Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 07:26 2 639 18

Вандализъм или опит за кражба? Сигнали за десетки разбити коли в столичния "Овча купел"

  • овча купел-
  • вандали-
  • кражба-
  • разбити коли

Автомобилите са се намирали пред бл. 514 и на паркинга на метростанция „Мизия“. Жители на квартала споделят, че това не е първата подобна проява

Вандализъм или опит за кражба? Сигнали за десетки разбити коли в столичния "Овча купел" - 1
Снимка: Нова телевизия

Сигнал за вандали, които вилнеят през нощта в столичния квартал „Овча купел“ и разбиват автомобили. Според очевидци 12 коли във вторник са осъмнали със счупени стъкла. Автомобилите са се намирали пред бл. 514 и на паркинга на метростанция „Мизия“. Жители на квартала споделят, че това не е първата подобна проява, съобщават от Нова телевизия.
Извършителят е човек, който не е професионалист, не е знаел какво прави. Абсолютна вандалщина. Колата ми е претършувана, но нищо не е взето. Звъннах на 112 и оттам ме пренасочиха към полицията. Униформените не направиха оглед. Само ми казаха да отида в 6-о районно управление в удобно за мен време. Отидох и там ми съобщиха, че огледи не се правят. Отношението беше арогантно. В крайна сметка накрая попаднах на един господин в районното, който беше учтив и ми подготви документите. Днес трябва да ги взема, за да видим какво ще стане и дали ще се намери извършителят”, обясни в ефира на „Здравей, България” потърпевшият Петър Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирчо

    7 6 Отговор
    Може да са били коли на НСО
  • 2 жалка държава

    53 0 Отговор
    Вечер вместо полицейските коли да пазят реда и следят за такива банди , те пренасят и пазят продавачите на дрога.

    Коментиран от #4

  • 3 Злосторник

    5 44 Отговор
    Аз често драскам с ключ,коли със селски регистрации паркирани пред станциите на метрото.Време е провинциялното нашествие към столицата да престане.

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 4 Шопо

    24 0 Отговор

    До коментар #2 от "жалка държава":

    МВР е организирана престъпна група, всички началници на ОД на МВР трябва да бъдат сменени.
    Ако не знае какво правят подчинените значи не е за там, ако знае значи е шеф на ОПГ
  • 5 ББ от Банкя

    13 0 Отговор
    Мойте алхимици паа объркаха пропорциите на дрогата
  • 6 ОСГ на МВР

    22 0 Отговор
    Правилно са казали колегите. Та това е Бългейра. Пари за бензин за огледи не се хабят. Първо нито ще хващаме някой въобще, и второ, дори да ги хванем, съдиите от СС клуба на Нотариуса, въобще няма да им направят нищо
  • 7 Перо

    12 0 Отговор
    Ще чака от умрял писмо! Полицията “разкрива” престъпления, ако някой си признае или бъде хванат по случайност в друг случай и се появят свидетели, т.е., само ако някой от населението или ТВ им свърши работа! Дано колите имат нужната застраховка, другото е ала-бала!
  • 8 Иван Иванов

    2 4 Отговор
    Това е някаква младежка проява - евентуално - но е доста болен човекът - навремето бяхме диви зверове - при социализма - как се крадеше - не е истина и - това беше повод - за гордост - че си свил чистачките, дори - бащите учеха и подучваха децата си - да крадат каквото може - тасове за кола, всякакви щуротии, а сега - това е пълен абсурд - защото този мунчо - едва ли ще има пари да си плати и за адвоката, това е болест - клептомания.

    Жалко, че в казармата се лекувахме успешно, въпреки - че постоянно някой ми разреждаше кафето от нощната закуска и - салама си беше подозрително скромен, но - както и да е, аз обаче не ги харесвам преките кражби и - такива неща - това също е кражба - какво ми обясняват - било вандализъм - сега кой ще плаща за стъкло.

    Коментиран от #14

  • 9 Аз си мислех, че само

    10 0 Отговор
    в провинцията, полицаите не си мърдат г...вете да отидат на местопрестъплението, а то и в Софето са такива!? И каква държава чакате, та те пазачите й са мутри? Жалка България!!!!
  • 10 Коментар

    4 0 Отговор
    Факултетни жители получили кеш от собственици на частни паркинги
  • 11 хах

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Злосторник":

    Умен си по цялата глава. Зеленски как не се е сетил да надраска руските танкове!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ГУМЕН КРАДЕВ

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Злосторник":

    Прав си , ама ако и вие си стоите в софето а не да сте се нацвъкали на всичко сладко в България !
  • 14 яяя

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Иван Иванов":

    не си се излекувал в казармата, по тиретата ти личи.
  • 15 Артилерист

    14 0 Отговор
    Няма кой да защити обикновения човек и имуществото му. Няма и на кой да се оплачеш. Мазето ми 5 пъти е разбивано. Даже сглобяемите стелажи и фасунката от тавана са откраднали. Ходих в районното на полицията. Почти ме наругаха и ме осведомиха, че с такива битовизми не се занимават, защото имало много по тежки престъпления. Всъщност отдавна нямам такава част от имота си, наречена "мазе". Дори не ми се слиза до там от възмущение, отвращение и страх, да не ме затварят бандитите и да ме пребият. Това е демократичния вандализъм на битово ниво. На държовно-управленско ниво всеки ден го гледаме...
  • 16 България

    7 0 Отговор
    Тя полицията не е за да ви пази,тя е да води статистика и след случилото се произшествие да записва
  • 17 Казимир Ернрот

    9 0 Отговор
    Това е бизнес практика. Като намалеят продажбите на автостъкла така става. Търсене и предлагане. Удари сега бедняците дето нямат гаражи.
  • 18 К. Николов

    2 0 Отговор
    Милиционерите са некадърници и мързеливци. Престъпниците са дебили и клошари. Пострадалите са с овча психика и страхливци. Този проблем може да бъде решен за една седмица. Тук се сещам за чернокракият по паспорт българин влязал да краде в Париж в мароканския блок. Та Изследнал безчезно. Никой не го търпял да вилнее.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове