Last news in Fakti

4 Декември, 2023 12:16 3 285 38

Калоян Методиев: Сега да не уволнят водещия на сутрешния блок на БНТ

  • калоян методиев-
  • водещ-
  • бнт-
  • илияна йотова

Момчето каза, че митичен пловдивски кръг управлява държавата по повод на тамплиерката на годината - вицепрезидентката Илияна Йотова, заяви политологът

Калоян Методиев: Сега да не уволнят водещия на сутрешния блок на БНТ - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Сега да не уволнят водещия на сутрешния блок на БНТ. Момчето каза, че митичен пловдивски кръг управлява държавата по повод на тамплиерката на годината - вицепрезидентката Илияна Йотова, заяви политологът Калоян Методиев.

И понеже от президентството от две години управляват на ръчен режим Българската национална телевизия е хубаво да се разшуми по случая. Друг не си е позволявал в национален ефир да намеква за менте-масонските зависимости на президента Радев и като един от гостите му да окарикатурява вицпрезидентката тамплиерка (Стойнев). В Италия от подобни разкрития за "Пропаганда дуе" тръгнаха процесите на демафиотизация на политиката, категоричен бе Методиев.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Дионисий

    28 27 Отговор
    Господ да благослови Румен Радев!

    Коментиран от #4

  • 2 Виж ти

    19 5 Отговор
    Оназ рошавата масонка ли е
    да не участва в ритуали по фертилизация че ми се вижда много отдадена
  • 3 честен ционист

    25 1 Отговор
    Хах, та те дори и калиграфките в НС са от знатни рицарски родове. Обществена тайна е, че Кочината отдавна е свърталище на всякакви окултисти.
  • 4 сатанист

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    Масонът Радев не е ли?
  • 5 Да бе

    30 11 Отговор
    Лъжеш методиев, трите нацистки тв се управляват от пропагандният отдел в ЦРУ!

    Коментиран от #18

  • 6 питам

    23 5 Отговор
    А защо нищо не казваш за мафията в НС. .Толкова много ли ти харесват всички !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 До като България залязва ,

    9 8 Отговор
    Йотова си играе на "Рицари тамплиери и Арабските нашествия!"

    Е това е "Вице- Прецидент"!

    Не изживяно комунистическо детсво!

    Няма лабаво!

    От Моква до Тамплиер!


    Сега очаквайте и "Пилота" да стане" Доктор хонорис кауза" , на нйкой корумпиран Руски университет
    и биографията им е запълнена , от пропуските на комунизма!

    Балдуин , не беше ли и той "кръстоносец-обирджия" по Българските земи???
  • 10 Ветеринарен психолог

    18 0 Отговор
    Държавата ни вече се казва ОПГ-България.Свестен и нормален човек е невъзможно да стане политик.
  • 11 дом

    13 1 Отговор
    Тук няма как да стане, защото върхушката на прокуратурата също членува в тази престъпна организация и те ццелуват същите ръце и се подчинават на същите сатанински ритуали с кръв.
  • 12 боже опази

    11 6 Отговор
    Калоян Емилов Методиев е роден в град София. През 1994 г. завършва 133 СОУ „Ал. С. Пушкин“ с хуманитарен профил и РУСКИ език. През 2001 г. се дипломира като магистър по ПОЛИТОЛОГИЯ ..СЛОЖНО..Стажант в Брюксел НА ЧИЯ ИЗДРЪЖКА ?! Доктор по ПОЛИТОЛОГИЯ с дисертация на тема „Генерационна хидро-динамика истатика на биологично-възрастови ФАКтори в българската политика (1989 – 2006)“ АУУУ МНОГО СЛОЖНО. Автор на стотици статии и хиляди интервюта по политическа и социална тематика. КАКВО Е РАБОТИЛ ДО СЕГА НЕ СЕ ЗНАЕ, НО ГОЛЯМА ПЕНСИЯ ГО ЧАКА. ПОЛЗВА !!! английски, руски, сръбски и хърватски език. ЩО МУ ДАВАТЕ ТРИБУНА НА ТОЯ НИЩОПРАВЕЦ ? ДА НЕ ГЛАДУВА ЛИ ?
  • 13 Перо

    7 4 Отговор
    Румен Георгиев Радев :"Подлостта е почтеност, посредствеността е професионализъм, позьорството прозрачност!"

    Коментиран от #22

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Механик

    5 5 Отговор
    Радев си мисли, че и в политиката може да се върти така, както се върти на лоста. Не става! Политиката не е нито фитнес, нито акробатика.

    Коментиран от #30

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Румен Радев

    8 4 Отговор
    19.05.2020
    Ако аз управлявах, нямаше да се краде.
    При мен няма никакви злоупотреби.
    Моето шкафче е празно и не режа лентички на прескъпи обекти.
  • 18 методиев,

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Да бе":

    много те боли, че Радев те разпозна и сега хвърляш всичко срещу него. Естествено е посолствоТО да те хфареса и използва. малък СИ!
  • 19 Корнелия Нинова

    5 6 Отговор
    7.09.2023

    Корупционният модел на Борисов и Радев е един и същ.
  • 20 Калоян Методиев

    3 8 Отговор
    Прокуратурата не нахлу в Президентството както се представи на обществото а беше получила разрешение от съда, получи разрешение и от главния секретар на президента. Ако не беше получила разрешение, трябваше да се стреля с охраната на НСО. НСО нямаше да ги пусне, ако не беше получила разрешение от главния секретар на президента".
    Дойдоха в 8 сутринта. Бяхме 10-ина човека, включително и 8-годишният ми син, тъй като това беше в разгара на COVID кризата. Президентът тогава ни заряза. Дойде чак в 13.00 часа на работа. Остави ни сами вътре. Беше изключително уплашен. В 16.05 часа ми връчиха призовка да се явя на разпит в 16.30 часа. Слязох да му кажа. От страх си беше облякъл върху костюма военната униформа", спомня си бившият началник на кабинета на президента Радев.

    "Беше истински уплашен. Митът за смелия мъж рухна окончателно. Човекът с униформата зад перденцето, който гледаше колко души ще се съберат отдолу, ми падна в очите. Ако не се бяха събрали хора, нямаше и да излезе. Щеше да си седи зад пердето", казва Методиев.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Морския

    4 3 Отговор
    Гьоте, любимият поет на Радев е казал :"Няма нищо по-страшно от активната глупост“. А откакто излезе с вдигнат юмрук през Президентството Радев проявява огромна активност.
  • 24 Българин

    3 6 Отговор
    От нас българите зависи дали ще позволим да ни разиграва едно нищожество, което със зъби и нокти се е вкопчило във властта и неистово защитава руските интереси под предлог, че брани българският национален суверенитет. Ако му позволим значи заслужаваме съдбата да живеем в Радевистан, в който лъжата е истина, подлостта е почтеност а посредствеността професионализъм. Колкото по скоро бъде прогонен от Президентството, толкова по-добре за България!
  • 25 Станка Желева

    4 8 Отговор
    Имаме един президент, който е открит руски агент. За мен има две задачи, които са спешни - да бъде свален българският президент и да бъде съден за национално предателство. Този човек погази абсолютно всички принципи и предаде родината си.
  • 26 Перо

    4 5 Отговор

    До коментар #22 от "перо, перушинести,":

    Какъвто Радев такива и троловете му. С нисък интелект, беден речник, липса на морални задръжки, казармен хумор и пасивно-агресивно поведение.
  • 27 всички виждат,

    7 4 Отговор

    До коментар #21 от "Ксаниба":

    но някои не искат да го признаят, защото излизат от схемите на сглобката с техните лъжи и кражби.
    Очаквам добро политическо бъдеще за Радев - със солидно образование по стратегическо управление в САЩ и НАТО, а не размахващ късия е мек пожарникарски маркуч като онзи тулуп в Банкя.

    Радев е подкрепен от 67% от българите при избора му за президент.Радев е единственият свестен и легитимен в момента политик у нас. И избран пряко от народа – единствен той във властта. боко само може да мечтае за такъв процент с неговите 20% сред чалга, флизьорки и побойници.

    Коментиран от #29, #38

  • 28 Артилерист

    5 6 Отговор
    Румен Радев = Разединение, Разруха, Реваншизъм, Репресии, Русия.
  • 29 Ксаниба

    4 7 Отговор

    До коментар #27 от "всички виждат,":

    Радев е мръсна руска подлога и е подкрепен от 25%от петата колона на Москва от национални предатели и българофоби.

    Коментиран от #33

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Много злоаба

    5 0 Отговор
    малко акъл.
  • 32 Механик

    1 4 Отговор

    До коментар #30 от "смешно е,":

    Защо поставяш Радев като контрапункт на Борисов? И двамата са руски подлоги, но Баце се прави на евроатлантик. И Баце и Радев обслужват яко руският интерес но за пред публиката го играят доброто и лошото ченге, или евронатовеца и русофила. Защото Баце беше този, който изигра решаващата роля за избирането на фигуранта за президент. Като не издигна Плевнелиев за втори мандат, като бавеше до последно избора на кандидат на ГЕРБ и накрая като посочи неизбираемата Цецка Цачева.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ксаниба

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "много измислени имена,":

    Защо си мислиш, че Радев и Борисов са различни? Измамата са еднакво вредни и опасни за България и българите.
  • 35 Делю Хайдутин

    2 3 Отговор
    Нищожеството Радев е срам за България!
  • 36 Гай Турий

    3 1 Отговор
    Ако Йотова е тамплиерка, незабавно да си подава оставката. Масони и криптоевреи в най-висшите управленски институции са недопустими. Наред с ционистите, това са най-отявлените врагове на българския народ в историята му. как не я е срам да се гъчи на тоя пост. Недоумявам. Радев, спите ли, как допускате такава мерзост? Кой ви я предлага тая, кой ви предложи едно време и министрите шарлатани??! Не са ли все от един кръг - масони, тамплиери, ротарианци като твоя бивш областен управител на Пловдив - ДАНСаджия, прикрити антибългари, ЦРУшки и МИТаджийски агенти и шпиони.
  • 37 🇧🇬🇪🇺💯

    1 0 Отговор
    Таз Kрава е “тамплиерка”, Слава Богу Йесьу Христе че аз не съм!
  • 38 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "всички виждат,":

    В политиката Радев е Н-И-К-О-Й и комунягите в БСП го ползват за параван, като същевременно провеждат про-кремълската линия в управлението на държавата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове