Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 13:51 2 620 76

Прокурор Йордан Кожухаров, освободил без гаранция Начо Пантелеев: Човек винаги може да сбърка в работата си

  • прокурор-
  • проверка-
  • смъртта на ферарио спасов

Започва проверка на работата на великотърновския магистрат за три години назад

Прокурор Йордан Кожухаров, освободил без гаранция Начо Пантелеев: Човек винаги може да сбърка в работата си - 1

Започва проверка на работата на прокурора Йордан Кожухаров за три години назад. След среща с изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов, Кожухаров потвърди, че делото за смъртта на Ферарио Спасов отива в Ловеч, съобщи БТА.

Кожухаров беше извикан от Сарафов, за да обясни защо е пуснал с подписка Начо Пантелеев, задържан за катастрофата, при която загина Спасов.

Великотърновският прокурор каза, че е притеснен заради проверката, защото човек винаги може да сбърка в работата си. Кожухаров каза, че Сарафов му обяснил, че на негово място би пуснал Пантелеев на свобода под парична гаранция.

Уважавам становището на Сарафов, каза Кожухаров. Той смята, че в известна степен може да се е предоверил на разследващите и в това да се изразява пропускът му.

Прокурорът си спомни, че три пъти е попитал разследващите какво имат събрано срещу Пантелеев и има ли основания да се иска по-сериозна мярка за неотклонение. Всеки път полицаите му казвали, че “няма нищо”

Великотърновският прокурор каза, че все още няма експертиза за катастрофата. И затова Пантелеев е с обвинение за загубване на управлението на колата в условията на конкретните пътни обстоятелства.

При вземането на решения няма как прокуратурата да се влияе от статуси в социалните мрежи, коментира Кожухаров статуси на Пантелеев.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фхкл

    84 0 Отговор
    И жена ти да се обърка с комшията!
    Стават грешки!

    Коментиран от #38

  • 2 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    69 4 Отговор
    Дали тоя рушветчия го е пуснал или после от съда ще го пуснат, няма никакво значение. В България последните 34 години престъпници са на власт и не съдят себеподобните си!
  • 3 Нощен скитник на вероятностите

    65 2 Отговор
    ,,Те си стоят и ни се смеят. Защото отдавна са си купили половината полиция. И не само полицията. Прокуратурата, съда...цялата държава е на мафията.,, - Мартин /Под прикритие/

    Коментиран от #9, #26

  • 4 Гнусната заешка уста

    46 1 Отговор
    Е сгрешил....съзнателно. "Грешка" и умисъл малко да са взаимноизключващи се....😕

    Коментиран от #14

  • 5 мафиот долен

    28 1 Отговор
    А ако си осъдил на смърт човек по погрешка по комунистическо време ,ти къде трябваше да си сега !!
  • 6 Трол

    61 0 Отговор
    "Прокурорът си спомни, че три пъти е попитал разследващите какво имат събрано срещу Пантелеев и има ли основания да се иска по-сериозна мярка за неотклонение. Всеки път полицаите му казвали, че “няма нищо”
    Освен,че е помел стълб,пак заради несъобразена скорост и е снимал как се движи с 268 километра,преди злополуката...
    Ама то за България това си е "нищо"...

    Коментиран от #15, #49

  • 7 мафиот долен

    27 2 Отговор
    А ако си осъдил на смърт човек по погрешка по комунистическо време ,ти къде трябваше да си сега !!
  • 8 зле

    40 0 Отговор
    злеее кожухарофф фърляй оставката мекерееее продажник
  • 9 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    26 2 Отговор

    До коментар #3 от "Нощен скитник на вероятностите":

    Преди 34 години ни натикаха в лапите на мафията и ни наложиха неолибералния див капитализъм. От това вече държава не става и ние сами няма как да се измъкнем сами без чужда помощ и да има възмездие за грабежа и геноцида провеждан последните 34 години!

    Коментиран от #20, #65

  • 10 Това

    41 0 Отговор
    е преднамерена "грешка" ! Незабавно оставка !!!
  • 11 д-р Косев

    5 40 Отговор
    Ами прав е прокурорът, какво толкова е станало, че да го държат човека в кауша. Банално ПТП, малшанс, така му било писано на Ферарио. Утре може вие да сте на мястото на този Начо, та винмавайте с клетвите и обвиненията. И не ми казвайте, че никога не ви се е случвало да шофирате неразумно, на всекиго се случва, повечето просто сме имали късмет.
  • 12 Сбъркал в работата си?

    43 1 Отговор
    Убит е човек, тоя колко пара е взел. Грешка се прави когато конструираш ядрена централа, а тук говорим за апач пълен с пари, който си е купил прокурор.

    Коментиран от #21

  • 13 Трьбвят

    36 0 Отговор
    Сериозни присъди. Другото е ала-бала. За какво да бяга този от БГ????
    Има пари да плати кръвнината. Още повече -застряхователят я поема. Присъдата ще е условна по всяка вероятност.Тъй като не е пил, засега няма данни за наркотици(ще излезе резултата). Ако е чист, няма да лежи, такава е практиката на съда.
    А трябва. Поне 3 години, без книжка до живот..
    Въпроса не е в закона, а в съда.Факт.

    Коментиран от #16

  • 14 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    25 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гнусната заешка уста":

    МАЛИИ АКО ЗНАЕТЕ КАКВИ ПАЧКИ Е НАТРУПАЛ ТОЗИ С ЗАЕШКАТА УСТА ..ДАЖЕ МУТРАТА МОЖЕ ДА МУ ЗАВИДИ . ЗАЩОТО ЗА ЕДНА ДЪВКА ИМА НАП НО ЗА МИЛИОНИТЕ И МИЛИАРДИТЕ НА ТОЯ НЯМА ...ЗАЩОТО СИ ПЛАЩАТ И ТАМ ...Е ТЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА НА СИНИТЕ МУТРОКОМУНИСТИ 33 ГОДИНИ
  • 15 Разследващите

    32 0 Отговор

    До коментар #6 от "Трол":

    нямали нищо срещу убиеца , освен , че с висока скорост помел стълб...... И той го пуснал от ареста - без гаранция , без отнемане на книжката и без забрана да напуска страната дори ! Безобразие и позор !

    Коментиран от #45

  • 16 д-р Косев

    6 23 Отговор

    До коментар #13 от "Трьбвят":

    Поне три години за превишена скорост и несъобразяване с пътните условия? Вие сте гении бре, по тази логика нема да остане шофьор в България, пък и не само.

    Коментиран от #54, #56

  • 17 Морков

    25 0 Отговор
    Ако тоя манг@л беше убил някой нормален (неизвестен) човек щеше още другата седмица пак да е на пътя, да се заметат наказателните дела под масата, застрахователите да дадат на роднините 50-100 К след 5 години съдилища и пито платено.

    Коментиран от #22

  • 18 щом е указано

    7 1 Отговор
    спрямо кой може ефективна мярка и прокурора чете . Гаранция . Начо има пари и плаща . спасов ще им липсва , но не може да се направи нищо . Аз като видя отзад кола и знам че не могат да прескочат . Тогава светят и бибиткат . Станало е бързо Отрича да е нарочно . На околовръстно е 70-90 има всякакви знаци . Ако кара с 90 , а отзад друг с 140 - ще намали . Явно не намалил . с такава скорост се умира . спаднала е до 50-60 . сега е жив и здрав .
  • 19 Емигрант

    29 0 Отговор
    Един прокурор или съдия никога нямат право на грешка, защото тази грешка е върху съдбата и живота на ХОРА ! Ти господине би трябвало да бъдеш разследван за подкуп, защото има труп по вина на този когото си пуснал с подписка, това не е грешка, а умисъл с цел облагодетелстване нещо превърнало се в елементарна печалба от прокурори и съдии ! Ти си за уволнение и НАП, след тях затвор ! Сбъркал бил ха ха ха, сега нека НАП да сбъркат и да ти стъкмят една реална истинска ревизия на имуществото и банковите ти сметки, да видиме колко пъти си сбърквал докато "работиш" ? Главния прокурор ако не назначи разследване на този екземпляр значи той е главата на корупцията в съдебната система !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    33 0 Отговор

    До коментар #12 от "Сбъркал в работата си?":

    Много бие на очи, защо не питат откъде са му парите на тоя за такъв скъп автомобил като тоя е само на 24години?
    В България не питат никой откъде е забогатял, откъде е построил сараи, замъци и палати!
  • 22 Шофьор

    26 2 Отговор

    До коментар #17 от "Морков":

    Единствената причина този случай да стигне до медиите и въобще да го дискутираме е именно защото е убил някой известен. Такива произшествия се случват почти всеки ден.
  • 23 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    14 2 Отговор

    До коментар #20 от "зле":

    Какъв геноцид като от 1945г. до 1989г. българското население от 4 милиона става 9 милиона и след 1989г. до сега е редуцирано от 9 милиона на 5,5 милиона, като 80% са ограбени и мизерстват 34 години?

    Коментиран от #29

  • 24 Мдаааа

    8 10 Отговор
    Ако беше някой ОБИКНОВЕН гражданин, въобще медиите нямаше да се занимават. Ама тоя Ферарито, явно е нещо по-така. Личен приетял на Мутрата Гриша Ганчев.
  • 25 И моля ти се ,

    22 0 Отговор
    Сарафов му казал , че на негово място също би го пуснал , но срещу гаранция ! Убиецът има пари и с кеф би се простил с нея ! Всъщност къде , кога и от кого са направени пробите за алкохол и наркотици така светкавично на убиеца Начо ?

    Коментиран от #28

  • 26 Продължаваме Промяната

    2 9 Отговор

    До коментар #3 от "Нощен скитник на вероятностите":

    Цитираш измислен сериал и се мислиш за оригинален. Какъв си ти? Завършил техникум? Максимум УНСС. А държавата се управлява от академик. Кирчо и Асен са завършили Харвард. Мерките срещу войната по пътищата вече дава резултат. Няма нужда от хейт

    Коментиран от #50, #62

  • 27 ИНЖ

    22 1 Отговор
    Човек може да сбърка в работата си.....срещу петцифрена сума!?

    Коментиран от #31

  • 28 МВР

    22 1 Отговор

    До коментар #25 от "И моля ти се ,":

    Още преди да е дал патладжана пробите, бе ясно че са отрицателни и нямаме нищо срещу него, но той имаше много за нас. Все пак и ние семейства храним

    Коментиран от #32

  • 29 д-р Косев

    9 7 Отговор

    До коментар #23 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Съдбата на българите в НРБ-то е аналогична на тази на прасетата по свинефермите. Стабилно нарастване на популацията, всички прасета доволно хрупат евтини фуражи натъпкани в малките си боксчета. Има и малко на брой породисти нерези, които се ширят в специални отделения и получават специална храна. Послед идва Коледа (10-ти ноевмри демек) и популацията рязко спада. Шок, ужас и мъчително отрезвяване. Оцелелите си броят стотинките и драскат носталгични глупотевини по сайтчетата. Нерезите са най-малко засегнати, тях ги пазят за разплод и безметежното им плюскане продължава.
  • 30 Българина

    22 0 Отговор
    Да прав сте господин велик прокурор .дано и на вас някой ден така да ви се объркат .всичко се връща велики прокуроре
  • 31 Адвокат

    16 1 Отговор

    До коментар #27 от "ИНЖ":

    Тоя прокурор бе е за тази работа. Освен че е взел кинти и сумати човешки животи му лежат на съвестта, сега порти и шефа си, че и той би "сгрешил" но поне от кумува срама щеше да сложи парична гаранция. Данчо нямаше и идея, че известен е жертвата и си действал като обикновен човек все едно е убит и минал с лесното решение. Вече прокурорите ще ходят да гледат на място, кой е поредната жертва на някой дребен тарикат с кинти
  • 32 А днес

    22 1 Отговор

    До коментар #28 от "МВР":

    е бил на дело за наркотици в Горна Оряховица , хванат миналата година с такива ! 100% е бил дрогиран при безумната катастрофа - убийство !

    Коментиран от #35

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Комод

    3 5 Отговор
    Че къде му видяхте заешката уста,той да не е Хоакин Финикс?
  • 35 МВР

    20 1 Отговор

    До коментар #32 от "А днес":

    Пак казваме, нямаме нищо срещу него. Чист е като 50 хиляди евра. Още от декември ще е свободен да обира стълбове и обикновени хорица по пътищата
  • 36 Срам и позор

    18 0 Отговор
    Човек винаги може да сбърка в работата си, особено като му плащат за това
  • 37 сараф

    20 0 Отговор
    Кожухаров е прибрал гаранцията в джеба си

    Коментиран от #46

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    15 2 Отговор
    Чистка, яка чистка, трябва и в прокуратура, и в следствието, и в полиция...

    Древните римляни са го прилагали, наричали са го ДЕЦИМАЦИЯ. Така трябва днес да се действа с българската прокуратура, полиция и съдебна система. До там сме го докарали, че друг начин за оправяне няма. Заради безобразията в полиция и прокуратура, по жребий един от 10 прокурори, следователи, полицаи ..., трябва да биват уволнявани дисциплинарно. И да губят пенсионните си привилегии и да получават доживотна забрана за работа в обществения сектор, МВР, армия, разизнаване, НСО, кметство, президентство ... И ако до една година ситуацията в българските прокуратура и полиция, не се подобри. Пак трябва отново да се приложи децимация в тези корумпирани системи пълни с калинки и некадърници, и корупционери... И така всяка година докато не се оправят нещата в България.


    Децима́ция (на латински: decimatio; decem — „десет“) е форма на наказание, използвана от римляните с цел поддържане на дисциплината във войската. Представлява убиване на един от всеки десет войници по жребий (без значение от званието им или срока им на служба). Прилагана била от древни времена, макар и рядко.

    Коментиран от #44, #69

  • 40 Бъдете спокойни

    17 0 Отговор
    Начо скоро ще бъде осъден от мутрите на Гриша Ганчев "смъртоносно" вместо прокуратурата да шикалкави за вината му ! Дори е възможно и този прокурор да понесе щети !

    Коментиран от #48

  • 41 Никой

    15 1 Отговор
    Прокуратурата не се влияе от статуси в социалните мрежи. Прокуратурата се влияе само от финикийски знаци и имотни показатели. Нищо друго не е съществено, въпреки изострения криминален проблем. Прокурора забрави ,че има борба с нарушителите на пътя още повече убийци такива. НАП да направи финансова проверка на дисководещия в Англия от къде има средства за потрошените две скъпи возила и къщата която обитава ?
  • 42 глоги

    21 1 Отговор
    ПрокурорЪТ Йордан Кожухаров, КОЙТО е освободил без гаранция Начо Пантелеев: Човек винаги може да сбърка в работата си. ВАШЕТО СБЪРКВАНЕ,ГОСПОДИНЕ Е ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩО ЗА ДРУГИТЕ ХОРА! НЕЗАБАВНО СИ ПОДАЙТЕ ОСТАВКАТА!!!
  • 43 Абе

    16 0 Отговор
    Явно знаели са, че си,гането е от джебчийски род и може да плати добре !

    Коментиран от #47

  • 44 Забравил си

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА":

    ДЕПУТАТИ !
  • 45 Рушветчия

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Разследващите":

    Че то това си е съвсем нормално!:)
  • 46 Сарафов

    10 1 Отговор

    До коментар #37 от "сараф":

    Да, ама не се е отчел. А много мразя от медиите да разбирам за това
  • 47 Прокурора

    10 0 Отговор

    До коментар #43 от "Абе":

    Че той редовно си плаща!
  • 48 Анималс

    12 0 Отговор

    До коментар #40 от "Бъдете спокойни":

    Дано господин Гриша Ганчев направи така, че през декември колата на Начо да се забие с 268 км/ч по случайност в някой стълб
  • 49 Весело

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Трол":

    Прокурора попитал "разследващите" какво има в досието на предизикалия катастрофата със смъртен случай. И те отговорили "нощо". А журналистите от ТВ разледвали и установили, че: "помел стълб,пак заради несъобразена скорост и е снимал как се движи с 268 километра,преди злополуката..."


    Следващия път прокурорите, трявба да питат не разследващите, а журналистите и съседите на шофьорите причинили катастрофи със смъртни случаи, също и за побойниците и обирджиите...
  • 50 Ти сега ще

    6 2 Отговор

    До коментар #26 от "Продължаваме Промяната":

    цитираш Денков ли ? Малко ни са копейките цитиращи редовно думите "посолствоТО" и "САЩ" на Копейкин сега и ти вчера чу речта на Денков и днес веднага я вкарваш в коментарът си ! Има ли тук някой който да мисли сам със собственият си мозък и да не бъде манипулиран и контролиран ?
  • 51 Про курор

    6 1 Отговор
    Заради такъв вреден имидж сега няма да ни дадат по 20 000 бонус за коледа , а само 18999
  • 52 Край

    11 0 Отговор
    Е вие пък сега. От къде са му парите. Ах. Доган хидролога си купи целия ТЕЦ Варна неизвестно с какви пари. Протежето му Дилянчо пък за 10-12 г. пред очите ви милиардер стана. Какво сте се назрели на човека.
  • 53 Пловдив

    15 1 Отговор
    Въпросче, към сгрешилото мрънкащо прокурорче:Каква сума струваше на Начо ,прокурорската грешка?!?
  • 54 Не бе, д-р Косев

    9 2 Отговор

    До коментар #16 от "д-р Косев":

    Гаорим за смърт по непредпазливост, причинена с престъпна самонадеяност (това е на границата на евентуалния умисъл) -но не си наясно с наказателното право, няма смисъл да ти обяснявам.
    През социализма е имало ред. То и сега ЗАКОНЪТ ГО ПРЕДВИЖДА като възможност, както размера, така и неприлагането на условното осъждане. Казвам ги 3 години, тъй като излизаш след две.А онзи е в гроба. Завинаги. Това е цинизмът. За хулиганите;отнели живот на пътя трябва да има ефективно наказание.
  • 55 Гфф

    12 1 Отговор
    Това е корумпе,нещастно
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Кличко

    2 1 Отговор
    в) (изм. - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 08.09.2012 г., изм. - ДВ, бр. 67 от 2023 г.) смърт, независимо дали са настъпили последиците по буква "а", наказанието е лишаване от свобода от три до осем години, а в особено тежки случаи - лишаване от свобода от пет до дванадесет годин





    Наказанието е ясно. Въпросът е да се намери кой да го наложи. Минимумът е 3г. Проблема е именно в това, че когато се наложи 3г., то може да е и условно.Над три не може. И масово си ги съдят условно все още.
  • 58 Тома

    6 0 Отговор
    Сбъркал е прокурора защото пачките от циганина били с една по малко
  • 59 кочо

    6 1 Отговор
    Тоя гербероеничарски депесалрски боклук кожухаров ,се оправдава с разледващите полицаи .И друго дето казва че всеки може да сбърка по време на работата си .Не драги ми неграмотно герберснко говедо .Кой сбърква в процес на работата си ,той е негоден за тази работа и трябва да си търси друга работа ,където е подобър и биз до сбърка
  • 60 мхааа

    6 1 Отговор
    Този боклук заедно с мангсаряна в затвора. Можел да сгреши защото мангустас ти залепи пачки на очите. Продажна смрад да изгниеш в затвора.
  • 61 ха ааа

    5 0 Отговор
    А ако не беше Феро а някой обикновен човечец и нещата не бяха се разсмърдяли, какво щеше.да.се случи???!!! Щастливото прокурорче щеше да гушне едни пачки и да замете случилото се.
  • 62 Киро парахода ли?

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Продължаваме Промяната":

    Аз съм никой.
    Но такива..индивиди като теб(да не напиша друго,защото казването на истината засяга стандартите на общността) са причината, поради която в света има толкова много мъка. :)
  • 63 Никой

    6 0 Отговор
    Да сбърка в работата си ли?Вие да не сте готвач,че да сбърка,само начина по който говорите трябва веднага сам да си хвърлите дипломата.Ама не ви стиска,защото няма от къде да лапате.Не искам да а съм груб,но нямам думи за поведението на такива,като Вас.
  • 64 Ний ша Ва упрайм

    7 0 Отговор
    тоя е корумпиран от секъде! Да му се провери имотното състояние
  • 65 стоян

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    До 9 ком - забравил си да уточниш че кумунягите го сториха това
  • 66 ОСМАНАГИЧ 🇹🇷

    1 0 Отговор
    Но коммент!
  • 67 ОСМАНАГИЧ 🇹🇷

    1 0 Отговор
    Ах,забраната приключила !? 🥳
  • 68 дж4д

    4 1 Отговор
    Хората за 5 лв. в затвора ги вкарвате, а за убийство на пътя- нищо.
  • 69 дж4д

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА":

    Какво си тръгнал да цитираш римски принципи? За корупцията в Римската империя чел ли си? Дали на случаен принцип са убивали всеки 10-ти или някой си е плащал, за да не бъде 10-ти по ред, а?
  • 70 СПРАВЕДЛИВОСТ

    2 0 Отговор
    ЛОШО ЧЕ ДЕЛОТО ОТИВА В ЛОВЕЧ
    НЕ ЧЕ ФЕРО Е ОТ ЛОВЕЧ.
    АМИ СЪУЧЕНИЦИ С ГРИШАТА
    НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА. ,,,,,
  • 71 поздравявам

    1 1 Отговор
    всички, които изразяват силно възмущение спрямо иди..ота Начо, предизвикал катастрофата, отнела живота на Ферарио Спасов. Поздравявам ги, въпреки, че те най-вероятно също нарушават напълно "неволно" странните ограничения по нашите пътища.
    Поздравявам и онези, които никога не са били шофьори, но публикуват коментари сякаш всичко им е ясно. Особено ония, които виждат във виновника онова "наше момче", което следва да бъде набедено във всички злини, за които се сетим- просто така, заради всеобщата справедливост.
    Знам, че мнението ми няма да се хареса, но не одобрявам воя, следващ загубата на известните личности, при условие, че е налице пълна тишина за загубата на обикновените хорица, за които ако има и един ред по медиите, пак е добре, т.е. обикновенните са просто статистика.
    Само че, според тази грозна статистика прокурора си е свършил работата. Да, ама не - тук се касае за народен любимец и следователно, прокурора трябва да се оправдава, че всеки може да сгеши. Това е пълен абсурд! Или сме равни пред закона, или трябва да приемем, че казусите с обикновенните са илюстрация на ония израз - кучетата са ги яли. Не сме храна за кучета!
    Тъжно е разбира се за Ферарио, но да си признаем - ако беше обратното, т.е. ако Спасов беше виновника, то сега нямаше да се коментира толкова много, а и вероятно катастрофата щеше да се обсъжда като нелеп инцидент. Вероятно, малкия стаж на въпросния Начо като шофьор щеше да се използва за оправдание на ситуацията.
    Тоя Начо,

    Коментиран от #72

  • 72 поздравявам

    1 2 Отговор

    До коментар #71 от "поздравявам":

    Тоя Начо, че е виновен - виновен е, ама чак пък да го набедим за всички злини на света! Айде стига, той ли е отговорен за качеството на настилките, дупките, маркировките и липсата на мерки по предотвратяване на аквапланинга по нашите пътища? Това момче ли трябва да отнесе вината на всички нас, които учим младите, че правилата са написани, именно за да се нарушават?
    Ами ако този Начо беше пълен бедняк, то пак ли щяхме да имаме същия ентусиазъм да го хулим?
    Защо никой не се замисля, че нямаме елементарна култура на пътя? Защо след такива инциденти не се говори за нашата отговорност, когато застанем зад волана? Защо не се коментираме колегиалността като елемент на безопасността? Защо никога не се учим от трагедия като тази?
    Отговора за мен е ясен - обичаме да коментираме подобни катастрофи, радваме се, когато можем да охулим някой с 5 лева повече от нас, но никога не се замисляме, че можем и ние да попаднем в подобна ситуация. Не, ние никога не можем да бъдем Начо, защото той е богат. И точно затова можем да си го хулим, колкото и както си искаме.
    Никога не се замисляме, че това да сме част от общото обругаване, не ни прави по-добри. Подобни трагедии трябва да ни дадат някакви поуки, обаче за тях, никой не иска да пише- те не са интересни. Следователно, подобни ужаси ще се повтарят отново и отново.
  • 73 Корупция

    3 1 Отговор
    Помислете дали не ви мирише на Корупция.Пожелавам на тоз прокурор да му Убият по такъв начин детето и после убийца да го пуснат с подписка"Разбира се мазен Ром"
  • 74 Жоро

    2 0 Отговор
    Тоя прокурор прилича на излезнал току що от затвора джепчия. Как ви откри Лиши всичките прокурори бе, то нормален нема воглаве с Гешев и сега Сарафов. Целта година ви гледаме тъпото театри, но вие продължавате гьонсурати гадни. Къде са Боко и Шишо да обяснят как докараха до тука правораздавателната система в България. АНАТЕМА! Бог да ни е на помощ!
  • 75 Стоянв

    1 0 Отговор
    Колко подкуп ще получиш за една "невинна" грешка?
  • 76 факуса

    1 0 Отговор
    грешите и за наказание ви дават бонуси,странно
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове