Last news in Fakti

7 Март, 2024 12:22 1 325 31

Борисов: Не искам Мария Габриел да се чувства послушко. Денков не можеше да вземе решение, ако не чуе една редица хора

  • бойко борисов-
  • мария габриел-
  • послушко-
  • николай денков-
  • решение-
  • камара хора

"Президентът изобщо не е виновен, виновни са тези самонадеяни хора, които в желанието си да покажат колко са велики, ни тласнаха в криза", коментира пред медиите лидерът на ГЕРБ

Борисов: Не искам Мария Габриел да се чувства послушко. Денков не можеше да вземе решение, ако не чуе една редица хора - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че преговори с ПП-ДБ в петък, събота и неделя за правителство все пак ще има, но отправи отново сериозна доза критики към партньорите си от сглобката за действията им до момента, съобщават от Dariknews.bg.

"Президентът изобщо не е виновен, виновни са тези самонадеяни хора, които в желанието си да покажат колко са велики, ни тласнаха в криза", коментира пред медиите Борисов и допълни, че все пак с Мария Габриел първо трябва да се приберат в България, за да комуникират на живо, а не толкова да се прибързва. Те са на конгреса на ЕНП в Букурещ, който продължава втори ден.

"Президентът Радев е разумен човек, той няма да иска да се забърка в тази каша, в която ни вкараха заради егото и гордостта и не знам какво още на тези хора. Какво обясних аз и пред форума на ЕНП - Мария Габриел е кандидат за премиер, съответно тя има избран от нея екип в най-важните сфери. Тя ще управлява този кабинет, тя ще каже с кои министри може да работи и затова е логично преговорите да се водят от този човек. Искаме ли премиер послушко, или такъв, като академик Денков, с уважение го казвам, който никога не можеше да вземе решение, докато не чуе Кирил, Асен и една поредица хора? Защото премиерът е овластеният от народа да взима бързи, смели и категорични решения, дори и да сгреши. Как би се чувствал премиер Денков, когато над главата му стоят още 4-5 лидери? Той чувства ли се ръководител на това, което е? Е, аз не искам Мария Габриел да се чувства послушко или преди да каже нещо, да трябва да се обади да пита някой, примерно на мен или на който и да е друг. Затова най-човешки казах - връщаме се в четвъртък вечерта, да седнат на преговори екипите в петък, събота и неделя. Аз не искам Мария да се чувства в сянка, защото подписът после ще е неин, отговорността е нейна, тя трябва да взима решенията си сама и бързо", каза той.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    44 5 Отговор
    Тиквата в речта пред ЕНП каза че освен БТР те пращаме танкове и артилерия.Да се арестува веднага за държавна измяна!

    Коментиран от #8, #21, #23

  • 2 да де

    37 0 Отговор
    Тоя сме.ник пак се прави на мъж, а ще стане това което му нареди Галя.
  • 3 Селянин

    27 12 Отговор
    Ще дойде ден, когато руснаците ще поискат репарации за причинени щети.

    По кои острови да ви търсим тогава сглобкаджии?
  • 4 обективен

    40 1 Отговор
    Човека който съдра държава и народ , иска сега да започва да я ремонтира , а това може да стане само ако влезе в затвора за до живот !
  • 5 3.14К

    36 1 Отговор
    Няма толкова нагло и отвратително същество управлявало държавата. Академика е като зелена еуглена, в сравнение с толупа.

    Коментиран от #16

  • 6 Мераци

    24 0 Отговор
    За това ли всичките ти предложения са жени? Ей продуцентите на "Ергенът", вкарайте го тоя в предаването, та дано му се поогладят мераците. Може двойна бройка от бърнестите да му дадете, да им раздава рози.
  • 7 Даниел

    15 0 Отговор
    Офффф,милия
  • 8 Мдаа

    6 16 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А тебе веднага да те арестуват за разпространение на фалшиви новини .

    Коментиран от #11

  • 9 Стига

    27 0 Отговор
    занимава хората с теб и Мара ! Срам и вреди за България и от двама ви - нищо друго !
  • 10 Боко се гаври

    18 3 Отговор
    Щом казва, че не иска Жирафа да е послушко, значи казва, че Плъха е бил послушко. Боко вече откровено се гаври с пепейцидебейци

    Коментиран от #14

  • 11 Последния Софиянец

    26 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мдаа":

    Гледай речта на Бойко Борисов пред ЕНП.Каза че пращаме БТР и, Танкове и артилерия
  • 12 Баце

    20 1 Отговор
    Знаем, че си прост и затова не се разбираме!
  • 13 Бамбука

    14 1 Отговор
    Тао главата не го слуша 7/24/365 дни.
  • 14 За срам, не за смях

    16 0 Отговор

    До коментар #10 от "Боко се гаври":

    С нас се гаври, още от оня лаф с магарето. Българите всичко преглъщат, дори да не е съвсем сапунен мехурът.
  • 15 Град Симитли

    12 3 Отговор
    Бою:"---Денков, ти що си с шапка, ве?!"
    :))
  • 16 7.62

    6 13 Отговор

    До коментар #5 от "3.14К":

    Академика-плъх е 10 пъти по-нагъл!
  • 17 Васил

    13 0 Отговор
    Сега има нова постановка Мария Габриел не му дадоха баницата на мафиота от Банкя и ревна.
  • 18 УРА, УРА

    19 1 Отговор
    ППДБ не е тоталитарна партия да се подчинява на един лидер. Това мутрата няма толкова мозък, за да го проумее. Денков не е послушко защото решенията се вземат от коалицията с всеобщо съгласие. Тиквата е едноличен водач на партията си и който не слушка бива наказван. Ужким е семократ, но само на приказки пред хората. Точно като комунистически тоталитарен ръководител от миналия век.
  • 19 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    19 0 Отговор
    Борисов пак разиграва цирк за малоумници. Не искал Марийчето Габриел Дупнишка да бъдела послушко. Ами тя е послушко по подразбиране, иначе цар Тиква не би я лансирал, за да може да управлява чрез нея!
  • 20 Галя от ПосолствоТО

    14 2 Отговор
    Казах Ви да не разигравате театро, ама не, аман от комплексарщина. Ще вземе да ми писне от вас, и да си намеря други послушковци. Още имате оръжие в складовете, що не е при Еугленски? И можеше поне един батальон да приготвите за фронта, и пак се ослушвате. Дори ковчези и чували за трупове нямате в складовете. Наистина ми писва от вас
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Стеф

    12 0 Отговор
    Точно Габриел работи, като редник-послушко в казармата, т.е. каквото и наредят. Интересното е, че от известно време започна и да си чете разпоредените речи, за да не сбърка нещо. Това, което й свеждат отвсякъде, даже не може и да го запомни.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Галя от ...

    9 0 Отговор
    Хвали пръцкоо...довечера като ти се обадя по телефона, утре друга песен ще запееш...
  • 25 Никой

    8 0 Отговор
    Това е демокрацията Толупий Банкянски. Да чуеш повече мнения и да вземеш самостоятелно решение. Не като тоталитарния ти мозък,защо са ти нужни хора около теб? Ти, психично си самодостатъчен нарцис, който раздаваше пари от джипката на всеки селски път,забрави ли ?
  • 26 Аз съм волна ТЕМЕНУГА

    6 0 Отговор
    Айде господарю
    Подготвяй наколенките
    Че се оплескахме здраво
  • 27 Безпристрастен

    3 1 Отговор
    Бойко,разваляй седянката.Изобщо не се вързвай,защото ще те пуснат по пързалката докато се усетиш.Всички негативи ще отнесеш лично ти.Персонално! Тръгнеш ли с бръмбар,винаги до л,но стигаш! Народа го е казал.Ако се " сглобиш" на следващите избори - без значение кога,ще се сринете тотално.
  • 28 Факт

    2 1 Отговор
    Тиквоча го е страх от Радев.
  • 29 Тома

    4 0 Отговор
    Само при тиквата има послушни хора които искаха да го вкарват в затвора и това са бичето и сачева.А сега са наред пп.дб
  • 30 истината

    6 0 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца! Никакви преговори с този престъпник.......само затвора и тоягата го оправят!!!
  • 31 ТИ МНОГО РАБОТИ НЕ ИСКАШ

    3 0 Отговор
    НО ТЯ АКО НЕ ТЕ СЛУША КАКВО ИСКАШ Е ЗАГУБЕНА , КАКТО СТАНА С ОНЯ ГАЛОШ ЦВЪКО !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол