Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 12:06 2 307 25

Станислав Владимиров: Госпожа Нинова не търпи някой да е победител, mриема, че нейният овехтял трон е застрашен

  • кмет на перник-
  • нинова-
  • герб

Григорова дава заявка за лидер на лявото. Мисля, че много скоро ще има друг лидер, подчерта новият стар кмет на Перник

Станислав Владимиров:  Госпожа Нинова не търпи някой да е победител, mриема, че нейният овехтял трон е застрашен - 1

Кмет на Перник отново е Станислав Владимиров. Това сочат данните при обработени 60,38% от протоколите. Той печели 80,28% от преброените до момента гласове, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Такава подкрепа е много задължаваща. Това е резултат, който ме прави горд. Очакванията към мен ще бъдат още по-високи", коментира той.

Той коментира партньорството с ГЕРБ, които печелят 22,96% от гласовете за Общински съвет. Движение за просперитет на Перник, с което партията на Борисов си партнира, печели 25,74%:

"Трудно е в съвременната политика да се правят партньорства и те да бъдат устойчиви. Изградих партньорство с Бойко Борисов през последните 4 години, което устоя и съм сигурен, че ще продължи и в бъдеще. То е свързано основно с развитието на нашия град. Когато такъв тип партньорство се е съхранило и надградило, не смятам, че трябва да бъде разваляно заради удоволствието на някой партиен лидер".

А такъв партиен лидер се явява Корнелия Нинова.

"Госпожа Нинова не търпи някой да е победител. Приема, че нейният овехтял трон е застрашен. За всеки, който изпъкне, се пускат тролове и фалшиви новини. Тръгва се към саморазправа с него. Помия се изля и върху президента Радев. Кой нормален човек ще търси партньорство с нея? Много скоро ще видите отношението на Корнелия Нинова към Ваня Григорова. Григорова дава заявка за лидер на лявото. Мисля, че много скоро ще има друг лидер", подчерта новият стар кмет на Перник, цитиран от БНР.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъка ...

    19 3 Отговор
    Някои хора и водна криза не може да ги връзуми.
  • 2 така ли

    16 4 Отговор
    Тастаба ?!Лапай празното бобче на хайманата Тиква.....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 еалиста

    25 10 Отговор
    Станиславе , вземи и се скри ,малко ли им беше на фамилия ти ,че бяха 45 години на влас, сега още 35 години, заради наглостта ти да се кандидатираш за първия мандат като кмет от БСП, след което тръгна по телевизиите да громиш Нинова ,за да се харесаш на мутрата! Качи се на джипа му , получи подарък 35милиона лв., за водоснабдяването на града, но Даскаловци протестират за безводието на квартала! Премина през БСП, яви се като независим, но позора ти е този, че си подкрепян от мутрите и отново нагло громиш БСП!!! Предател, място ти е заедно с мутрите при бай Ставри, рано или късно ще си получиш заслуженото заради тарикатлъка ти !Предател!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Станиславе

    17 8 Отговор
    Кметувай,лапай,играй си играта,но не плюй този,който ти е дал рамо и подкрепил сега да си на това място.Не заприличвай на Божанов, който се е озовал в БСП и листите след настояването на Нинова, а сега я плюе наляво и надясно.
  • 7 Хахах

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "ВИЖДА СЕ":

    Ти се притесняваш,а много хора се надяват.(в кръга на шегата рабрирасе)
  • 8 Браво кмете

    13 9 Отговор
    Нинова убива БСП бавно но сигурно. Един нов лидер (който и да е) ще дигне поне с 3-4 % резултатите на национално ниво.

    Коментиран от #18

  • 9 Реалиста

    11 12 Отговор
    Малоумник, ако си въобразяваш, че можеш да бъдеш лидер на БСП, жестоко се лъжеш ! Ти и твоите съмишленици всички заедно не притежавате дори и една трета от умствения и политически потенциал на Корнелия Нинова! Смешник, яви се на диспут с нея , за да ти видят заблудените умственият потенциал!!!! Крайно време е да спрете да всявате разкол между поколенията в партията! БСП не е собственост на младите пишман социалисти , не забравяйте , че безпартийните бедни са симпатизанти на БСП!!!!
  • 10 Град Симитли

    9 7 Отговор
    "Станката" се изразява като дърта селска клюкарка!
    .... Е, не е дърта! :))
  • 11 Избирател

    4 3 Отговор
    Аз гласувах за Владимиров,защото на нещата поначало им е зададен така хода.Издразних се от неговата битка с несправедливостите и постоянните ремонтни дейности,защото дълго време съм се занимавал с тези две неща.По-скоро,ако ме питате мене едва ли кмета ще остави възгледите си,демек,Перник остава неутрален град,което вече ме радва,защото съм се нагледал на свастики и петолъчки.МИР да има ,апа другото............
  • 12 Ами да ама

    7 9 Отговор
    Този кмет се оказа тарикат! Уж от БСП беше, после независим, ама с Борисов и Герб, уж борец за Перник, ама полека! А БСП дори не е в състояние да излъчи партиен кандидат за кмет, толкова са зле! Григорова е един самонадеян демагог и некомпетентна! Говори за неща, които явно не разбира и се носи на вълната на путинофилството! Това означава, че реално тази жена няма стойност!

    Коментиран от #14

  • 13 ЛИЛИ

    6 1 Отговор
    Заразата герберска е в Перник и Трън, голям купон, но въпреки целият напън на цялата администрация на Трън, полиция, фермери, горска мафия , подкупно малцинство, нямат основание за радост при този изборен резултат. Хората ще проумеят ,виждайки далаверите и престъпленията , които вършат в социалната система и всичко останало! Трябва съд и присъди за безчинствата!
  • 14 Бръмчиш

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "Ами да ама":

    от тема на тема като муха в сладкарница. Даже и Путин намеси.
  • 15 пепа

    5 2 Отговор
    Григорова е точният човек на точното място! За Нинова , Станислав да не се вълнува, тя е втори мандат и за трети няма да се кандидатира, поради тази нейна принципност против много мандатността, тя си навлече противници! Има и млади и верни на идеята социалисти, които ще застанат на нейното място! Споко, Станиславе, ти няма да си!
  • 16 А ТИ Драги...!

    4 2 Отговор
    Триемаш ли(грешката е копи и пейст от заглавието...),че си ветропоказател...?!
    Беше в БСП,но Боко ти подхвърли пачка от чекмеджето си и стана негово послушно кученце...!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Браво бе!

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Браво кмете":

    ,,Който и да е..."!
    Ами дай тогава тебе да сложим...
  • 19 Този винкел

    3 1 Отговор
    е парекселенц предател.
  • 20 Станиславе,

    5 2 Отговор
    твърдиш, че си четвърто поколение социалист. Предците ти защо не са сменили партията и убежденията си. Ако си бил истински социалист и Нинова не ти харесва знаеш, че тя няма да е вечно водач на партията. Ти предпочете да направиш трансфер, като футболист от един отбор в друг по средата на първият си мандат.
  • 21 Ма много...

    3 2 Отговор
    ...ти е мазен курбана ве Станиславе...!Бързо се научавате накъде духа вятъра и почвате едни мазни словесни еквилибристики...!
    Няма ,,бивш комунист"...!Ти си лъжлив комунист и такъв ще си останеш...!
  • 22 Тома

    3 2 Отговор
    Партньорството с боко тиквата е връщане на 50% от кеша
  • 23 Никой

    2 0 Отговор
    Като приемем ,че в Перник - градът на винкела и Гоуфа от години властва сем. Златеви кой е очаквал друго ?
  • 24 Господинееее,

    2 1 Отговор
    След като трона е ,, овехтял,, ти що се напъваш да седнеш на него?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове