Last news in Fakti

25 Януари, 2024 09:09 4 499 19

Главният секретар на МВР: В убийството в "Драгалевци" са замесени и други лица, не само Габриела и майка ѝ

  • убийство-
  • драгалевци-
  • габриела

Търсим в максимална степен да изясним обективната истина за мотивите, за броя на участниците, за всички лица, които са замесени в това брутално престъпление, каза Живко Коцев

Главният секретар на МВР: В убийството в "Драгалевци"  са замесени и други лица, не само Габриела и майка ѝ  - 1

"Убийството в "Драгалевци" е изключително тежко престъпление. Разследването е в начален етап и започва по сигнал на бащата на жертвата, тъй като е нямал връзка с него. Със следи за палеж, опит за заличаване на трупа, за унищожаване на автомобила. На Габриела е наложен домашен арест за момента, за да си гледа детенцето. Вече има заповед на директора на Дирекция "Социално подпомагане" на базата на доклад на отдел "Закрила на детето" спрямо децата са наложени спешни мерки за защита и те са дадени за временно отглеждане на родителите на Пейо. Очаква се прокуратурата да поиска постоянно "задържане под стража" за Габриела. Иззет е и видеозапис, който не е лицеприятен в рамките на около 3 минути", заяви в студиото на БНТ гл. комисар Живко Коцев, главен секретар на МВР.

Той обяви и, че има подозрения, че са замесени и други лица, като е образувано досъдебно производство за лично укривателство.

"Търсим в максимална степен да изясним обективната истина за мотивите, за броя на участниците, за всички лица, които са замесени в това брутално престъпление", допълни главният секретар на МВР.

Той уточни, че според анализите по всяка вероятност убийството е извършено в четвъртък на 18 януари вечерта, непосредствено след срещата на Пейо Пеев с неговата съпруга и нейната майка, като колата е открита в района на "Драгалевци" малко по-късно същата вечер.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сила

    22 0 Отговор
    Ей го и тоя паразит главанак....... На протеста срещу Перуката беше оцапал гащите и пелтечеше ошашавен от страх пред камерите.... А тука гледа умно, с разбиране, ръси умозаключения...... ПАЛЯЧОВЦИ НА НАШ ГРЪБ
  • 3 Засякоха ги в Перник и Бобов дол

    16 2 Отговор
    Полицаи от системата на МВР изпълняват мокри поръчки на лицето-политик Бойко Методиев Борисов! Явно си има лични полицаи!
  • 4 Тези наистина ли

    19 0 Отговор
    Тези наистина ли са толкова Ограничени?
  • 5 бай герги

    26 0 Отговор
    на цяла България стана ясно че тъщата е злодеят в тази случка,дано има правосъдие и осъдят тази долна жена
  • 6 Перо

    29 0 Отговор
    Вижте кариерата на това момиче Габриела! Още на 20 г./когато не може да си върже връзките на обувките/ е насочено от майка си да учредява партия ПП в Бургас и започва работа като н-к отдел в общината. После се премества към “обетованата земя” София и започва с лекото поведение. Възпитавано е като паразит на обществото по рождение! С какво образование и конкурс майката е започнала работа в МВнР??? Пак с политически и лични протекции! Какво може да се очаква от такива хора? Системата създава обществото!

    Коментиран от #13

  • 7 Ъхъ

    9 0 Отговор
    Абе, нали само прокуратурата може да изнася информация от текущо разследване или се бъркам? И прокуратурата какво казва?
  • 8 1234

    20 0 Отговор
    Защо мълчат феминистките ?! Прави впечатление, че като е убита жена е на първа страница най- отгоре, а тук едва след няколоко дни се раздуха случая. Да не говорим, че онова , за което отдаван се говори - за злоупотребата с права /обвиненията на тъщата в тормоз от началника - недоказани/ все повече заема място в живото на жените - готови на всичка за кариера. Хубаво се гласуваха наказания за тормоз и насилие, но къде са наказанията за отправянето на фалшиви обвинения в такива ?

    Коментиран от #12

  • 9 Вашта ...

    15 0 Отговор
    Ясна е работата ,тихо мълком след няколко години и двете ще са на свобода и беж в чужбина... А момчето ще го изкарат психо... и самоубиец по 30+ годишната българска традиция на МВР и компания...
  • 10 За да...

    7 0 Отговор
    За да провеждаш следствие! Трябва да имаш и глава! Както и познания в съответната сфера! Не виждам как един акъл затворен във Фуражка може да направи това!
  • 11 На Боко е баш убийцата

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Дъщерята е жертва на вайка си, която е в Мвнр от времето на Цоковото управление и в Тайланд по времето на Ники Младенов. Нямаше тогава ПП, но троловете не се интересуват
  • 12 Работата е ....

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "1234":

    Работата е .... Обслужване на финансовия интерес!
  • 13 Сила

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Перо":

    "Обетованата земя София"........ Култово, много яко....... хи, хи, хи
  • 14 Деций

    6 1 Отговор
    Ех колко сте силни в битовите убийства !
  • 15 Буквоядец

    14 0 Отговор
    След ,като децата не са при майката,защо тя е под домашен арест?
  • 16 Като се замисля

    17 0 Отговор
    Дипломат-убиец психопат; министър-лихвар; премиер-мутра и пр. Какви хора са по върховете в бг-то !
  • 17 не е случаен човек

    4 0 Отговор
    "запален когато е бил без охрана. Да не забравяме, че неговият профил е широкоспектърен – занимавал се е с преподавателска дейност, с научна дейност, с охранителен бизнес, бил е в службите за сигурност. Това изисква сериозно внимание! Наш човек ! Правени са и няколко опита за покушението му, "

    затова толкова шум

    другите дела по 11 години точим, точим заплати, премии, бонуси,коледни,
    това сме ние Невидимата Съдебна ВЛАСТ
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Крико

    3 0 Отговор
    Али баба и 40 те разбойника , когато има замесени двеспермоядки от пп винаги става сложно , ако беше само мъж ...явиж това е ок
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове