Last news in Fakti

25 Ноември, 2023 14:50 3 332 65

Велислава Дърева: Целият жълтопаветен елит сега е пръв на килимчето при Шиши, който вече е г-н Пеевски

  • велислава дърева-
  • жълтопаветен елит-
  • килимче-
  • делян пеевски

Това правителство ще бъде крепено до т.нар. ротация. Може би Бойко Борисов се надява по този начин да вземе властта, ГЕРБ да вземе властта и да си отмъщава, коментира журналистът 

Велислава Дърева: Целият жълтопаветен елит сега е пръв на килимчето при Шиши, който вече е г-н Пеевски - 1
Снимка: БГНЕС

"В браковете по сметка винаги някой губи. В тези бракове се подписва някакъв документ, тук и документ няма. Вътре в самата сглобка те ще се изядат. Това правителство ще бъде крепено до т.нар. ротация. Може би Бойко Борисов се надява по този начин да вземе властта, ГЕРБ да вземе властта и да си отмъщава. Борисов ще крепи това правителство, докато на него му е изгодно."
Това каза в интервю за БНР журналистът Велислава Дърева.

Вече се появи версия, че възможно да има избори 2 в 1 – парламентарни и европейски, това вече се върти като вариант. Може би ще има драматичен сблъсък около въпросната ротация, допълни тя

ДПС има талант винаги да е с победителите и никога с победените. Ако има провал на правителство, в което ДПС участва пряко или подкрепящо, ДПС никога не носи отговорност, подчерта Велислава Дърева. По думите ѝ ДПС може едновременно да създава един проблем, да предлага решение и накрая да го решава, а това в политиката е висш пилотаж.

Като подчерта "мощното физическо и духовно присъствие на Делян Пеевски", журналистът коментира:

"Баце и Шиши вече не са Баце и Шиши, те са г-н Борисов и г-н Пеевски. Целият жълтопаветен елит, който тресеше държавата 2014 г. и протестираше срещу Пеевски, същият този жълтопаветен умнокрасивитет, той сега е пръв на килимчето при Шиши. Това е същият Шиши. Те са забравили. Конюнктурата има много коварен навик – непрекъснато се върти, като палачинката. Някои много искат да хапнат от тази палачинка."
Маркирайки "могъщото лансиране на Пеевски в общественото пространство" като "вездесъщ", Дърева заяви, че е много е вероятно той да бъде избран за председател на ДПС. Тя нарече това "много рязък ход от страна на Доган, сигурно премислян и подготвян от дълго време" и допълни, че "Доган винаги е държал ДПС да бъде българска партия".

С примери за многократните си уволнения и преди 1989 г., и след това, Велислава Дърева изтъкна, че в момента българските медии са "подложени на разгул на цензурата" и сега е "много по-идиотско от комунизма". Според нея днес съпротивата срещу цензурата е по-трудна, отколкото преди промените в края на 80-те.

"Тези, които преподаваха История на БКП и Научен комунизъм, сега са корифеи на антикомунизма и на евроатлантизма."
Европа провали себе си, изрази мнение Велислава Дърева в предаването "Политически НЕкоректно".

"Европа се самоунищожи, тя се самоуби с някакво безумно себеотрицание. Къде е икономиката на Европа? Пълен срив. Каква беше целта на САЩ – напълно да разкъсат връзките между Европа и Русия. Икономически, финансови, търговски, културни. Целта беше да бъде истеризирана Европа – тя да очаква всеки момент Путин да възседне един танк и да стигне до Ламанша. Те започват да го разбират. Ще го разберат по трудния начин."


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да не забравяме

    36 14 Отговор
    Украйна можеше да договори мир с Русия през пролетта на 2022 г., но отказа по съвет на Джонсън - Арахамия | Руска пролет

    Лидерът на фракцията на Слугата на народа във Върховната Рада Давид Арахамия в интервю за украинския телевизионен канал 1+1 говори за обстоятелствата на преговорите между Русия и Украйна през 2022 г.

    Според него основното искане на руската страна е неутралитетът на Киев, но Борис Джонсън, който тогава беше министър-председател на Великобритания, го посъветва да откаже преговорите с Русия.

    „Според мен те наистина вярваха до последния момент, че могат да ни окажат натиск, за да заемем неутралитет.

    Това беше основното за тях: те бяха готови да сложат край на войната, ако приемем неутралитет, както някога Финландия. И ние ще поемем ангажимент, че няма да влизаме в НАТО...

    Всъщност това беше ключовият момент“, каза той.

    На въпрос защо Киев отказа да се съгласи с условията на Русия, Арахамия отговори, че това решение е повлияно и от британския премиер.

    „Освен това, когато се върнахме от Истанбул, Борис Джонсън дойде в Киев и каза, че няма да подписваме нищо с тях. И „нека просто се бием“, каза той.

    Имаше и други причини за изоставянето на неутралитета. „За да се съгласим с това, беше необходима промяна на Конституцията. Пътят ни към НАТО е записан в Конституцията. Второ, няма доверие в руснаците, че ще направят това. Това може да стане само ако има гаранции за сигурност“, казва Арахамия, който ръководи украинс

    Коментиран от #10, #12, #17, #28

  • 2 Най после

    46 10 Отговор
    Далаве.раджии, к/радци обединени!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 обективен

    75 6 Отговор
    Докато банският крадец и мошеник е на свобода ,тази страна никога няма да стане бяла и свободна от мафията !! !!
  • 5 А50

    55 13 Отговор
    Жълтопаветниците питаха КОЙ, е разбраха ли сега КОЙ е КОЙ. Тези са най-силно болните в страната, всеки техен провален проект го обявяват за комунистически и праят нов. Това че дадоха милиарди на сащниците за скапаните им оръжия пак руснаците виновни
  • 6 СЗО

    34 27 Отговор
    Борисов ще крепи това правителство, докато на него му е изгодно."...брилянтно прозрение на комунистическата кратуна.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Иво

    60 17 Отговор
    Точно така ,Велислава казва истината ,до къде ни докараха продажниците от сглобката ,да ни хвърлят в бездната най корумпирани ,малоумни и ненаситни милионери Боко тиквата и Шиши на мама турчето !!!!

    Коментиран от #32

  • 9 АГАТа Кристи

    21 40 Отговор
    Ленин е нашият Господ, а Тарабата е намесника му за България !
    Вдигнатия юмрук на "президента" е гръмотевицата, която ще върне стадото в тучните ливади на Матушка...
  • 10 да не забравяме...

    27 16 Отговор

    До коментар #1 от "да не забравяме":

    Финландия се отказа от неутралитета.До месеци и Швеция така.
  • 11 7487

    45 15 Отговор
    Кратко.Ясно и безнадеждно вярно!
  • 12 Знаем,бе.

    12 15 Отговор

    До коментар #1 от "да не забравяме":

    Чели сме го вече този фейк.Не се хаби.
    Между другото,Битката Джонсън ходи на работа с велосипед.

    Коментиран от #27

  • 13 Тази не беше,ли към миротворците?

    20 3 Отговор
    Или се бъркам?
  • 14 Полк Марков

    22 40 Отговор
    На тази ѝ е по-празна тиквата и от моята!

    Коментиран от #30, #45

  • 15 гражданин

    7 20 Отговор
    Дърева, ти били се молила на пеевски. Не. Те повечето са на твоите години или с 10,20 по млади, остаряха и няма за кога Дърева да се молят. Едно дърво без корени го рвжат от дъното. От крадене и не подготвени хора за пазарна икономика кво да очаквате. Кой успя, има по 3 мъже, жени, по много деца, внуци. И след някоя година като дърева си замине от този свят ще ревнат, че са сами в Банкя. В едно село бойче започнали един по един в едно село, къдете живяли турци, но от войната от др място ги настанили през 1923 и накрая останал един старец вдовец Коста и нямал с кого да си продума на български език какво означава това, върви на 64, до 40 не се ли налюбиш, до 60 не забогатееш ли, до 80 не унрвш ли, ставаш за рвзил, но е писано през тж, вече явно за бб не важи писаното от инж покойник атанасов, дъщеря му откачи в софия, върна се и умря той, инженер ръководител в ороектанска в закупената фирма на Борислава Борисова по времето на иван костов закупена, всички сте нанизани като свински черва и чакайте мили млади работа от старите кучета, а и в английският филм първа серия добре го каза, една стара от векове пословица за кучетата, бойко успя, има си 3 внучета, може и 5 да има, да му мислят българите без корени, кой утре ще ги погледне. През Живково едвам изгледаха по едно, в краен случай 2,а за 33 нито едно. А по турско са раждали българските баби 7,9 деца.
  • 16 Само питам

    24 38 Отговор
    А откъде изпълзя този руско червен плазмодий?
  • 17 Умник,

    22 35 Отговор

    До коментар #1 от "да не забравяме":

    Че коя е Русия,за да казва коя страна в кой съюз да членува,или да не членува?Ей,вие копейките тотално сте изгубили връзка с централния.

    Коментиран от #37

  • 18 Адрес 4000

    22 18 Отговор
    Какво пък се възмущава представителят на кално комунистическият елит Дърева
    Все пак ДПС и Прасеевски са продукт на структурите които ТО обожава и се възхищава...
  • 19 Алигатор

    22 25 Отговор
    Тази е омъжена за Альоша .

    Коментиран от #29

  • 20 ХихиХи

    6 3 Отговор
    Едно дърво без плод го изкореняват от мен без много да му се замислят. Кой краде успя, поне някои да бяха нещо, а все селяци българи християни. И прав бил преди 25 калоян агронома. Иде х друг народ. Умен е бил и дойде, всички училища без един българин. Крийте лопатите, че виж с лопатите по бойко кафата един ден.
  • 21 Хаха

    20 22 Отговор
    Червенобузата коштрамба не се беше включвала от много време.
  • 22 Българин

    20 27 Отговор
    Дърта комунистическа вещица.
  • 23 Офф

    20 23 Отговор
    Дърлева пак се раздърдоори !
  • 24 Сандо

    20 10 Отговор
    Жълтопаветният елит винаги е бил на килимчето.Единствената разлика е кой е седял на трона на края на килимчето,в краката на когото са падали на чело и са се клели във вечна вярност и безропотен слугинаж.

    Коментиран от #46, #58

  • 25 Минувач

    16 31 Отговор
    Всичкото путинист се опитва да оцапа ППДБ, защото те са единствените принципни патриоти и демократи.
  • 26 Айде

    16 14 Отговор
    Къде е сега БКП /БСП!? Ще признае ли някой от тях вината и отговорността им за състоянието на България!? Къде все още се бутат остарели недоразумения!? Та и раздават оценки на другите!
  • 27 Сандо

    10 5 Отговор

    До коментар #12 от "Знаем,бе.":

    И какво от това,той и други клоунщини върши.А много по-важно е докъде докара великата някога Британия,та се наложи да го изритат с мощни шутове от Даунинг стрийт.
  • 28 Айде

    14 15 Отговор

    До коментар #1 от "да не забравяме":

    Не си разбрал, че не може путин да иска и налага как да се управлява друга държава! Да си стои в бункера, до като все още е жив!
  • 29 Горкият

    8 4 Отговор

    До коментар #19 от "Алигатор":

    Альоша.
  • 30 Сандо

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "Полк Марков":

    Че това възможно ли е?
  • 31 Гласуващ за ДПС

    14 3 Отговор
    Бг-стан васалски на султана Ердоган 🇹🇷
  • 32 име

    12 13 Отговор

    До коментар #8 от "Иво":

    а за руският агент в президентството нищо не казваш? пак те го докараха -комунистите .
  • 33 ДОЛУ

    12 12 Отговор
    МОЧАТА
  • 34 Механик

    19 8 Отговор
    Госпожа другарката май е забравила сбкогаго лидера на нейната партия Станишев се целуваше уста в уста с председателят на ДПС Места на Орлов мост.
  • 35 1302

    10 4 Отговор
    Лека полека, с помощта на "тройната терапия" на Европа почва да ѝ идва акълът.
    На нас акълът ще ни дойде с голямо закъснение.

    "Тройма терапия" - Бой, и тежък физически труд в почивките.

    Коментиран от #36

  • 36 1302

    5 3 Отговор

    До коментар #35 от "1302":

    Нещо не излизат "звездичките".

    "Тройма терапия" - Бой, ххххх и тежък физически труд в почивките.
  • 37 Копейките

    12 14 Отговор

    До коментар #17 от "Умник,":

    Много обичат да се кланят до земята ,на пасьоля ,само и само рубли да има

    Коментиран от #47

  • 38 НАБЛЮДАТЕЛ

    12 14 Отговор
    Пак ли изплува тая посткомунистическа мумия, дъщеричка на "активни хайдуци" , да дава акъл. Нали мутрокомунобизнеса създаде и финансира ДПС по схемата "пари-гласове" Та думата ми е за тая дето през целия си живот само е плюскала на държавна ясла и така наречените "независими медии" охотно и публикуват простотиите защото им влизат в пропагандната схема.
  • 39 Тая

    11 9 Отговор
    Що не пише какви ги натвориха червените кхимери ,а и ако някой си мисли ,че всичко не е тяхна работа е дълбоко заблуден
  • 40 Искам да попитам

    16 16 Отговор
    Дърева, тя къде беше, когато любимият й Сергей Станишев издигна Пеевски за шеф на ДАНС? Дърева не знае ли, че Пеевски е от стар комунистически род? Искам да я попитам защо защитава путинската терористична политика и манипулира българското общество заедно с Волгин, че виждате ли украинците били неонацисти. Цял свят вижда, че режимът на Путин е фашистки и нацистки, само тая вещица не разбра. Долна манипулаторка!
  • 41 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 5 Отговор
    Управляват ни зАДКУЛИСИЕТО И МУТРО МАФИЯТА
  • 42 Старата комунистка Дърдърева

    8 12 Отговор
    И какво се разбира от бръщолевенето на другарката Дърдърева? Спомени преразказани с елемент на разсъждение и сравнения за миналото и неверни пропагандни твърдения за икономиката на на ЕС!
  • 43 Зико

    11 3 Отговор
    Шиши е премиер днес. Боеко вицепремиер. Благодарим ти ПП. Благодарим ти ДБ!
  • 44 ШИШИ , ЧУНКИМ НЕ ЗНАЕ ЧЕ ТЕ СА

    6 1 Отговор
    ПРЕДАТЕЛИ И ЛЪЖЦИ , ДЕБНЕЩИ ДА ГО УДУШАТ ЗА 5 СТИНКИ !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Да ми ядеш

    4 7 Отговор

    До коментар #37 от "Копейките":

    Дъртия копекайжиски х.....й

    Коментиран от #49

  • 48 Надърева

    8 4 Отговор
    Туй мунче пеевски съм го дондуркала като малък ,беше дете на комунисти ,а стана дпесар
  • 49 Копейка

    3 5 Отговор

    До коментар #47 от "Да ми ядеш":

    Не стига ,че си П. Ами си и неграмотен ,а от оновати е останала само кожата
  • 50 точно

    9 2 Отговор
    нашите политици са върти гъзици без собствено мнение и нямат грам качества
  • 51 Тази мумия

    9 12 Отговор
    откъде и защо я изкопахте?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Трагедията на България

    9 4 Отговор
    не са жалките отрепки от ПП, ДБ и ГЕРБ! А стадото блеещо по лъжите им! Продажници, предатели и лъжци винаги ще има! Но дали ще са в тинята или отгоре, зависи от народа! Народ блеещ по лъжи, никога няма да живее добре!
  • 54 Явно

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Сандо":

    Успешно си минал консултациите ,и сега сутрин ,бързо леко меко
  • 55 Абе

    7 7 Отговор
    Това безполово комуне, каквото и да каже пак мирише на съветски чорапи.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Нейчев

    6 2 Отговор
    Не бой се Червенушке Дърева . Сокола не закрива директно проекта на ДС , а го прави елегантно с избора на най- елитния и проспериращ младеж на България крадец мафиот . Прави го председател . Той знае как да фалира всичко до което се е докоснал ,но винаги в своя полза. Никога не е печелил от работещ бизнес освен ако не е с държавна протекция подсигурен предварително за определено време. Видял е пак от Вас - БСП как се прави. Един поставен приятел на Костов за председател и хайде кой крадне и смуче до изпадане от 4% и вън от парламата.
  • 61 Да бе да

    5 5 Отговор
    "Велислава Дърева: Целият жълтопаветен елит сега е пръв на килимчето при Шиши, който вече е г-н Пеевски"
    🤪😂
    Някой сигурен ли е , че това нещо велислава не е доста напреднал в трансфомацията си травестит?🦩😘
  • 62 ха ха

    4 0 Отговор
    "мощното физическо и духовно присъствие на Делян Пеевски" / е това кърти миФки , явно героите на прехода вечно инструктирани от посолството ни насаждат ново куче да хапе стадото , вече видяхме и изявите на финансистите му " не е важно да имаш доход а да плащаш данък " а самия шиши го играе много загрижен за евроатлантизма с идеята да докопат рафинерията за петрол а няма да се откажат и от " свободната " борса за ел енергия , и всичко от "човеколюбие " или канибализъм
  • 63 Иоб

    5 4 Отговор
    Хубаво би било, ако другарката дърВева ползва душ всеки месец, а не да дава акъл, който няма
  • 64 Докато има война в Ууукрайна

    2 1 Отговор
    и докато на краварите е изгодно!
  • 65 Ха-ха-ха...

    3 2 Отговор
    Що сте ѝ лепнали снимка отпреди 30 години, бе? Покажете я на какво прилича сега, тази злоба.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол