Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 10:27 1 763 32

Ина Лулчева: Задържането на Христо Шопов за 72 часа бе излишно, не е имало оръжие при разправията с Патриша Тийвс

  • христо шопов-
  • прокуратура-
  • еврото-
  • нотариуса

Надявам се прокуратурата да не се откаже и да продължи разследването на Петър Петров-Еврото и убийството на Мартин Божанов-Нотариуса, каза адвокатът

Ина Лулчева: Задържането на Христо Шопов за 72 часа бе излишно, не е имало оръжие при разправията с Патриша Тийвс - 1

„Не е имало оръжие в момента на разправията между Христо Шопов и Патриша Тийвс, която се случи миналата седмица.“ Това каза защитникът на актьора адв. Ина Лулчева в студиото на bTV.

Шопов бе задържан за 72 часа след съседски скандал. Миналия петък Софийска районна прокуратура повдигна обвинение на актьора за закана за убийство с пистолет срещу жена при съседски скандал.

Заплашваната по-рано бе на разпит в 7-о РПУ в София.

Лулчева обясни, че когато са дошли полицаите са питали Шопов има ли оръжие, той е казал „да“, защото у дома си има законно притежавано такова. Но не се доказа, че в момента на разправията е държал и заплашвал с пистолет съседката си, поясни адвокат Лулчева.

Според нея задържането му за 72 часа е било напълно излишно.

„Оръжията са в дома му, той казва, че ги има. Ако за такива разменени реплики се повдига обвинение, трябва 2/3 от българския народ да бъде обвинен“, коментира Лулчева.

Съдът констатира, че няма оръжие в този скандал.

Тя коментира и разследването за Нотариуса.

„Надявам се прокуратурата да не се откаже и да продължи разследването на Петър Петров-Еврото и убийството на Мартин Божанов-Нотариуса. Трябва да се проверят всички факти и обстоятелства“, каза бившият заместник-председател на Висшия адвокатски съвет адвокат Ина Лулчевa.

Тя обясни, че има твърдо желание за справяне с казуса относно убийството на Мартин Божанов-Нотариуса.

Съдебната власт също иска да се самоочисти, както иска да се самоочисти самата адвокатура. По линия на адвокатурата не може да бъде наложено наказание на адвокатите, покровителствали Нотариуса. Адвокатските съвети трябва да бъдат проактивни за установяване на данни за такива нарушения и бързо да реагират,к аза Лулчева.

Тя е убедена, че в прокуратурата има много хора, които могат да разследват, стига да не се оказва натиск в държавното обвинение.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям

    20 26 Отговор
    "мъж" ! Бие жена и жена го защитава , "чист" като света вода ненапита !

    Коментиран от #8, #23

  • 2 не лъжа

    16 2 Отговор
    Най-вЕрвам на адвокатите ,но след съдиите и магистратите !!
  • 3 Уточнение

    21 8 Отговор
    Въпросната люксембурга, както я пишете, всъщност е украинка и се казва Лариса. Защо всички крият този ФАКТ ?

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Потвърждавам

    20 7 Отговор

    До коментар #3 от "Уточнение":

    Името на скандалждийката е Лариса Тимочук и е родена в Одеса, това Трейт-Мейт си го е измислила тя. Има го по другите сайтове. Не зная защо тук го криете.

    Коментиран от #18

  • 5 честен ционист

    13 7 Отговор
    Патришя ограби достойнството на Христо. Аз ако съм на негово място ще ви водя в Страсбург, та да построя накрая още един палат.
  • 6 честен ционист

    11 3 Отговор

    До коментар #3 от "Уточнение":

    В сценката се казва Патриша.

    Коментиран от #27

  • 7 Лудост пълна

    19 7 Отговор
    И това се случва на известен актьор, ако беше на обикновен човек, в затвора да го бяха вкарали. Преклонението пред чужденците добива ненормални размери в нашата държава. Не мога да си представя, да отида в САЩ и да взема да се репча на Киану Рийвс, примерно. И полицията да дойде и него да го задържи за 72 часа. Ако не вярвате, тия дето са в щатите да пробват

    Коментиран от #10

  • 8 Акула

    3 13 Отговор

    До коментар #1 от "Голям":

    биячите са психо садисти
  • 9 СЪЛЗА И СМЕХ

    9 2 Отговор
    ГЪНСЗ И РОУЗЕС В МАЛИНОВА ДОЛИНА....
  • 10 честен ционист

    1 7 Отговор

    До коментар #7 от "Лудост пълна":

    "Няма никой над закона" не е същото като "Никой не е надзакона"
  • 11 !!!

    11 4 Отговор
    В порнофилмите псевдонима ѝ е патриша (нарочно го пиша с малка буква), от уважение! )))
  • 12 Мортиша Крийпс

    4 7 Отговор
    така е, пистолета не е оръжие, цев по-къса от 20м не я усещам (превод от люксембургски с гоогле транслате).
  • 13 Цветан

    15 3 Отговор
    Как бе - люксембургкинята-украинка Патриша-Лариса нали била заснела всичко на клип?
  • 14 Дани

    7 11 Отговор
    На адвокат лулчева пожелавам много междусъседски свади, в които съседи, решили че са над закона, да я заплашват с пистолет, да я удрят в лицето, да я заплашват с убийство....после съда да отсъди, че не е било пистолет, че не е заплашвана, въпреки записа на заплахите, че не е удряна, въпреки медицинското което си е извадила. Г-жо лулчева, вие сте срам за адвокатурата. Как спите?

    Коментиран от #32

  • 15 Майора

    4 7 Отговор
    Има ли смисъл да коментирам след като сдвокатите не могат да бъдат наказвани! Както при Шопов , така и при олигарсите същите вземат тлъсти суми и ги освобождават от съдебно преследване ако и да има доказателства!
  • 16 Мдааа

    16 3 Отговор
    Лариса Тимочук от Одеса, иначе известна с псевдонима си Патриша Трейт във филмите за възрастни. Треторазрядните де, някой да не си помисли, че е световна звезда.
  • 17 Между редовете

    8 2 Отговор
    Тя е далечна роднина на Тагаренко, затова беше целия цирк.
  • 18 Крият я

    11 5 Отговор

    До коментар #4 от "Потвърждавам":

    Само нагла укра може посред нощ да вдига скандали и разправии. В Люксембург хората разчитат на полицията и закона, не си позволяват произволия.
  • 19 Мдааа

    10 3 Отговор
    Лариса Люксембургска също е актриса като Шопов. Само, че в едни други филми, забранени за деца.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Пояснение

    14 4 Отговор
    "Жертвата" е украинска па ч а вра от тия дето ги хрантутим вече 2 години. Христо Шопов е уважаван български и световен актьор. Както и баща му, Бог да го прости и синът му също.
  • 22 ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ

    7 0 Отговор
    Правосъдната система е реформирана от нас горепосочените
  • 23 ШОПО(В)

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Голям":

    Не жена, а к у- р.в.е и не я бие за да не се оцапа от м.ър.шата а и ОКА (вика) пцуе и т.нат.
  • 24 лъже имало е

    1 6 Отговор
    с пистолета я бутал на оградата и крескал : Ще те убия е тука, е сега те убивам тука . ако полисманите го преследваха с асфикции щеше да е като с бореца от стара загора . мятат пиратки , а като ги наврякал викнали 5-6 екипа добре охранени главорези на кмета . като избягал го убили намясто . после маскирали всичко . да няма доказателства . отричат , лъжат , корупция, лобисти , ами и сега е така . насилили го в ареста . 3 дни висял убиеца подсъмнение .

    Коментиран от #25

  • 25 Палец надолу

    5 2 Отговор

    До коментар #24 от "лъже имало е":

    Голям компот и в глъвъта ти. Нищо не се разбра
  • 26 ИзборЪТ

    8 2 Отговор
    Шопов - пич отвсякъде и доказан български актьор , срещу Лариса Тумочук - про сти ту тка и второразрядна порно-актриса... Избирайте! А по избора се вижда кой, какъв е!

    Коментиран от #29

  • 27 бай Ставри

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "честен ционист":

    Може преди да се е казвала Пьотър. Трябва да се провери.
  • 28 Панайотов

    9 2 Отговор
    Уважаван и многократно доказал се български актьор, подложен на тормоз и унижения от украинска про сти тутка. Нека всеки сам да направи избора си.
  • 29 Сериознооо?

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "ИзборЪТ":

    Не забравяй,че и теб някой може да те изкара всякакъв и да не дочакаш справеливост!!!Няма застраховани!Я кола ще блъстне,я просто ей тъй ще те набият,търси справедливост после,ама нанайцииии
  • 30 Гавра на простотията с културата

    3 1 Отговор
    Случаят с Христо Шопов е гавра на порно индустрията с актъора от киното и театъра .
  • 31 Според лулчева

    0 0 Отговор
    То и Христо Шопов не е бил там!
    Адвокатският съвет, нали сте много дейни поборници за правда и справедливост, защо на тая алчна жена и престъпница не й потърсите отговорност?
  • 32 Технически въпроси

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Дани":

    първо започва че тази им паркира пред вратата а после криви чистачката на жената и отива в тях да се разправя значи това същество черпи права от собственото си неправомерно поведение.Христо е велик актьор и освен одобрение няма да получи.Тази е простакеса ,а. А простак и психопат лек няма.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове