Last news in Fakti

4 Декември, 2023 16:00 2 750 95

Илиян Илиев: България е постоянно на "ръба" на принадлежността си към ЕС и НАТО заради такива като Румен Радев

  • илиян василев-
  • украйна-
  • война-
  • окоп

Все едно няма война в Украйна, няма жертва, няма агресор, няма половин милион души загубили живота си - най-кървавия конфликт в новия век

Илиян Илиев: България е постоянно на "ръба" на принадлежността си към ЕС и НАТО заради такива като Румен Радев - 1
Снимка: БГНЕС

Руската пропаганда има няколко дежурни американски граждани, които ползва - един от тях е някакъв бивш военен Скот Ритър, чиято единствена експертиза е повтаряне на опорните точки на Кремъл, но от гледна точка на "американски военен". Единствената причина този бивш военен да може да прави това е привилегията да живее в демокрация. Ако същото лице беше в Русия, щеше, в добрия случай, да търка нарове на някой сибирски затвор, а в лошия, щеше да е "скочил" от прозорец или ликвидиран от незнаен уличен бандит. Връзката със Скот Ритър на Мартин Карбовски минава през други агенти на Кремъл, предава се от ръка на ръка. Експертизата му по България е нулева, но това не пречи на Карбовски да зададе удобни въпроси и Ритър да уголеми снежната топка на страха като ни заплаши, че ако не слушкаме, ще ни настигне съдбата на Украйна. Волгин също си задава идиотски въпроси, като как Гърция пуснала Лавров, а ние не.

Все едно няма война в Украйна, няма жертва, няма агресор,

няма половин милион души загубили живота си - най-кървавия конфликт в новия век.

Нито Волгин, нито Карбовски ще поканят друго мнение в своите предавания, и така от журналисти става обикновени рупори. Друга роля нямат.

България е една от страните, най-силно потърпевша от агресията на Русия в Украйна, на практика сме разделена страна - едната част не страхува, че ако разсърдим Русия ще ни нападне и те вместо да защитават Родината си, ще хукнат да посрещат руските войни "освободители". Другата част от България, за радост по-голямата иска да принадлежи на Европа. И двете части разчитат на Европа за благоденствие, за образование, за сигурност. Никой не иска да живее в Русия, включително лицата Волгин и Карбовски, да не говорим за Ритър. За разлика от Украйна, ние сме член на НАТО. и украински сценарий е просто невъзможен за България. Но терапията през страха е нужна за да държи в подчинение и оправдава раболепието към Кремъл на информационно подопечните на Волгин и Карбовски.

Единственият вариант да се случи "нещо подобно на Украйна" не е през пряка военна агресия, а през намирането на фигура като Янукович в България и в тази роля вече виждат Румен Радев. Следва организиране на тих преврат, Майдан и дългосрочна дестабилизация и разделяне на България. В същност това е целта на Карбовски и Волгин - като не могат да ни извадят от ЕС и НАТО, да обезмислят членствата ни с постоянни съмнения и скепсис към Запада и микс от страх и преклонение пред великия руски цар и Изтока,

Руската пропаганда у нас тече не през руски канали, а през централните медии - БНР, БНТ - какви са?

За това нямаме армия, която може да ни защити - от една страна Радев, Борисов, Доган, Пеевски направиха всичко възможно да забавят превъоръжаването на българската армия, а сега бавят мащабите и темпа на подмяната и всячески торпилират усилията за да имаме с какво да се защитаваме. Хем ни пречат да имаме щит, хем интервюират такива като Ритър за ни обясняват, че сме обречени.

Да, Гърция може да си позволи да прави каквото си иска, включително да пусне Лавров със самолета си, но ние ясно казахме при какви условия той може да прелети. Не ги спази. Да сравняваш Гърция и България по тежест в западния свят, респективно по това какво могат да си позволят е сертификат за невежество. Все едно да питаш ще спаси ли ЕС България ако натрупа такъв дълг като Гърция. Първо на първо, никой няма изобщо да ни позволи да натрупаме такъв дълг - по 40 000 евро на човек!?. За сведение при нас международните аларми светват при 2000 евро на човек. И сега Гърция има много по-широки възможности - гръцки танкери да превозват 70 процента от руския нефт, но това не е от сега. Направиха милиарди от войната, но едва сега се затяга примката и то частично по отношение на прилагането на санкциите. Гръцки компании посредничат на вноса на руски газ в България и региона, но когато опре до геополитическа принадлежност и доверие - Гърция получава F-35, има работещи служби за сигурност, прокуратура, съд, част са от западния щит спрямо Русия, и няма никакъв шанс южната ни съседка да бъде пробита. И така е още от Втората Световна Война.

България е постоянно на "ръба" на принадлежността си към ЕС и НАТО

именно заради такива като Радев, Карбовски и Волгин.

Русия вече активира българския президент за да генерира анти-западен партиен проект на "сглобката". Парите са осигурени от финансовите потоци на руския газ и нефт. Единствената причина русофилските операции на политическата сцена да не бъдат разследвани е чадърът, който Пеевски и Борисов им осигуряват през прокуратурата - иначе трябваше да бъдат разследване за държавна измяна и поставяне в услуга на чужда държава срещу националната ни сигурност. Те двамата винаги са били двойни агенти и държат каналите си към Кремъл отворени., в случай че Русия пак ни освободи.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 114 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    47 49 Отговор
    Българие е в ЕС и НАТО само с благословията на Русия и в частност лично на Вова.

    Коментиран от #78, #92

  • 2 Решетников

    44 160 Отговор
    Радев е предател, избран от Русия!

    Коментиран от #19, #22

  • 3 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    140 32 Отговор
    ЗАПАДНАЛА ПРОПАГАНДА НЕ СПИРА

    Коментиран от #91

  • 4 ннннннннн

    126 37 Отговор
    Не се закачайте с президента Румен Радев! Той се грижи за безопасността на България.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тоя ИлиянЧ0

    109 22 Отговор
    Да грабва пушката и да бяга да спасява укр0...пи,
    кВо се е разциврил !
    Че и утайките от сглобката може да го последват с подарените БОРИС....
  • 8 Ветеринарен психолог

    121 23 Отговор
    Никой не е питал народа иска ли в НАТО и ЕС! Само политиците го искат за да си усвояват фондове. За народа никаква полза от тези 2 блока. Същите бедняци сме си и след 17 години в ЕС.

    Коментиран от #17

  • 9 обективен

    97 26 Отговор
    Добре ,че е президента ,защото тази територия до сега щеше да е продадена , и народа щеше да е робски !!!
  • 10 ха ааа

    30 86 Отговор
    Абсолютно вярно. Мунчо се оказа по-голяма копейка от копейките.
  • 11 мухаха

    79 19 Отговор
    Единствената грешка на Радев е че докара светите братя Кирил и Ококории иначе без тая тъпотия с една партиика щеше да смачка и тиквоч и всички ама сега няма кой да му се върже
  • 12 Умирам от смях

    65 18 Отговор
    Се-р-а на ЕС, НАТО, транс-съществата, евро-атлантидските ценности и преностелите им. Смър-Ф за всички евро-атлантидски подлоги.
  • 13 пешо

    83 17 Отговор
    радев е прав , тиквата и свинята са предатели

    Коментиран от #23

  • 14 Та Паци

    40 10 Отговор
    робът си е роб баче, дори и на прага на гроба си пак ще търси да принадлежи на господаря. Защо ли ни освобождаваха изобщо
  • 15 Ха-ха Глупости

    70 15 Отговор
    Радев ли управлява България? Всъщност, той няма никакви правомощия, а страната се управлява от бандити вече 35 години, с богословията на Шорош и куфарчета му с парици, от закупените комунистически фабрики, тецове, дори златни мини за жълти стотинки. Самият той ни докара канадските архитекти да досъсипят България. Скоро и земи ще раздават за безпари на господарите си. Скоро ще купят България за жълти стотинки пред очите на къртещите зимен сън българи.
  • 16 Фейк Р

    67 17 Отговор
    Първо ни натикаха в тези тоталитарни кочини, без да ни питат, а сега имат и наглостта да ни държат тон, че сме недоволни, така ще ни набутат и Еврото, срещу което българите категорично казаха НЕ, и после пак Русия ще им е виновна, като нямаме пари за един хляб. Цинизма на прогнилия запад вече започва да става непоносим.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ИНЖ

    24 12 Отговор
    ББ, ДП, РР, КК, РОвч......Списъкът е дълъг. Без тях ще живеем много по-добре и достойно.
  • 19 Хихихи..

    14 15 Отговор

    До коментар #2 от "Решетников":

    Ганьовецът е унтерменш по рождение,независимо дали шофира с класически или десен англосаксонски волан - в Канавката е по презумпция..

    Коментиран от #24

  • 20 Механик

    60 17 Отговор
    Не заради Президента България е на ръба. Просто българите виждат, че от както сме в тия съюзи, всичко върви от зле на по-зле. И само една шепа, ояли се хайдуци извличат полза от нашето членство в ЕС и НАТО.
    Те са малобройни, но плащат едни кресливи демагози, за да ни обясняват как сме цъфнали та вързали от както сме в тия съюзи.
  • 21 Сибирският бръснар

    63 14 Отговор
    Къв е тоя микроумен Илиян??! Гърция била нещо повече и на нея нищо нямали да забранят?! Че кой ни спира нас да бъдем свободни в свободна и демократична Европа?!? Кой, бе шарлатанин? Подлогите на Козяк, продажни мекерета. Не ни трябват гръцките танкери да ни набутват своите комисионни. Имаме си тръба директно от Русия, да се пуска. Четири огромни тръби тулупът закри в слугинаж на САЩ! Защо се случи това и никой не му държи сметка на тоя изменник?! Правителството ни е марионетно, без собствена воля и глас. Долу тая иzмет. Руски газ директно в Б-я! Скот Ритер бил руски глашатай. Че той говори истината. Честен американски разузнавач. Значи когато истината е неудобна за Козяците и ИзДънката от Фашистгтон, то тя не е вярна, тя е путинска пропаганда?! Айде марш бе. Гьобелс ряпа да яде в сравнение с вашите издевателства и черна пропаганда. Карбовски направи попадение със Скот Ритер. Абсолютно верно всичко!
  • 22 питам си

    53 15 Отговор

    До коментар #2 от "Решетников":

    КОЙ е Илиян Илиев????? Та той ще обсъжда БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ, изБран по народна воля чрез избори!!!!!!!!!!
  • 23 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    22 8 Отговор

    До коментар #13 от "пешо":

    А ПРЕДАТЕЛИТЕ КАКВО ЗАСЛУЖАВАТ???? ПРИ ТРАКТОРА НА СЯНКА ..СКОРО ЩЕ СЕ СЛУЧИ
  • 24 2020

    39 13 Отговор

    До коментар #19 от "Хихихи..":

    Untermensch е всяка политическа подлога, продала душицата си на посолствоТО и на Краварската орда.
  • 25 Ветеринарен психолог

    27 6 Отговор

    До коментар #17 от "А бе":

    Освен да си хванал шестица от тотото? Ще ми забогатееш с работа ама на осми март. Или там както му казва народа на този празник.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Циник

    27 7 Отговор
    След време за нас ще пишат като в оня виц от Соца: през 2022 България е била на ръба на пропастта, а през следващите две евроатлантически години е направила гигантска крачка напред.
  • 28 В.В.П.

    38 13 Отговор
    Не барайте ,Радев муруци!!.Като не ти харесва ,влака ,куфара и Киеф..Прост оръфляк.
  • 29 Циник

    14 5 Отговор

    До коментар #17 от "А бе":

    Като дойде една свястна власт и ти спретнат една ревизия и ще разбогатееш много бързо.
  • 30 В.В.П.

    31 13 Отговор
    Къв е тоз бацил ,Илиев ??.Кой си ти да правиш анализ на поведението на президента ??.

    Коментиран от #55, #76

  • 31 В.В.П.

    31 12 Отговор
    Като не ти харесва ,прави бригада и заминавай за Киеф ..Прост цървул..Прости старчета.
  • 32 Некой си

    27 11 Отговор
    Религията,езика и етноса са спойката м/у България и Русия ! За това Западните чакали вият на умряло.Мислят си,че всичко е пари 😀
  • 33 искат "война за мир"

    24 10 Отговор
    "Все едно няма война в Украйна, няма жертва, няма агресор, няма половин милион души загубили живота си - най-кървавия конфликт в новия век"
    И за какво искате да наливате още масло в огъня? Само се дръвчите на хора като Радев, които са на мнение, че това леене на кръв трябва да спре и не бива да се поощрява.
  • 34 Малчо

    24 10 Отговор
    Изобщо не искам в Европа, НАТО и където и да е. Който му се мре за евроатлантите да ходи, аз ще гледам отстрани. В случай че успеят да ме пратят на фронта, още първия ден съм гръмнал командира в гърба и съм се предал. С такъв "солджър като мен как ще победите руснаците, просто незнам :)
  • 35 ДОЛУ

    9 19 Отговор
    МОЧАТА
  • 36 9674

    24 10 Отговор
    Какви глупости пишеш?Ако този Радев го нямаше кой щеше да ти е виновен?Затова че в Украйна е така е виновен Зеленски,с тази война Байдан си оправи кризата.Винаги когато има криза Америка прави някъде война,чети история.Толкова години разграбване на страната, корупция,разоръжаване на армията,Радев ли ти е виновен,или Русия.На кривата ракета космоса и е крив ,това е нашата работа.
  • 37 Поправка

    23 8 Отговор
    България е постоянно на "ръба" на принадлежността си към Родното и Човешкото заради такива като Илиян Илиев
  • 38 резервист

    22 9 Отговор
    Не разбрах Ритър как и с какво ни е заплашил. Илиянчо обаче го е страх, че понеже сме нямали тежест, щели да ни издърпат ушите. Нито за експертизата на Ритър си прав, драги , нито за Карбовски, Волгин и Радев. Такива като тебе пълнят гащите само като си помислят, че някой може да е разсърдил батковците от посолството.
  • 39 Име

    3 11 Отговор
    Кримската война 1865-67 се е водила срещу Русия, по някакъв си повод, аз така си спомням - отбраната на Севастопол, Леката кавалерия, адмирал Нахимов, Кутузов. Има и рисунки, картини - все се счита срещу Русия.

    Сега е Крим украински. Гогол също е учудващо какъв е. Просто се питам. Хем Одеса е украинска, безспорно има украински черти, хем пък е свързана с Русия, като кажеш Одеса. Както и да е.

    Сега пък агенти на Русия се издирват - просто се учудваме.
  • 40 ВРЕМЕ е

    9 14 Отговор
    Мунчо да организира тридневен похот за мир!!!
  • 41 Жан

    18 7 Отговор
    Най-кървавият конфликт в модерната история? А ще кажем ли нещо за Ирак, ще кажем ли нещо за Либия?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 БЪЛГАРИН

    13 11 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ, СЛАВА НА ПУТИН
  • 44 дядото

    11 8 Отговор
    принадлежахме към варшавския договор и ссср.сега по същия начин искате да ни зароите с нато,ес и сащ.роба си остава роб,и децата и внуците му също са роби.щом сте демократи,направете референдум по въпроса и да се приключи с този въпрос.не желаем вие,евро подлогите отново да превръщате държавата и народа в зависими,но по ваше усмотрение.българия трябва да бъде свободна и независима и да има собствена политика и сигурност.
  • 45 гост

    12 7 Отговор
    Кой е тоя?
  • 46 Объркано Атлантиче

    23 9 Отговор
    Ето ти друго мнение, щом ревеш от тези:Бивш офицер от швейцарското разузнаване: „Русия постигна военните си цели“
    В интервю за настоящите конфликти Жак Бод коментира войната в Украйна. Войната е загубена за Запада. Той подцени Русия и надцени себе си. Украинската армия ще бъде унищожена, като по този начин ще се постигне целта за демилитаризиране на Украйна.
    В интервю с бившия офицер от швейцарското разузнаване Жак Бод, швейцарският седмичник Die Weltwoche се фокусира върху конфликтите в Украйна и Близкия изток.
    Войната в Украйна е към своя край и Западът я губи, поясни Бод в интервюто. Западът не е постигнал нито една от целите си. Бод скъсва със западния наратив, че Украйна е била нападната от Русия без причина и води ожесточена битка за свобода и демокрация.

    Напротив, войната беше провокирана от Запада. Те обаче надцениха себе си и подцениха Русия. Хората се отдадоха на доклади за лошо оборудване и обучение и смятаха руснаците за глупави и некомпетентни. По този начин направихте най-голямата грешка, която можете да направите, а именно подценихте опонента си.
    Бод критикува, че основната грешка е, че хората на Запад не са се занимавали с фактите и вместо това са се отдали на пожелателни мисли. Русия изтощава украинската армия във война на изтощение. Страната на практика постигна целта си да демилитаризира Украйна.
    Целта на западната война беше смяната на режима в Русия. Западът цинично изгори Украйна за това. Тя носи основната тежест на войнат

    Коментиран от #48

  • 47 Ник

    5 11 Отговор
    За всичко написано автора е горе долу прав За едно обаче не е.Че гърция можела да си позволи един какво си а ние не Защото била по важни от нас не е просто верно Стига с тези комплекси. България е също толкова важна и с тежест в ЕС и сащ и Нато колкото и гърция Няма да е пресилено ако се каже даже и с по голяма .. Гърция бе спасена от фалит главно от германия Само поради това че с фалшиви данни влязоха в Еврозоната Немците рискуваха собствената си икономика поради обвързаността на гърция с другите от еврозоната Бъдете сигурни че ако гърците нямаха късмета да са в Еврозоната щяха да обявят фалит Никой нямаше да ги спасява или да им пука за тях.Бях в германия тогава и знам дискусиите които се водиха. Много немски политици предлагаха даже да се изхвърли гърция от еврозоната Но нямаше такъв законов механизъм за това. Бг има потенциал да се превърне в.лидер на балканите В момента е на правилния път Отстраняването на русофилите от всякакви ръководни постове е задължително за това Те са вредни и всяват разделение
  • 48 Объркано Атлантиче

    15 8 Отговор

    До коментар #46 от "Объркано Атлантиче":

    Целта на западната война беше смяната на режима в Русия. Западът цинично изгори Украйна за това. Тя носи основната тежест на войната, без да постигне целта за смяна на режима в Русия. Напротив, позициите на Путин се засилиха.

    «Die Ukrainer stehen nicht mehr hinter Selenskyj»: Jacques Baud über den Ukraine- und Nahost-Krieg
  • 49 зрител

    14 8 Отговор
    Говорещ неистини....прочетете медийте на другите държави и после нашите.....В БГ се пишат само неистини или се трият коментарите....оставка...
  • 50 Прав

    9 8 Отговор
    Заради такива соросоидни изтривалки сме на дъното, сега и американската война с Русия плащаме. За съжаление и Радев не е последователн.
  • 51 Град Симитли

    15 8 Отговор
    Да, ама Радев е президент на България за втори мандат,
    А илиан илиев е фейсбук хейтър 8ми разряд! :))
  • 52 сноу

    10 7 Отговор
    Илияне ,илиАне...да те ...който те хване...донякъде хитър мушмурок си ти...пък що не се сети в цялата помия която си излял,че никой не е питал българския народ ,защо и като как ще го тикате в натуту...това беше далаверката на моцко и шепа измекяри , които вече бяха цанени от краварника хитро и нагло да баламосват и пустосват...И-и да те питам все си джафкаш за любимото нату ,ама я ми кажи що пък първото условие ще е натуто пък после ес...Нали уж ес е европа, пък крави се разхождат из поляната...

    Коментиран от #59

  • 53 Ггггг

    11 8 Отговор
    Боли ме фара за Украйна, Слава на Русия и на България!
  • 54 Венцислав Михайлов и Илиан Илиев??

    5 7 Отговор
    Кой е тоя Илиан??? Ритнитопковец или оня където е бил посланик в Русия?? Само се Плюе от негово име по Президента но не се Имдифицира кой е!!
  • 55 А бе

    6 5 Отговор

    До коментар #30 от "В.В.П.":

    Не си в Русия, или КНДР бе, тАвариш!
  • 56 Еми това е демокрацията, колеги

    9 6 Отговор
    Някакъв микроумник (мерси за думата на колега по горе) изказва някакви неумности и това е.
    Без самият той да разбира колко прилича на български голям ударен инструмент.
    И не му е ясно, че ние за Запада сме едни туземци, които са като магарето на сватбата.
    Единствената утеха е, че украинците са по-големи туземци и от нас.
  • 57 До 54 Индифицира

    6 5 Отговор
    Кой е тоя Илиан Плювача??
  • 58 Мага Нитски

    14 6 Отговор
    Само дето 80% от Българите не разбират защо трябва да подкрепяме едните или другите в този конфликт, вместо да си гледаме нашия интерес.. А нашия интерес със сигурност е да не сме срещу Русия... Това, че два толупa в НС с не повече от 15% подкрепа от всички имащи право на глас, ги държат с компромати по Магнитски и те играят по свирката на посолството не значи, че хората в България не разбират за какво става въпрос. Сега ако има референдум, за или против НАТО със сигурност излизаме от там.
  • 59 Да кажа де

    6 8 Отговор

    До коментар #52 от "сноу":

    А за сив и евразия питаха ли на комунистите Не само че не питаха А и избиха хиляди за да на вкарат в руския свят и зад желязната завеса. Слава Богу че през 90 те се намериха достойни българи да на вкарат в обединена Европа и в Евроатлантически отбранителен съюз. Ако не беше този факт сега щяхме да сме нещо като армения и беларус
  • 60 Калоян от Народен Гняв

    9 7 Отговор
    Скот Ритър не е ,,някакъв си военен",а военен експерт по безопасност към ООН.
    И като илиянчо е толкова сигурен,че президентът се финансира от Русия,защо като се заговори за въвеждане на Задокеанския закон за чуждестранните агенти,цялата Соросня ги удря ток,а президентът не се тревожи?
    Много плитки аргументи.Странно,всички които се ,,финансират от Русия" настояват за този закон,а ,,нефинансираните" от непеота и задгран фондове реват като вдовици за...
  • 61 3.14К

    8 6 Отговор
    Да попитам: кои са тия Илиян Илиев и Венцислав Михайлов? Мнението на тия безродници въобще не ме интересува!
  • 62 Кога точно

    8 5 Отговор
    Радев, Борисов, Доган, Пеевски са интервюирали Ритър? Пишете недомислеци!
    А дали "Волгин, нито Карбовски ще поканят друго мнение в своите предавания" е нужно, при положение, че частните медии и не само, постоянно ни заливат с "праволинейната" политкоректна доктрина?!
    А този "някакъв" Скот Ритър е американски автор, анализатор на международните отношения, бивш офицер от разузнаването на морската пехота на Съединените щати, бивш оръжеен инспектор на Специалната комисия на ООН, който явно се оказва костелив орех и твърде неудобен, та като капак му спретват и две обвинения в сексуални престъпления...
  • 63 1111

    0 3 Отговор
    Ко? Ко речи?
  • 64 Име

    1 5 Отговор
    Президентът налага вето - те го отхвърлят, но все пак - да се отчете какво става. Предаваме на Украйна снаряди, така, че не трябва да са недоволни.

    Става въпрос - ако на нас са ни нужни тези машини.
  • 65 факти

    10 7 Отговор
    БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧНО НА РЪБА НА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОФАШИСТКИТЕ СИ ПРАВИТЕЛСТВА

    Коментиран от #73

  • 66 Хаха

    10 9 Отговор
    България е зад Румен Радев. Другите управляващи марш в Украйна щом толкова я тачат

    Коментиран от #71

  • 67 абсолютно

    10 7 Отговор
    Никой не е питал народа иска ли в НАТО и ЕС! Само политиците го искат за да си усвояват фондове. За народа никаква полза от тези 2 блока. Същите бедняци сме си и след 17 години в ЕС.

    Коментиран от #69

  • 68 Обичам България и зная, че:

    7 14 Отговор
    Мнооого русороби има сред политиците и журналята в България и за да се борим ефективно, понеже и Прокуратира и Съд са русофили трябва да ги унищожим физически - СЕГА И ВЕДНАГА!!!
  • 69 Дедо Пене

    9 10 Отговор

    До коментар #67 от "абсолютно":

    Глупако, ако мислиш че ще си по-добре при Путин - марш в Сибир, НИЕ ОСТАНАЛИТЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ В ЕВРОПА, ЕС И НАТО, а ти бъди азиатец!!! Много амеби има в тази държава, защото умните емигрираха!
  • 70 Аноним

    11 6 Отговор
    Еати сбърканата логика. Гърция доставя руска газ и е авторитет в ЕС . Ние сме една от трите страбу отказали да плащат газа в рубли, купуваме газ не от Русия, а чрез посредници и сме оимуярите на ЕС. Някой нещи да не е разбрал?
  • 71 Експерт

    6 4 Отговор

    До коментар #66 от "Хаха":

    Ти ли си България, ве ман.гал че.рвен? Къде са децата на комунистите като обичат толкова Русия... в Европа и САЩ??? А ти не си си вадил главата от зад.ника, камо ли през границата!
  • 72 Няма значение

    6 4 Отговор
    толкова това, дали сме в ЕС или НАТО, или НАСА, колкото че от дълго време нямаме властимащи, управленци, държавници с хладна глава, горещо сърце и железни топки. Все са някакви скудоумни душици - я се мислят за много хитри, я са мега сервилни, я са откровени ид@оти.
    Боли ме ф@р@, дали тези, които управляват, играят с Москва или Вашингтон, или Брюксел, или Анкара, ако работят за България, и показват резултати и повишават благоденствието на народ и Родина - сега, и с идея за идните дни!! За най-голямо всеобщо съжаление, това далеч не е така! Може да прозвучи смешно, но по-скоро е жалко, че от управляващите последните 80год. другарят Тодор Живков ще се окаже най-ревностния държавник българолюбец. Другарят Тодор Живков, представяте ли си, дами и господа, при всичките му негативи и примитиви?!? Оставяме настрана какво беше българският социализъм, с всичките му политически, социални и културни забележителности!
    От мен, хубав ден!

    Коментиран от #74

  • 73 Работил и учил в Япония и Чехия

    6 13 Отговор

    До коментар #65 от "факти":

    България е фалирала два пъти при бай Тошо и веднаж при Луканов-Виденов!!! ВСЕ КОМУНИСТИПЕСКИ ПРИДОБИВКИ?
    БЪЛГАРИНЪТ Е МЪРЗЕЛИВ, ЗАВИСТЛИВ И НЕПРЕКЪСНСТО ПЛАЧЕ ЗА ПАРИ И ако има някой да преуспее то останалите се нахвърлят да го унищожат!!!
  • 74 Дедо Пене

    4 7 Отговор

    До коментар #72 от "Няма значение":

    Ти си сбъркан индивид! Наричайки правешкия овчар другарят Живков те инкасира като 80годишен дърт комунист, който уж мисли за България но не иска нито Европа, ЕС и НАТО/а НАСА не знаеш какво е/. България два пъти фалира при любимия ти бай Тошо и даже той проумя, че трябва да се откъснем от СССР и затова Горбачов го пенсионира чрез Младенов-Луканов. През 1988г БВП - 22млрд.$,а през. 2022г - 100млрд.$ това е статистиката за Бъкгария "другарю"!!! - ЕВРОСТАТ!
  • 75 Мим33

    6 4 Отговор
    Дай боже дано пак ни освободи Русия,ама до кога незнам.Ние не сме признателна нация,а предатели....

    Коментиран от #77

  • 76 Дяволът

    3 8 Отговор

    До коментар #30 от "В.В.П.":

    На Зеления чорап-хасковски каун всеки избирател може да му прави анализ, стига да има НЕЩО В ГЛАВАТА, а не като теб да рипа в защита без да знае защо и какви правомошия има Президента!!!
  • 77 Българин

    4 3 Отговор

    До коментар #75 от "Мим33":

    От такива като теб, сами ще се освобидим - ЩЕ ВИ ИЗПРАТИМ В СИБИР при любимито ви джудже - Путя!!!
  • 78 Дон Отворко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ? И ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ЦИОНИСТ, ЕДНОКЛЕТЪЧНО МЕКОТЕЛО?
  • 79 гражданин

    2 3 Отговор
    Грешката на Бг е 1944. Сега като гражданин и от старите хора приживе тракийци са го казвали. Бихме като Гърция днес, социалдемокрация, а по живково бе диктатура и до днес продължава с тия 800 лева, кой от младите се усети със семейства, деца преди 25 г напуснаха Бг и са ок в Гърция, а тук е мрак за мнозина, светлина за ДСигурност. Милиционери,, нагли, зли сили
  • 80 Васко делчев

    6 2 Отговор
    Господи колко неграмотни журналисти. Българите сме част от византийския православен свят, в които е Русия. Нямаме нищо общо с тероризма на сащ и нато
  • 81 ЦРУ

    5 2 Отговор
    Всички укро-поклоници марш на фронта ! Защитавайте Зеления наркоман !
  • 82 Илиян Илиев

    3 2 Отговор
    Търся мъж евроатлантик за сериозна връзка с цел брак! Да живее НАТОто
  • 83 Иво Джоков

    2 2 Отговор
    ес и нато да го дуаааат! България е с Русия!
  • 84 В.В.П.

    3 2 Отговор
    Eййй,шшш.Като не ти харесва Президента ,куфара влака ,Киеф..при Зелю чафута..Да се бориш срещу Окупантите..Това Илиян е име на циганя.. АХАХА
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Перо

    2 2 Отговор
    Вместо олигофренски съждения по медии, собственост на една етнос от няколко човека, създаващи джендърска пушилка за милиони хора, по-добре беше да упражним най-демократичния метод от развитите демокрации, референдум за ЕС и НАТО! Глас народен, глас Божи! Тогава спечелилият вота, печели волята и уважението на народа, като болшинство. Другото е страх и “демократичен” феодализъм!
  • 87 Хохо Бохо

    2 3 Отговор
    Радев е предател!
  • 88 Буквоядец

    1 2 Отговор
    Уточнете си автора! Илиев или Василев
  • 89 Галя от EmbassyTO

    2 2 Отговор
    Толкова хубаво в ес и НАТО, че чак сладни
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "ДОНЧО ГОРСКИЯ":

    До 3 ком - интересно как по избори путинофилите сте толкова малко - а тук в сайта сте толкова много като мухи на ако

    Коментиран от #94

  • 92 Отговор

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Да България е в цифровия концлагер какъвто тази сатанистка Европа ще въведе до 2 години.
    Ако до тогава не се измъкнем от нея ще сме чипирани концлагерсити и няма да можем вече нито да се разпореждаме със съдбата си,нито с парите,със здравето си.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 питанка

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "стоян":

    Чудно ми е защо очакваш хора, които не вярват, че демокрацията работи за тях, да се надигнат и да отидат да гласуват?
  • 95 Този

    1 0 Отговор
    Радев е най-голямата руска марионетка и мутра,която не иска народа да просперира.Неговито последно служ.правителство им увеличи заплатите в президенството и сега щял да слага вето на бюджета.Кога ще го импийчвате този предател??????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове