за насилие и безредици и после ми се драскай за патриот, лъжепатриоте, развяващ руския флаг.
  • 158 реру

    16 2 Отговор

    До коментар #148 от "и как":

    "... значи полша и чехия са руски?!?..."


    За по-убедително можеше да сравниш и лустрацията в Полша и Чехия с тази в България...

    Коментиран от #165

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Жалък шмекер от ПП

    9 1 Отговор
    Този намериха ли му работа или то некадърника е еднакво добър за всяка работа?
  • 165 ИбиСа

    0 15 Отговор

    До коментар #158 от "реру":

    само дето темата е за рефеендуми, троляга
  • 166 Гого

    6 3 Отговор
    Хора кат тоз, Сюлейман Паси, Шулева ..... създават на достоен народ лошо име
  • 167 фбр

    8 2 Отговор
    Скапан продажник ! Като си толкова сигурен защо не гласуваш за референдума и да се насладиш на резултата ! ? Ама не ти стиска , защото няма да си заслужиш паричките от Козяк !

    Коментиран от #174

  • 168 Тодоров

    11 3 Отговор
    На този не му се отвори парашута никъде, нито в новото правителство, нито комисарско място в ЕС. Аз бих казал обратното, приемането на еврото е евтин еврейски пиар и финансов трик. Лорер (дано не сбъркам фамилията), баламите в България умряха и обясни на нас простите защо страни като Чехия, Швеция, Дания, Унгария и няколко други, доста по-развити от нас, не се натискат за еврото. Дори Орбан изрично подчерта, че ще приемат еврото, когато доходите на унгарците станат поне 90% от тези на западноевропейците. Набедените юристи от правната комисия на НС да не се правят на дръж ми шапката и да не опитват да саботират РЕФЕРЕНДУМА. Събрани са достатъчно подписи за ПРОВЕЖДАНЕТО МУ и се съобрезете с волята на народа. Недоволството от посещението на Зеленски ще избледнее пред недоволството от възможността да гласувате против РЕФЕРЕНДУМА.
  • 169 Ти пък си евтин еврейски трик

    5 2 Отговор
    и чиста проба службогонец!

    Коментиран от #170

  • 170 111111

    1 1 Отговор

    До коментар #169 от "Ти пък си евтин еврейски трик":

    Айде сега.... стига с обидите.

    Моля за повече уважение към умнокрасивите. И към жълтопаветниците.
  • 171 лорере,

    5 2 Отговор
    виж си физиономията, която не може да ти служи за пиар, очевидно!
    Щом не ви отърва нещо, го квалифициране негативно. А КАКВО да кажем за вашата КРАДЛИВА свита, потомци на комунисти, които се изложиха тотално пред хората?

    Коментиран от #172

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Ани

    6 2 Отговор
    Проблема е ,че ЕС иска да контролира паричните потоци в България и както сме на дъното по всички показатели ще затъваме все повече и повече. Това не добър избор за най-бедната страна в ЕС.До сега ни крепи валутният борд,а с приемането на еврото се превръщаме в бедна африканска държава и може би това иска Германия,Франция и компания.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 ИванчоI-ви

    4 2 Отговор
    Чужденецо! Евтин си ти, щом душицата си продаваш за пари !
  • 176 Ха ха ха ха

    7 2 Отговор
    Тая ционистка гъба мухоморка какво се опитва да лъже/маже като обрано моше?!!! Тоя още ли е хазарско гражданство или кога го е сменил?! ТАКИВА НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ, да не говорим в политиката на страната.
  • 177 между_другото

    9 6 Отговор

    До коментар #150 от "Важно е":

    Референдумът не е незаконен. Незаконно ни присъединихте към ЕС без референдум!
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 пенко

    4 0 Отговор
    НЕГОВИЯТ НАРОД -МАНИПУЛИРА БЪЛГАРСКИЯ ОТ КАКТО СМЕ ПРИЕЛИ ХРИСТИАНСТВОТО --СЕМИТЪТ ЦИОНИСТ ОТ МОСАД - ДА НАПРАВИ ЗАТВОРЕН ЦИКЪЛ НА СЪЩЕСТВУВАНЕ - ЗАВИРАЙКИ ГЛАВАТА СИ В .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 180 Яяяяя

    5 1 Отговор
    Ако го беше казал някой друг да му повярва човек. Ама на тоя все едно на Баце и Шиши да вярваш!
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 сноу

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Този е говорител на посолствоТО":

    Че то това е абсолютно същото каквото извършиха т.н. палячовци с армията -опустошиха казарми ,въоръжение което сега струва милиарди нарязаха на скрап и напълниха гушите на знайни и незнайни майцепродавци, баламосвайки народа с някакво си измислено нато ...Сега пък баламосват с някакви митични ефки, дето още не били измислени..Но зад всяко баламосване стои една стройна група от измамници, които предвидливо си купуват най ефективните инструменти на измамата -телевизиите..
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол