Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 14:53 2 763 73

Експерти: Битката за София ще бъде непредвидима

  • васил терзиев-
  • ваня григорова-
  • кмет-
  • софия-
  • местни избори

ГЕРБ са изгубили 100 000 гласа, а ПП-ДБ са изгубили над 40% от гласовете

Експерти: Битката за София ще бъде непредвидима - 1
Снимка: БГНЕС

Битката за София ще бъде непредвидима. Това коментира в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS социологът Евелина Славкова. Според нея е важно поведението на електоратите, които вече нямат кандидат на балотаж. „Избирателната активност е изключително ниска. Ниската избирателна активност, която се очаква в неделя също ще направи трудна прогнозата за изхода от балотажа”, каза Славкова. Тя припомни, че през 2019 година демократичната общност е била в дисонанс, отивайки да гласува за районни кметове за техни кандидати, а в същото време за Мая Манолова за кмет на столицата. Славкова уточни, че отмяната на машинното гласуване е мобилизирало ПП-ДБ.

„В зависимост как хората ще предпочетат да гласуват в неделя, ще се измери, дали случилото се в петък е задълбочило недоверието в машинното гласуване”, уточни Евелина Славкова.

Според доц. Милен Любенов балотажът е непредсказуем. „Избирателната активност ще бъде по-ниска. Причината за това е мотивацията на избирателите, чиито избор е отпаднал от съревнованието. Те по-скоро могат да се въздържат. Поведението на електората на ГЕРБ при балотажа ще бъде ключово”, каза Любенов. Според него кметът на София на 5 ноември ще бъде избран с около 160 000 гласа. „Това означава, че Григорова трябва да удвои своя резултат, за да победи”, добави той.

По думите му има срив във всички партии. „ГЕРБ са изгубили 100 000 гласа, а ПП-ДБ са изгубили над 40% от гласовете. Очаквам промени в близките години в партийната система в България. Вижда се желание да се гласува, но не се вижда алтернатива. Това показва големия процент избиратели, които отиват до урните, но не подкрепят никого’, каза Милен Любенов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Преминаващ

    43 12 Отговор
    Терзиев е от ДС Потекло

    Коментиран от #61

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Вън ДС

    38 8 Отговор
    От България
  • 5 хаберих

    9 2 Отговор
    Посвещава ги на Деня на Народните събудители тези премиери балет "Арабеск".
  • 6 глоги

    6 3 Отговор
    социолоЖКАТА Евелина Славкова
  • 7 да де

    26 6 Отговор
    Е как непредвидима от сутринта промивате мозъци, че ДС-то печели, какво се промени та обърнахте палачинката или това е така наречената друга гледна точка за да изглеждате независими и обективни..
  • 8 Михаил

    11 31 Отговор
    Добре че се махнах от кочината България преди 7 г. Все вярвах че там сте стигнали дъното ,но явно истинското и дълбоко дъно предстои. Да изберете за кмет на столицата, на християнска и православна България етническа ромка,стипендиант като студентка на фондация "Отворено общество " на Джордж Сорос, след като завършва започва в БХК( Български Хелзинкски комитет) на Красимир Кънев в ресор "Защита на правата на ромите в България" ,след това е препратена в казионния корупционен синдикат КТ ПОДКРЕПА като икономически съветник на председателя милионер Димитър Манолов!!!! Сега заявява че като встъпи длъжност като кмет ще премахне всички украински знамена от общината и всички обществени сгради, ще запази улиците с руски имена и МОЧА! Логично е за ромка, вижте как почти всички роми в България и отишли в чужбина са си сложили на профилните снимки руските и палестински знамена! Не са загубили все още надежда че ще дойде нов световен ред и Ердоган и Путин ще си разпределят България и българите ще им станат роби в собствената си страна! Затова помолих всички мои роднини и приятели да гласуват за ромката в неделя...Просто България не заслужава да я има!

    Коментиран от #21, #41, #42, #45, #57, #64

  • 9 ГЕРБ=БСП=ДПС

    13 5 Отговор
    "Вижда се желание да се гласува, но не се вижда алтернатива."

    Алтернатива има, недоволните просто трябва да си направят нвколко партии.

    Кризата у нас е най-вече криза на доверието.

    "Двама българи са партия, трима българи са партия с предател в нея. Пътима българи са партоя с предател и американски, и руски внедрени агент."
  • 10 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    26 13 Отговор
    Честита победа отсега на Ваня Григорова! Борисов лично я подкрепи в интервю пред Соня Колтуклиева с думите - "В неделя аз лично ще гласувам за Григорова и призовавам всички симпатизанти на ГЕРБ които също излязат да гласуват за нея която е по добрия кандидат"👍🤘 Всички нейни съплеменници от кварталите Христо Ботев откъдето е Ваня, Орландовци ,Красна Поляна ,Факултета и Казичене откъдето бе убитото преди месец от полицай 18 годишно ромче също декларираха подкрепа за тяхната съплеменничка! 90 хиляди роми ще излязат от тези квартали масово за Ваня и избирателната активност при тях ще е 90 процента! Ваня обеща веднага като встъпи да премахне Украинските знамена от общината и всички учреждения и да запази МОЧА. ПОБЕДА

    Коментиран от #24, #29, #43, #62

  • 11 АГАТа Кристи

    9 6 Отговор
    Битка между наследствен и новоизлюпил се комунисти.
  • 12 Печелим прав си

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вотът от ромските секции в София показва, че хората гласували там са предпочели най-много кандидата на БСП/Левицата Ваня Григорова, следвана от кандидата на ГЕРБ Антон Хекимян. 
    Вотът в "Орландовци" и "Филиповци" бе 89 процента за Григорова в останалите секции в ромските квартали на София около 80 процента! Очаква се в неделя да бъде по висока и отново да подкрепят кандидата на БСП и представител на техния етнос!
  • 13 ПОСЛЕДНИЯТ ВЪЗРОЖДЕНЕЦ

    13 6 Отговор
    СБОГОМ ВЪЗРАЖДАНЕ ПОБЕДА ГРИГОРОВА
  • 14 Воисил Граматик

    4 4 Отговор
    Тя припомни, че през 2019-та година демократичната общност е била в дисонанс, отивайки да гласува за районни кметове- за техни си кандидати, а в същото време ,са гласували за Мая Манолова, за кметица на столицата.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 зле

    10 3 Отговор
    битката между внуче на ДС и внуче на БКП баш ми е интресно кой ша надилей и който да е пак бкп печели биси намя отурване от тия комунисти вееее - драйфам
  • 18 70:30

    10 16 Отговор
    За Никакъв шанс за ромалката.
  • 19 Не се казва

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "Бaй Kyрти 48 г.Ергeн- 24 г.Вaш Лидeр":

    Вальо.
  • 20 Бaй Kyрти 48 г.Ергeн- 24 г.Вaш Лидeр

    3 9 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Mършояд безполезен прикован на легло в мизерна стаичка на мухлясал коптор с пълен памперс с фекалии ,как ще гласуваш като не можеш да излезеш от дупката където си запрян?
    Валентин с брат Анатолий културиста и шеф на мишките Квицове и Македонски ! Знаеш ме кой съм от 7 години ,помниш ме още от инсулта си когато пишеше нечленоразделно и оттогава си жив само мърдащ труп! Възрастен инвалид,глухоням , затворен в една стаичка КОПТОР , с памперс който сменяш на 3 дни целия омазан и вонящ! Колко пъти те чаках да дойдат културисти и мишки на среща! Инвалиде с пенсия колкото един голям дюнер на ден = 11 лева без нищо друго! Ни жив,ни умрял си вальо глухия инсултиран възрастен импотентен вонящ инвалид! Със стопен мозък и кучешко вегетиране! Всеки на твое място би сложил край на жестоките си мъки! Твоето не е живот а просто кошмарно и жалко съществуване! Не само нямаш реален живот, не само не можеш да излезеш от стаичката коптор в която си запрян ,не само болен и самотен ,импотентен и омазан инвалид ,но и тук всеки те гаври и мачка! Убивай се и не им прави удоволствието да те гаврят публично толкова жестоко !!!Поздрави от вашия Лидер 24 години НЕТ ЕФИР!

    Коментиран от #71

  • 21 Някой

    12 6 Отговор

    До коментар #8 от "Михаил":

    Ти не казваш истината, почти няма българин, на който всичките му роднини да са софиянци. На софиянци, роднините им живеят в провинцията и няма как да гласуват за кмет на София. В блока ми няма софиянец, на който родителите или поне една от бабите да не е от провинцивта.
  • 22 Боримечков

    16 13 Отговор
    Честит ден на народните будители! Нека един български будител като Ваня Григорова ви пробуди и ви накара да се размърдате, за да я подкрепите в битката срещу унищожителите на България инсталирани от едно посолство!
  • 23 мани беги

    6 4 Отговор
    голям избор имате измежду помак крадец и манхалка ... винаги ей така ни оставят с богата изборна палитра дет да се чудиш кой да удариш първи
  • 24 ГЕРБ=БСП=ДПС

    20 2 Отговор

    До коментар #10 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Борисов е антикомунист, който си пази партийната книжка от БКП.
    Борисов твърди, че дедо му селски кмет е бил убит от комунитите. Но никой "журнслист" не си направи труда да провери, дали детото на Борисов някога,е бил кмет на Банкя. Аз не познавам друг, на който комунистите да са убили дедо му - фашистки кмет и да са му дали партийна книжка на БКП.

    Коментиран от #67

  • 25 Георгиев

    12 15 Отговор
    Демократите направиха възможно най лошия избор с Терзиев . Но Терзиев е по малкото ЗЛО . Ако Григорова спечели София , ДЕМОКРАЦИЯТА Е В ОПАСНОСТ В БЪЛГАРИЯ . Президента със служебно правителство което чука на вратата , с подкрепата на Възраждане , Левицата , БСП , ИТН навярно с неясната позиция на ГЕРБ , с кмет на София Григорова , ще направят България втора Беларус . Ще стена много лесно - Президента няма да насрочи избори или ще ги отмени по някаква национално важна причина , служебното правителство ще управлява вечно , в името на националния интерес България ще излезе от ЕС и НАТО и ще се присъедини към Евразийския съюз .
    Навярно тия планове са вече готови , ролите разпределени , бъдещите позиции и постове обещани .
    ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е В ОПАСНОСТ .
    Гласувайте за по малкото зло , Терзиев , ще преживеем .

    Коментиран от #46, #53

  • 26 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 2 Отговор
    Честит Празник
    На
    Будителите
    Хора
    Българи
    Братя
    и Сестри
    Бъдете Здрави Късметни
    Успешни
    Бог да
    Пази
    Бг
  • 27 Славчо и Боко мобилизират

    9 11 Отговор
    Чалгарите тулупи ,ще мобилизират хората избрали европейски път за България! Ваня копейката няма никакъв шанс!
  • 28 София

    10 2 Отговор
    Хора Тук има Един човек който обижда Жестоко Козлодуйския и го Гаври моля АДMИН вземете Мерки Козлодуйския има Заболяване Никой не е Застрахован и Искат да се Задълбочи
  • 29 ЕС срещу руското посолство

    11 14 Отговор

    До коментар #10 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Руското посолство няма да успее с Ваня! Хората искат ЕС и спиране на руската агресия!

    Коментиран от #37

  • 30 Велико Търново

    7 2 Отговор
    Мартин Стефанов Петков Бай Курти е Патологичен психопат садист
  • 31 Никой

    7 9 Отговор
    Голям смях ще падне ако София избере ромката. Дайте да видим и нейния род, както видяхме и на Терзийката. Що за стока са.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Гепард

    11 6 Отговор
    Победа Ваня
  • 34 Велико Търново

    6 2 Отговор
    Мартин Стефанов Петков Бай Курти е Патологичен психопат садист Козлодуйския има Заболяване а той Го Гаври това не е ЧОВЕК а Садист който Изпитва Удоволствие от Болката на другите
  • 35 Никой

    8 9 Отговор
    Голям смях ще падне ако София избере ромката. Дайте да видим и нейния род, както видяхме и на Терзийката. Що за стока са.
  • 36 Бесните кучета от ппдб

    10 7 Отговор
    са готови да убиват и фалшифицират само и само тяхното некадърно комуне ченге да спечели. Иначе ще си поиска обратно парите и Киро и Коко може да се събудят с отрязани пръсти.
  • 37 България срещу американското посолство

    7 7 Отговор

    До коментар #29 от "ЕС срещу руското посолство":

    Това е битката!
  • 38 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 5 Отговор

    До коментар #32 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Моля Вижте Какво Сге Написали
    и тогава обиждай като Мартин през проксита
  • 39 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 4 Отговор

    До коментар #32 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    За начало мургав кмет драги ГОСПОДИНЕ! Не след 20 а съвсем скоро. А след 20 мургави президент и премиер! А както ни мразят по добре да съм починал дотогава! Знаеш ли какво ми писа 1 ромка скоро - Хубаво са правили дедите ни с такива като тебе ,заедно с турците ,и това време ще дойде скоро... Така че БЯГАЙ ЧЕ ВСЕКИ ОТ ВАС ще си получи заслуженото...Цитирах точно думите й...Най страшни за изчезването на бг етноса са ромите и турците..Имаше предвид да бягам от бг.докато е време че скоро идват на власт
  • 40 Алфа херинга

    6 12 Отговор
    Григорова няма шанс. Ако трябва, ще фалшифицират резултатите и пак Терзиев ще бие. Този мач е свирен вече.

    Коментиран от #54

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Алфа херинга

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "Михаил":

    Чакай сега, последно за Сорос ли работи или за Путин? Не може и за двамата.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Реалист

    10 7 Отговор
    Нищо непредвидими няма. Васил Терзиев ще спечели с 70% на 30% , въпреки Толупа от ДС Борисов който газ пикае.Всички навсякъде срещу ГЕРБ на балотажити.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Алфа херинга

    7 3 Отговор

    До коментар #25 от "Георгиев":

    Жорко, къде я видя тази демокрация бе? Че била и в опасност. Не думай. ЕС като спускат отгоре и нашите само ги изпълняват, това демокрация ли е? Или пък непризнаването на референдумите? Това ли ти е демокрацията? Не бъркай демокрация с това, че можеш да си закараш ду...то в Гърция или в Италия без да чакаш за виза.

    Коментиран от #47

  • 47 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 5 Отговор

    До коментар #46 от "Алфа херинга":

    33 Години Погубена Държава
  • 48 Само че

    11 4 Отговор
    Живеещите в софия, ако допуснат ДС-комунето Васил Терзиев да влезе в общината с целия си екип от ДС-агенти, моментално да си подават заявленията за ДС-апарата!
  • 49 Ал.Цанков

    8 3 Отговор
    Нежеланеието на бъългарите да се гласува е свързано с тоталната несправедливост, наложена от Държавна сигурност, бай Ганьовщината и занемаряването на културата и възпитанието през последните години. Терзиев-като възпитаник на Държавна сигурност и на тъмните сили на олигархията и новоизлюпената богаташка каста-ще се опита да възползва от потенциала на службата на своите предци, но ще остане излъган. Старите антикомунисти никога няма да гласуват за него.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Десарски

    10 3 Отговор
    Васко ДеСето се надява тъкмо на това-на апатията на хората.В крайна сметка ще загуби. Хората ще се мобилизират от тъмната сянка на ДС.
  • 53 Бай Митко

    9 2 Отговор

    До коментар #25 от "Георгиев":

    Е не! Георгиев всъщност за какво говориш? Демокрация ли и къде е тя? Я се ощипи, че май сънуваш! Посочи ми за 34 години конкретно поне един демократичен акт в тази изгубена държава!
  • 54 Жоро Дантелата

    9 4 Отговор

    До коментар #40 от "Алфа херинга":

    ДС има богат опит във всякакви фалшификации, макар, че там работеха главно прости хора, да не кажа простаци. Никой не може да спре народния устрем, Васко десарчето ще загуби.
  • 55 Да кажа

    2 6 Отговор
    Дъъъъъъъълго ще стоим в калта Нямаще ли по свястни ами сега да избираме между 2 комунистически подлоги , В кой век живеем
  • 56 Бай Митко

    4 3 Отговор

    До коментар #51 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Така е!
    Прав си!
    Честит празник на Народните будители!

    Коментиран от #58, #65

  • 57 Добре

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Михаил":

    Не се връщай
  • 58 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #56 от "Бай Митко":

    Благодаря Ви Бай Митко
  • 59 ИСТИНАТА

    4 1 Отговор
    Шашмалогията с "мъртви души"

    Според закона, всеки може да фигурира само веднъж, само в един избирателен списък.
    Няма закон, според който могат да фигурира дори и една "мъртва" душа.
    Следователно, избирателен списък, дори само с една "мъртва душа" е незаконен!
    А в избирателните списъци "мъртвите души" са стотици хиляди!
    Тогава законни ли са изборите?
    Тогава законна ли е държавата?
    След като шайка партийни бандити
    узурпират властта!

    6 380 052 са имащите право на глас на 5 ноември.
    Според НСИ населението на България към 31.12.2022 година е 6 447 710

    В останалите държави има активна регистрация за изборите.
    И там няма НИТО ЕДНА
    "мъртва душа"!

    Отделно всяка юлетина с неотбелязана преференция
    се отчита
    като невалидна!

    Отделно, повече от седмица преди денят на изборите
    може да се гласува и
    ПО ПОЩАТА!

    България само про форма е в ЕС!
    България де факто е Задунайска губерния!

    Над 20 % са невалидните бюлетини на местните избори!
    Над 20 % са законни, но са нелигитимни общинските съветници!

    Няма такава друга държава!

    По действителен случай:
    Дядо Георги пита СИК:
    -Минка Георгиева гласувала ли е!
    -Да! Гласувала е.
    -Ей, преди десет години Минка се спомина, но
    винаги ме изпреварва да гласува!
  • 60 Хъхъ

    3 9 Отговор
    Гласувайте за ромката Ванчето Григорова, тя ще ви оправи. Повече пари за малцинствата, по висока толерантност, по високи данъци за всички !
  • 61 Хаха

    3 11 Отговор

    До коментар #2 от "Преминаващ":

    А Ванчето е ромка и настоящ комунист !
  • 62 Стефан

    4 6 Отговор

    До коментар #10 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Не поставяй така въпроса- за паметника. Аз съм против паметника, винаги съм бил за десните, но ще гласувам за Ваня Григорова, защото отсреща е най-голямото зло- Държавна сигурност. Вили Лилков написа отлични книги за ДС, жертвите на ДС, хора, пострадали жестоко от ДС. Дано той и неговите симпатизанти гласуват за Навя.
  • 63 ААААААА брато

    2 3 Отговор
    Хубаво си се ухилил на снимката , Само че дали са били толкова много ухилени тези които са лежали по затворите заради твоите роднини
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "Бай Митко":

    Бай Митко Защо ме обижда това
    Лице от
    Град Вт
    Мартин Стефанов Петков не го Познавам нищо не съм му направил
  • 66 Старата столица

    1 2 Отговор
    Тези двамата софияници си ги заслужават Най добре ще е да ги изберати двамата Първите 9 месеца ще управлява тоя ухиления а след това 9 месеца тая черноочката
  • 67 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор

    До коментар #24 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    на БМБ
    дЯДО МУ НИКОГА НЕЕ БИЛ УБИТ ОТ кОМУНИСТИТЕ
    БМБ е мутра крадец лъжец двуличник как БМБ Стана Пожарникар Глав секретар на МВР Кмет на София ако дядото на Бмб бе убит от комунистите Бащата на Бмб Никога не щеше да бъде на Ръководна Длъжност в МВР
    камо ли Членове на бКП
  • 68 ЛИЛИ

    10 2 Отговор
    ИЗБЕРЕТЕ ВАНЯ ОТЪРВЕТЕ СОФИЯ ОТ КАФЯВАТА ЧУМА
  • 69 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    Успех Ваня Григорова
  • 70 СЕЛЯНИНЪТ С КОЛЕЛОТО

    1 1 Отговор
    АЙДЕ ВАНЧЕ СЛАДУРАНЧЕ , КАК ВЪРВЯТ ИЗБОРИТЕ МОЙТО МОМИЧЕ ЧИЧОВОТО ? , СРЕДНА ХУБОСТ КАЗВАШ , ЩЕ СЕ ОПРАВИ ВСИЧКО ТИ НЕ СЕ ПЛАШИ , ДОЧО БОЛГУРОВ СЕ ПРИТЕСНЯВА ЧЕ Е ОНАЯ ВОЛГА ТАМ НЯМАЛА БУТАЛА И ДВИГАТЕЛ , НО ЙОРДАН СИ ЗНАЕ РАБОТАТА , АЙДЕ ВАНЧЕ , ВАНЧЕ СЛАДУРАНЧЕ , ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ ЧИЧОВОТО ТИ СИ ЗНАЕШ !!!.👍👍👍👍👍👍
  • 71 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Бaй Kyрти 48 г.Ергeн- 24 г.Вaш Лидeр":

    никакъв Лидер не си а подигравчия
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Шушу Мушу

    2 0 Отговор
    Трябва да си много задръстен да вярваш на БГ СИНДИКАТ За толкова години едно нещо не са изпълнили
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове