Last news in Fakti

11 Януари, 2024 08:14 1 287 28

Борис Бонев: Ако ГЕРБ са част от управлението на София, нито една кражба няма да бъде спряна

  • борис бонев-
  • герб-
  • кражби-
  • софия-
  • управление

Това не е лична вендета срещу Бойко Борисов или някой друг от ГЕРБ. Как си представяте, ако те участват в управлението, да могат да се направят реформите на общинските предприятия, да се сменят шефовете, които са ги докарали до фалит. Аз не си го представям, обясни още Бонев

Борис Бонев: Ако ГЕРБ са част от управлението на София, нито една кражба няма да бъде спряна  - 1
Снимка: БНТ

Няма как тези, които са управлявали 18 години София, изведнъж да станат честни и некрадливи. Това заяви Борис Бонев - общински съветник от ПП-ДБ-СС по БНТ.

Какво ще е поведението на ГЕРБ слабо ме интересува. Моята цел е ГЕРБ да не бъде част от управлението на София. Бъде ли нито една кражба няма да бъде спряна, заяви той, цитиран от novini.bg.

Това не е лична вендета срещу Бойко Борисов или някой друг от ГЕРБ. Как си представяте, ако те участват в управлението, да могат да се направят реформите на общинските предприятия, да се сменят шефовете, които са ги докарали до фалит. Аз не си го представям

Всички останали, които не са били част от управлението на София, трябва да имат шанс да се докажат. Паметникът вече е премахнат, няма да бъде върнат, коментира общинският съветник.
По думите му мечтата на Бойко Борисов и ГЕРБ е да разцепят "Продължаваме промяната" и "Спаси София".

"Колкото и да се опитват да ни скарат с Васил Терзиев, няма да го направят. Той се среща с всички, освен с ГЕРБ. Ние сме достатъчно уважителни към всяка една формация в Общинския съвет, за да не изнасяме информация за разговора", каза още общинският съветник.

Бонев заяви, че е изискал справка защо и къде общината не е почистила заледените тротоари. По думите му по-голямата част от тротоарите и почистването е задължение на собствениците на сградите.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъ бест

    38 5 Отговор
    Мис Бони иска да смуче София, ама няма да стане.
  • 2 чочо

    34 5 Отговор
    този е натурален гейзер
  • 3 овчара

    39 4 Отговор
    Няма по противно нещо,от брадясал гай.

    Коментиран от #6

  • 4 Никакъв

    5 11 Отговор
    вълк в кошарата ! Грабежите и далаверите им толкова много години , явно говорят за тях и заграбеното ! Милиарди !
  • 5 Фен

    26 4 Отговор
    Аре у лево бе, смешко!
  • 6 Има има

    29 3 Отговор

    До коментар #3 от "овчара":

    това е брадясал сиганин-гай.

    Коментиран от #14

  • 7 М3 голд

    19 0 Отговор
    Заледените тротоари се почистват бързо като се напръскат с правилния разтвор. Вижте Виена Австрия за пример. Тук се чука с остри железа и се нараняват тротоарите. А къде са машините за пръскане, които ги имаше преди 30-40 години? Простотиите продължават, топката се прехвърля и така ще е до изчезване на държавата.

    Коментиран от #19

  • 8 оня с коня

    18 1 Отговор
    Притесненията на Б.Бонев ГЕРБ да не бъдат в Управлението имат елементарно решение:АМИ НЕ ГИ ДОПУСКАЙТЕ БЕ!Да,ама това няма как да стане,щото ГЕРБ/СДС ИМАТ ЗНАЧИТЕЛЕН БРОЙ Общинари и независимо че Кметът не е техен,с Бройката си могат да КОМАНДОРЯТ НАРЕД също както в НС.Ами тогава какво?Следва Б.Бонев да си мери приказките и да не се изцепва на Акерне с хилавите си Полит. Мускули.
  • 9 ПО ТОЧНО

    2 18 Отговор
    НЕ СЪМ МУ ФЕН , НО Е АБСОЛЮТНО ПРАВ

    Коментиран от #15

  • 10 София

    20 1 Отговор
    Розовото пони Бони,проявява магарешки инат,но няма да му се получи,язък за мераците му.
  • 11 Гост

    11 1 Отговор
    Бонке,о иееееееее.
  • 12 нови избори

    20 1 Отговор
    А вие, от Спаси София, нали се борите с корупцията на ГЕРБ? Защо се говори за общо ротационно управление? Щом не ви позволяват да управлявате, напускате СОС и ....нови избори! И без това тези бяха тотално опорочени и манипулирани!
  • 13 БОКЛУК

    16 1 Отговор
    ти ли няма да крадеш само си виж долната мутра гейска.
  • 14 Азис

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Има има":

    Много го харесвам!
  • 15 Емили Тротинетката

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "ПО ТОЧНО":

    Аз, пък съм му фенка!
  • 16 Майора

    20 1 Отговор
    Бонев от "Смучи София" , а ти не смучеше ли София като вземаше по 4000лв заплата? И какво си мислиш , че ще управлявате сами без опит, още не сте почистили от предния сняг , заледени улижи , още нямате бюджет , договори с фирми , избран председател на СОС! Нищо не съсеа от мамините и татковисинчета , получили всичко наготово!
  • 17 Бай Благой

    6 5 Отговор
    Демек: Щом сега гробарите са част от управлението на СТРАНАТА - кражбите не са спрели още?
  • 18 Миризлив пор

    19 1 Отговор
    Време е, някой да обясни на популиста Бонев, че изборите минаха! Хората си казаха думата и макар да са "победители" са и не могат да управляват. Или да отпушват работата на общинския съвет и той да работи или да се махат! Ако говорят за корупция да я доказват и в съда! Иначе ще "го таковат" на един член от наказателния кодекс за набеждаване и клевета.
  • 19 Дякон Унуфрий Араллампиев

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "М3 голд":

    Как ще се изписват тогава надници и машиносмени как ще краде общината Схемата е ясна имам сто човека дай пари 💸 За двама човека какво ще актува
  • 20 Ха ха ха

    8 1 Отговор
    борГо латентното и васУ ухото ги хванали да се натискат на една ел.тротинетка !
  • 21 911

    11 2 Отговор
    Борис Бонев - хем е принципен за ГЕРП, хем е съвсем безпринципен за това как свалиха паметника! Ха сега де - има ли такова животно?

    Ами няма.
  • 22 Мишо

    4 0 Отговор
    Пед...ал противен!
  • 23 До Розовото Пони Бони

    2 0 Отговор
    А ти от колко време си в общинсикя съвет и 2-3 комисии бе, Бони? Или га ядеше кифтета от масата на ГЕРБ , ни рива...
  • 24 Стар софиянец

    6 0 Отговор
    Заради това недоразумение СОС все още не може да заработи. Ако толкова се грижи за София трябва да се откаже от претенциите си да е председател на СОС. Такова упорство и нахалство вече са прекалени и говорят за нездрави интереси.
    Да спасим София от мис Бони!
  • 25 извиване на ръце

    1 0 Отговор
    Уважителни?!

    "Паметникът на съветската армия вече е съборен. Няма да се върне. Ако БСП решат да застинат в периода 7 - 15 декември (тогава започна демонтажът на фигурите на монумента - бел. ред.), може да си останат там. Нашият призив е да изберат на коя страна да застанат", допълни Бонев.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Неро

    0 0 Отговор
    Господин Бонев, Вие не сте нито съд нито прокуратура, нито АДФИ, нито Сметна Палата. Работата Ви е друга, да бъдете общински съветник. Просто сигнализирайте който трябва!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол