Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 08:36 1 399 30

"Продължаваме промяната" застана зад акад. Николай Денков срещу критиките на Пеевски

  • продължаваме промяната-
  • николай денков-
  • премиер-
  • правителство-
  • делян пеевски-
  • българия

Продължаваме да изпълняваме нашите цели въпреки всички предизвикателства, припомни мандатоносителят

"Продължаваме промяната" застана зад акад. Николай Денков срещу критиките на Пеевски - 1
Снимка: БГНЕС

Политическа партия „Продължаваме промяната“ осъждаме остро безпочвените критики на г-н Делян Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата.

Това се казва в официалната позиция на политическата формация.

Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде и ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости.

Продължаваме да изпълняваме нашите цели въпреки всички предизвикателства.

Истинската сила е силата на промяната!


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В ПОДКРЕПА НА САПУ НКАТА

    25 7 Отговор
    ...ЦЯЛОТО ШУШУ МИГА НА ИЗГОРЕЛАТА БАРИКАДА
  • 2 Българин

    24 8 Отговор
    Като чуя вече думата "промяна" и ми минава констипацията веднага.
  • 3 Гост

    28 7 Отговор
    Бездарни продажници,начело със суриката.
  • 4 Хмм

    27 6 Отговор
    Обаче това беше голяма смях,да се чисти сняг "онлайн" 🤣
  • 5 Кокорчо 🌈🌈🌈

    18 12 Отговор
    Шиши премиер!

    Коментиран от #13

  • 6 ха ааа

    22 4 Отговор
    Не закачайте нямагнитения феномен!!!

    Коментиран от #15

  • 7 Доста странна

    24 3 Отговор
    активност от възпитаника на мултигруп! При положение , че доскоро беше в сенките ! Сега изведнъж се размечта премиер да става!

    Коментиран от #22

  • 8 С.П.

    23 2 Отговор
    Единият - по- дребният прилича на Мишле, другият - едрият прилича на Мангалица. И двата вида обаче изповядват евро-атлантическите ценности - мишлето защото иска да папа сиренце, а Мангалица защото са я навряли в обора "Магнитски", а там е тясно, тъмно и студено и иска да излезе от там. Но Мангалицата няма визия на премиер - много е едра, брадясала, мирише на обор, а като се обръсне, прилича на момченце и няма да изглежда сериозно сред другите породисти премиери от ЕС.
  • 9 пери

    19 7 Отговор
    Пак много възпитано и умерено му отговарят на нахалния Дебелян. Хубаво е да му припомнят всеки ден, журналята включително, че НЕ е никакъв в управлението, че да бълва критики по медиите.
    Но пък това, че квичи, означава, че нещата вървят добре. И без него.
  • 10 Без промяна

    6 7 Отговор
    оставаме без държава!
  • 11 иди ми дойди ми

    20 3 Отговор
    Шиши не е за премиерския пост. Нахален,нафукан и гледащ с презрение брадив премиер не ни е необходим. Да го командва Доганчо ,значи,че България е със столица Истанбул.
  • 12 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    9 2 Отговор
    И ТОЯ БЛУЖДАЕ В НЕБИТИЕТО
  • 13 Напротив

    16 2 Отговор

    До коментар #5 от "Кокорчо 🌈🌈🌈":

    Шиши в затвора
  • 14 Макс

    15 3 Отговор
    На Пеевски ежедневно трябва да му се напомня за закона Магнитски .

    Коментиран от #26

  • 15 Право на мнение!

    14 4 Отговор

    До коментар #6 от "ха ааа":

    Този наМагнитен "феномен" иле циничен, злобен, арогантен, мястото му е в затвора! ПП използват максимата " убий глупака с мълчание!" Не може на всяка глупава провокация на Шиши да се отговаря, това губи излишна енергия.
  • 16 Хе-Хе

    4 3 Отговор
    Има решение, граждани! Който иска да го управляват диктатори като Денков и слаб финансист като Асен Василев да се съсредоточи в столицата, а който желае да бъде управляван от доказани демократи като Беевски и Борисов с най добрия финансист Влади Горанов - Кържали при Караянчева! Меката на демокрацията, надграждането и усвоените европроекти! София ще се разтовари до 70 000 души! Всичкото електорат ще бъде в Родопите, като републиката на Ахмед Синап 18 век.

    Коментиран от #18

  • 17 Алооо

    9 3 Отговор
    Този дебелия, който направи пари покрай мафията хич да не се обажда!
  • 18 Хахаха

    4 5 Отговор

    До коментар #16 от "Хе-Хе":

    За такива клевети ли ти плаща мафията да дращиш днас и да клепаш провителството?!
  • 19 Майора

    10 6 Отговор
    Никаква промяна , а подмяна с некадърни и не можещи да управляват хора , искащи цялата власт в страната и службите! Да не говорим за вдигането на данъците и продажбата на земи , не влизането в Шенген и Еврозоната, не излизането на терен при бедствието!
  • 20 Респект

    4 3 Отговор
    Пеевски да те критикува си е комплимент.
    Все едно простя копейкин да организира хлапашка пропаганда срещу някого.
    Елементарни провокации насочени по скоро към публиката с IQ равно на очилата на академик Денков.
  • 21 SSабрутев

    1 5 Отговор
    Най-добре е Тагарев за примиер!!!
  • 22 ПОГОВОРКА

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Доста странна":

    ..........В МЪТОЛЯКА ВСЕКАКВА РИБА ИМА.........
  • 23 Шиши

    5 0 Отговор
    Голяма загадка е агресивното поведение на пеевски последните дни. Какво цели и защо го прави ? Не вярвам че е е толкова глупав да иска да става премиер Няма логика в това .Много странно е това държание .Ни в клин ни в ръкав.А и като се има на предвид Че той няколко пъти се намесваше да успокоява страстите между герб и пп ДБ. И говореше за цял мандат на управлението. Изведнъж се обърна 180 градуса.

    Коментиран от #24

  • 24 не мисля

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Шиши":

    че се е обърнал.
    Просто при този резил искат да демонстрират, че не поддържат на всяка цена управлението. Този ход е много смешен сам по себе си - така или иначе ще крепят правителството, ако ще съвсем да се продъни и държавата не 5, а 100 дни да е без ток. Важното е да се правят на мислещи за народа, та когато дойде момента да не инкасират загуби като ПП-ДБ. Пешкира да си опират перачите, ролята която ПП-ДБ си избраха
  • 25 А...

    5 0 Отговор
    ...не трябва -> валя само два дни и цяла България потъна в мрак. Пък и скоро ще ги търсите от ДПС за всичко, все ми се чини, че баце ще се оттегли от ГЕРБ, а те от вас...
  • 26 и защо

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Макс":

    този закон няма никаква сила в България и ЕС.
    Или считаш, че България е колония и трябва да спазва законите на господаря?

    Внимавай какво си пожелаваш, Сега ти изнася, но САЩ имат и нелепи закони (поне в моите очи). Например, те вече разрешават смяна на пола на децата без да се питат родителите. Утре, ако действието на този закон опре до твоето семейство, ще се подчиниш ли?

    България е суверенна държава. Трябва да се изисква да работят нашите институции и да се спазват законите. Крайно време е ние да решаваме нашето бъдеще, а не някой отвън да идва и да ни казва как да живеем.
  • 27 Да добре

    1 3 Отговор
    А ти кой предлагаш да управлява българия Бсп? Копейкин? Чалгаря? Левицата? Защото това е алтернативата Дали болшинството българи мислят че това е по доброто управление ? ...не вярвам
  • 28 Азз

    3 0 Отговор
    Толкова народ е застанал зад него...има голям риск за малкия му /засега/ ринг...мило мишленце....
  • 29 Стига сте си

    1 0 Отговор
    Бъркали по естествените отвори в тялото/ дупките/.
    Еднако гнусни предатели и алчни за власт и пари сте!
    ПП- ДП- ДПС- СТе все едни мутри!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове