Last news in Fakti

31 Юли, 2023 08:23 3 361 19

Протести в Цалапица: Има и други замесени в убийството на Димитър Малинов, искаме справедливост

  • убиство-
  • цалапица-
  • протести

Ние сме тук, за да се съберем, за да поискаме справедливост. Няма как един човек да извърши тази жестокост. Искаме да знаем кой е замесен, казва Полина Точева

Протести в Цалапица: Има и други замесени в убийството на Димитър Малинов, искаме справедливост - 1

За втори ден хората в село Цалапица излязоха на протест заради жестокото убийство на 24-годишния Димитър Малинов. Те заявиха, че имат информация и за други замесени хора, а не само заподозрения, който е избягал в Германия, съобщи bTV.

Малинов изчезна на 20 юли, след като бил на гости на майка си. Той бе в неизвестност 7 дни преди полицията да открие тялото му. За престъплението е заподозрян 30-годишен мъж, които се намира в Германия. Издадена е европейска заповед за ареста му.

Милка Попова заяви, че от познати и близки знаят за другите замесени в престъплението. „Не мислим ,че сам един човек може да се справи с едно убийство. Един човек не може сам да закопае гроб. Искаме справедливост и прозрачност за случая“, каза тя.

Според друга жителка няма навременни мерки. Познати и приятели събрали екипи за издирване още вечерта, когато изчезнал Димитър, а не полицията.

„Познавах Митко от 13-годишен. Той не беше конфликтна личност. Дали е имал конфликт с 30-годишния не мога да кажа. Истината я знаят само те. Ние сме тук, за да се съберем, за да поискаме справедливост. Няма как един човек да извърши тази жестокост. Искаме да знаем кой е замесен“, подчерта Полина Точева.

По думите ѝ има записи и колата се вижда на тях, но никой не споменавал собственикът на колата. Тя бе категоричен, че ще протестират, докато всички замесени не са в затвора.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    22 1 Отговор
    Браво на хората. Някой иска бързо да забравим за това убийство. В медиите също не се обръща внимание.
  • 2 лют пипер

    1 14 Отговор
    Протести в Цяла пица
  • 3 Българин

    7 4 Отговор
    трява да се продава сръжие като в кравария не че няма

    Коментиран от #11

  • 4 танкист

    24 1 Отговор
    Не само в медиите не се обръща внимание на убийствата у Бългерията смотана ,обезлюдена,бедна и изоставена,а и в кривосъдието,а там се разглеждат делата,ако са заведени и се издават присъдите-обикновенно условни. Входиране,самокатастрофирал и други подобни глупости! НИКОГА НЕ СЪМ ВЯРВАЛ,ЧЕ МОЖЕМ ДА СТИГНЕМ ДО ТАКОВА РАЗБИВАНЕ НА ТАЗИ КРАСИВА СТРАНА,НИ-КО-ГА!

    Коментиран от #9

  • 5 Ком

    20 7 Отговор
    Тук разслеването се води повърхностно. Убит е някакъв мъж. Ако беше закачена някаква мома.. Мисирките щяха вият, политиците щяха да се лигавят до припадък. За тях не е важен човека, а Истамбулската конвенция.

    Коментиран от #10

  • 6 ха ха

    4 0 Отговор
    Това с гуглето ли е превеждано?
  • 7 майстор

    12 1 Отговор
    СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ! Трябва продажбата на оръжие да бъде разрешена,като търговията във всеки друг магазин. Не ми искат разрешително за да си купя кисело мляко. Иначе се правим на голяма демокрация,виждаш ли,но оръжие не дават и проституцията не е разрешена ,както в другите европейски държави.Но...иначе сме ГОЛЯМАТА РАБОТА,КОЛКОТО ДВЕ МАЛКИ!Конституция ще сменяме,закони ще приемаме. Нас си не можем да оправим,иначе много приказваме-ВИЖТЕ НИ НИЕ,КОИ СМЕ!
  • 8 Гост

    3 0 Отговор
    Аз предполагам, че полцията няма да върне никой който иска да даде показания! Все пак са хора който са познавали жертвата....
  • 9 вятър между ушите

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "танкист":

    няма такова нещо, въобразявате си. вече повече от 30 години процъфтяваме, страната ни е горд "член" на съединените европ(г)ейски щати и миротворците от НаТи го (щеш не щеш...) просто съзнанието ви е замъглено от руска-пропутинска пропаганда и комунизмът, който нанесе такива щети на България, че още неможем да ги продадем. това е просто единичен случай на едни иначе много миролюбиви и работливи хора с по тъмен цвят на кожата които са жертва на антисемитизма на българите каквото и да значи това ... ако това което става не ви харесва, просто продължавайте в същият дух и очаквайте други резултати - несъмнено ще са други ...
  • 10 Мом

    8 8 Отговор

    До коментар #5 от "Ком":

    а стига с тая конвенция бе г...еюве! Събрали сте се тука 3 платени ..еераса, и само конвенции са ви в червените кратуни..................

    Коментиран от #14

  • 11 лудата_крава

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    о да чакай да ти "разрешат", те се чудят на техните граждани как да им ги отнемат. ами дано поне когато руснаците приключат с така наречените украинци и остатъците от тях тръгнат да бягат насам да донесат това което сме им подарили и да ни го продадат да си имаме ей така за черни дни дет се вика

    Коментиран от #18

  • 12 Фикус

    3 3 Отговор
    Руснаците едва ли ще дойдат до тука. Тук ще дойдат американците. Ще се домъкнат с кораби и самолети на тяхната усъ армия. Ще ни доведат до нула и ще се разположат на територията ни.После ще гледат под полата на Рурия.

    Коментиран от #13, #16

  • 13 Да бе

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Фикус":

    Те не са тпи и гнусни като теб.
  • 14 Ами

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мом":

    Като са учили до трети клас това е нивото им.

    Коментиран от #15, #17

  • 15 просТ_вишисТ

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ами":

    дядо ми едно време е учил до 4-то отделение, щото още малък е останал сирак и някой е трябвало да се грижи за семейството, обиколил е половин европа - източната част най вече поради обстановката тогава. след казармата е ходил да бачка в коми ако знаеш къде е това. като се връща изкарва курс за ел. техник - високо напрежение, работеше в близкия град, помпени станци, трафопостове - там дето ти настръхват космите като доближиш само "учения". като се пенсионира цялото село го търсеше като има проблеми нещо с тока. той и бай тошо не е бил вишист ама ръководеше държават така като никой друг досега. а вий изучените докъде ни докарахте сега ?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хаха

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ами":

    Ко съдим по образованието на Денков и капацитета ми, ти такова на образованието..
  • 18 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "лудата_крава":

    дано си прав няма да е лошо
  • 19 Хмммм

    1 4 Отговор
    Убили някакво комунистче и вече голяма работа станала...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове