Last news in Fakti

22 Юли, 2023 20:15 4 443 199

Не е изключен импийчмънт на Румен Радев

  • венко сабрутев-
  • румен радев-
  • импийчмънт

Венко Сабрутев: Ако президентът продължава да разединява нацията, няма друг изход

Не е изключен импийчмънт на Румен Радев - 1
Снимка: БГНЕС

"Всеки един политик в България, независимо на какъв пост е, трябва да знае, че във всеки един момент може да бъде свален, ако не изпълнява функциите, за които е назначен". Това послание към президента Румен Радев отправи Венко Сабрутев, депутат от ПП-ДБ, в предаването „Офанзива с Любо Огнянов”. По думите му България има опит със сваляне на правителство, но не и с отстраняването на президенти и кметове.

"Ако той продължава да бъде разединител на нацията, а не объединител, ако продължава да играе на ниво партии, на ниво интереси, а не на ниво объединяване на нацията, то според мен няма друг изход освен инициирането на процедура по импийчмънт", посочи Сабрутев.

По отношение на преминаването на пристанище "Росенец" в ръцете на държават той коментира: „България си върна още една външна граница. Това се случи миналата седмица в Народното събрание. Защо сега? Истината е, че януари месец тази година НС взе аналогично решение,което задължи служебния кабинет в едномесечен срок, след консултации с Европейската комисия, тази концесия да бъде прекратена”.

По думите му тя не е изгодна за страната ни: „България няма абсолютно никакъв контрол върху това какви танкери, какви количества горива, нефт, влизат у нас". „Ние не искаме национализация, искаме да си върнем границата, не желаем тази критична инфраструктура да започне да работи за България", подчерта още той.

На въпрос дали има опасност рафинерията да обжалва това решение, той допълни: "Има европейска директива, има решение на Народното събрание, дори да бъде обжалвано, то няма как да бъде отменено". „Да върнеш държавна собственост на държавата е национален интерес, но да защитаваш интересите на част на руска компания, това вече е корпоративен интерес”. Така Сабрутев коментира изказването на президента Румен Радев, че решението е в резултат на корпоративни апетити или кризисен пиар.

Той подчера, че единственото нефтено пристанище на България е отдадено на цената на няколко магазина в мола. "Президентът трябва да излезе от ролята си на черна станция и да влезе в ролята си, дадена от конституцията - обединител на нацията. Разбираме, че му е много трудно да приеме факта, че той вече няма еднолично управление на страната", каза Венко Сабрутев.

"Само за две седмици редовното правителство разработи държавен бюджет. Нещо, което за 10 месеца служебния кабинет не направи. От дупка в размер на милиарди 200 милиона, наследена от служебния кабинет, редовното правителство на академик Денков изкара държавата на плюс 200 милиона", коментира той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 101 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорбутев

    239 44 Отговор
    Сабрутев е рядко прост!! Гони тъпомера на Киро.
  • 2 Жоро

    235 41 Отговор
    Този цървул е много дребен за да коментира президента. Такива тъпанари минаха много през парламента и никой не ги помни.

    Коментиран от #75

  • 3 Хаха

    190 29 Отговор
    Е тогава със сигурност ще си ходите преди есента. Щот буци ще ви трае до местните избори, ама това позволите ли си го ще гърми те по ранко. Щот никой не ви харесва особедно подмяната и де бъ.

    Коментиран от #87

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Инпийчмънт

    48 184 Отговор
    На Руската подлога.
  • 7 Гого

    200 35 Отговор
    Радев се харесва на нормалните хора, защото гласно артикулира позиции, които и тези хора споделят. Президентът говори за опасността от разрастване на войната, за това, че управляващата евроатлантическа общност използва темата „Украйна“, за да бяга от сериозните вътрешни проблеми, за патриотизма, който, за щастие, побеждава нихилизма и безродието. Както виждате, това са нормални и логично издържани тези.

    Коментиран от #60

  • 8 Димитър Георгиев

    43 185 Отговор
    Дано, импийчмънт на Радев ще бъде добре за българските интереси! Колкото повече намаляваме руското влияние в България,толкова по-добре!

    Коментиран от #16

  • 9 Верно ли бе продажник

    174 24 Отговор
    А кога пп дб и герб ще сте подведени под отговорност към измяна на родината бе гнусен лъжецо и национален предател?
  • 10 Импийчмънт?

    139 24 Отговор
    А бой, де!
  • 11 Тия

    131 17 Отговор
    НЕКАДЪРНИЦИ пак едно и също ! АМАН !!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 От кого ,от десетина национални

    128 17 Отговор
    предатели ли ,тогава вече може и да не се отърват живи от гнева на народа
  • 14 Гого

    119 11 Отговор
    Самоопределящите са като „носители на експертизата“ смятат, че реалността няма никакво значение. Според тях единственото, което има значение, е матрицата, спрямо чиито закони работи мисълта им. Само дето няма как мнозинството българи да живеем в измислената им матрица, нали?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Еех,

    73 8 Отговор

    До коментар #8 от "Димитър Георгиев":

    Димитре, еех Георгиев ! Аман !
  • 17 Тошито

    113 17 Отговор
    Само че, както показват и социологическите проучвания, повечето българи са склонни да се доверяват повече на Радев, отколкото на изпълнителната власт. Според последното проучване на „Тренд“ положителна оценка за работата на кабинета са дали 22 % от анкетираните, докато одобрение за държавния глава са изразили 37 %. И този резултат ми изглежда напълно естествен. Защото президентът говори нормални неща и не формира позициите си така, че да отговарят на официозните клишета. Поради тази причина жълтопаветната общност никак не харесва, меко казано, Радев.
    Както знаем, тази общност и България не харесва, поради което силно се възмути, когато държавният глава отиде на Рожен, за да присъства на церемонията по издигането на българския флаг. Убеден съм, че ако президентът беше отишъл на церемония по издигането на знамето на ЕС или на Съединените щати, евроатлантическият мейнстрийм щеше да избухне в аплодисменти, но понеже ставаше дума за българския флаг, реакцията беше коренно противоположна.

    Коментиран от #53, #193

  • 18 отпадъче

    54 17 Отговор

    До коментар #5 от "Боклуче,":

    Ти заплашваш ли!!!??? Да не подсмърчаш, като ученичка в съда и да се извиняваш че това е детинщина и няма да се повтори.

    Коментиран от #38, #68

  • 19 Еми

    102 9 Отговор
    Еми, пробвайте се де! Дали ви стиска?
  • 20 Винкело

    119 16 Отговор
    Ами направете му импийчмънт, че да амбицирате и него, и народа да ви пометат на следващите избори с все парцалите и метресите ви.
  • 21 Да се смее ли

    122 14 Отговор
    Да плаче ли човек? Националните предатели на България пп, дб, герб и дпс, ще искат импийчмънт на Президента, че не им дава на тия нещастници да продават България!
  • 22 дядото

    107 12 Отговор
    президента е избран пряко от народа и само той има право да му иска оставката.що не ви е.. демокрацията.парламент с 35 и правителство с по-малко процента да могат да бламират волята на народа,това е всичко друго,но не и демокрация.направете го и ще видите колко българи ще излязат да гласуват на следващите избори.самозабравяте се,но и кояк няма да могат да ви опазят

    Коментиран от #28

  • 23 хихи®

    21 45 Отговор
    Радев! Ти ни ги натресе!?
    Втори път сгреши като ни ги арестува докато бяха в кабинета ти??
    Сега яж каквото си надробил....
  • 24 С.П.

    105 12 Отговор
    Кой е този Сабрутев? Влязъл в Парламента, благодарение на по-високото си място в листата на "Продължаваме Подмяната". Не е избран с мажоритарен вот, а скача на Президента, избран с над 2 млн. гласа- повече от гласовете, които са получили ГЕРБ и ПП-ДБ взети заедно. Кой разединява нацията, след като над 70% от българите са категорично против държавата да изпраща военна помощ на Украйна?
  • 25 мунчо

    31 89 Отговор
    Бранителят на българските интереси.

    Коментиран от #34

  • 26 Помак

    46 11 Отговор
    Опитаите ...пак да видим ...пиша таи да не са чустваш заплашен ...да та и .. а
  • 27 вятъра на промяната

    22 101 Отговор
    Крайно време е това недоразумение наречено ПРЕЗИДЕНТ да бъде поставен на мястото му. Най-важната задача на сегашното правителство за да тръгне България в правилна посока е да изобличи и отстрани всички кремълски протежета и да ревизира всички концесии и договори сключени преди и които са в ущърб на държавата.
  • 28 хихи®

    78 12 Отговор

    До коментар #22 от "дядото":

    Затова следващя път! Гласувай! Купи на Хардвардските Измамници билет за Титаник!!
    Спаси ...... не София!!! Спаси ..... България....
  • 29 Коко

    76 14 Отговор
    Ако искате да станете смешни и жалки,пробвайте се! Фен съм на ДБ, но в тяхната война с президента твърдо заставам зад президента! Както подкрепям Русия, а не Украйна и то защото познавам много добре руската история.

    Коментиран от #194

  • 30 ХАХАХА

    72 10 Отговор
    От 24 коментара само 2 в подкрепа на каква дума само "им..пиийч ...мънт". Тези дали искат да ги пометем?
  • 31 Бесарабски българин

    13 51 Отговор
    Козяк готви нов проект на партия оглавявана от техния човек Радев под митът, че е русофил.
    Така поредния проект ще накара оглупелите българи обичащи Русия да гласуват отново за човек, който служи на Сащ и мрази Русия.
  • 32 Коко

    49 11 Отговор
    Ако искате да станете смешни и жалки,пробвайте се! Фен съм на ДБ, но в тяхната война с президента твърдо заставам зад президента! Както подкрепям Русия, а не Украйна и то защото познавам много добре руската история.
  • 33 007

    17 72 Отговор
    Време е резидента да си ходи и да си харчи рублите, докато не са се обезценили съвсем!!!🇧🇬🇺🇲🇺🇦🇪🇺🇧🇬

    Коментиран от #48

  • 34 ХАХАХА

    31 5 Отговор

    До коментар #25 от "мунчо":

    А ти зали знаеш въобще кой е Минчо и от коя книга е?

    Коментиран от #44

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 а ааа

    13 41 Отговор
    Това трябва да стане в най-скоро време, не не е изключено.
  • 37 Българин

    18 7 Отговор
    Путин обяви БСП и Радев за съответно партия атлантическа, и Президент който подписа документ, че Русия е ВРАГ, като в същото време това го обяви на глас на Запад, а България всичко това беше премълчано.
    Изрично е обявено от Козяк, че ако платените им слуги по някакъв начин изпортят легендата за Радев, която му създадоха от ЦРУ, че Радев е русофил, ще имат трагични последици за парите, които са получили.
  • 38 Кара ибрахим

    17 5 Отговор

    До коментар #18 от "отпадъче":

    А ти какво правиш !? Плашиш ли.
    Я се осъзнай ,,тук е свободна зона за различни мнения ! Не прави дамски драми
  • 39 12343211

    6 2 Отговор
    Да де, всеки политик...
  • 40 Българин

    63 14 Отговор
    Импиичмънт на президента?Защо,бе Сабрутев?Защото ви казва истината в очите,ли.Защото не ви е удобен,ли?Защото защитава националнияинтерес на българите ли?Рейтингът на Президента е най-висок сред останалите политици.Вие сглобихте едно некадърно правителство напук на Президента.Но,това правителство няма да има дълъг живот,защото тласкате държавата към катастрофа с безумните си решения.

    Коментиран от #95

  • 41 Тези идиоти, имат ли поне малко мозък,

    63 13 Отговор
    не съзнават ли, че ако свалят президента ще се самоубият. Гешев го свалиха и веднага си направи партия, така ще стане и с Радев. Докато Гешев никой няма да го подкрепи, защото народа го намрази, то Радев ще бъде яко подкрепен и при следващите избори ще отвее тези плюмки като тази краварска подлога.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Тъмен субект

    57 9 Отговор
    Това ли е новата задача на посолствоТО - импийчмънт? Назначиха си предатели на нужните места само президента остана.
  • 44 зелен чорап

    6 27 Отговор

    До коментар #34 от "ХАХАХА":

    Ти на умен ли се правиш...???!!!

    Коментиран от #51

  • 45 А нещо като павета

    36 10 Отговор
    Да ви се иска.боклуци
  • 46 Зюмбюл Сали Ливерпулов

    36 7 Отговор
    Тоя си. ганин и той дава акъл. И защо, по дяволите, не си е оставил името на дядо си, ами се прави на европеец. Сабрутев - абе пиши си направо Сабри!
  • 47 няма да свършат глупаците

    11 39 Отговор

    До коментар #35 от "Сатана Z":

    Радев, този боклук, който върна Борисов на бял кон във власт и направи Киро Премиер, като обяви, че на България и трябват повече такива хора, въпреки че знаеше, че ще погази Конституцията?!

    Абе толкова ли ви е къса паметта, че като изрева че Киро и Асен бил... и изпаднахте в орнигазъм, въпреки, че същия този го направи Министър Председател?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ГЕРБ ПОБЕДА

    28 7 Отговор
    Бойко, не иска импийчмънт на Радев оставете ги тези идиоти да си бръщолевят глупости те само това могат!
    Ние знаем, че Радев ще си направи партия, с която да ни застраши на местните избори.
  • 50 Чиконе

    18 6 Отговор
    Този не яде ли бой от Киро и Рибачев ?!
  • 51 ХАХАХА

    17 1 Отговор

    До коментар #44 от "зелен чорап":

    Сигурно съм по умен от тебе щом те питам, а ти отговаряш с въпрос .Явно е непосилно да отговориш ,но щракни в гугъл ще разбереш..
  • 52 Българка

    48 14 Отговор
    Сабрутев,не се бъркай в Президентството.Не си ти човека,който да дава оценка на Президента,още повече,че те превъзхожда по интелект в пъти повечеТака,че мълчи,да не настъпиш и ти мотиката.

    Коментиран от #99, #195

  • 53 вятъра на промяната

    10 30 Отговор

    До коментар #17 от "Тошито":

    Само, че ,,Тренд" не може да го защити а депутатите в парламента които могат да го отстранят имат мнозинство .Въпрос на време кога да натиснат бутона за импийчмънт.

    Коментиран от #64

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 кратко и ясно

    13 32 Отговор
    Абе може и да нямаме опит в отстраняване на президент, но всяко събитие си има първи път. Пък и колкото по рано се научим, толкова по добре. Следващия път по навреме.
  • 56 мдаааа

    26 6 Отговор
    Искаш да кайш опит... щото на практика ще има .. .ЯДЕЦ!!!
  • 57 Пастирка

    36 8 Отговор
    Единственият президент, който обединяваше нацията, беше чехлю плужека, всички му се подиграваха
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Хм Хм

    13 37 Отговор

    До коментар #7 от "Гого":

    "Радев се харесва на нормалните хора..."

    Ако "нормални хора" означава аграри, прeдатели, провoдници на чужди интереси, родоoтстъпници...
    Да, в подобен случай бих се съгласил с теб.

    Коментиран от #92

  • 61 1234567

    31 19 Отговор
    Къв си ти, че ще сваляш Радев бе унуфрий, теб колко народ те е избрал!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Аман

    17 32 Отговор
    Не знам кога ще разберете, че пРезидентът ви бута към блатата, беднотията и тоталитаризма.
    Но може би това искате.
    Аз живях под руски ботуш и не искам още от същото.

    Коментиран от #79

  • 64 За импийчмънт

    24 10 Отговор

    До коментар #53 от "вятъра на промяната":

    е нужно държавна измяна. Не става само с гласуване и лъжи.

    Коментиран от #82

  • 65 Пожара

    5 2 Отговор
    Сеги искаме с двете ноги онуй за кое гласувахме с двете раце! А одговорнос пред матреало кой че поеме за простотиите си три године? КОЙ? -НЕ!
  • 66 Импийчмънт

    19 35 Отговор
    Тпва, което Фатмака ни причини можем да поправим, но трябва Импийчмънт и да бъде опозорен, този ПРЕДАТЕЛ на БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #71

  • 67 А Гешев

    6 3 Отговор

    До коментар #35 от "Сатана Z":

    Като влезе в Президентството имаше ли
    Майдан , Сатаниста .
    Давай че не помним къде беше тия Майдан .

    Коментиран от #96

  • 68 Минго

    20 5 Отговор

    До коментар #18 от "отпадъче":

    Сега предателите са на почит, но палачинката се обръща. Едни ще излязат от затвора, други ще влязат, а някои ще са на колесниците на самолетите.
  • 69 ха ха

    20 7 Отговор
    що бе невиждам един политик да изпълнява функциите за които е назначен ? сигурно защото са назначени от посолството и изпълняват съвсем други поръчки
  • 70 дори не е смешно

    34 16 Отговор
    То си е направо тъжно. Инсталирани в парламента с "али-бали", с гласовете на 500-600 000, ще свалят президента, който е избран мажоритарно от близо 2 000 000 българи?! Сериозно ли, бе, Венко? Кой те е чувал тебе, че не се сещам от къде се пръкна?
  • 71 позеленял

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "Импийчмънт":

    спаси ви , буквално
  • 72 !!!?

    24 11 Отговор
    Черна станция !!!?

  • 73 Хххххххххх

    24 11 Отговор
    Ако искате да се самоубиете, пробвайте се.
  • 74 Страничен наблюдател

    29 13 Отговор
    Странно...президентът го е грижа за България, и затова ще го свалите? В същото време сичкото дупетат се кле да служи на България, а откакто влязоха в НС за тях и министърете едничката грижа е Бандерия, а Родината - кучета я яли барабар с народа, който храни цялата тая пасмина в НС и МС!

    Коментиран от #78, #81, #84

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ

    17 19 Отговор
    Имат 52 гласа....остават 188 гласа в парламента.....спокойно могат да пратят Радев взабвение.

    Коментиран от #86, #91, #139

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Зарзават

    25 16 Отговор
    Крайно време е ДА СЕ ИЗМЕТЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, ЗАЩОТО ТОЧНО ТО РАЗДЕЛЯ НАРОДА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ СИ ГЛУПОСТИ. М О Ш Е Н ИЦ И.......!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Гласовете в парламента

    8 12 Отговор

    До коментар #64 от "За импийчмънт":

    Са напълно достатъчни.Не са рекли,не са ги инпийчнали .Такава е ситуацията.Поне до 2027 година.После ще видим.

    Коментиран от #97

  • 83 Северозапад

    20 7 Отговор
    "Всеки един политик в България, независимо на какъв пост е, трябва да знае, че във всеки един момент може да бъде свален, ако не изпълнява функциите, за които е назначен"???

    Венко, я кажи начина. И ако има такъв, дали ще останеш на софрата, а?
  • 84 Бай Хасан

    12 20 Отговор

    До коментар #74 от "Страничен наблюдател":

    Нашия президент е манияк по темата русия и путин.ко да го правиш.децата на куманистите са куманисти .недейте забравя и Сокола руският агент Ахмед Доган той си е бивш куманист
  • 85 Гръч

    24 8 Отговор
    Само опитайте и ще видите,колко от нацията са разединени

    Коментиран от #93

  • 86 Забрави

    5 3 Отговор

    До коментар #77 от "БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Чалгарите
  • 87 без да искам

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    ти сложих "-"
  • 88 Дааа

    12 30 Отговор
    ПреЦедента Радев. ДОЛУ РУСКА МАРИОНЕТКО!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 И. ТИ. ЛИ. БРУТЕ

    28 8 Отговор
    МНОГО. БОКЛУЦИ. СТАНАХТЕ
    ЩЕ. ВИ. РАЗЧИСТВАМЕ
  • 91 И като махнеш

    14 6 Отговор

    До коментар #77 от "БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ":

    още 11 на ИТН и ще останат 177 на националните предатели на България.
  • 92 Не бе

    13 4 Отговор

    До коментар #60 от "Хм Хм":

    Означава пед@ли като теб и Асенчо.!
  • 93 Видяхме на походите за мир.

    8 19 Отговор

    До коментар #85 от "Гръч":

    300 човека дошли да хапнат студени сандвичи и топла водичка.
  • 94 зеления чорап е

    12 26 Отговор
    Б О К Л У К
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Сатана Z

    13 6 Отговор

    До коментар #67 от "А Гешев":

    Ако Гешев си беше свършил работата до край ,нито Киропитеците,нито чалгарите щеше да ги има.Гешев знаеше какво търси ,но Радев го хвана шубето и неговите съветници извикаха жълтопаветните лумпени и в замяна на това Румен беше принуден да кандиса за Киро и Кокорчо вкарвайки ПП във власта.

    Коментиран от #155

  • 97 Нямат основание

    25 9 Отговор

    До коментар #82 от "Гласовете в парламента":

    националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС. За импийчмънт по закон, трябва държавна измяна, а такава няма на Президента. Има такава на пп, документирана в записи.
  • 98 Умен по цялата глава

    8 24 Отговор
    Казармата е друг Свят,различен от реалността.Офицер,чийто живот е преминал в казарма,му се дават 20 работни заплати,за да има време да се адаптира към Нормалния живот извън Казармата.В случая с генерал Радев виждаме неустоима нужда да превърне цялата Държава в една Казарма,вместо да се адаптира той към цивилния живот.Със пляада от марширувания ,козирувания ,размятани юмруци докара държавата до Парламентарна криза и Партиите да не се понасят и общуват нормално...Навсякъде плъзнаха Военни пенсионери назначени от него във всички възможни постове и области...Козируват и Изпълняват!!!Проблемите на Военните са Ментални и Интелектуални.Те не Осъзнават,че може да има нещо различно от Казармата.Щом нещо е различно от Казармата,то трябва да се направи на Казарма!!! Тва е положението....Съдиите, стройте се на левия фланг,прокурорите на десния фланг ,а политиците в центъра..Ай сега изпълнявай Командата Равниииссс
    Миррррнооо....Мирно бе..Що разсъждаваш...

    Коментиран от #106

  • 99 Свчко

    26 12 Отговор

    До коментар #52 от "Българка":

    Съгласен - тоя продава България - Радев е единственото официално лице дето не се подмаза на никого и е директно избран.
  • 100 Съби

    12 26 Отговор
    Достатъчно е да му отнемете правото да назначава служебно правителство и ще се гръмне.
  • 101 Избирател

    22 10 Отговор
    Абе дай да видим откъде да намерим още десетина като РУМЕН РАДЕВ ,че тази територия да мръдне (че то държава се вижда ,че няма) ами такива като тебе са са напълно излишни!
  • 102 Уса

    12 3 Отговор
    Тоя тетър ми прилича,като фирмата с двамата шефове добрия и лошия.Всъщност и двамата гослагат на работника.Това е демократичния парламент,където си мислят,че хората не зацепват,какво става
  • 103 На този пъпеш

    22 12 Отговор
    т!рябва да е ясно, че Радев е висока топка!

    Коментиран от #124

  • 104 Зелен Демократ

    21 6 Отговор
    Още един нетрадиционно ориентиран политик, които ръси мисъл и използва задните си части не само по предназначение, а и за мислене, и не Само!
    Респект и Поклон, мистър Сабрутев, напънете се и ще излезе нещо ценно!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Сечко

    26 4 Отговор

    До коментар #98 от "Умен по цялата глава":

    Много си умен. Не можеш да надминеш един летец по интелект. Ти знаеш ли по времето на Радев как избираха летци? Най-добрите физически и интелектуално. Знаеш ли каква отсявка беше?
    5 години Долна Митрополия и след това колко оцеляваха и завършваха? Колко физически оцеляха да докарат неговите години служба и летене. Как тъпо завиждате, бил шофьор на самолет. Ами ти що не стана такъв/такава като толкова можеш. Да, сгреши като взе просто Киро и Кокорчо ама никой не е съвършен. Човека го призна. 33 години правителствата опоскваха БГ. Ами този дето го избирахте 3-4 пъти? С чело от два пръста? БГ е овършана заради такива като него, и пак го избирате. Пииииисна ми!!!

    Коментиран от #120, #196

  • 107 Българин

    12 32 Отговор
    Румен Радев е плосък хасковски каунь.

    Коментиран от #111

  • 108 БАНко

    29 8 Отговор
    ЗАЩО РЕЙТИНГА НА ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ Е ДВА ПЪТИ ПО ВИСОК ОТ ТОЗИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КИРО КАНАДКАТА , ХРИПТО ИВАНОВ , ТИКВАТА И ПЕЕВСКИ ???

    Коментиран от #119, #197

  • 109 Мнение

    28 5 Отговор
    Какви глупости говори този! Нацията я разединява сегашното профашистко правителство, което обслужва чужди на България геополитически интереси,с което я въвличат във война!
  • 110 Суверенът

    29 8 Отговор
    Нацията подкрепя Президента ! Пробвайте и ще си счупите главите , родоотстъпници !

    Коментиран от #115

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Льольо

    16 1 Отговор
    „България няма абсолютно никакъв контрол върху това какви танкери, какви количества горива, нефт, влизат у нас"
    Вие дао сега спахте ли, къде живяхте на Маркс ли - нали за това си учил!!! Венко, обади се на приятеля на Буда - Валентин и баща му Васил, и двамата от Правец! Ама не ти стиска, лесно се дрънка! Ако ще правите инпийчмънт на Радев, за вас какво остава инпутмънт ли
  • 113 Олиглот

    10 4 Отговор
    в конституцията няма такава процедура бе оли
  • 114 Ка Вал

    16 3 Отговор
    и този явно иска да разчисти два милиона българи, гласували пряко за президента. Ако се срещнем на улицата, да не излезе, че 7% са ужасяващо малко спряма 2 милиона?
  • 115 Седи си на дивана!

    3 16 Отговор

    До коментар #110 от "Суверенът":

    Копейкаджийте и изкукалите комунисти сте общо 20 на сто.
  • 116 Смеете ли е въпроса?

    14 5 Отговор
    Първо народът ще ви издуха, после Радев на изборите ще е с над 50% да оправи държавата най после. Много си грозин, апропо!
  • 117 Анонимен

    5 4 Отговор
    Много са подръжниците на радев и сега и Рожен, бойковите комунисти и те са за Радев, да му мислим града глада, гражданите. За всеки влак си има пътници и са много чакащите радевия влак. Не се шегувам. Дано да греша, но тукалните си харесват Бг и Радев. Конкуренцията между тях. Да се оправят. Тяхната е сигурна. Вали трещи пенсии и заплати. Превърнаха НС в пенсионерски клуб и балнолечение с ракови заболявания.
  • 118 ХАРИ

    12 2 Отговор
    Я ДА ВИДИМ КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #121

  • 119 Защото от него

    4 3 Отговор

    До коментар #108 от "БАНко":

    Нищо не зависи.България е парламентарна република.
  • 120 Умен по цялата глава

    4 15 Отговор

    До коментар #106 от "Сечко":

    Никой не оспорва качествата на Летеца Румен Радев в Казармата....Обаче тука не е летище и не живеем в Казарма....Да си пРезидент Разединител ,а не Обединител е много трудна задача,която той постигна.След като оглави Бунт срещу Законно избрана власт и разнасяха Бесилки и Ковчези под благословията на Юмрука му ,в два Парламента не си говориха нормално помежду си избраните там...Парламентарната криза,предизвикана от него УМИШЛЕНО с цел Президентска република и втория Орбан в ЕС беше на крачка да се осъществи...Това е Директна атака към Парламентарната Република се нарича Държавна Измяна!!!

    Коментиран от #140, #153, #168

  • 121 Много

    3 11 Отговор

    До коментар #118 от "ХАРИ":

    Лесно.Глссовете в парламента ги има .

    Коментиран от #125, #189

  • 122 какво не каза

    19 4 Отговор
    Радев на Зеленски, но в погледа и езика на тялото му се четеше. Когато Зеленски взе да обяснява на Радев, че това не е военен конфликт, а война, Радев му каза без думи - аз не съм комик, а генерал, ако Русия водеше война, днес вие нямаше да стоите насреща ми, а още на първата седмица Украйна просто нямаше да я има на картата. Додето НАТО реагира всичко вече щеше да е свършило. Може би това е грешката на Путин - не искаше да убива своите в Украйна, а това милосърдие си има цена. Понякога твърде висока цена.

    Коментиран от #127

  • 123 Ивелин Михайлов

    9 3 Отговор
    Според най-големия Исторически парк в света до Варна, не е изключен военен преврат, ако джендърите продължат да се гаврят с България 😏
  • 124 оня с коня

    3 10 Отговор

    До коментар #103 от "На този пъпеш":

    Еса щи обясня колко "висока топка" е радев:Бат Бойко застава Твърд като Канара.На раменете му се качва Карадайъ подкрепян от всички турци с викове "Машалла",а най- отгоре се покатерва Петков и лови "Високата топка" без проблем!Следва як Шут по нея,тя излиза в Тъч и ...повече не се връща.И за инфо на нефелните:САМО 121 гласа са необходими за задвижване на Процедурата "Импийчмънт",ГЕРБ + ДПС + ПП имат 130 и няколко.Абс. Сигерно е че Нинова също няма да стои настрана и ще се включи и тя Активно!Мдааа...:)

    Коментиран от #126, #142

  • 125 Бок Лук

    12 2 Отговор

    До коментар #121 от "Много":

    ще трябва обаче преди това да преправят конституцията, защото такова нещо импичмант няма. Избори за велико народно събрание със 7% дали ще спечелите?
  • 126 Тапа Нар

    9 4 Отговор

    До коментар #124 от "оня с коня":

    процедура импичмънт има в америка, тука не

    Коментиран от #128, #129

  • 127 Кисело грозде

    2 6 Отговор

    До коментар #122 от "какво не каза":

    Ха,ха,ха. Гроздето май е кисело?
  • 128 Споко!

    3 4 Отговор

    До коментар #126 от "Тапа Нар":

    Е, сега вече ще има :)))

    Коментиран от #131

  • 129 оня с коня

    6 4 Отговор

    До коментар #126 от "Тапа Нар":

    Амчи тя Америка Е ТУКА- аз закво стоя в БГ и ми е като в рая?
  • 130 Импийчмънт

    8 16 Отговор
    Радев е позор! Импийчмънт и затвор!
  • 131 Ла Пай Михуя

    4 1 Отговор

    До коментар #128 от "Споко!":

    само дето не става така олиг :)))))
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 А дано

    9 3 Отговор
    Е, тогава вече ще стане шоу. Но къде ще се криете, собутев, на козяк ли?
  • 134 Има ОСТАВКА на марионетките на Козяк

    12 4 Отговор
    Венко май нещо скъсахте с действителността и забравихте с какви обещания дойдохте на власт, т.е. договора ви да управлявате е невалиден!
  • 135 Щом

    5 12 Отговор
    26 щатни офицери и агенти на зловещата ДС на БКП подчинени пряко на руските тайни служби са в инициативния комитет и съветниците в Президентството на пРезидента Радев какво можем да очакваме повече от служба на интересите на Руския Окупатор....
  • 136 Бачо Киро

    5 2 Отговор
    Тоя па ... Върви се скрий, глист.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Гечо

    9 5 Отговор
    Абе путляче, ако импийчнете Радев ще ви издуха на следващите избори. Къде сте тръгнали джендърюгите да се мерите с един истински генерал и лидер, като Радев?

    Коментиран от #143

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Артилерист

    10 4 Отговор
    Опитвам се да разбера дали лъжците от Подмяната не са по-лоши от крадците на ГЕРБ и шайката им...
  • 142 Бачо Киро

    6 1 Отговор

    До коментар #124 от "оня с коня":

    Българската конституция не използва термина импийчмънт. Народното събрание може да повдигне обвинение срещу президента с мнозинство от поне 161 (от общо 240) народни представители. Ако установи държавна измяна или нарушение на Конституцията, Конституционният съд прекратява пълномощията на държавния глава.

    Въобще нищо не ти е ясно. Иди сложи сено на коня.

    Коментиран от #156

  • 143 ха ха ха аха ха

    0 3 Отговор

    До коментар #138 от "Гечо":

    Ще издуха ама кавала...
  • 144 гражданин

    9 3 Отговор
    на калпавите еврогейески и американски подлоги : продължаваме подмяната, герб + доносническа б-я, етническата партия дпс , все ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ е им виновен !? Като са некадърни да управпяляват да се махат , само позорят България и превърнаха в цирк парламента
  • 145 ганю

    8 4 Отговор
    Ге п,ППдб и СДС изедниците на народа български
    които години крадоха и ядоха на гърба на народа

    Коментиран от #152

  • 146 Оги

    5 4 Отговор
    Как може дядо ти да се е казвал Сабрут?

    Коментиран от #165, #172

  • 147 Ачо пепарчето

    9 3 Отговор
    Да, и после ще си изберем Кирчо за президент, Асенчо за вице и ще даряват, даряват, президентски заплати за Украйна!
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Чети Сабрутев,

    8 5 Отговор
    чети какво мислят за вас хората. Чети и ако можеш, се замисли.
  • 150 Иво

    8 12 Отговор
    Импийчмънта на Радев даже е закъснял. Този човек назначен от КГБ и подкрепен от БКП ДС и чалгарите е опасен и вреден за България.
  • 151 Подкрепа за ДБ

    6 10 Отговор
    Браво!! Народът го очаква и лелее... На прав път сте! Хората ви подкрепят. Върнете България на българите. Да станем истински европейци!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Е с кой трябва да ме обединява

    9 4 Отговор

    До коментар #120 от "Умен по цялата глава":

    Аз съм човек с достойнство и ме е гнус от национални предатели, лъжци и крадци, като пп, дб, герб и дпс. Що за тъпотия е това обединяване, което ползвате за опорка? Не желая да ме обединяват с бок луци!
  • 154 гост

    2 2 Отговор
    Ти па кой си?
  • 155 Глас народен - глас Божи

    6 1 Отговор

    До коментар #96 от "Сатана Z":

    Хората искаха да бъдат свободни и Господ им върна свободата. Съветвам ги повече да я ценят и в бъдеще да упражняват правото си на глас!
  • 156 оня с коня

    2 7 Отговор

    До коментар #142 от "Бачо Киро":

    Тъй както според тебе Нещата не са ми ясни,ще влея малко акъл в Бачокировската ти Чутора,затова слушай внимателно:За Процедурата "Импийчмънт" са необходими 2/3 от Гласовете на Депутатите в НС,т.е. 160бр,а не както казваш - 161.Ето я и Бакалската сметка:ГЕРБ/ 69бр/+ ПП/64бр/ + ДПС/36бр/ прави точно 169 бр. ,т.е. напълно достатъчни за да бъде Радев ГЪТНАТ.Ако се включи и Нинова с нейните хора,Бройката отива на 192 души...И ква стана тя - да ходя да храня коня ааа?И си знайте че сте с Образование "Забавачка" ,и пак напирате да сте между Умните,въпреки че не ви е там мястото:)

    Коментиран от #157

  • 157 А сега остава

    6 2 Отговор

    До коментар #156 от "оня с коня":

    И онова нещо на раменете, да си зададе въпроса за какво. Трудно е! Не се мъчи. Това да мисли човек, голяма гадост се оказва. Друго си е да блее, докато национални предатели, лъжци, крадци и лицемери, като пп, дб, герб и дпс, ги водят с лъжи като стадо!

    Коментиран от #159

  • 158 Ивчо

    5 1 Отговор

    До коментар #152 от "Иво":

    тя твойта глава много пълна, бе, бате, да вземеш да отидеш да я изпразниш в тоалетната, а?
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Фори

    7 10 Отговор
    Президентът се оказа шашкънин.Язък че гласувах за него. Спечели и веднага се демаскира като платен агент на КГБ.
  • 161 виж сега

    10 5 Отговор
    Сабрутчо, когато станеш генерал, ама истински, не анимационен като Буци и Наско; когато престанеш да бъдеш никому неизвестен пепеец и направиш кобрата на Пугачов, ама на живо, не с анимация; когато събереш близо два милиона българи, които са гласували лично за теб, тогава тръгвай да сваляш Радев. Дотогава мълчи и тихо подлайвай в десния ъгъл на сборището, наречено незнайно защо народно събрание.
  • 162 Да бе мирно седяло...

    10 6 Отговор
    Един нагласен случайник дава оценка на избрания от народа Президент! Понеже разединявал?!
    И какво трябва да е обединението? Около теб и твоите палячовци? Снижи малко тона, защото падането ще е много, много тежко.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Сабрутев

    5 4 Отговор
    искам да ти кажа нещо - работя, обаче като си платих сметките, живях няколко дни с остатъка и утре няма с какво да си купя хляб. Очаква ме гладна смърт, защото не искам да ходя при бързите кредити. Нещо за гладните българи мислите ли или само Зеленски и Мертен са ви в главите?
  • 165 между_другото

    0 0 Отговор

    До коментар #146 от "Оги":

    Това не е собствено име, а прилагателно.
  • 166 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 7 Отговор
    ТОВА КЪДЕТО ТЪРСИ ......... ZEЛЕНИЯ ЧОРАП , ЩЕ СИ ГО НАМЕРИ ......... ФАКТ !

    Коментиран от #190

  • 167 Доктор

    4 1 Отговор
    Продажен и нагъл цървул.
  • 168 Демократ

    8 3 Отговор

    До коментар #120 от "Умен по цялата глава":

    Това казваш е парламентарна република?! С малка или голяма буква. Замисъла е добър, но с тези изпълнители за 30 години заприличахме на република Хаити. Добре, че има и мъже като г-н Радев иначе каскета боко и компания да са минали бай ви Тошо по мандати в "парламентарната" ни република. Вива република каскетландия
  • 169 123456

    6 3 Отговор
    Сабрутев , избран с 5% и една ала-бала далавера с машините се надува на президента ! Съвсем си повярваха тези предатели ....
  • 170 ЧЕСТНО

    7 3 Отговор
    Президента е задължен да изкарва на показ престъпленията Ви. Ако не ги изкара става Ваш съучастник. Недейте да наричате президента разединител и не му се заканвайте неоснователно, защото показването на престъпленията Ви от него, не разделя народа и нацията, а работи за тях. Тази мантра, която Ви е насадена от посолството и я повтаряте като папагали, че президента е разединител, а не е такъв, въобще пред народа не минава.
    Народа ще Ви отговори подобаващо, Сабрутев! Прекалено сте се взели на сериозно, а сте престъпници и бързо ще си отидете!
  • 171 БЪЛГАРИН

    2 4 Отговор
    ЦИНИКА С ТАЗИ БИОГРАФЯ СЕ ЗАКАНВА НА ПРЕЗИДЕНТА!

    Венко Николов Сабрутев е роден на 6 август 1984 г. в град София, Народна република България. Икономист по образование. Магистър по „Управление на международни проекти“ и магистър по „Маркетинг“ от Университета за национално и световно стопанство.1

    Преди да влезе в политиката, Венко Сабрутев натрупва над 15 години професионален опит в големи международни и местни компании. Последните 10 години работи в сферата на енергетиката, няколко години от които заема и ръководни длъжности в компании от двата дяла на сектора – горива и електроенергия. В кариерата си натрупва значителен опит в управлението на мащабни проекти, търговията, маркетинга, иновациите и устойчивото развитие.
    Женен с две деца.

    Коментиран от #176

  • 172 Еее стига де!

    2 1 Отговор

    До коментар #146 от "Оги":

    Сабри - така се е казвал дядо му!
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Гордост

    1 1 Отговор
    Чехов има такъв разказ: даскал по латински написал оценка на упражнение на ученик "дивотия", а той гордо се похвалил, че даскалът му е писал "дуботур"!
  • 175 Евророма

    2 1 Отговор
    Е, моят дядо Салито от де да знае, че сега в СV-то ще бъда Салутов!
  • 176 Салутов, международен експерт

    2 2 Отговор

    До коментар #171 от "БЪЛГАРИН":

    От твоите разяснения разбирам, че където и да бръкне, Сабрутов оставя след себе си хаос и боколук.
  • 177 ИСКРЕН

    4 2 Отговор
    ВЕНКО ЛИ СИ МЕНКОЛИСИ СТОЙТЕ СИ НА ДУПЕТАТА ЧЕ ХА Е КАЗАЛ ПРЕЗИДЕНТА И НА СЕКУНДАТА СТЕ В ИСТОРИЯТА. И ЕДИН СЪВЕТ МНОГО СИ МАЛЪК ДА ДАВАШ ОЦЕНКА НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НИТО СИ НА ГОДИНИТЕ МУ НИТО НА ЧЕКИЙТЕ МУ АСНОЛИТИЕ.
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Петолъчник

    3 1 Отговор
    Ами крайно време е да се разжали като Натовски генерал и да му се бие шута като Президент на Натовска държава
  • 180 Пешо

    1 2 Отговор
    Е тогава наистина ще се стигне до гражданска война
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 ЧЕСТНО

    2 1 Отговор
    Президента е задължен да изкарва на показ престъпленията Ви. Ако не ги изкара става Ваш съучастник. Недейте да наричате президента разединител и не му се заканвайте неоснователно, защото показването на престъпленията Ви от него, не разделя народа и нацията, а работи за тях. Тази мантра, която Ви е насадена от посолството и я повтаряте като папагали, че президента е разединител, а не е такъв, въобще пред народа не минава.
    Народа ще Ви отговори подобаващо, Сабрутев! Прекалено сте се взели на сериозно, а сте престъпници и бързо ще си отидете!
  • 183 някой

    0 2 Отговор
    Ще ядете дебелия!
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 БЪЛГАРИН

    2 1 Отговор
    ЕТО ВИ НАГЛЕДНО КАК НИ МАНИПУЛИРАТ ОТ ПАРТИИТЕ, ПО АДРЕС НА ПРЕЗИДЕНТА:
    1. НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ ДИСПУТИ ИМАШЕ ВЪПРОС КЪМ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ: ЧИЙ Е КРИМ - ОТГОВОРА НА ПРЕЗИДЕНТА БЕШЕ: СЕГА Е РУСКИ.
    ИМАШЕ ЛИ ЛЪЖА В ОТГОВОРА НА РАДЕВ - НЕ И НЕ ТРЯБВА ДА ИМА, ЗАЩОТО ФАКТА СИ Е ФАКТ, ДОРИ И КОГАТО КРИМ НЕ Е ПРИЗНАТ ОТ МНОГО ДЪРЖАВИ, ЗАЩОТО ПО ТОЗИ СЪЩИЯТ НАЧИН И КОСОВО НЕ Е ПРИЗНАТ ОТ СЪРБИЯ И ОТ МНОГО ДЪРЖАВИ, МАКЕДОНИЯ СЪЩО, А ПРЕЗИДЕНТА Е ИНТЕЛИГЕНТЕН И СИЛЕН ЧОВЕК, ДОРИ И КОГАТО НЕ КРЕЩИ И СЕ ДЪРЖИ ВЪЗПИТАНО. ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ЧОВЕК НЕ ЛЪЖЕ! ЛЪЖАТ НАВЕДЕНИТЕ И ПОДКУПНИТЕ, ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА.
    2. ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ ПОДПИСА ДЕКЛАРАЦИЯТА И НЕ ДАДЕ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ВЛИЗАНЕ НА УКРАЙНА В НАТО ПРИ СРЕЩАТА ИМ НА ВЪРХА В БРЮКСЕЛ, ЗАЩОТО ПРИ ПРИЕМАНЕТО И, НАТО АВТОМАТИЧНО ВЛИЗА ВЪВ ВОЙНА И С РУСИЯ, ПО ЗАКОН - ЧЛ. 5. В БЪЛГАРИЯ НАДИГНАХА ВОЙ МЕДИИ, ГЕРБ, ДПС, ПП-ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ПОДКУПНИТЕ ИМ СОЦИОЛОЗИ ПОЛИТОЛОЗИ, АНАЛИЗАТОРИ, ДОРИ И НАТОВЦИ И ДР. ОНЯ ДЕН ВЪВ ВИЛНЮС, КЪДЕТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТА, А НЕ ДЕНКОВ, КОЙТО НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ВОЕННИ ВЪПРОСИ, ДАЖЕ ТОЙ САМ СИ ГО КАЗВАШЕ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИТЕ - ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ, ЗАЩОТО НЕ Е ОТ НЕГОВАТА КОМПЕТЕНЦИЯ, НАТО ПРЕГЛАСУВА РЕШЕНИЕТО СИ ЗА НЕПРИЕМАНЕ НА УКРАЙНА В НАТО – СТАНА ТОВА, КОЕТО НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ, КАЗВАШЕ ВЪВ БРЮКСЕЛ – НЯКОЙ ДА МУ СЕ ИЗВИНИ - НЕ , А ДАЛИ НЯМА?

    Коментиран от #198

  • 186 БЪЛГАРИН

    2 1 Отговор
    ПРОДЪЛЖЕНИЕ:
    3. КАНЯТ НА ЗЕЛЕНСКИ В БЪЛГАРИЯ– ПП-ДП, ГЕРБ, ДПС И НЕ ИНФОРМИРАТ ПРЕЗИДЕНТА ЗА ТОВА.КАЗВАТ МУ ВСИЧКО В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ И ДАЖЕ ДЕНКОВ ГО ПРАЩА ПЪРВО ПРИ ПРЕЗИДЕНТА. ЩО ЗА СВИ…НЩИ…НА Е ТОВА. КАК МОЖЕ ДА КАНИШ НЯКОЙ И ДА ГО ПРАТИШ НА ГОСТИ ПРИ КОМШИЯТА . ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ, ЩЕ КАЖА ГРОЗНИ ДУМИ.
    4 ПРЕЗИДЕНТА ОТИВА НА РОЖЕН И ИЗДИГА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ НА ПИЛОН – ДА, ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ, НО ПАК ВОЙ . ПАК ПЛЮЕНЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА И ЗАЩО, ПИТАМ? НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ВИСИ УКРАИНСКОТО ЗНАМЕ, ЗАЩО? ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРСКА ЛИ Е ИЛИ УКРАИНСКА, ЧЕ С ГОРДОСТ ИЗДИГАТ ЗНАМЕТО И И ПОРУГАВАТ ПОСТАВЯНЕ НА БЪЛГАРСКО ЗНАМЕ?
    5. ПРЕЗИДЕНТА КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ НЕЩАТА, КОИТО ПАРТИИТЕ ПРАВЯТ В УЩЪРБ НА СТРАНАТА.
    ДА НА ТЯХ ТОВА НЕ ИМ ХАРЕСВА, ПРЕЗИДЕНТА ДА ИМ ИЗКАРВА КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ПОКАЗ, НО ТОЙ Е ЗАДЪЛЖЕН ПО ЗАКОН, ЗАЩОТО ИНАЧЕ ИМ СТАВА СЪЧАСТНИК, А ПАРТИИТЕ ВМЕНЯВАТ ВИНА НА ПРЕЗИДЕНТА, ЗА КОЕТО ТОЙ Е АПСОЛЮТНО ПРАВ, ЧЕ Е РАЗДЕЛИТЕЛ НА НАЦИЯТА, НО НЕ Е РАЗДЕЛИТЕЛ, КОГАТО ТИ КАЗВАШ НА НАЦИЯТА, КАКВИ ЗЛОУПОТРЕБИ ВЪРШАТ ТЕЗИ ЗА КОИТО ТЕ СА ГЛАСУВАЛИ, А ТОВА Е ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА!

    Коментиран от #199

  • 187 ЧОВЕК

    1 2 Отговор
    КОАЛИЦИЯТА НА ПП-ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ГЕРБ-БКП 2 И ДПС ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ С ПРЕЗИДЕНТА, ПРЕВЪРНАЛИ СА ГО В БОКСОВА КРУША. НАРОДА ДА НЕ СПИ, ЗАЩОТО ПРЕКАЛЕНО ЗАПОЧНАХА ДА НАГЛЕЕЯТ!
  • 188 българка

    1 0 Отговор
    Някои слабохарактерни и нискоморални лица, избрани с измама на високи държавни постове, започват да се изживяват като несменяеми монарси, които работят за свои или чужди интереси, изопачавайки и неглижирайки ползите за обществото! Стават нетърпими, чуват само ласкателите от обкръжението си и нанасят големи поражения на държавата! Търпят се докато направят недопустим гаф! Виждаме го да се случва постоянно по света, а у нас са едни от най-крещящите примери! Много сме търпеливи и всеопрощаващи до глупост, това е!
  • 189 СЕРИОЗНО ЛИ, БЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #121 от "Много":

    А ДАЛИ НЯМА И КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД, А ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА?
  • 190 да разбираме

    0 0 Отговор

    До коментар #166 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Че няма само ти да си го намираш.😄😄😄
  • 191 ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СЪМ АЗ РАДЕВ

    1 1 Отговор
    ЧЕ ИСТИНСКИ ШАМАРИ ЩЯХ ДА РАЗДАВАМ !
  • 192 Хахахаха

    0 1 Отговор
    Смешко скрий се някъде
  • 193 Ох боже

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тошито":

    Щом "мислиш",че хората ще се доверят повече на Радев,значи хората яко ще духат супата,както се случи през 1997 г. при управлението на Виденов,а по-преди и на Луканов!Само че ще я духаме и останалите,барабар с вас!Както казва мъдрата поговорка-Никой не може да ти стори толкова зло,колкото сам можеш да си причиниш!Така че,пак си помислете ,преди отново да се доверите на некадърните русофили и комунисти!
  • 194 Боже,боже

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Коко":

    Верно ли подкрепяш Русия във войната?!Колко мозък може да има човек подкрепящ луди мародери и убийци!Я,елате на себе си!Пък и познавал руската история?!Ти верно ли?!!Боже,Боже!
  • 195 Абе ти

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Българка":

    Сериозно ли виждаш интелект в Радев?!Я помисли още веднъж!
  • 196 И на мен

    0 0 Отговор

    До коментар #106 от "Сечко":

    драги ми писна от ограничени и ниско интелектуални хора,които ми венцехвалят недоразумението в Президентството!Щом този ти е мярка за интелект,щото разбирал от каране на самолет,не подценявам летците,опазил бог!Но ти да си чувал за емоционална и функционална грамотност?!Всички знаем нещо за военните и то не е за хвалене,сори!
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Да те светна

    0 0 Отговор

    До коментар #185 от "БЪЛГАРИН":

    многознайко!На въпроса-Чий е Крим,любимият ти преzидент отговори:Руски,чий да е!Така,че ни будалкай с измишльотини!
  • 199 Не се

    0 0 Отговор

    До коментар #186 от "БЪЛГАРИН":

    напъвай да мислиш,аверче!Че като ти чета писанията ме е страх да не получиш мозъчно възпаление!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове