Last news in Fakti

8 Март, 2024 10:49 1 910 68

Слави Василев: Единственият, който може да нокаутира Борисов, е Радев

  • слави василев-
  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • нокаут

Според Арман Бабикян има голяма свободна ниша от гласоподаватели. „Не съм убеден, че тези хора са близки до разбиранията на Радев. Може би по антикорупционна линия - да, но в никакъв случай в геополитически план не са близки до неговите разбирания", коментира експертът

Слави Василев: Единственият, който може да нокаутира Борисов, е Радев - 1
Снимка: NovaNews

Не смятам, че факторът време ще предопредели успеха и неуспеха на разговорите, които ще се водят между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Това коментира в предаването „Твоят ден” по Nova News политологът Слави Василев.
По думите му, ако е имало индикации, че президентът ще прави партия, играта между ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС е щяла да бъде различна. Той уточни, че според него алтернативата е в лицето на държавния глава. В парламента няма нищо да се промени, докато не се изправи някой, който може да нокаутира Борисов, а единственият човек, който може да го направи, е Радев. Това обаче ще постави институционалния баланс в държавата под напрежение”, уточни Василев.

„Единственият опозиционен полюс на Борисов и Пеевски е Радев. ПП пият турско кафе с тях в скута им”, добави политологът.
Според Арман Бабикян има голяма свободна ниша от гласоподаватели. „Не съм убеден, че тези хора са близки до разбиранията на Радев. Може би по антикорупционна линия - да, но в никакъв случай в геополитически план не са близки до неговите разбирания. Ниша има, но не съм убеден, че цялата ще гласува за Радев. Той определено има своя ниша, но ако слезе не терена”, добави Бабикян.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ченгесарски пиеси

    37 9 Отговор
    Първо доведоха Мони да нокаутира Костов, после Бойко беше единственият който може да нокаутира комунистите, ама си беше от тях, а сега Радев е единственият, който може да нокаутира Бойко, ама и той си е от тях.
  • 2 ТаУмВзе

    18 2 Отговор
    Тия по телевистан не стоплят, че сме Приключили вчера!
  • 3 Пълни

    31 4 Отговор
    глупости е изобретил въпросния !
  • 4 Атеист

    23 5 Отговор
    "Блаженни са вярващите"....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Славена Вътова

    26 14 Отговор
    Слави,слави скъпи
    Много добре знаеш че работят заедно
    Все пак си кученцето на Радев
  • 7 Владимир

    18 17 Отговор
    И боце, и радев са определени да служат на Москва преди 40 години. Само че, боце е подчинен на ДпС, което е местния клон на КГБ, а радев се отчита директно в Москва, като служител на ГРУ.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тошка на чалгаря познавате ли

    21 9 Отговор
    Този е същия на шайтан фатмака.

    Коментиран от #13

  • 10 НЕ , благодаря !

    16 14 Отговор
    Абе , нали именно радев /нарочно е написано с малка буква/ ни натресе ШАРЛАТАНИТЕ , сега какво - ще чакаме да намери нови ШАРЛАТАНИ за да ни отърве от старите ли ?! Българино , стига си кълвал на бастун , стига !!!
  • 11 дсдсфа

    14 10 Отговор
    Вървях 12 километра докато стигна до стъпалата (които сами по себе си са предизвикателство за доста хора), само за да видя как зомбираните ми от смрадовете сънародници вместо да освиркат и рундъо-ала-балата (довел чумата за да ни отърве от холерата), те го аплодираха. Крещяха неистово името му, като спасителят на нацията - натовския генерал - така наречен русофил. От посолството също се убедиха за пореден път, че той е правилният човек - тука си треба твърда генералска ръка, полковници разни там са слаба ракия за БГ пиячите. И нека подгряването на публиката да започне сега - идва промяната този път от оксфорд може би ....
    Бог да пази България!
  • 12 Факт е

    12 26 Отговор
    Че Радев е един от малкото принципни българи в политиката! Факт е, че българите не гледат случващото се, а слушат овчаря! Факт е, че всички лъжци и крадци, изпълняват ролята на овчаря и пълнят медийното пространство с лъжи за принципните и достойни българи! Факт е, че това в България работи, защото стадото му казват, че е "умно и красиво" и от там насетне, то блее срещу всичко! Факт е, че преди това стадо викаше на ГЕРБ и ДПС мафия, а сега събрано с мафията, вика срещу всеки който е срещу мафията! Факт е, че това е жалката действителност в България вече 34 години! Факт е, че с този материал, държащ се като стадо, това ще продължи и принципни и достойни българи, не може да му помогнат!

    Коментиран от #17

  • 13 Има сходство

    16 3 Отговор

    До коментар #9 от "Тошка на чалгаря познавате ли":

    Защото сегашната на шьора на самолети е
    бивша секретарка на чалгаря.
  • 14 Не само той!

    10 6 Отговор
    " някой, който може да нокаутира Борисов, а единственият човек, който може да го направи, е Радев" Не само той! но тези кето могат и имат правомощията да го направят ... Не искат! Защо ли?
  • 15 Съвет

    23 7 Отговор
    Тоз меката китка и той станал боксьорин
    Аре на село да копаш лалугер бекапейски
  • 16 Прав е Славчо

    14 7 Отговор
    Тоз пишман политолог, и двамата са от един сойляндури, тъй че могат един друг да се млатят.
  • 17 Факт е че,

    19 8 Отговор

    До коментар #12 от "Факт е":

    Принципния ти шайтан фатмак е разнопосочен
    Няма еднакво становище по нито един проблем
    В зависимост от това пред кого ги изразява. Изказванията му са слуганажни към тах, с характерната си фатмашка нескопосаност, строгос, сервилнос и неподходящ език.

    Коментиран от #19

  • 18 Славчо

    17 3 Отговор
    Ти анал лизатор ли си или обикновен бибиткаджия?
  • 19 Факт е

    6 8 Отговор

    До коментар #17 от "Факт е че,":

    че мафията в България, стояща зад олигархичните проекти ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, опростачват деца, съсипани от родителите си, като им купуват бъдещето за жълти стотинки! Факт е, че това изглежда глупаво и жалко! Факт е, че опростачено дете е с твърде нисък интелект, за да го разбере! Факт е, че ще продължи да се излага! Факт е, че това е тъжната истина в България! Факт е, че до това води ниският интелект и пълният срив на морал и ценности!

    Коментиран от #29

  • 20 !!!?

    14 9 Отговор
    Като две капки вода - какво нокаотиране между сиамски близнаци в епруветката на "Газпром" !!!?

  • 21 😅😂😆.....

    10 5 Отговор
    Путин ли ще е рефера на този боксов мач? 🤣
  • 22 Хахо

    20 4 Отговор
    Айде пак гръмки слова на радевист!! Славчо радев ще нокаутира ББ толкова колкото и Гоце го нокаутира .Първанов също с 2 мандата. Бе отлюспен от бсп със същата задача и надежда.Да елиминира Борисов На практика обаче се получи точно обратното. Борисов ти нокаутира!!А знаеш ли какъв бе ефекта от този замисъл на русофилите? Ако не знаеш да ти кажа ..Автогол си вкараха!! Бсп изгуби много гласове на партията на бившия президент първанов И от тогава насам не можа повече да се съвземе. Та радев освен да нокаутира корнелия Друг няма кой да нокаутира.
  • 23 Гошо

    16 4 Отговор
    Синът на шпионина от ДС?
  • 24 Герен

    6 8 Отговор
    ТОЧНО ЯСНО И ШПРАВЛО У ДЕСЕТКАТА. НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ ТУЛУПИС Е БУГАТ, И ОТЛИЧЕН МАНИПУЛАТОР.
  • 25 Националист

    9 4 Отговор
    Можел са нокаутира Борисов? ми нека се пробва сега поне имаме въздушни линейки може и да оцелее преЦедента
  • 26 Гиди маймун мръсен

    14 4 Отговор
    Славчооо, мазна подлого, нищоправец доживотен, колкото и да не богославям Баце, твоя кумир със зелените чорапи е мнооого ниска топка. Щял да нокаутите - бухахахахха, той ще е поредния неуспял. Няма нито качества нито потенцияа ( за мозък да не говорим).... и да припомня: старшинката е с основна заслуга да ни се натресят шарлатаните и да съсипят всичко
  • 27 Разсмя ме ей.

    10 5 Отговор
    Празната глава, на която викате "държавен каунь" щял да нокаутира баце???? Тоя сам се нокаутира и тия два три% които има без машинките отлетяха.
  • 28 Европейца

    7 4 Отговор
    Е как да не поздравиш Боцик - елемнтарен човек и ги "млати" където и когато ги набара. В монета всички пак са му в скута - хахаха..... Направете извод за нивото на останалите щом Боката ги плющи
  • 29 ПП,ДБ,ГЕРБ нямаше когато мафия се създе

    9 2 Отговор

    До коментар #19 от "Факт е":

    Мафията е създадена от руски емисари. От опростачен придурак все един и същи копйкин коментар. Се га следва "злото сащ" докато злото е фашисткия путлер, нал тъй?, ко ши кайиш? и други подобни на опростачен в руския културен центъ на московлийското НПО а нал тъй?

    Коментиран от #40

  • 30 Трандафор

    10 6 Отговор
    Политическата кариера на Румен Радев приключи вечерта на втория тур на президентските избори през 2021 г.! Той заложи държавата, за да получи втори мандат и го получи, но загуби всичко останало и преди всичко моралните си претенции за лидер!
  • 31 И двамата

    11 7 Отговор
    Трудно е да се разбере кой е по-голямо бедствие, Борисов или Радев.
    Най-добре е някой да нокаутира и двамата.
  • 32 пфффф

    13 6 Отговор
    Какъв политолог е тоя говорител на Радев?Политолозите са независими хора, а не като тоя - привърженик на Радев.

    Коментиран от #46

  • 33 Ха ха ха

    3 8 Отговор
    Никой не може да нокаутира бате Бойко
  • 34 българин

    5 7 Отговор
    Има ли значение кой от двамата путинци ще спечели мача, важно е да се намери състезател, който да нокаутира и двамата национални предатели.
  • 35 Грозев е еничарин

    7 7 Отговор
    Славчо,синчето на ДС,стига агитирай за тоя предател Радев,че цял народ те псува.ХарчИ паричките на баща ти,дъртия агент на ДС и не дразни с присъствието си.
  • 36 Спиро

    5 3 Отговор
    60%от имащи право на глас,не го правят.Представяте ли си каква сила са,ако решат да гласуват?Всички дето днес са на власт ще бъдат изметени от властта.Съдбата на Отечеството ще е друга.
  • 37 Я па тоА

    7 5 Отговор
    И какво ще прави Чорапа ?Пак ще размахва юмруче ?Или ще върти коремни ?
  • 38 тодо

    2 6 Отговор
    Пътната карта вече ги обедени.Бойко президент-10г.,Радев премиер.За другите-останалото.
  • 39 Стига бе верно ли

    11 5 Отговор
    Равносметката за 7 години в президентството на "бащата на нацията" - едно превъртане на лост, няколко коремни преси, няколко лицеви опори, една тотално разбита държава и един напълно разделен народ.

    Коментиран от #42

  • 40 Те и следващите

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "ПП,ДБ,ГЕРБ нямаше когато мафия се създе":

    проекти на мафията след ПП, ДБ и ГЕРБ ги няма сега! :)) Като се изхабят мафиотските проекти ПП, ДБ и ГЕРБ, ще научиш следващите! После да не кажеш, нямаше ги! :)) Мафията е същата! Проектите се сменят за пред стадото!

    Коментиран от #44

  • 41 Казуар

    5 7 Отговор
    Президентското момче Слави Василев много често обикаля студията и досажда.
  • 42 Това е равносметката

    3 4 Отговор

    До коментар #39 от "Стига бе верно ли":

    на управлението на мафията ГЕРБ, ДПС, а сега и ПП и ДБ!

    Коментиран от #45

  • 43 🐘🐘🐘

    3 4 Отговор
    Кратуната ша нокаутира тиквата . Голям келепир.
  • 44 Явно познаваш буквите

    2 2 Отговор

    До коментар #40 от "Те и следващите":

    Но не знаеш да четеш. Опитай още веднъж.
    "ПП,ДБ,ГЕРБ нямаше когато мафия се създе"

    Коментиран от #47

  • 45 Късопиш, някой да те е питал нещо?!

    7 3 Отговор

    До коментар #42 от "Това е равносметката":

    Импийчмънт незабавно! Той е вечната опозиция на българските интереси! На практика, саботира постоянно всички правителства които не управлява той! Най-голямото проклятие за държавата!

    Коментиран от #48, #51

  • 46 Кой е тоя независим политолог :)))

    3 4 Отговор

    До коментар #32 от "пфффф":

    Че медиите са пълни с едни и същи "незавиисими", спуснати от кръга капитал и НПО-тата на САЩ!
  • 47 Е айде де

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "Явно познаваш буквите":

    От не опита да четеш? :)) Или е трудно за опростачено дете от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ?

    Коментиран от #52

  • 48 Ами като не те е питал

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "Късопиш, някой да те е питал нещо?!":

    От дойде да се излагаш? :)) Неумността няма граници!
  • 49 Тодор

    3 5 Отговор
    Лъжеш, комунист! Боко е ликвидиран от тези които го създадоха.
  • 50 Болшевик е моя татко

    5 3 Отговор
    Не разбрахте ли че русофилски и пропутински партии и президенти нямат място в Европа Съществуването им е заради агентурната си принадлежност и златния дъжд от рубли
  • 51 Най голямото проклятие на държавата

    4 2 Отговор

    До коментар #45 от "Късопиш, някой да те е питал нещо?!":

    се наричат кръга доган и капитал, стоящ зад олигархичните проекти ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, лъжещи, крадящи и опростачващи съсипани от родителите си деца, без бъдеще! Кратко и ясно за всеки българин с достойнство!

    Коментиран от #53, #59, #61

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ами така е

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "Абе набеждачо, нагъл":

    От опростачено дете от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, все едно и също папагалене се чува! Въпрос на интелект! Ако знаеше, колко е глупаво и жалко, нямаше да се излага!

    Коментиран от #57

  • 55 Ами научи ги де

    3 2 Отговор

    До коментар #52 от "Буквите знаеш но четенето не":

    От опростачването от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, букви се неучат! :))

    Коментиран от #56

  • 56 И буквите ли забрави

    1 2 Отговор

    До коментар #55 от "Ами научи ги де":

    Мафията е създадена от руски емисари. От опростачен придурак все един и същи копйкин коментар. Сега следва "злото сащ" докато злото е фашисткия путлер, нал тъй?, ко ши кайиш? и други подобни на опростачен в руския културен центъ на московлийското НПО а нал тъй?
  • 57 Ами на какво да те учат

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "Ами така е":

    В помощното училище на руския културен център от НПО,та на фашиста путлер, освен простотии, нищо друго.

    Коментиран от #58

  • 58 Така е

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Ами на какво да те учат":

    Както казах, липсата на интелект, не може да спре опростачено дете от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ да се излага! :)) Подсъзнателно знае, че е ударило дъното и това му изкарва пяна на устата и го подтиква към лазене! :))

    Коментиран от #64

  • 59 Радев

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Най голямото проклятие на държавата":

    От путинската сглобка е,, Стар измамник😎😎😂😂

    Коментиран от #60

  • 60 Радев няма общо с този коментар

    3 3 Отговор

    До коментар #59 от "Радев":

    Освен, че пречи на същата тази мафия!

    "Най голямото проклятие на държавата се наричат кръга доган и капитал, стоящ зад олигархичните проекти ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, лъжещи, крадящи и опростачващи съсипани от родителите си деца, без бъдеще! Кратко и ясно за всеки българин с достойнство"!

    Ти само потвърди коментара! :))

    Коментиран от #62

  • 61 русофилска чугунена тиква

    4 2 Отговор

    До коментар #51 от "Най голямото проклятие на държавата":

    Мунчовите слипове, като в хор, дрънкат едно и също!
  • 62 11111

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "Радев няма общо с този коментар":

    Юмручевич! По- правилно е, мисля.

    Коментиран от #63

  • 63 Гадно ли е

    3 2 Отговор

    До коментар #62 от "11111":

    Радев да пречи на лъжците и крадците ПП, ДБ и ГЕРб, дъ тъ лъжат и крадат, да си бедна и нещастна? :)) Пу, ни гу ие срам! Така да разваля мичтата на едно опростачино дитие! :))

    Коментиран от #65

  • 64 Опродтачването ти е с пълна пара

    3 0 Отговор

    До коментар #58 от "Така е":

    В помощното училище на руския културен център от НПО,та на фашиста путлер, освен простотии, нищо друго.

    Коментиран от #66

  • 65 Опростачваните

    0 3 Отговор

    До коментар #63 от "Гадно ли е":

    са не грамотни.
    "....Така да разваля мичтата на едно опростачино дитие!......".

    Коментиран от #67

  • 66 Така е

    2 3 Отговор

    До коментар #64 от "Опродтачването ти е с пълна пара":

    Когато едно дете е съсипано от родителите си, го опростачва мафията ПП, ДБ, ГЕРБ. Жалко но факт!
  • 67 Ако бяха грамотни

    2 3 Отговор

    До коментар #65 от "Опростачваните":

    ,щяха да имат интелект повече от една мушмула и мафията ПП, ДБ, ГЕРБ, нямаше да има шанс да ги опростачи! 😀
  • 68 Глупости!

    2 2 Отговор
    Миризливият зелен чорап дори не е в списъка. А той се води от United States Department of the Treasury (който определя лауреатите по Списъка Магнитски); ГУР (украинския МОСАД - тиквата си знае защо); бае Сретан; Черепа...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол