Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 16:17 2 440 29

Даниел Смилов: Костов де факто подкрепи Терзиев срещу петата колона

  • даниел смилов-
  • иван костов-
  • васил терзиев-
  • подкрепа-
  • петата колона

"Трябва да гласуваме, "не подкрепям никого" не е вот в този момент", коментира политологът 

Даниел Смилов: Костов де факто подкрепи Терзиев срещу петата колона  - 1
Снимка: БГНЕС

Иван Костов де факто подкрепи Васил Терзиев като демократичния избор срещу петата колона. Малко след това Ваня Григорова отказа да назове Путин агресор и да се произнесе, чий е Крим. Тя е против и украинското знаме да бъде окачвано по сгради на общината като акт на солидарност.

Това написа на страницата си във Фейсбук политологът Даниел Смилов като коментар на случващото се на родната политическа сцена. Той продължи още:

Междувременно има избиратели, които се смятат за "десни", но се колебаят какво да правят или дори смятат да гласуват за Григорова. Иван Костов: "Аз ще гласувам. Призовавам хората от демократичната общност да гласуват. За част от демократичната общност ще бъде труден избор. За мен това, че трябва да отида да гласувам, е категорично. Няма как да се отметна. Не можем да избягаме в този момент", цитира Смилов Иван Костов.

Трябва да гласуваме, "не подкрепям никого" не е вот в този момент", завършва политологът


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Про3д

    25 6 Отговор
    Родата от ДС най-демократичната рода
  • 2 касапинъ

    25 5 Отговор
    Следете събитията в Близкия Изток, защото когато войната се разпространи в Европа, всички соросоиди наречени ПЕТАТА колона на сатанистите Сащ ще бъдат изклани и няма да имат помощ от никъде, поради простата причина, че господарите им ще гледат как сами да се спасят. Пък и те( господарите им) имат един навик, който винаги изпълняват, когато робите не им трябват вече – оставят ги на произвола на съдбата почти всички, изключение са само тези, които знаят много, тях те ги екзекутират за да са сигурни че няма да проговорят.

    Коментиран от #18

  • 3 Те за кво я избират Ваня?

    24 4 Отговор
    За кмет или за външен министър?

    Коментиран от #13

  • 4 3.14К

    12 7 Отговор
    Кой е по-вреден за България между Костов и толупа? А, Б, В (и двамата).
  • 5 Васко делчев

    21 18 Отговор
    Боже какви ограничени хора. Путин не е агресор, а Крим е руски. Това го знае всяко дете. Само такива хайвани търсят интриги в това кой какво казал и какво не казал. По-точно защо не е казал това, което господарите на такива искат да чуят. Нека чуят, че излишно си наливат парите за антируска пропаганда, защото българите са русофилски народ, а NATO=north Atlantic terroristic organization

    Коментиран от #12

  • 6 🇧🇬🇪🇺💯

    20 3 Отговор
    Смилов разкажи как SS откраднаха картината Донските Казаци Пишат Писмо на Султана.
  • 7 🇧🇬🇪🇺💯

    7 2 Отговор
    Бих постнал Фото но знам че факти нема да пуснат поста?
  • 8 ха ха

    3 18 Отговор
    Всички разбираме, че давоските наместници са поели управлението в момента. Това не е повод да отворим вратите и да пуснем варварите в крепостта. На карта е прозападната ориентация на България. Не се лъжете да пускате кадрите на Решетников във властта!

    Коментиран от #17

  • 9 🇧🇬🇪🇺💯

    22 5 Отговор
    Алоуу, Смиловчето, амчи той Терзиев е петата колона ве чичовото?

    Да ти имам образованието, ща ги руча тия жабета ве джанъм?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 🇧🇬🇪🇺💯

    10 5 Отговор
    Са ще излезе Пинокио (терзиев) ще заплюе майка си и баща си и ще каже че виж “начи нал ни сам Пета Колона”и носът му ще порасне още толкова?
  • 12 Смени си ник-а

    5 11 Отговор

    До коментар #5 от "Васко делчев":

    на Путлераст антибългарски.
  • 13 А не

    4 10 Отговор

    До коментар #3 от "Те за кво я избират Ваня?":

    за кючекиня!!!
  • 14 Абе ейййй

    19 5 Отговор
    Избираме кмет на София ,
    не на Крим .
    Една пропаганда не можете да филтрирате .
    Ганьовци като дРенков.
  • 15 хххх

    18 3 Отговор
    "Петата колона" са точно Иван Фашиста Костов и другото отроче на ДС Терзиев.. Те явно са от едно котило щом се подкрепят толкоз..
  • 16 ха ха

    12 4 Отговор
    та значи костов и смилов призовават да се гласува за ваня щото е по десна от терзиев
  • 17 Хи хи

    8 4 Отговор

    До коментар #8 от "ха ха":

    Та същите тези пуснаха Рундьо във властта след като каза :" Крим е рудки , какъв да е ", а вие сте се закъхърили за един кмет . Ако Путин беше срещу Борисов , същите щяха да гласуват за Путин , но сега видиш ли Ваня била путинофилка . Лицемери !

    Коментиран от #19

  • 18 Ххххххххххх

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "касапинъ":

    Точа ножа, редя патроните, готвя бесилките.
  • 19 ха ха

    3 8 Отговор

    До коментар #17 от "Хи хи":

    Да съм казал, че Борисов не играе по гайдата на Решетников?!?! Май забравихте, че при негово упрвление в Народното събрание съществуваше група "Приятели на Русия" със 143-ма членове от всички цветове. Борисов буквално подари президентството на Решетников. Защо не е ясно, но пълзящата путинизация по върховете продължава. Самият Борисов някога опитваше да бъде българския Путин. Заправихме с кого играеше карти ли? Никога не сме били прозападна държава и затова сме най-бедни в ЕС.
  • 20 Свободен

    11 2 Отговор
    Как да гласувам за това безгръбначно, което дори се уплаши от дебат?!
    С такива кандидатури имам усещането, че някой бавно и методично разбива демократичната общност отвътре!
    Ние обаче за разлика от чугунените глави сме мислещи същества и имаме собствена позиция!
    Аз няма да гласувам за тази сива кукла на конци, съшита от ДС парцали и някакви съмнителни бизнес постижения!

    Коментиран от #21

  • 21 ха ха

    5 10 Отговор

    До коментар #20 от "Свободен":

    Така пуснахме и Радев в президентството. После си организира чистките със служебните правителства. Война е. От нас се иска да заемем позиция. И ще е трагедия да допуснем проруски марионетки във властта.

    Коментиран от #22

  • 22 Свободен

    5 5 Отговор

    До коментар #21 от "ха ха":

    И аз съм на същото мнение, но има граници!
    Отвсякъде си личи, че са правили някакви сложни уговорки и вероятно с външна намеса.
    Все пак това са "бели кахъри" в сравнение с едно масово оскотяване по Възраждане и създаване на пропутински биотоп тук!
    Гадно е, но май ще трябва да го подкрепим!
  • 23 М3 голд

    5 1 Отговор
    Какъв политолог е тоя безкрайно неизвестен и вече купен. Петата колона е като на парад в София и това са САЩ, пратениците им и тия от тяхната софра на НПО. Да,трябва да се гласува за България, против лъжците и крадците.
    Четете изявленията на Георги Марков.

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Хардрок

    0 2 Отговор

    До коментар #23 от "М3 голд":

    ОК, цензурирахте ме за готения г.м. предполагам? Но 23 се е объркал тотално! За Ванчето no comment! За Васко с резерви за родата, но ще стои на десни позиции и ще премести МОЧА и ще преименува улици защото е издигнат и подкрепен от дясно- център! За пример Владо Левчев! Крайните критици да си видят 5,5 % на В. Лилков и вероятно ще подкрепят герп?! Със здраве и успех!
  • 26 Ставайте !

    0 5 Отговор
    ВСИЧКИ СРЕЩУ РУСКИЯ ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ !
  • 27 Крико

    3 0 Отговор
    Аве смехирковци , какво ми пука Путин дали е агресор и знамето на украйна бе . Това ли ще оправи Софията еврейското знаме светещо върху парламента ? Ботовете журналисти толкова кухи , че не мога да задъдЪт едйин смислен съпрос , нормалто е че хората не отговарят на кухи лейки
  • 28 Жална ви майка

    3 0 Отговор
    Интересно! Даскалът по политическа икономия Костов с леля партизанка, Христо Иванов от Коминтерновския род , Огнян Минчев даскалът по научен комунизъм, десарчето Терзиев... тия мушмороци ми били десничари??? Ма тия утре кат дойдат китайците,турците или мигрантите първи ще ги посрещнат с цветя на Орлов мост. Даже няма да се доредите за място да махате по трасето. Жална ви майка от ренегати и колаборанти.
  • 29 Иво

    0 0 Отговор
    Така се радвам че пумиярите гласуваха за тоя льольо ч Терзиев че няма на каде браво тъкмо кочината София още повече да стане кочина. Жалко за по старите от града.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол