Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 09:43 1 934 66

Денков: Ако конфликтът Израел- "Хамас" се задълбочи, което е възможно, може да има отражение върху цените (ВИДЕО)

  • конфликт-
  • израел-
  • хамас-
  • отражение-
  • цени-
  • николай денков

"Това трябва да го имаме предвид като възможност за идващата зима“, посочи още премиерът

Денков:  Ако конфликтът Израел- "Хамас" се задълбочи, което е възможно, може да има отражение върху цените (ВИДЕО) - 1
Снимка: Фейсбук

„Успяхме бързо да изтеглим българските граждани от Израел. Имаме възможност и за допълнителен полет“, каза министър-председателят Николай Денков, отговаряйки на въпроси на граждани във Фейсбук по повод 4 месеца от работата на кабинета "Денков".

„Колкото до цените, ако конфликтът се задълбочи, което е възможно, ако продължи по-дълго, може да има отражение. Това трябва да го имаме предвид като възможност за идващата зима“, посочи той.
Можем да продължим по план за дерогацията на руския петрол“, коментира Денков, цитиран от bTV.

„Инфлацията се определя от международните цени на енергията и храните. Ако петролът тръгне нагоре, това ще има отражение. За храните най-важно е да подкрепяме българското производство и да подкрепим малките производители, което ще намали цените“, допълни премиерът.

„Променяме начинът на субсидиране на производителите, за да бъдат подпомогнати повече по-малките и средните производители, които предоставят храната за нашите трапези. Започваме да решаваме проблемите. Има други по-лесни решения от типа на новите програми за сгради на училища, детски градини, студентски общежития и заплати. По приоритетите за Шенген и еврозоната всичко беше спряло. Трябваше да наваксваме. Всичко в момента върви по план“, отчете Николай Денков.

„Искам да разделя хората, които организират тези протести. Голяма част от тях имат политически амбиции. Изследване показа, че голяма част от организаторите са част от партийни листи, появяват се и партийни водачи от няколко ясни партии с проруска нагласа. Организаторите си имат политически искания. Разграничавам ги от истинските притеснения на миньорите и енергетиците, които бяха лъгани много години, че всичко може да продължава, както досега. Не, не може. Технологиите се променят, а България закъснява с промените. Не само в Европа, а и в САЩ имаме много бърза промяна за производство на електроенергия. По съвсем друг начин се организират мрежите, за да поемат възобновяемите източници. Неслучайно Китай е най-големият производител на фотоволтаици. И там се случват тези промени, въпреки че ползват още въглища. Енергетиката се променя бързо. Важно е да се разбере – промените ще се случат. Териториалните планове помагат на енергетиците и миньорите да се адаптират“, посочи министър-председателят.
„Повече няма накъде. Няма да затворим административно топлоелектрически централи. Очакваме да развиваме новите технологии и да поддържаме енергийната сигурност с необходимите базови мощности, след което ще има много години наред рекултивация и трансформация на териториите на мините, за да могат да бъдат използвани. Този преход ще продължи поне до 2045 година. Всичко, което може да се отстъпва, ние сме го направили. Трябва да се вкара разум в дискусията. Докато не търсим решения заедно, няма как да има напредък. Докато се търсят политически дивиденти, както е с вота на недоверие и местните избори в Стара Загора, всеки гледа да вдига напрежението, защото няма какво да предложи на хората“, категоричен е Денков.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не се оправдавай!

    102 5 Отговор
    При вас и фазите на Луната водят до увеличение на цените, а в същност всичко е слугинаж на чужди интереси и безхаберно отношение към българите и страната!
  • 2 Стас

    78 6 Отговор
    А отражение в доходите към по-високи суми няма ли да има,бре Денков?!
  • 3 Хайде пак...

    80 3 Отговор
    заради тяхната война, ние сме виновни
  • 4 СламеноТ0 нешТ0

    72 4 Отговор
    И сглобката се чудят откъде да откраднат пори и всичко случващо се по света ще им е виновно !
    Оставка!
  • 5 Оставка

    61 4 Отговор
    Шушляк
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 провинциалист

    70 4 Отговор
    Отражението върху цените неминуемо води до отражение върху вота на недоверие.
  • 8 Гост

    29 3 Отговор
    Дано не се включат и Хизбула. Абе тия безумци там никога няма да имат мир

    Коментиран от #25

  • 9 да де

    77 2 Отговор
    О да щото досега цените бяха заспали, егати измисления академик.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 лют пипер

    43 2 Отговор
    Баба и дядо ще си ошушкат пенсиите за 10 дена и после що ке е?
  • 12 АкълЗамиг СиДенков

    73 2 Отговор
    Тъкмо изтървахме инфлацията, намалихме покупателната способност, изгонихме най-работоспособната част от българите в чужбина, отказахме се от евтиния руски газ и съсипахме енергетиката и изведнъж световните цени скочиха!
  • 13 Последния Софиянец

    58 2 Отговор
    Е друго си е академик да ти каже, че ще се вдигнат цените на всичко, заради международното положение. Те затова го сложихме премиер, като не гласувахме - за такива мъдри констатации, дето само един академик ги може, не завършил ТОХ-а като мен

    Коментиран от #60

  • 14 Реалист

    64 3 Отговор
    И кво общо имат евреите с храните и енергията да не би да продават газ, петрол, месо, зърно? . Дюшеш им идва тази история с Хамас на неграмотниците подлоги козяшки да си оправдават провала в държавното управление.
  • 15 Тъй ли?

    20 2 Отговор
    Тебе ко те интересува?
  • 16 Гост

    62 2 Отговор
    Тоя денков доведе голямата инфлация с Росенец и горивата и сега се чуди с кой да си обърше ръцете. Подъл индивид и лъжец.
  • 17 Бесен-_ Язовец

    35 3 Отговор
    Какво ви будалка пак този Гонзо?
  • 18 Винету l

    42 3 Отговор
    Плужека "Акаденко " въпреки безобидния си вид на мекотело се вписва идеално в зглобката на охранените хиени и поради това ще яде дървото .
  • 19 пешо

    39 2 Отговор
    Още веднъж: ХАМАС е акроним (Ха̀ракат ал-Мука̀ууама ал-Исла), което е вид абревиатура и не се пише в кавички. Един журналист би трябвало да е наясно с това. Не пишете НАТО с кавички, нали. А така наречения академик е кукла на конци и каквото и да каже е все тая.
  • 20 УРА,,УРА

    14 18 Отговор
    Голям късмет имат ППДБ! Няма що! За втори път по време на тяхно правителство започва война. После те били виновни за какво ли не!

    Коментиран от #21, #31

  • 21 Последния Софиянец

    18 2 Отговор

    До коментар #20 от "УРА,,УРА":

    Ами да се откажат.
  • 22 Очевидец

    36 2 Отговор
    Откакто тия некадърници са на власт,цените на хранителните продукти са по-високи,отколкото в някои европейски страни!Конфликта в Газа е опасен, но цените и без него, няма да спрат да растат!
  • 23 Денков, цените могат да се вдигнат още

    43 4 Отговор
    Не заради войната Израел- Хамас!! Тя ското ще приключи! Цените се вдигат заради вашата Некадърност и посъвместното крадене начело с Това Правителство!! ЗАРАДИ ПОДАРАЦИТЕ ЗА УКРАЙНА ОТ ТАГАРЕВ И ВАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО!! БЪЛГАРОМРАЗЦИ, СЛУГИНАЖ СТЕ ДЕНКОВ!!
  • 24 Алоу

    34 1 Отговор
    а допреди 10 дни искахте да се откажете от Руският петрол и вие и ония експерт Делянчо, а всякакви шматки по телевизиите обясняваха как цените били ниски нямало обратна тенденция... същото ще стане и с цените за тока, като се откажете от ТЕЦовете. Защото петрола тръгне ли нагоре в тези смутни времена, всичко се изстрелва нагоре.... И зелената сделка УРсулка да я сложи на пауза в КАФЕвия салон, защото за всички е ясно, че нещата няма да случат по плана на джендърлята от Брюксел и никой не може да направи прогноза какво ще стане в близко бъдеще
  • 25 Ханку брат

    23 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Няма да има мир никъде по света! Трябва да е ясно. Производството и продажбата на оръжие няма да спре. Много пари са там и бизнеса е голям.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 академикденков ми е името

    25 3 Отговор
    И четирите годишни времена ми пречат.
  • 28 хмм

    37 2 Отговор
    За пореден път си казвам - Господи, какви нищо.жества са допълзели до самия връх на обрулената ни държавичка! Имало войни, цените ще се вдигат да сме го имали предвид, политически лица организирали протестите?! Сериозно ли, бе, Денков? Ами нали това им е работата на политиците в опозиция - да организират протести, когато властта се самозабрави и не знай на кой свят се намира. Ако държавата е стабилна и хората живеят добре, как политиците ще организират протести, кой ще излезе да протестира, бе, академико? Ти хабер имаш ли си, че нито една държавна институция не работи, освен нап като бухалка, която притиска до стената най-бедните, не най-богатите с милиони задължения към ббюджета? Хабер имаш ли си, че хората губят работата си, а малкият и средният бизнес умира? Как ще изкарат тази зима българите с липсващи доходи и нарастващи цени дори на най-насъщните продукти? Знам, че си тук за малко и чакаш милиардите от ПВР, обаче избягвай да се показваш, защото българите се радикализират като те видят, а това не е добре за гражданския мир в страната.
  • 29 Мнение

    25 2 Отговор
    Мисля, че ни трябва по кадърен министър Председател. Говорилнята я прилагаме по седянки, стоянки, кръчми, паркове...Трябва ни човек, който ще взима решения в полза Народу!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 мноУ Ясно

    23 1 Отговор

    До коментар #20 от "УРА,,УРА":

    ами Продължаваме Прането са виновни, защото не виждат по-далеч от носа си който е заврян в задния двор на посолството. Да се отказваш от дерогация за петрол, да си затваряш и затриваш енергетиката, да си проваляш земеделието при положение, че за всеки нормален човек е ясно, че света се променя и няма връщане назад, значи не ставаш за нищо и по-добре кой от къде е...
  • 32 как не

    22 1 Отговор

    До коментар #30 от "Трак":

    То на заплатите вече се отрази, Спецов вече прибира 7000 на месец, като сложиш добавките, къде 9000 стават. Депутатите и те прибират по 10000, МС също. Какво ще им е? Колко да им пука, че ние не знаем как ще си платим сметките следващия месец? Те са там да мислят за себе си, не за нас.

    Коментиран от #58

  • 33 Коч Ина

    19 1 Отговор
    аха, значи конфликтът ще е виновен, а не вие кузешките подлоги. Аз вчера праднах, увеличението на тока е заради мен
  • 34 ????

    1 9 Отговор
    Кризата е световна война и мир за това следва, а не войни. Животът е кратък. В Бг всичко започна от далечната 1984/1989 изтеглиха си от банките спестяванията и тия продължаващи войни ни съсипахте, и кола до кола, мръсен въздух, кво очаквате, да сте здрави ли
  • 35 Иванчо а ла Денков

    18 0 Отговор
    Иванчо дава отговор на въпрос на учителката си какво ще стане, ако на Земята падне астероид: Тате казва, нещо, че каквато и простотия да се случи,винаги поскъпва ракията!
  • 36 ДОКО

    16 3 Отговор
    АКАДЕМИК ...ЛИ..ГЛУПАЦИ МНОГО ТУК В БЪЛГАРИЯ..НИКНАТ КАТО КРУШИ ЯВНО ГЕРБ ГИ ОТГЛЕЖДАТ В НЕКОЯ ОРАНЖЕРИЯ..
  • 37 Лендлийз

    18 1 Отговор
    Нещо през ден взеха да излизат обстоятелства повишаващи цените, едва смогвам да ги имам предвид
  • 38 скапан сглобкачия..

    12 1 Отговор
    Кво гледаш като тиквун,купувай масковскии//оне е доста поевтин от брент..

    Коментиран от #62

  • 39 Град Симитли

    11 2 Отговор
    Ми като бай николай си бара дед0вия и само се грижи за Украйна---
    така ще е!
  • 40 Едно изречение е достатъчно

    14 2 Отговор
    сред тази " боза" . " По приоритетите за Шенген и еврозоната ВСИЧКО беше спряно." Никому ненужни вече признания.
  • 41 Шемет

    11 2 Отговор
    Спрете да сте алчни и да кралете от Българския народ и всичко ще е наред!
  • 42 НЯКОЙ

    17 1 Отговор
    Ако ,,партийните интереси,, и ,, руските интереси,, означават по евтина и сигурна енергия за България всички сме за тях. Ако ,,вкарването на нови технологии и енергийна сигурност,, по Дянков означава раздаването на едни милиони на наши хора ( а от много източници точно това узнахме) ОСТАВКА Денков и Сарафов да се размърда.Тея са дошли да ни довършат и докато не го постигнат няма да мирясат, още повече че дебело им се плаща за това. В края на краищата Мариците са на всички българи, а милионите са си само за тях. Време е да вземем сопите. ОСТАВКА!!!
  • 43 мдаа

    18 1 Отговор
    Това появяване на Денков с всичките му глуповати изявления, показват страха на управляващите от протестите, които имат потенциал да се разрастнат до мащаби, които те няма да успеят да контролират. Между другото териториалните планове не са оттеглени, а на сайта на Министерството на енергетиката виси съобщението от 2.10., че е отворена процедурата за безвъзмездно финансиране на големи енергийни проекти в област Стара Загора. Те се опичат работата по затварянето на тецовете и по разпределяне на милиардите по предварително подготвен списък. Дали българите ще позволят това или ще им объркат далаверата, предстои да видим.
  • 44 Тиква

    14 2 Отговор
    И защо бре? Или просто “повод” че ни чака гърч заради краденето Ви и безумието Ви! Мишка….
  • 45 Алооо

    13 1 Отговор
    Ако отново започне война в Камбоджа, ще скочат в пъти повече цените. Няма да се наядате идиоти...
  • 46 да сме наясно

    16 1 Отговор
    Аз не очаквам от българското правителство да ни предупреждава за опасностите пред които сме изправени, а ясни решения как ще преведат народа през възникналите опасности и трудности. Не очаквам от правителството да създава проблеми и после да се прави, че ги решава като ги задълбочава. Искам да чуя ясен план за излизане от кризата и опазване на населението от гладната и студена зима, която го очаква. Между другото прави впечатление, че колкото повече расте недоволството и протестната готовност, толкова повече ни заливат със заплашителна информация за ковид, вероятно ни подготвят ново затваряне, за да не им се пречкаме докато плячкосват.
  • 47 Перо

    14 1 Отговор
    Сега всички кражби и некадърност за цените ще се прикриват зад военните конфликти и международни борси, а когато всичко е нормално и има спад на борсата, тогава няма намаления!
  • 48 Някой

    7 0 Отговор
    Защо има 0 борба с картелите от където и цените литнаха, освен решения на ЕС като за свободна търговия на тока, ковид идиотизма и така нататък. Аз на друго място по коментари бях предлагал да се забранят сдруженията и асоциации на производители и услуги. То почти това си е дефиницията за картел: сдружения на фирми и хора от един бранш с цел манипулиране на пазара. Те дори не го крият. Конкуренти не трябва да имат правото да си кажат и здрасти. При едновременно увеличение на цени, веднага да се разследва и със СРС-та. Да се забрани да имат контакти, без значение къде и по телефони и други неща. Да се забрани изрично ползването на служители за протести. Не им се плаща за това и не им е това работата. При наличие на картел да се води имуществото им незаконно придобито и да се отнема. Освен че в НК трябва да има предвиден и затвор за договаряне между конкуренти. Да се затварят фирми.
  • 49 Денков

    13 0 Отговор
    Пишете си, пишете си! Възмущавайте се, чупете си клавиатурите!
    Не ми пречите!
  • 50 Да де,

    2 9 Отговор
    Във връзка с това,не е лошо да вкараме еврото.

    Коментиран от #53

  • 51 пери

    5 2 Отговор
    Стига сте ни плашили! И направете нещо и за нас веднъж.
  • 52 Чак неприятно

    10 1 Отговор
    Тоя съсел най-добре да не го пускат въобще да говори. Само като измрънка нещо и се вижда пълната му несъстоятелност. Та той не може да каже нищо смислено.
  • 53 Някой

    7 0 Отговор

    До коментар #50 от "Да де,":

    Според Галъп 71.9% били против. За не помня. Но тук лъгаха, че референдума противоречал на някаква международна договореност. Така и не посочиха ето тук на това противоречи. Да не говорим, че е абсурдно твърдяното, че се влиза в еврозоната при изпълнение на критерии. Това не е програма, хоп и тази микросекунда сме били влезли в еврозоната. Това е до решение на хора. С оценки. Подготовки. Вета от държави. Дали добре ще излъжат, че са изпълнили критериите, както бе на записа. Дали ще си затворят очите. Това не е до събитие изпълнение на критерии, а до решение на хора. И 100 години по-късно, ще е след изпълнение на критериите и не противоречи на такава дефиниция. Но го интерпретират както им е изгодно.
  • 54 Добре

    8 0 Отговор
    Но каква е връзката с това което се случва в Израел,и световните доставки на въглеводороди? Нещо не схващам.Да е война ,обхванала персийски залив- има логика.Ники използва трика , нашенски патент...Има киша,тя е причината за скок в цените.Има суша - пак цените нагоре.Тази сглобка е на вредоносната за народа, икономиката на страната,от 33 г назад .Сглобиха се за да източат безплатно складовете на военните до последно винтче и снаряд.След това ,същото изгребване да бъде повод,за плащане на десетки милиарди,за всякаква железария.Втората част,е жизнено важно ,за тях и кликата им.Милиардите по плана. Успеят ли да оцелеят поне две години,след това власт няма да им трябва.
  • 55 Кадир

    13 2 Отговор
    Парцал, цирей. Вчера по телевизията директно обвини Иран. Направо нямам думи. Как си позволява да прави такива изказвания. Утре персите ще ни пратят някой терорист.

    Коментиран от #56

  • 56 факт

    9 0 Отговор

    До коментар #55 от "Кадир":

    Дано му изпратят лично на него и на тъпото Кирчо, дето ги бълва същите срещу Русия. Тези мало.умници ще ни докарат за врагове не една и две големи държави, а на тези, на които лакействат, изобщо не им пука за нас, защото Европа е на две скорости, а ние сме направо на задна. Те сами няма да си тръгнат докато не прилапат милиардите, наша работа е да ги отстраним от местата, които заеха с ала-бала против законите и Конституцията на България.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Не че нещо, но бъркаш порядъка

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "как не":

    Тези са с поне 2 порядъка повече. 10 000 лв. им е сутрешната визита някъде. 2 кафета са 1000 лева на такива хора. Тоя и.з.тръ.сак развърта не по-малко от 150 000 лв. месечно. НЕ по-малко!
  • 59 АКА де МИКА

    4 1 Отговор
    Ако в следващият месец има пълнолуние-то цените на всичко ще се вдигнат!
  • 60 академикът

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    сам си се произведе като академик в конфликт на интереси, докато беше министър на образованието и науката в служебно правителство, назначено от Президента Радев, срещу когото говорят шарлатаните. Иначе нямаше и да знаем кой е про100киро, кокорчо и спецов, и този, който според нАЦИД едва е станал професор.
    За компетенцията му като премиер ДОРИ НЕ МИ СЕ говори.
  • 61 Обикновен българин

    1 7 Отговор
    С тези коментари,част от българите,
    показват своята простотия.
    С такива хора няма да има прогрес
    България!
  • 62 нашите

    6 0 Отговор

    До коментар #38 от "скапан сглобкачия..":

    от сглобката действат на принципа на шопа по отношение на населението на България - я не сакам я да съм добре, я сакам Вуте (Русия) да е зле.
  • 63 Шаран БГ

    5 1 Отговор
    Винаги съм знаял, че ставам за Премиер-министър ! И сега г-н Н.Денков ме окуражи още по-вече, защото аз знам 333%, в каква посока щге бъде това " отражение"върху цените. Ще е просто УВЕЛИЧЕНИЕ !!
    Понсле има нещо, което г-н Н.Денков не знае , а аз знам. Ако цената на барел нефт падне и достигне до НУЛАТА, цените по българските бензиностанции на всякакъв вид горива........ЛЕКО ЩЕ СЕ ПОКАЧАТ !
    Това не означава, че при обратно вдигате цената на нефта, цените у нас ще падвнат ? Напротив те ще се вдигнат допълнително. Много странно явление. Дори Църния Ваньо не може да го обясни , НО ......аз га знам, че га има !!
  • 64 Пеевски

    1 0 Отговор
    Туй нещо и за расилен не става.
  • 65 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    1 0 Отговор
    БРАВО, МНОГО ОТ ОТДАВНА НЕ СИ КАЗВАЛ ИСТИНАТА.
    ПОНЕ КАЖИ КОЛКО ЩЕ ВДИГНЕТЕ ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА, ЧЕ ДА ЗНАЕМ ЗАЩО ДА ДОЙДЕМ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.
    МАЙ НИ ГОТВИТЕ НЯКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ НО ВСЕ ОЩЕ ВИ Е СТРАХ И ЧАКАТЕ ДА МИНАТ ИЗБОРИТЕ.
  • 66 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    1 0 Отговор
    ЗАБРАВИХ - 1250ЧАСАСЛЪНЧЕВО ГРЕЕНЕ/365ДНИ = 3.424ЧАСА ГРЕЕНЕ НА СЛЪНЦЕТО.
    КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ПРЕЗ НОЩТА И КАК ЩЕ СЕ ГРЕЕМ ИЛИ ЩЕ ДУХАМЕ НА ВЯТЪРНИТЕ ГЕНЕРАТОРИ ЗА ТОК.
    ЯВНО НЕЩО СМЕТКИТЕ ВИ СА ГРЕШНИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол