Last news in Fakti

27 Юли, 2023 05:44 3 613 97

Васил Терзиев: Три дати значат повече от Трети март

  • васил терзиев-
  • кандидат-
  • кмет-
  • софия-
  • избори

Хората ще усетят, че сме ангажирани с решаване на проблемите им, заяви кандидатът за кмет на София

Васил Терзиев: Три дати значат повече от Трети март - 1
Снимка: БГНЕС

“Целта ни е гражданите бързо да усетят, че има ангажирана страна, която решава проблемите им”, каза кандидатът за кмет на София Васил Терзиев в предаването “Денят с Веселин Дремджиев”.

Терзиев е подкрепен от коалицията ПП-ДБ, партия “Спаси София” и гражданското движение “Екипът на София”. Всеки ден сме с гражданите, с бизнеса. От 8 сутринта до 11-12 вечерта имаме срещи. Едно от нещата, което ме впечатли най-много до момента, е колко липсва диалог. С бизнеса, с гражданите, с гражданските организации. Хората благодарят за това, че ги питаме, вместо ние да им благодарим, че ни помагат. Мога да обещая, че ще бъдем прозрачни и честни в комуникацията, както могат да се убедят хората, които се срещат с нас всеки ден. И ние не просто ще имаме обещания, а такива обещания, които можем да спазим”, каза Терзиев. Той добави, че гражданите на София имат различни въпроси, но всеки получава отговор.

“Детска градина, канализация, презастрояване, пътища - всеки човек има свой проблем. И списъкът е дълъг. Но ние сме отворени и всеки, който има идеи за София, може да ги сподели с нас”, добави той.

Кандидатът за кмет на столицата говори и по политическите теми, свързани с управлението на държавата.

“С доста завои в Парламента се взимат важните решения - Шенген, еврозона, ключови реформи. Те са важни и за София, защото София зависи от държавата. Що се отнася до изказванията от страна на Русия - постоянно има подобни провокации. Не трябва да приемаме подобен тип реторика, трябва да защитаваме националния интерес. Затова се радвам на стъпката с Росенец, надявам се и с Камчия да стане нещо подобно”, обясни той.

Терзиев коментира и идеята 24 май да стане национален празник.

“24 май е прекрасен празник. А и лично аз много вярвам в образованието и просветата като двигател на прогреса. И 6 септември, и 22 септември са чудесни празници. За мен тези три дати значат повече от 3 март, макар че всеки празник има свое значение”, обясни кандидатът за кмет на София.

Предприемачът говори и за разликите между това да си начело на голяма компания и това да си кмет.

“Да управляваш София означава огромна отговорност. Трябва да се грижиш за интереса на всички, включително тези, които не са гласували за теб. Но има и неща, които се припокриват - това са идеите. Няма как да управляваш без дългосрочни идеи. Трябва да намериш и път как да ги реализираш, да намериш екип, който да ги реализира. Има и неща, които съвпадат - да няма корупция, да има прозрачност, да намериш хора, които да дават пример”, каза той.

“Не е важно да си представяме други градове. А да работим за по-добра София. Моята мечта е след 5-6 години софиянци да кажат “София е най-прекрасният град за живеене”. Бизнесът да се чувства добре тук. Да сме всички заедно общност за града, което го няма в момента”, добави Терзиев.

Той коментира иронично предложението на Румен Гайтански да върне своя дял от къпалнята “Мария Луиза” на общината срещу 32 декара общински имоти.

“Доста е скромно”, каза Терзиев.

След което добави, че е задължително да са намери начин да се спрат подобни злоупотреби.

“Това е абсолютно неприемливо. Двайсет години не правиш нищо и после изведнъж искаш милиони. Никой не би трябвало да е съгласен с подобен тип решения. И в Общината трябва да нетърпимост към подобен тип отношения. Нормалното решение е да се търси начин, но в различни параметри”, каза кандидатът за кмет.

“Ако мислех, че не можем да постигнем по-добра София, нямаше въобще да се кандидатирам. Има много натрупани проблеми през годините. За да се решат трябва системен подход - нов ОУП, увеличаване на таксите за разрешение за строителство, проектите - първо се прави инфраструктурата и после се строи. И то без да има много вариации в този процес. Градът трябва да започне да се развива на север, където има шанс да се направи по нов начин. Това са дългосрочни мерки. Бързите мерки включват спиране на продажбите на общински терени. Особено на такива, които са предназначени за детски градини и зелени площи”, каза Терзиев.

Той добави, че за решаване на проблема с детските градини може да се работи в различни плоскости, а не само със строеж на нови детски градини.

“Трябва да се реши и статутът на всички детски центрове, забавачници, родителски кооперативи. Ако те попаднат под един критерий, това също ще помогне за решаване на проблема с липсата на места в детските градини”, обясни кандидатът за кмет.

Терзиев коментира и темите за общинската полиция и общинското здравеопазване.

“Полицията смятаме да я впрегнем по-активно в сигурността на училища. Също така вечерно време, когато има проблеми с вандализъм, дори самото присъствие ще помогне”, каза той.

“Що се отнася до общинското здравеопазване - амбиция ни е да го реформираме така, че да предоставя по-добра доболнична и следболнична грижа. Отделно имаме идеи за промени в определени ДКЦ-ата, централизирано закупуване на консумативи и разбира се, подобряване на базата, защото тя нито е добре за пациентите, нито за работещите. Липсата на качествено здравеопазване е една от причините, поради които хората напускат даден град”, обясни той. Терзиев каза и кога ще бъдат обявени районните кметове и общинските съветници.

“Те ще бъдат ясни до края на месеца. И ще бъдат обявени в средата на месеца. Тогава ще бъдат обявени и основните приоритети. Средата на септември ще обявим пълната програма. В нея ще има и дългосрочни цели, които не можем да покрием в един мандат, като Общия устройствен план, и краткосрочни цели - от вкарване на нови зони за паркиране и стартиране на строителство на монтажни паркинги. Целта ни е гражданите бързо да усетят, че има ангажирана страна, която решава проблемите им”, каза той.

“Твърдо съм за децентрализацията. Районните кметове са мажоритарно избрани и трябва да имат инструменти, за да работят в услуга на гражданите. Заедно с повечето ресурси, които ще отиват към тях, ще има и сериозни контролни механизми. И високо ниво на отчетност. Процесът не е едностъпен, нито ще е кратък”, каза още Терзиев. Той добави, че ключов фактор за контрол и отчетност ще бъде прозрачността.

“Ще се виждат всички проекти - от малките неща до големите неща. Как се движи, на какъв етап е. Ако не се движи - защо. Гражданите имат право да знаят”, завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българин

    136 5 Отговор
    Леле "предприемачът" от люпилнята на ДС,щял да бъде прозрачен и честен,та това са основите на които е изградена ДС още преди комунизма от Гешев.
  • 3 Софиянец

    10 128 Отговор
    Това е кметът.
  • 4 хихи®

    130 4 Отговор
    Гласувай! Купи на Хардвардските Измамници билет за Титаник!!!
    Спаси .... не София....., Спаси България....
  • 5 Редник

    133 7 Отговор
    Голяма статия, голяма реклама, но кмет няма да стане!!!
  • 6 КДС Прозира Изодзад

    76 2 Отговор
    Всички които се избират по върховете на държавната власт и съдебната трябва да са зависими от компромати и меки като пластелин за художествено моделиране от конструкторите на статуквото, превърнали Българската държава за която са умирали дедите ни на тяхна частна собственост .

    Коментиран от #59

  • 7 Г-ца каприз

    119 5 Отговор
    “Целта ни е гражданите бързо да усетят, че има ангажирана страна, която решава проблемите им”....
    Да беее как не сме забелязали че 3 март ни е основен проблем....и като го сменим ще заживеем като швейцарци🤣🤣🤣🤣 автоматично доходите ни ще скочат по 5 ...улиците ни щесветнат от чистота и магистралите ще се опнат кът слънце 🤣🤣🤣корупцията ще изчезне и всички ще плеснем с ръце и ще се прегърнем 🤣🤣🤣
  • 8 Бе бегай бе

    94 6 Отговор
    Много ясно че това лекенце няма да стане кмет на София. Може обаче ако се постарае да стане кмет на някоя обществена тоалетна .

    Коментиран от #61

  • 9 Александър

    20 34 Отговор
    Трябват дела,а не думи...Левски отдавна е бил прав... иначе в този ред на мисли най-добре е национален празник да е 6 септември, че там поне сме показали наши дела и то срещу всички "велики" сили
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 нннн

    93 12 Отговор
    На 3-ти март България възкръсна. ,,Болгария воскресе из мертвих" трябва да пеят свещениците в храмовете на тази дата... А ПеПетата са толкова оцапани и жалки, че и половин кмет на Горно нанадолнище.не заслужават.
  • 12 Мнение

    105 8 Отговор
    И трите дати нямаше да ги има,ако не беше датата 3 ти март! Без 3 ти март нямаше да я има България, неразумни июроде!

    Коментиран от #35

  • 13 За теб

    70 4 Отговор
    и фамилията ти - 9. Септември ! Иначе още на село в копторите ! А сега накичени с титли и милионери за сметка на България и нейните граждани , които застрашително намаляват заради такива субекти !
  • 14 ааа

    73 4 Отговор
    Мръсна дедесарска подлога !!! Ще се отречеш и от майкаси за пари .Ето такова продажници бол в тази краварска партия
  • 15 Бонев

    46 4 Отговор
    ДС наследникът на спявка при ДС агент Богдан. Жълтопаветна идилия.
  • 16 Каскет

    73 7 Отговор
    Ако не беше 3-ти март, другите празници никога нямаше да ги празнваме.

    Коментиран от #44

  • 17 ГЛАСУВАШ ЗА ТЕРЗИЕВ

    47 7 Отговор
    Получаваш ДС
  • 18 Гост

    43 3 Отговор
    Аман, аман...изглежда "проблема" в България е празниците... Я, стига!
  • 19 Козяк мрази 3-ти март

    57 7 Отговор
    Наведените и още 20 дати ще ви изкарат, само и само да изпълнят волята на Хаитянеца. А волята на Хаитянеца е, че Русия ТРЯБВА да се мрази. Обаче как да мразиш Освободителя си? Ами много просто, лъжем индианците, че никой от нищо не ги е освобождавал и готово. Ама индианците щели да се размрънкат. Ами голяма работа, да си мрънкат
  • 20 Потомък

    39 5 Отговор
    на две генерации убийци иска София !
  • 21 Гост

    27 4 Отговор
    Празниците са за държавната администрация, на другите зор до д0пка, делник празник, само на хартия!
  • 22 Василее,

    58 4 Отговор
    кой господ ти подшуишна да се хванеш на въдицата на тия мошенници и за нула време да станеш а резил? Що си не седя мирно и тихо на дъ-то, дето никой не те познаваше, гледайки си бизнеса и семейството, ами ръгна кмет да ставаш и да ти блеснат всички резилици? Особено па като публично оплю родителите си, че и техните родители! Дори и малки шансове да имаше да станеш кмет, с това си действие ги пропиля безвъзвратно... Сбогом кметски стол в София...

    Коментиран от #27, #78

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Дрифт

    46 4 Отговор
    Това за усещането май сме го чували някъде, ама къде? Никой не може да подменя историята. Дайте да сменим и името на страната а? Тъпанар
  • 25 плюс минус

    43 4 Отговор
    Добре ще е този млад човек, докле е време, да се откаже от кметската надпревара.
  • 26 София

    34 6 Отговор
    Този ако пита баща си,дядо си и татко Петко на прото Кирчо бащата,ще направят 9 септември национален празник.
  • 27 Колю Чепов

    38 4 Отговор

    До коментар #22 от "Василее,":

    Oт издънките на некадърниците на ДС- толкова! Те са навсякъде и кокала няма да бъде пуснат, най-големите "антикомунисти" са те:)
  • 28 Селянин

    41 5 Отговор
    Няма да гласувам за тоя това е сигурно.

    Коментиран от #31

  • 29 Азиим

    29 4 Отговор
    Този се е взел много на сериозно, все още е никой, видно от мненията по-долу, такъв ще си остане, въпреки патоса и изхвърлянията.
  • 30 Град Симитли

    26 3 Отговор
    Устата ти изпреварва главата.
  • 31 Мисля,че

    7 8 Отговор

    До коментар #28 от "Селянин":

    На него му е през онази работа за кой ще гласуваш.
  • 32 Антикомунист

    5 33 Отговор
    Браво ,Васко!Аз и моето семейство ще те подкрепим!!!

    Коментиран от #65

  • 33 Алооу ,копейкитеее

    5 35 Отговор
    Това е кметът.От сега да си знаете.

    Коментиран от #36

  • 34 Доротея

    5 33 Отговор
    На вас всичките, които нападнахте тук г-н Терзиев, никой няма да Ви пречи да се катерите до незначителната Шипка на 3 март, президента ви да мрънка досадни текстове и да развявате опълченски знамена! Тези господа от ПП изпитват неописуем ужаст, че ако 3 март остане, пак ще трябва да ходят на върха по принуда и там тълпата да ги замеря със снежни топчета, както направихте с Кирил и Никола Минчев миналата година! Имат фобии! Пак ви раделиха, като противопоставиха датите! Вместо да ги обединят в един общ национален български букет и венец на слава, подвизи и величие! Не вярвайте, когато ви лъжат, че еди коя си дата била чисто българско дело, без чужда намеса и помощ! Ако Съединението бе извършено от съединистката партия, целия Запад щеше да е против и да ви окупират!

    Коментиран от #71

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 При жена

    13 2 Отговор

    До коментар #33 от "Алооу ,копейкитеее":

    Ти са копейките, не тук.
  • 37 Доротея

    19 7 Отговор
    Както Кирил бе убеден от Брюксел, че ще е пръв на изборите, така и тази нелепост тукси вярва! Не знаят още какво нещо е Герб! Само вижте какъв кандидат ще изтъкне господин Борисов, след като ги съсипа рейтингово, плъзгайки ги с поемането на непопулярни инициативи като - Оружиее за хунтата, Затваряне на Мариците и кой им го натресе това момче от ДС за кандидат кмет!?

    Коментиран от #41

  • 38 Буревестник

    25 5 Отговор
    Поредният платен п.а.л.я.ч.о
  • 39 Красимир Петров

    21 5 Отговор
    С такива смешници никоя партия няма шанс срещу тиквата.
  • 40 един

    4 29 Отговор
    Гледах го снощи при Веско Дремджиев!Еми личи си, че момчето е искрено и честно в намерението си да стане кмет на София,поне такова е моето впечатление и смятам,че няма да излъже милиони данъкоплатци на София!
  • 41 Длии е пири първи или втори

    6 20 Отговор

    До коментар #37 от "Доротея":

    Няма никакво значение.Важното е кой управлява?А това е проевропейсло правителство и проевропейски парламент.
    Рубладжийте имате право да ревете като сибирски мечки

    Коментиран от #43, #94

  • 42 Всички бяха искрени и честни

    20 2 Отговор
    преди да захапят властта,и веднага станаха вълци ,така ще е и с тоя мушморок
  • 43 Научи се

    7 0 Отговор

    До коментар #41 от "Длии е пири първи или втори":

    Да пишеш,лизач.
  • 44 един

    8 4 Отговор

    До коментар #16 от "Каскет":

    По-тази логика ако не беше 20 април 1876 год./спомни си какво се е случило/,нямаше да има и 3март!
  • 45 Перо

    24 3 Отговор
    Радев е прав, че който се е отказал от родителите си с лека ръка ще се откаже и от страната си! Тези хора са вредни и болни за власт!

    Коментиран от #63

  • 46 Боже пази България

    5 11 Отговор
    С комунистическите лозунги за розово бъдеще напред! Пълна трагедия, не знам причината ,поради която ДС сценаристите така нагло да го набутват на такъв важен пост, може би ,за да ни покажат,че няма отърване от тяхната мафия. Вапцаров също е виден комунистически потомък, изобщо държавата е прогнила и болна и не се вижда как ще се излекува. Резултатът от зловещия план на Москва да бъде ликвидирана интелигенцията се вижда 80 години по-късно, вървим по пътя на Русия,която 100 години се измъчва. Няма развитие на държава без интелигенция.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Перо

    24 3 Отговор
    Излезе, че безвъзмездната помощ на Украйна и махането на празника 3 март са били главния приоритет и цел на джендърското правителство! Всичко важно като приемането на бюджета, съдебната реформа, цените и инфлацията, плана за възстановяване, прозрачност в обществените поръчки са били маловажни вътрешни проблеми! Така се видя, че основен кадровик на това правителство е посолството!

    Коментиран от #60

  • 49 Йеронимус БОШ

    13 3 Отговор
    А какво ще каже и за 12 април като ден на космонавтиката , например ? Или за Коледа и Великден ? Много умно и начетено момче бил този Васко !

    Коментиран от #58

  • 50 Деций

    18 1 Отговор
    Какво щеше да празнуваш ,ако не беше 3 март?Щеше да ходиш на джамия.Нещастен комунягя!
  • 51 А бе ородажник

    15 4 Отговор
    Без 3-ти март официалния празник щеше да е Рамадан и столицата щеше да е анкара

    Коментиран от #97

  • 52 Артилерист

    16 5 Отговор
    Не вярвам на хора от Подмяната, особено след като се разбра, че те се назначават и ръководят от посолствоТО на САЩ. Но, ако ще се махне Фандъкова и гербаджийската шайка, съм склонен на компромис за който и друг да е. Не бях виждал Ямбол от 5-6 години, но наскоро минах натам и бях изумен какво е направил за града кмета-бизнесмен. Направо го е преобразил в най-добрия смисъл. В сравнение с направеното в този град София е руина. Софиянци луди ли са да търпят това издевателство над града им? Фандъкова може да е добра учителка по руски език, но тя очевидно НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ БИЗНЕС, ФИНАНСИ И УПРАВЛЕНИЕ НА ГРАД КАТО СОФИЯ. И не само Фандъкова, а и всички десни, които се изредиха в София. Аз съм никой или бивш скромен артилерийски чирак, но ще си позволя да се обърна към софиянци, а и към всички българи: ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ДЕЛИТЕ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ И ПО ВСЯКАКЪВ ДРУГ ПРИЗНАК, ОБЕДИНЕТЕ СЕ ЗА ГРАДА И ОТЕЧЕСТВОТО, ИЗБЕРЕТЕ ЧИТАВИ, СПОСОБНИ ХОРА, КАТО ТОЗИ ЯМБОЛЛИЯ. ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗЪБИТЕ НА ПАРТИЙНИЯ СЪПЕРНИК И ДА СЕ РАДВАТЕ НА НЕСПОСОБНИ ИЗБРАНИЦИ, САМО ЗАЩОТО СА ОТ "НАШИТЕ". СЪДЕТЕ ПО ДЕЛАТА И КАТО НЕ СТАВАТ ГИ СМЕНЯЙТЕ ПО-НАЧЕСТО!

    Коментиран от #54

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 А бе еййй

    13 1 Отговор

    До коментар #52 от "Артилерист":

    И тоя го назначават от посолството....независимо с колко голям шрифт пишеш....то и по уж щяха да променят....но сега подменят с герб и дпс
  • 55 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 10 Отговор
    бг е разделена мноого яко....Едните са СВОИ ,а Другите сме ,Гоите...Планът Ран е в последна фаза.Трябва да бъдем унищожени голяма част от гоите и малка част от своите.......И в индия съм пантосвал ,но такова кастово разделение и там няма!Мислещият не вярва на никой!!!Когато написах ,че ортодокс комуниста си нахлупва бомбето като каскет.....и държи химикалката ,като тояга....Имах предвид точно този типаж хора,като тук пишештия русофил и про....тифесори като герчев или папиломения........от!Това ви е нивото и вече се вижда краят ви.отивайте в северна корея,щото вече русия ..........легала от вас!
  • 56 Не си играй с огъня

    9 0 Отговор
    Празни приказки! НО ЕДНО ДА ЗНАЕШ, КАНДИДАТ -КМЕТЕ! НАПРАВИШ ЛИ ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ, ЩЕ ОТВОРИШ КУТИЯТА С С КОРУПЦИЯТА. БАЩА ТИ ТРЯБВА ДА ТЕ Е ПОУЧАВАЛ НЯКОГА: " КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ Е ЛИЧНА БЕЗОТГОВОРНОСТ!" ЗАТОВА СПРИ С ГЛУПОСТИТЕ. ЕДИН ГРАДОУСТРОЙСТВЕН ПЛАН, ЕДНИ ФИНАНСИ И ОТЧЕТНОСТ, ЕДИН ТРАНСПОРТ, УСЛУГИ, ПОЛИЦИЯ ОЗЕЛЕНЯВАНЕ, КАТУНИ И ЦИГАНИ - С ЖИТЕЛСТВО, ПОМОЩИ СРЕЩУ ТРУД!
  • 57 ай стига глупости!!!

    13 2 Отговор
    която и да е дата може да значи каквото си иска но датата 3-ти март е БРЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!! всеки опитващ се да го промени значи е родоотстъпник предател и продажник !
  • 58 Авангардно мислене

    3 3 Отговор

    До коментар #49 от "Йеронимус БОШ":

    А за национален празник рождената дата на Боко🎃?
  • 59 браво !!!

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "КДС Прозира Изодзад":

    много точен коментар ! защо ваички не го разбират това а си мислят че има някой различен там във властта …?
  • 60 Следащият проект

    1 9 Отговор

    До коментар #48 от "Перо":

    Е забрана съд на Израждане.
  • 61 нищо не се знае!

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бе бегай бе":

    щом го набиват на хората в очите явно от посолството са наредили той да е кмет… а хората да си избират нещо си там в урните на посолството изборите не им пречат напротив дори им помагат да си легитимират властта която те са назначили!!!
  • 62 Гост

    3 1 Отговор
    За този най-вяжната дата със сигурност е 9 септември
  • 63 един

    3 9 Отговор

    До коментар #45 от "Перо":

    Ха-ха,вие комунетата сте винаги прави,само дето фалирахте държавата през 89-та!
  • 64 Предложение

    9 2 Отговор
    Само втори февруари национален празник! Той ще олицетворява всички, които отричат 3 март.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Кандидатът на лъжците и шарлатаните от

    10 1 Отговор
    ПП ДБ, наследника на ДС е на линия с нови клишета и опорки как той до като краде, ние ще живеем по добре! Разкарай се нещастен крадец и лъжец!
  • 67 Очаквано

    9 0 Отговор
    В “Денят с Веселин Дремджиев” всичко е яростна евроатлантическа сатанинска пропаганда.
    Така ,че не е за учудване перача на комунистически милиони Терзиев да е яростен антикумунит и антибългарски агент на сатанистите.
    Моалния облик на такива "наследници" на агенти на ДС да са най изявени българомразци.

    Коментиран от #74, #75

  • 68 Анджело

    14 0 Отговор
    Забелязвате ли Подмяната? Темата се измести. Къде отиде Барцелона гейт? Сега цял народ се джафка за 3ти Март или 24 Май...хаха Много са хитри тези бе. А народа.... хич го няма
  • 69 Онзийййй

    11 0 Отговор
    И този път се изложиха от посолството на краварите!!!!!! НЕ МОЖЕ ДА ЗАЛИЧИТЕ 3 МАРТ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!!!! ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ДА ИЗМИСЛЯТЕ ПРОСТОТИИ !!!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Кой те пита пък теб бе

    6 1 Отговор
    отгледано комунистче?
  • 73 мдаааа

    8 0 Отговор
    И тоя ПЕЗЕВЕНК барабар Петко с мъжете...
  • 74 Е па...

    6 0 Отговор

    До коментар #67 от "Очаквано":

    Тоя дрънджиев си е говорител и рекламен агент на бандерите!!!
  • 75 Е па...

    8 0 Отговор

    До коментар #67 от "Очаквано":

    Тоя дрънджиев си е говорител и рекламен агент на бандерите!!!
  • 76 васко

    7 0 Отговор
    и ти заигра по американската свирка, да не би да ти казаха, че ще ти конфискуват кинтите с неясен произход?
  • 77 Отрекъл се от род и Родина

    7 0 Отговор
    Какъв е човек отказал се от рода си, от майка си, от татко си... ами РОДООСТЪПНИК, МАЙЦЕПРОДАВЕЦ, ПРЕДАТЕЛ... БЕЗРОДНИК...кой и как може да разчита на такъв елемент, а тоя иска и кмет да ми става!!! Но тоя в случая може само да се гордее с родата си, а те ако са живи могат само да се срамуват от него Но въпроса не е за човека от ДС, а за издигащата го фирма за почистване на Баце ПП-ДБ(БКП-ДС)....
    От кога казваме, че фирмата за почистване и избелване ПП-ДБ е отроче на БКП-ДС... лошото е, че от години ни продъниха ушите... ДС това, ДС онова, наследници, 9-то коляно и сега хоп... наше момче може и от ДС(БКП)!!!
    Въпроса не е за младежа може и да си е добър и способен, но се чудим на акъла и проповедите на фирмата по чистота ПП-ДБ(БКП-ДС).... защо лъга и продължава да лъже десните избиратели!!!
    До вчера гласувах за вас, вече си минавам директно за ДС и ще гласувам за БСП, посредници не ми трябват... оказва се, че от ДС(БКП) са по умни и по способни!!!
  • 78 Ами и Василчо

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "Василее,":

    Като маймуните....КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ КАЧВА НА ВИСОКО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ХОРА ВИЖДАТ ГОЛОТО И Д.У-П.Е
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Гласоподавател

    4 0 Отговор
    Нищо не разбираш от бюджет на голям град и неговите проблеми. Гледах ти няколко интервюта, бягат ти думите и се замисляш какво ще кажеш. Не ни трябва такъв кмет!
  • 81 йхнкхйких

    8 0 Отговор
    Боклук !
  • 82 Хахаха

    7 0 Отговор
    Никой не пречи на отделни безродници да смята за най важния ден в живота си, например, денят на първата заплата, а не рождения си ден. А за родителите си да признават един заблуден сперматозоид и една пасивна яйцеклетка.
  • 83 само питам

    1 0 Отговор
    що сечудите всичко нормално хршстя майка върла комунистка демократ татас прокурор по комунизма демократ костов жена партиен секретар демократ е какво лошо терзиев дядовци ДС демократ ех така е в маика БЪЛГАРИЯ
  • 84 бай Ставри

    3 0 Отговор
    Мисля, че на даден етап ще се наложи да ви трепем.
  • 85 зевзек

    2 0 Отговор
    този е като препариран на тая снимка, нула харизма, скован, муден в приказките, предварително остарял, жълт, с нездрав вид, без поддръжка отзад, шансовете му за каквото и да било са точно равни на нула
  • 86 Артилерист

    1 0 Отговор
    До коментар 54 от "А бе еййй"
    Колега, прочети пак въведението на поста ми. Едрият шрифт е за изказване на нещо по-важно, но в случая съм го използвал повече ката призив, нещо като примера на: "О, неразумний, юроде..."
  • 87 АРЕС

    5 0 Отговор
    Крете. никога няма да станеш Кмет.
  • 88 Булдог

    4 0 Отговор
    А,датата когато се ИЗплю на Гроба на Предците си ще я Направиш Ден на София!
  • 89 Бай Иван

    3 0 Отговор
    Колкото и да го лансирате и натрапвате този отцеругател / за да го популяризирате като търговски и медиен продукт/ няма да му смените имиджа на наследник на две поколения ДС генерали и много се надявам да не стане кмет на София.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 дддд

    2 0 Отговор
    И тоя е ала бала шарлатан/ Клоун до клоуна краварски клоуни пуснати от посолството .
  • 92 ИСКАМ ТОЗИБОКЛУК ДА СТАНЕ КМЕТ

    2 0 Отговор
    И ДА ГО ЗАМЕРЯТ С КАМЪНИ И СНЕЖНИ ТОПКИ ЕЖЕДНЕВНО
  • 93 ТАЯ СМЕТ Е ДВОЙНИК НА КИРО

    0 0 Отговор
    С БАЩИТЕ СТОЯЩИ ЗАД ТЯХ - ТЕ СА БЪЛГАРСКИЯ ИДИЛ И СКОРО ЩЕ РАЗРУШАТ МУЗЕИТЕ ЗА ДА ГИ ОГРАБЯТ , А БИБЛИОТЕКИТЕ ЩЕ ИЗГОРЯТ !
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Работник

    0 0 Отговор
    Господ Бог здраве да му дава! Ако , не са предприемачите ще умра от глад! Едно време им викали капиталисти , ама това сега е мръсна дума!:) Само един вестник се казва Капитал , ама той си знае защо!:)
  • 96 32януари

    0 0 Отговор
    И ти ли бе въшльо
  • 97 Осман

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "А бе ородажник":

    Е! Че какво лошо има?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове