Last news in Fakti

29 Септември, 2023 14:05 6 580 103

Пеевски: Правим държавна компания. Всички миньори ще имат работа

  • делян пеевски-
  • миньори-
  • държавна компания

Закриването на централите ще бъде 2038 година

Пеевски: Правим държавна компания. Всички миньори ще имат работа - 1
Снимка: БГНЕС

Уточнихме да има пълна заетост на хората, които ще бъдат освободени от въглищните централи. Тя ще бъде в тип държавно предприятие. Няма да има никой, който да остане без работа. Това заяви народният представител от ДПС Делян Пеевски след спешна среща в парламента с финансовия министър Асен Василев, лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и депутата от ГЕРБ Делян Добрев.

Много добър разговор направихме. Надяваме се да има решение, защото това, което се създава в момента, не може да се случва с хората, категоричен бе Пеевски.

Закриването на централите ще бъде 2038 година, уточни БНР.

Отделно ще предложим всеки, който не иска да отиде в това държавно предприятие, да получи 36 заплати еднократно, веднага да му бъдат изплатени, каза Пеевски.

Новото държавно предприятие ще бъде за рекултивация на мините и други дейности. Очакваме да ни представят план какво ще се случи, за да имат всички работа. Хората са притеснени, каза Пеевски. Той бе категоричен, че диалогът трябва да се случи още днес, за да не се тревожат хората за работата и семействата си.

Има сериозен разум във финансовия министър. Той сега ще уведоми премиера, за да седнат и да се разберат със синдикатите. Не може да има протести и липса на диалог, подчерта народният представител от ДПС.

Надявам се максимално бързо да приключат въпроса, защото това запушване на магистрали, протестите на хората, създава напрежение. Няма как да стане в държавата, каза още Пеевски.

На въпроса защо трябваше да се намери решение, чак когато хората излязат на протести, Делян Пеевски отговори: „Питайте премиера и правителството защо се стигна дотук”.

Енергийният министър къде е, бил на някакво пътуване, да се прибира и да си решава темите. Това е неговата работа, надяваме се да си я свърши и да бъде веднага тук, заяви още Пеевски.

На въпроса: „Клати ли се столът на енергийния министър?”, той отговори: „Нека си свърши работата. Ако не си я свърши, логичното е той сам си тръгне. Затова е енергиен министър – да си решава темите”.

Попитан обвързани ли са сроковете за затваряне на централите с Плана за възстановяване и устойчивост, Делян Пеевски коментира: „С тези срокове няма никакъв проблем, ако реално парите се насочат към нещо, което ще даде работни места, а не това, което видяхме в проекта – фотоволтаици, паркове. Това не дава работни места, не решава проблемите на хората”.

По думите на Пеевски не сме заплашени от внос на ток след затваряне на въглищните централи. В момента няма такъв проблем, знаете, че се работи по много теми, включително за нови мощности в АЕЦ „Козлодуй”, не вярвам да има проблеми, подчерта депутатът.

9% остава ДДС за ресторантьорите, това го уточнихме с финансовия министър, съобщи още Делян Пеевски. Министърът ще направи среща с ресторантьорите за изсветляване на бизнеса им, иска предложения от тях. Но ние бяхме ясни – 20% ДДС за ресторантьорите няма да се случи, заяви Пеевски.

В отговор на опасенията на опозицията, че предстои увеличение на данъците, той заяви: „Не сме видели всичките му предложения, нека да ги внесе и ще ги дискутираме”.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    122 8 Отговор
    Миньорите ще работят ангария на Султан Делян Първи.
  • 2 ТаУмВзе

    110 6 Отговор
    Сладур! Щипнем Крадливите бузки. Бухахааха Държавна компания а. Соц стайл бичат! Хората кучета ги яли Пак!
  • 3 Ново

    50 2 Отговор
    двайсет ?
  • 4 БСП за България и Радев

    92 11 Отговор
    Миньорите, които ще станат слуги на еничара Шиши са срам. Не е морално за няколко сребърника да се продадат. Нямат ли достойнство???

    Коментиран от #45

  • 5 Ввве

    95 6 Отговор
    Всичко е лъжа да вземат едни милиарди а после за ток и работни места какво стане. Изметете ги тези продажниците, не им се връзвайте
  • 6 Този престъпник ли щял да спасявал

    101 5 Отговор
    Ма тоя е за 100 доживотни присъди! Не за медийни изказваня

    Коментиран от #13

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Селянин

    70 2 Отговор
    Охаа, почва пак лапаницата яко.
  • 9 Това е точно като навремето Кунева,

    93 3 Отговор
    която затвори блокове на АЕЦ, защото така и наредиха от ЕС! Предателка на България. Сега и тоя само и само да крадене едни милиарди, ще затваря и щял да гарантирал....затворник
  • 10 Тиква

    54 2 Отговор
    Маро, пиши всички собственици на подобни - като започнеш от Ковачки и стигнеш до БоЕко.
  • 11 Шиши

    53 1 Отговор
    Като не краде ще троши държавна пара и Хил не му пука кой ще плаща
    Дайте му да краде за да се успокои
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 нпо агент

    26 0 Отговор

    До коментар #6 от "Този престъпник ли щял да спасявал":

    абсурдно снизходителна наказателна система..ще има само порицание..
  • 14 Ти да видиш

    78 3 Отговор
    Благодарение на ПП и ДБ доживяхме Пеевски да управлява държавата и всеки ден да ни поучава от телевизора .

    Коментиран от #25

  • 15 един

    64 2 Отговор
    A тъй,целувайте една ръка на Пеевски/а може и нещо друго/за благодарност!И не забравяйте,че бате ви Делян почна от един стар Форд,и само за година стана милионер с държавните пари дето открадна от вас!Сега вече е милиардер,друг е въпроса колко свободно може да си харчи милиардите!
  • 16 сладка работа

    37 0 Отговор
    За мен няма ли да направим държавно предприятие да се пенсионирам там с 36 заплати. И там ще има едно крадене....
  • 17 Копейка

    6 21 Отговор
    На нас ни казаха да викаме за въглищарите!

    Коментиран от #87

  • 18 Хихихи..

    37 1 Отговор
    Пълно мълчание за укро-наступа.С Пеевски ни занимавате..Ми той ще е първият на Орлов мост с питката и шарената сол,аре на бас!

    Коментиран от #23

  • 19 Уточнение

    28 0 Отговор
    Лъжец и крадец. Би Би Би връх
  • 20 Валери Божинов

    40 1 Отговор
    Пеевски е шефа в тази държава, той като говори другите му козируват
  • 21 Хора, опомнете се

    14 20 Отговор
    Българите са престанали да мислят. Отдали са се на емоции. Казва ви се, централите ще се затварят през 2038 г. Дотогава има 15 години!!!! Никой не знае, какво ще има след 15 години и дали след толкова години замърсен въздух ще останат живи хора. Така, че моля ви спокойно, излишен шум се вдига! Голяма част от сега живите ще умрат от старост, други ще се уредят в чужбина, трети няма да се родят....Да му мислят мигрантите.

    Коментиран от #44

  • 22 Аферим, ашколсун, пунта марасун

    28 0 Отговор
    Колкото Джаба Хатянина осигури на тютюнопроизводителите, толкова и на миньорите, ще осигури... Dürüst bir söz 😉
  • 23 КГБ

    11 1 Отговор

    До коментар #18 от "Хихихи..":

    Вече е укро отступа
  • 24 Хахаха

    44 3 Отговор
    Пеевски заповяда на Василев ДДС-ставката за ресторантьорите да остане 9%
    Борисов заповяда на Василев да приеме исканията на енергетиците

    Как сте жълтопаветници, тулупа ви минава с 200, Шиши с 300:))))

    Коментиран от #59

  • 25 Ъхъ

    17 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ти да видиш":

    Зад Пеевски стоят Пинокио и Карабас Барабасов!
  • 26 Макробиолог

    14 0 Отговор
    Рекултивацията е хубаво нещо,но първо--не носи приходи, а се дотира и второ---колко време ще се провежда --10 години?20?Въпросът е неакадемичен,покриват ли европейските пари тия разходи ?
  • 27 Гнусем

    18 0 Отговор
    Шопар за затвора си!!
  • 28 не разбрах

    39 0 Отговор
    В какво качество Пеевски обещава държавно предприятие, сигурна работа за минььори и заплати накуп при отказ? Кой е Пеевски в момента? Не е ли обикновен народен представител, както са всички останали 239? Какво точно зависи от Пеевски? Премиерът казва, че не може да гарантира работа на миньорите, Пеевски обещава държавно предприятие и сигурна работа? Ние на кого да вярваме сега? Сега да си кажем истината - Пеевски пише нова конституция, той кадрува в съдебната система и ВСС - не може да се назначи съдия или прокурор, без да се е отчел на Пеевски и да му се закълне във вечна вярност. Пеевски кадрува и в политиката, в НС, в министерствата, навсякъде, където контролът трябва да бъде тотален и паричните потоци да минават през него. Зад Пеевски стои Доган. А зад Доган стоят Турция и САЩ. Затова Пеевски вместо в местата за лишаване от свобода, е на първия ред в парламента, пише закони, конституция и кадрува повсеместно.

    Коментиран от #46, #53

  • 29 Виктор Черноземски

    39 0 Отговор
    Колкото Булгартабак го спасиха толкова и ще ви осигури пеевски и борисов държавна работа. вярвайте им будали
  • 30 Какви са тези гупости

    22 0 Отговор
    Нямам им вяра! Колко време ще ги държите на работа? Година, две? Рекултивация.. Прекалихте! И пари по близо 40 заплати щели да раздават, от къде ще вземете парите бе? В момента тези хора си изкарват заплатите честно с труда си си изкарват парите. А когато спрете тец-овете и няма постъпления от тях в хазната, от къде ще вземете парите да им ги давате за 30 и кусур заплати или за заплати рекултивация.. Лелеее
  • 31 Българин

    32 0 Отговор
    След като на всички е ясно, че Доган управлява България /чрез Шиши и Бойко/ защото трябва да плащаме милиони заплати годишно на премиери, министри и други калинки покрай тях?
  • 32 777

    10 0 Отговор
    Xем управлява, хем е опозиция.
  • 33 Куче влачи рейс

    23 2 Отговор
    В държавата Абсурдистан доказани престъпници стоят на върха и вземат решения от които зависи бъдещето на народът ни. Не ме интересува какво казва господинът национален предател родоотстъпник. Дири да е правилно и истинно, ще е пълен абсурд да го слушате, защото винаги има скрити намерения които не са в интерес на народът и България
  • 34 Вале-каро

    22 2 Отговор
    Голям преход направихме .Понеже държавното бе най -скапано го ликвидирахме ,като го приватизирахме, разграбихме, разпродадохме. И сега какво решихме да създадем държавно предприятие защото само то може да даде сигурност на работещите .Над тридесет години си играхме ,за да стегнем до извода ,че от държавното по хубаво няма.
  • 35 Заптиетата от ДПС

    20 1 Отговор
    и Шиши управляват България. Какво падение. Направо да идва Султанът, тогава наистина няма да внасяме електроенергия.
  • 36 Делян

    22 0 Отговор
    Какво държавно предприятие правите бре нали преди 30 години ги закрихте, нали сме пазарна икономика, защо не ги мислихте тия работи по рано, че хората ще останат без работа, сега всичко ли пак държавно ще бъде? И какъв е тоя Пеевски, на всяко гърне мерудия, той ли управлява тая държава? Има ли изобщо правителство или всичко се управлява от Банкя и от Сарайте, нещо много странни неща стават в тази държава, а сега покраи предстоящите избори, направо абсурдни!
  • 37 ГЕРБ=БСП=ДПС

    11 2 Отговор
    Вместо да правите държавна компания с директори, счетоводители, секретарки, шофьори на служебни луксозни джипки ... В която да назначи бивши миньори и енергетици, на работа на която нищо не се върши.
    Вземете оправите социалната система на България. Тска щото всеки беден безработен да получава грижа и да не гладува. А богатите безработни с по няколко имоти скъпи джипове нямат нужда от социална държавна помощ. Ще си дават имотите под наем и ще имат дохиди, ще си прдадат скъпия джип за 300 000 лева и с тези пари ще изкарат цял живот без да им се налага да работят и да получават социална помощ.
  • 38 Гацо

    24 0 Отговор
    Прави ли ви впечатление напоследък Глиган Деевски колко е активен по медиите....
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Зико

    18 0 Отговор
    И ние ти вярваме скъпи Шиши. И на Доган вярваме и на Бойко и Кирето!
  • 41 един

    9 1 Отговор
    Мъдрите хора са казали,"мярка във всичко"!Тоя тъпанар и мярка няма,мисли че прави добро за себе си,а то ще излезе зло!
  • 42 1234

    3 11 Отговор
    Инсталираното от Москва правителство ,да обясни що праща милиционери,да бият мирно протестиращи
  • 43 12345678

    17 0 Отговор
    И кат се ширнат ония ми ти полета панелки, летоска под тех ше бЕрат пъпеши, зимъска снег, евала , развитие та дрънка! А останалите балъци ще плащаме по-високи данъци/отделно от високите сметки/, та държавното предприятие да има пари да плаща на бившите енергетици. Още има канарчета.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Стиилииям

    3 8 Отговор

    До коментар #4 от "БСП за България и Радев":

    Бсп и радуф са против да се помага на миньорите.
  • 46 Факти

    16 0 Отговор

    До коментар #28 от "не разбрах":

    Оказва се, че не е обикновен депутат а говорител на правителството, а по всяка вероятност и негов стопанин! Очевидно в нашата родина на почит е девизът "парата прави борбата" и всякакви приказки за "промяна" са само за наивници!
  • 47 Галя от EmbassyTO

    3 0 Отговор
    Пъ7пчивата собственичка на Д(п)С лъже най - добре.
  • 48 Падение

    22 3 Отговор
    България се срина под дъното, след като този изрод решава съдбата на всички в държавата. Пълна трагедия!
  • 49 Магелан

    16 0 Отговор
    Шок и ужас.Напоследък дебелия започна да става много активен и само той се изхожда публично от името на ДПС по всички въпроси.Иметира дейност и изглежда иска да изчисти гузната си съвест и имич на човек който мисли за обикновения българин данигоплатец.Но всички знаем кой му дърпа конците и кой са кукловодите зад океана.Чичо Сам са му казали какво да прави защото ще му вземат и последния парцал от гърба и ще го оставят да рови в казаните ако не играе по тяхната свирка?

    Коментиран от #61

  • 50 С.П.

    19 3 Отговор
    Заради този толуп преди 10 години падна правителството на Орешарски - заради моделът "Кой". Сега моделът "Кой" е всеки ден по телевизията и ще оправя проблемите на ТЕЦ-овете, ще прави промени е Конституцията и всички жълтопаветни "демократи" мълчат и козируват на Дон Шиши. Какво се случва в България???
  • 51 Гост

    3 9 Отговор
    ПАК Дпс ще СПАСЯТ държавта, така беше и с коронавируса,така беше и със зърнопроизводителите и сега ПАК!
    БРАВО НА ТЯХ!
  • 52 Вчера

    7 3 Отговор
    с Боко и Израждането си направиха комисия за контрол на евросредствата !
  • 53 Анджело

    11 0 Отговор

    До коментар #28 от "не разбрах":

    Ако не си разбрал Пеевски е вече Главния
  • 54 ЧОЧО

    8 1 Отговор
    Не им вярвайте,предизборни обещания.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Тома

    16 1 Отговор
    Този дебелия не беше ли в магнитски за пране на пари а отделно е цар на разграбване на държавни предприятия като булгартабак и сега пак държавно защото най хубаво се краде от държавата
  • 57 Вервайте ми

    14 1 Отговор
    Така направихме с Булгартабак и номера мина.
  • 58 дебелака Пеевски

    15 0 Отговор
    Прасето Пеевски изгруха поредната новина. Той управлява държавата. Той е премиера в сянка.
  • 59 Реалист

    7 3 Отговор

    До коментар #24 от "Хахаха":

    А Харвардските измамници с 400
  • 60 ЗЩО НАРОДА ТРЯА ДА ПЛАЩА

    8 2 Отговор
    НА ВСЕКИ РУДНИЧАР ДЕТ НАПУСКАЛ...... ДРУГИТЕ ТРУДЕЩИ СЕ С КАКВО СА ПО НИЗКИ ОТ ТЕЦАДЖИИТЕ С БЕЗ ТОВА ОГРООООМНИ ТЕ ПО 4..5 ХИЛИДИ ЗАПЛАТИ...
  • 61 Демократ

    6 13 Отговор

    До коментар #49 от "Магелан":

    В пълна грешка си, ДПС е партията на КГБ в България, ръководена от агента на КГБ Сокола- Доган. САЩ и Великобритания го обявиха пред света какъв нечистоплътен бандит е и се чудя как има толкова заблудени хора като теб,които въобще не мислят. Кремълската опорка пази своите агенти, като обвинява за всичко САЩ И ЕС, защото има кой да им вярва.. Така пазят и агент Буда- мутрата Бойко,който построи на Путин с нашите пари руския поток, за да започне войната в Украйна, ама ти пак ще кажеш, че агент Буда е на ЦРУ. Май не знаеш къде е КГБ и къде е ЦРУ, прочети малко.
  • 62 Абе на тоя боклук

    14 0 Отговор
    Няма ли кой да му запуши устата ? В какъв се вживява в момента ?
  • 63 Яаааа

    11 0 Отговор
    Тъй тъй ще си признае свинята дебела за краварска та атомна дето тихомълком уреждат без конкурс и на скъпа цена
  • 64 Майко мила, Майко мила

    18 1 Отговор
    Всеки да получи 36 заплати еднократно, веднага да му бъдат изплатени, каза Пеевски....... ами аре на всички в България така да направим бре плъх и да удряме кипенците ? И на АЕЦа, и на Лукойл и на всичко...... тва ви ли е европейската интеграция да питам ? С подкупи и корупция да затворите държавата ....
  • 65 Намагнитеният да мълчи!

    15 0 Отговор
    Благо лъже! И маже, и подкупва. Защо ресторантьорите? Защо хазартът? Защо туризмът са с намалено ДДС? Защото са жизненоважни за живота ва хората? Безсрамници! Данъците ги събират вече с дране от овцете, за да могат определени кочове да се угояват. И ако има нещо по-мръсно от държавен монопол, това е частният монопол!
  • 66 ийерсд

    18 0 Отговор
    Дебеляне, добре сте я измислили лъжата в сглобката, сега хората да клекнат и вие да си прокарате плана да гепите парите, апък после да имат да вземат. И тези 36 заплати ще ги платят после простите българи като им вдигнете тока, за вас парата а за българите да плащат сметката. Закривате централите дето ще донесат над 100 милиарда лева, за да можете да вземете 4,5 милиарда. Трябва с камъни да ви бият българите. Мръсници с мръсниците ви. Не се наядохте.

    Коментиран от #73, #74, #84

  • 67 Факти

    9 0 Отговор
    Нещо като Булгартабак
  • 68 защо

    8 0 Отговор
    Боже, Боже,
    34 години раздържавявахте за да дойде ден, държавно предприятие да правите. Няма повече какво да ликвидиране ли?
  • 69 Хасковски каунь

    5 0 Отговор
    Кво ще правят? То и сега има ДС / държавни служители/ които цял ден си драпат кайсиите.
  • 70 Реално

    4 0 Отговор
    Шиши управлява кочината
  • 71 КОЗЯК ГЕРБ ДПС СДС ПП ДБ

    4 0 Отговор
    Абе ние горепосочените сме от ден до пладне Какво държавно предприятие, какви 5 лева.
    Будалкаме ви за поне година докато дръпнем европарите
  • 72 Мисли, не е забранено

    6 2 Отговор
    Какви въглищари?! Ако викаме, го правим за българската енергетика! Ликвидират пореден бизнес в България. Това е. Затвориха АЕЦ, подариха обурудването на Белене, ликвидираха тютюневата промишленост, селското стопанство, преработвателната промишленост. Ликвидират поминъка и хората. Какви копейки те гонят?! Българомразец си!
  • 73 Майна

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "ийерсд":

    Браво за коментара!
  • 74 Дебелян Грухов

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "ийерсд":

    Ти не си в ред. Кой ти каза, че мислим да плащаме? Това, че сме го казали, означава единствено, че НЯМАМЕ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА ГО ИЗПЪЛНЯВАМЕ.
  • 75 СПИН

    3 2 Отговор
    ще броди из Еврпейския съюз от 1.10.2023г.,от тази дата влиза в действие Инстамбулската конвенция.Пазете се от ГЕЙ ПАРАДИТЕ!
  • 76 От Варна

    7 0 Отговор
    Това, което се случва в управлението и политиката след 34 години демокрация не е за вярване! Живеем в “Страната на глупците” . Явно, такава не е само една измислица в гениалната книга “Приключенията на Пинокио”, а реално съществува !
  • 77 Далавера

    7 0 Отговор
    И защо държавна! Държавата била лош стопани?! Докато тия крадци не влязат в затвора, няма оправяне! Много сме глупави и затова ще теглим! Този лауреат на награда Марнитски продължава да краде безогледно, всички мъляат, а други кандидат-лауреати му помагат в краденето! Че даже са в т.н. парламент не сме народ , а МЪРША!
  • 78 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 0 Отговор
    Пеевски, а за обикновените хора ще има ли по-ниски 9% ДДС за основни храни, лекарства...
    Да в другите държави има 9% ДДС в туризма, ама защо гледате само това. В други държави основни храни и лекарства са с 6% ДДС, даже и без ДДС. Като гледате какво е ДДС за туризма в другите държави, вземете да видите и какво ДДС за одновните храи в другите държави.
    Безобразие политиците да се грижите само за кръчмарите, а ба обикновените хора да им събирате по 9 кожи от гърба.
  • 79 Тити

    5 0 Отговор
    Ама то както е тръгнало цялата държава ще стане само държавни служители
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Последния Мохикан

    1 1 Отговор
    Да ..в красивите бузки и джучки .... Кой баща те е направил......?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ГЕРБ=БСП=ДПС

    5 3 Отговор

    До коментар #66 от "ийерсд":

    На милиционер, 20 заплати като се пенсионира...

    На миньор, енергетик..., 30 заплати като закрият турците и въглищно ТЕЦ ...

    А на мен какво? А да сетих си, на мен сметката, на мен осигуровките и данъците... И за бонус ще ни вдигнат пистепенно пенсионната възраст я на 70 години, я наь80 години, че да не доживеем да получаваме пенсия. Понеже държавата няма пари. Защото да я окрали комунисти, седесари, герберасти, шишковци, канадци ... А каквото не са успели да продадат се готвят следващите чалгарите да го докрадат или копейкаджии да го продадат за рубли на МАсква.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Анонимен

    2 0 Отговор
    Днес в Германия приеха окончателно закон да отоплението.Ти да видиш и такъв трябва да има.Та всяка нова зграда за живеене трябва минимум отоплението да е 65%зелена енергия.Задължително саниране !100,000Евро.Термо помпа 10,000Евро.Всички обществени згради трябва да са 0 емисия до 2028Г.Аз на тези избрани сатани ,който управляват България не им вярвам ,че централите ще работят след 2030Г.Унищожават ни ден след ден ,разделят народа.Вяра в БОГ ще ни даде разум.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 овчи мозъци

    7 0 Отговор
    Пеевси прави ткзс с председател доган ,зам бойко борисов и гл счетоводител -касиер делян пеевскси
  • 89 Време за истина

    5 0 Отговор
    Приватизиране на печалбите и национализиране на загубите, нищо ново! Не ги слушайте какво говорят, гледайте какво правят - осребряват в лична полза енергетиката и живота на българите.
    Оставка на сглобените шарлатани и шайкаджии!
  • 90 Гост

    3 0 Отговор
    Ш0шко, и за тебе има много работа в мините.
  • 91 Румяна

    4 0 Отговор
    Мнението на този синковец ли е важно! Кое е това добиче и кой точно стои зад неговото появяване?! Толкова умни и интелигентни хора има в България, на това ли недоразумение ще се появява в НС?! Всичко, цялото това ЛАНСИРАНЕ НА ТОЗИ ПОЛУГРАМОТЕН ИНДИВИД ГОВОРИ ЗА СТРАШНОТО ЗАДКУЛИСИЕ И ТЛАСКАЩО НАПРЕД ТАКИВА, КАТО ТОЯ ТЪПУНГЕР, КОЙТО ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМА ОТ ТОВА, КОЕТО ПРИКАЗВА! ЖАЛЪК БЪЛГАРСКИ НАРОДЕЦ! НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ИЗСТРЕЛЯНИ ОТ " демократичните" масони да ни управляват и напътстват! Няма ли някой да го свести този и подгласниците му! Един як бой!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Георги v.

    4 1 Отговор
    Този, както и Бойко Борисов ни ги натресе Симеон. Възхода на Б. Б. започна, когато Симеон го предложи за Гл. Секретар на МВР през 2001 г. без да помисли "Кой е той и за последствията от това назначение". Също с протекцията на Симеон започна издигането на Пеевски първоначално като активен член на "Младежкото НДСВ". Сега и двамата си ги носим на гръб и им търпим безобразията и глупостите, които говорят.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ...

    1 0 Отговор
    Кво толкова е ок да си миньор, явно за 10 г долу в мината за хубави заплати най вече. На моя колежка преди години, на колю му окапаха всички зъби, а бе млад, същото е и с отровните завода, моя позната туркиня, ходи в Пловдив, проблеми с белите дробове, да ок пенсии, но не им стигат, и добре, че снаха им е лекар, сина бизнесмен, дъщерята в нои, та е жива, но не и здрава. Явно ЕС ви мисли доброто, но.. Не е моя работа
  • 97 Анонимен

    0 0 Отговор
    МИньор, иска Депутат. 240 поне от тях
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ИСТИНАТА

    2 0 Отговор
    "Другарю" Пеевски-Магнитски,ГОВОРИТЕЛ на правителството, ОБЯСНЕТЕ ,КЪДЕ са ДЪРЖАВНИТЕ бензиностанции "Петрол" !!! А,ЗАЩО и КАК са ТАМ???? КОГА ДЪРЖАВАТА ще си ги ВЪРНЕ ????
  • 100 Откога чакам....

    0 0 Отговор
    Формалната власт и паралелната да се слеят.... Както е навсякъде по света... !
  • 101 Ха ха ха

    1 0 Отговор
    Какви държавни предприятия социализма връща ли се????
  • 102 123

    1 0 Отговор
    Като Булгартабак ли ??????
  • 103 Сега

    0 0 Отговор
    Кой командва , че не ми е ясно .
    Пеевски ли ни е премиер или Денков , Гаргамел .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове