Last news in Fakti

9 Март, 2024 21:46 2 290 36

Стефан Софиянски: Мария Габриел да посочи министрите

  • стефан софиянски-
  • преговори-
  • ротация

Те не трябва да се разделят на партиен принцип, убеден е бившият премиер

Стефан Софиянски: Мария Габриел да посочи министрите - 1
Снимка: БГНЕС

Такива преговори се водят трудно, тъй като нито една от страните не знае какво иска.

Това коментира бившият кмет на София Стефан Софиянски пред NOVA NEWS по темата за разговорите за ротацията в управлението.

По негови думи министрите не трябва да се разделят на партиен принцип, а да бъдат посочени от Мария Габриел.

Най-важно за един Министерски съвет даже не е програмата. Не мислете, че сутрин си отварях листа и да видя какво трябва да правя по програма, когато аз бях министър-председател. Трябва да го знаеш и отстояваш. Първото, за да можеш да го осъществиш, е екипността. Това каза в интервю за "Офанзива" Стефан Софиянски.

"Ако искат добър резултат, трябва да се договорят кой е министър-председател, в случая Мария Габриел, и да оставят жената да си състави екипа", препоръча той.

"Имам чувството, че нито една от страните не знае точно какво иска и оттам идва основният проблем. Свикнахме да правим всичко наполовина: половин правителство, половин Шенген, половин ПВУ, половин помощ за Украйна, половин магистрала. Няма го погледът, визията, за да можеш да оставиш неща, които да се развиват дългосрочно, колкото и да ти е кратък мандатът", коментира още Софиянски.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я у лево бре

    36 3 Отговор
    Мария Габриел да посочи министрите.....и коя е тая Габриел ? Семейството си не може да оправи , държава ще ми ръководи....

    Коментиран от #11, #16

  • 2 Последния Софиянец

    20 7 Отговор
    Днес в София тръгнаха първите граждански патрули организирани в социалните мрежи.Целта им е да пазят жените и децата от мигрантите.

    Коментиран от #21

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТаУмВзе

    5 3 Отговор
    Продажна рублотор.
  • 5 Сердиканец

    12 4 Отговор
    Какъв бивш премиер бе, Софиянски е бивш кмет на гр. София.. Факти журналята, пуснете си вентилатора, че май ви е горещо на главите, а там в България още е пролет, че даже и зима..
  • 6 Благой от СОФстрой

    27 1 Отговор
    Усмихнатия крадец "мафиянски".... айде чиба бе!
  • 7 Сатана Z

    20 2 Отговор
    Съдрания череп го е пратило да лае срещу Ес, копейки гладни.
  • 8 Сатана Z

    11 5 Отговор
    Тая пача,Мара Неделчева ,родом от "долината на дълбоките гащи" е изпратена в България лично от лудата немска кранта Урсула за д асъсипе държавата.
  • 9 Никой за парашутиста

    16 1 Отговор
    Мария Габриел не е гласувал. Аре чиба...
  • 10 Сатана Z

    9 7 Отговор
    Само от млатене разбира блатника и продажната капейка!
  • 11 Сердиканец в Тайланд

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Я у лево бре":

    Сигурно е някоя лейдибой с това шизофренично полу мъжко - полу женско име. Вчера на феминисткия 8 март е интересно дали е празнувала. Между другото на такива мъже под чехъл като на псевдософиянеца "последния софиянец" даже няма нужда да му отговарям на коментара, но относно мигрантите да си ги вземе вкъщи и той и всички други дето преди пищяха срещу скинарите и националистите. Сега мигрантите ще ви оправят на всички предавки, а и няма на кой да се оплачете, защото те вече освен статус си имат и право на постоянен престой в България.

    - от 1 бивш скинар и истински столичанин. Много поздрави от топлите страни и -- не ми пука за вас!
  • 12 И що пък Софиянски

    11 0 Отговор
    си мисли че един зависим човек трябва да реди правителството еднолично ?
  • 13 Сатана Z

    4 8 Отговор
    Гаргамел ще напълни София с мигранти,които ще е-бат под колоните на МС ненаситните жълтопаветни лумпени 24/7.Оставете жената да си свърши работата.
  • 14 Просто бизнес

    4 6 Отговор
    Апсолютно! Марийчето посочва министрите. Ако ппдб иска, гласуват ЗА. Ако ли не - избори!
  • 15 старата хиена

    16 0 Отговор
    ами да посочи старите скрити чекмеджета и тогава да дава акъл
  • 16 Ранбо

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Я у лево бре":

    Това че съпруга и е геи, показва, че тя се справя със вякакви проблеми!

    Коментиран от #33

  • 17 така така

    13 1 Отговор
    Още един фашист излезе да казва..... Нямат ли свършване тези политически плазмодии?
  • 18 Наглецо

    18 1 Отговор
    Откъде го изкарахте тоя айдук ?
  • 19 Този още

    11 1 Отговор
    ли е на свобода
  • 20 Да ,бе

    10 0 Отговор
    Тя понеже пращи от акъл , че и министри да посочва и екип да прави ? "Доктор" Мара с една подготвителна година във френски университет !

    Коментиран от #28

  • 21 5 болта и гайка / за който разбира

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    мигрантите са бъдещето на България и Европа
    Там са бъдещите архитекти, учители, машинисти на влакове, лекари , сестри, и прочие.
    Това че не ги виждате, значи не ползвате очилата на ангелата
  • 22 Мафиян ски

    5 4 Отговор
    За 34 ГД българина стана по беден отчаян ленив апатичен и мизерен..браво на комуни
    Ягите...
  • 23 Пурко

    16 2 Отговор
    Стефчо, гледай си пенсията и унуките, пий си уискито и стига си давал акъл бе. Вас седесарите ви видяхме какво направихте пред 90те. Разсипахте и окрадохте Българив
  • 24 Не трябва

    9 2 Отговор
    да се канят старци да коментират. Софиянски много е грохнал. Като служебен премиер направи много, както и като кмет, но времето му е отминало, както на Борисов, както и на Доган. Оставете младите да управляват. Новите поколения са много по- кадърни!
  • 25 НИК

    9 1 Отговор
    А ти кой беше усмивка такава. Усмихнатия крадец или по точно тъста на Черепа.
  • 26 ха ха

    6 0 Отговор
    Тоз пък откъде го изкопаха? А, Марийка може да посочи министрите и виртуално. Що трябва да и ги редят? Да ѝ дадат линк към снимките и тя да ги сочи колкото си иска... И без друго само команди може да изпълнява.
  • 27 Този циркаджия

    8 1 Отговор
    Този циркаджия откъде го измъкнахте?
  • 28 По Френски науки ли?

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Да ,бе":

    По Френски науки ли?
  • 29 Фанфан

    7 1 Отговор
    Този се надява да го изберат него за някое министерство. Голям мераклия. Явно изгладня.

    Коментиран от #32

  • 30 Сигурно

    2 2 Отговор
    Сигурно Аасан от маалата ще ги посочи по-успешно!
  • 31 Едуард Петров

    5 4 Отговор
    Софиянски, не половин помощ за Украйна, А НИКАКВА ПОМОЩ ЗА УКРИТЕ ФАШИСТИ!
    ИСКАШ ЛИ НЯКОЙ РУСКИ ,,ИСКАНДЕР" ДА ТИ СЧУПИ ДУХОВНО ПРОСТАТА ТИКВА?
    Русия ни освободи от 5 вековно османотурско присъствие, а ти и такива ерзац политици, като теб, които се пребоядисахте за една нощ, с голяма вероятност ще бъдете наказани от Спасителя Христа! Защото сте безбожни същества!
  • 32 Деси от лом

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "Фанфан":

    Изобщо не е гладен.перките до Българево не са спирали да се въртят
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Иванов

    2 0 Отговор
    Този, ВЕЧЕ е най-добре ,барем да млъкне. Такъв гьонсурат е, кадърността му да е от управляващите бе единствено да се налапа с пари, включен към разни схеми. И още си пълни гушата от някои от тях. Акъл иска да раздава....
  • 36 Иванова

    1 0 Отговор
    Ама за Мария Габриел вече и на бате Бойко му е светнало, че не е каквото си бе помислил и заложил на нея. Ама...нейсе, сега накъде?! А бате Бойко да се смири още и не плямпа, че дойде и неговият ред в списъка. Но понеже е освен дебеловрат и гьонсурат, още живее с илюзии, че ще му се размине. Онази, моделката, ще ли го още? Ако ще го понася заради селския му хумор , да го спаси и го повика при нея, все някъде ще се устроят и я карат някак си. Разбирай докато "спечели нов конкурс за моделки". А горката България да си ближе раните и почиства оцапаните гащи пред света. Все някакви сили "От деня" ще й го кажат в прав текст, че ако иска тая страна да е в оня кюп, на развитите и цивилизовани, да не "подбира кадри на управление" от списъци и мафия. Няма да е намеса във вътрешните ни работи щом сме олигофрени, неосвидетелствани от Западни специалисти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове