Last news in Fakti

1 Септември, 2023 20:12 2 239 67

Президентът отново атакува правителството: Държавата се управлява задкулисно

  • румен радев-
  • правителство

Той повтори своето изявление от Шипка, че 3 март е червената линия на народното търпение

Президентът отново атакува правителството: Държавата се управлява задкулисно - 1

Няма абсолютно никакво значение какво говори акад. Денков, важно е какво вършат бащата на Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски, заяви пред журналисти в Неделино президентът Румен Радев, цитиран от БТА.

Според него признанието на Бойко Борисов, че е имало среща с Алексей Петров е признание, че държавата се управлява задкулисно. Когато държавата се управлява задкулисно, тя е слаба, когато държавата е слаба, мафията е силна, заяви държавният глава.

Все по-ясно е за всички, че държавата се управлява задкулисно, затова и управляващата коалиция не чува гласа на хората и по отношение на смяната на националния празник, каза президентът Радев. Той повтори своето изявление от Шипка, че 3 март е червената линия на народното търпение. Ние ще защитим историята, достойнството, бъдещето си от тези посегателства с всички демократични средства и ако се наложи чрез всенародно допитване, посочи Румен Радев.

Явно управляващата коалиция не чува хората, допълни президентът. Цените растат, скандалите се множат, а те се готвят да похитят Конституцията, да сменят националния празник, да подчинят политически МВР и службите, за да се окопаят във властта, посочи Румен Радев. Според него това отклонява страната ни от демократичния път на развитие, от самите принципи и норми на правене на европейска политика.

Относно оставката на главния секретар на МВР, държавният глава коментира с думите, че това е поредният достоен професионалист ,принуден да напусне от управляващите, които искат да превземат местната власт чрез МВР и да използват службите за тяснопартийни и дори лични цели.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    38 41 Отговор
    Ква държава бе,Мунчо?Това е васална територия и назначените от Посолството типове си играят собствената игра.
  • 2 Едно

    47 26 Отговор
    си баба знае , едно си бае !
  • 3 Тихият преврат на Радев

    46 28 Отговор
    В средата на юни т.г. служебното правителство предложи на президента да издаде укази за освобождаването на председателя на Държавна агенция "Разузнаване" Атанас Атанасов и назначаването на негово място на Антоан Гечев.

    Сегашният директор на Държавна агенция "Разузнаване" се казва Антоан Любомиров Гечев. Роден е на 13 сетември 1969 г. в Ямбол. Презимето и фамилията автоматично предизвикват интерес за онези, които сме проучвали дълго и внимателно архивите на комунистическото военно разузнаване РУМНО (РУ-ГЩ) - Любомир Гечев е един от знаковите представители на тази просъветска и много мракобесна структура. Но сериозното изследване на подобна тема винаги изисква стопроцентово засичане на информацията. Заехме се с проверка дали рождената дата на днешния шеф на ДАР съвпада с рождената дата на децата на Любомир Гечев - така, както би трябвало да е описано в Личното дело (ЛД) на този кадрови офицер от РУМНО. И наистина, бинго - ето оригинално факсимиле от ЛД на Любомир Гечев, където ясно се вижда, че Антоан Любомиров Гечев е син на Любомир Гечев.
  • 4 Тихият преврат на Радев

    48 40 Отговор
    Над 7000 души от държавната администрация и изпълнителната власт са били сменени от Румен Радев.
    Това са 7% от всички държавни служители. Освен това всички ръководни длъжности в сектор сигурност са назначения на Радев - Посоль.
    2700 уволнени в транспортното министерство и прилежащите му структури, над 400 в НАП (включително в централно управление и в териториалните дирекции).
    Министерство на земеделието – 1000 души. Над 500 са кадровите промени в звената към Министерството на регионалното развитие,
    около 600 в Младежта и спорта, а в дирекциите към Министерство на околната среда и водите уволнените служители са около 350.
    Властта, назначена от Радев, не се е поколебала да посегне и на Министерство на образованието, където над 200 души са били заменени по време на служебната власт.
    В МВР 1793 души са били уволнени от август 2022 г. до юни 2023 г.
    Голяма част от сменените са хора на ръководно ниво, разпоредителите с бюджет и други ключови фигури по места и в централните държавни структури.
    Всичко това може да се разглежда като подсигуряване с еднолична власт, без да има контрол от законодателния орган – парламента.
    Всички назначения на националния предател Радев да се ревизират !

    Коментиран от #27

  • 5 Фатмак

    49 49 Отговор
    - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА - ОСТАВКА -

    Коментиран от #26

  • 6 Реалист

    55 38 Отговор
    Държавата се командва от гн.усното посолството на улица Козяк
  • 7 д ъъъ

    32 34 Отговор
    Да закърпим чорапа.
  • 8 ХАХАХА

    46 19 Отговор
    Ами то ние всички го знаем ,знаем и откъде се управлява ,ама мъже вече няма само джендъри ,а и президента да постъпи мъжки с празни приказки нищо не става . Сопа трябва, сопа!
  • 9 Браво Радев !

    49 37 Отговор
    Не на марионетното "правителство".
    Да живее България !
  • 10 КОТарАК

    39 29 Отговор
    аре млъкни и ти бе ,, НАТОвски ,руски генерал
  • 11 !!!?

    30 32 Отговор
    Когато президентът на една държава е слаб, мафията е силна, а когато мафията е силна президентът е Фигурант !!! За справка: четете умозаключенията на Черепа !!!?
  • 12 История с документи

    35 34 Отговор
    Как пРезидента Радев стана Президент.
    - никому известния и посредствен ген. Радев за първи път беше представен от слаФчо в неговото шоу. Направиха едно авио шоу, слаФчо го качиха на изтребител. (мутрата Борисов също беше популяризиран от слаФчо)
    - ген. Решетников поръчва на шпионинът Малинов изследване за профил, който да заблуди българския избирател, че е натовец, евро-атлантик, а всъщност да е лесен за управление безгръбначен съветофил .
    - агент Гоце номинира Радев от партия АБВ.
    - привикват агент Гоце и Нинова в Москва и льотчика от шеста позиция при вътрешното гласуване на БСП става първи по указание на Москва.
    - Решетников се среща с носителя на орден Ломоносов за опазване на МОЧА, Бойко Борисов
    - агент Буда издига срещу радев неизбираемата Цецка Цачева
    - .....
    ....
    Инициативен комитет, съставен от ДС-КГБ агенти го издигат за втори мандат ....
    Та слафчо и бойко винаги са слугували на ДС-КГБ мафията
  • 13 мдда

    34 31 Отговор
    Koгато ти управляваше еднолично пак ли беше "задкулисно"?
  • 14 Денков е позьор

    39 22 Отговор
    Кулкла на конци. Гаргамел също. Българите са ощетявани многократно.
  • 15 Христо

    37 35 Отговор
    Прав е Радев

    Сглобката е отвратително изчадие, убиващо България
  • 16 ???

    23 27 Отговор
    Че кога е било по-различно бе, чорап?
  • 17 Русафиля

    37 35 Отговор
    Президентът аут като Гешев !
    Марш при Путин таварищ !
    Освободи ни от себе си !
  • 18 Браво

    32 26 Отговор
    Румбата е номер 1 !
  • 19 Кажи честно ...

    36 28 Отговор
    Фатмака и копейката четат един сценарий ... :)))
    Едни и същи думи, едни и същи нападки - посоль кондуктор е дала указания

    Коментиран от #52

  • 20 първобитен човек

    20 19 Отговор
    българите ме харесват без да го съзнават,защото са първосигнални и меркантилни русофили,живеещи в 21 век,който изтъкват като граничен камък за цивилизованост!
  • 21 съвипусник на Румен Радев

    35 31 Отговор
    Така и не разбрах кой, защо и как го командирова в САЩ – уж да бъде "НАШ" – уж Натовски генерал?!
    Като курсант Радев се отличи като подмазвач и натегач. Беше и кръшкач.
    Курсанта Румен Радев не блестеше с нищо сред останалите, дори беше бездарен, незабележим, неконтактен, необщителен, без интелект и авторитет.
    Страняхме от него защото беше доносник на ВКР и ДС, които пък за тия му „заслуги” го направиха „отличник” на випуска, въпреки некадърността и безотговорността му като военен летец.
    След серията опасни технически проблеми с „МИГ”-овете, като „вътрешен човек на тайните служби” вече не го пускаха да лети защото им трябваше за „други, по-важни, партийни” задачи.
    После като лоялен кадър на БКП, активен сътрудник на ВКР и ДС и отявлен русофил, го отличиха с обмяна на опит в Москва с руските колеги. Издигаха го по партийна линия.
    Той е злонамерен, коварен и обигран провокатор, обслужващ интересите на Русия, което е предателство от най-високо ниво спрямо България.

    Коментиран от #35, #61

  • 22 Гост

    24 20 Отговор
    Не говори от името на Народа...макар че този Народ който те избра...не е Народ....
  • 23 Вън на рашибоZука от България !

    25 27 Отговор
    - Национализиране на СОК "Камчия"
    - брутално вдигане на данъците на всички имоти собственост на граждани на РФ !
    - конфискуване на имоти собственост на граждани на РФ, които са в списъци на санкционирани олигарси и техни роднини.
    - пълна ревизия на 50 000 техни фирми
    - визите за ватенките да бъдат за всяко пътуване по 1000€
    - забрана на веенето на вражеското руско знаме по всякакви поводи.
    - всички монументи и символи на окупатора да се унищожат. Има над 400 монумента на окупационните им войски. Това не са паметници !
    - всички улици и сгради, носещи имена на руZките тирани да се сменят.
    - премахване от учебниците на всички лъжи сътворени от душманина.
    .....
    Списъка не пълен а само добро начало
    79 г. московско иго стига !
  • 24 Българин

    28 26 Отговор
    Редно е да се сложи КРАЙ на този измислен съветски "празник".
    Избран лично от граф Игнатиев по случай изкачването на престола на руския цар Александър на тази дата.
    Същият граф, който иска смъртна присъда за В. Левски, понеже отказва да е роб и да работи в полза на Русия.
    Те смятат България за създадена от руския цар, тоест - за ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ.
    В Санстефанския договор е писано и подписано, че Русия ОКУПИРА България и България плаща масрафа на окупационните войски.
    И този ЗАРОБВАЩ "мирен" договор от 03.03.1878г. е превърнат в "светъл" национален празник,
    на който се веят РУСКИ знамена. ???!!!!
    🙏Бог да пази България!🇧🇬
  • 25 Казуар

    22 23 Отговор
    Другарю Радев, и теб задкулисно те предложиха за президентските избори.
  • 26 Най достойният

    31 23 Отговор

    До коментар #5 от "Фатмак":

    Президент и политик в момента!
  • 27 Ветеран от Протеста

    20 21 Отговор

    До коментар #4 от "Тихият преврат на Радев":

    Не е " тих" преврат.След като се появи с вдигнат юмрук на площада ,за да оглави Бунт срещу Законно избрана Власт - по член 109от НК. За сваляне на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ,бяха организирани подходящи партии за предизвикване на перманентна Политическа и Парламентарна криза чийто край да доведе до Президентска република.Служебните кабинети в това време правят тези 7000 промени във всички държавни структури с верни на Партията хора.Президентска Република- това е крайната цел...Обаче Бойко Борисов ги постави в МАТ с нещо Нечувано - избра по- малкото зло и пак спечели електората с това...Сега пРезидента няма полезен ход,освен да нарушава всеки ден Конституцията като се опитва да настрои един срещу друг Коалицията засега Безуспешно
  • 28 Чест и почитания г-н Президент!

    28 18 Отговор
    Всяка дума, точно описва случващото се в държавата! Мафия, задкулисие, национални предатели, чужди посолства! България никога не е била по продадена!
  • 29 сусо

    21 20 Отговор
    Подкрепяме българския президент!
  • 30 Синя София

    15 17 Отговор
    Така е,но и ти играеш по свирката на Путин...
  • 31 Този ще излезе

    16 21 Отговор
    По-голям боклук и от Агент Гоце!
  • 32 Как е възможно!?

    18 16 Отговор
    пРезидентът на Решетников да претендира за морал и чест!?
  • 33 Предложение

    13 12 Отговор
    Що не му зададете въпроса на тоя дали нови избори ще оправят цените и задкулисието?

    Коментиран от #36

  • 34 Аман от тоя

    14 23 Отговор
    Импийчмънт за Мунчо! Разби страната за три години, вън! Да продължи г-го Илиана Йотова, интелигентна жена!

    Коментиран от #40

  • 35 Пише нещо някъде няюа начин

    10 14 Отговор

    До коментар #21 от "съвипусник на Румен Радев":

    Да бе вярно че тоя трябва да има някаква атестация в ЦРУ я вземете е публикувайте
    да го видим що за генерал и натовец е изобщо
  • 36 Това не зависи от него

    19 6 Отговор

    До коментар #33 от "Предложение":

    А от стадото! Ако е умно, ще изхвърли жалките лъжци и крадци на мафиата ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Ако не, ще си ги държи да го лъжат, крадат и продават!

    Коментиран от #37

  • 37 Добре прави даже господина

    8 11 Отговор

    До коментар #36 от "Това не зависи от него":

    Стадото дето е на власт в моментна има солиднитв 70 процента на избори..ако си мислите че с 20 руски трола ще свалите правителство в държава от ЕС и НАТО си харчите парите напразно
    единствения резултат от напъните на гн Радев е че затяга редиците срещу себе си на електората на ония хора друго нищо
    легендата че 80 процента харесват руските пенсии е абсолютна измислица..пък българина гласува предимно с хладилника си ша знаиш

    Коментиран от #38

  • 38 Знаеш ли колко тъпо звучат

    11 6 Отговор

    До коментар #37 от "Добре прави даже господина":

    думички за нещо руско ни в клин ни в ръкав! Гнусна работа да се продавате! Зеленчуци ли сте, да се търгувате за жълти монети на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ! Едно ви благодаря! Че все повече благодарение на вас, ме гнуси отпадъка ПП, ДБ и ГЕРБ! Що за дъно е да си лъжец и да плащаш за лъжи?

    Коментиран от #41

  • 39 нннн

    13 1 Отговор
    Освен от задкулисието държавата се управлява от Галя от посолствоТО. Задкулисието е две в едно - българско и вносно.
  • 40 Ази

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "Аман от тоя":

    Ахааа, Пиги била умна...
  • 41 Добре прави даже

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "Знаеш ли колко тъпо звучат":

    Другар сблъсъка на двете посолства на наша територия по време на война е най-нормалното нещо напоследък
    настъпи време разделно другарите в Русия направиха своят избор ако не сте разбрали

    Коментиран от #42

  • 42 Няма как да съм другатр

    12 11 Отговор

    До коментар #41 от "Добре прави даже":

    с нещо жалко лазещо в лъжите и глупостите на националните предатели на България ПП, ДБ и ГЕРБ! Много са мки гнусни лъжците!

    Коментиран от #44

  • 43 Н_А_Т_О У_Е_И_В

    11 12 Отговор
    Мунчоооооооооо
  • 44 Предател викаш а

    7 6 Отговор

    До коментар #42 от "Няма как да съм другатр":

    Така стоят нещата другар..американците имат всички банани на света в момента
    отсреща само празна пропаганда беднотия и смърт

    Коментиран от #46

  • 45 Артилерист

    12 8 Отговор
    Отново абсолютно точно казано! Платени атлантици не коментират конкретно нито казаното от президента, нито защо състоянието на страната е толкова лошо, само обвиняват президента, при положение, че той няма прерогативите на изпълнителната власт. Платените атлантически агитатори не чуват аргументи и доказателства. Те са на заплата и задачата им е да повтарят опорките, независимо от безсмислието им. Казаното от президента се потвърждава и от записа от сбирката на Подмяната. Там в прав текст се казва, че ще се сменят ръководители на силови структури: "ако трябва и с нарушение на закона" и всичко ще се съгласува с посолствоТО...

    Коментиран от #48

  • 46 Ами предател

    11 7 Отговор

    До коментар #44 от "Предател викаш а":

    Да предаваш страната си на чужди посолства както чухме в записите на оня гнусен лъжец кирил петков и жалкият крадец асен василев, се нарича национална измяна! И принципно в нормална държава, това най долното което може да свършиш срещу родината си! да си пък жалък лъжец, крадец, лицемер като кирчо, оня в Банкя и компания, е дъното на човешко падение! А да плащаш за лъжи, на някой пропаднал глупак и да лази по форуните, е просто гнус!
  • 47 един

    9 7 Отговор
    Ти щото предкулисно зароби народа с 13годишен договор за милиарди неустойки,мошеник такъв!Нито имаше това право,нито някой те е избрал за това,но използва момента да трупаш пари в сметката си,на гърба на всички българи!

    Коментиран от #50

  • 48 Записи

    7 1 Отговор

    До коментар #45 от "Артилерист":

    Аве винаги са сменяни тия хора при всяка смяна на властта..вътрешното министерство в момента е едно от най-важните по ред причини няма как при назначен нов министър да стои президентския секретар..навремето ББ ги сменяше по два пъти на мандат
  • 49 Ами ако

    8 2 Отговор
    Борисов лъже. Може той да се е срещал с Петров, и вече като го няма пуска димки за заблуда. И защо е нужен посредник, като те в парламента се срещаха, и се сглобиха.
  • 50 Народа го заробиха

    9 7 Отговор

    До коментар #47 от "един":

    като спряха руската газ! Без нея, щем нещем, трябва да плащаме на някой за разтоварване! А договора принципно е изгоден! Имайки предвид, че бяхме платили за резервиране за два кораба около 350 милиона, а тук за тези пари, целогодишно можеш да ползваш, дмек и да изнасяш! Но това е гадно за стотинковата пропаганда на жалките национални предатели на България ПП, ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #55

  • 51 Коко

    9 7 Отговор
    Докога ще го търпим този Резидент
  • 52 Коментар

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "Кажи честно ...":

    Не четат сценарий,а казват истината.Има разлика.Когато е истина е нормално едно и също нещо да казват.
    И престани с тези "копейки"!Всички вие където използвате тази дума едно време сте взимали копейки,а сега се правите на света вода ненапита и съдите за другите по себе си.Какви копейки,какви чудеса в България?!Ти за санкции не си ли чувал?!
  • 53 Грубо казано..

    7 3 Отговор
    Война за власт и пари..между президентската институция и изпълнителната власт...радев ги вкара в политиката и власта...сега реве от тях...помните ли неговите изкаания...умни млади хора...дано има повече от тях...

    Коментиран от #54

  • 54 Помним и шарлатани

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "Грубо казано..":

    Ти забрави ли? :))
  • 55 един

    6 5 Отговор

    До коментар #50 от "Народа го заробиха":

    Да бе,тия фантасмагории отиди ги разправяй в детската градина не на мен!Или забрави какви писъци бяха правителството на ПП като каза че скъсваме с Газпром и бяха уговирили 7-те танкера от САЩ!Ма като почнаха едни ревове,ма едни писъци,ма туй Васил Велевци,ма Ваня Григоровца,ама цялата комунистическа клика тръгна по-студията да реве как не можем без руска газ!Катамарана звъни на Газпром,но отсреща не отговарят,но той е прост и упорит продължава да звъни,иначе комисионните за много хора отпадат!

    Коментиран от #56

  • 56 Ами ходи бе

    10 6 Отговор

    До коментар #55 от "един":

    що ми тиражираш лътжите за танкерите? Ти България ли мразиш! Е аз си я обичаме и мразя националните предатели ПП, ДБ и ГЕРБ! И мноого ме е гнус от лъжци! Толкова жалко изглефжда да лази някой!
  • 57 ПЕРО

    12 8 Отговор
    ДЕНКОВ Е ЕДНО ЧУЧЕЛО КОМАНДВАНО ОТ ВСЕКИ, ЕДИН ИЗПОЛЗВАН ПРЕЗЕРВАТИВ, СКОРО ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛЯТ
  • 58 Анонимен

    7 6 Отговор
    Българина ръси мисли, но знае интереса си, а той не е Москва.
  • 59 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 4 Отговор
    Има ли още някой който не е разбрал ролята на "ЩИРЛИЦ" ............??
  • 60 Гого

    7 3 Отговор
    Много хора критикуват Радев за какво ли не. Включително и Денков, Киро, Асенчо Божанков и т.н. Хайде да ги попитаме след като Радев е толкова лош защо бяха министри в негово служебно правителство? Защо Явор Божанков беше един от най големите агитатори Радев да бъде преизбран, а сега иска да му орежат правомощията само до представителни функции. И как така една партийка взела 400-500 хил. гласа на последните избори (и то в коалиция с ДБ) иска да ореже правомощния на един президент избран след пряк избор от над 2,5 млн гласа? Т.е. едни мишки едвам докопали се заедно със съюзника си ДБ до някой и друг процент, който реално е 7-8% от хората имащи право на глас сега искат да променят конституция която е гласувана от Велико народно събрани и доколкото си спомням избрано с гласовете на над 80% от българите имащи право на глас по онова време. Я ПП-ДБ да се освестят, защото като изпаднат от каруцата наречена "власт" ще им се завие свят. А може би и още нещо. Че дори и тия от "посолството" няма да могат да им помогнат. Затова Радев, добър, или лош е Президент избран с гласовете на милиони българи, а тези бълхи знаят какво ги чака. Едно изтупване на постелката.
  • 61 Защо лъжеш

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "съвипусник на Румен Радев":

    Ве мишкар аз също съм служил с него

    Коментиран от #67

  • 62 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 2 Отговор
    ТОЧНО ZEЛЕНИЯ ЧОРАП........ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ........ ZAДКУЛИСНО И ЕДНОЛИЧНО .......... ФАКТ !
  • 63 Тоя

    1 1 Отговор
    Е много страхлив и злобен!
  • 64 ганю

    0 1 Отговор
    Раздавай автомати почвам ги
    ще избия колкото мога повече
    2000 трупа месечно имаш ги
  • 65 ганю

    0 1 Отговор
    ще изпълня нормата
  • 66 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Само Ленето е изпуснал от групата за влияние!
  • 67 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Защо лъжеш":

    Да, появи се и един обигран "безплатен" адвокат на Р.Р.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове