Last news in Fakti

4 Март, 2024 14:41 4 316 199

Костадин Костадинов: От години не бях преживявал толкова хубав 3 март!

  • възраждане-
  • костадин костадинов

Нашата кампания да се съберем 100 000 души на Шипка се увенча с огромен успех, заяви лидерът на "Възраждане"

Костадин Костадинов: От години не бях преживявал толкова хубав 3 март! - 1
Снимка: Фейсбук

"От години не бях преживявал толкова хубав ден като вчерашния 3 март! Сега ще ви кажа защо, като ще ви кажа и това, което американските медии скриха от вас". Това написа председателят на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов във Фейсбук профила си по повод честването на 3 март на Шипка.

1. Нашата кампания да се съберем 100 000 души на Шипка се увенча с огромен успех. По данни на полицията е имало повече 1000 автобуса (само Възраждане организира 100) и още хиляди коли. Проходът Шипка беше затворен и от двете страни за първи път в историята. Ходя на върха от 26 години, на такова нещо не съм виждал - ако искаш да се качиш на паметника, вчера трябваше да изкачиш цялата планина пеш, 15 км изкачване! И десетки хиляди българи го сториха! Вчера на Шипка бяхме 100 000 българи!!!

2. Възраждане доведе няколко делегации от чужбина от наши сродни партии. От германския бундестаг дойдоха представителите на Алтернатива за Германия депутатите проф. Харалд Вайел и проф. Райнер Ротфус. От Молдова дойдоха депутатите от молдовската партия Възраждане Александър Суходолски (който е и българин) и Василий Боля, както и председателката на партията Наталия Параска, с които развяхме знамената на приятелска Молдова и на българската Гагаузка автономия в републиката. Заедно с тях бяха още и два автобуса членове на молдовското Възраждане. Отделно младежката ни организация беше поканила свои приятели от партиите Наша родина (Унгария), Свобода и пряка демокрация (Чехия), Алтернатива за Германия (Германия) и Републиканска партия (САЩ).

3. На върха имаше опит от платени провокатори да създават провокации срещу всички участници в честванията, но буквално самите хора ги поставиха на мястото им. По наша информация провокацията е била организирана от ППДБ, за да се опорочат празненствата.

4. Не на последно място - паметникът беше затворен за посетители по време на честването! Отворили са го чак след края, когато вече почти всички хора са си тръгнали.

Възраждане расте с такива темпове, че няма сила, която да ни спре! Остава ни само едно - след като вече сме пробудили стотици хиляди българи, да пробудим и милиони, за да извоюваме отново свободата на нашия народ!

Да живее България!


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 116 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ники

    158 33 Отговор
    Браво на на всички Българи !!!

    Живи и здрави и само Напред !!!

    Коментиран от #188

  • 3 Време е за Възраждане!

    128 112 Отговор
    Коцето е истински родолюбец!

    Коментиран от #35, #50, #186, #199

  • 4 честен ционист

    80 34 Отговор
    На Шипка може да сте 100k, ама по сайтовете жълтопаветнилът се мултиплицира.
  • 5 Хасковски каунь

    148 59 Отговор
    БРАВО !
    Козяклийските глисти не посмяха да се покажат от местообитанието си.
  • 6 Браво

    124 97 Отговор
    Ще гласувам за възраждане

    Коментиран от #8

  • 7 Дано не е напразно

    129 52 Отговор
    Наистина беше много хубав, особено когато покрай хората минаваха тунеядците от парламента и недоразумението Росен се опита да словоблудства.
    Чуха мнението на народа, дано са достигнали до правилното заключение какво ги чака, ако пратят народа на заколение в 404.
    Дано са осъзнали и защо е имало Народен Съд.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Факт

    31 66 Отговор
    Важно е кой управлява и държи парите.Българите са бити песове.

    Коментиран от #92, #164

  • 10 Българин

    83 119 Отговор
    На Шипка не е имало повече от 15тина хиляди и както правилно е отбелязала Копейката, повечето от тях са си ги докарали те.

    Коментиран от #22

  • 11 Факти

    94 71 Отговор
    Болен мозък! Хората от Добрич още те търсят да си оправиш бакиите в музея! Шипка и трети март нямат нищо общо с теб и слава богу!

    Коментиран от #88

  • 12 Българка

    110 139 Отговор
    Вчера наистина на Шипка имаше българи,но..... На Шипка беше сборище на прокремълски лумпени, откровени хулигани, организирани от прокремълската групировка Израждане.
    Питам кога със закон ще се забранят партии на чужди държави като тази на Копейкин?

    Коментиран от #21, #26, #75, #82, #100, #187

  • 13 Варненец

    79 107 Отговор
    Има снимка от дрон, бяха събрали 500 копейки, явно само за толкова са им стигали парите. 100К, по никакъв начин не са били. Копейкин само ще мечтае някога да има някаква власт, както и всички останали проруски партии.

    Коментиран от #24, #98

  • 14 Българин

    65 67 Отговор
    "Не на последно място - паметникът беше затворен за посетители по време на честването! Отворили са го чак след края, когато вече почти всички хора са си тръгнали."

    Паметникът беше затворен по време само на официалната церемония, защото тя се провежда пред и около него, иначе работеше до 7 вечерта.

    Факта, че Копейката ПРИЗНАВА, че хората са бързали да си тръгнат след официалната част само показва, че са ги докарали за демонстрацията и не са имали намерение и желание да стоят на мястото!

    Коментиран от #48, #49

  • 15 !!!?

    60 48 Отговор
    Делегат от "възраждане" които изпуснал "влака на дружбата"...!!!?

  • 16 Българин🇧🇬🇷🇺

    72 30 Отговор
    На шипка шекели липсваха, защо се крият като плъхове по дупките!🤭🤭
  • 17 стоян георгиев

    74 89 Отговор
    Поредния проруски цирк .после що на трети март нямало единство?

    Коментиран от #83

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Сократ

    29 67 Отговор
    Коцето затри София. Докара тоя Васко ли е Наско ли е. Ама все боклук. Подкрепях възраждане, но сега вече ще си помисля. Май на следващите избори и аз ще отида за гъби. Коцето излъга. Другите ги знаем, че лъжат. Ама поне в Коцето имаше някаква надежда. За България Надежда всяка оставете. Ние сме племе, което ще бъде унищожено. Това е, за съжаление.
  • 20 Браво на Възраждане!

    83 48 Отговор
    Предателите усетиха народната любов на връх националния празник! Знаят какво ги очаква и затова вече си броят самолетите за островите!

    Коментиран от #44

  • 21 Българин🇧🇬🇷🇺

    69 29 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Като онези хулигани от "Левски" ли, които биеха беззащитни жени на паметника на съветската армия?

    Коментиран от #112

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Хю...

    18 2 Отговор

    До коментар #13 от "Варненец":

    Дай линк към снимки!
  • 25 Един не-трол

    58 61 Отговор
    Вие сте едни лумпени, които не уважават чуждото мнение. Бай Ганьо в действие. Освиркването на официални лица си е абсолютна ганьовщина и комунистически простотии Коце. Надявам се някой и на тебе като другата платена руска мижитурка Волен да ти набие тупаниците. Жалкар си ти Коце направо си платена жрица, а последователите ти са простите чалгари.

    Коментиран от #41

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Софийски

    38 37 Отговор
    Този определено е с ментални отклонения
  • 28 Тракиец- националсоциалист

    55 54 Отговор
    Гнусен долен предател БЕЗРОДНИК русофил антибългарин и най вече КОМУНИСТ

    Коментиран от #177

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Вярно

    58 42 Отговор
    Действително имаше много хора. Всяка изминала година се увеличават. Това е много добър знак. Ще си върнем отечеството. Никой няма да пише законите, по които да живеем. Долу фашисткия ЕСЕС.

    Коментиран от #170

  • 31 гост

    41 32 Отговор

    До коментар #23 от "Сократ":

    Мечтай си , то това ви остана , хахахах !! Ама на избори пак едвам ще докарате 10 % !!! Добре че се споминаха Атаки , матаки , вмрота и прочее "патреоти" , че Коцето да захлеби със субсидийка горкия , че иначе беше жив изгорял !! Ама няма да изкара повече , брой колко годинки Воленчо беше "фактор" и ще ти се изясни колко му остава !! Жокер , няма да изкара повече от тоя мандат !! И иди да му гласуваш за евродепутат , че да изкара една заплатка още 4 годинки , че това ще му остане , хахахахах !!
  • 32 Само питам

    36 29 Отговор
    Освен автобусите имаше е кебапчета. Кой е платил сметката?

    Коментиран от #69

  • 33 смях

    57 30 Отговор
    Кирчо не отиде на Шипка - явно не е забравил какъв бой яде със снежни топки. Ама тази година на Шипка нямаше сняг. Сигурно се е сетил за стихотворението на дядо Вазов за "камъни и дръвье" и хептен се е уплашил. Отсъствието му говори за неуважение към националния празник - все пак е лидер на управляваща партия.

    Коментиран от #178, #194

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Роки

    40 31 Отговор

    До коментар #3 от "Време е за Възраждане!":

    Никакъв родолюбец не е . Да се види в огледалото първо .
  • 36 А бе Тоя

    52 37 Отговор
    Мургавия луд ли е ?.

    Ей Капейка , хората бяха там заради 3 март .
    Не заради Израждане ,а още повече заради теб
    Максудски Т.ъпанар
  • 37 Дупничанин

    34 6 Отговор
    Е, па аз съм у душевен конфликт, тука у сайта писаха журналя от кол и въже, че били стотици, не хиляди. И аз бех там. Сега на кой да вервам, не знам. Освен да си измием очите, че явно са ме излъгали за бройката.
  • 38 А бе

    38 38 Отговор
    Тези отрепки политизираха празника на България. Само те развяваха партийни знамена, освен тези на господарите си от Русия.

    Коментиран от #90, #99

  • 39 Ами да

    44 31 Отговор
    И руски и български знамена имаше. Те символизират връзката на българския с руския народ, на който се покланяме на този паметен ден.

    Коментиран от #56

  • 40 Живанши

    34 14 Отговор
    Кво стана с човека дето беше сложил българското и руското знаме на Цариградско шосе? Върви ли издирването, паляци?

    Коментиран от #52, #130

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Куку

    34 32 Отговор
    Това са истински русофили,оправяш 30 годишен кредит за 3 години,носиш турски дрешки,колицата сглобена в Турция,почивките в Турция и Гърция,гледаш до откат турски сериали, ако заболее тежко пак за турски болници се стяга,децата трябва да учат в Американския колеж и после в Англия,кръчмите пият уиски и ревът за маанета.С една дума русофили!
  • 43 Ха Ха

    31 32 Отговор
    Този смешко си мисли, че хората са отишли на Шипка, заради платената му партийка. Нагъл русороб!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Хм ами

    47 19 Отговор
    То оставаше баш на Шипка да развеят знамето на ЕС. Разбира се, че ще има и руски знамена на тази дата. Задължително е. Преклон пред саможертвата на братския руски народ. Българинът помни.

    Коментиран от #62

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Павел пенев

    44 17 Отговор
    Нова което казва Костадинов може би е вярно, но т.нар.национални телевизии направиха всичко възможно да изпълнят поръчката на сглобката и да опорочат и обезсмислят този празник. Напълниха ефира с гнусни предавания от студията и събеседници нихилисти като простака професор Топалов и др.подобни нищожества, които дрънкаха колко други възможности има България за друга дата на своя национален празник. За сетен път Кошлуков показа че е един обикновен ибрикчия на Доган.
  • 48 Мда

    21 24 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Двайсе платени лумпена вдигаха врява и освиркваха, начело с ненормалния анатемосчик.

    Коментиран от #132

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Платен от Пасолството

    28 27 Отговор

    До коментар #3 от "Време е за Възраждане!":

    Голям Продажен Рублаж.

    Защо не каза на хората как се изплаща
    30 годишна Ипотека за 3 години .
  • 51 да питам

    23 22 Отговор
    Костяаа , Костя ... Обърка се с това накрая - Да живее България .. друго ти беше на устата . 🤭🤫
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Глупости

    42 16 Отговор

    До коментар #44 от "Кякво браво":

    Предателите веят кичозни знамена със звездички. Руското знаме се вее от истинските българи, които ценят българската държавност, станала възможна благодарение тъкмо на руското знаме.

    Коментиран от #67

  • 55 Освиркаха

    24 31 Отговор
    И Радев , освиркаха и Капейкин

    Затова обаче мълчат , Рублоидиотите

    Коментиран от #133, #135

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Иван Таков

    19 27 Отговор
    И, разбира се, знамето на съвременната РФ се вее над българското над пръта. Позор!

    Коментиран от #127

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 А пък

    25 8 Отговор
    Ниагарският водопад грее в бяло зелено и червено.

    Коментиран от #120

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Ами ,

    18 13 Отговор

    До коментар #45 от "Хм ами":

    Ако знаеш историята , по твоята логика трябваше да има и украински и финландски знамена ...

    Коментиран от #131, #142

  • 63 Всъщност

    12 29 Отговор
    Българските сепаратисти и руските терористи събори ха законната османска власт

    Коментиран от #134

  • 64 10101

    36 23 Отговор
    ВЪН България от ЕС и НАТО!
    Народен съд за Евроатлантическите предатели!

    Коментиран от #191

  • 65 Връщай

    14 16 Отговор
    Парите,бе!
  • 66 дядото

    36 13 Отговор
    истината според мен е,че вчера на шипка и не само излязоха хиляди.особено ме радваха многото млади и ентусиазирани българи.с или без костадинов,процеса на възраждане на патриотизма е необратим.те,младите,които чух пред камерите ще върнат държавата в правилното русло,ще изгонят предателите на българия,настанили се в нс и властта,ще наложат своето ,правилно виждане за държава,закон и ред.дерзайте млади хора.бъдещето ви е във вашите ръце,не в ръцете на продалите се евро атлантици.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Сталинчо

    10 9 Отговор
    Да не е станал по-дълъг
  • 71 УСА боклук

    8 5 Отговор
    Голям кеф ми стана реакцията на Българите от прочувственото слово на Председателя на НС.

    Коментиран от #136

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Не бързай , Костя

    16 8 Отговор
    Идва и 9-ти май , 9-ти септември ...🤭
  • 74 Бай Шукри

    19 1 Отговор
    Май не беше там Волен,ама и НФСБ не са ходили не знам...
  • 75 Точно казано

    14 20 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Възраждане доведе няколко делегации от чужбина от наши сродни партии

    Сам си признава Гагаузина. .

    Освен тях и доста платени Гладни Капейки
    За по едно Кюфте и Кебапче.
  • 76 Разбира се

    34 13 Отговор
    Русия създаде третата българска държава. Защо на този ден да не се веят руски знамена. Поколения българи в Османската империя са копнели за собствена държавност, да могат да коват сами законите, по които да живеят. Русия направи това възможно. Как няма да ценим това.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Ха ха ха

    18 21 Отговор
    Гледах някаква Ютубарка, питаше копейките и русофилите на Шипка, коя година е освободена България.......срам , срам русофиле......пълна излагация......
  • 79 хххх

    10 12 Отговор
    Защото вече имаме българи в управлението, коССтя. Затова!
  • 80 Сталинчо

    15 14 Отговор
    А знаеш ли какво е станало на 3 март 1918-историко и дали затова не е толкова хубав 3 март
  • 81 Юрист

    20 19 Отговор
    ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

    Коментиран от #85

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Неподписан

    7 5 Отговор

    До коментар #17 от "стоян георгиев":

    Стоенчо,онзи с брадата и очилата прилича ли ти на Распутин?
  • 84 О неразумни юруде

    26 12 Отговор
    Не е редно за евро пари да плюем онзи, който ни е подарил собствена държава. Грях е това. Неблагодарност. Дали са ни държавност. Длъжни сме да я пазим като очите си и да я завещаем на нашите деца.

    Коментиран от #110

  • 85 Даже ще се чудите откъде ви е дошло

    6 12 Отговор

    До коментар #81 от "Юрист":

    ВРЕМЕТО.
  • 86 Да!

    23 7 Отговор
    Все повече ще стават родолюбивите българи, все повече ще проглеждат отвъд лъжите на спонсорираните НПО-та, за да можем да си вземем държавата обратно... България на българите!
  • 87 Копейките окупираха празниците ни

    18 19 Отговор
    Изтрих си от фейсбук една камара неграмотни и непознаващи историята на България. То бива бива нахални и нагли хора - заляха ни с руска пропаганда и лъжливи исторически съчинения. Окупираха Шипка, окупираха медии...
    Общото между всички копейки беше - дърти, неуспели, нещастни в личен план, ниско образование, липса на обща култура. Не може да не си чел 2 книги през живота си и да говориш с такова самочувствие, за неща, от които хал хабер си нямаш. Всичко им е написано от едни чужди тайни служби, те само публикуват и ме съмнява дори че го четат.

    Коментиран от #146

  • 88 Ам`чи

    10 5 Отговор

    До коментар #11 от "Факти":

    ти защо не ги закара ората на Шипка, да му потърсят сметка?
  • 89 Селянин

    12 14 Отговор
    България е7млн а Възраждане 100000 души с семействата По малоумно изказване не знам къде еБСП АТАКА ИТН. ЛЕВИЦАТА
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Кажи как изплати

    17 11 Отговор
    За 3 години апартамента, вместо за 30?
  • 92 Не се радвай, рано е.

    14 2 Отговор

    До коментар #9 от "Факт":

    Парите със сигурност не ги държите вие, а една много висока върхушка, която е взела и вас на прицел.
  • 93 Този може ли да брои

    13 9 Отговор
    Пази, Боже.
  • 94 Абе

    22 12 Отговор
    Срещу Русия никога няма да тръгнем. И всички други народи ще ни разберат. Поклон пред подвига на нашите православни братя. Докато има България, ще се помни и тачи.
  • 95 Ето за това 3ти март няма никога да....

    14 18 Отговор
    Стане национален празник на България, и да обедини българите, само като видиш тези продажници на снимката, руски подлоги, сподвижниците им, лумпени които не знаят за какво са там, поредната жалка руска клоунада осъществена от шепа предатели и безродници водени от баш копейката Костя, и цъфналият там муньо този злобен комплексар и жаден за власт руска слуга, и този тъй наречен "национален празник" занапред ще буди само отвращение и погнуса заради тези руски подлоги, и с времето никой няма да го счита за национален празник.

    Коментиран от #145, #150

  • 96 Запада трябва да прозре!

    13 9 Отговор
    Че НАЦУ и ФАЩ ни правят да умирваме
  • 97 Диамантената ръка

    2 5 Отговор
    Е, и...?
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Разликата между Сюлейман Паша, Денков

    20 8 Отговор
    Киро и Борисов, Ристю и Тагарев е, че не са ходили на Шипка да не отнесат и те камъните..
  • 103 Анонимен

    11 10 Отговор
    Браво на гн. Костадинов
  • 104 Ха ха ха

    10 13 Отговор
    Лъжлив фашага много скаран с математиката и броенето
  • 105 Само 52000

    7 8 Отговор

    До коментар #101 от "Бълг":

    бяха които бяха блокирани по пътя и не стигнаха на време по данни на МВР
  • 106 Ще помним

    18 11 Отговор
    Руският народ заема специално място в историята на нашата българска държавност, защото я създаде. Поколения българи ще славят името на руския император Александър II Николаевич Романов и подвига на нашите православни братя руси.
  • 107 Хммм

    13 14 Отговор
    Няма такива малоумници. Преди това беше Волен Сидеров с неговата Атака.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Изплю се на паметта на възрожденците

    17 14 Отговор

    До коментар #84 от "О неразумни юруде":

    Значи те са ни дали, а ние сме чакали? Нямало е никаква дейност на Левски,Ботев, Раковски, всичко са ни го дали на готово. Идват на подготвена революция и я присвояват. Все едно да ти кажа - ти ако не беше почнал продавач на пазара, сега щеше да си просяк. Щеше да си работиш друго нали? Ами що не ни освободиха преди това? През някоя от десетките им руско турски войни? Щото всичко е бизнес и няма
    чувства. Османската империя се е разпадала, тогава са ни "освободили". Другите балкански държави под турско робство ли са? Сами са се освободили след нас. Чудо голямо. И освен че си плащаме в ЗЛАТО, за това "освобождение", след това се оказват най-големите ни врагове и дори окупатори. Точно на тия ще им вея знамето, че са ни избили сума ти народ в трудовите лагери, интелигенцията, царските офицери и са ни превърнали от най-бързо развиваща се държава в Европа в задунайска губерния дето нищо нямаше и си купувахме гащи с връзки...

    Коментиран от #141

  • 111 руски еничари на снимката

    13 13 Отговор
    да знаете кои са!

    Коментиран от #144

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Джонката

    13 11 Отговор
    Хубавото е, че този може да манипулира само отрепки.

    Коментиран от #125, #148

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Оставка на министъра

    17 6 Отговор
    на вътрешните работи който направи всичко възможно хората да НЕ стигнат до Шипка. Позор !
  • 116 Хитлер не беше спрян навреме !

    14 13 Отговор
    И тези руски еничари също никой не ги спира!

    Коментиран от #152

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Българин

    15 16 Отговор
    Костадин Костадинов е национален предател и салонен шут на Путлер.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 да питам

    5 4 Отговор

    До коментар #60 от "А пък":

    А бяло синьо и червено - коги ?!🤭😁
  • 121 Благодарим ви Братушки

    18 11 Отговор
    За свободата на България ! Руско-Турската ОСВОБОДИТЕЛНА война създаде България отново след 500 годишно турско робство.
  • 122 да питам

    8 5 Отговор

    До коментар #69 от "Питай":

    А кво стана с белото , заловено в Санкт Петербург ?!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 хубав 3 март!...

    17 6 Отговор
    Над 150 хиляди дойдоха, но не и по едно и също време за жалост. Полицията ограничи достъпа още в 11ч и 5 минути. Колоната автомобили и рейсове беше над 8 километра.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Както се казва

    4 5 Отговор
    Хубаво ли ти е? А дано ти мине!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Жалко

    16 13 Отговор
    Копейките превърнаха националния празник в манифест на чуждопоклонничеството и низките политически страсти. Повръща ми се
  • 129 Никой

    18 12 Отговор
    Нито Сърбия , нито Румъния, нито Черна Гора са избрали за свой НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК на датата 03. 03 1878 г. в която е подписан " Сан Стефанския " свързана с договор подписан между чужди страни. Въпреки ,че този договор урежда независимостта на тези страни. Само България и Беларус са избрали дата за честват като НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК свързана с " освобождение от чужда имперска сила. " По дефиниция Империите никога и никъде не освобождават. Платихме си 32 тона злато за това " освобождение. Като историк би трябвало да го знаеш Копейка ?

    Коментиран от #155, #158, #167, #179

  • 130 Защо питаш

    6 4 Отговор

    До коментар #40 от "Живанши":

    бе шарен, искаш да му го цункаш ли? 😂
  • 131 Емиии

    8 6 Отговор

    До коментар #62 от "Ами ,":

    Явно ти не е знаеш, укрите тогава са нямали знаме, пък са били не повече от 2 - 3000 човека!

    Коментиран от #180

  • 132 Ха ха ха ха

    11 6 Отговор

    До коментар #48 от "Мда":

    Такива сороспета сте силни само от дивана в троленето и оплюнчени от раболепна злоба към всичко българско. На Шипка не си се качвал нито ти, нито останалите като тебе. Няма да ви издържи ампеража, пък и не е здравословно за вас.
  • 133 Да бе вярвай си

    14 8 Отговор

    До коментар #55 от "Освиркаха":

    То се видя кой освиркваше народа - председателя на парламента взе да гледа, като rовеdо, каквото и си е!
  • 134 Трай бе

    10 3 Отговор

    До коментар #63 от "Всъщност":

    Pomak, хващай пътя за анадола !
  • 135 Ъхъ!!!

    9 6 Отговор

    До коментар #55 от "Освиркаха":

    Пусни тогава клип с това, за което твърдиш. Но нямаш, защото лъжеш като съратниците ти Про100то, Кокора и останалите от шайката предатели. Вие сте силни само в лъгането, оплюването и слугинажа към посолствоТ0.
  • 136 😂😂😂😁😁

    1 8 Отговор

    До коментар #71 от "УСА боклук":

    Гледаше като нacraн!🤭🤭🤭
  • 137 Нафталинка

    14 5 Отговор
    Благодарности към всички българи които бяха на шипка вчера
  • 138 Никой

    7 7 Отговор
    Коцито , получихерекция на върха.
  • 139 Коста

    11 7 Отговор
    Купен за рубла и дваесе, продаден за рубла и пет.
  • 140 Майора

    12 8 Отговор
    Копейкин , нищо не става от теб и такива като теб начело с Радев и Нинова , които защитавате Русия и Путин и освирквате тия , които не са съгласни с вас!Това не е демокрация , това е авторитаризъм по подобие на вашия идол Путин!
  • 141 А беДебилНедоклатен

    10 8 Отговор

    До коментар #110 от "Изплю се на паметта на възрожденците":

    Какво общо има царска Русия с юдейски СССР ?
    Нали от тези многобройни руско-турски войни се освобождават всички народи, ако руснаците не воюваха още щеше да носиш чалма, ти сигурно и сега я носиш!
    Защо не ни освободи любимата ти юдейска Англия, ръководена от чафута дИзраели?
  • 142 Ха ха ха ха

    15 10 Отговор

    До коментар #62 от "Ами ,":

    Тогава не е съществувала никаква Украйна, джендо. На тази територия, изконна, руска са били Малорусия и Новорусия. Чак през 1922г. хазаринът улянов - ленин измисля химерата ОсРайна. Финландия е била също в състава на Руската империя. След края на войната, цар Александър ІІ им дава независимост и образец за конституция, за което му е издигнат паметник, стоящ и до ден днешен. Същата конституция служи и на нас като образец за съставянето на Търновската конституция. Тая галя от кол и вЪже ви е събирала, от п с . и х 0 д..и с п . а н . е ра.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Българин🇧🇬🇷🇺

    10 3 Отговор

    До коментар #111 от "руски еничари на снимката":

    Ти какво искаш, онези със шарените знаменца ли бе?
  • 145 Добре де

    8 5 Отговор

    До коментар #95 от "Ето за това 3ти март няма никога да....":

    За евроатлантическите подлоги нищо не каза?
  • 146 Ха ха ха ха

    7 2 Отговор

    До коментар #87 от "Копейките окупираха празниците ни":

    Както на пример на тебе, галя ти е написала тази простотия.
  • 147 Коректен

    10 6 Отговор
    Този май е получил превода в евро, вместо в рубли. Една рубла е 0.02 лева, колко ли струва една копейка?

    Коментиран от #159

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 122333

    11 3 Отговор
    Глупак, трети март никога не може да преживееш хубаво, трети март се носи в сърцето и се отстоява всеки ден в битки за народа! Какво се държиш като иди-т!
  • 150 Ха ха ха ха

    8 4 Отговор

    До коментар #95 от "Ето за това 3ти март няма никога да....":

    А според тебе трябва да сме благодарни за свободата на чичо Сам и по - специално на хазарите от ФЕД? Ех че си умничък, креслю жълтопаветни.

    Коментиран от #172

  • 151 Тити

    15 6 Отговор
    Нали Костадинка хубаво е да живееш като паразит на гърба на данъкоплатеца

    Коментиран от #193

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Ха ха ха

    11 6 Отговор
    Костя трябваше да празнува пред паметника на гАльоша, щото до година няма да го има......
  • 154 Обикновен патриот

    15 9 Отговор
    Радев и Костадинов се опитват да узурпират името патриот, както и датата 3 март. Това е наглост и провокация за истинските патриоти, в пъти по-многочислени от копейките, макар и не така шумни.

    Коментиран от #160

  • 155 КОТарАК

    8 12 Отговор

    До коментар #129 от "Никой":

    Абе кух, откъде 32 тона злато в поробена малка държавица, стига сте повтаряли като папагали либерастчетата едно и също.

    Коментиран от #174

  • 156 гост

    13 5 Отговор
    Копеика кажи нещо За субсидиите
  • 157 Пича

    12 6 Отговор
    Гладна копейка - просо сънува
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Полукоректен

    4 3 Отговор

    До коментар #147 от "Коректен":

    А шекела и турската лира колко станаха, стигат ли ви?
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Мдаа

    5 3 Отговор
    копейката е броил и врабчета, 100 000 били ха ха ха.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Хмхмхмхмхм

    7 3 Отговор

    До коментар #129 от "Никой":

    Мани, мани този е толкова историк, колкото е и юрист. Но иначе се кичи и с висше юридическо образование, та човек да се чуди колко е платил за дипломата и дали има и една хилядна елементарни знания по тези специалности...
  • 168 Ха ха ха

    7 2 Отговор
    Следващият празник, който ще посети копейкин е 9 май в масква . Там ще се снима пред мавзолея в присъствието на двойника на Путин......
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 ЛИЛИ

    2 11 Отговор
    КОЛКО БЕШЕ ХУБАВО НА ШИПКА БЕЗ КОЗЯЦИ И ШОРОШИ

    Коментиран от #173

  • 172 Антидебил

    10 4 Отговор

    До коментар #150 от "Ха ха ха ха":

    Дебилите 45 години комунизъм свобода ли я смятат Това си беше комунистическа тирания и САЩ и Европа ни отърваха от Комунистическата психиатрия
  • 173 Хмхмхмхмхм

    9 3 Отговор

    До коментар #171 от "ЛИЛИ":

    Ми тогава що не си отидете във вашата родина русия, а - защо сте още в България... Айде- пут///лер ви обеща гражданство, ако изкарате живи 6 месеца на фринта в Украйна, а в русия няма да има / шороши и козяци/, там всички сте само правоверни руски зад///ник/////облизци и там ще ви е най-добре- няма да ви се пречкат в краката някакви си българи, които не знаят, че територията на България 1во е била малорусия, затова вие действате така, щото българската /малорусия/ да се върне пак в състава на днешна русия, нали...
  • 174 Плащаме 32 тона злато

    7 2 Отговор

    До коментар #155 от "КОТарАК":

    Всички документи се намират в архива на Руския окупационен фонд. Взимаме външен дълг, за да изплатим парите за "освобождението си". Сумата е определвна от чл. 2 на Берлинския договор.
    Всичко е бизнес. После същите тия ни нападат.
  • 175 3 март

    6 10 Отговор
    Е най големият български празник ! Без руската армия свобода нямаше да видим никога. Благодарим ви братушки.

    Коментиран от #184

  • 176 Така е ..

    7 2 Отговор
    Този е по лу-д от Путин.
  • 177 Зигмун Фройд

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Тракиец- националсоциалист":

    Я си направи един тест да си видиш гените, че с тези тракийски претенции се притесявам за душевното ти здраве.
  • 178 Не не е от това

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "смях":

    Не бе той е малко въртоглав и не схваща къде и кога трябва да бъде, освен това е безродник и това не го интересува особено.
    Тогава отиде, щото така му беше казал ПР и си го получи, ако и сега му беха казали, пак щеше да иде, горният израстък не го слуша баш, повече гласове чува.
  • 179 Хо Хо Хо

    6 1 Отговор

    До коментар #129 от "Никой":

    Руснаците са поискали от България след "освобождението", да им се изплати равностойността на 32 тона злато...!!!

    Хи Хи Хи....За 32 тона злато и Американците и Англичаните, много преди руснаците щяха да бъдат готови да освободят по рано и по добре като обединят всичките територии на България....!!!
  • 180 Хаха

    4 1 Отговор

    До коментар #131 от "Емиии":

    "Укрите", според официалните руски сводки от онова време изпратени до руският император, дават над 80 хиляди жертви(убити, починали от болести и рани). Руските са 11 хиляди...

    Коментиран от #192

  • 181 Казуар

    8 2 Отговор
    На Шипка имаше сбирщина от радевци, ниновци, възрожденци, чалгарци.
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Не бе

    3 3 Отговор

    До коментар #34 от "Мда":

    Трябваше да има освен ЕС знаме и шареното знаме на дъгата, па и цветнокожи знаменосци, а в официалните гости трябваше да има поне 10ина пола и Кончита Вурст да изпее химна! Пфу да ви,,,ЕМ соро.соидна сг.ан!
  • 184 Братушка

    5 0 Отговор

    До коментар #175 от "3 март":

    И ние ти благодарим за парите които ни платихте. Доволни сме
  • 185 Карлос чакала

    4 0 Отговор
    Който се радва последен най дълго се радва сукин син ,пътник си
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Карлос чакала

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    А власта защо допусна провокаторите отново да безчинстват в това число и Гадев
  • 188 Хулио

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ники":

    Ама че противни животни
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Хулио

    7 0 Отговор
    Докарани за 10 лв подаяние от Митрофанца ,това ли са българите патриоти пуууу вашта м......
  • 191 Ами ка

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "10101":

    Яж ми Х.У .Я
  • 192 Това е нормално

    4 0 Отговор

    До коментар #180 от "Хаха":

    За Руснака .

    Винаги праща някой друг да умира за него .

    На Шипка са умирали Украинци .

    А сега в Украйна
    Умират

    Буряти , Якути ,Туванци
    И т.н

    Руснаците си седят в Масква ,Дубай на почивки
    Бедните Малцинства на фронта .

    И на Шипка в било така .

    Бият се Украинците ,редом с Българите .
  • 193 Костя

    3 0 Отговор

    До коментар #151 от "Тити":

    Ами как да си платя ,

    Ипотеката за 3 Години.
    Субсидии има , плащам си за Имотите .
  • 194 Срам

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "смях":

    Той едва ли знае това стихотворение...
  • 195 Ван дер Любе

    2 0 Отговор
    Има защо да е довоен. Благодарение на продажбата ба българските интереси на Русия успя да си изплати 30-годишния заем за 5 години. Колко други могат да се похвалят с такова постижение. Даже от неговата партия.
  • 196 Баце

    1 0 Отговор
    Организирано пошло и ужасно събитие със силното участие на нац. 📺. Но пък още повече разделиха обществото. 3 март е панихида а не ужас.
  • 197 Демократ

    2 0 Отговор
    Директорът на Шипка за Костадинов: Лъжците дефилираха, повикаха и си заминаха.
    Директорът на Национален парк "Шипка-Бузлуджа" Чавдар Ангелов написа остро изказване:
    "Днес рухна още една опашата лъжа и честването на Националния празник при Паметника на свободата взе, че се проведе! Лъжците дефилираха, повикаха и си заминаха."
    Поводът за думите му са разпространените преди време неверни твърдения на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов, който заяви, че паметникът ще бъде съборен."
  • 198 Следващия ще е още по-хубав!

    3 0 Отговор
    Когато няма да си в политиката, няма да има имунитет, ще свърши кьор-софрата и небето ще е някак си на квадрати!....От решетките на затвора!
  • 199 хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Време е за Възраждане!":

    Коцето-р@мчето от Максуда е продажник
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове