Last news in Fakti

23 Юли, 2023 13:54 1 676 33

Румен Гечев: Вили Лилков допринася за успеха на БСП на изборите за кмет с пещерен антикомунизъм

  • концесия-
  • местни избори

Когато говорим, че зад Украйна стои НАТО, нали сме наясно, че зад Русия стои Китай, каза депутатът

Румен Гечев: Вили Лилков допринася за успеха на БСП на изборите за кмет с пещерен антикомунизъм - 1

Отнемането на концесията на "Росенец" поставя под въпрос функционирането на рафинерията. Пристанището е дадено на концесия, но там има представители на българската държава, митници, НАП. Навсякъде по света тези стратегически места се намират под контрола на държавата.

Това каза в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от БСП проф. Румен Гечев.

Представете си Черно море. Петролът идва от Русия към България с танкери. Минават през Босфора, там чакат на опашки само малки корабчета по 5000 тона. Цената на петрола каква ще бъде, ако ни го пренасят не с 80 000 литрови танкери, а с 5000 литрови? Няма никакво искане на ЕК до България за това пристанище. България и Унгария имат и дерогация за горивата от Русия. Европа разрешава работата на пристанището, ама откъде ще дойде този петрол? Аз гласувах "против" това.

Позицията не БСП е, че подходът към концесиите е такъв - не трябва да ги има. Но веднъж дадени, то тези договори трябва да се спазват.

Има опасност за цената и работата на рафинерията. Най-вероятно те ще предприемат мерки с юридическа защита и свиване на производството. „Нефтохим“ осигурява 40% от петролните продукти на България. Как ще ги извадиш и това няма да повлияе на пазара? Ще има тежки последици за България, ако това се случи. 80% от стоките у нас се внасят от чужбина, сега и това остава.

Има ли друга страна, в която лидерите им да са санкционирани по "Магнитски" и да стоят на първи ред в парламента?

Госпожа Меркел, както и бившият президент на Франция Оланд казаха, че те са подготвяли украинската армия, а са се опитвали да излъжат президента на Русия с Минските споразумения през 2014 г., за да дадат възможност на украинската армия да се подготви. С каква цел се прави това? Украинското правителство заяви, че няма да води мирни преговори с Русия? Как Украйна ще победи Русия с 10 000 бойни глави ракети? Това е все едно Мексико да победи САЩ. Когато говорим, че зад Украйна стои НАТО, нали сме наясно, че зад Русия стои Китай.

Аз гледах г-н Лилков сега при вас и му се радвах. Той допринася за успеха на БСП с пещерен антикомунизъм. Нашият кандидат може да е победител, но ще го пазим в тайна до септември.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    34 16 Отговор
    Професор по фалиране на България.По младите не помнят но този защитник на руския мир ни беше докарал до просешка тояга 10 долара заплата.Хляб нямаше щот бяха продали зърното в чужбина.
  • 2 да де

    17 13 Отговор
    Хехе мисирчо какви са тези танкери в литри още малко ще ги пишеш в грамове като онези стекове.
  • 3 Глас от Пещерата

    7 4 Отговор
    Аууууу..Ауууууу... Ганьо никога не е излизал от Нея!
  • 4 Гечев руски поми...яр

    30 16 Отговор
    Много нагло че този гробокопач на България се завърна в политиката ни лук ял ни лук мирисал.Разчитат на късата памет на народа.
  • 5 ТрампЛин

    25 7 Отговор
    Срещу пещерния комунизъм-с пещерен антикомунизъм! Срещу плъховете-с отрова за плъхове!
  • 6 Истината

    29 15 Отговор
    Трябваше да висите по стълбовете заедно с Жан Виденов за разграбване на България.Продажници от най долно племе.Антибългарската партия БСП.
  • 7 За 34 години

    16 15 Отговор
    от фашагите само лай,кражби и гей паради,Друго абсолютно Нищо!
  • 8 бррр

    20 12 Отговор
    За тоз дърт комундер инсулт, инфаркт няма ли, че не мога да го гледам.
  • 9 Ветеринарен психолог

    25 11 Отговор
    По времето на БСП един долар достигна 3000 лева. След деноминацията,тройната коалиция НДСВ,БСП ДПС ,успя да вдигне минималната заплата от 98 на 110 лева. Гечев,помним.
  • 10 007

    19 8 Отговор
    Ще допринесе с поне 1%. А ако се обедините с из раж да не може и 20 ина процента да вземете! по добре гледайте изборите в горно нанадолнище да вземете, да не сте валат!!!🇧🇬🇺🇲🇺🇦🇪🇺🇧🇬
  • 11 ЕДГАР КЕЙСИ

    20 8 Отговор
    ЗА КАКЪВ УСПЕХ НА........ ИЗБОРИТЕ , ГОВОРИ ........ ПИШМАН "ПРОФЕСОРА" ПО ....... ФАЛИТИТЕ "ГУМЕН РЕЧЕВ" ? ? ? ? ? ? ? .........
  • 12 Айде

    13 7 Отговор
    Българският народ отдавна прецени колко струват авторите на проваленият преход - БСП и СДС! Създадоха политическото чудовище българска псевдо демокрация! И не престават да унищожават България заради личните си амбиции за власт и пари!
  • 13 Сталин е казал

    12 7 Отговор
    Аналниятсексще спаси БСП така че цялата партия да практикуват яко
  • 14 ЕДГАР КЕЙСИ

    15 7 Отговор
    АКО СЕ ПОГЛЕДНЕ НА ......... СНИМКАТА , ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "ПРОФЕСОР" ....... ЩЕ УМРЕ ОТ СМЯХ...... ФАКТ !
  • 15 Диамантената ръка

    20 8 Отговор
    Гечев, много си гламав, ако си мислиш че зад Русия стои Китай ...

    Коментиран от #17

  • 16 Агата Кристи

    19 7 Отговор
    Тамън бяхме започнали да се показваме от пещерата на комунизма - 96 г и този "другар" отново ни запрати в пещерния комунизъм.
    Но те, "другарите" останаха извън пещерата, ограбвайки държавата до шушка.
  • 17 БСП на Бунището

    18 2 Отговор

    До коментар #15 от "Диамантената ръка":

    Тоя ни плаши вече и с Китай...Хахаха Големия Брат (Русия) имал по- голям Брат ( Китай)...Внимавайте много кви ги вършите...Хахаха Гечев,що не си в затвора бе ,цървул червен????
  • 18 Един от хората

    13 2 Отговор
    Заради, които България е бедна държава.
  • 19 Ами сега

    12 2 Отговор
    бсп са бита карта и без това, браво на курнела и шайката й.
  • 20 Нагъл ЛЪЖЕЦ

    10 2 Отговор
    ...личи му по физиономията. Трябваше да е затвора а не дУпутат....вечен
  • 21 Икар

    14 1 Отговор
    Стария агент от тоталитарната и Московска Дс Румен Гечев пак се изока. Този специалист по хипер инфлация и кражбите на спестяванията на хората по време на правителството на БСП, Дс с премиер Жан Виденов все още се прави на специалист, въпреки, че вече никой не му вярва дори бесепарите.

    Коментиран от #23

  • 22 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 1 Отговор
    ВИЖТЕ НА СНИМКАТА ЕДИН .......... ИСТИНСКИ "ПЕЩЕРЕН КОМУНИСТ" .....,... ИZЛЯZЪЛ ТОКУ ЩО ,...,., ОТ ПЕЩЕРАТА .......... ПРЕДУПРЕЖДАВАТ СЕ ХОРАТА ....... СЪС СЪРДЕЧНИ ПРОБЛЕМИ ! ! ! ! !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ветеран от Протеста 97 ма.

    6 1 Отговор
    Той беше Заместник Министър Председател( тоест заместник на самия Жан Виденов) в правителство на БСП и министър на Икономиката .В Резултат успяха да фалират Всички 16 банки в България.Всички спестявания на Народа събирани през десетилетията Комунизъм левче по левче се превърнаха в хартия,след като тези Престъпници обезценяваха лева всеки ден до 3500 лева за долар на фона на раздадени необезпечени кредити и загубите на Държавните фирми умишлено предизвикани от Комунистическите им директори..И за да е ясно на всички,че това е Умишлен грабеж на Държавна собственост,ще споменем факта,че 1991 ва е закрита дирекция Държавен и Народен Контрол( нещо като НАП ) ,която е Единствения Държавен Орган към Министерството на финансите контролиращ Държавната Собственност през Комунизма....1997 на година заплатите стават 5 долара,а пенсиите - два долара....Хората неистово теглят левовите си депозити,за да ги превърнат в Долари или Дойче марки....И банките фалират.Спетяввнията на фирми и целия Народ изгарят...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Йордан Генчев

    5 0 Отговор
    80 000 тона, г-н Гечев, а не литра.
    А 5 000 литра се превозват с много малка автоцистерна..
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 бай Даньо

    3 1 Отговор
    Забрана БСП ! И Възраждане ! Не чувам нищо друго от Гечев освен загриженост за Русия, къде е България в дневния ред на бесепарите!? Каква българска партия е това!?
  • 30 прах в очите

    2 0 Отговор
    "Когато говорим, че зад Украйна стои НАТО, нали сме наясно, че зад Русия стои Китай"! Не, не сме наясно, защото Китай от една страна е, за запазване на териториалната цялост на Украйна, а от друга е толкова много, търговски и технологично зависим от САЩ, че за нищо на света, няма да му скърши хатъра!
    По отношение на подхода на БСП за концесиите, че не трябвало да ги има, но ако вече били дадени, трябвало да се спазват, това е несериозен подход! Сериозният, включва само едно условие, да е икономически изгоден за нас! А колкото до първият ред, и вие имате хора, които дразнят с присъствието си там! Точно тия, които приватизираха!
  • 31 Българин

    1 1 Отговор
    ТАКА ИЗГЛЕЖДА ЧЕРВЕНИЯТ ГАД И РУСКА ПОДЛОГА !!!
  • 32 ЛИЛКОВ Е ГЕРБЕРАСТКИ НАСТРОЕН

    1 0 Отговор
    И ПОДБУТВАН ОТ МУТРАТА !
  • 33 ГЕЧЕВ Е КОМУНИСТ - ТОЙ НЕ ГО ОТРИЧА ,НО

    1 0 Отговор
    СЕГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА СЪЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И БИВШИ КУМУНИСТИ ИЛИ СА РОДЕНИ И ИЗДИГНАТИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ КОМУНИСТИ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове