10 Юли, 2023 10:48 4 062 216

Радев: Плановете на кабинета за Украйна ще оставят без запаси армията ни за години напред

  • румен радев-
  • управляващи-
  • мнение-
  • позиция-
  • партньорски държави

"В тази ситуация най-лесно за мен беше да не провеждам такава среща, но това не е добър сигнал за България, не е добър сигнал и към 300 000 българи в Украйна. Така че аз се надявам Министерски съвет да спазва елементарните правила на протокола и вбъдеще такива събития да бъдат съгласувани", коментира държавният глава за срещата със Зеленски

Радев: Плановете на кабинета за Украйна ще оставят без запаси армията ни за години напред  - 1
Снимка: БГНЕС

Плановете на кабинета да даде на Украйна стари снаряди от складовете на нашата армия и да ги замени с нови, ще остави военните ни за години без запаси, защото запълването на складовете е продължителен процес. Това стана ясно от думите на президента Радев, който отговаря на въпросите на журналисти за първи път след визитата на украинския президент Зеленски в София, съобщават от БНТ

Радев заяви, че не езапознат със списъка с военна помощ, която България обмисля да предостави на Украйна.

"Как така изведнъж Народното събрание реши да развърже ръцете на правителството да изпразнят складовете на българската армия? Колкото и да ви убеждават, че те ще бъдат бързо запълнени, това не е вярно. Това са процеси, които отнемат години. Нали не си правите илюзии, че ще имаме ново въоръжение, което ще дойде отнякъде? Вървят скоростни процеси на препланиране, на промяната на критериите, така че да се освободят определени въоръжения и боеприпаси да се обявят за излишни на базата на нови разчети. И тук призовавам управляващите да бъдат много внимателни, защото това касае националната ни сигурност и трябва да проявят отговорност. Средата на сигурност е сериозна навсякъде, но ние по тази логика, по тези планове, които се готвят в момента, ще останем без запаси за дълъг период, години и нека те отговорят каква ще е средата на сигурност у нас през това време", каза Радев.

Държавният глава призова правителството да оправдава претенциите си за единство и прозрачност като обяви намеренията си спрямо помощта, която ще изпратим на Украйна, "а не да се оправдават с г-жа Йотова".

Радев обвини управляващите, че нямат свое мнение и позиция, а следват това на големите партньорски държави.

По повод визитата на Зеленски в София изтъкна, че никога не е отказвал да приеме президент на друга държава, когато има негово настояване. Разкритикува, обаче, Министерски съвет, че не е спазил правилата на протокола и не е съгласувал предварително визитата с президента Радев, а го е уведомил впоследствие.

"В тази ситуация най-лесно за мен беше да не провеждам такава среща, но това не е добър сигнал за България, не е добър сигнал и към 300 000 българи в Украйна. Така че аз се надявам Министерски съвет да спазва елементарните правила на протокола и вбъдеще такива събития да бъдат съгласувани.

Винаги съм защитавал българския интерес, а не на други държави. Въпросът е чии интереси защитават политици от парламента и правителството? Кое задава тяхната политика? Миналият октомври един от президентите от Източна Европа изпрати проект на декларация за незабавна подкрепа на членството на Украйна в НАТО от всички държави в Източна Европа. Тогава отказах да подпиша, защото приемането на Украйна в НАТО преди установяването на траен мир там означава пряк конфликт НАТО-Русия. И тогава се надигна един вой срещу това и сега същите тези яростни критици изведнъж промениха мнението си и приеха моята теза. Въпросът е имат ли собствено мнение и позиция? Защото те безпрекословно следват мнението на големите държави, което в случая е добре, защото те имат разумна позиция, но всъщност нашите управляващи нямат свое мнение и позиция и това е големият проблем. А национално отговорното поведение изисква да имаш собствено мнение", каза Радев.

Той покани всеки, който иска да инициира процедура по импийчмънт, да заповяда, но добави, че водещите политически сили трябва да имат свои позиции.

Продажбата на ядрени реактори на Украйна би затворила целия проект за АЕЦ "Белене", коментира Радев. Той попита на основа на какво се взима такова решение и призова да се обсъдят внимателно всички опции.

"На какво основание за един ден те взеха това решение, на основание на коя енергийна стратегия за развитието на България, на основание на кои разчети и анализ? Тук не ства авъпрос само за реакторите, а за съдбата на този проект и не е ли редно да седнат на масата, да извадят всички опции за развитието на енергетиката ни и тогава да вземат това решение? Има много опции. Служебното правителство, например, води много разговори с Франция, аз лично говорих с Макрон и Франция изпрати меморандум за развитието на Белене като френски проект. Затова да извадят всички опции и тогава да решат", каза Радев.

След решението на Народното събрание относно искането за провеждане на референдум срещу еврото, президентът няма как да вкара това искане повторно за обсъждане в парламента. Това заяви Румен Радев. Според него въпреки процедурните пропуски при гласуването, волята на депутатите е ясна.

Самият президент се обяви в подкрепа на провеждането на допитването за европейската валута и подчерта, че България трябва да влезе в еврозоната, когато е реално готова, а не когато ни се иска и от на всяка цена.

"Не е добре политици в Народното събрание да се правят, че няма подписи на половин милион българи. Това не е добре. След като са изпълнили законовите условия, тези подписи са събрани, е редно да се проведе референдум. Това решение издава страх, пренебрежение и недоверие към българските граждани. Отделен въпрос е дали така трябва да бъде формулиран този референдум. За мен 20 години е прекалено дълъг срок, така както е формулиран. Но усилията на политиците не трябва да бъдат насочени към това как да спрат рефендума, а да убеждават българските граждани, че влизането в еврозоната работи за тяхното благосъстояние", подчерта Радев.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 102 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай ме срам и позор за норода ни

    128 162 Отговор
    Импийчмънт, за теб само, и то много скоро!

    Коментиран от #6, #19, #42, #113, #209

  • 2 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    119 65 Отговор
    ТОЧНО КАЗАНО
  • 3 А президентството

    109 113 Отговор
    сляпо следва все още Москва !
  • 4 Рап

    119 125 Отговор
    Колко е жалък Мунчо!
  • 5 Евала

    111 79 Отговор
    От всякъде! Браво!
  • 6 Срам

    114 81 Отговор

    До коментар #1 от "Бегай ме срам и позор за норода ни":

    Са американските лизачи, наричащи се български политици.

    Коментиран от #180

  • 7 сара

    102 77 Отговор
    Радев следва мнението на една голяма непартньорска държава.

    Коментиран от #22, #103

  • 8 ГРАД ВРАЦА

    59 68 Отговор
    Радев е зодия Близнаци за това на запад говори едно, а на изток друго!

    Коментиран от #15, #16, #24

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гай Турий

    94 63 Отговор
    Днешното продажно правителство, изтъкано от антибългари, излъгали народа ни, намазано с козя мас и слугуващо предимно на жидофашистката наркохунта в Киев, което няма никакви сериозни грижи за България и нашия народ, веднага да пада. Продажното НС да се закрива незабавно. Тия негодяи ще ни вкарат в ТСВ. Долу изкуствената власт на предателите от ГРОП, ПП-ДБ и ДПС.
  • 11 Време е за Възраждане

    74 74 Отговор
    Референдум трябва да има !

    Коментиран от #17, #51, #81, #91

  • 12 МедуZа

    85 87 Отговор
    Радев, видя се какво си мекотело, когато застанеш пред истински лидер!!!! Не може да обвиняваш правителството за това.....

    Коментиран от #73

  • 13 реру

    69 17 Отговор
    "... но добави, че водещите политически сили трябва да имат свои позиции..."


    Всеки ТРЯБВА да има ЯСНИ и ЕДНАКВИ позиции както в България така и в международен план...

  • 14 Както винаги

    66 53 Отговор
    Е прав.идиоти ни управляват

    Коментиран от #101

  • 15 мишо

    47 23 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД ВРАЦА":

    Важното е юмрукът да е вдигнат - днес за едно, утре за друго.
  • 16 СЕРИОЗНО ЛИ, БЕ

    37 16 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД ВРАЦА":

    ТИ ДА НЕ СИ МУ СВЕТИЛ ИЛИ ОТ ПОСОЛСТВОТО ВИ ДАДОХА ОПОРКАТА, ДА Я ПОВТАРЯТЕ КАТО ПАПАГАЛИ?
  • 17 Хасковски каунь

    20 28 Отговор

    До коментар #11 от "Време е за Възраждане":

    И ще има
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Обяснение

    56 42 Отговор

    До коментар #1 от "Бегай ме срам и позор за норода ни":

    Радев иска да каже, че сегашните управляващи са марионетки на посолствата. Защо да е позор, като всички знаят, че това е така
  • 20 Математик

    57 50 Отговор
    По-добре да следваме позицията на големите партньорски държави, отколкото на враговете ни, каквато е Русия!

    Коментиран от #47

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 реру

    63 21 Отговор

    До коментар #7 от "сара":

    "Радев следва мнението на една голяма непартньорска държава."


    Това, че е "непартньорска държава" е по-малкия проблем. По-големият проблем е, че с указ на
    нейния Президент от 05.03.2022 год. България е със статут на НЕПРИЯТЕЛСКА държава...

    Коментиран от #36

  • 23 Софиянски

    49 36 Отговор
    Кой го казва - гумен русофилски зеления чорап

    Коментиран от #30

  • 24 Една

    26 4 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД ВРАЦА":

    зодия с един пожарникар !
  • 25 Фанфан

    42 39 Отговор
    Я тоя изпълзя от някъде...Беше се скрил както обикновено зад плътните пердета на президентството. Тоя е един дървен философ. Явно руските служби го държат с нещо, но с какво трябва да каже Нинова...Тя го предложи.
  • 26 българка

    34 34 Отговор
    Правителството се съобразява с останалите партньори в ЕС и НАТО - нали това се изисква в партньорството, другари бивши и настоящи комунисти? А с кого се съобразява другарят президент - и верният отговор е: с Путин, винаги с Путин, защото Путин е "както слънцето и въздуха за всяко живо същество" - по думите на другаря Георги Димитров! Откъде тръгнахме и докъде стигнахме - пак в началото!

    Коментиран от #44

  • 27 Петър

    39 36 Отговор
    А ти имаш ли собствени мнение и позиция? Не следваш нищо от оная кочина на североизток? Излагаш ни пред цял свят, фатмак такъв, точно заради тебе сме в тая криза от няколко години! ИМПИЙЧМЪНТ!!!
  • 28 Казуар

    35 39 Отговор
    Другарю Радев, знаеш, че декларацията за приемане на Украйна в НАТО не означава, че тя ще бъде приета веднага. По скоро означава, че това е проверка кой кой е. А ти се оказа, че си московец.
  • 29 Пешо от блока

    35 38 Отговор
    А пък Радев повтаря опорките на Кремъл и още не може да осъзнае,че е дотегнал на целия народ от това. Радват му се само шепа руски тролове и четирихилядници.

    Коментиран от #37

  • 30 По добре

    34 18 Отговор

    До коментар #23 от "Софиянски":

    От миришещият зелен наркомански потник.

    Коментиран от #55

  • 31 хахаха

    15 6 Отговор
    "Партньори"? Май едните седят в задната част на сегашните ни управляващи, предполагам затова са "партньори".
  • 32 Зелен чорап!

    27 34 Отговор
    Точно ти следваш позицията на Путлер! Нещастен и посредствен фатмак!
  • 33 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    28 30 Отговор
    Президента на РБ Румен Георгиев Радев, откакто е на поста винаги е имал свое мнение. Факта, че винаги съвпада с това на Кремъл е само досадна случайност!

    Коментиран от #65

  • 34 БОЗА

    20 1 Отговор
    "Въпросът е имат ли собствено мнение и позиция? "

    Трагичният въпрос на съвременна България през последните 34 години "преход"... ;-(


    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)
  • 35 Какви партньорски държави ?

    36 23 Отговор
    България се е превърнала в слуга на запада Каза им да продават Руските атомни реакгтори и тия веднага готови да ги продават и купуват 10 пъти по скъпи ...

    Коментиран от #48

  • 36 сара

    17 4 Отговор

    До коментар #22 от "реру":

    Важното е, че президентите на тези неприятелски държави са първи приятели.
  • 37 Пешо личи

    5 1 Отговор

    До коментар #29 от "Пешо от блока":

    Ти че си от блока.
  • 38 Калитко

    23 23 Отговор
    Радев пак ги " мина " с 200-та.

    Коментиран от #76

  • 39 Българин

    25 36 Отговор
    Очаквам подлите номера на президентската двойка срещу кабинета да се засилят. Те със всички средства ще търсят реванш и възможност отново да управляват. А недоразумението Радев не може да преглътне унижението, че един бивш актьор е 100 пъти повече главнокомандващ 1000 пъти повече президент от него! И понеже е комплексар, който не е обременени с кой знае какъв интелект ще стъпи накриво и ще даде повод за импийчмънт.
  • 40 нннн

    31 13 Отговор
    Не само най- лесно, но и най- правилно беше Радев да НЕ приема Зеленски.

    Коментиран от #66

  • 41 Аралампи

    12 16 Отговор
    Радев: Ако ни нападнат руснаците ще насочвам ракетите им към стратегически обекти....Ето това е посланието му!!!!
  • 42 Кобрата на Пугачов

    23 11 Отговор

    До коментар #1 от "Бегай ме срам и позор за норода ни":

    Да, направете му импийчмънт на президента ! Перфетното ритуално самоубийство !
  • 43 Само питам

    27 24 Отговор
    Близо две години поне веднъж седмично някой руски политик плаши света с ядрена война. Така и не разбрах каква е позицията на другарят Радев относно руските заплахи за употреба на ядрено оръжие? Нали е голяма пацифист и се бори за мир. Или за българските русофили е въпрос на огромна чест той и семейството му да загинат от руска ядрено ракета?
  • 44 ТИР

    27 6 Отговор

    До коментар #26 от "българка":

    Че България ако няма право на мнение,което да е различно от друго в съюза нека изобщо тогава да не бъдат питани,,,
    И това ако го наричаме демокрация и изразяване на свободно мнение,,,,,
  • 45 Мдааа

    19 15 Отговор
    300 хиляди българи в Украйна, обаче на русофилите братята им били кадировците! Хахахаха.
  • 46 Абе

    17 19 Отговор
    Ся са сети за българите в Украйна, а като ги бомбят руснаците си мълчиш!
  • 47 Как

    22 10 Отговор

    До коментар #20 от "Математик":

    като математик сметна, че Русия ни е враг? Покажи стъпка по стъпка как стигна до това заключение?

    Коментиран от #79

  • 48 мдаа

    25 8 Отговор

    До коментар #35 от "Какви партньорски държави ?":

    А още по-лошото е, че господарят на този слуга не поема никакви ангажименти към него, дори не му плаща, а обратно - слугата плаща на господаря си, за да бъде негов слуга. Радев е абсолютно прав за това, че в момента няма кой да мисли за българския интерес, оставени сме на произвола - унизени, смачкани, обедняващи с всеки изминал час и тайно подготвяни за пушечно месо. Преди да успеят да постигнат това, господарите съсипаха образованието и семейство, в резултат на което сега имаме оглупели и наркоманизирани млади хора, които освен за пушечно месо, за друго не стават.

    Коментиран от #52, #164

  • 49 ФАКТИТЕ

    29 11 Отговор
    ЗНАЧИ ПРАВИ СА ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ БТВ, НОВА И ДР., ЧЕ СА ИМ НАРЕДИЛИ В СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ ДА КАНЯТ ХОРА НА ГЕРБ,ДПС, ПП-ДБ ДА ПЛЮЯТ ПО ПРАЗИДЕНТА!
    УСЕЩА СЕ И ТУК, ЧЕ МНОГО КОМЕНТАТОРИ СА ПЛАТЕНИ!

    Коментиран от #54, #133, #210

  • 50 Макс

    17 21 Отговор
    Не е вярно,винаги се е подчертавало че Украйна ще бъде в НАТО само след края на войната. Радев да не се прави на най-големият умник, пак се опитва да се изхлузи .Като не е искал да не е приемал срещата с Президент Зеленски, няма смисъл да се оправдава с българите в Украйна . Нито веднъж Радев не посети Украйна да изкаже подкрепа на българите там . СРАМ !!!
  • 51 Абе

    8 7 Отговор

    До коментар #11 от "Време е за Възраждане":

    Стига Рива ма!
  • 52 Писах ти плюс

    9 13 Отговор

    До коментар #48 от "мдаа":

    Така не съм се смял от седмици!
    6 реда и всичко лъжи и опорки, безаналогов просто!
  • 53 ИНЖ

    15 22 Отговор
    РР е абсолютен демагог и руски глашатай!!!
  • 54 Какво плюене

    9 22 Отговор

    До коментар #49 от "ФАКТИТЕ":

    трябва да бъде бит с камшик Резидента продажен!
    Зеления чоорап Крадев още го боли, че отиде комисионната за Грипените.
  • 55 Абе

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "По добре":

    Ти да не си го душил?
  • 56 Наблюдател

    11 21 Отговор
    Мунчо няколко дни близа рани, та се наложи оня ден вицето Йотова да спасява положението, докато той се съвземе от срещата със Зеленски. Но не му личи да се е възстановил от Шамара, който украинският президент му нанесе само с няколко изречения. Само е станал по-злобен
    и отмъстителен и сега ще вложи цялата си енергия за да свали кабинета за да може отново да управлява. Вреден и опасен е за България и българите
  • 57 Голям смях😂

    6 7 Отговор
    Картинката от стената се опитва да ни каже:"Плановете на кабинета за Украйна ще оставят без запаси армията ни за години напред".
  • 58 Българин

    17 11 Отговор
    Тагарев и компания в затвора

    Коментиран от #61

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Петър

    13 13 Отговор
    РУСКА ОПОРКА!!! ИМПИЙЧМЪНТ!!!

    Коментиран от #68

  • 61 Българин

    12 13 Отговор

    До коментар #58 от "Българин":

    Доброволните руски роби не сте българи а само роби. Ненавиждани от българите и презирани от руснаците, защото знаят, че продалият собствената си родина ще продаде и господарят си.
  • 62 Иванушка🇺🇲

    17 15 Отговор
    Радев показа пред света че е антибългарски президент. Той мрази народа си и раздели хората на агресивни русофили и нормални хора. Зеленски се държа като истински патриот и човек готов да се жертва за народа си. Такъв президент ни трябва смел и да обича хората.
  • 63 Отворено писмо до прецедента

    7 12 Отговор
    От кой се плашиш, че ще ни нападне, руска подл0г0 ? Нима се притесняваш от руските ни "приятели"? Ако е така, изречи го на глад, за да не си жалък. Или подозираш някоя натовска страна, предателю ?
  • 64 Зеленски

    11 13 Отговор
    дойде , видя и победи ! А президентската група на срещата седеше като вкаменена срещу него !
  • 65 🇺🇦🚾🇺🇦🚾🇺🇦🚾

    5 6 Отговор

    До коментар #33 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    🏳️‍🌈🇺🇦💩🚮🚾
  • 66 Зеленски изобщо не искаше тази среща!

    9 5 Отговор

    До коментар #40 от "нннн":

    Той много добре знае отношението на Радев.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Гражданите на БГ

    11 13 Отговор

    До коментар #60 от "Петър":

    Колкото по рано депутатите разберат,че на фатмака трябва да му спретнат "ИМПИЙЧМЪНТ" толкова по добре ще бъде за България и ще си спестят много главоболия от този зъл и политически неграмотен човек!
  • 69 След като Зеленски каза на Радев

    7 9 Отговор
    :Дано не сте на моето място!,веднага трябваше да стане и заедно с хората си да напусне срещата.

    Коментиран от #74

  • 70 Иван

    15 12 Отговор
    Чета и не вярвам на ушите си, все едно говори Митрофанова. Срам ме е от тоя “президент”
  • 71 Безплатен акъл раздавам

    13 13 Отговор
    Лекарството срещу агресивна Русия е само едно....повече НАТО и по-силна европейска армия. Не е както смята нашият гълъб на мира, назначен от руските тайни служби за прецедент на България.

    Коментиран от #195

  • 72 В България няма русофили..

    15 11 Отговор

    До коментар #67 от "Мишел":

    В България има руски подлоги.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Иван

    11 4 Отговор

    До коментар #69 от "След като Зеленски каза на Радев":

    Ми що не напусна като му се караше човека от КГБ Гиндяев?
  • 75 Радослав

    16 4 Отговор
    Ехаа колко бързо сменихте изказването на Радев, за нашите политици, които нямат собствени мнение, а изпълняват чужди интереси. Браво журналя.
  • 76 коко

    2 7 Отговор

    До коментар #38 от "Калитко":

    Само трябва да си Калитко , за да имаш такова мислене. И тебе са те минали с 200.
  • 77 Радев,

    12 4 Отговор
    Всичко хубаво, ама тези снаряди искат и армия и оръжие да ги изстреля. Нашата армия не може да напълни стадион Васил Левски. Подготовката, мотивацията и професионализма на тази армия са критични и това ги знае всеки военнослужещ. Срещу кого ще воюваме с 5 едва летящи самолета, танкове от 70-те, раздрънкани фрегати и неадекватна техника? Ние сме като морга за стари снаряди по складовете и остаряла военна техника в хангарите.
  • 78 Кубрат

    6 5 Отговор
    Този Зеленски не дойде ли, да ни върне територията? До кога ще се напъва напред назад?
  • 79 Суха съчка

    9 6 Отговор

    До коментар #47 от "Как":

    Много просто те ни обявиха за неприятелска държава.

    Коментиран от #114

  • 80 Гого

    11 8 Отговор
    Единствения лесен вариант за тебе е да грабнеш чамодана и на вокзала за Кремл.
  • 81 Ще ви дойде времето.

    11 10 Отговор

    До коментар #11 от "Време е за Възраждане":

    По-скоро отколкото очаквате Референдума отпада.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Дръж се прилично мушморок

    5 5 Отговор
    Туй момче продължава да си движи неговата схема..като нямаме джепане американците ще дадат за какво сме борци за демокрация
  • 84 Абе

    5 5 Отговор

    До коментар #73 от "Груьо":

    Скрий се бе груьо!
  • 85 Сън

    16 11 Отговор
    не спал , за да каже тези "велики думи" , че бил отишъл на срещата със Зеленски , единствено........само заради 300 - та хиляди българи , живеещи в Украйна ! Позор гигантски и никога неизтриваем !
  • 86 Гого

    14 9 Отговор
    За какво са ни запаси от муниции и въоръжение съветски стандарт, като държавата се превъоръжава по стандартите на НАТО? Утре няма да има с какво да ги гърми. Или някой това иска?

    Коментиран от #100

  • 87 Емо

    2 4 Отговор
    Няма да има никакъв проблем за сигурността, когато закона стане в швейцария - всеки мъж минава военна подготовка няколко съботи и недели в година и си държи оръжието и боеприпасите в къщи. Кой ще нападне държава, в която във всяка къща има оръжие?
  • 88 Дезинформатор

    13 7 Отговор
    Този е дезинформатор №1 - руска хибридка. Хайде да се задейства член Първи от Конституцията.
  • 89 Този се оказа голям лъжец

    14 8 Отговор
    Тоя пак лъже!
  • 90 хихи

    1 10 Отговор
    Радев първо ти ни ги натресе!
    Второ сгреши, като не ги арестува, докато бях в кабинета ти!
  • 91 Така е

    10 7 Отговор

    До коментар #11 от "Време е за Възраждане":

    И той да бъде "За" или "Против" пропутинските партии като ИZZZZZраждане? Време е да се оттечете в канала.
  • 92 Ей фатмак

    15 9 Отговор
    Чий е Крим?
    Фатмака ще дадеш ли част от България на путин, и коя част ще му дадеш!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Пловдив

    9 8 Отговор
    Ние армия нямаме той за боеприпаси се тревожи
  • 95 Георги

    11 7 Отговор
    Рафеф=Костя=копейка
  • 96 Мишел

    15 7 Отговор
    В началото на първият си мандат нищожеството Радев се правеше на начетен и обичаше да цитира Гьоте. Но не знае, че немският поет е казал нещо, което напълно се отнася за него :"„Няма нищо по-страшно от активната глупост“.

    Коментиран от #106

  • 97 Чума

    13 9 Отговор
    Стига бе, Радев! Едно време като сте имали армия, денонощно пияни старшини, наряд, караул и пълни вещеви и оръжейни складове, 2200 танка и военна клетва на боец от БНА, как врага ви превзе като изкупи за един час файтон продажни политици, а теб те пратиха да те преквалифицират за натовски генерал!? Този конфликт, да, по твоите генералски критерии, е само за да се убеди Байдън, кой е искрен атлантик и кой митрофанка! Маските паднаха! карнавала приключи! Сега Денков е на срещата във Вилнюс при големите хора, а ти ще се срещаш с ученици от олимпиадата по математика!

    Коментиран от #111

  • 98 ХАСКОВСКИ ПЪДАРИН

    9 9 Отговор
    Бойко Станкушев направи много точен в анализ. Сравни поведението на чешкия президент Павел, с това на българският Радев при посрещането на Зеленски. Според него на Петър Павел отдалеч личи, че е истински генерал, докато Румен Радев се държи като ХАСКОВСКИ ПЪДАРИН.

    Коментиран от #123

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Вале-каро

    6 5 Отговор

    До коментар #86 от "Гого":

    Значи ако реша да си сменя лъжицата с която се храня, първо копувам нова и тогава изхвърлям старата. Защото ако направя обратното няма с какво да се храня. Същото е и с военновременните ни запаси.

    Коментиран от #119, #136

  • 101 Бибитко

    5 7 Отговор

    До коментар #14 от "Както винаги":

    И по волята на Козяк техният к...чи син от Банкя пак командва стадото!
  • 102 Бю джет

    5 8 Отговор
    Всеки трети подпис подписката е невалиден! Кажете му ! Максуда ли решават или Столипиновцм
  • 103 Така де

    4 8 Отговор

    До коментар #7 от "сара":

    Поздравления за ПП-ДБ. че подкрепиха такъв достоен и интелигентен човек като Р. Радев за президент! Истинска червена десница! Гнус!

    Коментиран от #112

  • 104 зяпач

    9 6 Отговор
    A с какво се занимава армията? Пази ни , от кого? Какво може личния състав? освен да получава заплата. Толкова години една безсмислена и безполезна прослойка дерибейства на гърба на българина и сега това сричащо, алчно и малограмотно човече се пъне пред медиите да дава акъл . И да го гръмнеш му е малко
  • 105 Доко

    6 2 Отговор
    Мотиките и лопатите ще компенсират огневите запаси. Когато му дойде времето всеки ще си плати цената. Дано никога това не се случва.
  • 106 Чума

    2 1 Отговор

    До коментар #96 от "Мишел":

    Има по страшно от активната глупост! Фридрех Шилер е казал, че по ужастно от активната простотия е пасивната умност!

    Коментиран от #117

  • 107 Гадев

    9 9 Отговор
    Слаб президент, руски човек, безхарактерен.
  • 108 АЙ СТИГА БЕ

    5 7 Отговор
    Според тоя през 2021г. нали най-важното беше да има "синергия със стратегическия дневен ред на САЩ". После що стана?
  • 109 Веднага!

    10 9 Отговор
    ИМПИЙЧМЪНТ!!!
  • 110 Така е

    10 8 Отговор

    До коментар #99 от "Българин":

    Кой откъдето дойде на посещение в България и му набива канчето на нашия т.н. президент! Голям авторитет!
  • 111 АЙ СТИГА БЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #97 от "Чума":

    Да и на фестивала на тиквите в Севлиево
  • 112 Точно

    8 1 Отговор

    До коментар #103 от "Така де":

    Сега ни предлагат едно изтърсаче на бившата ДС за кмет на София! Абсолютно са последователни в политиката си!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 А защо

    6 5 Отговор

    До коментар #79 от "Суха съчка":

    ни обявиха за такава? Всяко нещо си има причина. Обявихме ли ги за агресори? Ние налагахме ли им всевъзможни санкции преди това? Санкции не се налагат на приятели.
  • 115 гражданин

    7 2 Отговор
    чий е Крим, а Украйна чия е, България чия е, дали е отвоювана от самите българи, или им е поднесена на тепсия, ако почнем така да си задаваме въпроси, далече можем да стигнем, няма да решим ние световните проблеми, да гледаме себе си, и доходите си, че по зле от нас в Европа няма
  • 116 Друго мнение

    12 8 Отговор
    Напълно неверни твърдения от Радев. Работи по руски опорки, които казват, че подкрепата с оръжие за Украйна задълбочава проблема. Всъщност агресора е ясен-Русия. Правото на защита също е ясна от страна на Украйна. В този случай да помогнеш с оръжие, на хора които се борят за свобода и независимост е благородна и смела постъпка, когато и именно те са нападнатите.За съжаление благородство и смелост не се вижда в действията на Нашия държавен глава. Ами ако ние бяхме в същата ситуация, той да моли за боеприпаси за нас и му пускаха такива опорки?
  • 117 Мишел

    8 9 Отговор

    До коментар #106 от "Чума":

    А Томас Ман е казал, че "Ще получиш някой инсулт докато се напъваш да спасяваш глупака Радев!"
  • 118 Ихтиандър

    0 5 Отговор
    Ех, Муунчо...прав беше баща ти, Бог да го прости!!!!!!!!!!!!!!
  • 119 Вале купа

    7 9 Отговор

    До коментар #100 от "Вале-каро":

    Аве каква армия имаш ти, че ти трябват и запаси. Ако не е НАТО който си иска ще ни прегази!

    Коментиран от #128

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Ихтиандър

    1 4 Отговор
    Ех, Муунчо...прав беше баща ти, Бог да го прости!!!!!!!!!!!!!!
  • 122 Христо

    10 8 Отговор
    Добре че имаме поне Радев да се тревожи за бъдещето ни.

    Но другите могат да рушат прекалено много.

    На зле отиват нещата, продажници в правителството е страшно нещо.
  • 123 Хасковски каунь

    13 10 Отговор

    До коментар #98 от "ХАСКОВСКИ ПЪДАРИН":

    Чехите си имат президент, ние си имаме чорап!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 радев

    9 1 Отговор
    Аз подкрепям миротвореца.

  • 126 Българин

    11 10 Отговор
    Преди пет години руският поп от КГБ Киро Гундяев наби канчето на Мунчо насред София. Президента на Украйна ВОЛОДИМИР Зеленски стори същото. Явно на недоразумението от Дондуков 2 му харесва и му става навик, така, че до края на мандата му ще видим още подобни изпълнения. Очакваме северомакедонския президент Стево Пендаровски да потрети упражнението.
  • 127 Българин

    16 8 Отговор
    Ето каква България мечтае да направи Радев-покорно навела глава и заела позиция "партер" под зоркият поглед на руският генерал-губернатор.

  • 128 Вале-каро

    3 0 Отговор

    До коментар #119 от "Вале купа":

    Според теб дори и свалените си гащи трябва да изхвърлим.
  • 129 Вън на рашибоZука от България !

    11 9 Отговор
    “Ако ви нападне Русия, ще дадете ли българска територия, за да има мир?”
    Явно Радев и българите зад него са ОК!
    “Ако ви нападне Русия, ще ви стигнат ли въоръженията, които не искате да ни ги дадете сега, за да не позволим Русия да дойде при вас?”
    Явно Радев и българите зад него не смятат Русия за опасна, защото - помните - тя винаги се бори за мир!
    “Ако ви нападне Русия, няма ли да разчитате на другите народи с вашите ценности, за да ви помогнат да се защитите?

    Ако ни нападне Русия ,
    Нищ.ществото Радев ще изкара тавата с хляб и сол ,като през 44г. Това е неговата формула за Мир и Неутралитет! Тоя ще остане в историята ни като най-срамния президент и виден национален предател.

    Коментиран от #135

  • 130 Пацо

    10 7 Отговор
    На тия снаряди срока им изтича, цървул прост
  • 131 ха ха ха а хаха

    9 9 Отговор
    Мунчо не е загрижен за боеспособността на БА, напротив колкото по-старо въоръжение, толкова по-лесно Путя ще ни освободи наистина за три дни с тези предатели напълнили президентството.
  • 132 Мдаааа

    8 9 Отговор
    Матроьшка без чест и достойнство
  • 133 Запада

    8 8 Отговор

    До коментар #49 от "ФАКТИТЕ":

    плаща на .разни за пропаганда и да им прокарват интересите, проектите ... Като нещо не им изнася някой друг им е виновен В момента - Русия. Лошото е, че Българските граждани има да плащат десетилетия напред за глупостите които творят Българските политици

    Коментиран от #139, #161

  • 134 Kирил

    2 4 Отговор
    Гнус
  • 135 Чума

    6 8 Отговор

    До коментар #129 от "Вън на рашибоZука от България !":

    Бенковски е казал - ,,А на братска Русия - нека тя Заповяда!". Така трябва да се гледа на тези неща! Най естественото състояние на българена е преклонението към Русия! Нещо повече - нека СССР - Заповяда! Соросите - вън!

    Коментиран от #159, #169

  • 136 Гого

    3 2 Отговор

    До коментар #100 от "Вале-каро":

    А на лъжицата ти, кога и изтича срока на годност? Щото не можеш да гърмиш със 70 годишни снаряди.

    Коментиран от #140

  • 137 Наблюдател

    5 5 Отговор
    Три години Радев управляваше почти без прекъсване и му се услади да управлява безконтролно . Сега без власт се чувства като наркоман лишен от наркотик и подобно на наркоман е готов на всичко, включително и са подпали България за да поручихотнотохврастта. Вреден и опасен за България и българите е!
  • 138 Реалност

    8 6 Отговор
    Румен Радев не можа да отговори на въпроса „Как щяхте да реагирате, ако бяхте в нашата ситуация?”. Той безгласно каза „Щях да дам България на руснаците.” Така излиза - в това мълчание седяха тези отговори, които са изключително притеснителни. Това е унижение на българския народ.
    Не отговаря и сега .
    Румен Радев е национален предател и слуга на един военнопрестъпник !

    Коментиран от #143, #145

  • 139 Щуротии

    7 3 Отговор

    До коментар #133 от "Запада":

    Кой запад? И как плаща? Онези избиват хора, окупират територии и сриват инфраструктурата на една независима държава, после запада им е виновен. Хайде стига щуротии.

    Коментиран от #174

  • 140 Вале-каро

    3 0 Отговор

    До коментар #136 от "Гого":

    А защо са 70 годишни снарядите. Защо не са подменяни съгласно плановете за военновременните запаси. Някой е виновен за това. Кой ли е той?

    Коментиран от #142

  • 141 Доротея

    5 7 Отговор
    Да ви питам - Зеленски от кого бе подстрекаван и получи смелост да напада Русия - от това, че зад него е САЩ или, че е очаквал помощ от дребна България!? Който го е вкарал в конфликта, той да се грижи за него, а не да изнудва президента Радев! Нима могъщото НАТО и най вече САЩ не могат да се справят с една пропаднала Русия, а ще карат малки държави да отиват и да я ритат, както е паднала! Унизителна подлост! Снаряжавайте се и отивайте да отведете Путин в Хага! Не замесвайте Доротея във вашите интриги!

    Коментиран от #149, #154, #178

  • 142 Гого

    3 3 Отговор

    До коментар #140 от "Вале-каро":

    И викаш, като са 70 годишни да ги оставим да станат 90 годишни?

    Коментиран от #150

  • 143 коя ситуация

    1 1 Отговор

    До коментар #138 от "Реалност":

    Между България и Македония ли? Или Русия и Украйна?
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Вале-каро

    0 1 Отговор

    До коментар #138 от "Реалност":

    Трябваше да отговори: Щях да изпълня подписаните договори и споразумения. Ама пуста дипломация.
  • 146 Име

    5 4 Отговор
    Много солиден човек, за съжаление повечето са доста далеч от него и така. На практика - няма кой да ни нападне - но е безразсъдно, без това сме на минимума, толкова много оръжие нарязахме през годините.

    А и кой знае колко едва ли имаме.
  • 147 гражданин

    3 3 Отговор
    къде да заповяда СССР, за какво да заповяда, пак да ни назначат прости партийни секретари курвари и да живеем като крепостни, с минимални заплати, на празни магазини, без никаква переспектива напред, и да не можеш да кажеш една дума, че някой клошар малоумник може да донесе веднага за теб, за това ли да дойде СССР, не мерси, да си спасяват Украйна руснаците, ако могат, а нас да ни оставят на мира
  • 148 Срам

    4 6 Отговор
    Правителството трябва да стои на власт че иначе руските агенти ще ни опозорят за поколение напред пред света
  • 149 Доротея

    8 4 Отговор

    До коментар #141 от "Доротея":

    Минуса, ти ако си заек, ще скочиш ли на мечката, ако зад теб не седи тигъра? Но, тигъра вкара заеца в батака и сега вика на мишките - отивайте и го спасявайте този калпазанин! Вие сте миши държавици!
  • 150 Вале-каро

    1 2 Отговор

    До коментар #142 от "Гого":

    Значи не си ме разбрал. За всеки нов снаряд давам стар, а не обратното.
  • 151 НАБЛЮДАТЕЛ

    7 7 Отговор
    Набиха ли му фуражката на съветското мекере? Направо му я нахлузиха пред световната общност, че и Путин не го спомена в изявленията си. Ей на това се вика "гъонсурат" Цял живот плюскаш на държавна ясла и все риташ да я събориш. Комунисти, Сър

    Коментиран от #156

  • 152 Ха ха ха

    6 4 Отговор
    Радев разгони фамилията на Орокопиевста сглобка
  • 153 Хммм

    1 6 Отговор
    То ти изсмука армията ама сега вой надаваш.. нагъл соросоид!
  • 154 Бялата птица Доротея

    5 6 Отговор

    До коментар #141 от "Доротея":

    Русия нападна Украйна, а не обратното. Де не излизаш от хибернация, бяла птицо?
  • 155 Гьоре Димитров-Тарабата

    2 5 Отговор
    Ако ще сме с руска армия, ПО-ДОБРЕ И ДА Я УНИЩОЖИ кабинетът! Ма-нишма Рундьо?
  • 156 Ха. Ха

    2 3 Отговор

    До коментар #151 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    Простакът остава простак до смъртта си
  • 157 Българин

    8 7 Отговор
    Този милиционер Радев няма да спре активната си дейност срещу интересите на България докато не бъде импийчнат.
  • 158 Чест и почитания г-н Президент

    9 7 Отговор
    Добре, че ви има в това време на безвремие, налазени от национални предатели, лъжци, крадци, подлеци, лицемери, като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #171

  • 159 Ама

    6 3 Отговор

    До коментар #135 от "Чума":

    верно си чума. Точно като Руzzzия и СССР. Те са и бяха чумата на Европа. Добре,че се оттървахме от тях.
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Запада не знам

    5 5 Отговор

    До коментар #133 от "Запада":

    Ама Мутофана Путлерова яко се ръси.
  • 162 Доротея

    2 3 Отговор
    Президента трябваше да му обясни на Зеленски, че при исторически развод можеше с 2 адвоката и 1 нотариус да си разпределят бащините ниви, а не да се бият! Ако оставиш някой друг да ти връзва гащите, те ще се разпаднат точно на кръстопътя!
  • 163 Говедо

    10 5 Отговор
    Излеянията на вмирисания чорап и копейкин са писани от една и съща ръка.
  • 164 Казуар

    7 4 Отговор

    До коментар #48 от "мдаа":

    Другарю, ти как си представяш Русия да строи АЕЦ в неприятелска държава като България. България е в Европа, а не в Евразия.

    Коментиран от #194

  • 165 фенче

    6 2 Отговор
    всъщност ако го прочетем внимателно, Радев е прав за всичко, политиците в Парламента са некомпетентни и безотговорни, поемат се глупави инициативи и обещания, действа се прибързано и хаотично, без мисъл и план, не се зачитат волята и интересите на народа, кое от тези неща не е така
  • 166 Хххххххххх

    7 3 Отговор
    Г-н президент, трябваше да ги насметите едно хубаво, че да го помнят години наред.
  • 167 НАБЛЮДАТЕЛ

    7 5 Отговор
    Още малко и работата отива на "самоубийство" със служебния пистолет с един патрон в пълнителя. Това действие има само предимства: Първо, малограмотната надъхана червена пасмина ще го обяви за герой, в собствените си среди. Второ , Тия дето го финансираха и уредиха изборите да го турнат "Президент" ще въздъхнат с облекчение, щото понякога решава да импровизира и става за смях, а това вече вреди на бизнеса. Трето, и така и така младото поколение няма да го запомни, а по старото ще го изтрие от диска. Четвърто, създава се прецедент и вече всички ще знаят, че комунист или фуражка може да бъде само кърлеж върху бюджета
  • 168 Чудя се

    4 5 Отговор
    Румен Решетников докога ще всява страх и разделение в държавата, за да я разединява, както му е наредил Кремъл? По Конституция трябва да е обединител на нацията, ама Конституцията няма значение за него. Той вече толкова много се е развихрил прокремълски, че е изгубил мярка и е станал за срам . Сигурно не се сеща, че е президент на България и има отговорност към държавата как я представя пред света. Непрекъснато плюе по всяко българско правителство, което не е служебно, т.е. негово и то без срам и мярка.
  • 169 Левски

    4 4 Отговор

    До коментар #135 от "Чума":

    - А ти какъв ще да станеш, бай Василе, когато се освободим? - попитал го един път Божил Георгев в присъствието на други трима апостоли: Ангел Кънчев, Димитър Общия и Сава Младенов.

    - Когато се освободи България, за мен не остава вече работа помежду ви - отговорил той. - Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече.
  • 170 Макробиолог

    2 5 Отговор
    Франция да строи Белене с руски реактори?Вариантите не са много а са два---проект Белене е държавен и го строи производителя на реакторите и втори ---забравяме за Белене и плащаме едни млрди за реактори на Уестингхаус, след което чакаме 40 години ако сме лъки,да ни върже....през това време внасяне милиони батерии за складиране на ел енергия закупена от Турция например.Втория вариант работи идеално за Путин ,хем купуваш руска ел енергия произведена в Турция ,хем получаваш бай ган-майдан на озверели потребители...тогава шанс да се скрие има само генералисимус Атанасов по антропологически причини.

    Коментиран от #182

  • 171 Само питам

    5 8 Отговор

    До коментар #158 от "Чест и почитания г-н Президент":

    И каква чест и достойнство има недоразумението Радев бе приятелю. Уж е бил офицер и то натовски генерал, пък манталитета му е като на крадлив старшина артелчик от Варшавския договор. Достойно ли е българският офицер са назначава любовницата си на втора длъжност без да има право на това? Достойно ли е, вече като президент да кара друг български генерал да спъва разследването на прокуратурата за това? И това е само в началото на мандата му

    Коментиран от #175, #196

  • 172 разумът при човек е да му пречи

    4 2 Отговор
    По-тъпо племе от нас няма да ни врътка сбирщина продажници , тази година плодовете по овошките изгниха преди да узреят , е това ни е голямата полза от това да се водят войни и ние пряко да раздаваме оръжия . Ама много дъжд валяло , а не какво носи този дъжд бил големият проблем За съжаление не съм напълно прав , ще разберем за още ползи , далеч по страшни.
  • 173 Мноу

    7 4 Отговор
    Се кефя, как сульо и пульо от ПР агенциите на ПП-ДБ и ГЕРБ хвърлят всичкия си капацитет за да изцапат Президента. В момента е който Радев направи партия, с тия в парламента е свършено!

    Коментиран от #183

  • 174 В Украйна

    6 6 Отговор

    До коментар #139 от "Щуротии":

    всичко е Руско. Запада видя сравнително голям пазар и предпочете да създаде там конфликт. Иначе как да ги накарат да теглят огромни .заеми и им купува боклуците. Тоя запад са отвратителни, но явно доста хора не ги разбират тези неща.
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Импийчмънт за Радев

    9 7 Отговор
    Жалкия лъжец не казва, че българските военни заводи могат да произведат това количество НОВИ снаряди за под година.

    Жалкия лъжец не казва, че тези боеприпаси така или иначе са със скоро изтичащ срок на годност и ще ТРЯБВА да ги унищожим

    Жалкия лъжец не казва, че това унищожаване ще струва МИЛИОНИ левове.

    Единственото, което този човек прави е да руши българската държавност и да срами българската армия.
  • 177 АУУУУУ

    6 4 Отговор
    РАДЕВ ПОДГОТВЯ ЛЯВАТА СИ ПАРТИЯ........И КАТО КАНИБАЛ ЩЕ УНИЩОЖИ БСП И. ВЪЗРАЖДАНЕ 😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 178 Руса Филка

    7 6 Отговор

    До коментар #141 от "Доротея":

    Русофилите си живеете в някакъв свой собствен свят, в който Русия е миролюбива държава, обкръжена от врагове, на първо място САЩ, които искат да завладеят ресурсите и. Украинците подмамени от американците са тръгнали на поход към Москва, но са претърпели поражение и сега се чудят какво са правят. А Радев единствено не желае да дава оръжие на украинските агресори. Не звучи ли доста мало умно?

    Коментиран от #186

  • 179 Коп Тор

    2 0 Отговор
    два плода разкатаха тази държава - бананите и гъбите
  • 180 Митрофонова съм...

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Срам":

    ....молодец , Костя Костадинович ....?

    Ще получиш значка на приема!
  • 181 НАБЛЮДАТЕЛ

    4 4 Отговор

    До коментар #175 от "Глей ся":

    Много литературни термини употребяваш "Каун" дума известна в региона "Хаскъойски" по стечение на обстоятелствата родна място на Фуражката И не забравяй, че на президентските избори у неговото собствено село спечели кандидатът на ГЕРБ. Ти явно си от другата махала на селото
  • 182 ИбиСа

    1 0 Отговор

    До коментар #170 от "Макробиолог":

    макробиолог да коментира ядрена енергетика? Гледай си еуглените и не ни губи времето
  • 183 Швейк

    0 0 Отговор

    До коментар #173 от "Мноу":

    Това сънува ли го?
  • 184 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 3 Отговор
    Голамо "Ако" излезе зеленият чорап!!!!
  • 185 Само питам

    6 2 Отговор

    До коментар #175 от "Глей ся":

    Кога от парламента са поискали са ходим да се бием? Май трябва да пребием един-двама дезинформатори като теб и да импийчнем главният дезинформатор Мунчо, за да се успокои България. И това ще стане съвсем скоро, повярвай ми!
  • 186 защо ти е акъл като без него е по-леко

    5 3 Отговор

    До коментар #178 от "Руса Филка":

    Не е изненада за мен , че свързваш позицията ни против войната с русофилство , ама си е бая тъпо защото в следващият момент ще обвиниш Русия , че е предприела войната , логика няма в цялата ти идиотия , ама това не ти пречи защото важното ти е да си развяваш публично глупостта .

    Коментиран от #189

  • 187 НАБЛЮДАТЕЛ

    6 3 Отговор
    Не ми е за друго, ама селото му стана известно. Вече никой няма да си позволи да каже че е от там, щото има в селото една субстанция която години наред ще умирисва по близки и далечни съседи, че и ще ги оставя без поминък
  • 188 Макробиолог

    5 2 Отговор
    И друго което може да се отбележи--като правило най големите юрошатлантици са второ и трето поколение номенклатурни изплесняци...то си върви като фамилна традиция----плонжове и йоблизване до откат,кой е шефа на деня,Брежнев ли, фондер уотсолева ли,все тая...
  • 189 Руса Филка

    5 3 Отговор

    До коментар #186 от "защо ти е акъл като без него е по-леко":

    Най-големите путинисти днес
    сте най-големите пацифисти, приятелко. Може би защото Русия винаги е била миролюбива държава, която винаги е била нападана от злобни те си и завистливи съседите. Правилно ли се справям с кремълските опорки?

    Коментиран от #193

  • 190 Ха ха ха

    8 5 Отговор
    А бе чорапчо , ти така се омаза и у нас и пред света , че каквито и глупости и лъжи да бръщолевиш, няма кой да ти се върже на путинофилските приомчета .....
  • 191 Олга

    7 5 Отговор
    Румен Радев = Разединение, Разруха, Реваншизъм, Репресии, Русия.
  • 192 Българин

    7 5 Отговор
    От нас българите зависи дали ще позволим да ни разиграва едно нищожество, което със зъби и нокти се е вкопчило във властта и неистово защитава руските интереси под предлог, че брани българският национален суверенитет. Ако му позволим значи заслужаваме съдбата да живеем в Радевистан, в който лъжата е истина, подлостта е почтеност а посредствеността професионализъм. Колкото по скоро бъде прогонен от Президентството, толкова по-добре за България!
  • 193 всичко ми е русофилско мавриков

    1 1 Отговор

    До коментар #189 от "Руса Филка":

    За безмозъчно , само на имплантиран чип направо блестящо се справяш .
  • 194 Човече... ...

    2 6 Отговор

    До коментар #164 от "Казуар":

    Украйна да не би да е приятелска? Те как точно ще построят АЕЦ руски без руснаците. Изключително голям зор е да дадем на краварите и този стратегически отрасъл.
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Колко пъти

    5 8 Отговор

    До коментар #171 от "Само питам":

    една и съща тъпотия ще пишеш? За да знаеш кой е достоен и да не те дразни, трябва ти да си такъв, а не да се гърчите жално. Чест и почитания на Радев!
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Ха ха ха

    5 4 Отговор
    Импийчмънт за Рублен
  • 199 РУБЛЬО РАДЕВ

    7 4 Отговор
    Засрами се таварищ Радев!!!
  • 200 Чума

    2 6 Отговор
    Дай, Бог сила и вяра, вяра и сила на братска Русия и този път да срази враговете си! Човечеството си има вековни традиции и една от тях е Русия да е всемогъща и наказва всеки самозабравил се завоевател, посегнал на световния мир и порядък! ,,Първият и основен закон на природата е да се търси мир.", казва Философът и то западен филосов, но светът е обладан от демони! Много православие и упоритост ще са нужни да се справите със злите демони на Унищожението! Те действат под прикритието на постолати за демокрация и цивилизационен ,,избор", като лента за мухи привличат дребни душици и се опитват да сатанизиран Вашето съзнание! Помагайте на Русия да Ви спаси от тази лепкава напаст!
  • 201 Радев е руски плъх

    8 4 Отговор
    Какво ще направи ако някой посегне на БГ.....той мълчи и се черви, сконфузва се и се обърква.....нашия главнокомандващ

    Коментиран от #207

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Чупката бе!!!

    9 3 Отговор
    Трябваше ти да го поканиш,а не да го съгласуват с теб! И не си измисляй функции които нямаш. Ти си само фигура и това!
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 стоян георгиев

    8 4 Отговор
    Радев обясни що нямаш аргументи на простите твърдения на зеленски? Що на всичките лъжи дето каза след като ти бе адекватни отговорено мълча като праз?сега от едни лъжи се хвърли в други.като дадем оръжие сме щели да останем без такива!!!! Та ние даваме оръжие вече втора година бе фатмак и ти много добре го знаеш.що не сме останали с празни складове?
  • 206 Сраааам

    4 4 Отговор
    Отказът на българския президент да покани и да посрещне подобаващо украинския си колега означава, че за Радев Украйна не е суверенна държава. Той и България не мисли за такава.
  • 207 реру

    8 3 Отговор

    До коментар #201 от "Радев е руски плъх":

    "Какво ще направи ако някой посегне на БГ.....той мълчи и се черви, сконфузва се и се обърква..."


    След което като един истински о.з. генерал ЗАПОВЯДВА на медиите да излязат...
  • 208 Ани

    6 4 Отговор
    Един президент който публикува във фейсбук профила си колажи на спящия Министър Председател. Фалшиви снимки с фалшиви пачки. Президент който до момента не е провел разследване кой от подчинените му прави снимки на спящия Министър Председател. Фалшив индивид който само срами България по света не трябва да има право да говори от името на Българите.
  • 209 Иван4о

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бегай ме срам и позор за норода ни":

    РР е глупак, издигна личности в управлението на Б-я, без да прецени шарлатани. Подписа освобождаване на Гешев, не изчака отговора на констит. съд. Да дава оставка, да запази малко уважение, което напълно ще изчезне при инпичм.
  • 210 Иван4о

    5 3 Отговор

    До коментар #49 от "ФАКТИТЕ":

    РР е комунист/БКП, докога комунисти ще управляват?
  • 211 Кочан

    4 3 Отговор
    А не харесваше Борисов и какви панаири направи за да го свали. После наруши конституцията за да назначи протежето си. А то непостоянно и изменчиво като прародителите си предаде и патрона си.
    Сега каквото си си надробил, това ще сърбаш.
  • 212 просто любопитство

    4 3 Отговор
    След като 500 дни Радев прави плонжове да защитава Путин. Спомняме си преди това каза че Крим е руски, поне веднъж Путин поздрави ли го за нещо. Рожден ден например. И ако не Путин, поне Мутрофанова? Аз не съм максималист и не държа на "вечна благодарност", но поне ей така, от учтивост.
  • 213 Зеления е нагъл и нахален!

    0 1 Отговор
    Иска и в НАТО и в ЕС и то веднага само защото с е съгласил да бъде проводник на новата политика на САЩ и направи Украйна опитната мишка на тази политика. Трябва да сте кьорави да не виждате бре! САЩ не им изнася вече да правят армия от латиноамериканци, да им плащат от американския бюджет за отбрана за да водят войни по света, да им дължат пари и уважение в обществото за войни извън САЩ, пенсии на военно инвалиди и после да да включват тези колосални разходи в таванът на правителствения дълг към ФЕД и постоянно да договарят печатане на нови емисии долари заради прекомерни правителсвтени разходи. Новата политика на САЩ е да създадат конфликт на място, като ангажират местното население чрез съответната държава, която да осъществи мобилизация, а те чрез договор заем - наем само да продават оръжие, което дори може и те самите да не са произвели ами да прекупуват примерно от ВМЗ Сопот включително, а след приключването на военните действия не само че няма да имат разходи и да ължат уважение и пари на някой в тяхната страна ами дори ще имат да взимат от воювалите държави по договорът заем - наем. Ако могат да набутат Българи я този конфликт ще го сторят без колебание. Не помните ли, че в американския сенат сенатори писаха резолюции против България за приемането на РСМ в ЕС и налагане на санлюкции на България заради ветото, но тук не пробиха. Лошото е че намъкнаха онези двамата мошеници, които им свършиха тази работата и вероятно са разочаровани че тук няма да им
  • 214 мдда

    0 0 Отговор
    РуССки опорки...
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Хххх

    0 0 Отговор
    Вие я окрадохте ли, лъжат като дърти да нв казвам, че те станаха хора, а българите еродирани убихте ги. Лъжат ви. Кой ли луд ще ни нападне, сиромасите де, все сме хора второстепенни и втора употреба
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол