10 Юли, 2023 17:57 3 553 220

Явор Божанков: На Румен Радев явно президентството и Конституцията са му тесни

  • явор божанков-
  • румен радев-
  • руска агресия

Що за цинизъм е да искаш мир от нападнатата страна, а не от агресора

Явор Божанков: На Румен Радев явно президентството и Конституцията са му тесни - 1
Снимка: бТВ

Президентът Радев не е в настроение, не знам доколко тезите са негови, защото Костадинов говори същото. Имам чувството, че тези изявления ги пишат на територията на Руската федерация. Президентът Зеленски го каза точно – нашият интерес е войната да спре до Украйна. Така народният представител от коалицията "Продължаваме промяната – Демократична България" (ПП-ДБ) Явор Божанков коментира срещата между държавните глави на България и Украйна на „Дондуков“ 2 миналата седмица.

Божанков не спести критиките си по адрес на българския президент, посочвайки, че Радев се стреми да завземе цялата власт в страната – и местна, и изпълнителна.

Това заяви пред бТВ Явор Божанков.

Тезата на Радев, че политиците се надпреварват кой повече ще даде на Украйна, е неуместна. На първо място - президентът Зеленски го сподели напълно тъкмо, че българският интерес е войната да спре до Украйна. Няма страна, която може да води тази борба сама. Може само дружно и солидарно можем да спрем съветската експанзия. Ако Русия продължи, то тогава има риск за всички европейски страни, в това число и България. Какъв е нашия интерес с реакторите - те няма да проработят в Белене. Нали никой не има вяра, че Русия ще построи Белене. Ние продаваме реакторите единствено на цената, на която са купени, или даже по-висока, уточни той.

Ние имаме интерес да вършим нови нуклеарни мощности, само че мястото им е в Козлодуй, където това е допустимо, добави той.

Не знам що за цинизъм е да поискаш мир не от Митрофанова, не от Путин, не от Русия, а от жертвата - от Украйна. Това е цялостен парадокс. Неслучайно Радев разгласи Крим за съветски, не инцидентно първи сподели, че Русия явно ще завоюва тази война и не знам за какво просто не си каже в прав текст, че съгласно него Русия би трябвало да завоюва тази война, разяснява той.

Той ръководи България година и половина и даже един път не изиска мир от Русия, за какво?, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 105 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Госあ

    176 34 Отговор
    Цинизъм е тоя пиночио да го канят по медиите.

    Коментиран от #60, #138, #185, #197

  • 3 Такива

    99 25 Отговор
    сте си вие , червените потомци ! Пумпали !

    Коментиран от #57

  • 4 Най ме радва

    108 27 Отговор
    Че ПП и ГЕРБ така закопават България ,че ще плащат и техните избиратели,децата и внуците им. Schöne Grüße 😘

    Коментиран от #19, #42

  • 5 Сталин

    134 18 Отговор
    България е най смешната колониална дупка в света в момента, всеки втори в България е корумпиран,а няма и един вкаран в затвора за корупция,в следствие на тази политическа корупция България е в демографски и икономически колапс ,защото всички правителства работят за интереса на западните мародери и изобщо не ги интересува че българина гладува и мре ,ако това беше в предишните времена щеше да има хиляди разстреляни за предателство и корупция.Вижте какво става във Франция,там Никола Саркози е осъден на 3 години затвор и сега трябва да носи електронна гривна.Колко пари е получил Гешефта за да не повдига обвинения и дела за корупция и какво прави във Вашингтон да търси подкрепа -срещу какво,след като знаем че нашите "партньори" от Сащ не работят само за безплатен обяд.Българина живее зле защото в България няма политически убийства,докато не започне бизнеса с въжета и гилотини нищо няма да се промени.

    Коментиран от #33

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стършел

    25 97 Отговор
    По-добре Луна да беше станала президент.🤣🤣🤣

    Коментиран от #25

  • 8 Копейкин Костя

    28 99 Отговор
    Рашибозука, отговорете бе!
    Защо Румен Решетников не поиска от Рассия да спре войната? М? 😂

    Коментиран от #18, #27, #40

  • 9 Тва

    92 12 Отговор
    Малкото му е време за дърпане на ушите.. Що за наглост, да не се назовават причините за руската специална операция??

    Коментиран от #26

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Грую

    30 89 Отговор
    Пази боже да съм фен на този политически хамелеон ,но в случая е напълно прав.Не Украйна а фашистките орди на Русия нападнаха суверенна страна. И се чудя на нашите комундрели, които оправдават убийствата на жени старци и деца от главорезите на Путлер.

    Коментиран от #45, #127, #173, #220

  • 12 ЕдинОтМногото

    84 15 Отговор
    Няма такъв ма....умник.. Всички така наречени "евроатлантици", една и съща песен пеят...
    Че се снимат със зеления и хилят, нямам думи..
  • 13 Българин

    89 14 Отговор
    Продажниците като този младеж си имат специални думи, които постоянно повтарят, мислейки че правят нещо велико: интеграция, агресор, жертва, партньори, евроатлантически, ценности, жертва, ориентация и т.н. На тези думи се крепи пропагандата им.

    Коментиран от #67

  • 14 А бе

    96 16 Отговор
    Божанков, а бе тъпоъгълник я се прибирай на село ! СВО е следствие, а не причина.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 не се праи на луд

    57 9 Отговор
    Желанието за мир не се позовава на една отделна страна , апелът е отправен към политиците на всички замесени в конфликта страни бе жигльорче . Да ти ги изброявам ли , наша грижа и отговорност. сте туземната политическа прислуга .
  • 17 Макробиолог

    60 12 Отговор
    Нуклеарни мощности?Завоюване на война?Дааа...Само явор божеопази ли не знае че войната активно започна още 2014,не от Русия...Ко ще се случи на Мексико ако там живеят до 30%американци и правителството почне да ги избива?СВО?...не...пустинна буря 3 и то за месец най много.
  • 18 Индийски БИВОЛАР

    31 10 Отговор

    До коментар #8 от "Копейкин Костя":

    що НЕ ЦУНКАШ ЛЕБЕДА

    Коментиран от #24

  • 19 А бе

    31 5 Отговор

    До коментар #4 от "Най ме радва":

    точно техните няма да плащат, нашите ще са.
  • 20 Българин

    22 48 Отговор
    Копейкин, Нинова и Десовия няма ли да посетят българите в окупираните от ватенките територии и да поставят въпроса защо крепостните забраняват изучаването на български?
    Патриотите?

    Коментиран от #37, #50

  • 21 Някой

    59 12 Отговор
    Ми, щото все от някъде трябва да се започне. Руснаците казаха, че са склонни да водят преговори, но украинците, баламоса и от американци и англичани, категорично не щат. Кой тогава е виновен, че няма преговори? Пак ли руснаците?
    Божанов, Божанов, мястото ти наистина е в ПП. На един акъл сте! Не особено умен и добър.

    Коментиран от #30, #106

  • 22 Мим33

    64 14 Отговор
    От предатели,като тебе божанка какво може да се очаква,освен да плюеш по Русия и по Радев.Много ясно е казал президента,че уктите няма как и не могат да спечелят.Ясно е,че и Крим си е руски и ще си остане,а ти си за Сибир.Няма да ни се свидиш,ако се озовеш там предателче..
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Копейкин Костя

    7 17 Отговор

    До коментар #18 от "Индийски БИВОЛАР":

    Ти като си го цункал как се чувстваш? Възрожденски може би? 😂
  • 25 Някой

    7 5 Отговор

    До коментар #7 от "Стършел":

    На Украйна - да. Съгласен съм.
  • 26 98765

    11 45 Отговор

    До коментар #9 от "Тва":

    Няма,такива причини,освен в главите зомбираните ,неграмотни русофили.Защото по същата логика утре Путин или Ердоган могат да дойдат в България да ни "освобождават. "И ,тогава ще пееш друга песен, ако убият семейството ти и разрушат дома ти.Но едва ли ще схванеш нещо с полирания си мозък.
  • 27 Някой

    25 6 Отговор

    До коментар #8 от "Копейкин Костя":

    Щото Путин не му се е натресъл да проси оръжие. Та, затова.

    Коментиран от #62

  • 28 Българин

    8 41 Отговор

    До коментар #23 от "Ти знаеш ли":

    Изглежда по добре от отпадъка Румен Решетников!

    Коментиран от #39

  • 29 Иван

    36 6 Отговор
    В случая се иска мир и от двете страни. Просто, благодарение на нашите подлоги (политици), едва ли скоро ще можем да се срещнем с руската страна, че да поискаме мир и от нея. Защото, ако стане нещо, в момент на отчаяние в Украйна и се случи нещо ядрено, ще го отнесем всички. Затова е добре да се иска мир, пък било то и от едната страна!
  • 30 Разбира се

    6 31 Отговор

    До коментар #21 от "Някой":

    Че е виновен агресора.Елементарно е.
  • 31 мучо

    36 8 Отговор
    вчерашен пик-льо мъдро се изхожда по въпроса.....
  • 32 факуса

    38 6 Отговор
    цинизъм божанков е местото където си и съществуването ти също,имаше едни споразумения които не се спазиха,имаше договор пак не спазен,сега бой до последния демократ,щот не ви увират тиквите,ще се наложи да се повиши температурата
  • 33 Калпазанин

    23 2 Отговор

    До коментар #5 от "Сталин":

    То голяма присъда от 3 годи и за саркози, светът наистина откачи. Оборс го интересуват само ресурсите от колониите затова и направиха майдана в укрия и не само нашите корумпета тука ни раздадоха без пари
  • 34 Ако знаеш само

    40 8 Отговор
    колко жалък изглеждаш спрямо Радев! Пълен отпадък!
  • 35 Пешо

    43 7 Отговор
    Абе Божанков, ама като те питаха що се съюзихте с Боко почна да пелтечиш кат не дарена свата. Пълни измекяри се оказахте! И стига с тая мантра, че президента бил проводник на руски интереси, иначе ще затриете и малкото останало. Казва го гласувал за Вас за уж умните и младите!

    Коментиран от #43

  • 36 Буквоядец

    20 1 Отговор
    Голям залък лапни,голяма дума не казвай!
  • 37 Ами

    35 7 Отговор

    До коментар #20 от "Българин":

    уточни - кой точно е забранил българския, а ? Това джендърите да се въртите на 180 градуса ви е професия. И утре, другия ден, Русия като победи фашагите, точно вие ще сте първите с пити хляб и сол да ги посрещате. ИЗМЕКЯРИ !

    Коментиран от #68

  • 38 ЕВРОНЮЗ

    36 6 Отговор
    😂 😂 😂 Ей триполов козяшки мегафон, я погледни в социалната мрежа на Италия какво пишат за президента Румен Радев...... ЕДИНСТВЕНИЯ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА КОЙТО Е ИМАЛ СМЕЛОСТТА ДА КАЖЕ В ОЧИТЕ ИСТИНАТА НА МАЛКИЯ ХИТЛЕР.... МИРЪТ ЩЕ ПОБЕДИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КАТО БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ....

    Коментиран от #72

  • 39 Кой го

    23 8 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    интересува румен решетников? Важното е, че тоя изглежда супер жалко спрямо Румен Радев! Като пълен отпадък, каквито са се събрали в ПП и ДБ!
  • 40 факуса

    16 5 Отговор

    До коментар #8 от "Копейкин Костя":

    война няма има сво,а за переговори времето свърши,остав бял байрак от осрайна или зе леприкона да погребе последния укр
  • 41 миротворец ве

    6 20 Отговор
    Зеленочорапестият борец и миротворец бил готов да преговаря с Путя с наденати наколенки.
  • 42 Балъци дигитални

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Най ме радва":

    Те са ти виновни, де бил че мързеливо!
  • 43 А бе

    25 4 Отговор

    До коментар #35 от "Пешо":

    Пешо, този божанков е ренегат. Това ми е достатъчно за да го отпиша от списъка с човеците. Дори по-точната дума е ПОМИЯР.

    Коментиран от #51

  • 44 Червен

    17 3 Отговор
    селяндур , милиони чрез фамилна вярност към БКП , както и всички облаги до ден днешен ! Абе , яяя не играй игра , в която си прозрачен , както и червените ти гени ! Марш на село и конфискация !
  • 45 факуса

    22 4 Отговор

    До коментар #11 от "Грую":

    кажи за сво на сащ в ирак,с които нищо не ги свързва,убити почти милион цевилни граждани,от вас демократите по големи лицемери и циници няма

    Коментиран от #73

  • 46 Червен

    9 2 Отговор
    селяндур , милиони чрез фамилна вярност към БКП , както и всички облаги до ден днешен ! Абе , яяя не играй игра , в която си прозрачен , както и червените ти гени ! Марш на село и конфискация !
  • 47 Знайш ли

    19 4 Отговор
    Политическата мафия на ЦРУ Козяк яко го закъса - вече никой не вярва нито на бг "политици" като Тъпото, Кокор ефенди, Мутрата, Гнома, Десантчика от Росенец.

    Коментиран от #54

  • 48 Радев е руски плъх

    6 23 Отговор
    Да назидателстваш за мир нападнатата държава, а да не смееш да шукнеш пред държавата-агресор и щом се изживяваш като "миролюбец", да призовеш агресора да спре войната и да се оттегли от окупираните територии, е морално и политическо извращение.

    Коментиран от #59, #118

  • 49 Читател

    21 6 Отговор
    "Що за цинизъм е да искаш мир от нападнатата страна, а не от агресора"

    Е наистина е голям цинизъм щом искат мир от сърбите, иракчаните, либийците и най пресен пример е че искат мир от палестинците и поддържат агресорите евреи. Но това не е политкоректно да се споменава нали.

    "Нали никой не има вяра, че Русия ще построи Белене" - е как тогава Русия ще построи АЕЦ в Украйна със същите реактори може ли ми обясни този. И защо ли Украйна която е във война с Русия много иска тези реактори. Но такива въпроси не се задават от нашите "евроатлантици".

    "Не знам що за цинизъм е да поискаш мир не от Митрофанова, не от Путин, не от Русия, а от жертвата - от Украйна"

    Ами той Путин искаше мир от 2014 ама Украйна не беше "жертва" тогава - много бързо забравяте. 14 000 убити в Донбас, живите изгорени протестиращи в Одеса - май имате доларова амнезия. Не си спомням да сте искали мир от САЩ когато нападнаха Сърбия - защо пак с двойни стандарти бе господа "евроатлантици".

    Коментиран от #64, #66, #188

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 А бе

    20 2 Отговор

    До коментар #43 от "А бе":

    За Божанков да поясня, че може да не знае - ПОМИЯР е човек, който постъпва подло в дадена ситуация или човек с долно и недостойно поведение.
  • 52 България е интересна на света

    9 3 Отговор
    единствено заради русофилите,екстраординерни са в очите на "цивилизованият свят".А русофобите ни Западът ги приема като нещо изискуемо,синхронно с останалите.За България като цяло отношението е леко презрителна усмивка..
  • 53 селянин

    6 13 Отговор
    Радев, Костя и Курнелка са на заплатка в рубли, дано по скоро раша фалира, да няма пари за заплатка на рубладжиите.
  • 54 факуса

    13 1 Отговор

    До коментар #47 от "Знайш ли":

    лошото е ,че не се надигаме да ги изметем заедно с посолството
  • 55 ха ха ха аха ха

    6 20 Отговор
    Зеленски е световен лидер а мунчо е твърде никой.
  • 56 Уточнение

    15 2 Отговор

    До коментар #50 от "факуса":

    Думичката "демокрация" жълтопаветниците я използват само за да си прикриват мръсните душички зад нея.
  • 57 Да знайш

    14 5 Отговор

    До коментар #3 от "Такива":

    Червени отдавна няма. Има крадци и честни. Политическата мафия на американското посолство няма цвят... Парите не миришат!

    Коментиран от #63

  • 58 Абсолютно

    7 18 Отговор
    точен коментар от Божанков.
  • 59 Антитрол

    15 7 Отговор

    До коментар #48 от "Радев е руски плъх":

    Я кажи за Ирак, Либия, Сирия и Югославия - ти шукваше ли срещу държавата-агресор. И сега не смееш да шукнеш срещу господарите си които са окупирали петролните полета на Сирия.
  • 60 Русофилът

    4 20 Отговор

    До коментар #2 от "Госあ":

    Ние никак не обичаме г-н Явор Божанков, защото много му сече пипето и ни прави на 5 копейки.

    Коментиран от #69

  • 61 Нагазиго Нахамака

    10 2 Отговор
    Третия пол в снимки
  • 62 Копейкин Костя

    4 6 Отговор

    До коментар #27 от "Някой":

    Хаяско I-ви взривява складове с оръжие в България, не проси от нас. Проси от Иран и Северна Корея, товарищ!
  • 63 Учи

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Да знайш":

    българската граматика !
  • 64 Сър Пичук

    6 12 Отговор

    До коментар #49 от "Читател":

    Няма друга държава на света, която да е осъществила през последните 100 години толкова много престъпления срещу човечеството.
    Ето фактите:
    1918 – кърваво смазване на стачката на железопътните работници от милицията и ЧК;
    1918 1969 – създаване на системата от концентрационни лагери ГУЛАГ – 41 милиона убити, 10-30 милиона "починали" при „транспортирането”;
    1921 – масов глад в Поволжието – 5,1 милиона жертви
    19210-1923, 1932–1933 i 1946-1947 - ГЛАДОМОРА в Украйна и Кубан - милиони умират;
    1921 – Окупиране на Монголия
    1936-1937 – Масови преселения на неруски народности към вътрешността на страната; 1934 – инвазия в Китай; 1937-1938 – Полска операция на НКВД – избити 111 000 поляци, 29 000 хвърлени в концентрационните лагери, 100 000 депортирани в Сибир.
    1939 – анексиране на Литва, Латвия, Естония и източна Полша. Масово избиване на полски военнопленници и прехвърлянето им в концентрационни лагери – 250 000 полски военнопленници от които 125 000 са изпратени в трудовите и концентрационните лагери;
    1939 – война срещу Финландия;
    1939 - 1941 – арестуване на 100 хиляди поляци от анексираните от СССР територии – 10 000 от тях избити на място, останалите изпратени във Воркута, и избити в Буковина и Куропати;
    1940 – анексиране на Молдова;
    1940 – престъпленито в Катин – 21 000 избити граждани на Полша от които 10 000 офицери;
    1940- 1941 – депортиране на 800 000 поляци от Западна Белорусия и Западна Украйна. 80 000 загиват по време на „транспортирането”.
    1
  • 65 БСП на Бунището

    6 13 Отговор
    Великата Отечествена Война на Украинския Народ срещу руския Агресор и Окупатор нахлул вероломно в Родината им да граби,убива,унищожава и окупира.Хиляди украински Герои са заровени убити в Неравната битка за Свобода и Независимот ,защитници на своите деца и семейства.Битка за Достоен и Свободен живот.Поклон на Украинските Герои дали Живота си за Отечеството!!!
  • 66 Сър Пичук

    7 12 Отговор

    До коментар #49 от "Читател":

    1941 - масови избивания на полски затворници в затворите на западна Украйна и Беларус – 35 000 души.
    1944-48 – окупиране на Полша, Чехия, Унгария, България и Румъния, както и на Източна Германия. Само в България са избити 30 000 българи от "приятелите" на СССР;
    1945 – масово депортиране на кримски татари и на чечеченци;
    1953 – кърваво смазване на лагерните бунтове във Воркута, Норилск, Караганда, Колима.
    1954 – кърваво смазване на лагерните бунтове край Свредловск, на Урал, на Сахалин и др.
    1955 – кърваво смазване на лагерните бунтове във Воркута, Соликамск и др.
    1956 – кърваво смазване на лагерните бунтове в Караганда; 1956 – нахлуване на съветски танкове в Полша;
    1956 – Смазване на Унгарската революция;
    1962 – масово избиване на протестиращите работници в Новочеркаск;
    1968 – Смазване на Пражката пролет;
    1979 - 1989 – военнна агресия в Афганистан – 8 милиона избити и прокудени.
    1991-1992 – провокирана от СССР война в Южна Осетия;
    1994-1996 – Първа Чеченска война
    1999-2009 - Втора Чеченска война
    2008 - Военна инвазия срещу Грузия, окупиране на Южна Осетия;.
    2014 – Военна агресия срещу Украйна, анексиране на Крим

    Коментиран от #71

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Българин

    3 12 Отговор

    До коментар #37 от "Ами":

    Уточних, товарищ!
    Матушката ти е забранила! Даже Пасьол Митрофанова смутолеви нещо по въпроса под мустак!
  • 69 Учен

    10 4 Отговор

    До коментар #60 от "Русофилът":

    На Божанков ако му сече пипето то аз съм световно признат учен. Може на вас да ви се струва че е умен щото сте много под неговото ниво но за средностатистическия българин Божанков е обратното на остър.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Читател

    16 2 Отговор

    До коментар #66 от "Сър Пичук":

    Я пробвай същия списък с господарите си - от цялото си съществуване само 12 години не са водили война. Ама от посолството не дават това да се обсъжда нали.

    Коментиран от #75

  • 72 Румен Решетников

    3 8 Отговор

    До коментар #38 от "ЕВРОНЮЗ":

    Едно към едно с коментарите по темата от Блядостан, мда!
  • 73 Грую

    5 13 Отговор

    До коментар #45 от "факуса":

    САЩ не са обявили Ирак за американска територия,ако въобще можеш да разсъждаваш извън опорките на Москва. Но дълбоко се съмнявам, че при теб това е възможно.

    Коментиран от #78, #79

  • 74 Хаха

    10 5 Отговор
    На туй гъйче защо му давате трибуна. През живота си няма и един работен ден
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Как

    3 16 Отговор
    Нашия президент-- шашкънина вместо да направи мирен план и да го предложи на приятеля си путин убеждава Украйна да се предаде за да настъпи мир. Миротворец за нобелова награда.

    Коментиран от #83, #84

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Защо ти е да я обявява

    13 2 Отговор

    До коментар #73 от "Грую":

    САЩ превзема отвътре, владее отвътре, използва за интриги и може да те затрие, ако си достатъчно продажен!
  • 79 Антитрол

    14 2 Отговор

    До коментар #73 от "Грую":

    САЩ не са обявили Ирак за американски територии защото трябва да хранят иракчаните като станат техни граждани обаче обявиха иракския петрол за американски както и златото на Садам. Също обявиха петрола на Либия и Сирия за американски.

    Това е по-лошо и от окупация - това си е чист грабеж пък народите на нападнатите държави да тънат в мизерия.

    Коментиран от #110

  • 80 Жалка работа

    7 2 Отговор
    Значи според този калъф,ако България си влезе в изконните територий в Македония,сърбоманите там ще бъдат жертва за това,че бият и тормозят българите.
  • 81 Кен Еф

    6 2 Отговор
    тези буунаци няма да свършат полезна работа за една стотинка, а само ще си търсят повод да мрънкат
  • 82 факт

    17 4 Отговор
    Божанков, понеже си елементарен и плосък, както и тия от твоята партия и цялото ви правителство, ще ти го кажа елементарно, че дано ме разбереш.
    Ако ежедневно ми тропаш пред вратата хилейки се. Ако ми закачаш и биеш децата. Ако струпваш оръжие с определена цел, внушена ти от едни нови приятели. Ако не спазваш договори и споразумения, които сме сключили с теб. И ако прекаляваш с наглостта си, знаеш ли какво ще ти се случи???
    Търпението ми ще е до време. И въобще няма се замисля дали после ще крещиш какъв агресор съм. Такива шамари, ритници и бой ще ти дръпна, че няма да ми пука дали ще обикаляш селата наоколо да ревеш за оръжие че да ме побеждаваш щото съм бил агресор.
    Как пък за всичко имате двоен стандарт бе, политически нищожества? Как пък си затваряте очите за едни престъпления, пък за други ревете до небесата? Щото така ви харесва и щото едни другарчета са ви напълнили джобчетата с доларчета, че да виете до небесата че истината била само вашата.
    Обградили са с натовски бази цяла Русия, въпреки споразуменията да не се разширяват на изток. Дърпаха и дразнеха мечката цели осем години, докато избиваха руското население на Донбас. Тоя надрусан комик се присмиваше и пълнеше страната си с биолаборатории и американски бази, като не спазваше Минските споразумения, сега бил той великия "лидер" и борец за свобода. Обаче не иска преговори за мир, а само оръжия.
    Всеки друг на мястото на Путин отдавна да го е ошамарил без молби. Наглец. Че непоканен комика тр
  • 83 Военен

    12 4 Отговор

    До коментар #76 от "Как":

    "убеждава Украйна да се предаде за да настъпи мир"

    Много правилно тя Украйна така или иначе ще се предаде но ще загинат още много украинци и ще загуби още много територии. А можеше даже изобщо да не се стига до тук ако бяха послушали Путин и не се правеха на велики.

    Но когато мислиш за интересите на господарите си повече отколкото за народа си така се получава.

    Коментиран от #95

  • 84 Не е убеждавал

    10 5 Отговор

    До коментар #76 от "Как":

    никой да се предава! Гнус ме е от оптпадъка ПП и ДБ да лази в лъжи!
  • 85 ГейУполитиката

    8 5 Отговор
    Този пират, какво му разбира главата от международна политика и в качеството си на, какъв капацитет се изказва? Да се събират там пиратския екипаж с Асана Кокорчева и Спеца да ги сеца
  • 86 Механик

    5 13 Отговор
    Войната между Русия и Украйна отдавна не е война за съдбата на Украйна, украинската демокрация или границите на Източна Европа. Нормалните държави не искат да живеят в свят, в който страни анексират със сила чужди територии и след това ги принуждават да се подчинят под заплахата от ядрено унищожение. Нормалният свят трябваше да избира между два варианта: или да направи всичко възможно да осигури триумфа на Украйна, или да приеме последствията от поражението, при което Русия ще налага със сила своите разбирания за морал и човешки ценности. Нормалният свят избра да помага на Украйна!

    Коментиран от #115

  • 87 с интерес

    13 3 Отговор
    наблюдавам как на този и други подобни пудели се дава огромна с нищо незаслужена трибуна из всички медии. Това е показателно колко надолу сме стигнали. Докъде ли ще я докараме, ако продължаваме така?
  • 88 123456

    13 4 Отговор
    Явор Вазелинков - стабилен предател ! Пичш и поуовина,
  • 89 Истината

    6 9 Отговор
    Ако Русия престане да воюва, няма да има война. Ако Украйна спре - няма да има Украйна.

    Коментиран от #97

  • 90 Абсурдистан

    2 13 Отговор
    Напълно го разбирам недоразумението, че е бесен. Зеления го смачка и изхвърли, като мръсен зелен чорап. Лъсна пред целия свят, че е кремълска подводница. Не го уведомили за посещението-предателите не трябва да знаят. Не го питат за въоръженията-а той какво направи-нищо. Няма да ходи на срещата на НАТО-че там никой не го иска нито уважава. Редно е да е бесен.
  • 91 Мишел

    4 8 Отговор
    Когато един луд фюрер начело на нация от маниаци, смятащи се за велики се опитват със сила да наложат на цялото човечество своето разбиране за морал, правила и световен ред всеки призив за неутралитет и пацифизъм означава единствено путинизъм и подкрепа за руският агресор!
    Украинците се нуждаят от помощ за да се защитят от агресора. Да не се помага означава да им се каже: предайте се, приемете робството и подчинението и целунете руския ботуш.
  • 92 Ксаниба

    4 8 Отговор
    Психопата Путин и руските зомбита започнаха войната за да поправят "най-голямата геостратегическа катастрофа на 20 век" а именно разпадането на СССР. И вече започнаха да получават СССР. Изолация, дефицит, задълбочаваща се технологическа изостаналост, хиляди ГРУЗ 200, репресии срещу противниците на войната..... И накрая путинова Русия ще свърши така, както свърши СССР!
  • 93 Олга

    5 7 Отговор
    Войната в Украйна раздели света на две. Някои подкрепят Путин а другите избрахме да останем хора!
  • 94 Наблюдател

    4 10 Отговор
    Преди пет години руският поп от КГБ Киро Гундяев наби канчето на Мунчо насред София. Президента на Украйна ВОЛОДИМИР Зеленски стори същото. Явно на недоразумението от Дондуков 2 му харесва и му става навик, така, че до края на мандата му ще видим още подобни изпълнения. Очакваме северомакедонския президент Стево Пендаровски да потрети упражнението.

    Коментиран от #102

  • 95 Ха,ха

    6 8 Отговор

    До коментар #83 от "Военен":

    "Ще загинат много украинци ,казваш."А ватенки няма да загинат,защото сигурно са безсмъртни.Да ти имам логиката. То и за три щяха да превземат Киев. Но нещо не им се получават нещата.
  • 96 Само питам

    4 8 Отговор
    Близо две години поне веднъж седмично някой руски политик плаши света с ядрена война. Така и не разбрах каква е позицията на другарят Радев относно руските заплахи за употреба на ядрено оръжие? Нали е голяма пацифист и се бори за мир. Или за българските русофили е въпрос на огромна чест той и семейството му да загинат от руска ядрено ракета?
  • 97 Пълни глупости

    5 6 Отговор

    До коментар #89 от "Истината":

    Русия като не воюва и предупреждаваше, хората в Донбас умираха! А Украйна и да воюва и да не воюва, ще я има! Русия не е тръгнала да я превзема!

    Коментиран от #99

  • 98 стоян георгиев

    3 12 Отговор
    Очаквам подлите номера на президентската двойка срещу кабинета да се засилят. Те със всички средства ще търсят реванш и възможност отново да управляват. А недоразумението Радев не може да преглътне унижението, че един бивш актьор е 100 пъти повече главнокомандващ 1000 пъти повече президент от него! И понеже е комплексар, който не е обременениб с кой знае какъв интелект ще стъпи накриво и ще даде повод за импийчмънт.
  • 99 Истината

    5 6 Отговор

    До коментар #97 от "Пълни глупости":

    Русия воюваше в Донбас бе русофилче, дори Стрелков-Гиркин и Пригожин го признаха!

    Коментиран от #105

  • 100 яворчо

    9 4 Отговор
    пали свещи президентът след мандата да не основе партия, ще ви отнесе като торнадо тенеси

    Коментиран от #114

  • 101 Доротея

    4 9 Отговор
    В началото на първият си мандат нищожеството Радев се правеше на начетен и обичаше да цитира Гьоте. Но не знае, че немският поет е казал нещо, което напълно се отнася за него :"„Няма нищо по-страшно от активната глупост“.
  • 102 Отивай в Украйна украинецо

    8 5 Отговор

    До коментар #94 от "Наблюдател":

    Не лъжи и не обиждай българският Президенбт! Твърде жалко изглждат отпадъците покрай него! Но са твърде неумни, за да знаят колко са жалки!

    Коментиран от #112

  • 103 Джам Бас

    10 4 Отговор
    Бузанката е професионален мрънкач. Работа за три цента не е свършил приз живота си. Отвлича общественото внимание със сплетни, за да не лъсне какви некадърници са тези от партията, в която пребивава към момента
  • 104 Щети ем

    9 3 Отговор
    Абе тоа розов ол.иго.френ на всяка манджа миродия.
  • 105 Русия

    2 2 Отговор

    До коментар #99 от "Истината":

    пращаше оръжие!

    Коментиран от #109

  • 106 оня с коня

    10 4 Отговор

    До коментар #21 от "Някой":

    божанков и киро са на един кантар по простотия
  • 107 яворе,

    8 5 Отговор
    май си забравил с какво обещание зеления стана президент?!? да ти напомня ли?!? с обещанието да изпълни минск-2! е, изпълни го!
  • 108 Зеленски

    3 8 Отговор
    Благодарни сме на България за това, че сте от светлата страна на историята.
  • 109 Истината

    0 6 Отговор

    До коментар #105 от "Русия":

    Русия те камо ппащаше оръжие, но и войски!

    Коментиран от #111

  • 110 Грую

    5 9 Отговор

    До коментар #79 от "Антитрол":

    Тия ги разтягай на баба си. Може и да ти се върже.Нищо не може да оправдае зверствата на руските варвари на Путлер в чужда държава. Всеки народ има правото сам да избира в,какви съюзи да влиза и как да живее.А не Путлер да им дава наклон.
  • 111 И марсианци

    4 3 Отговор

    До коментар #109 от "Истината":

    Не казаха ли от Козяк! Голяма гнус е продажника!

    Коментиран от #116

  • 112 Наблюдател

    6 9 Отговор

    До коментар #102 от "Отивай в Украйна украинецо":

    В момента нямаме президент а мръсна руска подлога!

    Коментиран от #121

  • 113 Пинчер

    10 4 Отговор
    Това комплексарче намери поле за изява, в което някой му обръща внимание и говори това, което се очаква от него.
  • 114 9865

    5 7 Отговор

    До коментар #100 от "яворчо":

    Фърчилото няма капацитета да направи партия.
  • 115 Дали?

    13 4 Отговор

    До коментар #86 от "Механик":

    Ами за теб кой е нормалния свят? Америка и Европа ли? Ами 2/3 от света са на страната на Русия. Те ненормални ли са? Или не искат повече американската хегемония, които са разпръснали над 800 американски бази по целия свят с цел подчинение и принуда.
    Нормалния свят. Демократичния свят. Все такива едни изрази на козяшките тролове.
    Светът е един и за всички има място под слънцето. Само че, едни искат да ограбват и подчиняват други и били демократи и нормални. Хахахаха.....много тъпи опорки, а светът се събуди и прогледна и повече не желае подтисничество, ограбване и войни. Всеки да си живее на своя континент мирно и щастливо. Да, ама не, едни искат да унищожат други заради евтините им ресурси. И за това ще ядат дървото.
  • 116 Истината

    5 5 Отговор

    До коментар #111 от "И марсианци":

    Съвета за сигурност към ООН 11 /ЕДИНАДЕСЕТ /пъти предложи в Донбас да се въведат мироопазващи сили и единствено Русия беше против. Защо? Защото щеше да стане ясно, че там има руски войници и техника.

    Коментиран от #126

  • 117 Умен по цялата глава

    6 10 Отговор
    Всеки гледа от своята Камбанария на нещата.пРезидента Радев,българския Генерал,е приготвил погачата - хляб и сол да посрещне руския Окупатор на Орлов мост.Това му гарантира поне още 20 години пРезидент,щото не е в първа младост все пак...Междувременно саботира всякаква помощ за Окупирана Украйна ,за да имало Мир,каквото и да значи това....Мир ще е разбира се ,да не би да има война,когато нахлуят руснаците в България???Чакай ги с хляб и сол и няма да има Война....България и без това беше Окупирана половин век от Руските комунисти - Народа вече е свикнал...Червените байраци са в килерите за Вечна Дружба с Братския Окупатор...Вечна означава Вечно,а не само половин век,нали така бе Радев??? Нали така бе,българския Генерал????

    Коментиран от #124

  • 118 оня с коня

    6 3 Отговор

    До коментар #48 от "Радев е руски плъх":

    Да назидателстваш за мир. Майко мила,що ли има толкова двойки на матурите!!!
  • 119 Яворе на теб краварската ти глава е

    11 4 Отговор
    широка за ума който имаш! Баща ми бояджията това си и ти смени сума ти партии и все принципите и идейте ти липсват! Яворе за пари би продал всичко!
  • 120 ХАСКОВСКИ ПЪДАРИН

    5 10 Отговор
    Бойко Станкушев направи много точен в анализ. Сравни поведението на чешкия президент Павел, с това на българският Радев при посрещането на Зеленски. Според него на Петър Павел отдалеч личи, че е истински генерал, докато Румен Радев се държи като ХАСКОВСКИ ПЪДАРИН
  • 121 Отивай в Украйна украинецо

    5 4 Отговор

    До коментар #112 от "Наблюдател":

    Много жалко изглеждат продажниците, пред Президента ни! Продажниика е гнус!

    Коментиран от #125

  • 122 Абе

    7 5 Отговор
    Голям кирпич е тоя.Няма как да се спре една война, когато системно снабдяват Украйна с оръжия и пари.

    Коментиран от #143

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Истината

    5 8 Отговор

    До коментар #117 от "Умен по цялата глава":

    Руската подлога Радев с радост ще даде на Путин цяла България и като бонус ще му оближе задника! Така ще направят и Нинова и Копейкин и всеки русофил
  • 125 Наблюдател

    4 8 Отговор

    До коментар #121 от "Отивай в Украйна украинецо":

    Няма по мръсно и продажно същество от доброволният руски роб. А Радев е неговият аватар.

    Коментиран от #139

  • 126 Лъжа

    6 4 Отговор

    До коментар #116 от "Истината":

    Това не е вярно! Тъпо е да се вадят неща от контекст, само за да лазиш в помията на Козяк! Продажника изглежда много гнусно!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Стоян Александров

    6 11 Отговор
    За пореден път кремълското мекере Радев доказа, че е злобен мерзавец и комплексар, който сериозно си е внушил, че е велик държавник с уникални управленски качества. А всъщност е едно огромно нищо!
  • 129 7654

    5 7 Отговор
    Ако джуджака даваше тези пари ( които сега харчи за оръжия) на руския народ, сега щяха да са първи по стандарт на живота в света. Но в главата на комунягите само войни им се привидат.
  • 130 Българин

    4 8 Отговор
    От нас българите зависи дали ще позволим да ни разиграва едно нищожество, което със зъби и нокти се е вкопчило във властта и неистово защитава руските интереси под предлог, че брани българският национален суверенитет. Ако му позволим значи заслужаваме съдбата да живеем в Радевистан, в който лъжата е истина, подлостта е почтеност а посредствеността професионализъм. Колкото по скоро бъде прогонен от Президентството, толкова по-добре за България!

    Коментиран от #137

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Ангел

    4 8 Отговор
    Недоразумението от Дондуков 2 е комплексирано, дребнаво и отмъстително човече, с нисък интелект, голямо его, огромен морален дефицит и силни руски зависимости! Вреден и опасен за България и българите. Позор за страната!
  • 133 Малко червено

    4 3 Отговор
    сополиво боклуче.
  • 134 Грую

    5 10 Отговор

    До коментар #127 от "Донки Хот и Сан Чопанса":

    Още едно руско мекере се изказва неподготвено.Нямат акъл тези ,които подкрепят Путлер.
  • 135 байгън

    5 2 Отговор
    Бок--к смотан бояджия от партия в партия с по голяма шпакла
  • 136 Истината

    4 10 Отговор
    В момента Украйна спасява Европа и света от руският фашизъм и затова трябва да и се помага с всички средства. В противен случай всеки град в Украйна ще се превърне в Буча а страната ще стане един огромен концлагер с руски надзиратели. А един луд фюрер начело на нация от маниаци, смятащи се за велики ще налагат със сила на цялото човечество своето разбиране за морал, правила и световен ред. На нормалните хора това не се харесва и затова подкрепата за Украйна няма да спре!

    Коментиран от #141, #148

  • 137 Българите ще

    10 5 Отговор

    До коментар #130 от "Българин":

    ликвидираме продажните долни щатски подлоги, гнусни комунета. Браво на Радев.
  • 138 Реалист

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Госあ":

    Каня го на парти у нас да лапа чушки, предйте му:) зейчо
  • 139 Много жалко изглежда

    9 4 Отговор

    До коментар #125 от "Наблюдател":

    гърчещ се продажник, пред Радев! :))) Съдбата на продажника е, цял живот да е в кратката на достойни хора като Радев! Цял живот да се гъчи и ядосва, че е нищо!

    Коментиран от #150

  • 140 тинко

    6 9 Отговор
    Руските тайни служби държат с нещо Мунчо. И колкото по-бързо се разбере с какво точно, толкова по-добре за България....

    Коментиран от #145

  • 141 Украйна е измислена

    10 6 Отговор

    До коментар #136 от "Истината":

    държава, творение на Ленин. Това туморно образувание на снагата на Европа трябва да бъде унищожено завинаги.

    Коментиран от #147

  • 142 Михайло Подоляк

    6 14 Отговор
    Президентът на България предлага на Украйна да застане на колене и да приеме решението, че Украйна повече няма да я има. На мен ми се иска този човек да говореше по този начин и така да поставяше акцентите, за да може на всички да бъде ясно какво предлага той. Той не предлага мир, не предлага
    войната да се прекрати, той не предлага основното – Русия да напусне нашата територия. Той ни предлага да застанем на колене и да продължаваме да позволяваме нашите деца да бъдат убивани. Това е невъзможно", коментира Подоляк думите на президента Румен Радев, че не трябва да се изпращат повече оръжия на Украйна.

    Коментиран от #153

  • 143 9876

    5 4 Отговор

    До коментар #122 от "Абе":

    И ти ,какво предлагаш.Когато дойде убиец у дома ти и поругае семейство ти и разруши дома ти, да го посрещнеш с хляб и сол ли!?

    Коментиран от #149

  • 144 Любо

    5 3 Отговор
    И този лумпен е кръгъл идиот....дори хлебарките са по-полезни и заслужават повече живот от него....на знам на президента какво му е тясно но на този олигофрен определено са му широки задните ча......
  • 145 По-интересно е с какво

    9 4 Отговор

    До коментар #140 от "тинко":

    Козяк държи комунетата от новата фашистка партия гербппдбдпс с вожд Боко.
  • 146 гост

    3 2 Отговор
    в този нищо тясно не е останало
  • 147 Руските ZV. иne

    6 7 Отговор

    До коментар #141 от "Украйна е измислена":

    Се опитват да унищожат Украйна ама нещо не им се удава! Накрая унищожената ще бъде Русия.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Ти де беше

    8 3 Отговор

    До коментар #143 от "9876":

    като Украйна беше убиеца?

    Коментиран от #157

  • 150 Наблюдател

    4 9 Отговор

    До коментар #139 от "Много жалко изглежда":

    Недоразумението от Дондуков 2 е комплексирано, дребнаво и отмъстително човече, с нисък интелект, голямо его, огромен морален дефицит и силни руски зависимости! Вреден и опасен за България и българите. Позор за страната!

    Коментиран от #154

  • 151 Само питам

    6 7 Отговор
    Какво всъщност иска недоразумението Радев? При липса на помощ Украйна щеше да бъде превърната от руснаците в един огромен концлагер, Буча щеше да е повторена във всеки град. А Радев, Йотова, Нинова, Костя Копейкин и другите продажници от петата колона на Москва щяха да се тълпят на Орлов мост да чакат "асвабадителите".
  • 152 Артилерист

    10 3 Отговор
    Младият нахален ренегат, до вчера активен бесепар, а сега вече атлантик. Такива като този са прокобата на България-видя келепира в ругаенето на Русия и президента, и атлантическото дитирамбене и те го те по платените студия и сайтове да се доказва колко безнравствен индивид е. И ни се внушава, че с продажници, предатели и американски агенти ще се причислим към развитите страни...
  • 153 Ами

    8 2 Отговор

    До коментар #142 от "Михайло Подоляк":

    що зеленият продажник започна войната бе? И опорките ви като отпадъка зьеленски!
  • 154 Така е

    7 4 Отговор

    До коментар #150 от "Наблюдател":

    Само недоразумения, като кирил петков, асен василев и всички национални предатели в ПП и ДБ, можа да са врагове на България! Да я продават, да плащат за лъжи и да са ударили дъното на всичко анти човешко и морално!
  • 155 Българин

    4 7 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите като Радев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор.
  • 156 Само питам

    7 6 Отговор
    Защо русофилите изпадат в истерия след всяка новина, че Украйна ще бъде снабдена с оръжие? Политиците от Запада знаят, че лудият фюрер от Кремъл трябва да бъде спрян. И това ще стане като се помогне с оръжие на украинците в борбата им срещу руските агресори! Ако Западните политици бяха като Радев, Нинова, или Костя Копейкин, досега Украйна щеше да бъде превърната в един огромен концлагер, Буча щеше да е повторена във всеки украински град а Молдова и Грузия щяха да са следващите в списъка за "денацификация" .

    Коментиран от #161, #170

  • 157 99765

    3 6 Отговор

    До коментар #149 от "Ти де беше":

    Украйна никога не била"убиеца".Пригожин и трима руски генерали признаха,че провокациите винаги ка били от руска страна

    Коментиран от #165

  • 158 Артилерист

    5 5 Отговор
    Радев, Нинова и Израждане искат Украйна да се предаде, украинците да станат руски роби и да целуват ботушите на руснаците. Ако на Нинова и останалите русофили това им харесва, украинците не са съгласни отново да ги тъпче руски ботуш! СЛАВА УКРАИНЕ!
  • 159 Армейска мъдрост

    4 4 Отговор
    Фуражката деформира главата!
  • 160 Истината

    5 6 Отговор
    Същността на доброто е: да опазваш живот, да развиваш живот, да изведеш живота до най-висшата му стойност. Същността на злото е: да увреждаш живот, да възпираш живота в неговото развитие. Русия върши Зло и с право я наричат Империята на злото. И всички, които я подкрепят всъщност служат на Злото.

    Коментиран от #166

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Ха ха

    5 2 Отговор
    Чудя се на жълтопаветната сган наистина ли не разбира,че войната ще спечели Русия.Това е очевадно.Как е възможно толкова много да си се надупил,че да угодничиш просташки.Гледаме им сеира,но ще дойде видовден
  • 163 гост

    4 2 Отговор
    Президентска държава и точка
  • 164 Димитър Георгиев

    3 6 Отговор
    Абсолютно вярно е, че посоката на Костадинов и Радев се задава от някой друг/разбирай Кремъл/. А там вариантите са два компромати и подкупи! Така действат руските и нашите служби.Зависими са изцяло! Трябва да им се потърси отговорност някой ден!

    Коментиран от #168

  • 165 Какво е било

    5 3 Отговор

    До коментар #157 от "99765":

    сме го видяли! Различно е от детската тъпотия, за която плаща боклука САЩ! САЩ са ударили дъното да плащат за лъжи! Много гнусно! Нали? тая де бяхте продажници, каттто Украйна избиваше хората в Донбас?

    Коментиран от #174

  • 166 Грую

    4 2 Отговор

    До коментар #160 от "Истината":

    Щото пак вие дето подкрепяте укро фашагите сте вода ненапита аре бегаи ве

    Коментиран от #172

  • 167 Мнение

    5 3 Отговор
    Миналата гофина в Инстанбул като е имало мирни преговори са били на крачка да го подпишат,но Борис Джонсън във видимо неадекватен вид е дошъл и е прекратил преговорите.За една година се осъществи геноцид на украинското население чрез насилствена мобилизация и даже смятат след урановите снаряди да докарат касетъчни.Спрете войната!Спрете геноцида!!!Еленски отказва мирни преговори!Божанката да не се прави на луд!

    Коментиран от #171

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Ха ха

    5 3 Отговор
    Чудя се на жълтопаветната сган наистина ли не разбира,че войната ще спечели Русия.Това е очевадно.Как е възможно толкова много да си се надупил,че да угодничиш просташки.Гледаме им сеира,но ще дойде видовден
  • 170 Димо

    3 6 Отговор

    До коментар #156 от "Само питам":

    Това казва много "лудия фюрер от Кремъл"! Много е важно и за България кремълските мафиоти да бъдат изчистени,Русия реформирана,но едва ли ще стане! Тия са непоправими,червени циментови глави!
  • 171 Ха,ха

    3 9 Отговор

    До коментар #167 от "Мнение":

    Мирни преговори, като ватенките претендират за едва пета от територията на Украйна .Е ми няма как да стане.По съща логика утре Путин може да има претенции и за нашето Черноморие.Както знаем там руснаците имат хиляди имоти. Но русофила не разсъждава.Той следва спуснатите му опорки от Митрофанова.
  • 172 Грую

    2 6 Отговор

    До коментар #166 от "Грую":

    Укрофашаги има сам в празната ти червена кратуна.
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 987с

    2 3 Отговор

    До коментар #165 от "Какво е било":

    Видял си на баба си хвърчилото. Пригожин и руските генерали не са украинци. Лично те признаха за руските провокации.

    Коментиран от #176

  • 175 катран

    8 2 Отговор
    пп просто предатели..този специално преживял катарзис в америка..това е лицето или задните части на соросоидни нпо..а преди беше върл социалист..какъв напредничав господин..
  • 176 Ами за да не

    3 2 Отговор

    До коментар #174 от "987с":

    гледаш на баба си хвърчилото, чети книжки! И не се мрази, да се търгувш! И тогава ще гледаш истината и няма да те дразнят достойните хора и истината! Проста математика! :)))

    Коментиран от #181

  • 177 Ха хада си спомним 1962 г.

    9 4 Отговор
    Русия пренесе ядрено оръжие в Куба,на 80 км.от САЩ.Янките полядяха и бяхме на прага на трета световна.Не спазвайки Минските договори Украйна подтикната от САЩ желаеше същото,въпреки подписите си,че няма да иска членство в НАТО.Кой ум от жълтопаветния планктон допуска,че Русия ще се съгласи на границата и да има ядрено оръжие на Украйна.Все едно янките да се съгласят Мексико да има ядрено оръжие.Затова пэ кротко с това кой е е агресор

    Коментиран от #182

  • 178 Анонимен

    6 2 Отговор
    Дава се думата на хора, които тотално са загубили доверието на обществото. Без капка свян и с абсолютна наглост повтарят едно и също. Пълна загуба на морални ценности!
  • 179 Грую

    2 9 Отговор

    До коментар #173 от "Дан":

    А бе няма ли поне един грамотен руски трол .Няма, такава дума,като твоЙти в българския език. Не може да състави едно изречение без прависни грешки,но коментира неща,които са му пълна мъгла.

    Коментиран от #192

  • 180 Мунчо

    2 2 Отговор
    На теб нали ти е широко там, не мисли за другите.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Така е

    3 4 Отговор

    До коментар #177 от "Ха хада си спомним 1962 г.":

    Ама тук нали виждаш, че драскат само пропаднали деца, продали се като мушмули на боклука САЩ! Там разсъждения няма! Иначе поздравления за коментара!
  • 183 А на Теб Яворчо!

    8 3 Отговор
    Явно ,че в БСП ти бе тясно,та се разшири,като ,,Широк Социалист" в ПП...🤣😂😝!
  • 184 Така е

    6 3 Отговор

    До коментар #181 от "9876":

    Продава ли се някой, отпадък е! А на кой, е все тая! Та я погледни колко отпадък на боклука САЩ има тук, гърчещ се в лъжи! Голяма гнус е лъжежа! Ко шъ кайш? :))

    Коментиран от #187

  • 185 Хахаха

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Госあ":

    Да се изкаже това яворка божанкова.

    Коментиран от #191

  • 186 ха ха

    4 1 Отговор
    е такива са ни политиците ,полуинтелигентни , полуморални , получуващи , полувиждащи но пък много крадливи и нагли
  • 187 09875

    2 2 Отговор

    До коментар #184 от "Така е":

    Ще кажа само ,че много си обратното на остър.

    Коментиран от #193

  • 188 Къде ми е нощното шкафче?

    7 3 Отговор

    До коментар #49 от "Читател":

    Докога ще се дава думата,на такива смърдящи,като тоя?Уважавам хората с идеи,независимо какви,но хамелеони, като този не понасям!
  • 189 така ли

    3 3 Отговор
    момченце?!Не си пипай бобчето,че остане така...Дядо Гацо ще бобче без бонела.....
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 не така

    2 2 Отговор

    До коментар #185 от "Хахаха":

    каза ,че го срам ама....
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 За да не си

    4 2 Отговор

    До коментар #187 от "09875":

    има книжки! По полезни са от тиражирането на простотиите и лъжите на боклука САЩ!

    Коментиран от #200

  • 194 ами да кажа

    3 1 Отговор
    и този как го прецени с неговия интелект ама когато ти казват какво да говориш акъл не трябва
  • 195 Перо

    2 2 Отговор
    Типичен унтерменш!
  • 196 ФИЛИП ГЕОРГИЕВ

    5 2 Отговор
    НА НАШТО НАРОДОНАСЕЛЕНИЕ НЕ МУ ЛИ ПИCHA OT MAЛKИ, BPEДHИ ПEДAЛЧETА ??? ДA СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ И ДА ГИ И3METEM !!!
  • 197 Пешо

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Госあ":

    Оставка оставка!!!Няма лу да има протести против тези управляващи!!
  • 198 Кирчо и Асенчо

    6 3 Отговор
    Изключително неприятно МЕКЕРЕ. Срам няма това предателче и блюдолизец.
  • 199 мьеката китка

    3 2 Отговор
    продължава да бъде канен от мисирките да въртиопашка и да мьека сексистки
  • 200 Ха,ха

    2 0 Отговор

    До коментар #193 от "За да не си":

    Тцъ,книжки от Митрофанова не чета!?Разсъждавам на основание на фактите, които са изнесени от руснаци а не от украинци.

    Коментиран от #203

  • 201 Моряка

    4 3 Отговор
    Леке!Ама глямо,рядко миризливо леке.Имах предвид друго съществително но щяха да ме изтрият.
  • 202 Кмето

    2 1 Отговор
    Яна е дупих на събора в Симитли.От тогава дава откат с главата.
  • 203 А къде прочете Митрофонова

    0 1 Отговор

    До коментар #200 от "Ха,ха":

    Така "расъждават" деца не чели книжки и затова злото САЩ, ги пазари кът марули! :)))
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 бомбето

    1 0 Отговор
    "Първо избиват тия , дето не им уйдисват на акъла ( обявявайки ги за фашисти), а после и ония измежду тех , дето са непоносимо честни" - из показанията на един "кулак" пред "народния съд"
  • 206 Бабугер

    1 0 Отговор
    Пак ли тоз ОХЛЮХ....!?
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Илиева

    1 2 Отговор
    Селско парче-леке!!!!Хак й е на Нинова.Тя по такива си пада….Какъв да е човек,които се занимава с вторични суровини?Честен,кристал..Не на нас тия.Мошенник та дрънка.Предател.Леке.
  • 209 Пройо

    1 2 Отговор
    Тоя недорасляк си остава все така ограничен индивид. За сетен път ми прави впечатление как се обръща към президента(не съм му фен ) недопустимо е да коментира с"Радев", а да пропуска "президента". Но толкова му е възпитанието през първите 6 години, горноряховски суджук.
  • 210 Асан

    0 1 Отговор
    А на тебе изхода беше такъв ама след като отиде при шарлатаните бая се отпусна.
  • 211 Никси

    2 2 Отговор
    типа ни най малко трябва да се обаждаш , еле пък да съдиш Президента , я се погледнинти самия , избяга от БСП отиде при САЩисаните да ти набият канчето и нещо започна голям да го вадиш ама мек , и вместо това да се засрамиш надигаш вой срещу Президемта , за подобно изказване щеше да си Политзатворник по бай Тошково време в Белене или Ловеч да чукаш камъни с 25кг.- мовата вария всеки ден по цял ден , ако знаеш кво е вария бас давам че не знаеш , от къде ще знаеш като ти виждам маниери на жена от прайда , кво е флашка и метчик и за какво служи , а гюния и бичкия като тебе тиго на...я , и това не знаеш сигурно , иначе в час по плюване ама не на слънчогледови семки, седим на първата редица ,а по тия който до вчера яде бял хляб и опозицията !!!.
  • 212 Българин

    2 3 Отговор
    Нещо не си разбрал бе и..иот.Президента иска мирно решение от двете страни в конфликта.Питам те сега тебе-Кой не спазиМинските споазумения? Украйна нали? Крим винаги е бил руски,така,че недей да пишеш глупости.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Гражданин

    2 3 Отговор
    Яворе прав си Тоя Орунгел Радев за нищо не става трябва ни достойна Фигура не някъв приближен до Русия той не става за държавен глава трябва ни човек с Евроатлантически Ценности а не някви Кумонисти които работят в интерес на Русия хора искам да ви напомня че няма СССР така че Русия да си пише закони за тях а ние за нас като независима Държава не ни трябват нито БСП Нито Възраждане.
  • 215 Калинка на мама

    1 0 Отговор
    Рапорт даденен... г-жо млада шантонерко
    След работа си бършете суратя! 🐷
  • 216 хм...

    2 0 Отговор
    Божанков, в преговорите винаги има две страни. Защо да е цинизъм да искаш да се разберат без употребата на оръжия?
  • 217 Българин

    2 1 Отговор
    Румен Радев е национален предател, слуга на фашиста Путин и не на последно място асковски селяндур.
  • 218 Гражданин

    1 0 Отговор
    Румен радев е национален предател служи на Путин а не на Българския народ този Президент е позор за Българските граждани и за Република България Радев не ставаш слушай си баба ти Корнелия Нинова и Дядо ти Костя Копейкин. Вие 3 мата сте позор за България.
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове