Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 08:56 3 213 122

Росен Плевнелиев: Ако ГЕРБ бутнат правителството, ще дадат път на Радев, това ще е пагубно за Борисов

  • герб-
  • правителство-
  • местни избори

Изборът в София е между Силициевата долина и „Мини Марица” аз избирам Силициевата долина, каза президентът

Росен Плевнелиев: Ако ГЕРБ бутнат правителството, ще дадат път на Радев, това ще е пагубно за Борисов - 1

Ако ГЕРБ бутнат правителството, ще допуснат огромна историческа и стратегическа за тях грешка. Това коментира президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев в студиото на Нова телевизия. По думите му кабинетът ще остане до 2026 година, когато предстои голямата битка за бъдещето на страната ни.

„Ако бутнат правителството, ще дадат път на Радев. Всички демократично мислещи хора в България разбраха кой е той. И ще има големи съмнения за сътрудничество между Борисов и Радев. Това ще бъде пагубно за Борисов”, категоричен е той.

Плевнелиев подчерта, че живеем във време на силни геополитически ветрове и на променящ се световен ред. „България не бива да допуска тази историческа грешка, която допусна в края на Втората световна война, когато на едни салфетки се рисуваше кой накъде и нас червената армия ни пороби и ни инсталира комунистическия режим с 45 години последствия. Сега е същото, пренарежда се световният ред и трябва да се борим за нашата интеграция в демократичния запад”, настоя президентът 2012-2017 г.

Изборът е между Силициевата долина и „Мини Марица” – така той коментира битката за София на предстоящия балотаж, като подчерта, че избира Силициевата долина.

„Апелът ми към всички в ГЕРБ е наистина да разберат, че този избор е изключително важен. Избираме между Европа и Азия, между Европа и Русия. Нека да погледнат кой стои зад кандидатурата на Ваня Григорова – комунисти, националпопулисти, социалисти, с които ГЕРБ са се заклели никога нищо да не правят. Като капак на всичко стоят и русофили, които са управлявани от човек, който не само е награждаван от Путин, но е и разследван за държавна измяна”, подчерта Плевнелиев и добави: „Госпожа Григорова по никакъв начин и никога не се е дистанцирала от тези хора, които я подкрепят. Тук няма място хората от ГЕРБ да се чудят кого да подкрепят”.

По думите му всичко, което се прави в момента, е част от социален инженеринг. „Борисов първо каза да се гласува по съвест, после говори за държавна собственост и държавна сигурност. Според мен и двете се символизират от един кандидат. Защото зад него, освен че е държавната собственост, са и всички методи на Държавна сигурност, плюс всякакви членове на Държавна сигурност, интегрирани в профсъюзи, комунисти, социалисти, фашисти и тем подобни”, каза още президентът 2012-2017 г.

Според него в София правилното решение е проевропейските и продемократичните сили да се обединят. „За да не допуснем Путин да превземе нашата столица и оттам някой ден и цяла България да падне. Разговорът е преди всичко геополитически. Изборът, който прави София, ще направи и България”, подчерта той.

Плевнелиев прогнозира, че 2026 г. ще бъде тежката година, в която всичко в България може да се промени. „Всичко в момента води в тази посока. Това е годината, когато ние ще видим амбициите на Радев като най-висшия представител на русофилството и руските хибридни агресии в България да вземе своите решения. Тогава свършва президентският му мандат. Той прави модела „СИРИЗА”. Атакува всяка политическа партия, която би могла да стане силна, за да може да държи партиите разделени. За да може през 2026 година, с неговата амбиция, вече да бъде министър-председател, плюс кмет на София, който идва от средите на русофилите в България”, е мнението му.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чехлю Банов

    129 20 Отговор
    Банова спи, плужекът пак се е измъкнал.

    Коментиран от #12, #49

  • 2 Джамбaза

    92 13 Отговор
    Мнението на Плевнелиев е изключително важно за Борисов.
  • 3 ГЕРБ джендъpи

    98 17 Отговор
    Роско е скрит ППеец демек шебеk!

    Коментиран от #64

  • 4 Георги

    95 13 Отговор
    Плужек.

    Коментиран от #113

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Адрес 4000

    51 12 Отговор
    A така Роска напомни му на Бочето кой държи нещата
    В понеделник ще е на друго мнение Сланиньо ,както винаги
    Защото ще има тояга
  • 7 Интелект

    89 15 Отговор
    На Мухльо кой му дава думата?......Банановаааааа
  • 8 И сега кво?

    21 77 Отговор
    Ваня = Сидеров = Р. Петков = Ннинова = Митрофанова.

    Коментиран от #71, #94

  • 9 Поредната....

    83 12 Отговор
    ...безхарактерна и безгръбначна кукла на конци, гледаща да хване течението и вятъра на промяната, на работата мекото и тн., слаб политик, слаби резултати, слаба Държава, хилави хора -> вреден за демокрацията и Обществото!
  • 10 фен на сидеров

    65 11 Отговор
    глупав, по-глупав, най-глупав, магарето на дондуков 2.....
  • 11 Хей хора

    82 13 Отговор
    дайте да организираме подписка ли, референдум ли, на този да не му се дава достъп до каквито и да е СМИ, защото освен гл..упо...сти... нищо друго не можеш да чуеш от него! А Радев му е станал идея фикс и го споменава под път и над път, от което личи, че е хранил някаква надеждица да бъде инсталиран в Президентството за още един мандат... Добре че оня от Банкя му отряза спатиите, щото дори и той беше разбрал що за неумен индивид е!
  • 12 зрител

    20 6 Отговор

    До коментар #1 от "Чехлю Банов":

    ами тя си изкарва джобни от реклами.....
  • 13 боко

    73 10 Отговор
    Най-смотания президент да се хвашат с еврейчето паси и да скачат в морето бок----те
  • 14 УРА,,УРА

    37 7 Отговор
    Гешев е казал, че ще гласува за Ваня. Хихихихи!
  • 15 Това недоразумение още ли е

    58 11 Отговор
    живо? От къде изпълзя?
  • 16 Факт

    54 9 Отговор
    Комсомолски секретар,дс,комунисти,чеда на комунисти,избор голям...в България единственото европейско е флагът на ЕС , ненапразно три милиона се изнесоха
  • 17 пътник

    12 54 Отговор
    Много точен и обоснован анализ!Сега ДС не е 45-годишният октопод ,а е в обкръжението /съветниците/ на Радев.
  • 18 Калимера Роско

    63 10 Отговор
    Не човек, а Роско!
    След него и магаре да вържеш, пак става за президент!
  • 19 Матрял

    27 5 Отговор
    На народите с къса памет преходите им са много дълги,беше казал доктора...За 34 г червените и тъмночервените формираха такава каша,че превърнаха страната в резерват.

    Коментиран от #110

  • 20 Браво

    14 29 Отговор
    за пръв сме съгласни с Плевнелиев. Как може един технократ, не е участвал в делата на соца, да бъде съден за други. Завистта в България е пословична. Аз работих в едно учебно заведение, където повечето от ректорите му, зам. ректорите, шефовете на факултети и катедри, са станали сътрудници на ДС през 1989 година, след промените. Не можеш с пари, да развиеш печеливш бизнес в сферата на модерните технологии. Иска се много ум, компетентност, логика. По време на соца, това беше добро, че партията организираше школи за обучение на кметове - 9 месеца, профсъюзни деятели - 1 месец, за комсомолци и членове на партията- 3 месеца. Аз учих за профсъюзен деятел, като предметите бяха - социално управление, трудово право, профсъюзно строителство, т.е. как се пише колективен трудов договор, как се решават трудово- правни казуси и спорове. Та тази красива госпожа нищо не разбира дори и от тази материя.
  • 21 Мечката

    31 10 Отговор
    Този изтръпналия ПлювкО, мисли само как да си напълни джобовете и хич не го интересува, какво се случва в БГ.
    България незабавно трябва да напусне ЕС, НАТО и т.н., защото беше сложена насила от Синедриона на мошетата (Сополон Паси) без волята на българския народ.
    НЕ МИ ВЯРВАТЕ ЛИ?
    ЗАШО НЕ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОТО?
    Защото знаят какъв ще е резултатът. Всеки здраво мислещ човек в нашата държава знае, че мястото ни е с Русия, АМА.......... ГОЛЯМА АЛЧНОСТ И ЛИЗАНЕ.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 бай Иван

    40 6 Отговор
    Нова ТВ що не си го вземете у дом тоя и. д и от ! Никой не иска да го чува и вижда . Появявайки се по телевизията това само ни напомня колко жалки сме като нация и как избрахме едно ма.аре за президент .Няма какво повече да кажа, като ли да коментирам просто..тиите на маг.ре.то!
  • 24 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 4 Отговор
    ГЕРБ сте мафия
  • 25 ...

    7 3 Отговор
    едното е на другия край на света и няма общо с държавата грам, а другото е в България и дава работа на хората и светлина в домовете ни
  • 26 гост

    26 5 Отговор
    Този Чехльо от време на време като костенурка си показва главата от корубата и ръси акъл на ниво костенурка. Поредния червен КУЛТУК с манталитет на Павлик Морозов и уви повлече крак за много последователи като Христо Иванов, Васил Терзиев и т.н. и т.н.
  • 27 Борисов

    32 7 Отговор
    Това е най - слабият политик излъчван от ГЕРБ. БЕЗ НЕГОВИ ИЗКАЗВАНИЯ И МНЕНИЯ!.
  • 28 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 15 Отговор
    Копейки Чао Чао
  • 29 Боко

    27 7 Отговор
    Неам думи,просто глупак!
  • 30 Боруна Лом

    25 7 Отговор
    ОТПАДЪКА СИЕ ОТПАДЪК
  • 31 Орел

    28 6 Отговор
    Пак са го изтървали от кухнята.
  • 32 хихи®

    5 3 Отговор
    Бутай го!
  • 33 Сиси

    30 5 Отговор
    Такова недоразумение България имаше за президент благодарение на герб. Дали не мисли, че от тогава до сега е поумнял. Каквото и да говори изглежда смешник със самочувствие.
  • 34 СКРИЙ СЕ БЕ МИШОК

    24 4 Отговор
    И тоя се изживява като политик
  • 35 Плевнелиев

    28 4 Отговор
    Никога и никога не е бил адекватен човек.
  • 36 Демократ^2

    7 29 Отговор
    Браво Роска, добре си го казал. Дърпай ушите на ГЕРБ да не пускат пак Радев във властта, че тогава ни Шенген, ни евро, пък и децата ще избягат да живеят на запад и тук ще останат само пенсионери и корупционери- путинисти и няма да я има вече България.
  • 37 На кой

    29 4 Отговор
    Му пука ти какво избираш освен на мозъчния донор Д.банова

    Една от най големите шушумиги в политиката заедно с денков и пасито топ 3 послушковци
  • 38 Луд за връзване е Плевню

    19 4 Отговор
    Избор между Силициевата долина и „Мини Марица” ........ хахахаха......
  • 39 Този боклук, Боко го направи от магаре

    20 4 Отговор
    президент, сега много му порасна егото!? Пак си е същото магаре!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Плевню,

    24 4 Отговор
    Я марш и чиба у "Силициевата долина" силициево недоразумение изчеркало ! Кво стана с клъстерите шматарок ? Наклъстира ли се а ?
  • 42 Механик

    25 4 Отговор
    Това мазно и лигаво комсомолско секретарче, пак ли изпълзя да дава акъли?
    Аз се обзалагам на милион към едно, че в историята на човечеството, никъде, никога и никой не е имал по-голямо недоразумение за президент.
    п.п.
    Роска! Роскаааааа!
    Изми ли чиниите бе, кълвач?
    Марш на мивката моментално!
    подпис:
    Деси Банова
  • 43 Плевню, най нелепото същество

    19 4 Отговор
    разхождало се някога в Брюксел с табелка "Президент"
  • 44 бай Бончо

    15 4 Отговор
    България вече допусна историческата грешка да прегърне неистинската демокрация която вие ни представихте . Демокрацията е нещо друго , но вие ни прожектирахте вашия филм и ще бъдете жестоко наказани .Унищожихте държава на 1300 години за 30 години , няма такива уникални т@паци !Рано или късно България ше се изправи и пак ще има АЕЦ и пак ще има щастливи хора .Вие сте убийци ! Над 9 милона нация , я редуцирахте до 6 милиона , държите хората бедни и гладни .Проклети да сте завинаги !

    Коментиран от #54

  • 45 Коко

    14 3 Отговор
    Плювню мадамата ....от де го изкопаха акъл да ръси 🤣🤣🤣🤣
  • 46 Гост

    15 4 Отговор
    Е и Аз да Дам коментар с една дума за тоя "МЪРША"
  • 47 Мулю

    22 4 Отговор
    Единственият бивш тъп президент , който коментира действащия президент.
    Държавата и хората са те зачертнали, напълнили са ти гушата и да си гледаш Бананова , той плещи какво мислел...Пр..стак
  • 48 метавселена

    14 6 Отговор
    Ако остане на волята на народа , народа винаги ще е с Русия , разбра ли ?

    Коментиран от #57

  • 49 Мишо

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Чехлю Банов":

    Деси-цък,цък...
  • 50 наско

    4 9 Отговор
    От СССР са определили, че цялата власт се предава на ДПС! И никой и нищо не може да промени това решение, защото става дума за геостратегия!
  • 51 Да кажа

    6 18 Отговор
    Герб няма да бутнат правителството Бойко е по някога емоционален в изказванията си Но бързо му минава и забравя .Такъв си е, но за разлика от русоробите е родолюбец..Знае много добре че зад тази нищо не подозираща женица Са се събрали най големите и изтъкнати русофили в българия. Малинов съден за национална измяна в полза на русия Награден от путин с медал за това. Сидеров отявлен русофил говорил в руската Дума.Може би най отвратителния русофоб в бг румен петков Агент Гоце и още няколко подобни личности майкопродавци. Софиянци ще изберат васко убеден Европеец Не вярвам да си натресат кремълски подлоги.. Стискам им палци от Бургас!

    Коментиран от #58, #60

  • 52 Абе

    10 3 Отговор
    Ирландише пастирише,случайно да не е брат,чед на другия- Инч хай дженерал атанасчо? Само на тях- двамата им се привиждат руснаци,Путин вероятно и в кенефа.
  • 53 Срам и Позор !

    12 7 Отговор
    ДАНС експулсира руски журналист, но не забелязва и не разкрива атлантическите нацистки шпионски мрежи в България ! Не арестува и Атлантиците-Нацисти-Ционисти !... Да напомня на всички колеги ! ....Глава четиринадесета "Престъпления против мира и човечествата" от Наказателния кодекс по чл. 407 - "Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години".

    Коментиран от #65, #83

  • 54 Така е.

    10 3 Отговор

    До коментар #44 от "бай Бончо":

    30 години но управляват комунистите.Ограбиха всичко,което беше останало от предишните комунисти.
  • 55 софето

    16 3 Отговор
    По добре Плевнелиев и Костов да не се бяха обаждали , тези са толкова мразени , че са гаранция , че техния кандидат ще загуби .Дано да се изкажат Иво Инджев , Пасито и оная от летището и тогава загубата им ще е 90на 10 % за Ваня
  • 56 бай Бончо

    15 3 Отговор
    Заради такива демократо , намразих демокрацията
  • 57 Колко кмета има Израждане?

    8 2 Отговор

    До коментар #48 от "метавселена":

    А,"народе"?
  • 58 Освен София,

    10 8 Отговор

    До коментар #51 от "Да кажа":

    ПП взима и Варна.Може и Пловдив.Баце затова е побеснял.Ама ще му мине.
  • 59 мунчо

    11 2 Отговор
    този от къде изпълзя?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Лудото Плевню

    8 2 Отговор
    Путин дирижирал избора на селски кметове у нас.... Летящата Козила кълне ....
  • 63 Манипулации ,

    8 5 Отговор
    по - скоро опит за такива , защото никой не ѝ вярва на червената врачка , пастирка и всякаква за пари , присвоила милиарди още като тръгнаха първите пари за България и за улеснение на живота на българите ! Престъпно същество !
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 А сега де

    6 7 Отговор

    До коментар #53 от "Срам и Позор !":

    Атлантиците са ни съюзници бре Защо да ги арестуват?? Ти от гората ли идваш??

    Коментиран от #67

  • 66 Пагубно

    10 3 Отговор
    щяло да бъде за този , съсипал цяла една държава , милиони човешки съдби , направил я първа по бедност и корупция от всички членки на ЕС и още куп крими деяния ? И това престъпно същество се закахърило за друго такова !
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Защо да ги арестуват??....

    11 3 Отговор
    Атлантиците-Нацисти-Ционисти нарушават законите и конституцията на България ! Това е важното и трябва масово да бъдат арестувани ако сме правова държава.
  • 69 ето я и тази

    10 3 Отговор
    исландска пастирка....кух да дрънка, но ръси мозък...скрий се комсомолче селско.....
  • 70 Какъв път на Радев бе жмульо

    13 2 Отговор
    Само с лъжи и глупости се занимавате.
  • 71 тъпа опорка

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "И сега кво?":

    от много евтини гмо нпо хора....................
  • 72 Радев поне е българин

    11 5 Отговор
    за разлика от вас майкопродавци!

    Коментиран от #76

  • 73 Перо

    12 3 Отговор
    До кога ще дават думата на тоя джендър и номенклатурен пома4ор? Да си гледа “синоптичката”!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Гай Турий

    13 3 Отговор
    Нещастен прецедент. Говорител на Козяк. И теб изтъпаниха да лъжотиш, негодник продажен!!!? Днес да чакаме поптодорова, надежда, гяура, равиншата и др. негодяи.
    Ваня Григорова, успехи и победа!

    Коментиран от #81

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Азз

    9 3 Отговор
    роско плюхналиев....срий се михлюзино....
  • 78 Мечтата на леля Гошо

    8 3 Отговор
    Как не можахме да имаме по едно и също време Плевнелиев президент, Денков премиер и Вили Вуцов треньор на националния отбор..
  • 79 Мнение

    11 4 Отговор
    Пастирка ли си,магаре ли си? Не плачи на чужд гроб! Борисов сам каза, че сглобката е работи! Заварката енаправена на сила,а хубост на сила не става! Той и тебе те изпъди като мръсна мачка и предпочете Радев пред тебе!
  • 80 ХАХАХА

    9 2 Отговор
    Днес е бил избран за президент "селянинът с колелото", сравним по дебилизъм с роско десин.
  • 81 Мнение

    10 5 Отговор

    До коментар #75 от "Гай Турий":

    Страхотен коментар! Да си жив и здрав! И аз пожелавам успех и победа на Ваня Григорова! Колко са нещастни хрантутняците на Козяк!
  • 82 копейка срещу евро

    5 11 Отговор
    Ваня копейката няма шанс срещу европееца Васил! София няма да позволи да се върне комунизма путинизма!

    Коментиран от #84

  • 83 фашизъм има в русия

    6 9 Отговор

    До коментар #53 от "Срам и Позор !":

    Съвременния фашист се казва Адолф Путин!

    Коментиран от #85

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Мнение

    10 5 Отговор

    До коментар #83 от "фашизъм има в русия":

    Нищо подобно! Ако имаше малко акъл в главата ти, щеше да проумееш,че фашизма се възражда с пълна сила в така наречения колективен запад!
  • 86 Мнение

    13 2 Отговор
    Пълен нещастник! Няма да го осъзнае никога,че е такъв,по обясними причини!

    Коментиран от #89

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Менгеле

    7 3 Отговор
    Чиста проба антиреклама
  • 89 Дякон Унуфрий Араллампиев

    10 3 Отговор

    До коментар #86 от "Мнение":

    Щом вадят политически трупове да дават акъл хванало ги е шубето
  • 90 Джоко

    5 3 Отговор
    Фасулкьо, ми липсваше. По някога ми действа като в рекламите на медикаменти при продължителна констипация. Облекчават ме неговите умотворения.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Оги

    7 3 Отговор
    Хайде драскай за Силициевата долина, нали си избрал, какво чакаш още? Няма да ни липсваш.
  • 93 кална вена

    11 2 Отговор
    кво ми ги пускате тия дето си напукаха гумите сами, от тоя по безхарактерен президент нямаше, партенка на тиквата.......къш....не щем и да чуем за теб!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 дуда

    9 2 Отговор
    Аман от политически феекалии.Кой се интерeсува от тая хламидия.
  • 96 Изправи се

    2 8 Отговор

    До коментар #91 от "ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!":

    Хората ходят прави и не лазят.

    Коментиран от #97

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Факт

    6 1 Отговор
    Комсомолският секретар застана зад отрочето на ДС....нарочно не сложих определението"твърдо"!Нямаше да е вярно.
  • 99 Град Симитли

    5 0 Отговор
    тоЪ развива тежка форма на бързодействаща деменция.
    Иначе не може да се обясни
  • 100 БЪЛГАРИН

    7 4 Отговор
    ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ ИСКАТ ДА ИМА СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА, ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЩЕ ИМ ВИДИ И РАЗБЕРЕ ПРЕСТЪПНИТЕ КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ. ИСКАТ ДА ОВЛАДЕЯТ СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ ЗАЩОТО ТЕ СА РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ И НЕ ИСКАТ ДА ПОПАДНАТ ПОД УДАРИТЕ ИМ, ПРИ ИЗВЪРШЕНИТЕ ОТ ТЯХ КРАЖБИ, РЕКЕТИ, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ДР.
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА РАЗБЕРЕ, ЗАЩО Е ТАЗИ ИСТЕРИЯ СРЕЩУ СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА И И ТО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЗАЩО ИСКАТ СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ ДА БЪДАТ ОВЛАДЕНИ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ- ЗА ДА КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО!
  • 101 Прокуратурата

    7 2 Отговор
    Да почне най накрая да си върши работата и да арестува атлантици-нацисти-ционисти подкрепящи войни и геноцид !.....Глава четиринадесета "Престъпления против мира и човечествата" от Наказателния кодекс по чл. 407 - "Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години" Когато видя
    арестувани атлантици-нацисти-ционисти подкрепящи войни и геноцид !.... Тогава ще повярвам че НЕ сме атлантическо нацистка диктатура а правова държава ! ...... Защо закона не се спазва ? А прокуратурата, а ДАНС ? Защо ?
  • 102 Хората ходят прави

    2 3 Отговор

    До коментар #97 от "ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!":

    Не лазят!
  • 103 Българин

    5 2 Отговор
    Кога най-после ще спреш да плюеш по Радев?Като президент беше един от нак-слабите,сега даваш акъл.Запази го за себе си,че го нямаш много.

    Коментиран от #115

  • 104 Жъээж

    3 2 Отговор
    Роска гледай си урвето с голямата глава и си трай, че като я знам колко е шавлива.
  • 105 Плосък

    4 2 Отговор
    червей се изходи

    Коментиран от #106

  • 106 За плюнката

    3 1 Отговор

    До коментар #105 от "Плосък":

    листава въпрос?
  • 107 лудия макс

    4 2 Отговор
    бившия президент плевела такъв мишок дано никога повече да не ни управлява ти си срам за партията си или вече официално си минал под дъгата на лвия бряг
  • 108 ДЪНДИ

    3 2 Отговор

    До коментар #91 от "ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!":

    а ти какъв фашага си и бе катър едноклетъчен и си мислиш че си хуманоид
  • 109 тодоров

    3 2 Отговор
    намери друг по голям и безличен клоун и ни го подай този му мина мандата и е господин никой вече много лош спомен от миналото ни!!!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Кокоркиро

    2 2 Отговор
    Тва петно ,кой го пита?
  • 112 Бре, тоя Плевньо

    3 2 Отговор
    Направо ми се издигана в очите! Все едно аз съм го казал.
  • 113 Верно

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Георги":

    Плужек, ама верно дума този път.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Възмутен

    2 0 Отговор
    Тоз пък откъде пак се обади и както винаги говори глупости
  • 118 Александър

    1 0 Отговор
    Пръскайте утре против бяс и ЧЕХЛЮ, че пак се появи от нищото! Познавам и други мало умници от неговото село! Предла гам да бъде лишен от привилеги йте си като бивш прецедент, не направил НИЩО за БЪЛГАРИЯ!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 гоце делчев

    1 0 Отговор
    е-банов кажи утре ще вали ли
  • 122 125

    0 0 Отговор
    Не знам кво имате против Банова. Айде Банов, да. Ама Десито си е Убавица и това е. Липсват ми нейните прогнози.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове