Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 10:16 1 670 22

Мъж преби жена си с камъни и юмруци

  • побой-
  • жена-
  • якимово

След последното нарушение мъжът е задържан за 24 часа. Битата жена очаква той да влезе в затвора

Мъж преби жена си с камъни и юмруци - 1
Снимка: shutterstock

Мъж преби жена си с камъни и юмруци, въпреки че имал заповед да не я доближава. Братът на жената също пострадал в опит да ѝ помогне. Всичко това се случило на улицата в монтанската община Якимово.

Съпругът на Диляна Стоянова стоял на кафене. Видял я, че преминава в близост, и започнал да я обижда. След това я пресрещнал и плиснал в лицето ѝ чаша с кафе. Намерил камъни и започнал да замеря жена си с тях. Един по-голям я уцелил в ръката, разказа пред камерата на NOVA потърпевшата. След като Диляна му казала да я остави на мира, той я ударил с юмрук в лявото око.

По думите на пострадалата жена този случай не е първият, в който мъжът ѝ нарушава ограничителната заповед, която тя имала от лятото.

Многократно посягал и на дома на Диляна. Той редовно подавал фалшиви сигнали до тел. 112.

След последното нарушение мъжът е задържан за 24 часа. Битата жена очаква той да влезе в затвора.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Фризьорски салон ТИТИ

    7 2 Отговор
    Недейте така бе, водете ги при мен. Хем възпитателно, хем цивилизовано
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 защо

    18 0 Отговор
    Съпругът на Диляна Стоянова стоял на кафене.

    Език мой, враг мой!!!

    Коментиран от #15

  • 5 Любопитен

    5 14 Отговор
    Преди да дадат ограничителната заповед, би било полезно за съда и аудиторията да знаят, колко години я е гледал, и колко парици му е изяла тая светица, преди да реши да литне на друго клонче. Никога не е виновен само единия. И всички трябва да разберат че който плаща, той поръчва музиката.

    Коментиран от #8

  • 6 Мммммм

    2 11 Отговор
    Русофилска работа.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Леле, леле

    16 4 Отговор

    До коментар #5 от "Любопитен":

    С тези разсъждения и ти ще останеш сам на клончето. Жената не ти е собственост бе ............ или ти викаш щом харчиш пари, значи имаш право? А тази жена не е ли работила, не е ли получавала заплата, която да влиза в семейния бюджет, не се ли е грижила за теб да ти готви и пере ............. гащи ? Или по твоите разсъждения това и е задължение, да ама не. От къде ви изкопават такива неандерталци не знам. И за твое сведение аз съм мъж.

    Коментиран от #10

  • 9 Нещо на българската жена не и харесва

    4 5 Отговор
    Българският начин на ухажване, затова и бяга при арабите🤭
  • 10 Връщаш

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Леле, леле":

    ми надеждата и вярата в мъжете. Много прости и немислещи същества от мъжки пол има, а свестните и умните са рядкост. Само идиотите смятат всяка жена за к...ва, но пък точно те налитат на такива. Това е защото са елементарни. Може много да се напише по темата, но не си струва.

    Коментиран от #17

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Читател

    8 0 Отговор
    Пълен хаос в държавата!И претендираме че сме в 21 век..!?

    Коментиран от #18

  • 13 Сега

    6 1 Отговор
    този "случайно" трябва да го пребият здраво, за да се възстанови равновесието. Но Създателя така или иначе ще се "погрижи" за справедливостта.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Е защо се чудиш,

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "защо":

    така си говорят всички "индийци", нали се правят вече 70 г. опити да се адаптират към обществото, ето разбира се ясно, че към журналистиката има адаптирани ! А този с камъните явно още живее в каменната ера и това му е и оръжието.....когато се заживее на Юпитер тези тогава ще се адаптират към нормален живот
  • 16 Е защо се чудиш,

    3 0 Отговор
    така си говорят всички "индийци", нали се правят вече 70 г. опити да се адаптират към обществото, ето разбира се ясно от текста, че към журналистиката има вече адаптирани ! А този с камъните явно още живее в каменната ера и това му е и оръжието.....когато се заживее на Юпитер тези тогава ще се адаптират към нормален човешки живот !
  • 17 Леле, леле

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Връщаш":

    Както в предния си пост съм написал мъж съм, за да не се обърка някой и да помисли, че жена го е писала. Въпреки това мисля, че разсъждавам правилно и не считам жените за нечия притежание, нито пък, че са длъжни да бъдат слугини в къщи. Мисля, че домашните задължения трябва да се вършат и от двамата, за да не тежат само на единия. Относно простите и немислещи същества от мъжки пол, не само, че ги има, а са и преобладаващо мнозинство. Имат големи изисквания към жените, а те самите са разпуснати б....ци. И да права си, че са елементарни, защото само такъв елементарен и комплексиран индивид може да има такива разсъждения. И да може много да се напише по темата, но не си струва, защото няма да бъдат променени. "Един човек като се роди глупав, то е за цял живот" особено, ако и родителите му са такива или не са му дали добро възпитание.
  • 18 бяхме в 21ви век

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Читател":

    до преди 3 години. Сега се оправяйте сами.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ганю

    1 1 Отговор
    Кого лаиш ти мъ?
    я дървото....
  • 21 барман

    3 0 Отговор
    Какво кафе сервират в това Якимово бе, де а пустиняците?
  • 22 ууу3

    4 0 Отговор
    КАКВИ ИНДИЙЦИ , КАКВИ 2 лева !!! ТОВА СА СИ ЖИВИ ЦИГАНСКИ РАБОТИ !!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове