Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 06:51 1 298 32

Денков и Габриел дават оценка на министрите от кабинета

  • мария габриел-
  • николай денков-
  • министри

Веднага след това започват разговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за състава на Министерския съвет след ротацията

Денков и Габриел дават оценка на министрите от кабинета - 1
Снимка: БГНЕС

Оценката на министрите от кабинета, която изготвят Мария Габриел и Николай Денков, се очаква да е готова днес, предаде БНТ.

Веднага след това започват разговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за състава на Министерския съвет след ротацията. Това става ясно от думите на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов в петък.

Отношенията между партньорите в управлението се обтегнаха след разпространения от ПП-ДБ меморандум, в който постът на външното министерство беше изрично записан за Николай Денков.

Мария Габриел заяви, че няма да го подпише. Анализът за работата на министрите трябва да определи кои от тях ще останат след ротацията, ако тя стане факт на 6 март.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пази Боже ,

    24 3 Отговор
    Мара да дава оценки !
  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    17 0 Отговор
    Само оценяват ли се, кво ли?!
  • 3 оценката

    21 3 Отговор
    ще я даде народът следващите избори
    (тея двамата четат каквото са им написали)

    Коментиран от #5, #31

  • 4 хаберих

    14 2 Отговор
    Ако теб не те бива, включи се в колектива.
    Колектива най-добре прикрива, че теб за нищо не те бива!
  • 5 ИНТЕРЕСНО

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "оценката":

    35 години ДАВА ОЦЕНКИ И ВСЕ ПО ЗЛЕ СТАВА
  • 6 Акула

    18 2 Отговор
    Това Само Бг Народ Ще Каже Но Вас Не Ви Пука Искренно За Бг Народ
  • 7 Продължаваме Потъването

    8 4 Отговор
    По всички направления оценката ом ще е 6......
  • 8 ТаУмВзе

    16 3 Отговор
    Клекнали пудели оценяват други крадливи пудели!
  • 9 Козякостан

    10 4 Отговор
    Оценката се дава от козяк, Хаитянския Кенеф Льо-Мерд-ен я пише и Галя им я праща
  • 10 Хаха

    10 3 Отговор
    Двама безполезника ще дават оценка на други елементарници.
    Оставка слуги
  • 11 Дани

    11 1 Отговор
    Оценката я дава народа!
    и те я 2 !
  • 12 Нулеви 000000000

    13 3 Отговор
    Резултатите са им Нулеви. Икономиката последна в Европа, дори на Балканските от януари сме с най-ниска заплата на Балканите. Черна гора, Македония и Сърбия са вече пред нас. Правосъдната реформа се състоеше в това ,главния прокурор да стане зависим от избора на депутатите и е невъзможно да води следствие срещу депутати. Горивата ще скачат, в енергетиката не изнасяме ток , а внасяме, заради микса от цената, отново заради некадърно законодателство. Здравеопазването още по-зле, туризма е на самотек, никакви реклами и незаконното строителство продължава.

    Коментиран от #15

  • 13 Да търсят

    4 4 Отговор
    здравен министър, но по- млад и по- устойчив на здравната мафия. Другите са ОК. Да закриват министерството на културата- много излишно. Да има министерство по европейските въпроси. И не може да се дават оценки, като едва са минали осем месеца. Едно правителство бере плодове, като измине мандатът му, и дълго след това.
  • 14 Защо харчат

    8 4 Отговор
    Държавна пара? Защо? Да свикат ПосолстватА, Генерал Губернатор си имаме, и да не харчим от бюджета за пенсии и заплати на "посредници". Българите владеят отлично английски, от преводачи на държавна хранилка нямаме нужда. Затрихме Конституцията, Левът? Не виждам смисъл от НСъбрание, Висши съдилища, МСъвети, депутати, евродепутати. Излишни хора, на излишна държавна издръжка от данъците ни. И от кметства нямаме нужда, българите могат директно да се "консултират" с Генерал Губернаторът, за останалите въпроси, свадби, погребения,продоволствия, медии може да се самоорганизираме.

    Коментиран от #16

  • 15 Много

    5 8 Отговор

    До коментар #12 от "Нулеви 000000000":

    добре си е икономиката, ниска безработица, ръст на брутния вътрешен продукт. Ние сме общ пазар, и ток трябва да се внася и изнася според цените, а не според желанията. Заплатите и пенсиите са си много добре. Трябва да се преборим със сивата икономика на мургавите, които не плащат данъци и осигуровки.

    Коментиран от #17

  • 16 Е ходи

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Защо харчат":

    в космоса, където няма държави.
  • 17 Хихи

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "Много":

    Абе за България ли е този коментар? Нещо мяза на работническо дело от 86 година.

    Коментиран от #19, #20

  • 18 ккк

    3 0 Отговор
    до като народа си седи в къщи или ходи за гъби по време на избори така ще е
  • 19 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хихи":

    СмИшник, май не си бил роден 86-та‼️
    Защото тогава нямаше такива ротаци‼️
    Май не си чел и конституцията, защото и там няма ротации‼️
    Има си ясно записани ОСТАВКА НА ПРЕМИЕРА И КАБИНЕТА❕ Следва ново връчване на мандати от Президента или избори ‼️
  • 20 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хихи":

    Ако ком.15 не е ИРОНИЯ , НАПРАВО САРКАЗЪМ, за него си прав ‼️👍‼️
  • 21 фАНТОМасс

    4 0 Отговор
    По каква система ще ги оценяват ? По шестобалната , по Бойковата , по Деляновата ........?
  • 22 воденМАДАГАВУР

    2 0 Отговор
    Всички казват , че Марийка приличала на Чапла , Жираф , Гаргамел , на безгърба камила , на батерия от 4,5 волта.......А на мен много ми докарва на Перископ на подводница ! Защо ли ?
  • 23 свиреп ОХЛЮВ

    6 0 Отговор
    Искам да чуя оценката на М. Габриел за нейния ШЕФ Бойко ! За неговото Ало, Ваньо .....за снимките от спалнята , за Мата Хари , за чекмеджетата , за къщата в Барса , за Набивам им го с 200 , за Проста Кърджалийска П-тка , за Тулупите и МаТрИяла ...........Дълъг е списъка с ГЕРОЙСТВА на Вожда й от Банкя ! Как ли ще ги КОМЕНТИРА и ОЦЕНИ ???
  • 24 Майтап

    3 0 Отговор
    Майтап. Двама некадърници ще дават атестати за кадърност!
  • 25 Никой

    3 0 Отговор
    Толупа и Шиши ще дават оценки не Клюнестата,тя е само параван облечен с проатлантически дрешки.
  • 26 4664

    4 0 Отговор
    Какъв отчет ще дава Денков,че обиколи света и ниско се канеше ли?
  • 27 падение

    3 0 Отговор
    Защо ТЕ ЩЕ ДАВАТ оценка? Питайте гражданите! Аааа, в България питането на населението е забранено! Защото населението е настроено много критично!? Както и НОВИ ИЗБОРИ!? Опасни са! Протестният вот ще е ОГРОМЕН! А ротацията е сладко нещо! Могат да си се ротират и 100 години! За какво са ни избори!?
  • 28 Никой

    1 0 Отговор
    Пеевски, сигурно не ме е било лесно детството,бидейки дебеличък са му се подигравали разни деца щото родителите им не са ги гушкали. И така Делянчо израства ,тъжен , самотен ,гневен , не обичащ. И така Делянчо е намерил, набрал достатъчно сили да си отмъсти на този несправедлив свят.
  • 29 Нули оценяват нули

    2 0 Отговор
    Да се махат.
  • 30 Мухаа ха!

    1 0 Отговор
    Всичко е проформа! Гаргамела директно озвучи,какво ще се случи...Имахме(?) разговори с партньорите от фаш и Европейската комисия за бъдещето на правителство! Кратко,ясно и точно! Ще изпълнявате до запетая-всяка заповед!
  • 31 До ком 3

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "оценката":

    Какви избори ти се мержелеят пред очите.Сглобката става стоманобетонна.Неслучайно първо и скоростно прекроиха Конституцията, точно в този част.Да няма служебен кабинет, а те да продължат да управляват, включително със този състав на НС.Как мислиш- Те управляват,Те ще организират и контролират избори, и ще допуснат някой да ги събори,или измести? Имат си изпитана рецепта- Ала-Бала" Кой ще ги спре,когато МС е техен,областни управители - техни! Прокуратурата - тяхна,МВР- тяхно.Кой? Вътрешно ще се разберат помежду си.В зависимост от резултатите.Но винаги ще има поредна" сглобка" в която задължително ще присъстват днешните.депесето ще продължи да бъде балансъор.От тук нататък, страната ни е обречена на вечни " сглобки" като управленски модел.Дори познатотопредишно управление - модел Коалиция ще бъде забравено.А рогатото стадо дори аплодира този вреден модел.Радва се,че Президентът ( който и да е) няма да назначава служебно правителство,да назначава шефовете на спец службите.Такава скрита диктатура узакониха,че комунистите от 1953-1962 могат да им завиждат искрено.
  • 32 тато

    0 0 Отговор
    оценките ги дава народа, не ти мишок изцъклен, радев е виновен за всичко!!!! помнете ми думата, по голем агент от него няма, всичката стволоч тоя я вкара във власта...и като ги гледам по малкото зле е статуквото на старите.....!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове