Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 19:09 1 420 19

Александър Симов: Заспахме с обещанията за светло реформаторско бъдеще и се събудихме в индийска сапунка

  • александър симов-
  • реформаторско бъдеще-
  • индийска сапунка

„И в СОС предстои да видим същото, което се случва и на национално ниво. ГЕРБ нямат интерес ПП да успеят да са добри управленци. Бих питала също така къде е лидерът на ГЕРБ и защо Делян Пеевски е говорител на тази коалиция”, допълни журналистът Сибина Григорова

Александър Симов: Заспахме с обещанията за светло реформаторско бъдеще и се събудихме в индийска сапунка - 1
Снимка: bTV

„Продължаваме промяната”-„Демократична България” са се запънали и са казали, че е по-добре край на кабинета. Тук се вижда всичко друго, но не и устойчивост на кабинета. Ние сме в една перманентна криза. Ние заспахме с обещанията за светло реформаторско бъдеще и се събудихме в индийска сапунка”, каза Александър Симов от БСП в ефира на bTV, цитиран от novini.bg.

„Това управление е с изключително прокризисен характер. Днес ще е дерогацията основен проблем, след това бюджета, после промените в Конституцията. Това е като минно поле, което ще чака криза след криза. Това може ли да е управление, което ще направи нещо добро за България?”, попита той.

Въпросът, че цените на горивата за потребителите, че ще се вдигнат – това е ясно. Въпросът е в чие ротационно правителство да се вдигнат тези цени. Въпросът за собствеността е между чуждестранен инвеститор и добре прикрит български инвеститор. Това заяви в "Лице в лице" и журналистът Сибина Григорова.

„И в СОС предстои да видим същото, което се случва и на национално ниво. ГЕРБ нямат интерес ПП да успеят да са добри управленци. Бих питала също така къде е лидерът на ГЕРБ и защо Делян Пеевски е говорител на тази коалиция”, допълни тя.

Според Григорова смисълът на политиката е да се сблъскат интереси, за да няма договаряне, да няма партия без опозиция.

„Смисълът е и да си последователен на това, което си казал. Ти си казал, че пращаш Борисов в пенсия, даваш ново начало на България, няма да допуснеш ГЕРБ във властта. След това излизаш и казваш, че трябва да съставиш управление с тях”, каза Симов.

„Резултатът от управлението до момента – имаме в центъра на българската политика Делян Пеевски. Той взима целият речник на евроатлантизма и го обръща срещу всички, които го сложиха в центъра. Където е криза, там е Пеевски”, допълни още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен

    15 9 Отговор
    Вие сте в умряла кома , и никога няма да се събудите , а Нинова ще получи инсулт от злоба ,че не е на софрата !
  • 2 АУУУУУ

    10 6 Отговор
    АБЕ ЗАЩО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВИ ПАДНАХА ПРОЦЕНТИТЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ.....АМИ ЗАЩОТО СТЕ ПАРТИЯ СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ.......ТАКА Е КОГАТО ОСНОВНИЯ ЕЛЕКТОРАТ Е 70+........ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СЕ БОРИМ СА ВЛЕЗЕМ В ПАРЛАМЕНТА 🤡🤡🤡🤡🤡🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #17

  • 3 и се събудиха в индийска сапунка

    10 6 Отговор
    бокови и кирови поклнонници след избори и разтягане на локуми
  • 4 обективен

    6 1 Отговор
    Да издирят перуката ,и да си подава оставката в ефир ,защото ще има жертви !!Толкова ли са тъпи ДАНС и така нареченото правителство !
  • 5 🔞🔞🔞

    6 2 Отговор
    София гори 🔥🔥🔥
  • 6 Жони

    8 1 Отговор
    Па и аз това питам какъв е тоя Делян свинчов и от чие име говори и ко се кози айде мейната му
  • 7 Назад

    7 4 Отговор
    Много страдалци от най-вредната партия в страната. Не сте направили нищо за България освен да я ограбвате. И сега ви е еня повече за русия отколкото за българския интерес. Няма капка логика във всичките ви заклинания. Слушам и резидентчето ви. Само епитети без грам основание. Яд го е че любимата му русия губи територия в България
  • 8 Матей преображенски

    7 2 Отговор
    Видяхте ли как проблемите и раздорите избуяха откакто дебелян се активизира да изпълнява плана на доган и на посланика,а той е за дестабилизация в страната.Може да се правят всякакви спекулации за предстоящите събития,и никой вариант няма да е пресилен или нереалистичен.Киро и денков се запъват,диктисват се,заинатяват се,разбирайки че са бита карта.Дебелян се дърли наежен и самоуверен,явно добре го е надъхал доган в сарая.
  • 9 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    9 4 Отговор
    Съд затвор и бесило за продажните копейки!

    Коментиран от #18

  • 10 ТаУмВзе

    5 3 Отговор
    Зеленски унищожи втарая.
  • 11 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 4 Отговор
    Няма по пропаднало, продажно и подло от пияния ватник и гладната копейка‼️
  • 12 Абе

    5 1 Отговор
    Вие от 1944 година сте главните герои в нея.От икономика по-добра от Гърция ,сега сме на дъното и вие копаете под него.за да си задоволите Личното селско его.Хрантутници.
  • 13 Много си

    6 2 Отговор
    зле симов!
  • 14 мдаааа

    4 2 Отговор
    Заспахме ... 1944-та още ..
  • 15 Чичо от народа

    5 1 Отговор
    Комунистически смешко вие освен вашето светло червено червясало бъдеще друго не признавате . Понеже сте много умни обясни защо голяма част от хората предпочитат западните държави със загниващият капитализъм и се стремят да живеят ,учат и работят там .Но Вашата идеология така вие объркала че не ви дава да мислите и преценявате адекватно
  • 16 ха ха хааа

    4 0 Отговор
    Индийски сапунки имаше по ваше време още , Лисане ... 😉
  • 17 БСП на Бунището

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "АУУУУУ":

    Те знаят,че електората на БСП и Коалиционни комунисти е 70+ и за тва налазиха циганските квартали,че даже циганка издигнаха за кмет на столицата на Република България....Обаче циганите не гласуваха...Те неграмотни.Не могат да прочетат какво пише в бюлетината,а на машината пък въобще ...Ми ся????БСП си остава на Бунишето на Историята за винаги!!!
  • 18 ОБЯСНИ

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Обясни какво са продали ? За разлика от Евроатлантиците ( огромни пари за "хартия ", огромни пари за скрап и
    и без наем ползване на твоя дом ) !

    Коментиран от #19

  • 19 мдаааа

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "ОБЯСНИ":

    " Евроатлантик " да разпори червен z@дник - безценно ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол