Last news in Fakti

7 Декември, 2023 15:12 2 779 18

Нинова: Три оставки трябва да подаде Борисов до довечера. Направи на маймуни собствените си депутати

  • корнелия нинова-
  • три оставки-
  • бойко борисов-
  • депутати-
  • маймуни

Та, това нещо – Съюзът на едноръките джентълмени, се превърна за 6 месеца в сглобка на многоръките търгаши. Защото те превърнаха политиката в алъш-вериш. Само, че на тезгяха е България и интересът на българския народ, коментира лидерът на БСП

Нинова: Три оставки трябва да подаде Борисов до довечера. Направи на маймуни собствените си депутати - 1
Снимка: БГНЕС

„Съюз на едноръките джентълмени – така нарекохме сегашната сглобка в нейното начало. Защото, тогава говореха за джентълменско споразумение, но преди това по един представител на ПП-ДБ и от ГЕРБ бяха обещали да си отрежат по една ръка, ако се съберат. Та, това нещо – Съюзът на едноръките джентълмени, се превърна за 6 месеца в сглобка на многоръките търгаши. Защото те превърнаха политиката в алъш-вериш. Само, че на тезгяха е България и интересът на българския народ. И се търгуват всеки ден или по няколко пъти на ден. И всеки ден, вие българските граждани, получавате доказателства за тези наши думи“. Това каза Корнелия Нинова от парламентарната трибуна днес, съобщават от пресцентъра на БСП.
Лидерът на левицата цитира събитията само през последните няколко часа: „Кирил Петков в кулоарите: „Дерогацията трябва да се прекрати от 1 март, призовавам ГЕРБ да си спазят и тази договорка“. Борисов, в кулоарите: „Когато нещо е договорено с нас, то минава. Дерогацията трябва да влезе веднага. Гарантирам, че ако влезе дерогацията, ГЕРБ няма да мръдне. Ако мръдне си подавам оставката“, посочи Корнелия Нинова и добави:
„ГЕРБ не само мръдна, ГЕРБ направи салто мортале. Три оставки трябва да подаде до довечера Борисов“.
Тя продължи с хронологията като обясни, че го прави, защото явно някои от народните представители, изказващи се от трибуната, очевидно не знаят развитието на събитията.
„Следва трибунка - вече съвместна, между едноръките търгаши, в която заявяват - още днес, сега, в късния следобед ще има нов проект за прекратяване на дерогацията. Не след седмица, не след две. Днес следобед ще има нов проект. И запитани от журналистите - Борисов защо е говорил така, и кога ще си подаде оставката, забележете, кой им отговаря: ДПС казват - това е лично мнение на Борисов“, заяви Корнелия Нинова и посочи:
„Значи Борисов прави своите собствени депутатите на маймуни. Вкарва ги сутринта тук - извънредна точка, извънредна комисия. Те гласуват „за“. Той щял да си подаде оставката, ако стане обратно. Само че сега стана обратно и те ще гласуват обратно. От друга страна, ДПС отписаха Борисов. Казаха, че това е лично мнение, кой ще се съобразява с личното му мнение. Самият той казва, че ще подава оставка“, каза лидерът на БСП и се обърна към управляващите: „Ето това е резултатът от усилията ви, уж да се погрижите за българския интерес“.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    25 10 Отговор
    Докато правят циркове пред народа в същото време Тиквата и Кирчо прокараха заедно закон за застрояване на дюните и горите на Черноморието.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ветеринарен психолог

    26 6 Отговор
    Пука му на Борисов. За него е важно,че все още си спи у дома.
  • 4 сигурно

    27 5 Отговор
    Ама ако подаде оставка ще стане подсъдим !!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Джамбaза

    12 1 Отговор
    "Само, че на тезгяха е..."
    Ани Ефремова, само че е сложен съюз и не се слага запетаята преди че, а пред целия съюз.
    Учете, бе!
  • 7 запознат

    11 8 Отговор
    Импексова за едно е права направи на маймуни и депутати и всички които гласуват за Гроб .... да манат тая сглобка и да се знае избори след избори докато не изчезнат подмяната от картата .... това е най-важното ПП-ДБ са по вредни от тиквата
  • 8 за БСП и ИТН няма лапачка

    10 12 Отговор
    Едно е сигурно, за копейките няма да има лапачка!!!
  • 9 Мдааа...

    12 9 Отговор
    A ти кога ще я подадеш твоята оставка?Като паднете под 4% на следващите избори ли?

    Коментиран от #10

  • 10 тоци

    7 6 Отговор

    До коментар #9 от "Мдааа...":

    За народа е полезно тя да е начело .. така ком.нетата ще са си 5ти 6ти че ако Ванчето дойде начело ще вдигне процентите ......... А СЛЕД БСП В УПРАВЛЕНИЕ ВИНАГИ Е ПОТОП
  • 11 Анонимен

    14 6 Отговор
    Бойко Борисов - българи убиец. Иван Костов - българи убиец. Има и други управници, но не ги споменавам защото са марионетки и други са виновни.
  • 12 ЧОЧО

    7 2 Отговор
    Докато водещити и решаващи съдбините на България са Нинова,Борисов,Делянчо мамин и другите алчни политици няма оправяне.
  • 13 Пача Сланинеста

    6 6 Отговор
    Червената кал вие на умряло , изолирана е от всякъде и няма достъп до далаверите .
  • 14 хъхъ

    4 0 Отговор
    "едноръките джентълмени"- колко му е да жертват по една ръка, като могат да гепят и с други части на тялото, пък и да са се заклели, че няма да се съберат, "дума дупка не прави", абе в името на народа го правят,...ама за кой народ, сам се сещай.
  • 15 Никой

    4 0 Отговор
    Тамплиери екстра върджин хименес ластик. Опиумът на народа вече го месят с талк и гипс.
  • 16 Тиквун

    5 1 Отговор
    Боко и Шиши трябва да са в затвора, а не в парламента!
  • 17 Как пустите социалисти станаха натовци?!

    3 1 Отговор
    И тази лицемерка един ден ще отговаря пред съда. Затова,че като министър в предишната сглобка пращаше оръжие срещу Русия!
  • 18 Развийш ли

    1 0 Отговор
    Ами ти ма Импексова Колко пъти обещаваше че си подаваш оставката ама не го правиш
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол