Last news in Fakti

21 Август, 2023 08:21 2 113 31

Новата експертиза за Дебора установи две средни телесни повреди

  • свидетел-
  • дебора-
  • насилник-
  • средна телесна повреда

Това обяви адвокатът на пострадалото момиче

Новата експертиза за Дебора установи две средни телесни повреди - 1
Снимка: БГНЕС

Новата съдебно-медицинска експертиза по случая „Дебора” установи не една, а две средни телесни повреди. Това обяви в ефира на „Здравей, България” по "Нова телевизия" адвокатът на момичето Делян Славов. Документите са изготвени от лекари в Пловдив. До тук се стигна, след като всички съдебни медици от Стара Загора си направиха самоотвод по делото.

Припомняме, че 18-годишното момиче беше жестоко нарязано с макетен нож. За престъплението беше задържан бившият приятел на Дебора Михайлова - 26-годишният Георги Георгиев.

„Резултатът от първоначалната експертиза беше скандален. Факт е, че е налице обезобразяване. Трайните белези към момента са по тялото, нараняванията по лицето са по-плитки. Дебора все още има кошмари след случая”, обясни Славов.

Според него след новите данни обвиненият в посегателството над момичето може да получи затвор от 2 до 10 години.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 корупция руска

    12 21 Отговор
    Руската корупция е завладяла всичко в БГ!!!!

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    27 14 Отговор
    Още една експертиза ако направят може да се окаже, че е умряла на място.......

    Коментиран от #6, #21

  • 4 Скинхед

    24 7 Отговор
    Нападение с нож, си е опит за убийство. Да не се правят на шашави.

    Коментиран от #20

  • 5 Право на мнение

    21 12 Отговор
    Всички съдебни медици от Стара Загора си направили самоотвод по делото. Явно са корумпирани или страхливи да направят една истинска експертиза! Сигурно ги е страх от насилника, ако излезе от затвора да не си отмъщава. Добре, че са лекарите от Пловдив!

    Коментиран от #15

  • 6 Възмутен

    17 6 Отговор

    До коментар #3 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    На теб май шега ти се струва някой да бъде накълцан брутално като парче месо, да му е счупен носа и да е в безсъзнание, можело е да не до де в съзнание и да изтече кръвта й. Нещо насилника ли защитаваш?

    Коментиран от #13

  • 7 Малко са му

    17 3 Отговор
    10 години, поне 20 трябва да лежи при бай Ставри...
  • 8 Аман от

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "корупция руска":

    Идиоти!
  • 9 Гордостта на Тара

    10 1 Отговор
    Не че нещо но този химик трябва да бъде съден не за домашно насилие а опит за убийство с форма на съдизъм .. Истината че тоя случай много яко го изкривиха .. Целия случай е за НК
  • 10 Мануил

    13 3 Отговор
    Това е опит за убийство. Момичето е било цялото в кръв. Освен,че е остригана до кожа,което е твърдо посегателство над личността й. Не по-малко от 10 години затвор за извършителя!

    Коментиран от #12

  • 11 Всъщност

    13 5 Отговор
    Каква е "телесната повреда" се определя Конкретни от текстове в наказателния кодекс .Наистина лош , евроатлантически закон Старозагорските лекари го спазиха и станаха виновни . Пловдивските изпълниха политическа поръчка за успокояване на общественото мнение срещу лошия закон .

    Коментиран от #23

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    12 6 Отговор

    До коментар #6 от "Възмутен":

    По всичко личи, че втората "експертиза" е поръчкова и цели да оправдае малоумния закон за 60 дни и интимна връзка.....
  • 14 мануил

    4 0 Отговор
    виновен е но за назидание ще го сготвят за подълго от колкото му се полага
  • 15 Реалност

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Право на мнение":

    Точно лекарите от Стара Загора са направили истинската епикриза, но на ЛГБТ организациите не им се нравеше и след упорито търсене си намериха корумпирани пловдивски медици. Можеш да изгледаш видеото на Дебора във фейсбук профила и ще видиш, че е толкова обезобразена, че няма ни една драскотина по главата и ръцете.
  • 16 Хахаха

    8 3 Отговор
    Телесните повреди са две колкото и шевовете са 400:) Имала е черепно мозъчна травма колкото е имала и счупен нос:)
    Ако искат с нея да прокарат Истанбулската конвенция и закона за интимните връзки да не я бяха показвали та всички да видим, че и няма нищо /освен косата/.
  • 17 ДокторСкорчев

    3 0 Отговор
    обаче останала девствена !!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 мдааа... у нас е така

    6 3 Отговор
    Ако продължи да има обществен шум скоро може да и издадат и смъртен акт....
    А иначе Веждичката беше прав.... ама много прав!!!
  • 20 Дъртак

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Скинхед":

    Прав си! Ама, нали виждаш какво става!
  • 21 Дон Корлеоне

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Ако, беше щерка ти друга песен щеше да пееш!
  • 22 Георги v.

    2 2 Отговор
    Накрая ще се окаже, че тя го е нападнала с макетния нож и докато е правила това се е самонаранила.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Като гледах протестите

    2 1 Отговор
    ми направи впечатление че нямаше нито една дама със рибешка уста и големи бомби.
    По принцип те се въртят около такива брадати тлъсти садисти.
  • 26 Нова експертиза

    1 2 Отговор
    след 2 месеца. Ъъъ? Самата тя каза, че в болницата лекарите й казали, че носът и бил счупен. Час и половина преди да се случи това, което се е случило е била с бившия си приятел, с когото се разделили "като приятели"/това не е Георги/. Ами ако той е сложил нещо в чашата и след като се е замотала се е върнал?.При първия разпит е заявила, че не е познала нападателя, а при втория го разпознала по парфюма "черна орхидея". При това със счупен нос? Сега под обществен натиск ще осъдят задържания, но при тези "доказателства" и объркани писмени показания, Георги/дори и да е той/ ще мине през Страсбург и ще излезе чист и богат. И цялата тази дандания беше умело раздухана и използвана за нечии цели, само не и за жертвите на насилие.

    Коментиран от #27

  • 27 Потребител

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Нова експертиза":

    След 2 месеца, ДА, след като първата експертиза е манипулирана с прилична сума финикийски знаци, сега излезе истината. И е доказано, че именно - Георги с татусите е извършителят на престъплението, криминолозите са го установили.

    Коментиран от #28

  • 28 Нова езспертиза

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "Потребител":

    Установили са краставици. В първоначалната експертиза спорът беше за степента на увреждане, т.е. лека, или средна. На мястото не е имало биологичен материал или отпечатъци. Умишлено, или не, "горещите следи" са изстинали след месец време.Пак ти казвам, че не защитавам тоя, който го е направил. Само че съдът борави с доказателства и един добър адвокат ще го оневини.

    Коментиран от #29

  • 29 Потребител

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Нова езспертиза":

    Има камери на всякъде, Стара Загора е известна с правите улици, не е някое изоставено село, че да няма видеонаблюдение. И този талибан я е заплашвал след престъплението - "да не видиш едно бяло бмв да те преследва", тоест мълчи си, да не стане по-зле.

    Коментиран от #30

  • 30 Нова експертиза

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Потребител":

    Камера може да докаже съпричастност към престъплението, само ако е заснела мястото на престъплението. Косвените доказателства лесно се оборват в съда. Да не влизаме в излишен спор. Яд ме е че който и да е, ще се измъкне по ред причини. Дори и да е направил самопризнания, в съда може да заяви, че са били под натиск.

    Коментиран от #31

  • 31 Потребител

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Нова експертиза":

    Може и това да е заснела камерата, през прозорците се вижда добре, лято е, хората са си отворили прозорците, има начини да се докаже, да се засече и през мобилният оператор къде е бил в определен час на денонощието.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове