Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 19:20 2 756 31

Костадин Паскалев: ГЕРБ сгрешиха с издигането на Хекимян. Ние предложихме правилния човек

  • костадин паскалев-
  • герб-
  • грешка-
  • антон хекимян-
  • правилния човек

"Това шизофренно поведение на ПП да са срещу ГЕРБ и ДПС, но и да са в коалиция с тях или да управляват съвместно води до това, че се намалява доверието на избирателите в политическите субекти“, коментира председателят на коалиционния съвет на „Левицата“

Костадин Паскалев: ГЕРБ сгрешиха с издигането на Хекимян. Ние предложихме правилния човек - 1
Снимка: bTV

Бях убеден, че ще отидем на балотаж. Как ще се осъществи промяната - стана ясно на тези избори – ГЕРБ не бяха допуснати до балотаж по ясен и категоричен начин. Случи се по най-добрия начин. ГЕРБ направиха грешка с издигането на Хекимян като кандидат за кмет. За мен е загадка какво мисли г-н Борисов за преминалите избори“.

Това заяви в „Лице в лице“ председателят на коалиционния съвет на „Левицата“ Костадин Паскалев.

По думите му софиянци не са приемали модела на ГЕРБ в последните 18 години.

„Ние предложихме правилния човек, правилните идеи и организирахме правилно кампанията си. Затова стигнахме до балотажа. Гласувалите в столицата в момента са около 250 000, има още около 500 000, които не са гласували. Ваня Григорова ще насочи своите идеи, за да стигнат до тези 500 000 граждани“, допълни Паскалев. Според него поведението на ПП има отношение към намаляването на избирателната активност на тези местни избори.

„ПП се бореше срещу ДПС, Бойко Борисов и ГЕРБ и в един момент те станаха коалиционни партньори. Не си ли давате сметка колко абсурдно звучи Делян Пеевски да формира дневния ред на правителството. Като какъв? Това шизофренно поведение на ПП да са срещу ГЕРБ и ДПС, но и да са в коалиция с тях или да управляват съвместно води до това, че се намалява доверието на избирателите в политическите субекти“, коментира председателят на коалиционния съвет на „Левицата“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    19 1 Отговор
    Утре е Хелоуин.МекиМен може да се маскира като кмет за празника хаха.

    Коментиран от #6

  • 2 Язък

    18 1 Отговор
    за Кекимяу !
  • 3 ТУРЧИНА АЛИ

    2 3 Отговор
    От глупостта на жените и простотията на простаците особено политиката държа да отбележа ,не успях да се реализирам в живота ,в тази тъпа държава територия българия ,и затова започнах с четенето на книги ,слушането на хубава музика ,носенето на дълга коса и черни дрехи , толкова съм се отчаял и съм се изморил ,че 8 път напусна ли България ще е Фатално за Дълги Години

    Коментиран от #23, #25

  • 4 Сатана Z

    13 12 Отговор
    Хеки беше избор на Толупа,който преди време в прав текст каза,че ще даде София на ППДБ .Той си знае защо.Но Г-жа Ваня Григорова обърка сметките и на балотажа ще измете плочките пред паметника на съветската армия с кандидатите Васко ДС и Боян от Левия бряг

    Коментиран от #19

  • 5 Русофил

    12 25 Отговор
    Правилният човек с електорат подкрепил Ванчето: стари, прости, русофили. Много добър избор
    няма що.

    Коментиран от #16

  • 6 ТУРЧИНА АЛИ

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар":

    Да Живее Аскетизма и Стоицизъма ,Хелоуин е Черен Празник 🗿🗿🗿🗿
  • 7 Васил

    18 0 Отговор
    Не че са направили грешка мафиотите от Герб а хората вече не им вярват къде е сега Делянчо да ни разтяга локумите за отстъпката за горивата от 73 стотинки.
  • 8 Майна

    9 6 Отговор
    Лошото е ,че който и да изберете ,все е..лошо
    Просто и двамата са ..,,мама миа,,
    ,,БСП продължава да се изпразва от съдържание“, това е реплика написана от кандидат-кметът за София на социалистите Ваня Григорова.

    Според синдикалистката, която се бори за одобрението на столичани и подкрепена от социалистите, „БСП се изживява като микро организация, която без маймунджилъци няма шанс да бъде забелязана“.

    Тези определения Грирогова пише пред 2018 година по повод на Истанбулската конвенция и водената война на БСП към третия пол. По думите на кандидат-кметицата на БСП подобно понятие не съществува в конвенцията, а всичко което БСП срещу въпросната Истанбулска конвенция е нищо повече от „чист популизъм.“

    Коментиран от #31

  • 9 нннн

    14 0 Отговор
    Що, бе? Хекимян обеща да строи детски градини, училища, болници, пътища и т.н. Арменец- строител е най- подходящ за кандидат на ГЕРБ.
  • 10 Гласове от зайчарника в Банкя

    19 2 Отговор
    Бацо искаше да победи, но нямаше желание! Откак го пратиха на магнитен резонанс на ул. Козяк не е същия, все му е лошо!
  • 11 Град Симитли

    15 0 Отговор
    "... За мен е загадка какво мисли г-н Борисов за преминалите избори“..."
    .... Нищо не мисли, кърпят му з. под упойка, иначе да е дал 5-6 "извънредни" брифинга в централата на партията!
  • 12 Консерва

    11 8 Отговор
    Нищо не сте предложили. Обикновена артистка ама това не върши работа. А и хартийката помогна. Ретроградта ви е партията.
  • 13 Спас

    10 2 Отговор
    Нищо не са сбъркали.Просто повториха номера с президента-неизбираем кандидат и без братовчедите.
    А срещу дясна София - ДС наследник.Така този излезе напред Кото дясна София не излезе да гласува.А братовчедите ги дадоха на Ваня,но последните не се ориентирали за общинските съвети и станал гаф.Ще се избият тези бандити за парите на общината.
  • 14 Я верно ли

    11 4 Отговор
    Значи викаш Борисов и Доган са се целували на площада?ГЕРБ и ДПС са правили също и тройната коалиция.Мая Манолова никога не е предлагала Пеевски за шеф на ДАНС, а пък БСП и ДПС никога не са го избирали за шеф на ДАНС
  • 15 ИСТИНАТА

    9 12 Отговор
    Свърши се с "Ерата Борисов!

    На местните избори!

    Харниената коалиция на Радев вече е в нокдаун!

    На парламентарните избори!

    Харниената коалиция на Радев вече ще е в нокаут!

    На местните избори!
    Победител по точки вече е ПП/ДБ!

    На парламентарните избори!
    Победител с нокаут ще бъде ПП/ДБ!

    МОЧА и Альоша ще бъдат взривени!
    Както бе взривен Мавзолея
    на топ терориста Георги Димитров!

    Коментиран от #18

  • 16 Бай Дън 🌈-ясалия

    3 6 Отговор

    До коментар #5 от "Русофил":

    За теб нали има запазено място на първи ред на Прайда, ко се косиш пyce?
  • 17 ПРАВ Е ПАСКАЛЕВ

    10 1 Отговор
    С красавица като Цачева и с "мъжкар" като Хекимян....избори не се печелят.....нямаш ли външност....обречен си
  • 18 КАТО ГЛЕДАМ

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "ИСТИНАТА":

    Последните избори за парламент.....нещо ПП ги биха...
  • 19 на левият бряг е Борис

    3 9 Отговор

    До коментар #4 от "Сатана Z":

    Бонев
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Майна

    6 3 Отговор
    Цугцван...
    Да...
    Ванчето е ,,шож,роиден ,, кадър..
    Къде е работила-;,,По ,дкрепа,,..
    И как Нинова ,,взе,, това решение..
    Харесала е работата и..?
    Ето вижте част от работата на Ванчето..:
    ,,Ваня Григорова, К,жТ „Под ,крепа“: Харчовете в бюджет 2022 не трябва да будят притеснение

    февруари 2, 2022
    Повишените държавни разходи, записани в проектобюджета за 2022 г., който следва да влезе в сила от началото на месец април и скоро предстои да бъде разгледан от депутатите в пленарна зала, не представляват проблем. Напротив – те са възможност за глътка свеж въздух за българската икономика и работниците. Това мнение изказа в интервю икономистът от синдиката КТ „Подкрепа“ Ваня Григорова.

    По думите й повишените държавни харчове далеч не следва да будят притеснения, каквито изразяват от отсрещната страна на барикадата – работодателските организации, които се страхуват от прекомерно надуване на държавния дълг, харчове и съответно инфлация, произтичаща от тях.

    „Виждаме стремеж за поддържане на политиката за финансова ограничения, макар и че на това правителство му се налага да ги надскочи, както и по отношение на дефицита, така и по отношение на ограниченията, които сами сме си наложили по отношение на преразпределителната функция на държавата. Те обаче няма как да бъдат спазени и е логично да не могат да бъдат спазвани. Затова никакви притеснения не будят заложените параметри на бюджета“, коментира тя.

    Синдикатите подкрепят също така и заложеното увел

    Коментиран от #22

  • 22 Майна

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Майна":

    ,,
    Григорова коментира и думите на финансовия министър Асен Василев от петък в рамките на провелата се онлайн тристранка между държава, синдикати и бизнес, че от пазара следва да излязат „некомпетентни и некадърни работодатели“, които плащали минимална работна заплата. Те предизвикаха силен резонанс, особено от страна на работодателите, които излязоха и с остра позиция по темата.

    „Това изказване бе в отговор на съпротивата на работодателите за пореден път да повишат минималните плащания“, поясни синдикалният представител. ( Ванчето)И контрира аргумента, изразен от бизнеса, че по същество държавата била „най-некадърният работодател“, защото половината от заетите на минимална заплата са държавни служители. „Винаги работодателите са твърдели, че има твърде много заети в държавната администрация и те получават абсурдно високи заплащания. Което е така, защото заплатите в държавния сектор са по-високи на средно равнище от тези в частния. Тогава, когато твърдят, че заплатите са високи, не отчитат факта, че огромна част от частния сектор работи на сиво и укрива осигуровки и данъци.,,

    „Няма да спорим с тях, дори смятаме, че заплатите в държавната администрация трябва да се повишат с поне 10%. Защото дори компенсациите, които работодателите изпросиха заради цените на тока, ще бъдат изплащани също от тези държавни служители“, настоя Ваня Григорова.
  • 23 Хохохо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТУРЧИНА АЛИ":

    Довиждане
  • 24 Вие сте бунаци

    8 0 Отговор
    Бе какви нови лица? Зад Ванчето само стари муцуни начело с Пацкалев. 30г все шеф в БСП. Една пи....ка пролет не прави!
  • 25 Е нали ходи в Гърция?

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "ТУРЧИНА АЛИ":

    Доколкото знам бая са ти се реализирали.

    Коментиран от #26

  • 26 ТУРЧИНА АЛИ

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Е нали ходи в Гърция?":

    Пий си ХАПЧЕТАТА и заспивай ,нощен СЪН

    Коментиран от #28

  • 27 юряяя!

    2 0 Отговор
    Така,или иначе,Ваня вече е сред номенклатурните кадри.И да не стане кмет,ще и намерят синекурна длъжност някъде временно.После депутат,и така.А никой не очакваше този успех от нея.Не каза като Мая :откраднаха ми изборите.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 56975322

    1 0 Отговор
    Не е грешка необединението,иначе нямаше да има никога правителство.Сега по някакъв начин коригират ПП,единствено с финансовия направиха грешка защото е негоден и ни хвърля упорито във финансова кризаби заеми.Миже и да е умишлено.Проблема за разединението идва от посолството ,и от олигарсите,разделяй и владей ,а те подкрепят тези от които имат интерес.Не ги интересува дали държавата пропада.Колкото повече пропада по евтино се купува.Това личи и по законодателните конституционни промени и вкарване на двойното гражданство в Конституцията.Няма нищо случайно.
  • 30 Геноцид

    2 0 Отговор
    За 34 ГД починаха 2 млн българи и още толкова заминаха завинаги в чужбина...жалко за народеца тук сме около 4 млн ... жалко
  • 31 Да се чудиш

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Пък аз се чудя къде е по-голямото сборище на жендури и миеки китки - дали в ПП,ДБ или Левицата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове