Last news in Fakti

13 Януари, 2024 14:54 4 468 19

Само днес до обяд: Пътна полиция връчи електронни фишове на стойност 12850 лева в област Сливен

  • електронни фишове-
  • сливен-
  • пътна полиция

ишовете са издадени като административната отговорност за нарушения на Закона за движение по пътищата и Кодекса за застраховане

Само днес до обяд: Пътна полиция връчи електронни фишове на стойност 12850 лева в област Сливен - 1

Днес до обяд полицейски служители от пътна, териториална и охранителна полиция Сливен са връчили по домовете и на пътя електронни фишове на стойност 12850 лева, съобщи "Фокус".

По разпореждане на ръководството на МВР в районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица е създадена организация за връчване на издадени ел. фишове с цел повишаване на ефективността по отношение реализиране на административната отговорност за нарушения на Закона за движение по пътищата и Кодекса за застраховане.

При изпълнение на своите задължения патрулни полицейски екипи и служители на териториална полиция ще връчват фишове по домовете и при проверки на пътя. От днес е в ход и специализирана полицейска операция по пътна безопасност на територията на област Сливен.

Водачите се проверяват за употреба на алкохол и/или наркотични вещества, валидна застраховка, редовни документи и други. Всички технически средства са в експлоатацията и следят за спазване на скоростните режими в районите с повишена концентрация на пътни произшествия.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Деций

    20 7 Отговор
    Ами на тях това им е предназначението,да стържат колкото се може повече!А това ,че се води борба с пътният травматизъм е само предтекст да ни ограбват.Кат отдавна е поделение към НАП!За вашият живот и здраве им дреме,важното е да ви бъркат в джоба!

    Коментиран от #4

  • 2 Мммм

    13 3 Отговор
    Еййййй ,браво на Тея. Заработиха коледните добавки.
  • 3 Хаха

    15 2 Отговор
    Купих си радар-детектор и установих, че много от кутиите за камери са празни.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Един шофьор

    14 7 Отговор

    До коментар #1 от "Деций":

    Оми спазвайте знаците те не са сложени за красота! Всеки кара както му дойде на акъла.

    Коментиран от #16

  • 5 Миризлив пор

    6 7 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    Главата ти е празна на теб. Кутиите са за близо и са с маломощни радари и детектора кога изпищи вече си сниман. Отделно камерите на които викат "барбекю" са с лазер.
  • 6 Редник

    12 8 Отговор
    Така трябва. Не му ли бръкнеш на българина в джоба, няма управия. Тази касапница по пътищата трябва да спре! Контрол, санкции и събиране на глобите. Друг път няма!

    Коментиран от #13

  • 7 камерата на микре

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    я няма, защото слагат тринога от другара страна на пътя под дърветата. радар-детектора тринога не хваща единствено астричките и кордона в Ка банд с едно изпиукване, тия стационарните са Кu банд ама изпиука ли заснет си
  • 8 кире

    6 1 Отговор
    Връчват ишове както сте написали в началото но по голяма част изобщо не се плащат.Къв е номера......Имаш връчен фиш завеждаш дело в съда което е безплатно и започва сагата.Проточва се поне година,жалиш на по висока инстанция и така до следващия фиш.
  • 9 Анонимен

    8 5 Отговор
    Нека си събират. Аз вече почивам през зимата 3 месеца в чужбина и то само и само да не им виждам противните мутри, защото ми се повръща.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Изтрит

    1 5 Отговор
    Тоя Даунь де е завършил ,Библиотекарският"...булг филология" и взе е разбирал от икономика ...пари и кеш,а днес от пътно движение....ако го набарам,черните му очила ще вкарам,там де слънце не огрява
  • 12 Ти да видиш

    7 1 Отговор
    Ми то сичкото сиган там са пилоти на WMB!🤣🤣🤣
  • 13 Да бе

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "Редник":

    Един загубен живот струва милиони, за лечение за застраховки за инвалидни пенсии без да броим душевната болка.
    Вместо да сложат камерите до училищата до пешеходни пътеки с цел да се претпазят децата, а те какво правят?
    Пример минавам през Пробуда и намалявам през селото на 50 км в час, свърши селоти и къщите и аз ускорих на 75, и хоп глоба търтеите застанали до знака с 50 км и ме глобиха.
    Дано техните деца да бъдат прегазени следващия път.
    Целта на полицията е да защити живота и здравето а не да събира глоби.
  • 14 незнайко

    12 0 Отговор
    Ще имат да чакат да съберат пари от циганите в Сливен !
  • 15 Лекувам наркозависимост

    11 0 Отговор
    Пламен с Теслата пак надрусан кара като луд вече една седмица ама щото е на Йоско брат му , него няма да го спрете , тествате и конфискувате .... Гадове корумпирани нагли
  • 16 Деций

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Един шофьор":

    Приятел, аз съм учил организация на автомобилният транспорт,и ти казвам ,че пътните знаци и маркировката,се реди от пълни лаици и дилетанти.Не мога да спазвам "реда" на подобни същества!Има хиляди случаи когато знаците са поставени крайно неподходящо,те са предпоставка за ПТП.Знак разрешени изпреварване,успоредно с не прекъсната линия,а видимостта е ограничена!Няма да ми стигне мястото за да опиша и 5% от видовете несъвместимост между пътната сигнализация и реалните условия изискващи друг ред и конфигуриране.Да трафика се увеличи много,но автомобилите днес са много по различни от преди 30/40г.Проблема не е в скоростта,проблема е в слабата квалификация на водачите, липсата на всякакви умения и способности да може да подберат скорост която да отговаря на пътните условия,като натовареност,релеф, конфигурация,климатични условия,тяхната кондиция,както и състоянието на автомобила които управляват!Много са факторите.Част от качествата се онсдледяват,друга част се придобиват!Кой е виновен ,че пускат самоубийци ,кой!Половината са безнадеждни ид оти,които трудно се справят в асансьор!Но е икономика,от курса по точно парите,през кола,части и консумативи ,горива и застраховки, глоби,та чак до ковчега!

    Коментиран от #17

  • 17 Един шофьор

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Деций":

    Шофьор и ку...ва не се става те се раждат такива.
  • 18 Шопо

    5 0 Отговор
    МВР е ОПГ рекета на пътя трябва да спре.
    Шофьори от всички градове обединете се, врага е силен и добре организиран само заедно можем да победим.
  • 19 нюню

    0 0 Отговор
    спрете на йоско брат му да кара надрусан и може и да получите поне малко респект
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове