Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 12:42 2 113 50

"Възраждане" и ИТН към кабинета: "Опорките" ви за дебатите по вота на недоверие изтекоха в медиите. Следете си сценария

  • възраждане-
  • итн-
  • кабинет-
  • опорки-
  • вот на недоверие

Председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов каза, че файлът се казва „Разпределение на говоренето на министрите. Вот на недоверие. Опорка“ и коментира какво следва в дебата

"Възраждане" и ИТН към кабинета: "Опорките" ви за дебатите по вота на недоверие изтекоха в медиите. Следете си сценария  - 1
Снимка: БГНЕС

"Опорките" на управляващите за дебатите по вота на недоверие изтекоха в медиите, коментираха от „Възраждане“ и „Има такъв народ“ по време на разискванията по внесения вот на недоверие към кабинета "Денков" "заради провала на правителството в сектор "Енергетика", предават от БТА.

След изказването на съпредседателя на ПГ на „Продължаваме промяната-Демократична България“ Кирил Петков, депутатът от "Възраждане" Искра Михайлова го репликира, че е объркал изказването си с министър-председателя Николай Денков. „Тези ваши думи ги четем от вчера. Ако не знаете, вашите опорки изтекоха в медиите“, заяви тя. Следете си сценария, защото го сгрешихте още от първото излизане, призова Михайлова.

Председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов каза, че файлът се казва „Разпределение на говоренето на министрите. Вот на недоверие. Опорка“ и коментира какво следва в дебата. По думите му вниманието следва да се насочи „към голямата картина, към колосалния напредък“ за четири месеца. Дебатът не е дали ще се затворят тецовете, дебатът е дали България ще вземе 4,2 млрд. лева, на които Кирил Петков каза 1,2 млрд., коментира Йорданов.

Министър Радев трябва да започне с очертание на голямата картина в енергетика и да оборва всяка лъжа в конкретика и да използва думата "лъжа" свободно, продължи да коментира Йорданов предполагаемия сценарий. Той посочи, че за финансовия министър пишело, че, ако успее, ще говори от трибуната, ако не - пред медиите в кулоарите, а премиерът Денков трябвало да обобщи визионерски отвъд дребните предизборни кавги и да посочи колосалния напредък, който кабинетът е отключил в безпрецедентно кратки срокове. Накрая Йорданов остави „опорките“ на парламентарната трибуна за ориентиране на управляващите.

В отговор Кирил Петков изрази съжаление, че единственото, с което са успели да отговорят на неговата реч, са „някакви комедийни изказвания“ на хората от „Има такъв народ“. Знам, че там има големи способности и правят шоу от много време, но тук става дума за българската енергетика, за българското правителство, става дума за бъдещето на България, заяви той. Ако нямате позитивни решения, ако нямате политики, с които българите да живеят по-добре, единственото, което правите, е да използвате страха на хората във вашия вот на недоверие, който няма да бъде успешен, с надеждата да направите някакви малки предизборни лозунги за следващите две седмици, коментира Петков.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ганьо

    43 17 Отговор
    Не харесвам Възраждане и Тошко, ама тва е най лошия, слаб, компроментиран и смешен кабинет в историята. Той Баце ще им сипе да хапнат. Още малко и така ше ги нахрани, че....

    Коментиран от #8

  • 3 Това

    25 28 Отговор
    злонамерено нещо , без компетентност , морал и респект , до кога ще се мандахерца в Парламента ? Много богата България и народа , че и него , безполезното , да носи на гърба си !
  • 4 Стършел

    21 59 Отговор
    ИТН, Възраждане и позитивни решения е нещо напълно несъвместимо, тея ако не са в опозиция, ще просят по улиците.🤣🤣🤣
  • 5 Град Симитли

    17 14 Отговор
    Оня ми ти Толуп /с висшата математика/ дей?
    ...... Мани ги тия двама циркаджии-хаджи Кодошко и Киро Мошенгията!
  • 6 Българин

    23 41 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Коя енергетика ?Тази, която я дотираме, която ни трови, която унищожава земята и водата на Тракия ?
    Не! Това е протест на енергийната мафия срещу чиста и модерна Европейска България.

    Коментиран от #18

  • 7 123456

    43 20 Отговор
    гледах го на живо - абсолютна излагация и пропаганда на Найо - Киро го чете 10 пъти преди да излезе на трибуната и пак сричаше като третокласник. Махайте се крадци безочливи - докато не ви е изял П.
  • 8 Сандо

    51 17 Отговор

    До коментар #2 от "Ганьо":

    Всъщност този кабинет ще доунищожи България,а това не е никак смешно.
  • 9 Чуденка

    12 27 Отговор
    Службите на румбата пилонЯ работят . :)))
    Само, че не разбрах какво иска да каже с това проваленото сценаристче или танцьорката на пилонЯ от иZродените лузъри ? Че следят министри и депутати, че е грешно да се подготвят за готвения от сглобката на НЕопозицията от преди протестите Вот на недоверие ?
  • 10 Това е

    34 13 Отговор
    Така се лъже стадото! С опорки и сценарии! Утре пак блейте по лъжите на мафията и национални предатели ПП, Дб, ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #12, #15

  • 11 Дааа ...

    5 17 Отговор
    Да разбираме, че сглобката ма кондуктор посоль други аргументи няма и се започна с махленски заяждания и подвиквания, като в детската градина. Тук му е силата на тошко . :)
  • 12 Молодец ! Так держать !

    11 21 Отговор

    До коментар #10 от "Това е":

    1.00000 RUB = 0.01902 BGN
    За вафла направи ли ?

    Коментиран от #13, #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 срам и резил

    8 12 Отговор
    Комедиантите се подиграва с всички избиратели.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 И за вафла

    14 4 Отговор

    До коментар #12 от "Молодец ! Так держать !":

    и за кроасан, да е направил някой продал си бъдещето и достойнството на мафията и национални предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, все ще си остане един безродник, мразещ и ненавиждащ се! Бъдещето, достойнството и родината на човек, не са за продан!
  • 17 А ти как

    15 4 Отговор

    До коментар #15 от "оня с коня":

    наричаш някой който го лъжат, крадат, обират, продават, такива като ПП, Дб, ГЕРБ и ДПС и той се радва някоя друга година, после реве, че е излъган и после пак същото упражнение на следващите проекти на мафията? Ако това е умен човек, добре! Коментарите са излишни!

    Коментиран от #22

  • 18 АМАH OT ИДИOTИ

    24 6 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    До идиотитe oт ЛГБTИ: Дотират се фотоволтаиците и горите от перки. Искаме истински гори, не от вентилатори 😝
  • 19 ИТН копейките

    9 19 Отговор
    Голяма злоба и завист, че фирмите на ИТН и БСП няма да смучат от овропарите!!!!

    Коментиран от #21

  • 20 стига с тоя кюмюр

    12 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    До кога ще се напъвате да защитавате Ковачки и др фирми на БСП?!?
  • 21 Кои са тия фирми

    14 6 Отговор

    До коментар #19 от "ИТН копейките":

    Щото фирмите зад лъжеца кирил петков подготвени за милиардите ги видяхме! Похвален е напъна ти да се гърчиш в лъжите на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, в зора си да си бедна, обрана, ограбена и продадена, но за разлика от теб, ние сме българи и България ни е мила и не е за продан!

    Коментиран от #29

  • 22 оня с коня

    6 5 Отговор

    До коментар #17 от "А ти как":

    Написах ясно и точно:След като само критикуваш но НЕ ПРЕДЛАГАШ Решение,това просто си е Лай срещу Месечината

    Коментиран от #24

  • 23 666

    12 20 Отговор
    Иzраждане ИТН и БКП са опасни за България. Това са просто пропагандисти на фашистка Русия които рушат родината ни от вътре. Тези некадърници на заплата от посолството🇷🇺 са директно за затвора.
  • 24 Решението е

    14 4 Отговор

    До коментар #22 от "оня с коня":

    народа да узрее и да спре да се радва на лъжци и крадци! Не е трудно! Просто трябва малко достойнство и мислене, за да не блее по такива сценарии и опорки! Когато народа изхвърля лъжци и крадци, а не им се радва, тогава и ще заживе по достойно, а не в държава на мафия и абсурд!
  • 25 БКП - румен пилона и буда ломоносов

    12 8 Отговор
    Сега ще кажат, че е политическа репресия :)

    Кандидат-кметът на Дупница, подкрепян от Възраждане, Методи Захаринов е осъден престъпник, който се е укривал от гръцките власти. Това съобщи прокурор Марияна Сиракова – говорител на ОП Кюстендил.
    Захаринов е задържан за 72 часа. Той е осъден на 6 години затвор през 2014 г. - за разпространение на фалшиво евро, за което е задържан през 2008 г.
    Това се е случило в близост до ГКПП Промахон. Мъжът е бил обявен за международно издирване едва през 2020 г. от мудните гръцки чиновници.
    Захаринов е промотиран от Възраждане, като дългогодишен служител на МВР. През 2009 г. издава детската книжка „Моята мечта е да стана пожарникар“, но и дума не обелва за фалшиви евра.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ха ха ха ха

    6 2 Отговор
    Задържаха кандидат за кмет на Дупница от Възраждане
    Той се издирва от гръцките власти за изтърпяване на наказание по дело за притежание и разпространение на подправени евро банкноти
  • 28 ЯМБОЛИЯ

    3 6 Отговор
    Да не се напряга опозицията,че не е здравословно. На празни са усилията ви. Ще изкараме пълен мандат. И после пак,и пак.
  • 29 Молодец ! Так держать !

    6 6 Отговор

    До коментар #21 от "Кои са тия фирми":

    Хайде на копейкитеЕЕЕЕ !

    5 за пост, къща с огромен двор за гагауза проZZ !

    Коментиран от #34

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бамбука

    7 13 Отговор
    Мария Захарова у нас се представлява от Нинова, Тошко и Копейката.

    Коментиран от #38

  • 32 Молодец ! Так держать !

    5 7 Отговор

    До коментар #30 от "Малко сбърка опорката с ДПС":

    Хайде на копейкитеЕЕЕЕ !

    5 за пост, къща с огромен двор за гагауза проZZ !

    Коментиран от #36

  • 33 Радио Елто

    8 4 Отговор
    Кабинет на мафията
  • 34 Е айде де

    0 3 Отговор

    До коментар #29 от "Молодец ! Так держать !":

    Няма против някой продал се като зарзават на мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС, стига да не вреди на България и мен! Иначе да си се гърчи в лъжи и глупости, негов си е проблема и срама!
  • 35 мхааа

    5 3 Отговор
    Африкански следим кам ще се изтечете в канализацията.
  • 36 така е

    0 4 Отговор

    До коментар #32 от "Молодец ! Так держать !":

    Няма против някой продал се като зарзават на мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС, стига да не вреди на България и мен! Иначе да си се гърчи в лъжи и глупости, негов си е проблема и срама!
  • 37 Майна

    8 9 Отговор
    Възраждане и ИТН са руски К.

    Коментиран от #40

  • 38 Верно ли

    2 6 Отговор

    До коментар #31 от "Бамбука":

    А аз мислех, че е някой марсианец! Все толкова общо има с темата и все еднакво глупаво с лъжите на мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС звучи, ама поне има разнообразие! :))
  • 39 От какво съм болен

    9 7 Отговор
    Драйфам само когато видя Тошко и Копейката, но искам и да драйфам върху Корнелия!
    Като видя Митрофанова пък ме срязва корема?

    Коментиран от #41

  • 40 Не бяха ли

    2 6 Отговор

    До коментар #37 от "Майна":

    марсианци? Ко каза мафията на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС? Шъ сменя ли лъжите на платената си смет?
  • 41 Как от какво

    3 7 Отговор

    До коментар #39 от "От какво съм болен":

    От продадено достойнство на мафията и национални предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Не е лечимо! Наследствено е! :))

    Коментиран от #49

  • 42 Не знам кой крив и кой прав

    5 5 Отговор
    Но преди малко чух про БНР, че Радослав Рибарски от ПП е уредил чичо си със 182 млн евро на от ПВР и майка си като шеф на РУЕ Стара Загора. Демек - Делянчо Добрев в нова кожа. Аре честита ви "промяна"!

    Коментиран от #45

  • 43 Майора

    6 5 Отговор
    А вашитеопорки какви са ? Още от самото начало Искра и Копейкин си признаха че "яхнаха" протеста и ще се борят докрай и протеста от синдикален стана политически! Така че ди личи що за хора сте!

    Коментиран от #44

  • 44 С две думи, Израждане

    5 5 Отговор

    До коментар #43 от "Майора":

    Ус$раха протеста на хората.
  • 45 Аз чух,че копейкин

    4 4 Отговор

    До коментар #42 от "Не знам кой крив и кой прав":

    щял да връща субсидията...Какво,ли не говорят хората...
  • 46 ЦоМчо:

    5 4 Отговор
    Тоз Тошку,по-, голяма плюнка от мен.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Болен

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "Как от какво":

    Пажалоста, гавари по руски

    Коментиран от #50

  • 50 Съжалявам чужденецо

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "Болен":

    Българин съм и тук говорим на български!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол