Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 23:02 51 434 96

Начо Пантелеев от рода на "Манджите": Любител на високите скорости и скъпите коли, с едва 16 месеца стаж зад волана

  • начо пантелеев-
  • катастрофа-
  • лясковец

Никой в Лясковец не знае какво точно работят хората от тази фамилия. Някои казват, че са строители, други, че работят в чужбина и се занимават с джебчийство

Начо Пантелеев от рода на "Манджите": Любител на високите скорости и скъпите коли, с едва 16 месеца стаж зад волана - 1

Шофьорът, причинил катастрофата, при която в събота загина футболният треньор Ферарио Спасов, е 24-годишният Начо Пантелеев. Любител на високите скорости и скъпите коли, с едва 16 месеца стаж зад волана, Начо е от ромската фамилия с прякор "Манджите", съобщи БНТ.

Като своите роднини, той живее в огромна къща в центъра на Лясковец и демонстрира висок стандарт на живот. Хората го описват като типичен представител на своя род – със самочувствие, с много пари и голяма страст към скъпите коли. Стана ясно, че мъжът сам се е похвалил как шофира по улиците на Велико Търново с 268 км/ч. Негова снимка в социалните мрежи как държи газов пистолет стана повод за полицейски обиск на дома му вчера.

"Живея тук, нощно време беше някакъв ад с неговите коли", споделя местен жител.

"Той до колкото разбрах преди месеци стълба беше блъснал, през лятото", каза жена от Лясковец.

"Като порасна започна да ходи в чужди държави да работи, за да направи сватба на сестричката си. За мене е добро момче", смята съседка.

Друго интересно за "Манджите" е, че никой в Лясковец не знае какво точно работят. Някои казват, че са строители, други, че работят в чужбина и се занимават с джебчийство.

Начо, обаче, със сигурност няма нито ден стаж в родния си град.

"Знам, че ходят някъде по чужбина да работят, но какво точно – не знам", каза местен жител.

"С какво се занимават? Строителни дейности ли, такива работи. Той дядото беше, със строителство се занимаваше", обясни съседка.

"Мисля, че - асфалт ли. Не знам, не мога да кажа", каза жена от града.

"Скрити карти са, само това ще кажа. Не е хубаво да разправям, защото клетви ще ме застигнат", сподели друга жителка.

Съседи разказват, че през лятото Начо правил молебен за здраве и редовно почита паметта на баща си, който по ирония на съдбата умира в автомобилна катастрофа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буко Баламата

    385 7 Отговор
    А от НАП дебнат в еконт кой ще мине 5000лв наложени платежи.

    Коментиран от #40

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    176 7 Отговор
    Това са големи цигански фамилии и се занимават с Джебчийство и всякакви други около тази дейности.Наистина там работят,връщат се.Днес един самолет препълнен и с доста такива кацнах с подобни в София от базел!за 3 дни в Шварцвалд,Фрайбург,Хорбен не видях катастрофи и видях всички да бъдат ,ТОЛерантни,внимателни и макар да имат ПЕРФЕКТНИ пътища не карат с повече от разрешената.В граовете и на много места по пътя има електронни устройства,които показват с каква скорост трябва да се движиш и ,благодарят!ПС.В Германия,карат почти всички така както аз управлявам колата в бг!!!!!!
  • 3 мдаааа

    55 115 Отговор
    Начо е русофил , ама ако беше карал Москвич 9 , сега немаше да има такива проблеми ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сега

    202 5 Отговор
    Вече ще се наложи да се запознае със затворниическите манджи !

    Коментиран от #50

  • 9 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    129 2 Отговор
    ИМА
    ВИДОВ ДЕН
  • 10 Цеко сифоня

    360 9 Отговор
    Добър циганин е само пребитият циганин.

    Коментиран от #12, #74

  • 11 плюс минус

    266 2 Отговор
    Имам лоши спомени за катастрофите с Милен Цветков, двете млади дами ...
    Сега май същото ще се случи и с трагичния инцидент с Ферарио Спасов....
    Що за закони и правосъдие са това....

    Коментиран от #53

  • 12 Моряка

    220 13 Отговор

    До коментар #10 от "Цеко сифоня":

    Добър съдия на дело с богат циганин е пребитият съдия.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Търновец

    135 3 Отговор
    Според местни журналисти ало измамниците когато биват арестувани ходят при един и същ адвокат. В Америка полицаите ще му сложат шипове на пътя или може да стрелят по гумите, преди много години е имало бързо правосъдие. Тук в Търново ДПС на местните избори не ги видях, може би са пуснали гювеч на пудела
  • 15 Търновец

    71 8 Отговор
    По време на бивш ректор на ВТУ в 5 корпус имаше офис на платени от Отворено общество адвокати - даваха безплатна юридическа помощ на роми. Според публикувани архиви същия бивш ректор е бил агент на ДС и е внедрен от свой съученик син на бивш полковник от тайните служби преди 1989. А в София има БХК, сигурно вече да дали защитник. Две думи за Сорос роден е в Унгария но под друго име, бил е член на младежка н......а организация, като студент в Британия е работил и след завършване е превъртял борсова спекулация за повече от 4 милиона долара - знаете ли кой и защо му даде гаранции за тези милиони?

    Коментиран от #18, #51

  • 16 Чоко боко

    185 5 Отговор
    В началото на тъй наречената българска демокрация много, които работеха в заводи, селско стопанство и разни предприятия останаха без работа. И тогава започнаха да изникват циганските фамилии, с техните си закони и мешерета. Тогава се оформиха изаработиха в различни направления. Адни се занимавах с кражби, джепчийство, измами. А другите с фалшив алкохол, цигари, наркотици, проституция, черни, цветни метали и от където са минали трева не никне. И тия типове като отидат на запад, казват аз със българин. Пълна простотия, гмеж.

    Коментиран от #90

  • 17 Чоко боко

    67 2 Отговор
    В началото на тъй наречената българска демокрация много, които работеха в заводи, селско стопанство и разни предприятия останаха без работа. И тогава започнаха да изникват циганските фамилии, с техните си закони и мешерета. Тогава се оформиха изаработиха в различни направления. Адни се занимавах с кражби, джепчийство, измами. А другите с фалшив алкохол, цигари, наркотици, проституция, черни, цветни метали и от където са минали трева не никне. И тия типове като отидат на запад, казват аз със българин. Пълна простотия, гмеж.

    Коментиран от #56

  • 18 Тук не става въпрос за Сорос

    87 13 Отговор

    До коментар #15 от "Търновец":

    а за България и сурикатите от Индия ! И този Хелзинкски комитет остана само да съществува в България, защото населението е просто неуко, невежо и много просто, това е единствената вреда носеща неизлечимата беднотия и Сорос няма никаква вина, не търси вината там където я няма,ювсичкоюсе свежда до разумът, има ли го, или го няма !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Шопо

    14 61 Отговор
    От кога снимки във ФБ се считат за доказателство?
    ФБ е Клюкарник пълен с заблуди и самохвалство, Аз и Фотошоп ползвам за да съм по убедителен.
  • 23 Лелеее

    127 3 Отговор
    Занимавали се били със строителни дейности ? Те мистерия не знаят как се държи !

    Коментиран от #86

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Някой

    36 2 Отговор

    До коментар #7 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Иди в Дуисбург да видиш.

    Коментиран от #37, #46

  • 27 дядото

    172 0 Отговор
    жалко и тъжно е,че на държавната власт не й пука за наличието на такива цигански кланове- с огромни и неясни доходи,не платили 1 лв.давъци или осигуровки,вилнеещи из страната и не спазващи нито ред,нито закон

    Коментиран от #44

  • 28 Някой

    136 2 Отговор
    За тези се говореше, че през 90-те се занимаваха с производство на фалшив алкохол. Вземаха спирт от Захарни заводи в Горна Оряховица, и бъркаха каквото се търсеше - водка, ракия, джин и т.н.
    Сигурно и с други незаконни дейности са се занимавали, и продължават да се занимават, но представителите на държавните институции видно не се интересуват от тях. Сигурно заради финансов интерес.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Проклет да е Боко 🎃🤑😎

    182 3 Отговор
    Ами рокерите да му отидат на гости, а феновете да си направят барбекю от къщата му. ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ МУ? АМИ КПКОНПИ? ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ПОПЪЛВАТ ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ, А НИКОЙ НЕ ИСКА ТОВА ОТ СИГАНИТЕ?
  • 31 Държавата не знае с какво се занимава.

    160 0 Отговор
    Да я подсетим!

    Преди една година същият е заловен да разпространява наркотици...

    И пак е пуснат както сега.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Транзистор

    146 0 Отговор
    Оказва се че , Лясковец е най-добрата Офшорна зона у нас. Можеш да си правиш каквото искаш там и никой не може да те барне.
  • 34 Санде Версачето

    123 0 Отговор
    Начо Фитипалдито е бригадир на виртуозни преброителки на парични средства извън банковите салони. А, стрителните му умения се изчерпват със строежа на хранителни пирамиди в чиния на блокмасата на Банго Васил. Очаквам съответните държавни структури да направят съответните проверки и да наложат строг пост и диета по българските закони.
  • 35 Адолф

    155 2 Отговор
    Циганизацията на България е най-големият и проблем.
  • 36 Кокорчо

    134 2 Отговор
    да се самосезира ,да напълни хазната като изземе имотите на всички ромски фамилии с неясен произход! А не да се оглежда в бакшишите на сервитьорите!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ГанЯ

    96 0 Отговор
    Мазен м@нг@л!
  • 40 Некой си

    30 1 Отговор

    До коментар #1 от "Буко Баламата":

    Въобще не те изчакват и 2000 да направиш.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Болярин

    113 1 Отговор
    Начао е един от лясковските цигани, които са много ЩЕДРИ към шефа на полицията Мариян Лонгинов, заради спокойствието, подсигурявано при разобличаване на джебчиите в района !!!

    Коментиран от #67

  • 44 Да-аааааа

    45 5 Отговор

    До коментар #27 от "дядото":

    ама по-важното е за някои, че носят пари у нас и ги харчат. А как са се сдобили с тях и откъде е ... друга тема.
  • 45 мда

    85 1 Отговор
    и на каква улица само живее "Васил Левски". Трагикомично. Невероятна снимка
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    43 12 Отговор
    Повечето от вас в бг,шофират като този..........Замислете се,но имате ли с какво???

    Коментиран от #65

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Честно казано

    50 2 Отговор

    До коментар #8 от "Сега":

    Ааа Бъркаш са, страшно са бъркаш! 😃 С тези пари, едва ли ще лежи в затвора. Много тъжно!
  • 51 По-конкретно

    61 0 Отговор

    До коментар #15 от "Търновец":

    Става въпрос за Христо Бонджолов, бивш ректор на ВТУ. Абсолютен шмекер и корумпе. Направи глуповатия си син Илия Бонджолов, служител на МВнР, а впоследствие дипломат и консул в Ниш, на който единствената му работа бе да пуши скъпи кубински пури и да се налива с марков коняк и уиски. Обаче жена му на тоя се освини от много плюскане, та сега се чуди какво да прави.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 К.К.

    62 0 Отговор

    До коментар #11 от "плюс минус":

    Един път в годината загива някой известен човек и медиите се сещат за касапницата на пътя. За останалите 500-600 смъртни случаи никой не му пука. Само на 11. 11. и 12.11. има 55 тежки ПТП.
  • 54 Мхм

    55 0 Отговор
    Скрити карти са, само това ще кажа. Не е хубаво да разправям, защото клетви ще ме застигнат"
    Ясно България е още в пещерния период
  • 55 мазен зелен-син

    42 0 Отговор
    8г-с менте тапия,шофьор-също ....и работи?! и....Чист бандит....
  • 56 Брей

    25 33 Отговор

    До коментар #17 от "Чоко боко":

    Брей, те ли фалираха банките, завлякоха спестяванията на хората и върнаха развитието на България със сто години? Те ли създадоха мутрите, извършиха приватизацията и създадоха олигархия? Те ли усвояват държавните поръчки и парите по еврофондовете от които една стотинка няма получена без корупция? Те ли завлякоха стотици милиарди от данъци неплатени от руската енергийна мафия?...
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Смях

    10 50 Отговор
    Тя каква излиза снимка преди 5-8 г. Правена някога си със шегаджийски мотив и му лепват обвинение терорист .Ало полиция защо на Кирчо не му лепнахте изнасилвач след като се качи видео материал за парапета и стаята за отдих с колежката.
    Вярно има катастрофа и починал човек,никой не го е желал това.Свършете си работата и всеки да си получи вината . Може да е бил заслепен от дълги светлини на друг ,може автомобила да е бил спрян на платното с угасени светлини .Може ..може ..Не казвам няма виновни .

    Коментиран от #60

  • 59 Стефан

    61 8 Отговор
    Колко ми липсва Народна Република България!

    Коментиран от #68

  • 60 Аноним

    29 2 Отговор

    До коментар #58 от "Смях":

    Не слагай ник "смях", а "аз съм овца", защото само една овца ако можеше да говори би казала това което ти си написал ! Ето защо сме бедни, защото вече вероятно 90 % от населението са такива проsтаци говорещи само глупости от злоба и завист и точно само те вече останаха които отиват до урните да гласуват срещу пари, кебапче или манипулация !
  • 61 Да сте видяли?

    35 0 Отговор
    Наркодилър с Жигула, Лада или Москвич?

    По колите ще ги познаете...
  • 62 Охо бохо

    58 0 Отговор
    МАНГАЛА ЩО ГО ПУСНАХА!!!??ДА ПОКРИЕ ПАРИЧКИТЕ В ЧУВАЛИТЕ И ДРОГАТА!!!БАХТИ И ПРОКУРОРО,КОЛКО ЛИ Е ЛАПНАЛ!!!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Цар Киро

    44 0 Отговор
    Дай на мангустата малко пари и "права" и гледай кво става
  • 65 Д-р Хаус

    7 1 Отговор

    До коментар #47 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Очевидно само твоя г..з е способен да мисли
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 КОРЕКТИВ

    40 0 Отговор

    До коментар #43 от "Болярин":

    Този, същият шеф на полицията в Г. Оряховица, е БАЩИЦАТА на Ало-измамниците и джебчиите в района - срещу солидно възнаграждение от циганите !
  • 68 Митрофан

    9 40 Отговор

    До коментар #59 от "Стефан":

    Никога не е късно да се завърнеш в мечтаната от теб НРБ! Емигрирай в русия и ще сбъднеш мечтите си!
  • 69 Димчо

    28 0 Отговор
    Разбрахме с какво се занимава, поне може ли да чете?
  • 70 Някой да е чувал?

    61 0 Отговор
    Цигански палат да е построен от трудова дейност?

    И така пак стигнахме до корупцията в МВР, съдебната система и прокуратурата.

    НАП знае всяка наша покупка чрез транспортните фирми, но нищо не знае за произхода на средствата за циганските палати.

    После се чудите защо 2милиона българи избягаха в чужбина...

    След като държавните институции толерират циганизацията на България и останалите българи ще избягат.

    Ще остане само любимия електорат на партиите.
  • 71 Иво беров

    46 1 Отговор
    какво работят в чужбина нашите ман..ли - КРАДАТ, проституират и просят. ОТ такива държава не става, ако ставаше щеше да има сиганска държава. Те са били и остават паразите на държавите и бреме за обществото.
  • 72 Другият един

    38 1 Отговор
    То да е само Начо с мед да го нахраниш, дето казва народа Тези дето продават дипломите за средно и пишат оценки без да присъстват учениците кога ще ги проверят? А онези дето продават шофьорски те книжки? Хайде някой да се върне назад и провери колко от тези дето избиха невинни хора имат книжки а не могат да пишат Да ама не!!! Пак ще увеличават заплатите на учителите, били малки А иначе ще има мерки: Щяли 2024г да подлагат на изпит всички над 65г сигурно щото тези хора карат най прилежно и правят най малко катастрофи според статистиката С две думи половината поне да ги оставят без книжки че да си поръчват такси до селския двор и болницата Е това ако е държава здраве му кажете!!!!
  • 73 Боби михайлов

    48 1 Отговор
    само при соца сиганите имаха респект. При джендаризма-капитализма сиганите са на почит като кравите в Индия. Тоя продва бело под закрилата на всички служби унас, как иначе ще има тези палати и коли. Някой с честен труд да е постигнал такова имотно състояние на 25 г възраст. Не. Но, на службите не им прави впечатление!!!

    Коментиран от #76, #81

  • 74 Цако , Дако и Нако

    36 0 Отговор

    До коментар #10 от "Цеко сифоня":

    Не пребития , а умрелия !!! А също се казва -
    " циганин и на снимка да видиш , шамар му удари !!! Мъдър е българския народ !!!
  • 75 Другият един

    12 0 Отговор
    То да е само Начо с мед да го нахраниш, дето казва народа Тези дето продават дипломите за средно и пишат оценки без да присъстват учениците кога ще ги проверят? А онези дето продават шофьорски те книжки? Хайде някой да се върне назад и провери колко от тези дето избиха невинни хора имат книжки а не могат да пишат Да ама не!!! Пак ще увеличават заплатите на учителите, били малки А иначе ще има мерки: Щяли 2024г да подлагат на изпит всички над 65г сигурно щото тези хора карат най прилежно и правят най малко катастрофи според статистиката С две думи половината поне да ги оставят без книжки че да си поръчват такси до селския двор и болницата Е това ако е държава здраве му кажете!!!!
  • 76 Не е вярно,

    19 0 Отговор

    До коментар #73 от "Боби михайлов":

    че не им прави впечатление. Следят много внимателно оборота, за да си сметнат отчисленията!
  • 77 Факти

    13 0 Отговор
    За любителите на високите скорости - при бай Ставри !
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Не е само той,

    19 0 Отговор
    в цяла България патладжани купуват стари къщи за 150 000 лв и ги разрушават и започват от основите да строят, никъде не работят, но никой не им търси сметка за доходите!!!
  • 81 Лечков

    19 0 Отговор

    До коментар #73 от "Боби михайлов":

    И при соца беше същото, българите не можеха да си помислят за частен бизнес циганите имаха магазини хранителни в къщите си , а къщите им съборетени , по рафтовете ходеха мишки , това го зная защото зареждах магазините с хранителни стоки и ходех и циганската махала , така че и през соца ги лансираха, да не говорим , че им разрешаваха без план да си строят колибите в земеделски земи,тогава земите бяха на ТКЗС или на АПК!

    Коментиран от #95

  • 82 Реалиста

    1 22 Отговор
    Еи хора на всеки може да се случи няма значение било тои съдия било тои прокурор никои не е застрахован до колкото за скороста аз карам Мерцедес S 500 2015 преди това бях със Ауди 8 ца 4.2 Дизел чипосана около 400 коня много пъти съм се отплесвал и не поглеждам километража и не се усещам че карам със 200 не знам кои каква кола кара но които кара здрава стегната и бърза кола нат 300 магарета мисля че знае че казвам истината и пак казвам на всеки може да се случи не го защитавам а говоря за нещо което наистина е така и е факт Ами тя колата като е новичка и е със такива коне обесшумена е на 1000 процента и не си личи наистина че караш с 200-220 тези които карат коли от на Хитлер времето е ясно че ще спорят съболезнования за тренира към сем. Му и шофьора все пак ще си понесе последствията и вината за това ПТП.
  • 83 шопендар

    14 0 Отговор
    убиец на свобода,егати и държавата,избиват добрите,полезните за обществото,а убиеца си пие кафето у дома.
  • 84 шопендар

    9 0 Отговор
    убиец на свобода,егати и държавата,избиват добрите,полезните за обществото,а убиеца си пие кафето у дома.
  • 85 Мммммм, дааааа

    21 0 Отговор
    Някой да е виждал циганин в учебен автомобил. Аз не съм виждал такава сценка от над 35 години. Е как вземат книжки тези представители на банкянския електорат? Има само една възможност. Но държавата в лицето на МВР, НАП, КПКОНПИ, Прокуратура и Съд е абдикирала тотално по отношение подвизите на братчедите от маалите.
  • 86 Буден

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Лелеее":

    Казва се мистрия,"мистерия" не е предмет и значи съвсем друго...
  • 87 Мешерето

    3 1 Отговор
    Циганите никога няма да живеят като българите!Това живот ли е?
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Ами не

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Чоко боко":

    Истината е че цар Киро е творение на соца
  • 91 Армандо

    5 0 Отговор
    То за сиганите се знае че карат с купени книжки ама и колкото да се приказва те са най предпочитаните избиратели .Изкуствено държавата толерира всички измами кражби и всичко оснанало защото знае че като има нужда са насреща. Но не трябва и да им се приписва всичко те са заложници и използвани най безогледно от системата като всички нас изкуствено ги държат неграмотни и на примитивен стадий за служат на интересите на политици и всякакви други управници така че скоро не виждам начин да ги вкарат в правия път в който и ние не вървим дано .
    има справедливост за всички жертви по пътищата .
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Фюрера

    6 0 Отговор
    Сега прокурора който пусна мангустата да го осъдят задно с него да лежи до живот
  • 94 Поли

    7 0 Отговор
    Един примат уби човек
  • 95 125

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "Лечков":

    Айде стига лъга. Частен магазин при соца, ама друг път. Всичко беше държавно, но цените не се променяха с години. Помня как лимонада та стана от 5 на 6 стотинки.
  • 96 чичо Хаджи Христо

    2 0 Отговор
    Манджи им викат защото в началото на демокрацията бъркаха фалшив алкохол, та затова "Манджите".
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове