Last news in Fakti

2 Декември, 2023 21:31 1 773 27

Иван Ченчев: Очевидно нищо не зависи от Денков, прескачат го

  • иван ченчев-
  • бсп-
  • депутат-
  • николай денков-
  • премиер

Премиерът е "сламена" фигура, заяви депутатът от БСП

Иван Ченчев: Очевидно нищо не зависи от Денков, прескачат го - 1
Снимка: БГНЕС

Ваня Григорова няма да остане дълго общински съветник, поне според мен. Вероятно си постила за нещо друго или друга посока. Тя има право да направи каквото реши. На Григорова ѝ трябваше БСП и тя дойде на крака на „Позитано” и всички ние единодушно я подкрепихме. Тя засвидетелства уважението си, но след това тя коренно промени своето отношение. Защо тя промени поведението си, трябва да попитате нея”.

Това заяви зам.-председателят на парламентарната група на БСП Иван Ченчев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS по повод поведението на общинския съветник и неуспял кандидат за кмет на София Ваня Григорова.

За неподкрепата от страна на БСП в парламента на бюджета за здравеопазване, който е с 1,1 млрд. лева повече, Ченчев обясни, че хората продължават да виждат липсата на болници по места, продължават да са недоволни от здравната грижа.

По повод скандала между депутата от ДПС Делян Пеевски и колегата му от ПП-ДБ Кирил Петков депутатът от БСП каза: „На мен ми е неудобно да преповторя това, което ми чуха ушите в пленарна зала. Имаше част и от нецензурни изрази, но така се показа пред цяла България този публичен рекет, който си налагат един на друг в управляващата „сглобка”. Така се командва България в момента - като се разпределят порциите, като се налагат един на друг кой има повече влияние, за да си нагодят властовите позиции”.

„Премиерът (Николай Денков) показа, че не управлява процесите. Очевидно нищо не зависи от него и те го прескачат, той просто е една „сламена фигура”. В тази „сглобка” се разбират „вождовете”. След като се видяха след скандала с назначенията в НЗОК, излязоха с коренно различно мнение”, даде пример Иван Ченчев.

Относно недоволството от страна на левицата към военния министър Тодор Тагарав, Ченчев заяви, че той е работил като експерт за чуждо правителство. При срещата си в парламента вчера депутатът е заявил на министъра, че трябва да напусне поста.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 6 Отговор
    Поклон
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мда

    9 3 Отговор
    Коментарът на този на снимката е в стил "водата е мокра". Намирисва на дпс коментарите на намагнитеното дпс юпи - Пеевски.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 00001

    11 7 Отговор
    Денков е използван като параван, другите в НС са тези които управляват, Нали България е парламентрарна република,та Денков реално няма никаква власт. Ще го държат докато им играе по тяхната музика. Реално това правителство нищо не е свършило, само се борят кой да вземе кой кокал за да го оглозга.

    Коментиран от #10, #17

  • 6 Наивник на средна възраст

    8 4 Отговор
    Г-н Чечнев,дори законодателят е предвидил в кодексите,че присъда не може да почива на предположения.Аман от такива в компетентните ви мнения...Нарушаването на материалният закон за вас е като четене на Библията от Дяволаа...
  • 7 Не адеваген

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "шМЕКЕРА дЕНКОВ":

    Тя не е създадена зада не катострофира и свалям шапка на създателие на това образоване механизма работи пефектно независлмо от условията почерка е на маистори на големи формати ,
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дедо Пене

    8 5 Отговор
    Партията ви/БКП/БСП/ е сламена и опикана и Корнелия и драсна клечката!
    Алилуя!
  • 10 Пенсионер

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "00001":

    Ти безработен ли си или пенсионер-несретник че толкоз плачеш и мрънкаш, че всички са ти виновни?

    Коментиран от #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Беров

    10 6 Отговор
    Пишман комунистите се пукат от яд , че такъв способен човек е Денком. Пяна на устата им излиза от омраза. Те друго не могат. Но ще им припомним, че единствените сламени премиери са техни Орешарски, Беров, а за соца да не говорим. Нещастна хайка.

    Коментиран от #14, #21

  • 13 Един обикновен българин

    8 6 Отговор
    Аве, този депутатин Ченчев не е ли избран в Парламента да работи за просперитета на България, а не срещу Правителството на държавата? Ако е така, махане имунитета, арест и в кауша, че ни писна да им плащаме заплатите и кражбите, а те да ни правят на глупаци!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Историк-политолог до 12

    8 3 Отговор
    Г.лупости, а бо.клуците -Луканов, Виденов, Младенов - все след 1990г.
  • 16 00001

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Пенсионер":

    Никой не мрънка,казват ти факти които не ти се харесват. А българите когато не харесват реалноста си започват да отправят личностни обиди и квалификации.Прегледай си всекидневните новини.И намери една новина която е за нещо наистина построено или постигнато с положителен резултат от България и правителството и. Нещо което е направило по-добър , по лесен , по-евтин живота на средния Българин, не на тези с връзки. Освен да намериш на някоя жена описани прелестите и, и снимките взети от файсбук.На всякакви други ексклузивни новини, подбрани и изменени за възпламеняване на огъня на русофилството и гордоста от най-мощните в света оръжия и армията на Русия, друго няма. само че България не е Русия, и Българите не гледат себе си.
  • 17 Объркан

    8 9 Отговор

    До коментар #5 от "00001":

    Това правителство за 4 месеца свърши много повече от служебните радеви правителства.Вдигна пенсиите и на пенсионерите, радев не го направи.Само, че за 4 месеца не можеш да изчистиш авгивиете обори цапани 16 години. Това е най-успешното правителство от 16 години.
  • 18 Слънцето залязва

    8 4 Отговор
    Представител на партия със затихваки функции нищо не може да измисли конструктивно затова плюе за последно.
  • 19 хххх

    3 4 Отговор
    Очевидно нищо не зависи от тебе... прескачат те!
  • 20 Пенсионер

    5 4 Отговор
    Ами ще го прескочат. Денков трябваше да приеме Постановление на МС, за отпускане Коледна добавка на пенсионерите, поне по 50 лева! Идат празници. А, той се услуша! В Гърция дават Коледна надбавка по 250 ЕВРО на калпак. Срам.
  • 21 Пенсионер

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "Беров":

    Видяхме Денков, колко е способен. Заедно с Асен Насилев направиха СЕЧ на Коледната добавка на пенсионерите. В Гърция може, в България не може.
  • 22 Майора

    4 4 Отговор
    Ченчев , а вие като докарахте страната до теи фалита , отвоеихте супка в бюджета нс НОИ от 10 млд лв , защитавате Русия и войната в Украйна , искахте страната да е шестнадесета република на бившия СССР и правите коалиция с мафиотии играчи на черно рото , отдавна не трябва да ви има , още повече че сте нсследници на забранената БКП!
  • 23 Бамбука

    3 2 Отговор
    Във файтонената партийка се води упорито състезания, кой от кой е по- прост. Скоро няма да има изгледи за победител. Състезанието е особено оспорвано - хаха
  • 24 ами

    3 3 Отговор
    да тагаренко още е на служба при зеленко
  • 25 Ветринар

    1 0 Отговор
    Поне е с ръст на сурикат и е лесен за прескачане.
  • 26 Вампир

    1 0 Отговор
    Подозирам, че някой главен вампир е подкупил Иванка за това тя бързо смени курса на поведене.
  • 27 ЧЕНЧЕВ

    0 0 Отговор
    Вие кога ша имате премиер бе ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове