Last news in Fakti

15 Ноември, 2013 20:40 41 813 28

Бареков катастрофира, двама от екипа му в болница

  • николай бареков-
  • катастрофира-
  • екип-
  • болница

Инцидентът е станал тази вечер на пътя Монтана-Лом

Бареков катастрофира, двама от екипа му в болница - 1
Снимка: ТВ7

Лидерът на гражданско движение "България без цензура" Николай Бареков и екипът му претърпяха тежка катастрофа тази вечер на пътя Монтана-Лом, съобщи ТВ7. От сблъсъка са пострадали тежко двама от членовете на екипа му. В момента те са в болницата в Монтана, а състоянието им е сериозно. Бареков е без сериозни травми.

Екипът е пътувал за среща с жители на региона.

Автомобилът, в който е бил Николай Бареков, се е разминал на косъм от жестокия удар. Екипът на движението е в шок. Заради проявеното търпение на хората от Дунавци, които са чакали лидера на "България без цензура" и екипа му час и половина, срещата с тях въпреки всичко се е осъществила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таня Нейкова

    11 1 Отговор
    Карат като луди и умират невинни хора.
  • 2 mcm8888

    8 3 Отговор
    жалко че платената к..ва не е била вътре
  • 3 comment

    14 1 Отговор
    Като станат малко известни или се докопат до някаква власт, веднага започват да се чувстват безнаказани и се държат най-арогантно на пътя. Тъпанари, кога ще осъзнаят, че пред гравитацията всички сме равни?!? Все пак, добре е, че няма смърт в случая. Но поука няма да си извадят. Убеден съм.
  • 4 Виктор Кирилов

    5 9 Отговор
    Какво говорите неподготвени бе, този път е по хубав от всичките ни магистрали в БГ, с мотор се кара с над 200, но има няколко неприятни завоя в които трябва да се намали рязко. Ако не ги познаваш лесно се изпускат. Предполагам че така е станало.
    Автомобилите ги минават с 90-100 а ако си с quattro може с до 130.

    Коментиран от #8, #20

  • 5 Слонобикотръбозъб

    7 1 Отговор
    Сега знам,че ще обвини Борисов,Папата,Талибаните и всички,които не му вярват на бръщолевиците.Добре е все пак,че няма жертви.И без това сме малко българите
  • 6 Васил Василев

    10 2 Отговор
    До 4 Виктор Кирилов: На този път ограничението е мах 90 км/ч, според закона, а ти глупако си за затвор, само заради коментара ти.

    Коментиран от #19

  • 7 бати батев

    10 2 Отговор
    Въпреки всичко дудука е пълен кавал
  • 8 pacoran

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Виктор Кирилов":

    Браво страшен си даже си й безсмъртен нали
  • 9 pacoran

    9 2 Отговор
    Искаше ми се и дудука да е в колата тая лъжлива клюкарка подлогата на Пеевски и Василев всички го разбраха къв е
  • 10 Marin Marinov

    6 1 Отговор
    Да беше катастрофирал и тоя Бареков ...
  • 11 асен

    9 1 Отговор
    дано следващия път и дудука да е вътре
  • 12 Станислав Колев

    12 1 Отговор
    Ще му купят нова кола нали е рекламно лице на Пеевски,
  • 13 Симеон Тасев

    0 9 Отговор
    ами бойко е навсякъде явно щом е придисвикал инцидента ясно ама нищо ще му дойде времето и на бойко да яде калай
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 The Bear

    5 2 Отговор
    Не му желая злото, но не му е мястото в политиката. Някак си обаче успява да събере около себе си по-наивната и необразована част от населението. Яд ме е обаче на притворството му и напоследък явния фалш в поведението му - нямал бил пари за тва и онова, бил обикновен човек, но в същото време има "велики" планове, непрекъснато хули и плюе по Боко (не че тиквата е много убав), а нещо настоящото правителство и парламент му убягват на мерника. Предполагам за всички логично мислещи хора вече е ясно, че тоя е подлога на Пеевски и има неограничен финансов ресурс зад гърба си за осъществяване на целите на мултимилионерската фамилия Пеевски - а каквито и да са те - са пак ощетяващи народа. А това е и размиване на евентуален народен вот. За това има идея националистическите партии в БГ (без Атака разбира се - тя е просто отбор фанатични малоумници) да направят нещо като общ съюз за да не се размива вота на хората и да имат шанс за попадане в управлението при каквато и да е изборна система.
  • 16 Vasil Stoev

    4 1 Отговор
    Iordji,много неграмотно бе,пък и тъпо.Много филми си гледал.Той копира Бойко за взимане на властта , пази ни боже с такива като теб ще я вземе.
  • 17 лифта

    0 7 Отговор
    Първо говори за бат Бойко при Росен Петров след това катастрофира Някак си странно ми се струва, съмнително. Не мислите ли?
  • 18 Николай Николов

    4 0 Отговор
    Колегите му да са тежко ранени а на тоя лумпен да му няма нищо,тука понамирисва нещо,хващам бас че всичко това е измишльотина само и само да си вдигне рейтинга малко.
  • 19 ВИП АМГ

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Васил Василев":

  • 20 ВИП АМГ

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Виктор Кирилов":

    takiva kato teb ne triabva da shofirat.a otnosno barekov zashto i toi ne e bil tam taia jena
  • 21 Ivan Dimitrov

    5 0 Отговор
    а бе Барбекюв майкати ли търсиш там

    Коментиран от #22

  • 22 ВИП АМГ

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Ivan Dimitrov":

  • 23 PROFESIONALISTA

    4 0 Отговор
    Сега сигурно ще каже, че пак някой е искал да го убие и с това едва ли не да провали бъдещето на България. Дано не се подлъжат много хора да гласуват за него, защото не е нищо повече от поредния лаком и ненаситен народен изедник, при това без ясна идея какво, как и защо иска да направи. Пълен клоун без кауза, различна от непрекъсваемият му ламтеж за влизане в политиката с гръм и трясък.
  • 24 Бхд БхД

    2 0 Отговор
    Не искам да обиждам никой но пак някаква игра се върти.В България последните години всичко е така.Може нарочно да са го направили за да станат все по известни пък и може да няма изобщо катастрофа.В политиката граници на лъжата няма :((
  • 25 Марин Маринов

    5 0 Отговор
    Двама души берат душа,защото са 'уйдисали' на акъла на Барека да бързат бясно за някаква среща-агитация..............
    Пак виновника изкарахме герой.Отървал се бил на косъм,а тези дето не се отърваха ....... някакви от екипа на БАРЕКОВ,БАРЕКОВ,БАРЕКОВ.
    Чудни хора кво четете,кво коментирате! :( :( :(
  • 26 Stone Kold

    2 0 Отговор
    тиквата убиец
  • 27 Evolution

    3 0 Отговор
    Разминава му се... Но скоро може и да не... Тоя "журналист" ли е какъв е , така съм го виждал да излиза от Планет Клуб (Марина Диневи) че 4-ма от охраната едвам го замъкнаха на 10 метра до един Кайен да го качат... А доколкото и се говореше - човека си шмърка много здраво... Пълен смешник е...
  • 28 Iordji Ivanov

    0 0 Отговор
    Аз съм истинския Йорджи Иванов виждам много писани постове от мое име за автобуси и куп небивалици моля незабавно модератора да изтрие този коментар tova e sabutaj pomislete be kakvo se zakle Barekov ot ......... благодаря сърдечно на модератора за разбирането!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове