Last news in Fakti

18 Март, 2024 14:11 3 859 37

Първан Симеонов: Борисов направи хиперход

  • първан симеонов-
  • бойко борисов-
  • ротация

Според него нищо непредвидено не се случва: Това се говореше преди няколко месеца, че като дойде ротацията ще е трудно и Борисов ще иска повече министри. Освен отговорността ще консумираш и власт

Първан Симеонов: Борисов направи хиперход - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Бойко Борисов направи хиперход и реализиране на ротацията и кабинет с мандата на ГЕРБ да изглежда като спасителен акт, „ако не направи правителство и се отиде на избори, отива със самочувствието на човек, поставил опонентите си в безсмислена поза“. Това коментира Първан Симеонов в интервю пред БНР.

„Бойко Борисов ще се намеси, но засега ситуацията е като стар мръсен виц, няма да го разказвам, но свършва с „опитите продължават“, определи политическата ситуация Първан Симеонов.

Според него нищо непредвидено не се случва: Това се говореше преди няколко месеца, че като дойде ротацията ще е трудно и Борисов ще иска повече министри. Освен отговорността ще консумираш и власт. Говорили сме, че може да се счупи сглобката, но, ако се разберат може да се случи и пълен мандат.

Политологът призна, че „не знам дали това вече се нарича ротация, предстои да разберем в следващите дни“. Според него присъствието на Денков и Кирил Петков в компанията на дамите от ГЕРБ и Мария Габриел при президента е показателно, че има желание да се направи кабинет.

„С вчерашния брифинг го удариха на молба, това не беше много джентълменски акт на ГЕРБ. Поставиха в унизително положение ПП-ДБ. Вчера се молеха Борисов да излезе на сцената и да реши спора. В такива моменти няма време за губене, това е лично мнение. Но такива политикански пируети, вероятно са пиар, един от пиарите беше написал: Преди 2 години вие арестувахте Борисов“, коментира Симеонов.

От българското обществото 1/3 част е навън и не могат да траят едните и другите и ще търсят нещо друго, припомни той.

„Вероятно с ротацията Борисов ще иска да придобие повече политическо влияние, но вероятно следващите дни ще се договарят по следващите точки. Нищо не е договорено докато всичко не е договорено“, коментира предполагаеми състав на правителството Първан Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Разбойко

    17 8 Отговор
    С 200.хо хо хо

    Коментиран от #27

  • 2 Той

    17 6 Отговор
    може да иска , но никой няма да му даде !

    Коментиран от #28

  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 2 Отговор
    Всичко ЩЕШЕ да бъде ясно до днес ‼️
    А сега още ще МИСЛЕЛИ😉
  • 4 ХаХа

    22 10 Отговор
    Кокорчовците утркоха при шкембевойводите, ся ша правят квот каже бацо 3 години
  • 5 Чарълз 3

    5 3 Отговор
    Съобщава се че, е починал.

    Още непотвърдена информация от Кралството.

    Коментиран от #9, #18

  • 6 брей гениално беше

    26 4 Отговор
    И какъв ход може да е - някакви селски номера за още власт и кражби за сметка на народа, това ако е някакъв велик ход, направо закривайте политиката... това е несериозно в 12 без 5 да хвърлиш цялата държава в хаос, за да правиш заложници всички .. за жалост в българската политика, това се смята за приемливо и дори се възвеличава като някаква "стратегия" .. нима целта на политика не е точно обратното - идеи, решения, развитие
  • 7 гръндж

    7 3 Отговор
    поставил опонентите си в безсмислена поза с доза мляко от кОза“
  • 8 един

    23 4 Отговор
    Лакеи като тоя мазник много,лапат парите на народа и грам срама нямат!Да защитаваш мафиота Борисов си е направо съучастие!

    Коментиран от #29

  • 9 ХАХАХА

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Чарълз 3":

    Голееема загуба за албионци! На царува се. При родители по на 90 години сдали багажа ,тоя яко млад си отива.
  • 10 Минувач

    24 9 Отговор
    Видно е, че мръсникът ББ помни и не забравя. Реши да си го върне тъпкано на другите мръсници от ППДБ. Вероятно в момента, когато го унизиха и арестуваха пред близките му се е зарекъл да им го върне тъпкано. Две години по-късно ги унижи публично да му лазят по корем и да му се молят, тези същите, който си позволиха да му сложат белезници. За ППДБ вече няма правилни ходове, те са история. Първо ББ ще кандиса за правителство, но в което той ще коли и беси. Второ така ще доубие ППДБ, че сега дори ще подпишат официален документ за съглашение с Герб, което ще ги довърши съвсем пред техните наивни и топящи се избиратели. При следващия удобно преценен момент, ББ ще излезе с декларации, че повее не може да работи с ППБД и се отегля от споразумението и ще предизвика избори. Това ще стане, когато е сигурен, че ППДБ няма да имат и 10%. Тогава ще настъпи в атака и ще се опита да управлява само с ДПС, а може и БСП, кой знае. Важното е, че сега той ще решава заедно с ДПС и вече е успял да убие уж обявилата се за алтернатива ППДБ.

    Коментиран от #30

  • 11 Емигрант

    14 5 Отговор
    Врачките как се мазнят на Тиквата, остава да определят този съвършен банкянски бандит и като ХИПЕР човек ! Времето на заработването на "големите" пари от врачуване стартира, кесиите на олитическите шайки ще поолекна, но временно след изборите гласуващите ще ги напълнят със субсидии, все пак балъците са много все още в овчата кошара ! Унгарците показват в момента, че са народ с ДОСТОЙНСТВО !

    Коментиран от #34

  • 12 Никой

    10 3 Отговор
    Нали Гаргамел щеше да командва преговорите ,що чините със собственика на ГЕРБ ? Той нищо не знае, дръпа си пурата,лизва уискенце и цъка белотче с Валентин Василиевич. Що го дирите пак завалията ? Накрая ще излезе и осереположението. Кое не е ясно ?
  • 13 Стойко

    7 2 Отговор
    Кат го видя тоя и ми се дое.аава . С тая брадичка прилича на ваджайна от 70те. Иде ми да му го набутам
  • 14 МА МНОГО РАЗБИРАШ!

    8 2 Отговор
    АБЕ ПЪРВАНЧО, НАЛИ ТИ ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ НИ НАБИВАШЕ В ГЛАВИТЕ, ЧЕ С БОЙКО Е СВЪРШЕНО? КРАЙ ЗА НЕГО В ПОЛИТИКАТА?
  • 15 МА МНОГО РАЗБИРАШ БЕ?

    7 1 Отговор
    ПЪРВАН ОТ ГАЛЪП? С КЪНЧО, ЧЕРВЕН КОЛЬО И АНДРЕЙ ВИНАГИ ДАВАХТЕ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ , ЧЕ БСП ВОДИ НА ГЕРБ 2-3%, А ТО КВО СТАНА?
  • 16 Айляк

    10 1 Отговор
    Абе как може да му се кефите на Бойко за селския тарикатлък и да му пеете дитирамби какъв бил играч, какъв бил тактик. Най-обикновен хитър мутрафон, раздавал от държавната пара на хиляди и хиляди измекяри като вас.

    Коментиран от #31

  • 17 !!!?

    4 1 Отговор
    Първан Симеонов се изявява като мартеничката на "3 март" !
  • 18 Българин

    4 5 Отговор

    До коментар #5 от "Чарълз 3":

    ТАСС е упълномощена да заяви, че тази сутрин президента Владимир Путин почина!
  • 19 нннн

    2 3 Отговор
    На евроизборите нека накажем негодниците!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ха ха ха

    8 1 Отговор
    Първане, какъв хитър ход? Колко ти платиха да наговориш тези глупости. И на децата е ясно, че след тези селски номера,, ГЕРБ ще изгубят много гласове, защото се отметнаха от обещаното. Да не забравяме какво скандираше тълпата преди 3г. Бойко ковро, Бойко... Ето защо било.

    Коментиран от #32

  • 22 Диамантената ръка

    11 1 Отговор
    Герб не спазват уговорката отпреди 9 месеца, само ротация между Денков и Габриел, това е, нищо друго и нищо ново от Борисов.
  • 23 Герен

    2 0 Отговор
    ХИПР ХОД ЗА НАИВНИЦИ И ПЕРАЧИ. 50% ОТ ГРАЖАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ГО ОТСВИРЯТ ТУПИТО НА СЕКУНДАТА. ТЕЗИ ПЕРАЧИ СА ТРЪПИ И АЛЧНИ
  • 24 име

    1 3 Отговор
    Избирателите на ПроститеПарчета явно не се кефят на прогнозите и оценките за поведението им. Бъдете сигурни, не само Първанчо мисли така! В българското общество омразата към престъпника Борисов е силна, но не бъркайте радостта, че боклуците от ПП-ДБ биват унижавани със симпатии към Борисов. Това е презреието към безгръбначните от ПП-ДБ и е още по-силно от ненависта към борисов.
  • 25 Опа

    4 0 Отговор
    Първане, според теб неизпълнение на обещание е хипер ход? Джентълмена Бойко го видях ме. Да влиза следващия.

    Коментиран от #33

  • 26 така така

    3 0 Отговор
    Taкъв "хиперход" направи, че чак се наигра сам, както винаги го прави.
  • 27 Киро лъжеца

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Разбойко":

    Ами Ники трябва да пътува и тои отпътува Симеонов е прав ШЕРБ СДС са две партии -двама министри ПП ДБ СА петнадесет партии 15 министъра Пък отговорноста по равно
  • 28 Слави

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Той":

    Борисов и ГЕРБ СДС не е ИТН да ги изързаля Ще се молят за власт Но Поне да не падат толкова ниско че са жалки
  • 29 Тосно един си

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "един":

    Щом народа го избира Явно мафията е слаба Когато тези мошенници /с министър с охрана / че не направил флашките за изборите спечелят изборите / те Поне са сборище от 20 партии и при 30% активност вземат 18% Какъв срам
  • 30 Пътник

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Минувач":

    Ами видя какво стана Когато ПП БЯХА НА ВЛАСТА Унищожиха ИТН Заклаха БСП И ДБ се им се връща АЛА БАЛА НЕ върви иска се да гласува някои за теб
  • 31 Зает човек

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Айляк":

    На ли герб и Борисов крадеха по 10-15 милиарда Сега три години не са на власт и къдеса тези около 40-45 милиарда Къща имаш за 3 милионна а те си продадоха апартамента за два и пет милионна Може би защото са умници
  • 32 Бреи бреи

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ха ха ха":

    Тълпа от 1-2000души с тримата глупака / те поне станаха депутати и министър / срещу 600000гласа за ГЕРБ И БОРИСОВ Площада е празен още търси глупаци
  • 33 От президенството

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Опа":

    Вече се чува песента «ЕЛА ТЕ ПИЛЕНЦА НА БАТЕ»От сапунджия външен министър не става Поне ПП ДБ се напътуваха за наше сметка И Защо ми Киро държи и не дава туризма Хиперход
  • 34 Чужденец

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Емигрант":

    Щом са на Путин подлоги много са добре Не знам къде си но сети местничества вестници Какво я везла жената на Орбан и. Там другите роднини И Защо ще му спрат ЕС ПОМОЩИ
  • 35 Аре стига бе

    1 0 Отговор
    Борисов ли е най хитър в държавата? Не! Сценаристите от посолството добре му дърпат конците.

    Коментиран от #36

  • 36 Е па

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Аре стига бе":

    Нали подари на САЩ три милиарда долара уж за аероплани дето нема да дойдат.Подаръка е за да го държат на власт и да го дават по телевизиите по над пет пъти на ден и да се хвали,че е незаменим. Осемдесет процентовите да му се радват.
  • 37 Чичо Сам

    0 0 Отговор
    След хиперхода на селския бег скоро Магнитски ще се смее последен. Жалко за краденото.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове