Last news in Fakti

17 Юли, 2023 16:42 1 789 33

Петър Славов: Васил Терзиев и Вили Лилков биха ли се явили на предварителни избори и биха ли признали резултата

  • местни избори-
  • предварителни избори

И двамата би трябвало да мислят за общия опонент и това е лошото управление на София през последните 15 години, смята адвокатът

Петър Славов: Васил Терзиев и Вили Лилков биха ли се явили на предварителни избори и биха ли признали резултата  - 1

"Големият въпрос е заявилите се кандидати - Васил Терзиев и Вили Лилков - биха ли се явили на предварителни избори и биха ли припознали резултата от тях, като застанат единни зад този, който ги спечели".

Това каза пред БНР адвокат Петър Славов, организатор на Петицията за провеждане на отворени предварителни избори за общ кандидат за кмет на демократичната общност в София, зад която застават и негови съмишленици.

Според Петър Славов все по-видимо става разделението в дясното политическо пространство:

"Около привърженици на двамата кандидати (Васил Терзиев и Вили Лилков) се създават лагери и започват престрелки, които са, меко казано, некоректни. Чуват се обиди и некоректен език. Все нещо, каквито съмишлениците от една общност не би трябвало да проявяват помежду си. А би трябвало да мислят за общия опонент и това е лошото управление на София през последните 15 години".

По думите му с номинирането от ПП-ДБ на Васил Терзиев и с издигането на кандидатурата на проф. Вили Лилков за кмет на София от Инициативен комитет ще се стигне до това да се гласува най-малко за двама кандидати на демократичната общност за столичен кмет:

"Ако тази тенденция продължи, няма да се учудя и още кандидати да се появят".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ддд

    20 1 Отговор
    За какво да се явяват, те са издигнати от различни формации. Така че на самите избори ще се види кой е победителя.
  • 2 Демократ

    18 5 Отговор
    ПП ни управляват със седем процента изборите. Кирил Петков си го призна на записа
  • 3 Ами Лилков

    19 4 Отговор
    Беше част тот това управление и зам председател на СОС. Гласуваше по команда на Герб. Какво се очаква да промени. Или идеята е да не променя нищо.
  • 4 без имена

    21 7 Отговор
    когато издигнахте терзиев - няма проблем. когато се яви истинска алтернатива на дс кандидата , тогава - дайте да дадем.защо не търсихте обща кандидатура? предложихте куц кон. сега вай . какво стана?
  • 5 Чеп Ик

    18 6 Отговор
    споко бе, няма да гласуваме за нито един от двамата, не се хабете напразно
  • 6 Олиглот

    11 5 Отговор
    и двамата са атлантишка смегма, така че няма драма
  • 7 Град Симитли

    10 5 Отговор
    Баш ни б0ли.... за десните перекендета!

    Коментиран от #29

  • 8 НЯКОЙ

    5 7 Отговор
    Разумно предложение, като се има предвид, че много нашенци страдат от неличим вождизъм!
  • 9 ФЕЙК

    12 4 Отговор
    Вили Лилков ще осъществи мечтата си : СОФИЯ - ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА ДЪГАТА !
  • 10 Ддд

    14 2 Отговор
    "Десните" издигнали внук на генерал, син и племенник на хора от ДС, колили и бесили "враговете на БКП. А те живели царски по времето на БКП.
    После Славов, Радан, Х.Иванов и други пишещи се десни, не били подлоги на ДС!
  • 11 на честни избори

    7 0 Отговор
    никой няма да ви избере и за работници в "чистта"
    адвоката чака келепир от простотиите си...
  • 12 позор!

    16 6 Отговор
    Повече от позор! Коварният и много мръсен СИКаджия от Банкя не си е губел времето в школите на СИК и ВИС, а отлично е усвоил гадните им, мръсни и подли игри! Грозният дядка Вили Лилков е продажник и предател! ТОЙ заби нож в гърба на Иван Костов, ТОЙ напусна ДСБ, но квичи, че бил десен! Че кое ти е дясното бе, Лилково нищожество?! Това ли, че се навря под полата на Фандупковата даскалица, която ограби и съсипа София, а под нейното "мъдро ръководство" корупцията в столична община стигна чудовищни размери, но и с твоя помощ, нали?! Българи, не се подавайте на мръсните номера на ГЕРБерастката престъпнасдган, българи! Продажният Лилков е креатура, лакей и слуга точно на лицето Бойко от Банкя, неграмотен пожарникар, двуличен, коварен и нагъл! Той е "проклятието на България", в сравнение с него сарайският милиардер е направо агънце! Нито един десен софиянец да не гласува за марионетката на СИК - Лилковия Вили, нито един! Инак пак ще бъдем прецакани!

    Коментиран от #13, #23

  • 13 още малко време

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "позор!":

    ти трябва - 50-100 години
    и ще разбереш, че няма "леви" няма "десни"
    Има почтенни хора - 1% и боклуци - 99%
    Жив и здрав да си...

    Коментиран от #20

  • 14 Да, да

    5 5 Отговор
    Вече се вижда дългата ръка на Путин и желанието на Радев да управлява, като разцепва десницата и пречи на големия десен генерал Атанасов (няма и1,5 м), нали?!
  • 15 И ДВАМАТА БОКЛУКА ДА ИДАТ ДА РЕДЯТ

    5 8 Отговор
    ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА , А НЕ ДА СИ ПРАВЯТ РЕКЛАМА С ПРЕДВАРИТЕЛНИ ИЗБОРИ - НЯМА ДА СЕ ВЪРЖЕМ !
  • 16 ДА СЕ НАМАЖАТ ДВАМАТА С ОЛИО И КОЙТО

    5 5 Отговор
    ПОБЕДИ ДА СЕ ЯВИ НА ......... НОРМАЛНИТЕ ИЗБОРИ !
  • 17 А РОМЧЕТО БОНЕВ КВО ШЕ ГО ПРАИМЕ

    10 1 Отговор
    КЪДЕ ЩЕ КРАДЕ ТОЙ ?
  • 18 Гост

    9 4 Отговор
    Васил Терзиев не може да представлява градската десница. Толкова ли е сложно за разбиране?
  • 19 Тези

    7 3 Отговор
    Не може да се разбире зали тези ППДБ дали са инфантили или онези пари на ДС са ги финансирали и сега издигат такъв човек.Също какъв си ти умник да искаш фирмите 90% малки в БГ да плащат през банките с карти и да ги хранят без полза за бюджета.Да слугуваш па на банките а и да знаеш че идват важни избори на есен и заради това нямада гласуват маса народ фирми и работници.И не знаят ли че централна София няма да гласува за внук на генерал лейтенанти от ДС и баща от същите.Хора завършили в Русия и учили как да бранят Русия и все още имат началници там по наследство.Явно случаен човек па макар и най-умен и образован на запад независим няма шанс за София.
  • 20 Спас

    6 4 Отговор

    До коментар #13 от "още малко време":

    Толкова години трябват за да се разбере че всички партии са торение на онези от ДС .Само дето едни го играятлеви,националисти други леви.Е сега Бойко ще спечели в София щото всички тия измамници уж десни издигат
    потомъка на ДС завършил в Благоевград.Иначе е много умен и сам си е направил милионите.
  • 21 Не ни трябват

    2 1 Отговор
    Боклуци за кмет
  • 22 Хвани

    2 0 Отговор
    Единия удари другия
  • 23 Кочо

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "позор!":

    Бойко им е 5% от проблема! Останалите 95% са, че те не стават! ДС и десен не звучи толкова различно, все пак! Да не забравяте, че ДС отбираше най способните момчета в своите редици! Не бъркайте най долен пропаднал доносник във текезесето, бригадата, цеха и службата с ДС! Но, за десен кандидат към днешна дата не звучи добре, при всичките антикомунистически заявки! Или не искат други хора, или нямат такива! Ниско качество!
  • 24 Мнениее

    2 1 Отговор
    Прост оставаш без думи. Как може такова безумие? Вместо да се явят с един кандидат в дясно, те отново и отново разединени. И КОЙ печели от това, естествено банкянския мафиот. Подарете му направо победата и да не се провеждат никак избори, и да се харчат излишни пари. Позор за т. н. "сини". София ще бъде загубена заради такива некадърници, алчни за власт и пари. Щом ни беше малко цели 17 години "управление" на самоковската даскалица, която направи София на бунище, нека да си я изберем отново.
  • 25 пламен

    2 5 Отговор
    Терзиев е парашутист на ДС, резервния кандидат на БСП. ПП не е дясна партия. Така, че в дясно има само един кандидат издигнат от инициативен комитет и всичко е точно. Десницата е с Вили Лилков
  • 26 Румен

    3 0 Отговор
    Трябва и за В.Лилков,наричащ себе си десен да излезе публично информация за неговото минало-Дубна-СССР,научния му ръководител-агент на ДС,за да са равностойни при избори
  • 27 Скрий се

    5 1 Отговор
    Ще отидат герберите да изберат Лилков, който като общински съветник от реформаторския блок гласуваше с герберите и на следващите избори подкрепи Фансъкова. Уреди сина си в общинска фирма, където последният забърка скандал.
  • 28 007 /агент/

    2 3 Отговор
    За ДС отрочето ще грасуват всички от "другият бряг" на реката и още преди резултатите да излязат улиците на София ще са намазана с луб.риканти и едно такова цветно тържество с едни такива многоцветни знамена....
    Еееех, ще настане такъв живот, та само си викат "ДАНО"...
  • 29 123

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Град Симитли":

    Слагай си дев.ствен пояс, че албанците са тръгнали на изток !
  • 30 Бъдеще без Израждане и БСП

    0 1 Отговор
    Миналото не ме интересува .Интересуваме настоящето и бъдещето .Хора мислете стига с този реваншизъм ,подкрепете достойните ,честните ,почтените и компетентни млади хора .В младото поколение е бъдещето на държавата тяхното мислене е различно и прогресивно

    Коментиран от #33

  • 31 Терзиев измамник

    2 1 Отговор
    ПП-ДБ не са сини а криминално кърваво червени комунисти мафиоти . Наследници на убийци и мъчители от ДС .На такива внуци на убийци от ДС не трябва да имат право на общинска или държавна работа въобще .Само като работници ! Петков , Габриел , Атанасов , Иванов са като наркомани за да намерят пари за ДС това е мисията им . На такива като тях началния им капитал е краден от вашите спестявания в банките . Те ДС членовете си взимат огромни кредити от банките , които после ни лихви плащат по тях и въобще не ги връщат изобщо .
  • 32 Демократ

    1 1 Отговор
    Това се дължи на неправилното издигане на кандидатурата на Терзиев без обсъждане и без одобрението на синя София. Това стана точно по стратегията наДС- БКП - спуснат отгоре, а не избран отдолу. Терзиев е наложена кандидатура от ДС и тъй като София е най-пострадалия град от ДС реагира съвсем естествено негативно. Не пост фактум трябва да ни убеждават колко е успял, умен,предприемчив, а преди да го издигнат и ние да се съгласим, че той ще бъде. Никой не вярва, че няма талантливи и успешни хора извън структурите на ДС, ама не ги допускат до властта. Тази кандидатура е провокация към демократичната общност на София и е много опасна за бъдещето на България, защото кмет на София е високопоставен политически пост. Схемите на ДС са безкрайни, но е крайно време да ги изхвърлим.
  • 33 Как ли

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Бъдеще без Израждане и БСП":

    Щеше ли да стане милионер без ДС бизнеса във военната индустрия с приватизацията на Оптикоелектрон в Панагюрище и съдружие в Телерик със съратниците на татко от ДС. Честен и талантлив е този , който сам е започнал и постигнал всичко. Засега е ясно, че той ще бъде подкрепен от ДС и БКП и продажниците псевдодемократи, те ни убеждават колко е талантлив, но пропускат че точно ДС му е осигурило началото и развитието на бизнеса. Защо е продал печелившия бизнес на уж американска фирма със съмнения за руска перачница, е същата тема и тя трябва да се обсъжда, но не се.Защо ли?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове