Last news in Fakti

31 Януари, 2024 10:16 1 827 30

Велико Минков: За Габриела и майка ѝ ние с Пейо сме биологичен материал, а не бащи

  • велико минков-
  • убийствно-
  • витоша-
  • пейо пеев

„През четирите месеца, в които се познавах с Пейо, съм си комуникирал повече с него, отколкото със собствената си сестра“, заяви още той

Велико Минков: За Габриела и майка ѝ ние с Пейо сме биологичен материал, а не бащи - 1

„Това, което чух от адвокатите в съдебната зала не ме изненада, но ме учуди какви фантасмагории успя да изговори Красимира – майката на Габриела“. Това заяви в „Тази сутрин“ Велико Минков, който твърди, че е баща на едно от двете деца, чиято майка е обвинена за извършването на жестоко убийство.

На 18 януари в София тялото на 44-годишният Пейо Пеев е намерен в опожарен автомобил, като преди това е бил удушен. За убийството са задържани съпругата на Пейо – Габриела Славова и нейната майка Красимира Трифонова.

Велико Минков е един от първите задържани, но отказа да коментира защо, тъй като може да попречи на разследването.

Той сподели, че е виждал само веднъж и отдалече детето, за чието бащинство претендира, но приятелки на Габриела му изпращали снимки на бебето. Според Минков то много прилича на него. Към момента няма контакт с родителите на Пейо Пеев, при които е детето, тъй като социалните са го посъветвали да не го прави.

„Имам им доверие. Познаваме се от септември месец с тях. С майката на Пейо сме поддържали комуникация. През четирите месеца, в които се познавах с Пейо, съм си комуникирал повече с него, отколкото със собствената си сестра. Това, което говори Красимира, са фантасмагории и измишльотини, за отношенията им. Знам го лично от Пейо“, поясни Велико Минков.

„Те двете с дъщеря ѝ гледат на нас като на биологичен материал, а не като на бащи, които трябва да имат роля в живота на децата си“, допълни още той.

„До средата на бременността такова отношение от Габриела не е имало, то се промени след намесата на майка ѝ. Това, че съм искал да направи аборт, е лъжа. За мен се подготвяше стая в дома им, в която да живея. През първата година щяхме да бъдем в нейния апартамент, а след това щяхме да се преместим в къщата, която строя“, заяви Велико Минков.

„В последните седмици, преди да се разделим, разбрах, че Красимира е подготвяла всъщност втора детска стая“, допълни още той.

Минков очаква да се направи ДНК тест и след резултатите от него да бъде вписан в акта за раждане на детето като негов баща.

Той е направил апел от „Социално подпомагане“ да не бъде лишаван от контактите му с детето.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Краси Марков

    5 37 Отговор
    Абе, П...тьо! Това дете ще порасне и не знам как ще гледа на теб, след като си говорил така за майка й.

    Коментиран от #7, #23

  • 2 Трол

    44 0 Отговор
    Този се оказа голям късметлия, че е бил втори в списъка.
  • 3 Сила

    58 0 Отговор
    Пали свещи, че си жив...... Абе, кво толкова намерихте в тая селска пръчка и двамата? Големата убавица.......

    Коментиран от #27

  • 4 ТаУмВзе

    12 4 Отговор
    Що тогава сте се Занимали бре! Са се Жалвате по уж медийките.
  • 5 Абсолютно

    34 1 Отговор
    безсрамие и гнус от тези думи на бабата дипломатка , убийца и злосторница , относно бащата на внуче !
  • 6 Не изключвам ,

    29 1 Отговор
    че ГаВриелата е сключила брак с бащата на първото ѝ дете , мир на душата му , когото с майка си убиха , е с цел да го наследи след като му отнемат живота !
  • 7 Майказаприказ

    26 1 Отговор

    До коментар #1 от "Краси Марков":

    Тя щот майката е цветя и рози. хахаха
  • 8 Ами ...

    15 2 Отговор
    Сами се поставяте в това положение. Бракът затова е измислен.

    Коментиран от #11

  • 9 Иван Вазов

    7 0 Отговор
    ....приятелки на Габриела му изпращали снимки на бебето.....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сила

    10 8 Отговор

    До коментар #8 от "Ами ...":

    Бракът е измислен от банковите агенти на полицата "Застраховка живот"....... И от бракоразводните адвокати

    Коментиран от #12

  • 12 нее

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "Сила":

    Съжалявам, че ще те разочаровам, но бракът съществува преди да се появят банките. И е измислен за да защитава правата на децата, за които трябва да се полагат грижи, както и морала в обществото, за да не се обсъждат казуси като този.
  • 13 онеправдани са и двамата ,

    2 8 Отговор
    затова сега има кампания с психолози , да разкажат , да обяснят , да се оплакват , ами нали нещата следват логиката . Затова така е станало . Доминирали са удушвачицата и габи . наредили са си ролите . кой ги е провокирал , кой ги е насилил да свършат така на пейо животеца . не стават ли такива неща в живота . кой се е заял с тях , та да слушат 24/7 как не обичат пейо и велико, как не давали децата да виждат, как ги използвали само , а друго няма . тези 3 причини по 20 седмици са Токсини които 2 те жени не са понесли . дори преди развръзката мейзъра , пейо пак е провокирал , а баща му обикалял желещето на дипломатката . Да . Не е намерил в себе си пейо отстъпчивост и промени за дипломатката .
  • 14 Буталото

    8 7 Отговор
    Не се чува какво говори, подготвяли му стая, а пък се оженила за първия, ах ах аххх, подготви се бе момче, не ходи по телевизиите да се излагаш!

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Кандидат Милионер

    13 0 Отговор
    За да не сте " осеменители" ,ползвайте лични предпазни средства бе хора...
  • 18 Иван Вазов

    7 13 Отговор

    До коментар #14 от "Буталото":

    Аз посочих по-горе ,че става дума за "П...тьо", но колегите не са съгласни.
    Това човече също има вина и трябва да пази нисък профил вместо да се излага по телевизиите, бълвайки глупости за "детски стаи" и "биологичен материал".
    Никой не говори така за майката на детето му, дори да го заслужава. И като е толкова морално извисен, защо е имал сексуален контакт с жена, за която не е женен и че и с дете от друг мъж. Подготвяли му биле "втора детска стая"... Сигурна за двамата п...ьовци...
  • 19 коментар

    25 2 Отговор
    Вие сте материал от балъци, това сте вие! Като ги видяхте, че и двете са за психодиспансер, защо си лягате с тях бре?
  • 20 Чурчо

    11 11 Отговор
    Защо жените в България са толкова грозни?

    Коментиран от #21

  • 21 нее

    13 5 Отговор

    До коментар #20 от "Чурчо":

    Жените в България не са грозни, просто ти не си мъж.
  • 22 Аналогичен случай в наше село

    9 4 Отговор
    Една мома завъртя главата на приятел от компанията. Момчето беше високообразовано, преподавател в университет и с големи перспективи, които впрочем после реализира. Ожениха се, булката забременя, младежът подготви жилището за посрещане на майката и детето, но тя отиде при майка си с бебето. Не допускаше бащата да види сина си. Подаде молба за развод и се разведоха. По време на развода се държеше неадекватно. Момчето вече е на 25 години и има психически отклонения. Сега като се замисля май са наследствени.

    Моят приятел се ожени за умна и разбрана жена. Имат 2 дъщери и си живеят щастливо. Активно помагаше на на сина си от първия брак докато той завърши образованието си. Бившата съпруга все още живее в нейната си вътрешна крепост.
  • 23 Ти кво мислиш?

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Краси Марков":

    Че като порасне няма да е разбрал каква стока е майка му? Само че не може да си избира майка и това само ще му тежи. В крайна сметка важно е какво правиш, а не какво казваш.

    Коментиран от #26

  • 24 Хаос и трагедии

    4 6 Отговор
    Разкажете и другата гледна точка. Дни наред облъчвате с това болно момче публиката...Въпросите, които се задават в студията, бягането от отговори... мирише на откровена манипулация.
    Тази жестока трагедия се експлоатира с други нечисти цели.

    Коментиран от #28

  • 25 2121

    7 0 Отговор
    Само да не се окаже друго в ДНК за бебо
    Габи доста похотлива
    Да проверят и двете деца
    Хубавото на дъщерите е че и колкото деца да родят са наши ноооо за синовете явно не
  • 26 Краси Марков

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Ти кво мислиш?":

    Важно е и какво правиш и какво казваш.
  • 27 Мда

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сила":

    То, пък от другата страна едни красавци, умници и всичко по-по-най!

    Коментиран от #30

  • 28 Байти

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "Хаос и трагедии":

    Изключително точен коментар!
  • 29 пенко

    3 0 Отговор
    ПОПИТАЙ МАЙКА СИ И ТАЗИ НА ПЕЙО ОТ КОЙ ТОЧНО ОТВОР СТЕ "ИЗКАРАНИ " / РОДЕНИ / !?!!?!?!
  • 30 Сила

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Мда":

    Пейо ми изглежда да е бил възпитано и образовано момче, а този нещо сектант май си пада.... Абе, има нещо сбъркано в тая драма
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове